Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Wij zijn een koppel dat al tijdje getrouwd is, ik ben 48 jaar oud mijn vrouw 50 jaar maar ze ziet er nog steeds zeer geil uit slank figuur mooie  grote borsten en een zeer zalige kale kut. Maar ja na de jaren kwam er toch wat sleur in ons seksleven en daarom besloten we naar een sekstherapeut te gaan.
Die gaf ons de goede raad om ons seksleven wat spannender te maken en toch misschien eens te proberen een spelletje te doen. Deze raad hebben we dan ook opgevolgd en zo deden we thuis al eens aan een rollenspel, maar dat gaat op den duur ook vervelen dus probeerde we al eens iets buiten de deur.

 

Zo gingen we al eens naar een café waar mijn vrouw dan als eens flirtte met andere mannen maar s’avonds was ik wel diegene waar ze met naar huis ging want partnerruil of seks met vreemde ging ons wel een beetje te ver. Tot we op een avond van een feestje naar huis reden ik aan het stuur want mijn vrouw had net iets te veel wijntjes op, net genoeg om al eens een stapje verder te gaan. Zo reden we door Breda en passeerde een pleintje bij iedereen bekend als de Afro wijk of de negerkroegen.

Missy lust er wel pap van


Ik stelde haar voor om hier iets te gaan drinken en eens te kijken wat een blonde blanke vrouw te weeg zou brengen bij deze negers. Missy was gekleed in een vrij kort spannend jurkje met daaronder enkel een string met doorkijk voorkant en een zeer sexy bh die haar 85D borsten goed deden uitkomen.

Dus wij de auto geparkeerd en de eerste de beste kroeg waar wat negers zaten binnen. Wel de blikken spraken boekdelen maar in het begin waren deze zeker niet vijandig integendeel, we gingen aan de bar zitten waar mijn vrouw op een barkruk ging zitten met haar benen eerst over elkaar zodat er toch een groot stuk van haar bil zichtbaar was. De blikken werden intenser en ik stookte haar op om haar benen iets uit elkaar te zetten, net ver genoeg zodat ze eigenlijk net niets konden zien, dat hadden we blijkbaar beter niet kunnen doen, want ik zag aan die mannen hun blikken en vooral aan de bobbels in hun broeken dat we eigenlijk een beetje te ver gegaan waren. Dus zei ik tegen Missy "ik ga nog even naar het toilet en dan zijn we weg voor het hier uit de hand loopt".

Zo gezegd zo gedaan, maar toen ik van het toilet terug kwam was mijn vrouw verdwenen, eerst dacht ik nog dat het een beetje te heet onder haar voeten was geworden en ze al naar de auto was gegaan. Maar toen ik bij de auto kwam en haar niet zag sloeg de schrik me om het hart.


Ik liep terug naar het café en daar aangekomen hoorde ik mijn vrouw boven roepen, ik wilde de trap oplopen naar boven maar werd door een grote neger vastgegrepen en mee naar boven gesleurd. Mijn kleren werden mij van het lijf gerukt en ik werd helemaal naakt vastgebonden op een stoel, de neger pakte mij met stoel en al mee naar de volgende kamer waaruit ik mijn vrouw had horen roepen.
Daar binnengekomen zette hij mij met mijn gezicht naar het middelpunt van de kamer en wat ik daar zag deed mijn hart bijna stilstaan, mijn vrouw werd vastgehouden door twee grote negers terwijl een derde haar jurkje al had opgetrokken tot haar middel, en met zijn grote zwarte handen zat hij al ruw in haar slip.

De tranen liepen over Missy haar gezicht en ze krijste hard en trok ruw aan haar armen om toch maar los te komen.


Op dat moment sloeg één van de negers met zijn vlakke hand in haar gezicht en zei "luister goed als je niet je bek gaat houden en doen wat wij je vragen dat zal je mannetje (dat was dus voor mij bedoeld) het niet meer kunnen navertellen". En bij wijze van daad om zijn woorden wat kracht bij te zetten sloegen ze me hard in het gezicht en maag.
Dat kalmeerde Missy wat en ze stopte met krijsen, dat is al heel wat beter zei één van de negers en nu ga je eens goed naar mij luisteren denk je nou echt dat je een beetje ongestraft ons hier op eigen terrein wat kan komen opgeilen, en er dan vandoorgaan zonder ons van jou te laten genieten dan heb je het wel verkeerd!

Nu ga je voor ons striptease houden en je zelf klaar maken zoals je nog nooit hebt gedaan. Missy wilde eerst weigeren maar toen die ene neger een mes op mijn keel zette kon ze niet anders, ze heeft dus voor die negers een striptease gedaan en haar dan letterlijk nat gevingerd zoals ze nog nooit voor mij had gedaan.


Ondertussen hadden onze drie negers zich uitgekleed en wat ik daar zag heeft me met verstomming geslagen ik heb nu zelf géén kleine maar wat ik daar zag was niet meer normaal.
Ze stonden allemaal fier rechtop en dat zicht bezorgde mijn vrouw de schrik van haar leven, ze krijste het uit. Dat was echter vlug weer over nadat ik weer enkele rake klappen had gekregen.
Ze grepen mijn vrouw bij haar haren en wat toen volgde is eigenlijk niet meer te beschrijven ze hebben haar zo vernederd door haar (terwijl ze me terug het mes op mijn keel zetten) te laten smeken om hun pikken af te mogen zuigen en haar te nemen in al haar gaatjes.

 

0 159a

 

Ze hebben haar dat meermaals laten herhalen en zelfs laten smeken op haar knieën om toch een negerlul te mogen ontvangen en toen is de hel losgebarsten ze hebben haar met drie letterlijk plat geneukt zodat op een gegeven moment de sperma langs alle kanten uit haar openingen liepen. Dit alles heeft toch zeker een uur of twee geduurd en ik denk achteraf bekeken dat we nog van geluk mogen spreken dat ze het bij deze drie hebben gehouden en géén hulp zijn gaan halen van de overige negers in het café.

Hierna hebben ze mij losgemaakt ze mijn kleren terug gegeven en mij bedankt voor de heerlijke tijd met mijn vrouw.

 

Ze maakten de vernedering voor haar nog een beetje groter gemaakt door Missy volledig naakt met het sperma nog druipend uit mond en kut als een trofee door het café te laten rondgaan, en ook hier is ze nog een paar keer geneukt en betast van alle kanten en in alle gaatjes.

 

Uren en tientallen negers en zaadlozingen in haar kutje later zijn we uiteindelijk doodmoe naar huis gegaan, we hebben wel met de hele groep negers  afgesproken om dit spelletje regelmatig te gaan herhalen, wat met luid gejuich en applaus werd ontvangen.

 

Dus mocht je er over denken dit soort spelletjes te gaan uitvoeren, bezint voor je begint!! Je kan niet meer terug!

Wordt vervolgt

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen