Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ik ben Missy 38 jaar oud en op het moment van dit voorval was ik al heel wat jaartjes getrouwd met mijn nu ex-man. Ik ben slank gebouwd, Cupmaat D85, 178 cm lang en ik heb kort blond haar. Mijn man is een schat van een man met maar 1 probleem. Zodra hij dronken is wordt hij agressief. En zo ben ik in deze situatie terecht gekomen.

Als hij gedronken heeft eindigt de avond altijd in een vechtpartij. De politie heeft hem al een aantal maal uit het café gehaald nadat hij de boel kort en klein had geslagen. Ik ben bang dat hij als hij zo doorgaat een tijdje de gevangenis in moet.

 

Mijn man weigert professionele hulp en doet net of er niets aan de hand is. Het kon dus niet uitblijven dat er opnieuw problemen kwamen. En al snel ook. We gingen samen uit eten. Hij heeft sinds kort een nieuwe baan en dat wilden we vieren. Natuurlijk dronk mijn man een biertje bij zijn eten. Na het eten wilde hij nog graag even bij de bar gaan zitten voor een afzakkertje zoals hij dat altijd zegt. Al snel werd hij ladderzat. Ik probeer hem het restaurant uit te krijgen naar de auto toe. Ik wil naar huis en snel voordat er problemen komen. Bij het naar buiten lopen struikelt Hij en valt op een tafel waar 5 mannen zitten te eten. Boven op de borden met eten. Toen de mannen luidkeels hun beklag deden, sloeg hij twee mannen neer voordat de rest hem in een houdgreep vast kon pakken.

De politie werd gebeld door het restaurant. Twee agenten kwamen binnen en ik wist dat Hij dit niet kon gebruiken. Dit zou de zoveelste keer zijn dat hij met de politie in aanraking kwam. De vorige keer hadden ze hem plechtig beloofd dat als ze hem weer op het politiebureau zouden zien dat hij dan flink in de problemen zou zitten. Hij zou een flinke boete krijgen en een paar weken moeten zitten.

Ik liep naar de mannen toe en sprak ze aan. Ik smeekte ze om geen aanklacht in te dienen. Dat mijn man eigenlijk een hele lieve man is die iets heel doms heeft gedaan. En dat ik niet wilde dat de politie hem mee zou nemen naar het bureau.


Een van de mannen stelde zich voor als Mark en nam mij apart van de groep. “Luister” zei hij. “De enige manier dat ik dat zielige mannetje van jou niet aanklaag is als jij je beschikbaar stel voor mij en mijn vrienden” Ik werd rood tot achter mijn oren en keek hem sprakeloos aan. “Je bedoelt toch niet wat ik denk dat jij bedoel” vroeg ik hem. “Jij weet donders goed wat ik bedoel dame” zei hij.

Ik zag vanuit mijn ooghoeken dat de politie met de ober stond te praten en dat de ober naar mijn man wees. Daar kwamen ze al aangelopen richting mijn man. “Oké, dat is goed” zei ik. “Ik doe wat jij wilt”
Mark praatte met zijn vrienden en samen vertelden ze de politie dat ze geen aanklacht indienden. Ze wilden samen met mijn man rond de tafel gaan zitten voor een goed gesprek en dat hij al aangeboden had om een schadevergoeding te betalen. De politie ging hiermee akkoord maar wel onder de voorwaarde dat als dat gesprek niet het gewenste resultaat zou opleveren dat ze dan alsnog aangifte konden gaan doen op het politie bureau.  

 

Ik wist nu dat ik er niet meer onderuit kon komen. Op het moment dat ik niet zou meewerken zouden ze alsnog aangifte doen.
Voor ik het restaurant uit kon lopen gaf Mark mij een briefje met een adres erop en de mededeling dat ze mij morgenvroeg rond 09:00 verwachten. “Wat jij wilt” snauwde ik naar hem.

De volgende ochtend ging mijn man om 07:30 naar zijn werk, weliswaar met een behoorlijke kater. Ik was eerst bang dat hij zich ziek zou melden zo beroerd voelde hij zich. Maar omdat hij pas nieuw in het bedrijf was wilde hij zich niet laten kennen.


Ik melde mezelf wel ziek. Als ik aan hetgeen dacht wat me te wachten stond  voelde ik mezelf walgelijk.

Na het douchen trok ik kousen met jarretelles aan, laarzen met hoge hakken. Een sexy lingerie setje en een spannend kort jurkje. Ik lijk wel een echte hoer dacht ik toen ik mezelf in de spiegel bekeek.

 

Slaaf van een groep vreemde mannen !

 

Hoe kom ik toch in deze toestand terecht, niet te geloven.
Tegen 9:00 uur kom ik op het adres aan. Mark doet de deur open en in de vrij grote hal staan zijn vrienden achter hem naar mij te kijken. Hij stelt ze voor als Ton, Rick, Jan en Thomas. Ze hadden ook nog twee andere vrienden meegenomen die ik gisteren avond niet zag. Twee grote brede negers. Semmy en Ron.

 

Mark gaat me voor naar de woonkamer. Ik moet midden in de kamer gaan staan zegt hij. Dan moet ik mijn jurkje en lingerie uitdoen. Vervolgens moet ik langs de mannen lopen zodat ze me goed kunnen zien.
Als ik langs ze op loop zie ik hoe ze naar mijn borsten kijken en na mijn geschoren kutje. Ik hoor ze grappen maken over dat het een hele lange dag gaat worden. Als ik langs Semmy loop voel ik toch een lichte kriebel in mijn kutje. Hij is een zeer aantrekkelijke man vind ik. En om zo in mijn blootje voor hem langs te lopen is best wel een beetje spannend.

Het verbaast me dat ik een beetje opgewonden ben geworden.

 

Na een paar minuten zegt Mark dat ik voor een stoel moet gaan staan. Dan moet ik met mijn benen wijdt gaan staan en voorover buigen. Ik gehoorzaam. Ik voel een tong tegen mijn kutje die langzaam omhoog likt langs mijn lipjes tot hij met het puntje van zijn tong over mijn kontgaatje gaat.


Jan gaat voor de stoel staan en laat zijn broek zakken. Dan gaat hij in de stoel zitten. Hij heeft de meest afschuwelijke dikke penis die ik ooit gezien heb. Hij is dik en lang en heeft een rare kromming. Het ziet er meer uit als een pik van een wild dier dan een menselijke pik. Jan pakt me bij mijn haren en dwingt me die afgrijselijke pik in mijn mond te nemen.

Achter mij voel ik de handen van Mark op mijn heupen.

Ik voel hoe hij zijn eikel tegen mijn schaamlippen aandrukt. Dan stoot hij naar voren toe en verdwijnt zijn pik in mijn kutje. Een tinteling schiet door mijn hele lijf. Na een kwartier pijpen komt Jan klaar in mijn mond. Hij houdt mijn hoofd stevig vast zodat ik gedwongen wordt zijn zaad door te slikken. Ik stik er bijna in en voel een sliert langs mijn mondhoek naar beneden lopen. Zodra Jan uit de stoel stapt neemt Rick zijn plaats in.

Hij pakt mijn hoofd vast met beide handen en duwt mij richting zijn pik. Als ik hem pijp merk ik dat hij veel ruwer is als Jan. Zijn pik verdwijnt steeds zo diep in mijn mond dat ik bijna moet kokhalzen.

 

msn 044

 

Als Mark klaarkomt in mijn kutje wordt zijn plaats ingenomen door Thomas. Hij heeft een enorme dikke lange lul. Gelukkig is mijn kutje flink gesmeerd door Mark anders had ik waarschijnlijk moeite gehad om hem helemaal in me te krijgen.

 

Net als ik me aanpas aan het ritme van Thomas komt Rick klaar in mijn mond. Weer wordt ik gedwongen om te slikken en weer voel ik een sliert langs mijn kin lekken.
De andere die nog niet aan de beurt zijn geweest wachten tot Thomas is klaar gekomen. Dit duurde een behoorlijke tijd voordat ook hij in mijn kutje klaarkomt. Dan moet ik naar de slaapkamer gaan. Ik moet op mijn rug op bed gaan liggen. Ron komt op zijn knieën boven mijn buik zitten en legt zijn pik tussen mijn borsten. Dan drukt hij mijn borsten tegen elkaar en neukt me zo tussen mijn tieten.

 

5 774

 

Ondertussen heeft Semmy plaats genomen tussen mijn benen en neukt me. Ik kan het niet helpen en probeer me in te houden maar het lukt niet. Ik kom kreunend klaar. Ton neemt plaats bij mijn hoofd en houdt zijn pik voor mijn lippen. Ik lik met mijn tong langs zijn eikel en begin hem te pijpen. Het duurt niet lang of Ton komt klaar. Half in mijn mond en half op mijn gezicht. Thomas neemt zijn plaats in en als ik hem pijp proef ik mijn eigen geil nog op zijn pik.

 

Op dat moment zie ik een flitslicht. Als ik opzij kijk zie ik hoe er foto’s gemaakt worden.

De klootzakken maken foto’s van mij terwijl ze me gebruiken.
Als Thomas over mijn gezicht klaar komt kom ik weer klaar. Ik kan het echt niet helpen maar ik blijf klaarkomen lijkt het wel.

 

Weer flitslichten.

Ron die al die tijd met zijn pik tussen mijn borsten zat komt nu naar mijn hoofd toegelopen. Ik moet hem pijpen. Semmy neukt mijn kutje stug door. Er worden nu een heleboel foto’s gemaakt terwijl ik door deze 2 donkere jongens wordt genomen. Als ook deze jongens zijn klaargekomen neemt de groep een pauze. Terwijl ik op bed blijf liggen drinken de jongens bier.

Als ze een paar blikjes ophebben en weer een beetje op adem zijn gekomen komen ze weer naar me toe. Ik ben uitgeput van deze groepsverkrachting maar daar hebben ze maling aan.

 

Als ze ‘s middags eindelijk vertrekken zeggen ze dat ik overmorgen weer terug moet komen.

Ik kan nu helemaal niet meer weigeren. Ze hebben foto’s gemaakt die ze dreigen op internet te zetten. Ze chanteren me gewoon.
De volgende 14 dagen kwam ik 4 keer langs. Elke keer kwamen er weer een paar jongens extra mee. Uiteindelijk heb ik op de laatste dag achttien mannen afgewerkt.

Zes van hen waren grote zware negers.

 

dmw 8560


De laatste dag duurde heel erg lang, geloof me. Toen ze vertrokken waren lag ik uitgeput op bed. Er zat een dikke laag sperma over mijn gezicht. Het droop uit mijn kutje en uit mijn kontje. Na die laatste keer heb ik ze nooit meer gezien. Ze mailden me de foto’s zodat ik kon zien hoe ik eruit zag.

 

De foto’s kwamen uiteindelijk toch op internet terecht. Misschien hebben jullie me al een paar keer gezien zonder dat jullie het wisten.

Reacties   

+3 #6 Leroy 04-11-2006 14:15
Wat heb je een geile stem, zal je deze week nog laten weten wat we gaan doen!
Citeer
+2 #5 Missy 02-11-2006 01:10
Leroy zei:
Missy zei:
Leroy zei:
ja, ik heb ze gevonden.
En je zou toch niet willen dat ik ze bij de buren in de brievenbus gooi, toch?
Dus wat spreken we af?


Nee dat zou ik niet willen. Hoe gaan we dit oplossen?


Mail me je adres en telefoonnummer, dan spreken we iets af en ik kom wel een keer langs om dat te bespreken. Dan kan ik laten zien dat ik de foto heb. We komen er dan wel uit, anders doe ik de foto in de brievenbus van de buren, ben er dan toch!


Je hebt mijn gegevens, ik kan alleen overdag bellen!
Citeer
+3 #4 Leroy 01-11-2006 10:09
Missy zei:
Leroy zei:
ja, ik heb ze gevonden.
En je zou toch niet willen dat ik ze bij de buren in de brievenbus gooi, toch?
Dus wat spreken we af?


Nee dat zou ik niet willen. Hoe gaan we dit oplossen?


Mail me je adres en telefoonnummer, dan spreken we iets af en ik kom wel een keer langs om dat te bespreken. Dan kan ik laten zien dat ik de foto heb. We komen er dan wel uit, anders doe ik de foto in de brievenbus van de buren, ben er dan toch!
Citeer
+2 #3 Missy 30-10-2006 11:07
Leroy zei:
ja, ik heb ze gevonden.
En je zou toch niet willen dat ik ze bij de buren in de brievenbus gooi, toch?
Dus wat spreken we af?


Nee dat zou ik niet willen. Hoe gaan we dit oplossen?
Citeer
+2 #2 Missy 30-10-2006 11:03
Nee dat kun je niet doen!
Citeer
+3 #1 Leroy 28-10-2006 21:17
ja, ik heb ze gevonden.
En je zou toch niet willen dat ik ze bij de buren in de brievenbus gooi, toch?
Dus wat spreken we af?
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen