Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het was ’s middags vier uur toen ik tijdens mijn werk er weer aan moest denken: ja, het was alweer woensdag! Hoe zou ik vanavond weer geneukt gaan worden? Tijdens het avondeten met mijn man Henk kon ik bijna nergens anders meer aan denken dan de hete neukpartij die straks zou volgen. Mijn kutje werd steeds vochtiger. En die neukpartij zou niet met mijn man zijn … nee, ik wist dat ik weer door andere, veelal onbekende mannen genomen zou worden.

Want sinds een aantal maanden nu, was ik iedere woensdagavond een geile slet, die zich gewillig liet gebruiken als speeltje voor diverse mannen. Was ik de hele week het lieve getrouwde vrouwtje, die avonden sloeg ik helemaal los en leek ik niet meer op de lieve Missy, zoals iedereen mij kende.

 


Mijn dubbelleven was begonnen ruim twee jaar nadat ik getrouwd was met Henk, een lieve, beetje sullige jongen van mijn eigen leeftijd, twintig jaar. Om mijn slanke body in vorm te houden, ging ik al diverse jaren samen met een vriendin iedere woensdagavond tennissen. Na afloop dronken we dan wat in de bar van de sporthal.
Het was daar dat ik op een avond kennis maakte met een knappe man van ongeveer 30-35 jaar. Net in die periode kwam ik erg veel tekort op seksueel gebied, mijn man was niet meer de actieve vrijer als in de begintijd van het samenwonen en al lang had hij door zijn carrière geen tijd en aandacht meer over voor mij.
Ik kreeg die avond een pilsje aangeboden van de man en hij sprak mij aan over mijn tennisstijl. Blijkbaar had hij zitten kijken naar mij, toen ik trainde met mijn vriendin. Ik liet haar vast naar huis gaan en bleef nog even met de man praten. Nu hij alleen was met mij werd veel directer. Hij complimenteerde mij voor mijn fraaie lichaam, dat volgens hem in mijn korte tennisrokje en met de witte bloes beter uitkwam.
Ik bloosde, maar was ook blij verrast door zijn aandacht. Ik kreeg nog een pilsje en nog een. De man heette Peter, hij had een bruine huid en was een echte versierder. Ik viel die avond voor hem en deed iets wat ik nog nooit had gedaan: ik liet me diezelfde avond nog door hem neuken in zijn auto. Het was verrukkelijk en toen ik uitstapte om naar huis te gaan gaf hij mij zijn telefoonnummer.
Als ik wilde kon ik hem bellen. Die avond kwam ik veel later thuis dan normaal, maar Henk had niets door. Maar voor mij was dat anders, ik had enorm genoten van de spanning en de seks, die ontbraken in mijn relatie met Henk. Ik wist al snel: ik wilde meer.

Vol verwachting keek ik naar de volgende woensdagavond uit, maar die avond was er geen Peter. Teleurgesteld ging ik naar huis en van pure lust had ik genoeg lef om de volgende dag het gekregen telefoonnummer te draaien. Ik kreeg Peter inderdaad aan de lijn en vroeg waarom hij er niet was de vorige avond. Hij antwoordde, dat hij er niet was omdat ík hem niet gebeld had! Tja, dat was wel zo, maar ik had gedacht dat hij er wel zou zijn…
Toen ik zei dat ik hem nú belde en vroeg of hij volgende week wél wilde komen, zei hij dat hij alleen kwam als hij mij mocht neuken. Daar was ik even stil van. Maar mijn lustgevoel was te groot om me door zijn botheid te laten tegenhouden.
Eigenlijk wílde ik ook geneukt worden. Dus zei ik dat dan ook maar tegen hem. Ik hoorde Peter lachen, waarna hij zei dat hij er zou zijn voor mij. Zo gebeurde het ook; die volgende woensdagavond was Peter er weer, hij wachtte mij op in zijn auto en nadat mijn vriendin was weggereden, stapte ik bij hem in.
We kusten elkaar en lieten dat overgaan in een heftige tongzoen. Daarna neukte mij weer geweldig in zijn auto, ik kwam meerdere keren klaar door zijn voortreffelijke neuktechniek.

Vanaf die avond liet ik mij iedere woensdagavond heerlijk neuken door Peter. Na drie weken moest ik van hem mijn vriendin laten weten, dat ik niet meer kwam tennissen. Maar mijn man moest ik niets vertellen en iedere woensdag gewoon met mijn tas met tennisspullen van huis gaan, zodat ik de hele woensdagavond vrij was voor Peter alleen.
Ik deed wat hij vroeg en de week erna kwam ik alleen naar Peter toe. We gingen met zijn auto naar de stad, waar hij een tennisbaan voor een uur gehuurd had op een groot complex.
Daar moest ik tegen hem tennissen, maar stuurde me zonder ondergoed de baan op, alleen mijn bloesje en korte tennisrokje had ik aan! Op het laatst had ik diverse aanbidders langs de baan staan, die meegenoten terwijl Peter mij van de ene hoek naar de andere liet rennen.
Mijn borsten hupten dan op en neer en zorgde voor enthousiaste toeschouwers. Ik liet ze extra genieten, toen ik, zoals normaal, telkens voorover gebukt klaarstond om zijn service op te vangen. Mijn korte tennisrokje gaf ze dan een mooi uitzicht op mijn blote billen en gladgeschoren spleetje.
Na afloop was ik zo geil dat ik hem smeekte mij te vingeren in het omkleedhokje. Glimlachend voldeed hij aan het verzoek en liet me kreunend klaarkomen. Onderweg naar huis zette hij de auto stil en neukte hij mij toen nog eens hard. Hij wist precies wat ik nodig had. Het werd ook de eerste neukbeurt zonder condoom, want hij wilde me nu wel eens lekker volspuiten met zijn zaad, zei hij.
Ik knikte en genoot van de extra kick, toen ik zijn warme sperma naar binnen voelde spuiten. Dat was voor mij dubbel spannend, omdat ik sinds onze trouwdag de pil niet meer slikte! Die nacht kon ik amper slapen van het idee dat ik nu wellicht zwanger was van Peter.
Ik wist dat dit niet kon en ik ging de volgende morgen gauw naar de dokter voor een morning after pil. Maar ik had ook geen zin voortdurend met condooms te moeten lopen, dus ik besloot voortaan weer stiekem de pil te gaan gebruiken, zodat ik onbeschermd, zonder condoom, kon vrijen met wie en wanneer ik wilde. Peter was blij te horen dat ik zo reageerde.

Na die keer tenniste ik niet meer, maar gebruikten we de hele woensdagavond om te neuken. Henk merkte er niets van, ik nam nog telkens mijn tennistas mee en als ik bezweet van het vrijen thuiskwam, vertelde ik hem dat de douches stuk waren of ik nog geen tijd had gehad om na het tennissen me op te frissen.
Ondertussen verplaatsen de vrijpartijen met Peter zich naar zijn huis en ze werden steeds langer en kinkier. Daarna kwam er een periode waarbij Peter me mee naar buiten nam en neukte me in de buitenlucht. Zo deden we het een keer staand in het bos, maar ook in de toiletten van een druk station en dergelijke.
De eerste keer dat ik me duidelijk zichtbaar voor anderen openlijk moest laten neuken, was ook erg spannend. Peter reed daarvoor naar een landweg, vlak langs de snelweg. Daar zette hij me voor de auto, ontkleedde me tot ik spiernaakt voor hem stond, duwde me achterover op de motorkap en naaide me, terwijl de automobiilisten luid toeterend langs scheurden. Dat was echt iets voor Peter, bijna elke avond had hij weer iets nieuws bedacht om mijn grenzen te verleggen.

Binnen een aantal maanden was ik een volleerd neukster, ik kon zuigen als de beste en kreeg mijn eerste anale ervaring. Maar ik genoot enorm en was onverzadigbaar. Peter liet me vrijwillig steeds iets verder gaan, steeds weer voelde ik de spanning. De geilheid nam het dan weer over van mijn rationele ik en mijn lichaam reageerde met pure lustgevoelens.
Telkens liet Peter mij zelf de volgende stap nemen, hij stelde iets geks of geils voor en liet mij altijd de keuze om er wel of niet mee door te gaan. Maar ik kan me niet herinneren dat ik ooit iets geweigerd heb, ik genoot ook al was die volgende stap soms weer even moeilijk voor mij. Maar het kon me eigenlijk niet kinky of geil genoeg zijn.

Na een half jaar ging ik met Peter een volgende fase in. Ik had genoeg ervaring volgens hem om ook anderen daarvan te laten genieten. Ik gaf hem gelijk, met Peter had ik inmiddels wel bijna ieder standje gedaan. De seksavonden zouden niet langer beperkt zijn tot vrijen tussen ons tweeën.

De eerste keren nam hij een kennis of vriend mee naar huis, waarna ik vaak op mijn knieën van twee kanten tegelijk genomen werd: in mijn mond en in mijn kutje. De eerste keren was dat een nieuwe sensatie voor mij, maar al snel wilde ik meer. De eerste keer dat ik gesandwiched werd, was een enorme sensatie voor me. Staand werd ik door twee man geneukt in mijn kutje en anus tegelijk. Ik had het niet meer, maar van pure lust bleef ik zelf op een neer wippen, zodat beide pikken tegelijk diep in mijn gaten stoten.

Toen mijn man Henk voor zijn werk een weekend moest overwerken, kreeg ik de kans eens een andere avond dan de woensdag met Peter te zijn. Ik belde hem op om te vertellen dat ik die zaterdag alleen zou zijn, waarna Peter voor mij een privé party in zijn huis organiseerde.
Ik moest me die avond voor hem kleden als een echte hoer en werd die avond openlijk geneukt door Peter en zijn vijf vrienden! Wat een opwindende ervaring was dat, de mannen liepen hunkerend om mij heen, ik geilde ze op in mijn uitdagende en weinig verhullende outfit. En toen ze mijn lichaam later die avond allemaal gebruikten om in klaar te komen, voelde ik me machtig en gewild. Sindsdien zorgt Peter ervoor dat er altijd meerdere mannen op woensdagavond voor mij klaarstaan.

Afgelopen woendagavond moest ik me in zijn huis omkleden in een afschuwelijk hoerig jurkje in roze. Het ding van gladde dunne stof was mij eigenlijk veel te klein en mijn borsten puilden er grotendeels bovenuit. Van onderen was het jurkje te kort en viel het maar net over mijn billen. Ik mocht geen ondergoed aan en moest zo met hem mee.
We reden naar een winkelcentrum, waar een stel gozers bij de patatzaak buiten hingen. Hij parkeerde de auto zo dat ik de groep kon zien staan. Peter zei dat ik er nu twee moest uitzoeken, die mij zouden neuken! Ik verklaarde hem eerst voor gek en zei dat ik dat niet wilde, ik was geen hoer. Peter startte meteen de auto en reed weg. Ik was verbaasd dat hij me geen tweede keer vroeg en kreeg al bijna spijt dat ik zo snel nee gezegd had.

Maar toen kwamen we bij een ander winkelcentrum; daar stond een groepje zwarte mannen buiten, zo te zien Antillianen. Weer stopte Peter de auto en zei, dat ik dan maar hier twee mannen van uit moest zoeken. Ik was even stil, want ik wist niet wat hij ging doen als ik weer zou weigeren.
Ik keek eens naar de groep, veel jonge gozers, maar allemaal zo fors gebouwd en zo zwart. Ik durfde niet meer te weigeren en wees er twee aan, een lange en een met een zwarte leren jas. Daarna stapte Peter uit en ging naar ze toe, ik moest in de auto wachten. Ik zag hem praten, ze iets geven en alleen teruglopen. Ik had verwacht dat Peter de twee mannen zou uitnodigen en meenemen naar ons huis.
Eenmaal terug bij de auto, trok hij mijn deur open en liet hij mij uitstappen. Ik voelde de spanning bij mezelf al toenemen, want rondlopen in dit hoerige roze jurkje was hetzelfde als schreeuwen dat ik geneukt wilde worden.

We stonden nu naast de auto en hij zei dat John en Ricky mij graag wilden ontvangen in hun flatje, hier vlakbij. Peter had het adres en zou later komen, zei hij. Begin maar vast, je zal er vast wel van genieten. Hij stuurde me naar het groepje toe en stapte zelf in de auto.
Ik wandelde met grote twijfel naar ze toe. Ik zag de gozers vol ongeloof naar me staren terwijl ik dichterbij kwam. Ze waren helemaal verblind door mijn uitdagende kleding en lichaam. Ik bleef vlak bij de twee uitgekozen mannen staan. Ik besloot door te zetten. Ik stelde me aan de twee voor als Missy en gaf ze een kus.
De hele groep joelde nu van plezier. De langste van de twee negers nam me bij de hand en zei, dat ik moest volgen, het was vlakbij. Ik had verwacht dat ik samen met de twee mannen zou gaan, maar nu liep de hele groep gozers mee. Gelukkig bleef de rest van de groep buiten wachten.
Eenmaal binnen ging het snel, ik moest op de bank zitten, de twee mannen naast mij. De een trok meteen mijn borsten helemaal uit het jurkje te voorschijn, de ander duwde mijn benen wijd, zodat ik al snel in mijn blote kut zat. De negers stonden op en haalden hun penissen te voorschijn.
Binnen de kortste keren had ik een grote zwarte lul in mijn mond en de andere in beide handen. Maar die pikken waren zo groot, dat ik ze amper in mijn mond kon verwerken en maar alleen met beide handen er omheen kon vastpakken. Even later trokken ze me onderuit en lag ik op de grond. Ik werd aan handen en voeten getrokken tot ik gespreid klaarlag. Daarna knepen ze in mijn borsten en tepels.

Meteen dook de langste neger tussen mijn benen, hij was de eerste die me neukte. Zijn enorme lul was gitzwart en hard als staal. Ik voelde bij iedere stoot de eikel tegen mijn baarmoeder rammen. Ondertussen had ik nu de andere zwarte joekel in mijn mond. Langzaam begon ik te wennen en een beetje te genieten van hun neukpartij. Regelmatig wisselden ze van plek, maar ze zorgden wel dat ze niet klaar kwamen. Voor mij was dat wel anders, ik werd zo gestimuleerd dat ik achter elkaar meerdere orgasmes had.
Toen Peter binnen kwam was de langste neger net bezig mij voor de derde achtereenvolgende keer in mijn getergde kutje te neuken, hun pikken werden maar niet slap! Hij glimlachte naar me en vroeg of ik nu begreep wat het was om door een paar negers met hun zwarte lullen genaaid te worden. Ze gingen nog een tijdje door en uiteindelijk kwamen ze om beurten klaar en spoten me vol.

Ik was hartstikke vermoeid toen ze eindelijk met mij klaar waren.

Na afloop mocht ik mee naar Peter’s huis om mezelf schoon te maken. Ik kon toen nog niet geloven dat ik me door twee zwarte mannen zo lang had laten neuken en had laten volpompen met negersperma. Ik besefte me, dat Peter me hierna weer een nog heftiger opdracht zou gaan geven. Ik kon zelf niets meer bedenken wat ik nog niet meegemaakt had.

Ik ben nu al benieuwd naar wat Peter volgende week met mij wil gaan doen.

Wordt vervolgt..

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen