Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Mijn vriendin Missy en ik hadden het al vaak gehad over het bezoeken van een parenclub maar tot voor kort was het er nooit van gekomen. Maar laat ik ons eerst even voorstellen. Zij heet Missy en is 40 jaar, slank, kort blond haar, een mooie cup 85D en een geschoren kutje. Ik heb haar vias internet leren kennen, ik kwam bij mijn eigen vrouw (M) veel te kort en Missy was pas gescheiden en supergeil. Mijn naam is Peter, 36 jaar, donker haar, slank en ook geschoren.

Toen we het er weer eens over hadden besloten we dat het er nu maar eens echt van moest komen en zo reden we vorig jaar zomer op een mooie doordeweekse middag naar de parenclub die we via recenties op internet hadden uitgezocht. Het was ongeveer drie kwartier rijden en toen we de parkeerplaats opdraaiden stonden er al aardig wat auto's geparkeerd. Eenmaal binnen kleedden we ons om in sexy kleding. Missy trok een miniscuul stringetje aan en een doorschijnend bovenstukje waardoor je haar dikke stevige tieten en harde tepels goed kon zien. Het kwijl liep me bijna uit de mond toen ik haar zo zag.

Mijn kleding bestond uit een kleine zwarte string en een strak doorschijnend mouwloos hemd. Toen we de barruimte inliepen zaten daar behoorlijk wat mannen en ook een paar stelletjes. Iedereen had zich spannend aangekleed al had de één meer zijn/haar best gedaan dan de ander. Nadat we iets te drinken hadden besteld liepen we de tuin in waar een aantal mensen lag te zonnen of van het zwembad gebruik maakten. We kozen een plekje uit op het grasveld en genoten van het zonnetje op ons lichaam en het uitzicht al die (half) naakte lichamen. Ik begon een beetje te tellen en kwam uit op ongeveer 40 mannen en 10 stellen. Missy fluisterde me toe dat ze al een aantal lekkere kerels gezien had en ik verheugde me er al op dat ik haar met anderen zou zien spelen. Op de één of andere manier maakt me dat supergeil. Op een gegeven moment liep ik naar de bar en bestelde nieuwe drankjes. Toen ik terugliep zag ik dat er een andere vent naast Missy zat en aangezien ik haar smaak natuurlijk goed ken wist ik meteen dat ze hem wel aantrekkelijk zou vinden. Ik kwam erbij zitten en hij stelde zich voor als André. Hij was goed gebouwd en in zijn strakke slip was een behoorlijke bobbel zichtbaar.

We raakten in gesprek en toen hij drankjes ging halen zei Missy dat ze het wel een lekkere kerel vond. Nadat hij terug was vroeg hij aan Missy of ze zin had om lekker in het zwembad te liggen. Nou is ze een echte waterliefhebber dus die vraag was niet aan dovemansoren gericht. Ze trok haar bovenstukje uit, gevolgd door haar string en ook André had niet veel tijd nodig om zijn slip uit te trekken. Ik zag dat hij nogal stevig geschapen was want een dikke paal bungelde tussen zijn benen. Hij complimenteerde mijn vrouw met haar lekker lichaam en ook zij stak niet onder stoelen of banken dat ze onder de indruk van hem was. Gezamenlijk liepen ze naar het zwembad en liepen via de trap het water in. Missy zwom een paar baantjes terwijl André haar gadesloeg.

Telkens als ze bij hem kwam tikte ze hem aan en keerde dan weer om. Nadat ze dat een aantal keren had gedaan pakte hij haar even vast en drukte een zoen op haar mond en liet haar toen weer gaan. Ik kwam nu ook het water in en ging naast André staan. Toen Missy weer bij ons was drukte ze uit zichzelf een kus op zijn lippen en toen op de mijne. Nu bleef ze voor ons staan en ik zag hoe de hand van André over haar lichaam gleed en tussen haar benen verdween. Toen ze licht begon te kreunen wist ik dat hij haar aan het vingeren was. Ik begon haar keiharde tepels te kneden en we begonnen te tongzoenen. Daarna richtte ze zich op André en begon nu met hem te tongen terwijl ik haar hand naar zijn kruis zag gaan. Ze pakte zijn nu groeiende paal vast en zei hem dat hij een lekkere grote had. Even later lieten ze elkaar los en ging hij achter haar staan. Ze leunde tegen mij aan en drukte haar onderlichaam ietsje naar achteren. André pakte haar heupen vast en ik zag door het heldere water zijn onderlichaam tegen haar billen drukken.

Toen ik Missy hoorde zuchten en kreunen wist ik dat zijn harde dikke paal haar kutje binnendrong waarna hij haar in een rustig tempo begon te neuken. Ze kreunde en steunde en fluisterde in mijn oor hoe ze genoot van die heerlijke dikke pik in haar. Hij pakte haar tieten vast en begon haar tepels te kneden. Ik liet haar los en hees mezelf op de rand van het bad waarna Missy tussen mijn benen ging staan en me begon te pijpen terwijl André in en uit haar kutje bleef glijden. Toen ik om me heen keek zag ik dat Missy niet de enige vrouw was die op dat moment verwent werd. Ik zag nog drie andere vrouwen die met één of meerdere mannen aan de slag waren en her en der stonden mannen te kijken waren sommigen met zichzelf bezig waren. Na een poosje stopten we even voor een pauze en toen André naast mij naar ons plekje op het grasveld liep zag ik zijn pik in volle glorie. Allemachtig, dat was een fors apparaat zeg! Missy heeft thuis en speeltje van die afmetingen waar ze al zo van geniet maar in het echt was ze zoiets nog niet tegengekomen. We lieten onze kleding maar uit en Missy ging nu tussen ons in liggen. Zij en André begonnen een beetje aan elkaar te frunniken en ik besloot nog iets te drinken te halen.

Toen ik terugkwam zag ik dat Missy niet stil had gezeten. Ze lag met haar hoofd op de buik van André en speelde met zijn nog steeds harde paal. Daarbij opende ze telkens even haar mond en liet hem een stukje naar binnen glijden. Ik ging achter haar liggen en voelde tussen haar benen. Haar kutje was drijfnat en het was duidelijk dat ze hunkerde naar een flinke beurt. Ze begon nu echt fanatiek te pijpen en aan de reakties van André te zien deed ze het erg goed. Na een poosje liet ze zijn lul uit haar mond glippen en ging ze bovenop hem zitten. Ze pakte zijn staaf beet en liet haar spleetje toen voorzichtig over het gevaarte heen zakken tot hij er tot aan zijn ballen in zat. Daarna wipte ze rustig op en neer, graaide ze achter zich en nam zijn grote kloten in haar hand. André strekte ondertussen zijn armen uit en speelde weer met haar tietjes en tepels. Ze zuchtte en steunde toen de grote dikke lul telkens diep in haar lichaam verdween en haar ogen draaiden alle kanten op van genot. Ik hoorde haar kutje soppen en de zuigende geluiden van de dikke staaf klonken heel erg geil. Ik draaide me om toen ik iemand hoorde naderen en zag een man dichterbij komen. Hij kende André kennelijk want hij begroette hem met zijn naam.

Terwijl Missy rustig op en neer bleef wippen kwam hij naast hen zitten en vroeg aan André wie dat geile snolletje was. André wees op mij en zei dat ze Missy heette en bij mij hoorde maar dat hij haar even mocht gebruiken. Ik gaf de man een hand en hij stelde zich voor als Stef. Hij knipoogde naar Missy en vroeg of ze het naar haar zin had. Ze hield nu even op met wippen en antwoordde hem lachend dat ze een heerlijke middag had en hoopte dat het nog lang door mocht gaan. Stef wreef betekenisvol in zijn kruis waar zich een flinke bult aftekende. Hij trok zijn slip uit en ook hij bleek voorzien van een flinke dikke knuppel. Missy keek er geïnteresseerd naar en zei dat het lastig te zeggen was wie van de twee mannen de grootste had. Stef was adrem want hij antwoordde dat ze er dan maar even gebruik van moest maken zodat ze het verschil mogelijk kon voelen. Ik had Missy nog nooit zo geil en uitdagend gezien want ze liet meteen de dikke pik van André uit haar kutje glippen en knielde nu boven het onderlijf van Stef.

Zonder te twijfelen liet ze zich zakken en ik zag nu de tweede onbekende paal van die middag in haar kut glijden. Ze kreunde dat de lengte van Stef's lul ongeveer gelijk was aan die van André maar dat Stef een iets dikkere had. André bleef niet werkloos toekijken maar knielde nu achter Missy en tussen de benen van zijn maat. Nadat die een paar minuten bezig was met neuken zei hij Missy dat ze voorover moest leunen zodat hij haar nu weer even kon naaien. Ze deed het graag en terwijl Stef's pik uit haar kut gleed nam André zijn plaats in en begon haar nu met meer kracht te neuken. Stef speelde ondertussen met de tieten van mijn vrouwtje en ik keek geil en rukkend toe hoe deze twee kerels Missy gebruikten. Weer werd er gewisseld en was het Stef die Missy's kut vulde.

Het duurde nu niet lang want al snel begon hij te kreunen en hijgde hij dat hij ging spuiten. Missy wipte nog iets sneller op en neer totdat ze voelde dat Stef ging komen. Ze liet zich helemaal over hem heen zakken en schokkend met zijn onderlichaam spoot hij haar grotje vol met zaad. Golf na golf sproeide in haar en zachtjes kreunend genoot ze van het warme sperma dat ze in zich voelde. Toen ze even later omhoog kwam en de lul van Stef tevoorschijn kwam zag ik een lang spoor van zijn zaad dat nu langzaam uit haar kut droop. Stef schoof een beetje naar boven zodat zijn zaadnatte lul bij de mond van Missy lag. Ze pakte het ding beet en begon hem fanatiek schoon te likken. André greep zijn kans en duwde zijn harde snikkel in de zaadspleet van Missy en naaide haar in een stevig tempo Alles duidde erop dat ook hij wilde klaarkomen en na een paar minuten gebeurde dat dan ook. Hard beukend loosde ook hij zijn zaad in mijn meisje er werd ze voor de tweede keer in 5 minuten volgespoten met sperma.

Hij trok zich terug en ging naast zijn maat liggen. Missy nam nu zijn druipende pik in haar mond en likte de laatste zaadresten weg. Daarna ging ze naast me liggen en het was duidelijk dat ze even moest bijkomen van deze dubbele neukbeurt. André en Stef stonden op en terwijl ze haar een lekkere zoen gaven en bedankten liepen ze naar binnen. Wij begonnen nu zelf te tongen en ondertussen liet ik mijn vingers in haar kut glijden. Dit was één glibberige massa van het zaad van twee mannen en haar eigen kutsappen. Ik vingerde haar zoals ze het lekker vond en het duurde niet lang voor ze een fel orgasme kreeg en intens genoot van alle verwennerijen van die middag. Daarna wilde ze dat ik haar neukte en haar een derde zaadlozing gaf. Ik deed dat maar al te graag en toen ik in haar drong voelde ik het warme sperma van mijn voorgangers rondom mijn lul.

Dit was een nieuwe ervaring voor mij maar ik werd er bloedgeil van en niet lang daarna spoot ik mijn zaad in haar overvolle spleet. Dit was nog niet het einde van een heerlijke dag want nadat we ons gedoucht en opgefrist hadden gingen we eten. Die avond waren er nog een paar mannen die heerlijk tekeer gingen op Missy, maar daarover een volgende keer meer.

Sinds die keer zijn we regelmatige bezoekers van die parenclub en iedere keer weer komen we volledig bevredigd thuis.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen