Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Na de heerlijke neukpartijtjes met André en Stef gingen we naar het restaurant want seks maakt hongerig. Nadat we lekker gegeten hadden gingen we aan de bar zitten en bestelden iets te drinken. Het duurde niet lang of er kwamen mannen naast ons staan die duidelijk geïnteresseerd waren. Missy was dat duidelijk minder want ze moet een vent wel een beetje aantrekkelijk vinden wil ze er iets mee doen. De meeste kerels dropen dan ook weer teleurgesteld af en sommigen waren duidelijk beledigd dat ze ''nee'' te horen kregen. Tja het motto blijft natuurlijk: alles mag maar niks moet.

 

We besloten een rondje te lopen door de club zodat we konden zien wat er allemaal te beleven viel. In de verschillende ruimtes waren hier en daar al stellen aktief bezig met één of meerdere mannen en het kijken naar deze geile bezigheden wond ons beiden enorm op. Ik voelde bij Missy tussen haar benen en merkte dat ze al weer drijfnat was. We stonden te kijken bij een stel waarvan de vrouw zich door nog eens drie andere kerels liet betasten en verwennen. Ze zat op handen en kniëen en was bezig twee mannen om beurten te pijpen terwijl die mannen lekker met haar grote borsten aan het spelen waren. De derde man zat achter haar en neukte haar met flinke stoten. Haar partner kwam bij ons staan en hijgde dat hij het ontzettend geil vond om zijn vrouw met allerlei andere mannen bezig te zien. Hij begon Missy over haar rug te strelen terwijl ik nog steeds met mijn hand in haar slipje bezig was. Ik voelde een rilling van genot door haar lijf gaan, veroorzaakt door de kriebelende vingers over haar rug. Zij begon nu met mijn rug en kont te strelen en toen ik opzij keek zag ik dat ze hetzelfde deed bij de andere man. Het was me duidelijk dat hij in de smaak viel want anders zou ze dat nooit doen. Ik vroeg hem wat zijn naam was en hij stelde zich voor als Willem.

 

 

Zijn hand dwaalde intussen over het lichaam van Missy en even later voelde ik hoe zijn vingers haar slipje binnendrongen. Ik trok mijn vingers terug uit haar kutje en hield haar zachte lipjes uit elkaar zodat hij zonder enige moeite met twee vingers naar binnen kon glijden. Missy begon zachtjes te kreunen en draaide haar hoofd naar mij toe voor een hete tongzoen. Daarna draaide ze haar geile koppie naar Willem en begon nu met hem geweldig te zoenen. Ze liet zich gewillig vingeren en spinde en kreunde tevreden. Na enige minuten fluisterde ze dat we even moesten stoppen omdat ze haar orgasme nog even wilde uitstellen. Willem haalde zijn vingers uit haar spleetje en likte ze met veel genoegen af. Missy ging nu op haar knietjes voor ons zitten en begon onze benen te strelen. Haar handen kropen omhoog tussen onze benen en ik voelde haar knedende vingers over mijn kruis. In een soepele beweging trok ze zowel bij Willem als bij mij onze slips naar beneden. Mijn paal sprong opgewonden zijn vrijheid tegemoet en toen ik naar die van Willem keek zag ik dat ook die van hem al klaar voor de strijd was. Missy fluisterde dat ze genoot van twee heerlijke pikken waar ze helemaal alleen mee mocht spelen. Ze pakte ze beiden vast en begon ons in een rustig tempo af te trekken. Haar hoofd bewoog zich naar de dikke paal van Willem en ze begon nu zijn pik vanaf zijn ballen tot zijn eikel af te likken. Nadat ze dat een paar keer had herhaald deed ze hetzelfde bij mij. Ik voelde haar warme natte tong langs mijn geschoren staaf glijden en zag hoe ze die van Willem aan het masseren was. Allemachtig wat werd ik geil van dit hoerige gedrag van mijn vrouwtje! Nu boog ze zich weer naar Willem toe; opende haar mond en stulpte haar lippen over zijn dikke eikel. Ik zag hoe haar wangen zuigend naar binnen trokken terwijl Willem genietend zijn ogen sloot en zijn handen rond het achterhoofd van Missy legde. Ze liet nu zijn paal verder in haar mond glijden en slaagde erin deze tot aan zijn ballen naar binnen te werken. Ze hield nu even stil en liet toen de vleesstaaf weer bijna helemaal naar buiten glippen waarna ze de beweging herhaalde en het tempo een klein beetje opvoerde. Daarna was ik weer aan de beurt en ik merkte aan haar manier van pijpen dat ze veel geiler was dan normaal gesproken thuis met z'n tweetjes.

 

Toen ze voor de tweede keer Willem begon te pijpen zag ik dat diens vrouw mij wenkte. Twee van haar tijdelijke vriendjes waren kennelijk klaargekomen en ze lag nu enkel nog maar met de overgebleven man te vrijen. Die was bezig haar uitgebreid te beffen terwijl zij haar dikke tepels masseerde. Ik liep naar haar toe en liet Missy even alleen met Willem. Ik knielde naast haar en streelde haar grote borsten terwijl zij zonder aarzelen mijn harde pik vastpakte en begon te rukken. Op dat moment likte de andere man haar naar een orgasme en luid steunend en hijgend genoot ze van haar hoogtepunt. Toen slobberde ze haar tong rond mijn pik en nam hem gulzig in haar mond. Ze pijpte totaal anders dan ik van Missy gewend was maar absoluut niet minder lekker. De andere man was haar intussen begonnen te neuken en het was duidelijk dat hij het niet lang meer ging volhouden. En inderdaad even later begon hij te puffen en te steunen. Hij trok zijn paal uit haar zeiknatte kut en spoot een grote hoeveelheid sperma over haar buik en tieten. Dit was ook meer dan ik kon verdragen en ik hijgde dat ik ging klaarkomen. Ze liet mijn pik even uit haar mond glippen en kreunde dat ze mijn zaad wilde proeven. Zuigend op mijn eikel en een hand rond mijn staaf trok ze me klaar en deed ze haar best mijn sperma zo goed als mogelijk door te slikken. Toen ik uitgespoten was moest ik even bijkomen. De vrouw stond op en bedankte me waarna ze een kus op mijn lippen drukte. Op dat moment zag ik dat Willem weer bij ons stond. Hij vertelde me dat Missy hem heerlijk had klaargepijpt. Daarna liepen ze richting de bar.

 

Ik keek om me heen en tot mijn verbazing was mijn vrouwtje in geen velden of wegen te bekennen. Ik liep naar de toiletten maar die waren allemaal vrij. Daarna liep ik naar het deel waar zich een aantal relax ruimtes bevonden. Ik keek bij de eerste ruimte naar binnen maar die was leeg. Twee Antilliaanse jongens passeerden mij en ik liep achter ze aan. Ze gingen een ruimte binnen waar zich een groot bed bevond en toen ik om het hoekje naar binnen keek zag ik Missy staan met twee andere Antilliaanse jongens naast haar. De twee die net binnen kwamen voegden zich bij hun en net toen ik ook naar binnen wilde lopen werd ik bij mijn schouder gepakt. Ik keek om en staarde in de gezichten van nog twee Antillianen. Eén van hen vertelde me dat de kamer bezet was en dat deze blanke slet voor hun was. Ze hadden duidelijk geen idee dat Missy mijn meisje was en toen ze naar binnen liepen deden ze de deur achter zich op slot. Ik kreeg het even heel warm toen ik besefte dat ze omringd werd door zes jonge en geile Antillianen maar ik wilde toch ook wel graag zien wat er ging gebeuren. Om de hoek van de kamer waren een aantal kijkgaten gemaakt maar toen ik daarheen liep werden die van binnenuit met handdoeken afgedicht zodat ik niet meer naar binnen kon kijken. Ik hoorde alleen nog maar een aantal gedempte geluiden. Ik liep nu naar de achterkant van de kamer en tot mijn vreugde zag ik dat zich daar ook een kijkgat bevond dat kennelijk door de groep over het hoofd was gezien.

 

Ik keek naar binnen en zag dat de zes jongens er geen gras over lieten groeien. Ze waren allemaal al naakt en ook Missy had niks meer aan en werd ruw betast door vele handen. Haar eigen handen graaiden in het rond en pakten de verschillende harde palen telkens even vast. Ze werd op haar rug op een verhoging gelegd met haar hoofd over de rand zodat dit achterover hing en zich precies op pijphoogte bevond. Een van de jongens kwam nu voor haar staan en duwde zijn lul in haar mond. Zijn grote ballen hingen dus nu vlak voor haar ogen en zonder aarzeling begon hij Missy nu in haar mond te neuken. Een andere jongen was omgelopen en kwam tussen haar benen staan. Met haar kontje lag ze op de rand en deze verhoging was dus zo gemaakt dat je een vrouw aan twee kanten tegelijk staande kon nemen. De jongen legde haar benen tegen zijn schouder en met zijn forse zwarte paal penetreerde hij de natte spleet van mijn meisje. Ik werd bloedgeil van wat ik zag en begon mezelf af te trekken. Ondanks dat ik niet lang daarvoor was klaargekomen had ik door de geile situatie geen enkele moeite weer een stijve lul te krijgen. In de minuten die volgden werd Missy telkens door twee andere jongens in haar mondje en kut genaaid totdat ze alle zes deze twee openingen hadden afgewerkt. Ik hoorde dat ze haar ieder keer weer hun blanke hoer noemden die ze wel even goed zouden afwerken. Op een gegeven moment werd er weer gewisseld en nam een andere jongen plaats tussen de benen van Missy.

 

Hij smeerde zijn dikke paal in met wat spuug en duwde toen tegen haar gaatje. Ik hoorde Missy een gesmoorde kreet slaken maar meer kon ze niet doen want een andere jongen duwde net haar mondje weer vol. De jongen tussen haar benen duwde door en ik begreep nu dat hij haar anaal aan het neuken was. Nou deed ik dat ook wel eens, met name wanneer ze in haar vruchtbare situatie was maar mijn pik was flink kleiner dan wat er nu naar binnen werd gepropt. Langzaam maar zeker kwam hij verder tot hij tot aan zijn ballen in de kont van mijn geile vrouwtje zat. Hij bewoog even niet zodat ze kon wennen aan het gevaarte in haar maar begon toen op en neer te pompen en het tempo langzaam op te voeren. De gesmoorde kreten van pijn werden steeds iets minder en toen de lul in haar mond even werd teruggetrokken hoorde ik Missy instemmend kreunen en genieten. Op dat moment werd de pik in haar kont teruggetrokken en werd ze van de verhoging afgetild en op bed gelegd. De jongen die haar in haar kont naaide ging naast haar liggen en gebaarde dat ze bovenop hem moest gaan zitten met haar rug naar hem toe. Ze deed wat er van haar verlangd werd en zo kreeg ze weer zijn snikkel in haar kont geduwd. Nu knielde een andere jongen tussen hun benen en terwijl ze achterover werd geduwd werd ook haar kut van een flinke zwarte knuppel voorzien. Ademloos keek ik toe hoe ze in beide gaten werd geneukt terwijl nu ook aan weerszijden van haar hoofd een Antilliaan kwam staan die ze om beurten pijpte. Haar tieten dansten op en neer door het konstante gebeuk in haar gaatjes en telkens wanneer haar mond even vrij was hoorde ik haar opgewonden kreunen. Er werd weer veelvuldig gewisseld en alle jongens hadden op een gegeven moment al haar neukgaten wel gehad. Missy was ondertussen al minstens drie keer klaargekomen. Normaal gesproken lukte haar dat enkel wanneer haar klit gevingerd werd maar nu had ze geen enkele moeite om al neukend klaar te komen. Het leek mij dat ze dus ontzettend geil was en op en top genoot van deze brute en massale neukbeurt. Ze waren zeker al een half uur op die manier aan de gang toen de eerste zaadlozingen kwamen. Hijgend en steunend loosde de eerste jongen zijn lading sperma in haar darmen en niet veel later werd ook haar spleetje van een lading Antilliaans zaad voorzien. Er werd weer gewisseld en haar gaten werden voorzien van verse pikken terwijl de jongens die net waren klaargekomen hun palen door Missy lieten schoonlikken. Zaadlading drie en vier volgden snel en uit haar kut en kont dropen dikke slierten sperma. De laatste twee jongens lieten haar nu knielen en lieten zich uitgebreid pijpen om vervolgens hun zaad in haar gezicht en mond te spuiten zodat ook daar het sperma vanaf droop en op haar tieten terecht kwam. Uitgeput maar voldaan viel ze op bed neer. De jongens trokken hun slips weer aan en zonder verder nog iets te zeggen verlieten ze de kamer.

 

Missy lag stilletjes op bed na te genieten en ik besloot om naar haar toe te lopen. Toen ik echter de deur naderde liep er net een andere man naar binnen. Ik herkende hem als één van de mannen die ze eerder die avond aan de bar had afgewezen. Ik bleef nog even om de hoek van de deur wachten en keek voorzichtig naar binnen. Hij knielde naast haar op bed en begon te mopperen dat ze hem had afgewezen maar zich wel als een slet had laten gebruiken door allerlei andere kerels. Missy was te uitgeteld om iets te doen en toen hij zich naast haar begon af te trekken en zijn vingers in haar uitgewoonde kut duwde liet ze hem zijn gang gaan. Het duurde niet lang voordat hij aan zijn gerief kwam en snuivend en zuchtend spoot hij zijn sperma over haar kut en buik en veegde hij daarna zijn zaadlul in haar gezicht af. Daarna maakte hij zich snel uit de voeten en toen hij mij zag staan bromde hij nog even dat mijn hoer nu wel was uitgeneukt. Ik liep de kamer binnen en sloot de deur waarna ik naast Missy op bed ging liggen en haar gezicht streelde. Ze plakte aan alle kanten maar toen ze me aankeek had ze een volkomen voldane glimlach op haar gezicht. Ik kuste haar en proefde het zaad dat in klodders op haar gezicht en mond lag. Ze stak haar tong in mijn mond en er volgde een heerlijk geile tongzoen. Toen ik op haar kroop en mijn nog steeds harde paal in haar zaadgleuf liet glijden keek ze me verlekkerd aan en zei dat ik het beter niet al te lang kon maken omdat ze een beetje een beurs gevoel had overal. Nu had ik ook niet lang meer nodig want na wat ik allemaal gezien had was ik bijna niet meer te houden. Ik pompte op en neer in haar superglibberige met sperma gevulde grotje en binnen twee minuten sproeide ik mijn zaad bij dat van van mijn vele voorgangers diep in haar lichaam. We lagen nu samen uitgeteld op bed en bleven zo minstens een kwartier liggen. Daarna hielp ik Missy overeind en met een arm om haar heen liepen we naar de douches waar we uitgebreid en langdurig het warme water over ons heen lieten stromen totdat we ons weer helemaal schoon voelden.

 

Het was intussen al laat geworden en we besloten ons om te kleden en naar huis te gaan. Toen we naar de uitgang liepen zagen we een poster hangen waarop een gang bang orgie werd aangekondigt. De dame bij de receptie zag ons kijken en vroeg aan Missy of ze wellicht interesse had om mee te doen. Ze keek mij vragend aan en ik zei haar dat ze zelf mocht beslissen. Missy antwoordde dat het haar wel spannend leek en dat ze het graag een keer wilde proberen. De vrouw bij de receptie toverde een grote glimlach tevoorschijn en zei dat het haar deugd deed dit te horen want tot nu toe hadden zich nog maar weinig vrouwen aangemeld maar werden er wel tussen de 90 en 150 mannen verwacht. Ze noteerde de kontaktgegevens van Missy en beloofde een paar dagen voor het festijn te bellen. Daarna namen we afscheid en reden we naar huis.

 

In de auto bespraken we uitgebreid wat er die middag en avond allemaal gebeurd was en we konden beiden nauwelijks geloven dat zoveel mannen zich hadden uitgeleefd op haar. Missy glunderde echter van oor tot oor en zei dat ze een supertijd had gehad en zich nog nooit zo bevredigd had gevoeld. Dat was voor mij voldoende en ik was ook blij dat ze zich zo als een beest had kunnen uitleven. We zagen beiden al uit naar ons volgende bezoek en als alles doorging zou dat de gang bang worden van een maand later.

 

Tot zover het verslag van ons eerste parenclub bezoek.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen