Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Die zondagmorgen maakte ik me klaar om weer naar het voetballen te gaan kijken, maar dit keer zou ik me niet meer zo sjiek kleden. Ik zocht iets dat vuil mocht worden, maar toch sexy was; ik vond een leuk setje in mijn kledingkast, een topje en broekje van roze stretch stof, dat ik al lange tijd niet meer gedragen had. Het setje was van die ribbelstof, dat jaren geleden zo in was, ik had het als zonnekleding in Spanje gekocht.

 

Ik trok het eens aan, het zat nogal krap, maar de stretch gaf nog voldoende mee. Het zat zo strak, dat mijn ondergoed erg aftekende, dus haalde ik mijn BH er maar onderuit. Toen deed ik mijn zwarte hakken weer aan, waardoor het leek of ik nog langere benen had. Klaar voor een gezellige middag.

Toen John aanbelde, liet ik hem even binnen. Hij keek meteen met een keurende blik naar mijn kleding. Hij zei niets, maar pakte me beet en begon me te kussen. Ondertussen gingen zijn handen over mijn hele lijf, overal voelend en betastend. Hij deed het lekker en ik voelde me al geil worden. Zijn handen haalden mijn borsten uit het topje en gleden ver mijn broekje in. Ik ging ervan uit dat de geile beer niet kon wachten en me meteen al ging nemen. Ik voelde mezelf al vochtig worden tussen mijn benen, ik was er klaar voor. Maar ineens keek hij op zijn horloge en stopte. "We moeten weg, anders kom ik te laat voor de wedstrijd." En toen: "Maar schatje, je moet wel dat onderbroekje eronder uit halen, dat is zo geen gezicht." Ik zei: "Ja maar, ik ben bang dat je dan een natte plek gaat zien in m'n broekje, tussen mijn benen..." Hij zei: "Zeur niet, schiet op, doe het!" Ik trok maar gauw mijn broek en onderbroek uit, ik stond even halfnaakt voor hem en trok weer gauw het roze stretch broekje met de hele korte pijpjes weer aan. "Oké, dat is beter. Kom hier, dan zal ik alles goed doen." Hij trok mijn topje zo ver opzij, dat het nog maar net mijn tepels bedekte. Toen knielde hij en pakte de bovenrand van mijn broekje. Dat trok hij ver omhoog, zodat de stretch stof strak tussen mijn billen en mijn benen werd getrokken! Zo tekende het broekje wel erg af, je kon zien dat ik er niets onderaan droeg, want de stof zat helemaal in mijn bilnaad getrokken. Maar het broekje was ook mee gerekt naar boven. John wilde ook hier veel bloot zien, dus schoof hij daarna de bovenrand weer flink ver naar beneden zodat er onder mijn navel nog een flink stuk bloot kwam. En nog was hij niet klaar met me! Hij ging met zijn hand tussen mijn benen, ik moest ze iets uit elkaar houden van hem en hij duwde de stof van het roze broekje tussen mijn schaamlippen! Ook aan de buitenkant van het broekje zag je nu mijn spleetje goed zitten en ik was nu zeker bang dat het daar vandaag niet droog zou blijven.

Maar ik kreeg geen kans er iets van te zeggen, want John snoerde me de mond met zijn opmerking: "Zo! Nu kan ik laten zien wat een lekker geil wijffie jij bent! Zo twijfelt er niemand meer aan dat je geen ondergoed draagt! Kop houden en snel meekomen nu!" Ik werd meegetrokken naar de auto en we reden snel naar het voetbalveld. Toen ik uitstapte, voelde ik dat mijn broekje niet langer tussen mijn schaamlippen gedrukt zat, maar ik zei niets. De kantine daar was nog armoediger dan van de club van vorige week. "Zo, dit is ons honk, Missy." We liepen meteen door naar een kleedkamers. Voordat we binnen stapte, zei John: "Wacht even, eerst alles goed doen!" en hij trok nog even mijn topje zover mogelijk naar beneden en duwde opnieuw mijn broekje tussen mijn schaamlippen. Toen moest ik mee naar binnen. Daar waren de jongens zich aan het omkleden en er ging een gejuich op toen ik binnenkwam. Dat verbaasde me niet, want ik zag er uit als het snoepje van de week in mijn roze setje. John begon een korte toespraak. Ze moesten vandaag de wedstrijd winnen om degradatie naar een lagere klasse te voorkomen! Iedereen moest zijn uiterste best doen, maar als ze wonnen, dan was de beloning groot: John trok mij naar voren en zei dat ik ze dan allemaal zou verwennen! De hele ploeg reageerde enthousiast, behalve ik! Dit begon niet zoals ik me die middag had voorgesteld. Vorige keer had ik het gevoel de zaak zelf in de hand te hebben, maar nu zette John mij voor het blok. Ik voelde dat John geen tegenspraak duldde, hij was meer gespannen dan vorige keer, zeker voor de wedstrijd. Toen gingen ze naar buiten, naar het veld en de wedstrijd begon. Ze hadden een sterke tegenstander en het onwaarschijnlijke gebeurde: ze verloren de wedstrijd! Even was ik blij, nu werd ik niet de speelbal van alle jongens. Teleurgesteld kwamen ze terug en John mopperde op hun inzet. Ik ging mee de kleedkamer in, maar John stuurde ze onder de douche zonder naar mij om te kijken, het leek of ik lucht was voor hen. Toen had ik het ook door: niet alleen de jongens maar ook ik kreeg nu geen pleziertje! Nu leek het wel of ik ook gestraft werd omdat het elftal verloren had!

Na afloop werd nog wel een biertje genomen in de kantine, maar iedereen droop vroeg af. Het was rond zeven uur in het begin van de avond, toen John mij meenam naar de auto. We gingen naar een restaurantje van een vriend van hem, ook Antilliaan, zo'n 35 jaar oud. We werden enthousiast ontvangen en kregen een tafeltje aangeboden om te gaan eten, in een hoekje dicht bij de keuken. John werd al wat vrolijker en de eigenaar bood ons meteen een drankje aan. Ik stelde me voor en zag de eigenaar wel naar mij kijken, blijkbaar viel ik bij hem in de smaak. We kregen een aantal gerechten te eten, specialiteiten van vlees en groenten. Na het eten kwam de eigenaar er even bij zitten en begon op een bepaald moment met John in een ander taaltje te praten. Toen de man weer even de keuken in liep, vroeg ik aan John wat ze bepraatten. Hij zei dat ze in het Papiaments met elkaar spraken, waarover zei hij niet. Toen vroeg hij of ik de eigenaar leuk vond… Ik moest maar heel even nadenken, hij was best aantrekkelijk, maar wel groot, die Antilliaanse man. Toen zei John, dat hij graag zag dat ik aardig tegen hem deed, want het was een goede vriend van hem. Dat vond ik geen probleem. John riep iets naar de keuken en even later hoorde ik mijn naam roepen. Vanuit de keuken, door de eigenaar, dat hoorde ik wel. "Ja, ga maar even kijken." zei John. En aarzelend ging ik de keuken in. Daar zag ik twee koks bezig aan de aanrecht en ik zag de eigenaar boven een fornuis staan. Hij wenkte me en wees op de inhoud van de diverse pannen. Hij vertelde over de verschillende gerechten die er in werden klaargemaakt.

Toen ik iets vroeg over de specerijen die ze gebruikten, zei hij dat ik moest meekomen. Hij legde een arm om mijn middel heen en trok me mee naar de voorraadkamer. Het rook daar heerlijk kruidig en in het halfdonker liet hij me de verschillende zakken en dozen met levensmiddelen en kruiden zien. Maar toen voelde ik zijn handen ineens over mijn borsten gaan. Hij begon me lekker te strelen en vertelde dat ik er lekker geil uit zag. Ik voelde me gevleid en omdat ik de hele dag uitdagend rondgelopen had maar nog amper aangeraakt was, werd ik direct heet en supergeil. Ik wilde wel en liet het hem merken door mijn borsten voor hem uit het topje te voorschijn te halen. Hij begon op mijn tepels te zuigen en ik kwam al bijna meteen klaar. Hij trok mijn broekje naar beneden en ik stapte eruit. Hij duwde me zachtjes achterover en in kwam met mijn rug op een stapel jutezakken te liggen. De eigenaar maakte zijn broek los en er kwam een ontzettend dikke stijve penis te voorschijn. Ik wist wat er ging gebeuren, deed mijn benen wijd en vroeg of hij een condoom om wilde doen. Die had hij niet, maar toen riep hij hard een naam in de richting van de keuken. Blijkbaar was dat de naam van een van zijn koks, want die kwam kijken en vroeg wat er was. Die keek zijn ogen uit toen hij mij daar zag liggen op de balen rijst, helemaal naakt en met mijn benen wijd, klaar voor mijn neukbeurt. De eigenaar zei tegen hem dat hij bij John condooms moest vragen en even later kwam hij terug: John had er nog één bij hem. Die deed de eigenaar om en even later werd ik heerlijk genomen door de dikke penis van de man. Maar al snel stonden de twee koks toe te kijken hoe hun baas mij een beste beurt gaf, hij beukte flink op me in, maar ik genoot volop.

De man kwam al heel snel klaar en nog voordat ik tevreden was, haalde hij zijn verslappende penis uit mijn onderlijf. Ik hoorde hem toen iets zeggen, waarop de twee koks hun broek uittrokken. Ik moest blijven liggen en werd toen door de koks belaagd! De baas had hun ook een lolletje beloofd en nu mochten zij mij neuken. Maar er waren geen condooms meer en zij waren van plan mij meteen met hun blanke sabel te neuken! Ja, hoor , meteen lag de ene kok al bovenop me en stak zijn lange jongenslul diep bij mij naar binnen. Maar ik was zo geil geworden die middag, ik genoot er zelf ook volop van. Om de beurt namen de twee koks mij in mijn liefdesgrotje, terwijl ik ondertussen de leuter van de andere kok moest schoonlikken en afzuigen. Ik deed mijn best en ook de jongens kwamen klaar, ze spoten achter elkaar hun lading in mijn kutje. Toen ze klaar waren, stond ik op en het sperma droop uit mijn volgespoten kutje. Ik zocht mijn broekje op, dat op de grond lag, het was een beetje vuil geworden. Voordat ik het weer aantrok, wilde ik een doekje hebben om het sperma weg te vegen, maar er was niets in de buurt. Ik deed dus mijn broekje maar zo aan, dan werd het maar een beetje vochtig. Ik liep terug door de keuken naar het tafeltje bij John. Die keek mij aan en zei zachtjes: "Was het lekker?" Ik bloosde en zei "Ja, zeker." Toen zei John: "Trek eerst je kleding weer goed, zoals ik het vanmiddag ook wilde hebben." Ik begreep wat hij bedoelde, ook al wist ik dat ik dat ik er daarmee erg ordinair uitzag. Ik trok mijn broekje omhoog, zodat het strak in mijn bilnaad en tussen mijn benen kwam te zitten. Toen schoof ik mijn topje zover opzij dat weer een flink deel van mijn borsten bloot waren. Zo, dat was dat. Ik wilde gaan zitten, maar John zei: "Hoho, ook daar nog!" en hij wees op mijn spleetje. O, ja. Ik duwde met mijn hand de ribbelstof van het broekje net iets tussen mijn schaamlippen. "Verder!" siste John. Ik voelde dat aan de binnenkant het sperma opgezogen werd door de stof en toen ik de stof verder in het spleetje duwde werd mijn hand nat, de stof was tot aan de buitenkant doorweekt. Maar ik was zo nog opgewonden van de vrijpartij, dat de ribbelstof tussen mijn schaamlippen me een nieuwe sensatie gaf. John had dat ook al opgemerkt. Toen ging ik zitten.

Even later zei John: "Schatje, doe je topje nog eens iets verder opzij, ik wil nog meer zien van je mooie borsten." Ik protesteerde eerst een beetje. Toegegeven, we zaten helemaal achterin het restaurant en ik zat met mijn rug naar de andere tafeltjes. "Zeur niet, niemand kan je van voren zien. Haal je tepels te voorschijn. Ja, zo. Knijp erin. Ja, maak je tepels lekker hard door ze naar voren te trekken, schatje!" Ik deed wat John wilde. Ik kneep zachtjes in elke tepel, ik voelde de sensatie en zag hoe mij lichaam reageerde. Even later zat ik met gezwollen tepels aan tafel. John genoot toen de rand van het topje achter de harde punten bleef hangen, waardoor een groot deel van de tepels bloot zichtbaar bleven. Nog steeds was ik zeer opgewonden van alle handelingen. John zag het en zei dan ook tegen me: "Je bent nog zo geil, ga maar even met je hand in je broekje en wrijf lekker over je klitje!" Ik keek even om me heen, maar John zei: "Kom op, er is bijna niemand meer in het restaurant. Vooruit, doe je benen wijd en ga jezelf lekker vingeren, je hebt het nodig!" Ik deed wat hij zei, stak mijn hand in mijn broek en gleed voorzichtig met een vinger in mijn vagina. O, wat was dat lekker. Ik deed even mijn ogen dicht. Ik was inderdaad nog zo opgewonden, dat ik al na enkele ogenblikken weer helemaal klaar kwam. Mijn lichaam schokte van de ontlading. Langzaam kwam ik weer bij en ik zat nog na te genieten, toen ik de laatste klanten hoorde afrekenen en weggaan. Toen kwam John achter me staan, hij zei: "Zo, schatje, je hebt nog iets bijzonders van mij tegoed.

Sta maar eens op." Ik ging staan en John ging achter tegen me aanstaan, hij pakte mijn topje en trok dat naar beneden, zodat mijn borsten nu helemaal bloot waren. Even streelde hij de borsten en tepels. Toen trok hij in één keer mijn broekje naar beneden. Ik moest mijn benen iets spreiden en hij duwde me voorover op de tafel. Ik lag nu met mijn bovenlijf op de tafel en stond wijdbeens voor hem klaar, met mijn kontje uitdagend naar achteren. Ik had verwacht dat John me nu direct ging neuken, maar hij wachtte nog even. Hij begon mijn onderlijf overal te strelen en ik zag dat hij het flesje olijfolie van de tafel pakte. Even later voelde ik een straaltje koude olijfolie over mijn billen en in mijn bilnaad lopen. John smeerde de olie uit over mijn billen en stak een paar vingers in mijn hete poesje. Ik kirde van plezier, maar dat veranderde toen John met zijn geoliede vingers ineens diep in mijn anus schoof. Eerst twee vingers, maar toen drie en vier, hij ging maar door in mijn anus.

Toen maakte hij zijn broek los en ik begreep wat me te wachten stond: ik zou ontmaagd worden in mijn anus! John duwde me nog eens stevig voorover op de tafel. Hij haalde zijn harde penis tevoorschijn, kletste die tegen mijn billen en zette die toen tegen mijn nauwe poepgaatje aan. John zei nog: "Sorry schatje, maar het condoom dat ik hiervoor meegnomen had, heb je al laten gebruiken. Ik zal je zonder bescherming moeten nemen, maar dat vind ik niet erg!" Nog voordat ik iets terug kon zeggen, pakte John mijn beide billen beet en trok die uit elkaar om ruimte te maken voor zijn vette pik. Ik voelde dat hij langzaam harder ging drukken tegen mijn anus, om zijn geoliede pik erin te krijgen, het deed even goed pijn bij mij, maar ineens schoot de eikel van zijn penis bij mij naar binnen. Mijn anus werd maximaal opgerekt, steeds dieper schoof John zijn pik erin, voor mij was er nog maar weinig lol aan deze manier van vrijen. Toen ging John zijn penis langzaam heen en weer halen. Ik zat zo nauw om zijn pik heen dat dat best even moeite kostte. Langzaam rekte mijn anus verder op, ook ik ging eraan wennen en het ging steeds lekkerder. Ik kon horen aan John's ademhaling dat hij nu genoot van de sensatie om in zo'n nauwe opening te neuken. Ik had nu helemaal geen pijn meer en ik kon mij concentreren op zijn bewegingen en genot. Het was toch wel een apart gevoel, een nieuwe sensatie, om zo dicht bij mijn supergevoelige kutje de neukbewegingen van een dikke penis te voelen. Ik begon al een beetje te genieten en ging meehelpen, bij elke stoot van John duwde ik mijn kontje iets naar achteren, waardoor zijn penis er steeds iets verder in ging. Op het laatst voelde ik dat bij elke stoot zijn ballen tegen mijn gevoelige schaamlippen kletsten, waardoor ik zelf ook weer meer genoot. Op deze manier was het voor mij ook wel erg lekker en ik voelde een orgasme bij me opkomen. Maar John kwam nog sneller klaar en hij spoot zijn sperma diep in mijn endeldarm. Dat was genoeg voor mij om zelf ook weer klaar te komen. John viel uitgeput over me heen, terwijl zijn verslappende pik nog in mijn anus zat. Na twee minuten uithijgen haalde hij zijn penis eruit en stonden we op. Pas toen zag ik dat de eigenaar van het restaurant en de twee koks al lange tijd hadden staan toekijken hoe ik van achteren genomen werd.

Toeschouwers bij deze eerste anale neukpartij had ik liever niet gehad, maar ja, het was al gebeurd. Ik pakte mijn broekje weer op en trok het aan. Toen voelde ik dat mijn anus door de neukpartij met zijn grote pik nog lange tijd bleef openstaan als een groot gat. Het broekje had aan de voorkant al een natte plek, het was doorweekt van het sperma van de koks, nu liep uit mijn anus het sperma van John en maakte daar ook een natte plek in de roze ribbelstof. Ik voelde me vies en gebruikt, maar ik had er wel een enorm lekkere vrijpartij en een nieuwe sensatie aan over gehouden. Een tevreden gevoel maakte zich meester van me. Ik vroeg of John me thuis wilde brengen. We namen afscheid van de koks en hun baas. Ik gaf ze alledrie een lekkere afscheidskus, waarbij de man ondertussen nog even lekker mijn borsten beetpakte. Hij gaf mij een compliment, zowel voor de vrijpartij met hemzelf als voor de wijze waarop ik mijn eerste neukbeurt in mijn kontje verwerkt had. Zijn compliment maakte me trots en met een goed gevoel ging ik naar huis. Wel voelde ik in de auto dat zitten even een stuk minder makkelijk was! Ook de volgende dag werd ik voortdurend aan mijn eerste anale neukbeurt herinnerd, doordat ik maar moeilijk kon zitten op mijn beursgeneukte kontje. Mijn collega's moesten eens weten!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen