Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het was een kille donkere winteravond. Buiten wervelde de ijzige wind en er zat sneeuw in de lucht. Maar binnen, in het huis van Eva Smulders, was het behaaglijk warm bij het open haardvuur waarin het hout vonkend knapte. 

"Zijn jullie al een beetje opgewarmd?" vroeg Eva aan haar drie mannelijke gasten. Het waren Ben, Theo en Wald, vrienden van haar echtgenoot die momenteel op zakenreis in het buitenland was. Eva had ze uitgenodigd voor een gezellige avond met een heel speciale bedoeling. Ze was een vurig vrouwtje van 35 met een grote behoefte aan seks. Haar man was nu al zo lang van huis dat ze niet meer langer zonder kon. En omdat ze er altijd naar had verlangd om eens met meerdere mannen tegelijk de liefde te bedrijven, had ze nu haar kans schoon gezien. Haar hart klopte van verlangen naar alles wat er vanavond zou gaan gebeuren. 

"Ja, hoor, ik voel me al helemaal thuis" sprak Wald, die zich in een gemakkelijke stoel had genesteld. De twee anderen knikten instemmend. Ze hadden het best naar hun zin. 

"Slaapt Nellie boven?" vroeg Ben terwijl hij naar de open trap keek. 

"Ja, die is om 8 uur al gaan slapen" antwoordde Eva. Nellie was haar dochtertje van zestien, hun enig kind. "ze was zo moe van het paardrijden dat ze vroeg naar bed wilde." 

Maar Eva vergiste zich. Nellie sliep niet, integendeel. Zodra de mannen waren binnengekomen, was het meisje uit bed gekropen en stilletjes bij het trapgat gaan zitten om luistervinkje te spelen. Ze was reuze benieuwd naar het gezelschap dat mama ontving en iets in haar zei dat er vanavond vreemde dingen gingen gebeuren waarvan ze getuige wilde zijn. Ze wist al het een en ander van seks en ze vermoedde dat mama's uitnodiging aan papa's vrienden iets met dat geheimzinnige woord te maken had. Het meisje zorgde ervoor dat ze niet gezien kon worden terwijl ze zelf wel alles kon zien wat er in de woonkamer gebeurde. Ze had een nachthemdje aan dat haar jonge billetjes nauwelijks bedekte. Er onder droeg ze een dun slipje dat strak om haar onderlijfje spande. Haar meisjesborsten groeiden met de dag en ze hoopte dat ze net zo groot als die van mama werden. Die van haar moeder waren vol, groot en rond en priemden fier vooruit in de laag uitgesneden jurk die ze droeg. Bijna de helft van haar tieten was zichtbaar en de diepe kloof ertussen trok de aandacht van de drie mannen. Ze keken er onbeschaamd naar, evenals naar haar stevige dijen die onder haar korte rokje vrijelijk te bewonderen waren. Eva was express zo gaan zitten dat de mannen haar vrouwelijk vormen goed konden bestuderen. 

"Zal ik iets voor jullie inschenken?" vroeg ze na een tijdje. Ze stond op en liep naar de bar. Haar stappen waren onzeker en ze voelde de blikken van de mannen op haar rijpe lichaam branden. Heupwiegend en uitdagend met haar billen draaiend ging ze voor hen langs. Ze wilde hen zo snel mogelijk ophitsen en duidelijk maken dat ze geil was. Haar kut voelde aan alsof die in brand stond en haar borsten huiverden, haar tepels stijf van verlangen. Zouden ze opgemerkt hebben dat ze onder haar rokje totaal geen lingerie droeg? Dat haar wulpse naakte lijf alleen maar werd bedekt door de nauwsluitende stof? Vast wel, want haar tepels prikten er brutaal doorheen en de rondingen van haar billen stonden duidelijk afgetekend. Terwijl ze de drankjes aanreikte, keek ze bij alledrie naar hun kruis. Tot haar grote vreugde bespeurde ze bij ieder een flinke bult, ten teken va de opwinding die ze bij de mannen had opgewekt. 

"weet je al wanneer Gerard terugkomt?" informeerde Theo, nippend van zijn glas. 

"Nog niet precies, maar voorlopig zeker niet want hij moet eerst nog een contract in Venezuela afhandelen" In stilte dacht ze dat het maar goed was dat hij voorlopig nog niet thuiskwam. 

"Ja, hij heeft het er druk mee...ondertussen zit ik hier in m'n eentje!" voegde ze er lachend aan toe. 

"wat is dat nou?"zei Ben, "Wij zijn er toch" 

"Jawel, maar..." sprak Eva twijfelend, " eh...ik heb aan jullie niet wat ik aan Gerard heb...ik bedoel...seks, daar verlang ik vreselijk naar" 

"Dat hoeft toch helemaal geen probleem te zijn, niet waar?" Wald keek zijn vrienden lachend aan. Gen en Theo haastten zich om hun steun te betuigen. 

"Wat wil je?" vroeg Wald. Eva deed of ze uiterst opgelucht was. 

"O, jullie zijn schatten! Zouden jullie mij willen verwennen? Nu?" 

Met die woorden stond ze op en trok zonder omwegen haar kleren uit. Naakt stond ze voor hen. Haar borsten ging op en neer bij iedere ademhaling. Plagend likte ze met haar tong langs haar getuite lippen. 

Nellie kon haar ogen niet geloven. Wat deed haar moeder nou? Zich uitkleden in het bijzijn van die vreemde kerels! Als papa dat eens wist! 

Ben floot bewonderend. Zijn blik dwaalde over Eva's prachtige lichaam en hij genoot van de aanblik van haar volle zachte borsten met hun harde tepels. Het was of haar buik pulseerde van verlangen. Theo richtte zijn ogen op het dunne streepje haar dat haar vagina bedekte. Eva merkte zijn belangstelling voor haar schaamstreek op en ging wijdbeens staan. Langzaam begon ze met haar vingers haar kutje te strelen. Ze zag zijn lul hard worden in zijn broek. Haar handen bewogen sensueel omhoog vanaf de brede heupen, lang haar middel, tot ze de zacht trillende borsten in haar handen nam. 

"Ik ben benieuwd of jullie lullen net zo hard zijn als de van Gerard" fluisterde ze zwoel, "net zo lang en dik!" Heupwiegend kwam ze op Wald af. Ze trok hem uit zijn stoel omhoog en sloot hem in haar armen zodat hij haar borsten goed kon voelen. Hoerig duwde ze haar venusheuvel tegen de grote bult in zijn broek. 

Nellie hoefde nu niet meer bang te zijn dat ze ontdekt zou worden. Die vier hadden het veel te druk om op haar te letten. Ze kwam wat dichter naar de trap toe om nog beter te kunnen zien wat er gebeurde. Haar mond werd droog toen ze zag dat haar moeder Wald begon uit te kleden. De man lag op de bank waarop Eva hem had neergedrukt en spoedig was hij naakt. Met gloeiende wangen zag Nellie dat haar moeder de stijve lul van Wald in haar hand nam en hem begon te strelen. 

"Hij is fantastisch!" hoorde ze haar zeggen. "Wat een lekkere lange!" Eva boog voorover, geknield voor de bank. Haar tong kwam tussen de lippen vandaan om op en neer langs de trillende staaf te likken. Wald kreunde van genot toen Eva op zijn eikel sabbelde. 

Nellie's hart sloeg over toen ze zag dat Ben en Theo zichzelf uitkleedden. Met grote ogen bewonderde het meisje de stoere naakte lijven van de mannen. Vooral hun erecties vond ze machtig interessant. Wat een knoerten. Vanuit een klein bosje schaamhaar kromden ze trots uit hun onderbuik omhoog. Het tweetal ging weer zitten en volgde belangstellend de verrichtingen van eva. Met hun lul in de hand zagen ze hoe de vrouwe bij Wald tijdens het likken en zuigen de voorhuid op en neer trok en hem zo langzaam aftrok. De mannen begonnen zelf traag met hun penissen te spelen. Eva opende haar mond wijd en slokte meer dan de helft van Walds lul op. 

Nellie voelde bij het bespieden een elektrische schok losvonken tussen haar dijen. Er ging een vuur branden in haar jonge kutje. Ze bracht de hand onder haar nachthemdje en met een verheerlijkte zucht begon ze het hete natte poesje in haar slipje te vingeren. 

"Allemachtig Eva, als je zo doorgaat, dan ga ik spuiten hoor," kreunde Wald. 

"Dat mag nog niet...je mag nog niet klaarkomen" Vlug trok Eva haar mond weg. Ze stond op en haar borsten dansten sensueel. Theo kwam bij haar staan en sloot zijn handen om haar tieten. Hij kneep er keurend in. 

"vind je dat fijn, Theo? Houd je van mijn zachte, grote tieten?" murmelde Eva verrukt. De man antwoordde niet, want al zijn aandacht werd door haar imponerende borsten opgeëist. Eva greep zijn stijve lul en streelde hem langs de hele lengte totdat hij hardop kermde van genot. Hij kneep nog harder in haar zwenkende tieten en trok onbeheerst aan haar dikke tepels. Eva duwde Theo op de bank en knielde zelf naast hem. Ze bleef ondertussen pompend met zijn pik bezig. Ben mengde zich nu ook in de strijd. Hij stelde zich vlak voor Eva op en duwde zijn lul op haar mond. 

Nellie haalde diep adem toen ze zag hoe haar moeder op Bens pik zoog terwijl ze met de hand aan Theo's pik trok. De beide mannen kreunden van geile wellust en grepen haar moeder waar ze maar konden. Plotseling begon Nellie over haar hele lijfje te trillen. Ze stak 3 vingers tegelijk in haar nauwe kutje en stelde zich voor dat het niet haar vingers maar de lul van een van de mannen was die haar grotje openboorde. Ze steunde van ingehouden passie en bleef opgehitst toekijken hoe haar moeder bezig was met de drie kerels. Wald was aan de andere kant van Eva gaan zitten, zodat ze met haar vrije hand zijn lul kon aftrekken. Wat ging mama tekeer! Wat trok ze onbeheerst aan die twee dikke lullen en wat zoog ze ingespannen op Bens eikel! Driftig flitste Nellie's vingertop over haar kleine klitje. Nog nooit eerder was haar genotsknopje zo stijf geweest. Duizenden vonken spatten in haar onderbuik uiteen en ze moest alle moeite doen om niet luidkeels haar emotie uit te roepen. Haar vrije hand gleed over haar meisjestieten en streelde de spijkerharde tepels. Ooooh wat was dat zalig! 

Beneden in de woonkamer was Eva van de bank afgekomen en knielde op handen en knieën voorover. Ze liet Theo achter haar plaatsnemen. Met haar handen trok ze de wulpse billen uiteen en toonde hem haar anus en haar drijfnatte kut. Ze liet Bens met speeksel overdekte lul even uit haar mond glippen en draaide haar hoofd naar Theo. 

"Dat is allemaal voor jou, schat. Zuig erop, lik eraan, geef het kusjes. En als je zin hebt kun je me neuken." 

"Komt voor elkaar"grinnikte Theo. Met gloeiende ogen keek hij naar haar opengetrokken bilhelften, naar de natte snee van haar kut en de opgezwollen schaamlippen. 

"Wat een kut!" mompelde hij terwijl hij zijn sterke handen op haar billen legde. 

"Zo, nu moeten jullie hier voor me naast elkaar op de grond gaan liggen" zie Eva tot Wald en Ben. "Druk je lullen tegen elkaar zodat ik ze allebei tegelijk kan afzuigen" Nauwelijks had ze dat gezegd of ze liet een opgewonden kreet horen. Theo schoof zijn harde paal in haar kut. Traag drukte hij zijn geslacht met een beweging in haar onderbuik. 

Nellie keek in hevige opwinding naar het tafereel in de woonkamer. Terwijl haar moeder van achteren werd genomen door Theo, zoog ze op de twee harde pikken van Wald en Ben. Theo legde al zijn kracht in de stoten waarmee hij Eva neukte en bij iedere stoot schokte haar hele lichaam. Haar tieten zwenkten wild heen en weer en haar billen werden platgedrukt door Theo's stoere onderbuik. Het meisje staarde naar de twee penissen die pal tegen elkaar omhoog staken als een massieve lul. De twee eikels glommen door het speeksel. Ze zag hoe haar moeder met moeite de helft van de gebundelde lullen tussen haar lippen nam om er verwoed op te zuigen. Op dat moment hoorde Nellie haar moeder luid kreunen en zag ze dat Theo zijn pik uit haar kut had getrokken en er zijn vurige tong voor in de plaats had gestoken. Theo's gezicht zat tussen haar billen verscholen. Het meisje kon niet zien wat hij precies uitvoerde, maar ze vermoedde dat hij beurtelings vagina en anus likte. Eva begon met haar achterste te draaien en haar lichaam schokte van intens genot. De hangende borsten zwiepten in het rond en de stijve tepels wezen alle kanten op. Haar hoofd ging steeds sneller op en neer. Haar lippen ribbelden vanaf de eikels omlaag over de kloppende staven en haar wangen stonden bol. Uit alle macht probeerde ze het geil uit de lullen tevoorschijn te zuigen. 

De aanblik was zo opwindend dat het meisje enkele ogenblikken later een adembenemend orgasme beleefde. Een hete stroom kutsap vloeide uit haar huiverende spleet en maakte haar vingers kleverig. Kermend begroef ze de vingers in haar hete onderbuikje. Met half toegeknepen ogen keek Nellie toe hoe Theo zijn verlangen om te neuken niet langer kon bedwingen. Hij richtte zich op, nam zijn geslacht in zijn hand en duwde de eikel tegen Eva's openstaande kut. Met een plotselinge stoot begroef hij de volle lengte van zijn pik diep in haar poesje. Eva reageerde met een kreet van pijnlijk genot en duwde haar billen achteruit tegen zijn onderbuik om hem tot het uiterste in zich te krijgen. Haar kittelaar ving de slagen van zijn kloten op. Eva nam de ballen van Wald en Ben tussen de vingers en begon er in te knijpen alsof het kleiballen waren. De mannen steunden en kronkelden van de sensaties die door hun naakte lijven gingen. Dit zouden ze vast niet lang meer volhouden. Eva bracht al haar vaardigheid in het spel. Ze kroelde met haar billen tegen Theo's wippende bekken, kleine cirkeltjes draaiend, terwijl ze tegelijkertijd de spieren in haar vagina samenkneep. Zo klemde ze zijn lul in haar buik af en liet ze haar minnaar het toppunt van neukgenot beleven. Luid smakkend was ze met de twee pikken in haar mond bezig. Haar tong flitste over de strakke eikels en met haar tanden beet ze af en toe rondom het nauwe spleetje. 

"Jongens, ik wil dat jullie gaan spuiten" zuchtte ze, "laat jullie sperma schieten! Vul er mijn mond en kut mee....ik wil het nu hebben!" 

Nellie was erbij gaan zitten, wijdbeens met de hand tussen haar dijen. Haar billen schuurden ritmies over de vloer en haar bovenlijfje wiegde heen en weer. Ze hoorde de opwindende woorden van haar moeder en werd er nog heter van. Ze kneep in haar kutlipjes en bewerkte haar klitje. Met haar andere hand greep ze naar haar tietjes om ze te strelen en in de verstijfde tepeltjes te knijpen. 

"Oooooh, wat is dit zalig...wat gaat mama tekeer...die kerels liggen te kronkelen omdat mama ze zo geil maakt...ooooh!" Ze probeerde zich voor te stellen hoe het zou zijn als niet haar moeder maar zij door drie sterke mannen tegelijk werd geneukt. Hoe zou het aanvoelen om zo'n dikke levende pik in je sneetje te krijgen? En om aan die harde lullen te trekken? Hoe lang zou het nog duren voordat zij zou beleven wat mama nu meemaakte? Het meisje keek weer naar beneden en zag dat er een wijziging in de opstelling was gekomen. Theo was languit op de grond gaan liggen en Eva was op zijn lul gaan zitten, met haar gezicht naar hem toe. 

"Ja, Wald, kruip maar op ons en schuif je lange leuter in mijn kontje, die is nat genoeg om erin te kunnen....oooh, ik voel je eikel tegen mijn poepgat...jaaaa, daar gaat ie!" 

Wald had zich in voorover gebogen hurkhouding boven Eva's kontje geplaatst en zijn lul tussen haar billen gestoken. Hij oefende de nodige druk uit en constateerde tot zijn verrukking dat Eva's anus open week en zijn geslacht langzaam maar zeker toeliet. De hitte van haar endeldarm schroeide zijn pik en hij moest zichzelf inhouden om niet onbeheerst met een stoot de diepte van haar achterste te peilen. Maar hij deed het geleidelijk en zo kon zijn penis centimeter voor centimeter kennismaken met de gloeiende omklemming die Eva met haar poeperd uitoefende. 

"Aaaaai, wat geil....tegelijk in mijn beide holletjes geneukt worden door twee machtig lekkere kerels...neuken maar, stoot me maar vol...geef me jullie zaad!" 

Vol overgave begon Eva weer te zuigen op Bens pik. Zo vakkundig dat de man enkele seconden later zijn sperma naar buiten liet schieten, met dikke klodders achterin haar mond. Vlak daarop kwamen ook Theo en Wald klaar. Als wilde dieren schoten ze hun warme sperma in Eva's kut en kont, precies op tijd om de brand te blussen die in haar onderlijf opvlamde. Trillend over haar hele lichaam onderging de vrouw het glorieuze orgasme. 

"Als papa dit toch eens wist!" mijmerde Nellie met toegeknepen ogen en open mond op het moment dat voor de tweede maal de vurige klimaks in haar jonge lijfje losknapte...

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen