Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De volgende dag belde Dorien op, ze wilde graag die avond met mij uit naar een disco, waar ze ook Nico en enkele andere jongens verwachte, misschien ook wel Peter. Toen Dorien bij mij aanbelde en binnenkwam, kon ik het niet laten wat over haar kleding te zeggen. "Wat heb je nou aan?" Het was een gehaakt jurkje, volgens mij ontzettend oud en veel te klein. Ze had het met moeite aangekregen want het stond strak gespannen om haar lijf en daardoor waren de gaatjes in het gehaakte jurkje uitgetrokken. "En dan heb je er nog niets onder ook, ik kan zo je tepels zien!" "Ja, dat leek mij leuk, want de jongens zeiden toch dat ze vonden dat ik zulke mooie borsten had!" Ik zag dat ze dan nog wel een klein wit tanga broekje eronder had gedaan, maar het was geen gezicht, het gehaakte ding was bovendien veel te kort, het viel maar deels over haar billen. Maar Dorien genoot van haar kleding en wilde niets van mijn kritiek weten.

 

Ze vond dat ik ook maar iets uitdagend aan moest doen. Ik ging op zoek en trok een dun zwart hemdje uit de kast, met spaghettibandjes en een kanten randje aan de bovenkant het was een kort model, zodat mijn navel nog vrij bleef. Daaronder een smalle string als onderbroekje en een soort wikkelrok van dunne stof in diverse zwart- en bruintinten. Dat stond mooi bij mijn gebruinde huid; de halflange rok had aan één kant een split tot aan de band. Als ik liep, was mijn ene dij helemaal bloot en door de hoog opgetrokken string leek het of ik er niets onder droeg. We trokken onze korte jasjes er weer over aan, Dorien haar goedkope blauwe plastic jasje, ik mijn namaak leren jasje, en zo gingen we op stap. Toen we eenmaal binnen waren in de disco hadden we veel bekijks. Ik voelde toen we langs een paar ruige gozers liepen, al hun handen over mijn billen gaan. Gelukkig waren Peter en Nico er ook, plus een stel vrienden van hun. Ik zag dat Peter na de ruige vrijpartij met mij van gisteravond nu wat minder aandacht voor mij had, maar dat werd volop gecompenseerd door twee andere leuke jongens die om mij heen bleven hangen.

Na een paar wijntjes gingen we even dansen en daarbij zag ik dat veel jongens hun ogen uitkeken naar ons. Dorien in haar ordinaire gehaakte jurkje met doorkijk effect kreeg de meeste ogen op haar gericht. Maar ik zag dat ze mij ook volgden. Mijn borsten dansten mee in het dunne hemdje, en bij het dansen kwam mijn ene been helemaal bloot onder de haflange wikkelrok vandaan! Het leek net of ik er geen broekje onderaan had. Dorien liep al na één dans nummer terug met Nico en ik bleef nog even dansen met Ricky, een van de twee nieuwe jongens. Toen wij uitgedanst waren, zag ik dat Dorien op het punt stond weg te gaan met Nico. Ik was even verbaasd, meestal bleven Dorien en ik wel bij elkaar als we samen weggingen. Maar Dorien zei: "Ik voel me niet zo lekker, Nico brengt mij thuis. Hij mag me nog wel even pakken in de auto, maar dan wil ik echt naar huis. Ga jij nog maar even lekker door!" Ik had inderdaad nog geen zin op te stoppen dus bleef ik achter. Nico was met Dorien weggegaan en Peter zag ik ook nergens meer, dus bleef ik bij de andere vrienden staan. Vooral Ricky had mijn aandacht, en ook hij kreeg steeds meer interesse in mij dan in de vier vrienden waarmee hij was gekomen. Na een half uurtje zag ik hem even bellen met zijn mobiele telefoon en daarna kwam hij op mij af: of ik mee wilde naar zijn huis. Ik vond dat wel goed en even later gingen we naar buiten, tot mijn verbazing zonder zijn vrienden. Ricky had een superluxe auto en het huis waar hij woonde was een grote villa in de buitenwijk.

Nog voordat we naar binnen gingen, begon Ricky in de auto met mij te vrijen. Zijn handen gingen onder mijn wikkelrok en trokken mijn broekje naar beneden. Ik werd weer bloedgeil van zijn kussen en de strelingen tussen mijn benen, ik werd er helemaal nat. Toen zei hij: "Kom mee naar binnen, dan gaan we verder. Trek je broekje hier maar vast uit, lekker sletje van me." Dat deed ik; hij wilde het broekje hebben. Eenmaal binnen kwam zijn vader ineens op ons af. Hij stelde zich voor als Jan en keek mij met begerige blikken aan. We liepen de huiskamer in en gingen op de bank zitten. De vader schonk ons een glas wijn in en ging in de stoel tegenover ons zitten kijken. Ricky deed bijna alle lampen in de kamer uit en in het schemerdonker begon hij meteen weer te kussen en te strelen onder mijn rok. Terwijl zijn vader er bij zat! Toen Ricky ook nog mijn topje omhoog trok en daarmee mijn borsten ontblootte, sputterde ik een beetje tegen. "Kom nou, Missy, niet zeuren. Volgens mij ben je geil genoeg voor ons tweeën!" Toen begreep ik het pas! Ja, geil was ik wel, maar die vader kende ik niet eens! Maar ik kreeg weinig kans om na te denken. Ricky trok mijn topje over mijn hoofd en knoopte de wikkelrok los, zodat mijn natte kutje zichtbaar was. Ricky kleedde zich snel uit en in het schemer zag ik de vader zitten met een grote stijve penis die recht omhoog stond uit zijn gulp.

Met mijn benen wijd lag ik nu naakt op de bank en Ricky begon mij te neuken. Halverwege de heerlijke neukbeurt kwam de vader erbij. Ricky haalde zijn lul uit mijn hete gleuf, stond op en hield zijn natte lul voor mijn gezicht. "Ga hem eens lekker afzuigen, schatje!" Ik nam de smerige lul in mijn mond en voelde direct daarna een enorm dikke penis mijn voorbewerkte kutje inschuiven: ik werd nu door de vader geneukt! Ohhh, wat was dat een aparte sensatie! Zo'n grote mannenlul vulde mij helemaal op. Ik voelde dat de lul makkelijk naar binnen schoof, hij had blijkbaar een glad condoom omgedaan. En in een lekker langzaam ritme nam hij, ik ging enorm genieten. Met zijn gewicht lag hij op mijn buik, met die grote lul ging hij in en uit in mijn onderbuik, wat een vol gevoel. Maar Ricky had gelijk, ik was geil genoeg hiervoor! Zo werd ik heerlijk gepakt door vader en zoon tegelijk. De twee mannen genoten van mijn jonge lijfje, maar ik genoot van hun! We kwamen alledrie achter elkaar klaar, eerst spoot Ricky mijn bekkie vol, ik probeerde alles in te slikken, maar dat wilde Ricky niet. Hij trok zijn spuitende lul uit mijn mond en liet het sperma in mijn gezicht en haar spetteren! Daarna mocht ik de laatste druppel van zijn stengel aflikken en slikte het laatste in. De vader kreunde steeds harder en ik voelde aan de krampachtige beweging dat hij nu ook ging spuiten. Dat gevoel was voor mij ook genoeg om zelf klaar te komen. We moesten daarna alledrie even bijkomen.

Na een kwartiertje deed Ricky zijn broek aan en wilde terug gaan naar zijn vrienden in de disco. Hij vroeg of ik meewilde, of naar huis, maar de vader zei dat ik me eerst moest opfrissen. Hij had wel gelijk, het sperma van Ricky zat in klodders in mijn haar en wenkbrauwen. Terwijl ik de badkamer in gestuurd werd, hoorde ik de voordeur dichtslaan, Ricky was weggegaan. Nadat ik mezelf schoongewassen had, liep ik naakt de kamer in, want daar lagen mijn rok en topje. Voordat ik me kon aankleden vroeg Jan of hij mijn mooie lijfje nog even in het volle licht mocht bewonderen. Hij deed alle lampen weer aan en bood me een volgend glas wijn aan. Ik deed hem een groot plezier door naakt te blijven, waarna hij bij mij ging zitten, hij was ook nog bloot. Ik vond hem wel aardig en besloot voor hem een dansje te maken.

Terwijl ik me uitdagend voor hem heen en weer bewoog, zag ik dat zijn halfslappe lul weer tot leven kwam. Hij pakte hem beet en masseerde hem zelf weer stijf. Het kijken naar zo'n grote volwassen penis in vol ornaat liet mij niet koud en ik ging erop af. Ik nam hem in mijn mond en al snel waren we weer verwikkeld in een vrijpartij, waarbij ik hem mijn kontje aanbood. Jan was verrukt, dat had hij nog nooit meegemaakt, zo'n mooie geile vrouw die zich vrijwillig in haar kontje liet naaien door hem! Hij deed een nieuw condoom om en ik draaide me om, bukte en stak mijn kontje uitdagend naar achteren. Ik keek om, glimlachte naar hem en hielp hem naar een enorm lekker orgasme in mijn anus. Zo besloot ik mijn avond. Na een uurtje bracht Jan mij thuis in een nog grotere auto dan zijn zoon Ricky reed. Blijkbaar was hij wel heel rijk en nu was ik hun vriendinnetje.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen