Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het was vrijdagavond rond zeven uur toen de telefoon ging. Het was de Jan, de rijke vader van Ricky, die mij vorige week samen met zijn zoon geneukt had. Hij begon een praatje met mij en vroeg of ik nog met plezier terug dacht aan de neukpartijen met hem. Dat kon ik wel bevestigen. Toen vroeg hij of ik dit weekend bij hem kon zijn. Omdat ik wist dat hij erg lief voor mij kon zijn, wilde ik wel instemmen, maar eerst wilde ik weten of Ricky zijn zoon er ook zou zijn. Nee, die was er niet. Maar hij vroeg mij wel het hele weekend zijn onderdanige en gewillige sletje te willen spelen. Ik zou dan zo meteen opgehaald worden en zondagavond weer thuisgebracht.

 

Ik wist dat dan een spannend weekend met veel seks en geile verrassingen zou worden. Ik twijfelde een beetje en vertelde hem dat ik al afgesproken had met mijn vriendin Dorien, om uit te gaan vanavond. Daarop vroeg hij wie Dorien was. Ik vertelde dat ze een vriendin was van mij net als ik 40 jaar was, maar dan met een blanke huid en lang zwart haar. En volle borsten. Al snel vroeg hij of ze mee wilde komen. Dan liet hij ook een vriend komen. Ik zei dat ik even wilde overleggen met Dorien, ik wist niet hoe ze zou reageren. Dat mocht, hij zou dan over tien minuten mij terugbellen om te horen of Dorien inderdaad mee wilde. Toen ik Dorien opbelde, was ze meteen enthousiast: "Dat is leuk, Missy! Een weekend verwend worden door een paar rijke kerels! Dat is wel weer eens wat anders, dan de bekende vluchtige wip door een jongenslul." Al snel was ik ook door haar overgehaald. Toen de vader terugbelde, maakten we dus de afspraak over een uur opgehaald te worden. We hoefden niets mee te nemen, maar Dorien en ik wilden toch wat extra sexy kleding in een tas meenemen, zodat we het weekend nog een showtje konden geven. Toen Dorien bij mij thuis kwam, plunderden we mijn kledingkast met de geilste kleren, zodat we ons beiden meerdere keren konden omkleden. Diverse sexy onderbroekjes, doorkijkbloesjes, uitdagende topjes, enzo. We hadden al iets leuks aangetrokken: we liepen beide in een afgeknipte spijkerbroek met gaten, Dorien zelfs met een kapotte gulp, daarboven een topje, de mijne was van ruimzittende, dunne zwarte stof, waardoor je mijn borsten en tepels qua contouren goed kon zien, Dorien had een rood topje met spaghettibandjes. We kregen er steeds meer zin in om er een ruig weekend van te maken. Ik stopte nog gauw een flesje babyolie in de tas erbij, ik had het idee dat dat nog wel van pas kon komen dit weekend.

We werden opgehaald in de grote zwarte Mercedes, bestuurd door een oudere chauffeur. Hij keek een beetje minderwaardig naar ons, maar bracht ons netjes naar de villa. Daar stond Jan al op ons te wachten. We kwamen binnen en ik stelde Dorien voor aan Jan, en vertelde haar dat dit Ricky's vader was. Jan vroeg waarom we een tas bij ons hadden en toen we vertelden dat we extra kleding meegenomen hadden, moest hij lachen. Hij nam ons mee naar en stelde ons voor aan de andere man, Karel geheten. Die had zo te zien meteen een oogje op mij. Hij keek aandachtig naar mijn slanke gebruinde body en mijn borsten. Hij was net als Jan ongeveer 50 jaar, al een beetje kaal en had een snor. Ik had verwacht dat we nu rustig zouden gaan zitten met een drankje, maar dat liep anders. Jan zei tegen ons dat we mee moesten naar een andere kamer met een grote tafel erin. "Lieve schatjes, voordat we iets gaan doen, wil ik dat jullie helemaal schoon en clean zijn. Het leukste deel doen we zelf: we gaan jullie van onderen helemaal kaal scheren!" Dorien en ik keken elkaar eens aan, en zeiden in koor “we zijn al geschoren” maar de twee mannen trokken meteen al aan onze spijkerbroeken! In no time waren we vanaf ons middel naakt! We moesten op de tafel gaan liggen en er kwamen scheerspullen te voorschijn. De twee volwassen mannen bogen zich over onze jonge lijfjes en begonnen onze onderbuik met scheerschuim in te spuiten. Karel deed mijn buik, Jan ging bij Dorien aan de gang. Daarna voelde ik het mesje schrapen over mijn onderbuik. Maar het gaf me ook een opwindend gevoel. Even later hadden we supergladde kale kutjes en werden we met een handdoek drooggewreven. Ik vertelde dat ik babyolie bij me had en of we ons daarmee mochten insmeren. Dat mocht, maar de mannen wilden dat voor ons doen. Onze onderlijfjes werden met overvloedig veel olie ingesmeerd. De grote handen van Karel wreven in en rond mijn kutje, ahh, dat voelde lekker aan! Ik was nu al bloedgeil! Dat beloofde wat voor het weekend. Ook Dorien zag ik genieten. Even later moesten we opstaan. Dorien keek naar mij, ik keek naar Dorien, wel een gek gezicht, zulke geheel kale onderlijfjes. Ik had soms een heel klein steepje donker schaamhaar maar meestal was ik geheel kaal geschoren, ik was nu zo geil, je kon het vocht tussen mijn schaamlippen zien, wel een geil gezicht voor de mannen. Ik kon me goed voorstellen dat ze hierop kicken. We mochten onze onderbroekjes niet meer aan. We moesten ons zelfs helemaal uitkleden! De mannen keken naar onze blote borsten en Dorien kreeg een compliment voor haar witte, maar volle E-cup borsten. Maar ook Karel was in zijn nopjes met mijn D-cup gebruinde borsten.

Toen werden we de badkamer ingestuurd. We moesten ons gaan douchen, vooral van onderen moest alles schoon zijn. Toen we na een half uurtje klaar waren, kwam Jan ons kleding brengen. We kregen alleen een wit schortje! Verder niets. We deden het schortje om en knoopten het vast op onze blote rug. Het bedekte van boven net onze tepels en hing onder voor onze blote kutjes. Van opzij zag je de zijkant van onze blote borsten goed en van achteren leken we helemaal naakt! Jan was tevreden: "Ja, dat is precies zoals we willen. Jullie moeten ons zo het eten serveren!" We werden naar de keuken gestuurd waar een vrouw, waarschijnlijk een modern soort huishoudster, het eten klaarmaakte. We hielpen haar met het snijden van groente, roeren in de pannen en opscheppen in schalen. Na een uurtje moesten we opdienen. We waren toen al een beetje gewend aan onze vreemde kleding, waarbij we van achteren helemaal naakt waren. We liepen achter elkaar aan naar de grote eetkamer met schalen in onze handen. Tot onze schrik zaten daar niet alleen Jan en Karel aan de tafel, maar ook twee andere mannen in pakken! Die keken vol bewondering naar ons. Dorien moest de ene kant van de tafel bedienen, daar zaten Jan en een andere man, ik moest Karel en de tweede onbekende man opdienen. Ik voelde me erg bloot, maar toen Jan ons een compliment gaf, werd ik wat meer gerust. Na het opdienen mochten wij aan de tafel erbij komen zitten en mee-eten.

Na het eten van het hoofdgerecht nam Jan het woord: "Mannen, ik ben blij vanavond te kunnen beschikken over een paar uitstekende serveersters! Dat is Missy, kijk eens naar haar schitterende gebruinde lijfje, ze heeft mooie grijs-blauwe zaadvragende ogen, en zoals het een goede slet betaamd, biedt ze zich graag aan voor een anale neukpartij. Tegenover haar met het lange zwarte haar, zit de geile Dorien. Ondanks haar leeftijd van 40 jaar, heeft zij een geil lichaam waarmee zij bij de jongens hoog scoort, ze loopt graag in hoerige kleren loopt en houdt ervan voortdurend nieuwe ervaringen op te doen. Kortom, ze zijn mooi en gehoorzaam, het zijn echte sletten, en ze zijn er voor ons!" De mannen klapten voor ons en ik kreeg er een rood hoofd van. Toen werden we voor het dessert weggestuurd om die uit de keuken te halen. Voordat we de koffie moesten serveren, moesten we ook alles van de grote tafel afruimen. We liepen heen en weer en konden pas weer gaan zitten toen we de koffie hadden ingeschonken, met een likeurtje erbij. De mannen genoten al die tijd en wij voelden hun blikken op onze mooie, vrijwel blote lichamen. Mijn lichaam reageerde op hun begerige blikken en ik voelde bij het serveren, dat ik nat werd tussen mijn benen van mijn eigen geil! Na het tweede kopje koffie vroeg Jan aan Karel en de mannen of ze wel helemaal tevreden waren gesteld door ons. Je voelde de erotische spanning toenemen. Toen de mannen niet direct reageerden zei Jan: "Dorien en Missy, opstaan! Ik geloof dat jullie diensten nog niet ver genoeg zijn gegaan. Het wordt tijd dat jullie alles geven en alle primaire behoeften bij ons gaan bevredigen.

Eten en drinken is in orde, nu nog de seksuele behoefte!" Dorien moest bij Jan komen, Karel wenkte mij. Hij schoof zijn stoel iets naar achteren en maakte zijn gulp open. Hij haalde zijn snikkel eruit en ik moest hem gaan pijpen. Ik nam de nog halfzachte penis van Karel in mijn handen en voelde dat dat al meteen effect had: de penis werd dikker en stijver. Ik nam hem in mijn mond en begon te likken en te zuigen. De pik werd steeds groter en langer. Ik stond voorover gebukt bij Karel, maar nu voelde ik ineens handen over mijn billen gaan! Het was de andere man die nu achter mij stond en mij begon te strelen en bevoelen! Het duurde niet lang of ik voelde zijn vingers op onderzoek gaan tussen mijn benen en mijn natte kutje betasten. Even later maakte hij de koordjes van mijn schortje los en viel dat op de grond. Nu kon hij ook goed mijn borsten voelen. Toen voelde ik zijn handen niet meer op mijn lijfje; ik hoorde hoe de man zijn broek losmaakte en even later voelde ik hoe hij mijn middel vastpakte en zijn grote dikke mannenlul tegen mijn schaamlippen duwde! Ondertussen had Karel mijn hoofd beetgepakt en trok die steeds verder over zijn groeiende penis heen. Ik voelde hoe de man achter mij zijn penis heen en weer langs mijn natte kutlipjes haalde, waardoor deze ook vochtig werd. Maar toen voelde ik ineens iets anders daar gebeuren! Ik gaf een harde schreeuw, gesmoord door Karel's lul in mijn mond, toen de andere man zijn grote dikke penis ineens tegen mijn poepgaatje zette! Hij duwde heel stevig door en schoof zijn enorme pik meteen mijn nauwe anus in! Zo te voelen had de man wel een condoom omgedaan, gelukkig maar. Het maakte de omvang echter niet minder! Ik voelde hoe mijn anus werd opgerekt door de forse mannenlul; dat was wel even iets anders dan de jongenslullen die ik had gehad de laatste tijd. De man achter me ging langzaam heen en weer, hij liet zo mijn lijf even wennen aan de forse omvang van zijn apparaat. Langzaam nam de pijn en het ongerief bij mij af en liet ik door mee te bewegen merken, dat ik nu ook weer genoot. Ik had nu zo'n echte stevige, harde mannenlul van voren én een van achteren in mijn lijfje.

Te horen aan het gekreun aan de andere kant van de tafel, verging het Dorien al niet veel anders. De man achter mij begon me nu ritmisch te neuken, waarbij ik steeds harder op de lul van de zittende Karel werd geduwd. Daar schoot ik met mijn neus telkens in zijn gulp en de grote bos schaamhaar van de volwassen man. Toen stond Karel ook op, eerst hield hij mijn hoofd nog over zijn lul geduwd, terwijl hij met zijn andere hand begon zijn broek los te maken. Toen hij bloot was, moest ik overeind komen, terwijl de andere man mij vasthield in mijn zij zodat die gewoon door kon gaan met kontneuken! Karel gaf mij een condoom dat ik bij hem moest omdoen, waarna ik weer recht overeind moest van hem. Toen ging hij dicht tegen mij aanstaan en terwijl ik van achteren nog steeds opgevuld was, probeerde hij zijn pik van voren in mijn kutje te duwen! Ik hielp mee en even later voelde ik hoe het begin van de tweede pik van onderen naar binnen ging. De man achter mij hield even op met stoten terwijl zijn pik nog voor een groot deel in mijn anus zat, maar nu kon Karel zijn pik er langzaam in mijn kut bijduwen, ik zag onder mij hoe die steeds verder bij mij naar binnen schoof. Ohhh, wat werd ik zo opgerekt van onderen, niet normaal, twee zulke grote dikke mannenpikken tegelijk! Ik kermde van pijn maar ook van genot, want vooral de pik tussen mijn schaamlippen gaf me een lekker gevoel. Maar ik werd zo enorm volgepropt! Ik stond nu rechtop tussen de twee mannenlijven, zij drukten mijn tengere lijfje zowat plat. Ik werd letterlijk gesandwiched door de twee oude kerels.

Toen de twee pikken in mij zaten, en de twee mannen mij vasthielden, kon ik mijn ene been omhoog doen, waardoor ik meer wijdbeens kwam en er iets meer ruimte kwam. Die werd meteen door de mannen benut. Zij begonnen mij nu op een neer te bewegen, de mannen duwden mij op en neer over hun pikken. Ik kreunde telkens luid want hun pikken schoven nog steeds verder naar binnen! Zo gingen we door en ik voelde mijn orgasme opkomen, de twee pikken in mij gaven me zoveel stimulans dat ik bijna gillend klaarkwam. Maar de mannen waren niet zo snel klaar als de jochies die mij tot nu toe meestal geneukt hadden en ze bleven mij maar neuken. Ik bleef zweven van hoogtepunt naar hoogtepunt en hapte naar adem. Als ze mij niet goed vastgehouden hadden tussen hen in, was ik omgevallen. Het liet de mannen blijkbaar ook niet koud dat ik zo heftig klaarkwam op hun oude pikken, want achter elkaar kwamen ze nu ook zelf klaar. Ik voelde de man achter mij schokken en even later zijn pik terugtrekken. Na nog enkele diepe stoten van Karel in mijn nu makkelijker toegankelijker kut, zag ik hem ook rollen met zijn ogen, kreunen en klaarkomen. Daarna kon ik even bijkomen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen