Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Na wat drukke weken, zowel op het werk als in de weekends, was ik blij het een weekje relatief rustig te hebben. Toen het weekend kwam was ik goed uitgerust en had wel weer zin in een verzetje, een leuk avondje uit bijvoorbeeld.
Bijna was is vergeten dat mijn nicht Jannie me uitgenodigd had om eens bij haar thuis langs te komen.

 

Ze was een jaartje ouder dan ik, en woonde weer thuis bij haar ouders. We belden nog even met met elkaar en spraken af dat ik zaterdag begin van de middag met de trein bij haar zou aankomen en zondagmiddag weer terug zou gaan naar huis.

Ik had me "gewoon" gekleed en wat extra kleding om uit te gaan in een tas gedaan, samen met tandenborstel en zo. Ik had het goed ingeschat, bij Jannie thuis waren ze nogal preuts en Jannie mocht niet veel. Ach, het was ook wel gezellig bij haar thuis, kletsen met Jannie op haar kamer en gemoedelijk samen avondeten met haar ouders. Maar ik wilde ook wat meer, lekker uit of zo. Nadat we zaterdagmiddag gewinkeld hadden, zijn we zaterdagavond, na aandringen van mij, toch nog naar een kroeg gegaan. Het was er erg druk maar in mijn spijkerbroek met nette bloes viel ik niet echt op. Ik had ook niet iets veel bloters aan durven doen, want dat had Jannie's ouders waarschijnlijk teveel geschokt. Ik was bang dat ze dan Jannie niet meer met mij naar de kroeg zouden laten gaan.

Het was er wel gezellig, ik hield niet zo van de oubollige muziek die ze draaiden, maar ja. Natuurlijk waren er weer van die types, opdringerig, luidruchtig enzo, waar ik normaal best wel op viel. Maar vanavond niet, misschien omdat ik met Jannie was. Telkens als ik even rondkeek, had ik oogcontact met een aardige gozer. Zijn sprankelende ogen vielen me op, hij had wel iets. Ik kende hem natturlijk niet, maar wilde eigenlijk wel kennismaken. Hij stond samen met enkele vrienden van hem te praten, maar hield mij goed in de gaten. Ik vond het wel leuk en begon ook op hem te letten. Ik knipoogde een keer naar hem en kreeg zowaar een knipoogje terug. Toen Jannie een gesprek met een plaatsgenootje begon, zei ik tegen haar dat ik even naar het toilet moest. Ik wist dat ik dan langs die jongen moest die mij telkens aankeek. Ik zag hem kijken toen ik me door de massa wurmde in zijn richting. Ik besloot de aanval in te zetten en zei toen ik vlak bij hem was: "Hoi, ik geloof dat ik je al eens eerder ergens ontmoet heb, maar ik weet niet meer waarvan of wanneer. Ik ben Missy, hoe heet jij ook alweer?" Hij verslikte zich bijna in een slok bier, blijkbaar had hij niet gedacht dat ik zo brutaal zou zijn. Hij heette Hammie, tenminste zo noemden zijn vrienden hem, zei hij. Meteen gaf hij me een hand en een kus op beide wangen. Hmm, dat was een goed begin. Ik zag ook meteen zijn vrienden naar mij kijken en stelde me maar meteen ook aan hen voor. Hammie loog met me mee en zei dat ik hem ook bekend voor kwam, maar hij ook niet meer wist waarvan. Toen vertelde ik dat ik hier een nachtje logeerde bij een nicht van mij. We praatten nog even, maar al snel zag ik Jannie kijken waar ik bleef. Tegen Hammie zei ik toen dat ik onderweg was naar de wc en verontschuldigde me.

Terug uit de wc, hield Hammie me nog even aan de praat. Hij vroeg of Jannie en ik nog met hem verder wilde uitgaan, ze gingen nog naar een andere kroeg. Maar ik had allang door dat Jannie dat vast niet mocht van thuis, dus dat ging helaas niet. Hammie had ook door dat het niet ging lukken vanavond, maar gaf me snel het telefoonnummer van zijn mobieltje. Toen ging ik door naar Jannie, die al keek waar ik toch zo lang bleef. Al kort erna wilde ze naar huis en terwijl ik met haar wegliep uit de kroeg, keek ik nog even om en zwaaide naar Hammie.

De volgende ochtend, zondagmorgen, kregen we een heerlijk ontbijt bij haar ouders, waarna ik me klaarmaakte om weer naar het treinstation te gaan, om naar huis te gaan zoals afgesproken. Ik werd door Jannie's vader naar het station gebracht en Jannie zwaaide me uit terwijl ik naar het perron liep. Het bleek dat de volgende directe verbinding pas over veertig minuten ging, dus ik had nog wel even tijd.

In mijn jaszak zat het bierviltje met het telefoonnummer van Hammie. Ik besloot hem te bellen. Het was inmiddels rond half een 's middags en de zon scheen. Hij moest nu toch wel wakker zijn, leek me. Ik draaide zijn nummer vanuit een telefooncel en kreeg Hammie meteen aan de lijn. Hij was blij verrast me te horen. Hij was inderdaad nog niet zo lang wakker, maar toen hij mijn stem hoorde, was hij meteen zijn kater kwijt, zei hij. Ik moest lachen om hem en hij vroeg waar ik was. Ik vertelde dat ik op het station stond te wachten op de trein naar huis. Daarop zei hij dat hij slechts vijf minuten lopen vanaf het station woonde in een flatje en vroeg of ik nog even langs kon komen. Omdat mijn trein voorlopig toch nog niet reed, ging ik op zijn uitnodiging in. Hij gaf hij het adres en de richting aan en ik hing op om naar hem toe te gaan.

Meteen voelde ik mijn adrenaline toenemen, eigenlijk was het tot zover maar een saai weekend geweest, maar nu ging ik toch nog naar die leuke jongen toe! Ineens wist ik het; ik werd ondeugend en besloot me gauw om te kleden in een van de toiletten op het station! Het was tenslotte mooi, zonnig weer en ik liep er thuis ook altijd veel uitdagender bij! Snel trok ik mijn bloes en beha uit, trok een strak topje aan en verving mijn spijkerbroek door een spijkerrokje. Niet zo extreem kort, maar wel strak, dan kwam mijn kontje goed uit. Zo ging ik op stap naar Hammie. Langzaam voelde ik dat ik weer ouderwets geil werd van de gedachte zomaar naar een wildvreemde gozer toe te gaan. Hmm, maar hij zulke mooie ogen.

Inderdaad het was maar enkele huizenblokken vanaf het station en ik was er zo. Hij woonde in een bovenwoning. Ik belde aan en meteen werd opengedaan, door Hammie. Hij stond in zijn boxershort, bovenlijf bloot en hij keek mij even glunderend aan. Hij liet me naar binnen stappen en gaf me weer twee lekkere kussen. Ik beantwoordde die door de tweede in een tongzoen over te laten gaan. Ik wist dat ik het hem wel erg duidelijk maakte dat hem leuk vond en een makkelijke prooi vormde, maar ach. Ineens voelde ik hoe hij ondertussen mijn billen beetgreep en mijn onderlijf tegen het zijne aandrukte. Ik voelde langzaam iets hards groeien in zijn shorts. Ineens hoorde ik stemmen uit de huiskamer en abrupt stopte ik. Hammie zei dat dat twee vrienden van hem waren, die al weer op bezoek waren bij hem. Meteen liepen we door naar binnen en zag ik twee jongens, die er gisteravond ook al bij waren. Ze zaten onderuitgezakt op de bank, de een ook met ontbloot bovenlijf en een afgezakte spijkerbroek, de ander in een zwembroek. Ze vertelden dat ze een beetje aan het zonnen waren geweest op het balkon vanmorgen, de balkondeur stond nog open en dat gaf een beetje frisse lucht. Ze waren blijven slapen bij Hammie, zei de een nog tegen mij. Hammie zei meteen lachend, dat ik met mijn gebruinde huid hun kleurtje weer deed verbleken, tegen mij konden ze niet op met zonnebaden. Ik knikte en zei dat ik er ook geen moeite voor hoefde te doen om zo te blijven, maar dat er ook momenten waren dat ik graag van huidskleur wilde ruilen omdat ik nog wel eens werd uitgescholden voor zonnebank teef en zo. De jongens knikten en namen een slok bier; Hammie bood mij ook meteen een wijntje aan. Ik had het al warm gekregen en nam er gretig meteen een paar flinke slokken van. Ik zag de jongens met grote ogen naar mij kijken, blijkbaar was men niet zoveel gewend hier. Ik geef toe dat het ook best een geil gezicht was, mijn topje bedekte al weinig van mijn flinke gebruinde borsten, maar nu mijn tepels ook zo hard waren van de zoenpartij in de gang, waren die duidelijk zichtbaar, ze priemden in de stof naar voren als flinke knoppen. Hammie ging ondertussen in de enige nog overgebleven stoel zitten en trok mij meteen op zijn schoot. Ik voelde zijn handen eerst om mijn middel, toen op mijn blote bovenbenen. Ohh, ik was toch al zo geil, het kon me niet schelen hoe, maar ik wilde eerst geneukt worden. Ik dacht geen moment meer aan mijn trein, eerst wilde ik nog een leuke middag met Hammie en zijn maten.

Ook Hammie had dat wel door, want nadat ik mijn benen iets uit elkaar deed om meer steun te vinden, ging hij al snel met een hand tussen mijn benen. De jongens op de bank keken nu al recht tegen mijn slipje aan. Ik had een rood tangaslipje aangedaan en wist dat daar een nat plekje was ontstaan van mijn eigen kutsap, dat uit mijn hunkerende poesje lekte. Ik besloot de zaak wat op te hitsen door op te staan en te vertellen dat ik graag meer van mijn gebruinde huid wilde laten zien omdat ik er best trots op was! Dat vonden ze natuurlijk goed, dus langzaam trok ik mijn topje uit. Ik zag ze kwijlend kijken naar mijn blote bovenlijfje, de volle borsten met de harde tepels. Ze werden meteen weer hard van de frisse lucht en ik stak ze recht vooruit. Toen trok ik langzaam mijn rokje uit. Ik had nu alleen nog mijn rode tangaslipje aan, maar dat hield ik nog even aan. Ik ging weer zitten op Hammie's schoot, die meteen zijn handen weer op mijn bovenbenen en tegen mijn kruis aanlegde. Hmm, heerlijk dat gevoel van zijn strelende handen. Ik deed mijn benen wijd en Hammie maakte van de gelegenheid gebruik mijn slipje opzij te schuiven en me nu openlijk over mijn schaamlippen te strelen. Ik kreunde even licht en sloot mijn ogen. Voor Hammie was dat voldoende aanmoediging om zijn vingers te laten binnendringen in mijn soppende kutje. Zo gleed hij enige tijd in en uit me en ik was al op weg naar mijn eerste orgasme toen Hammie stopte. Ik moest tussen de twee gozers op de bank gaan zitten van hem. Ik stond op en meteen trok Hammie mijn slipje met een ruk naar beneden. Ja, hij had gelijk, die had ik even niet meer nodig. Ik stapte eruit en liep nu naakt naar de bank waar de jongens graag plaats maakten voor me, tussen hen in. Daar begonnen ze meteen alle twee: de een begon mijn borsten te masseren en aan mijn tepels te zuigen, de ander trok meteen mijn benen iets uit elkaar om het vingerwerk van Hammie voort te zetten. Die stond op uit zijn stoel, trok zijn boxershort naar beneden en hield zijn flinke, erecte lul vlak voor mijn mond. Het was duidelijk wat hij wilde. Meteen toen ik mijn mond opendeed, duwde hij het ding erin. Ik begon er lekker op te sabbelen en te zuigen.

Het was wel duidelijk wat er ging gebeuren. Ik ging lekker geneukt worden door die jongens, maar ik wilde dat ook wel. De eerste die mijn kutje vulde was toch Hammie. Maar meteen kreeg ik de twee andere lullen aangeboden om te masseren, te likken en af te zuigen. En dat was nog maar het begin!

Het werd een urendurende neukpartij, waarin in telkens van standje moest wisselen. Dan weer lag ik wijdbeens op de bank, dan weer ondersteboven voor de bank, met mijn hoofd op de grond en mijn benen in de lucht. Zo kon Hammie al zittend zijn leuter in mijn openstaande holletje drukken! En de jongens zorgden er wel voor, telkens hun orgasme uit te stellen, door even een ander hun plaats te laten innemen. Ik had nog geen een spuitende lul gehad maar was zelf al twee keer klaargekomen, zo lekker waren ze met me bezig!

Dat de ene gozer mij in mijn kontje wilden neuken, nou ja, dat was nog tot daar aan toe. Ik moest op zijn hondjes voor de bank en hij drukte hem in mijn anus, waar hij meteen begon te raggen. Dat was ook de eerste die klaarkwam. Ik voelde al snel zijn zaad in me spuiten en hem kreunend over me heen zakken.

De andere twee waren toen nog niet klaar met me. De andere gozer zat met zijn stijve leuter in zijn hand onderuit geschoven op de bank, ik stond op maakte aanstalten om in zijn schoot te gaan zitten. Gauw greep ik zijn pik en liet die in mijn kut schuiven terwijl ik ging zitten, met mijn billen op zijn buik. Die zat nu diep in me en ik genoot van het gevoel weer een pik in mijn kut in plaats van anus te hebben. Maar toen wilde Hammie er ineens ook met zijn pik in, hij ging klaarkomen en wilde in mijn kut spuiten. Hij wilde ook wel eens zien of ik twee pikken tegelijk in mijn kut kon hebben! Toen kreeg ik het even benauwd. Ik zei dat ik dat niet wilde en dat het nooit ging passen. Ze grijnsden naar me en zeiden dat ze dat wel eens wilden zien. Toen ik door had dat het ze ernst was, begon ik maar mee te werken. Ik probeerde mezelf zo ver mogelijk open te spreiden en ruimte te maken. Hammie drukte met de hand de pik van zijn maat enigszins naar beneden bij mijn opening, zodat hij er bovenlangs bij kon in mijn spleet. Daarmee zette hij meteen de kop van zijn penis tegen mijn gevoelige plekje aan dat enorm gestimuleerd werd. Ik kreunde terwijl ik voelde hoe de pijn toenam omdat ik extreem werd opgerekt daar. Langzaam voelde ik hoe ik nog verder opende, van de pijn welden tranen op in mijn ogen. Maar ineens floepte Hammie zijn pik er in! Ahhh, de pijn nam meteen iets af en ik realiseerde me dat ik nu twee stevige pikken tegelijk in mijn spleetje had. O jee, nu begonnen ze alle twee nog te bewegen ook, ik kwam al weer klaar, terwijl Hammie me nu echt begon te naaien! Telkens schuurde hij met de kop van zijn pik langs mijn gevoelige plekje. Toen riep hij: "Ja, ja, ik kom, ik ga je volspuiten! Grrr.." Ik voelde hoe zijn warme zaad zijn weg vond, terwijl zijn pik maar enkele centimeters in mijn kut zat. Meteen kwam ik weer klaar… Toen ik weer bijkwam voelde ik het sperma eruit lopen, over de penis en balzak van zijn vriend. Hammie was nu ook voldaan en liet me nu met rust. Ik keek even om naar het gezicht van de jongen, wiens leuter nog in mijn kletsnatte gleuf zat. Hij was nog steeds niet klaargekomen. Hij knikte en liet me eraf stappen. Maar zijn pik stond nog fier omhoog.

Hij gebood me op mijn knieën te gaan voor de bank en stond zelf op. Ik moest toen zijn smerige pik vastpakken en gaan aftrekken, zei hij. Hij wilde de spetters in mijn gezicht zien spuiten. Ik begon zijn mannelijkheid te masseren en haalde mijn hand heen en weer over de schacht. Hij zei: "Ja, dat doe je goed zo. Ook even mijn ballen masseren, schatje, want daar komt het kostbare goedje uit, zorg jij er maar voor dat er niets achterblijft, geile slet!" Echt leuk vond ik het niet, ik moest zelf mijn gezicht onderspuiten met zijn zaad! "Nog geiler vind ik het als je ondertussen jezelf ook vingert in je hete gleuf, schatje!" Ik deed maar wat hij zei en begon mezelf van onderen te vingeren. Hmmm, dat was eigenlijk wel lekker en ik drukte drie vingers diep naar binnen. Ineens zei de gozer voor mij tegen Hammie: "Kijk nou eens zo'n lekkere slet als dit is! Ze geniet van haar eigen vingers, terwijl ik haar volspuit!" Ik zag Hammie knikken, maar meteen kreeg ik de volle laag. In golven kletterde zijn sperma op mijn wangen, neus en kin. Gauw deed ik mijn mond open om de rest op te vangen, maar de gozer nam snel zijn pik zelf ter hand. Hij richtte eerst op mijn haar en toen daar de klodders inzaten, zorgde hij er vervolgens voor dat de volgende spetters op mijn dikke tieten belandden. Hij druppelde nog even na, maar toen was het op. Ik zat nu met beide handen in mijn kut, heerlijk klaar te komen, terwijl ik het sperma langs mijn gezicht en bovenlijf voelde druipen. Ineens zag ik dat Hammie foto's van me aan het maken was. Wat een middag!

Na een half uurtje bijkomen, mocht ik me opfrissen. Ik bedankte de jongens en wilde naar huis gaan. Dat mocht als ik eerst mijn telefoonnummer en adres aan ze gaf. Ach, het was best wel leuk geweest die middag, dus deed ik dat. Ik gaf Hammie en de gozers een afscheidszoentje en ging tevreden onderweg naar het station. Hmm, weer was ik een ervaring rijker. Nog nooit had ik twee pikken in één gat gehad. Eigenlijk was het best wel mee gevallen. Ik was best een beetje trots op mezelf. Wie deed dat me na?

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen