Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Jij hebt een eigen kantoor in een heel groot gebouw en daar heb je me uitgenodigd. Ik kwam naar je toe, met een jas aan, zo'n lange met daaronder dat sexy setje en een paar pumps. Ik liep bij je naar binnen zonder te kloppen, jij was in gesprek met een man. Hij keek naar me en toen naar jou en zei: Zo, heb je plannen met dat jonge ding? Jij glimlachte geil naar mij en zei tegen hem: Ben je jaloers? Hij lachte en liep weg, toen hij weg liep sloeg hij op m'n kontje. Ik slaakte een gilletje en keek lachend achterom. Jij zei: let maar niet op hem, focus je maar op mij ;). Dan loop ik sexy heupwiegend op je af, ga heel dichtbij je staan, kijk je geil aan en geef je een supergeile tongzoen. Je zoent vol overgave terug. Ik duw je in je stoel en ga op je schoot zitten, benen aan beide kanten. Mijn jas schuift omhoog en je ziet nu mijn jarretelgordeltje, kousen en slipje. Ik zie je kijken, zoen je een keer en ga van je schoot af. Je probeert me tegen te houden, maar toch sta ik op. Met een paar sexy bewegingen doe ik mijn jas uit. Nu sta ik voor je in mijn mooie setje.

Weer ga ik op je schoot zitten, tong je weer en beweeg met mijn heupen over je schoot. Ik voel je groeien, lekker hard worden. Onder het tongen maak ik je broek los. Dan trek ik je overhemd uit en lik je nek, naar beneden over je borst, buik zo naar je lekkere hard geworden pik. Ik trek je broek en onderbroek een stuk naar beneden en hij springt omhoog. Zachtjes en plagerig begin ik een beetje aan je eikel en schacht te likken. Je kreunt erop los, wat mij nog geiler maakt. Dan pak je mijn hoofd beet en duwt je pik in mijn mond. Gulzig begin ik je te pijpen. Ik zuig hard aan je lekkere staaf. Je houdt je hand op mijn hoofd en bepaald het ritme. Na een tijdje kom je heftig klaar in mijn mondje, ik drink alles op en zuig je helemaal leeg en lik je schoon.

Opeens wordt er op de deur geklopt, je schrikt en zegt: nu even niet, ik ben bezig. De mannenstem aan de andere kant van de deur zegt: ik ben zo klaar en doet de deur open. Ik schuif snel onder je bureau en je schuift je stoel helemaal aan zodat hij niet kan zien dat je broek op je enkels hangt. Je doet net of er niets aan de hand is en geeft de man antwoord op zijn vragen. Ik zit onder je bureau en begin weer aan je lekkere staaf te likken, af en toe hoor ik dat je het moeilijk hebt om geen kreun te laten ontsnappen terwijl je met de man praat. Dan stop ik je lekkere pik weer in mijn mond en zuig eraan. Ik voel je snel hard worden en zuig door. Je moet nu echt heel veel moeite doen om niets te laten merken. Ik zuig lekker door en vind het super geil om je zo te plagen en je te pijpen zonder dat die man het doorheeft. Met 1 hand masseer ik je ballen en met mijn andere hand masseer ik mijn eigen clitje. Ik ben zeiknat en verlang heel erg naar je paal. Eindelijk gaat de man weg en schuif je je stoel naar achter waardoor je pik uit mijn mond glijdt. Je kijkt naar me, hoe ik onder het bureau zit. Op mijn knieën met 1 hand bij mijn kutje en die andere op mijn borst. Ik begin een beetje te kreunen. Je trekt me onder het bureau vandaan, laat me opstaan en legt me op het bureau. Langzaam doe ik mijn benen uit elkaar en je stort je gelijk op mijn kutje. Heerlijk begin je me te likken en ik kreun erop los. Je likt me overal en stopt dan opeens een vinger in mijn kontje, ik slaak een gilletje en vind het heerlijk. Dan stop je nog 2 vingers in mijn doorweekte kutje en begint me heerlijk met je vingers te neuken. Zo ga je een tijdje door terwijl je op mijn clitje sabbelt en ik kom heftig klaar. Schokkend lig ik op je bureau uit te hijgen. Wat was dat geil zeg! zeg ik tegen je. Ik zie dat je pik alweer keihard is en weet dat er nog een ronde op ons te wachten staat....

Je bent al een keer gekomen, maar toch is je paal zo hard als steen. Ik kom omhoog van je bureau, jij staat tussen mijn benen in. Langzaam doe ik mijn armen om je nek en beweeg mijn lippen naar de jouwe. Jij doet hetzelfde en dan begint een lange, gepassioneerde, heerlijke tongzoen die wel uren lijkt te duren. Tijdens de zoen voel ik je lekkere eikel op mijn kutje drukken, ik ga nog iets dichter tegen je aanzitten en het gevoel van je natte, warme eikel tegen mijn kutje is heerlijk. Als we onze monden van elkaar af halen, hangt er een draadje speeksel tussen ons in. Zwaar ademend zit ik daar in op je bureau.

Je kijkt me nu heel geil aan en zegt: Vind je het een beetje lekker, schatje? Ik kijk je aan met een blik van: wat denk je zelf? En zeg: dit was nog maar het begin ;) Je dacht toch niet dat ik hiermee tevreden zou zijn? Je lacht en zegt: Zo'n meid als jij is niet snel tevreden heb ik het gevoel. Daar heb je gelijk in, zeg ik. Ik wil meer...ik wil spanning, genot, passie...gewoon lekkere hete sex! Oh je wilt spanning? Ja knik ik. Ik snap niet wat je bedoelt en kijk je met een vragende blik aan. Je pakt mijn jas en zegt: Trek die aan en fatsoeneer jezelf een beetje. Zelf doe jij je broek weer aan en knoop je je shirt dicht. Het kost je wat moeite om je stijve, die nu al ietjes minder stijf is dan daarnet, goed in je broek te leggen, zodat hij niet teveel opvalt. Je kijkt of ik er een beetje normaal uit zie en ziet dat er nog een beetje zaad op mijn wang zit. Je loopt naar me toe en likt het geil van mijn wang af en geeft het door middel van een tongzoen aan mij. Gulzig slik ik het door en zeg: Jouw zaad smaakt echt zoooo lekker! Ik kan er geen genoeg van krijgen! zeg ik terwijl ik een beetje kreun.

Je legt een vinger op mijn lippen en zegt sshhhh. Weer kijk ik je niet begrijpend aan, maar laat je je gang gaan. Volg me, zeg je. Je loopt je kantoor uit en ik volg je. Gelukkig is de jas die ik aan heb lang, want anders hadden de mensen die we tegenkwamen mijn sap langs mijn benen zien lopen, zo nat ben ik nu. Snel kijk je achterom om te zien of ik je wel volg. Ik heb geen idee waar we heengaan en vind het heel spannend. We lopen langs een vergaderkamer waar ze volop aan het vergaderen zijn. Jij bent de kamer daarnaast ingelopen en ik volg je braaf. Ik zie je nu op een bank zitten, dit kamertje is een soort kleine kantine, met een klein keukentje, een eethoek en 2 loungebanken.

Ik hoor de mannenstemmen uit de vergaderkamer komen. Je kan ze letterlijk verstaan. Ik denk gelijk, als wij ze kunnen verstaan, kunnen zij ons ook verstaan en kijk met een hulpeloze blik naar jou. Jij lacht alleen maar en kijkt geil...je weet wat ik nu denk en vindt het heerlijk om me zo hulpeloos te zien en ook zoooo geil. Dan ontdek ik een heel klein raampje in een afgesloten deur tussen de kleine kantine en de vergaderkamer. Ik kijk door het raampje en zie zeker wel 12 mannen zitten. Ze hebben allemaal deftige pakken aan en zijn druk aan het overleggen. Dan voel ik jouw adem in mijn nek en je handen op mijn heupen. Eerst schrik ik, want ik had je niet aan horen komen, maar al snel overwint mijn geilheid alles en kreun ik een beetje terwijl je zachtjes in mijn nek blaast en aan mijn oorlel sabbelt.

Dan zet ik een stap opzij zodat ik niet meer voor het raampje sta, want ik wil niet dat de mannen me zien. Een beetje dwingend beweeg je me weer voor het raam en ik kijk je weer aan. Ik zie gelijk in je ogen wat je bedoeling is...ik wilde spannend dus ik krijg spannend..ik vind het eng en ook super geil. Het idee dat die mannen me kunnen zien..er gaat een rilling door me heen. Jij zegt: is dit spannend genoeg voor je? Over een half uurtje komen ze hier pauze houden, dus of we moeten opschieten, of we kunnen lekker doorgaan met het risico om gezien te worden zeg je terwijl je een beetje gemeen naar me lacht.

Ik ben inmiddels zo geil dat het me allemaal niet meer uitmaakt. Laten we gewoon genieten, fluister ik in je oor. Uw wens is mijn bevel, jonge dame, zeg je met een knipoog. Langzaam loop ik naar de loungebank, extra heupwiegend, want ik voel dat je naar me kijkt en ga zitten. Mijn benen doe ik net iets wijder dan normaal zodat je mijn super natte kutje kan bewonderen. Ik zie je verlekkerd kijken en sluit mijn benen. Je loopt naar me toe en wil mijn benen weer uit elkaar doen. Ik duw je handen weg en zeg: niet aanraken, alleen kijken ;) Oeoee zeg je, mevrouwtje wordt een beetje brutaal.

Dan opeens zie ik dat de bobbel in je broek minstens 2x zo groot is geworden. Nu is het mijn beurt om verlekkerd naar je te kijken. Ik wil over je bobbel wrijven maar nu zeg jij: Niet aanraken, alleen kijken. Ik lach en zeg: ok, we gaan elkaar een showtje geven, ga jij maar op die andere bank zitten dan. Jij zit nu op de bank tegenover me. Ik sta op, doe mijn jas los, en trek hem langzaam uit. Jij doet nu hetzelfde met je shirt en broek, zodat we allebei helemaal naakt zijn. Ik zie dat je paal al super hard en stijf is en dat maakt me nog natter. Sexy naar je kijkend haal ik een vinger door mijn lipjes en stop die vinger in mijn mond. Mmm kreun ik. Jij hebt inmiddels de hand aan jezelf geslagen want je houdt het niet meer. Ik zie hoe je lekker aan je keiharde pik aan het trekken bent. Dit zicht maakt me zo geil dat ik gelijk 3 vingers in mijn kutje stop. Weer kreun ik Mmmm. Ik blijf je strak aankijken terwijl ik mezelf lekker vinger, jij doet nu hetzelfde. Kijkt me strak aan terwijl je steeds sneller aan je paal trekt.

Ons tempo lijkt wel op elkaar afgestemd, want we gaan allebei steeds harder en sneller bewegen. Dan opeens voel ik een schok door mijn lichaam gaan en kom zwaar hijgend en kreunend klaar. Dit is voor jou ook teveel en je staat op het punt om te komen. Snel loop ik naar je toe en zet mijn mond op je eikel terwijl ik met mijn tong rondjes draai en je ballen masseer. Na een paar seconden kom ook jij heerlijk klaar. Ik geniet van je heerlijke zaad en laat niets verloren gaan, ik zuig je helemaal leeg en maak je schoon, voor de 2e keer vandaag.

Dan opeens denk ik weer aan de mannen in de vergaderkamer en dat ze dit allemaal gehoord moesten hebben! Ik kijk om naar het raampje en zie dat er 3 mannen voor het hele kleine raampje staan te gluren. Op de een of andere manier geeft dit me een kick en ik ga op je schoot zitten, benen wijd, en fluister: We worden bekeken. Jij zegt: al een tijdje hoor. Had jij het al door?! zeg ik een beetje geschrokken. Ja, zeg jij, maar je was zo lekker bezig, ik wilde je niet afleiden. Eigenlijk vind ik het best wel geil, fluister ik weer. Ik zoen je en beweeg mijn heupen over je slappe paal. Mijn klitje gaat heen en weer over het vlees van je pik, wat voelt dat lekker! Voor jou blijkbaar ook, want ik voel dat er wat leven in je paal komt. Langzaam wordt ie wat harder. Dit is voor mij een nog lekkerder gevoel en al zoenend kreun ik erop los. Dan haal je je mond van de mijne en begint mijn tepels te likken en eraan te zuigen...weer kreun ik van genot. Ik voel me heerlijk en extra geil omdat ik de ogen voel kijken vanachter het kleine raampje...

Ik zit nog lekker op je schoot te bewegen. Jij geniet er ook van, maar ik zie toch wat twijfel in je ogen, waarschijnlijk over onze begluurders. Langzaam buig ik voorover, zodat mijn borsten jouw borst raken en fluister in je oor: Let maar niet op die mannetjes, focus je maar op je eigen genot. Je kijkt me aan en begint me heftig te tongen, ik schrik er een beetje van maar ga maar al te graag mee in deze zoensessie. We kreunen en genieten van elkaars monden en het gevoel van onze naakte lichamen tegen elkaar. Even vergeten we allebei dat we bekeken worden, maar dan hoor ik het geluid van een rits en nog 1 en nog 1. Dat herinnert me weer aan de mannen in de vergaderkamer..ze staan zich waarschijnlijk af te trekken op ons liefdesspel. Die gedachte maakt me echt heel geil.

Weer fluister ik iets in je oor: zullen we ze eens een spetterende show geven? Real life sex? Gewoon lekkere sex waar we allebei super van genieten? Zachtjes knik je ja. Je had niet verwacht dat ik zo geil zou worden van de toeschouwers en zit een beetje beduusd om je heen te kijken. Ik kijk je aan met een glimlachje en zeg: relax schatje, ik zal je wel even lekker verwennen. Ik ga op mijn knieën voor je zitten, trek je aan je benen een beetje onderuit zodat je echt op de bank hangt. Plagerig lik ik langs je dijen en langs je ballen. Plotseling zuig ik aan 1 van je ballen en je kreunt. Ja, dat is lekker he? Zeg ik met een sexy stem. Dan is je andere bal aan de beurt, terwijl ik je lekker aftrek. Weer kreun je, je gekreun maakt me nog geiler, wat bijna niet kan, maar toch lukt het je. Fanatiek likkend, zuigend en strelend ben ik je aan het verwennen.

Nog steeds trekkend aan je lekkere staaf, lik ik vanaf je eikel, omlaag over je schacht, langs je ballen, totdat ik bij je kontgaatje ben. Langzaam lik ik eerst over je billen en ga steeds een beetje dichter naar je spleet toe. Bij het eerste contact wat mijn tong met je gaatje maakt, lijkt het wel alsof er een schok door je heen gaat. Ik lik lekker verder en je kreunen en hijgen wordt steeds harder. Ik voel dat je dichtbij je orgasme zit. Snel steek ik mijn tong in je gaatje en trek als een gek aan je paal. Je hijgt nu echt heel hard en je bent close. Mijn tong maakt plaats voor mijn vinger, mijn andere hand kneed je ballen en met mijn mond zuig ik op je eikel en draai er rondjes omheen met mijn tong. Dit alles is teveel voor je en met een enorme schreeuw spuit je al je zaad in mijn mondje. Het is zoveel (ook al ben je al een paar keer klaargekomen) dat het niet in mijn mondje past. Het loopt langs mijn mondhoeken uit mijn mondje. De rest slik ik door. Het zaad wat ik niet heb doorgeslikt veeg ik op met mijn vinger en stop het alsnog in mijn mond.

Ik laat je zelf een klodder van je zaad van mijn vinger aflikken en geef je daarna een tongzoen zodat het in mijn mond terecht komt. Mmm, lekker kreun ik zachtjes. Alweer zijn we ons publiek vergeten. Opeens beginnen ze te klappen, we kijken allebei verbaasd naar het raampje. De man die recht voor het raampje staat steekt zijn duim op. We denken echt van: wat is dit nou? Ik loop naar het raampje en kijk nieuwschierig naar beneden. Precies wat ik al dacht, op de grond zitten allemaal sprema vlekken. De mannen hebben dus van de show genoten. Toch zie ik nog 1 man die aan zijn pik aan het trekken is. Hij kijkt me nu recht aan met een geile blik. Hij is zeker niet onaangenaam om naar te kijken. Jij staat nu achter me en drukt je lichaam tegen de mijne aan, terwijl je over mijn schouder meekijkt. Je ziet dat ik naar de man met de stijve kijk en zegt: Je wilt hem er vanaf helpen he? Zachtjes knik ik ja...jouw paal is voorlopig nog niet klaar voor actie en mijn lichaam schreeuwt om een lekkere paal.

Je zegt zachtjes: ga maar, help hem er vanaf. Ik kijk je aan en zeg: weet je het zeker? Vind je dat niet erg? Ik kan ook gewoon even wachten hoor. Nee, zeg je, ik wil dat je hem van die stijve af helpt, die jij hem gegeven hebt. Ik kreun als ik je dat hoor zeggen. Zie je, zeg je, je wilt hem, je wilt hem proeven. Ik kijk je nu aan en zoen je. Dan loop ik naar de deur, kijk om het hoekje of er niemand loopt en loop dan de vergaderkamer in. Jij staat nog voor het raampje. Daar sta ik dan...helemaal naakt, met sperma in mijn haar en op mijn gezicht, met een geile blik in mijn ogen. De man met de stijve loopt gelijk naar me toe en begint me te betasten. Ik zak gelijk door mijn knieën en neem zijn kloppende eikel in mijn mond. Dan draai ik hem een beetje zodat ik jou kan zien. Zelfs vanaf hier zie ik de geilheid in je ogen. Steeds harder zuig ik op zijn lul. Al vrij snel voel ik dat hij gaat komen. Ik haal hem uit mijn mond en trek zijn lul af en richt hem op mijn borsten. Kreunend komt hij klaar en ik smeer zijn zaad uit over mijn borsten. "Bedankt", zeg ik tegen de man. De man zegt:"Nee JIJ bedankt!"

Snel loop ik weer terug naar jou, want ik voel me toch wel een beetje ongemakkelijk in zo'n kamer vol met geile kerels. Als ik binnenloop zie ik iets wat me verbaasd. Jij staat daar met een alweer half harde pik! WOW zeg ik. Je kijkt me trots aan en zegt:"Komt door jou, je maakt me super geil."

Ik loop naar je toe en zoen je gelijk vol op je mond, zodat je een beetje naar achter loopt. Je raakt de bank en gaat automatisch zitten. Ik kijk je aan, nog steeds zo geil als boter en ga op de grond liggen (vloerbedekking :P). Jij zit nog op de bank en kijkt naar me, afwachtend op wat er gaat komen. Ik sluit mijn ogen en laat mijn hand over mijn borst glijden, zachtjes knijp ik in mijn keiharde tepel. Ik kreun en doe het nu een beetje harder, het voelt heerlijk. Mijn andere hand heb ik intussen tussen mijn benen zitten. Rustig masseer ik mijn clitje. Steeds heftiger kneed ik mijn borsten en knijp in mijn tepels. Ook mijn hand tussen mijn benen gaat sneller bewegen. Ik haal mijn vinger door mijn lipjes en stop de vinger met mijn sap eraan in mijn mond. Weer kreun ik, nog steeds lig ik daar met mijn ogen dicht. Ik hoor jou zwaarder gaan ademen en maak daar uit op dat je het wel geil vindt, wat je ziet.

Plotseling stop ik met mijn bewegingen, doe mijn ogen open en kijk je strak aan. Ik hoor je hijgen en zwaar ademen. Je paal is intussen alweer lekker hard geworden. Dat beeld maakt me nog geiler. Ik sluit mijn ogen weer en stop 2 vingers in mijn kutje. Snel beweeg ik ze, ik maak draaiende bewegingen met mijn heupen om mijn vingers zo diep mogelijk in mijn kutje te voelen. Ik draai mijn vingers nu zo dat er ook een vinger in mijn kontje zit. Moeilijke positie, maar wel erg lekker. Zo ga ik nog een tijdje door. Heerlijk lig ik daar op de grond, van mijn eigen lichaam te genieten. Na een tijdje voel ik de schokken door mijn lichaam trekken en kom ik heftig klaar. Dan pas open ik mijn ogen weer. Je zit me echt aan te staren en je mond staat nog net niet open ;) Je zware adem is goed hoorbaar in de stille ruimte. Onze toeschouwers zijn in de tussentijd weg gegaan. Toch wel jammer, denk ik bij mezelf, het was wel een erg geil idee. Dan hoor ik de deur opengaan en er komen 4 mannen binnen. Ik herken ze meteen, die waren net aan het vergaderen. Ik schrik wel een beetje, wat zullen ze gaan doen?

De 4 mannen kwamen binnen. Ik schrok me rot maar was tegelijker tijd ook bloedje geil. Snel sta ik op en ga achter jou staan, jij was inmiddels ook gaan staan. Met mijn handen om je middel fluister ik in je oor: Wat zullen ze gaan doen? Best eng maar ook super geil! Ja, geil hijg je terug. Je bent super geil en het kan je eigenlijk niet zoveel meer schelen wie er meedoen en hoeveel het er zijn, als je er maar van kan genieten en het een geil gezicht is. Ik druk me nu nog steviger tegen je aan, je voelt mijn borsten tegen je rug en kreunt even. Mijn handen gaan steeds lager en voelen je harde paal. Zachtjes streel ik eroverheen en blaas in je nek. Weer een kreun van jou.

De mannen staan naar ons te kijken en opeens zegt er eentje: He, wij zijn er ook nog! Jij hebt ons opgegeild sletje, dus dan ben je ook voor ons! Ik schrik wel van de taal van de man, maar voel ook een vloed van geil door mijn lichaam trekken. Een van de mannen loopt op me af en trekt me aan mijn arm naar het midden van de kamer. Hij begint me te tongen, wat hij super lekker doet en ik voel mijn knieën week worden. Een andere man komt achter me staan en masseert mijn borsten, terwijl ik de bobbel in zijn broek tegen mijn kontje aan voel schuren. De derde man zit op zijn knieën naast me en likt mijn dij terwijl zijn vingers mijn kutje verkennen. De vierde man kijkt naar het gebeuren en staat zich naast me af te trekken, net als jij, alleen jij staat nog verder achterin de kamer. Ik ben inmiddels zo geil dat ik al die handen en palen probeer te voelen en probeer de man die zich staat af te trekken naar me toe te trekken zodat ik hem kan aftrekken, hij begrijpt de hint en loopt naar me toe.

Daar sta ik dan..midden in de kleine kantine. Met 4 mannen aan mijn lijf. 1 die me staat te tongen, 1 die mijn borsten masseert en tegen mijn kontje aan wrijft, 1 die mijn dijen likt en mijn kutje verwent en 1 die ik heerlijk aan het aftrekken ben. Het gevoel is zo lekker en de gedachte van 4 mannen aan mijn lijf maakt me zo geil dat ik schreeuwend klaarkom. Dan stoppen de mannen. Ik zak op mijn knieën en hijg nog wat na. Ik kijk om en zie jou fanatiek aan je pik rukken. Ik wenk je om erbij te komen. Aarzelend loop je naar mij en de 4 mannen toe. Er staan nu 5 lekkere mannen om me heen met hele verschillende pikken. Van dik tot dun, van klein tot groot. Lekker vind ik het, die afwisseling. Ik zet jullie naast elkaar en begin links. Even neem ik de pik in mijn mond en masseer zijn ballen, die doe ik ook bij nummer 2 en 3 en 4 en natuurlijk bij jou ;) Mmm zeg ik, jullie smaken allemaal lekker! De geilheid straalt uit mijn ogen en ik wil nu gewoon lekker geneukt worden!

Je ziet het en loopt om me heen. Ik ga op mijn handen en knieën zitten en steek mijn kontje de lucht in. Je zit nu achter me en beweegt je pik langs mijn natte lipjes. Je plaagt me....ik kreun en hijg en gil dat ik je in me wil. Je zegt: Wat wil je dan meisje? Ik zeg: NEUK ME! ALSJEBLIEFT NEUK ME KEIHARD! Heel droog antwoord jij met: oke. Je ramt gelijk je lekkere pik in mijn kutje en begint als een bezetene te stoten. Ik gil omdat het zo verschrikkelijk lekker is. Mijn gegil wordt onderbroken doordat er een lul in mijn mond wordt geduwd. Ik begin lekker te zuigen en de overige 3 mannen staan te trekken. Opeens trek jij je terug en ik wil omkijken maar dat gaat niet met die lul in mijn mond.

Dan voel ik een andere lul in me. Oh wat heerlijk! Ik word geneukt door verschillende mannen! schreeuw ik van genot. De man trekt zich nu ook terug uit mijn mond en jij parkeert je pik in mijn mondje. Ik proef mijn eigen geil en kijk je aan. Je hebt een tevreden blik in je ogen gemixt met een ongelooflijke hoeveelheid geil. Om je mond staat een geil lachje. Ik pijp lekker door en vergeet ook zeker je ballen niet. Weer wordt er een ronde doorgedraait en heb ik 2 andere pikken die mijn kutje en mond opvullen. Nu heb ik iedereen tenminste 1 keer in mijn kutje of mondje gehad.

Dan opeens stoppen jullie allemaal met wat jullie aan het doen waren, alsof het afgesproken was. Ik kijk een beetje verbaasd om me heen, want ik snap niet waarom de 4 mannen en jij nou stoppen...Jij gaat op de bank zitten, een beetje onderuit gezakt, en gebaart me om op je schoot te komen zitten. Ik wil gaan zitten met mijn gezicht naar je toe, maar je zegt: omdraaien. Je maakt mijn kontgaatje nat met mijn geil en zet je glimmende eikel er tegen aan. Ik kreun, Mmm wat voelt dat toch lekker. Jij kreunt ook, blijkbaar is het ook lekker voor jou ;). Eerst zachtjes en dan steeds iets harden neuk je mijn kontje.

Ik heb mijn ogen dicht en beweeg op en neer tegen jouw ritme in. De man met de grootste pik komt voor me staan en duwt me achterover zodat ik nu half op jou lig. Hij duwt zijn grote lul in 1 keer bij me naar binnen. Ik gil, zoiets heb ik nog nooit gevoeld! Heerlijk! Helemaal opgevuld door 2 lekkere pikken. Eerst is het zoeken naar een goed ritme, maar als snel is dat gevonden en neuken jullie me heerlijk in mijn kutje en kontje. De drie overige mannen staan rustige te rukken terwijl ze van de voorstelling genieten. Na een tijdje zeggen ze: Ja stop maar, nu is het onze beurt. De man gaat van me af en ook jij glijdt uit mijn kontje. Ik lig hijgend op de bank, Oh god, wat was dat lekker!

Nu moet ik wel met mijn gezicht naar de man toe op zijn schoot gaan zitten. De 2e die achter me staat, stopt zijn lul nu in mijn kontje. We zitten zo, dat ik nog een man kan pijpen. Zo zijn echt AL mijn gaten gevuld. Met mijn handen probeer ik de andere man en jou zo goed als het gaat af te trekken. De man onder me probeert mijn lichaam te ondersteuen. Deze positie is niet echt makkelijk, maar het interesseert me niet, het voelt ZOOOO lekker! Compleet gebruikt door 4 mannen (en jij, maar jij gebruikt me niet (hoop ik :P)). Zo gaan we een tijdje door. Ik ben al een keer gillend en zwaar hijgend klaargekomen en nu voel ik nog een orgasme aankomen en ik ben niet de enige. De man die zijn lul in mijn kontje heeft, voel ik schokken. Zijn lul wordt dikker en ik voel dat hij close is. Op het moment dat hij zijn warme zaad in mijn darmen spuit, kom ik weer klaar. Hij stoot nog een paar keer en trekt dan zijn lul terug. Het zaad loopt uit mijn openstaande kontje. Jij gaat achter me staan en likt het op. Dan geef je me een tongzoen en zo geef je me het zaad. Mmmm, lekker, dank je, schatje, zeg ik tegen je.

De man die me nog niet geneukt heeft, neemt nu de plaats van de klaargekomen man in. Zijn lul is een stuk dikker en het doet dan ook heel even pijn als hij hem er met een krachtige stoot gelijk instopt. Even slaak ik een gilletje, maar dan voel ik al snel een zalig gevoel door mijn lichaam trekken. Het duurt niet lang voordat ook deze man zijn zaad in mijn darmen loost. Ook de man die al die tijd mijn kutje neukte, komt nu klaar. Weer brengt dit alles mij tot mijn zoveelste orgasme. De mannen trekken zich terug en het sperma druipt uit mijn lichaam. Mmm wat voel ik me geil, denk ik.

Tot de volgende keer

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen