Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Mijn vriendin Missy heeft een fantasie, welke zij dit weekend wil waarmaken. Namelijk door drie mannen tegelijkertijd te worden geneukt. Buiten mij om heeft ze een aantal vrienden uitgenodigd, voor een borrel en een verrassing. Zaterdagavond, de kinderen waren allemaal weg, en wij hadden het huis voor ons zelf.

 

Om acht uur werd er gebeld en mijn vriendin riep van boven of ik open wilde doen. Twee van onze vrienden stonden voor de deur en en nadat zij hun jassen hadden opgehangen, gingen we naar binnen. Voordat ik een borrel had kunnen inschenken, ging de bel weer. We waren compleet, want mijn vriendin had gezegd dat er drie vrienden zouden komen. We hadden al een paar borrels op, toen een van hun vroeg wat de verrassing was. Ik moest het antwoord schuldig blijven en besloot Missy te roepen, want zij had alles georganiseerd. Terwijl ik naar de gang liep, kijk ik nogmaals de kamer in ik merkte nu pas dat er overal brandende kaarsen stonden.

In de gang riep ik naar boven dat de jongens wel eens wilden weten wat de verrassing was. Ik kom er aan ga maar op bank zitten en wacht maar af riep Missy naar beneden. We hoorden haar naar beneden komen en de deur ging open. Iedereen zat met open mond naar haar te kijken, ze stond daar op hoge hakken, zwarte net kousen, een string en een zwart korset aan. Ze had zich opgemaakt en haar rode mond had ze iets open en haar tong ging langs haar lippen.

Haar borsten kwamen boven het korset uit, haar tepels nog net verborgen. Met een zachte stem vroeg ze en is dit een verrassing of niet? Alleen de zware ademhaling van ons allen was het antwoord. Ze keek me aan en zei geef mij ook maar een borrel. Ik liep naar de keuken en schonk een stevige borrel voor haar in. Terug gekomen in de kamer, bleek zij tussen twee van onze vrienden te zijn gaan zitten. De derde zat op een stoel tegenover haar en was duidelijk jaloers op de anderen. Missy nam een stevige slok uit haar glas en zei dat heb ik nodig. Ze keek naar haar beide gasten en vroeg of wat ze zagen, hun ook beviel? Ze schudde wat met borsten en een van de mannen merkte op dat ze moest oppassen dat ze er niet uitvallen. Ze lachte en schudde nogmaals en trok gelijk haar korset iets naar beneden, zodat beide borsten eruit vielen.

De mannen naast haar wisten niet wat ze moesten doen, daarom pakte mijn vriendin hun handen en legde deze op haar borsten. Meer aandrang was er niet nodig Als twee geile beren begonnen ze haar tieten te masseren en aan haar tepels te likken. Ze keek geil naar de derde vriend. Deze had duidelijk een stijve en ze vroeg of hij mee wilde doen. Hij stond op en liep naar haar toe. Ondertussen had ik de videocamera gepakt en begon alles te filmen. Missy knoopte zijn broek los en een stijve pik sprong te voorschijn. Ze pakte de pik vast en begon hem zachtjes af te trekken, een grote paarse eikel kwam te voorschijn en een druppel sperma kwam eruit. Mijn vriendin likte deze er vanaf en nam de eikel in haar mond en begon hem stevig te pijpen.

Ondertussen zaten de anderen al in Missy haar string en vingerde haar natte kutje al flink.

Plotseling stopte ze en ging staan, voordat we verder gaan, eerst een paar afspraken. Ik bepaal wat er gebeurt, de drie mannen knikten. Er wordt niet in mijn kont geneukt en ik wil van jullie alle drie het sperma proeven. Daarnaast wil ik straks twee pikken in mijn kut en 1 in mijn mond en dan stevig doorneuken. Ze trok toen haar string uit en ging vervolgens op de bank liggen en liet zich uitgebreid likken. Missy was zo geil dat ze af en toe lag te gillen van genot. Haar kut stond helemaal open en de tongen sloegen geen stukje over.

 

Ze duwde een van de mannen op de grond en ging bovenop hem zitten, zijn pik verdween zonder problemen tot zijn ballen in haar kut. Ze pakte de pik naast haar en stopte deze naast de andere pik in haar kut. De eikel zat er snel in maar hij moest even doordrukken om zijn hele pik in de geile kut van Missy te krijgen. Ik kon alles goed zien en filmen.

Dit zou een video worden waar we nog veel plezier aan zouden hebben.

 

Missy kreunde diep toen de 2e pik erin schoof. Haar kutlippen stonden strak gespannen om beide pikken heen. Beide mannen begonnen hun lul in een hoog tempo heen en weer te bewegen, haar kut leek wel groter te worden.

Ondertussen had ze de 3e pik in haar mond genomen en probeerde deze in een snel tempo leeg te zuigen. Het was een mooi gezicht om te zien, hoe je vriendin door drie van je vrienden wordt geneukt.

 

Ze haalde de pik uit haar mond en wilde deze ook nog in haar kut hebben. Alle drie de mannen werden nog geiler, drie pikken in één kut? Dat wilden ze wel proberen. Missy ging bovenop de onderste man liggen en deze stopte zijn pik weer snel in haar warme natte kutje .

 

De twee anderen gingen ieder aaneen kant staan drukten hun pikken, voorzichtig tegen haar kut aan. Missy vroeg of ze bang voor haar kut waren en dat ze moesten doordrukken. Tegelijkertijd drukten twee dikke stijve pikken de natte kutlippen opzij en schoven naar binnen. Missy slaakte een kreet en riep dat ze haar moesten neuken alsof het de laatste keer zou zijn. Harder en harder werd ze geneukt, haar kut was rood, nat en open.

 

Plotseling kwam ze schokkend klaar maar de mannen wilden niet stoppen en pompten door en dikke stralen sperma spoten in haar kut. Ze lagen na te hijgen, toen Missy de mannen vroeg om op de bank te gaan zitten. Zij ging op haar knieën voor hen op grond zitten en begon 1 voor 1 de drie halfslappe pikken weer stijf te zuigen. Ze wilde namelijk nog van iedere vriend hun sperma proeven en doorslikken.

Aan het einde van avond, was iedereen (ook ik) leeggepijpt en geneukt en zat Missy met een voldaan gezicht op de bank met haar klitje te spelen en stelde voor dit vaker te doen en dat iedereen nog iemand mocht mee nemen. Want ze kon nog wel meer pikken hebben.

 

Toen iedereen weg ging, schreef mijn vriendin voor het volgende weekend in de agenda: verrassingsfeestje.

 

Die nacht moest ik haar in haar kontje neuken, want deze zou het volgende weekend ook een paar lullen via die ingang op visite krijgen, zoals ze dat met een grote glimlach vertelde.

Reacties   

+1 #2 Herman 17-11-2013 22:46
Ik heb het geluk gehad dat ik 'Missy' al een paar keer mocht neuken, hoop dat ik snel weer eens mag langskomen!

Please
Citeer
+1 #1 jacky van der made 06-04-2011 13:16
Leuk en lekker verhaal, zou best mee gedaan hebben. ik vind dat een vrouw echt door meerdere geneukt moet worden, en wil best mee werken aan een sandwich bij een geil grietje
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen