Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Een warme zomeravond, ik laat mijn zijden nachthemd over mijn schouders glijden. Laat de douche lopen en binnen een paar minuten is mijn spiegel helemaal beslagen door de hitte. Ik stap onder het warme water en was mijn lange haren. Het water loopt over mijn tepels die inmiddels hard zijn geworden. Zorgvuldig scheer ik mijn kutje helemaal kaal. Nadat ik heb gedoucht smeer ik mijzelf helemaal in met een heerlijke bodylotion. Trek mijn meest sexy lingerie aan en daarover een kort rokje met een blousje. Niet ordinair maar toch sexy.

Ik heb een afspraak met een zakelijke relatie, een zeer aantrekkelijk vent. Ik heb gemerkt dat hij bij de vorige afspraken zijn ogen al niet van me af kon houden en heeft overduidelijk laten merken dat hij absoluut voor meer in is dan onze zakelijke werkzaamheden. Tot nog toe heb ik met alle moeite mezelf in kunnen houden, totdat hij mij uitnodigde voor een feestje bij hem thuis, vanavond. Voor de spiegel steek ik mijn haren op en laat een paar lokken op mijn schouders los. Ik maak me op en kijk dan naar het eind resultaat. Ziet er goed uit! Sinds zijn aanbod heb ik de meest opwindende fantasieën over deze man (Menno is zijn naam) gehad. Een zeer charmante man, donkere ogen, mooie wimpers ongeveer 1.85 lang, mooie lippen en heerlijk gebouwd.

Wanneer ik klaar ben, ga ik eindelijk de deur uit en rij naar zijn huis. Eindelijk aangekomen bel ik zenuwachtig aan. Door de spanning van afgelopen dagen ben ik niet meer te houden en ben vastbesloten dat dit een geweldige avond en nacht wordt. Ik ben al ver in gedachte gezonken wanneer er tot mijn grote verbazing een beeldschone vrouw de deur open doet.
Ik schraap even mijn keel en excuseer mij.

Voordat ik kon zeggen dat ik op het verkeerde adres ben stond Menno al achter haar en verwelkomde mij binnen. Hij stelde mij voor aan de beeldschone dame en zei: Dit is mijn vrouw, Els. Mijn hart ging als een razende tekeer en diep teleurgesteld probeerde ik alsnog een lach te toveren en gaf haar zo vriendelijk mogelijk een hand. Zij leidde mij naar de huiskamer waar al een aantal gasten waren gearriveerd.

Ongeveer vier mannen stonden met een glas champagne in hun hand en lachten vriendelijk naar me toen ik de kamer in kwam. Els stelde mij voor aan de zeer aantrekkelijke mannen en liet me bij hun achter. Na een poosje met deze mannen te hebben gesproken vroeg ik mij af wanneer de andere gasten zouden komen, want als ik het goed had begrepen begon het feestje om 21.00 uur en het was inmiddels bijna 22.00 uur.

Menno en Els heb ik niet meer gezien sinds ze me hier hebben achtergelaten. Ik liep een beetje door de kamer toen de twee eindelijk binnen kwamen. Ik ging op de bank zitten en Menno nam naast mij plaats met zijn arm over mijn rugleuning. Hij keek me zeer verleidelijk aan en ik vroeg hem waarom hij mij nooit over zijn vrouw had verteld.
Hij knipoogde naar me en zei dat hij geen enkele aanleiding had om het over een andere vrouw te hebben wanneer hij met mij is.

Menno en ik raakte in gesprek en op de achtergrond speelde een leuk muziekje. Toen ik omkeek zag ik dat Els innig aan het dansen was met een van de heren. Ik keek naar Menno en wachtte zijn reactie af. Hij zij toen dat hij zo een mooie vrouw nooit voor zichzelf had en zijn vrienden het moest gunnen om dit met hem te delen.

Ik was inmiddels al licht aangeschoten en eigenlijk nog steeds een beetje opgewonden door de spanning van afgelopen dagen. Ik streelde met mijn vingers door Menno’s haar en zei toen dat zij het een ander dan ook moest gunnen om zoiets als hem ook te delen. Hij trok me op de dansvloer en omarmde mij. Zijn handen op mijn heupen en zijn lippen dicht tegen de mijne. We dansten en dansten totdat de vonken er vanaf vlogen. We hadden niet in de gaten dat alle ogen op ons waren gericht.
Hij streelde mijn lippen met zijn tong, langzaam naar mijn hals.
Mijn tepels staken door mijn blousje heen en het was overduidelijk dat ik nu echt ontzettend geil was geworden.

Menno drukte zijn lichaam dicht tegen me aan en voelde door zijn broek heen dat het hem absoluut niet koud liet. Ik schrok zelfs van de omvang die ik tegen mijn venus heuveltje voelde drukken.
Nog steeds heftig zoenend en strelend, maakte hij langzaam mijn blousje open en gleed met zijn tong langs mijn hals naar mijn borsten. Net op het moment dat ik mij inderdaad even van de wereld voelde schrok ik op toen ik voelde dat er iemand achter mij kwam staan.

Een van de heren stond achter me, maakte mijn haren los en drukte zijn lichaam tegen de mijne. Het is al een geruime tijd een wens van mij om door meerdere personen genomen te worden en me helemaal te laten gaan in gezelschap van anderen, dus ik liet de mannen hun gang gaan en genoot ervan. Ik stond inmiddels in mijn lingerie in de kamer, de man achter mij kneedde mijn borsten en drukte zijn behoorlijk grote lul nu hard tegen mijn kontje.

Menno gleed met zijn tong over mijn buik, plagend tussen mijn benen. Hij trok mijn slipje uit en raakte met het puntje van zijn tong mijn klitje. Dit bezorgde een rilling door mijn hele lichaam.
Toen ik opzij keek zag ik dat Els een hele grote lul diep in haar keel had en dat de andere man haar heerlijk aan het beffen was. Ik hoorde haar gekreun en heb nooit gedacht dat een vrouw mij ooit zo zou opwinden. Menno was mijn kutje nu heerlijk aan het verkennen met zijn tong voordat hij opstond.

Hij trok zijn broek omlaag en zijn paal schoot omhoog tot zijn buik. Jeetje...... wat was hij groot en dik geschapen. Zoiets heb ik tot nog toe nooit gehad. Ik bukte voorover met mijn kontje omhoog, zodat de andere man zijn paal daar lekker tegen aan kon duwen en pijpte zoals ik nog nooit had gedaan de lul van Menno.
Ik zoog zijn hele pik naar binnen en voelde zijn eikel tegen mijn gehemelte.
Hij pakte mijn haren vast en begon me te neuken in mijn mondje. Mijn kutje was zo nat geworden door deze orgie en verlangde ernaar om gevuld te worden. Het liefst door allemaal.
Ik was zo geil dat ik in elk gaatje gevuld wilde worden.

Ik zoog Menno’s pik heel diep naar binnen en streelde zijn ballen. Ik hoorde dat Els inmiddels ook aardig op temperatuur was gekomen, opeens hoorde ik een schreeuw uit haar mond glippen en begreep hieruit dat ze een geweldige neukbeurt kreeg. Ik hield het niet meer en duwde mijn kontje zover mogelijk naar achter, zodat ik in mijn kontje geneukt kon worden.
Ik had het nog nooit gedaan, maar de spanning was zo hoog opgelopen dat het me niks meer kon schelen.
Ik wilde in mijn kutje, mijn kontje en mijn mondje geramd worden. Ik wilde een geweldig heftige neukbeurt krijgen, zo hard als maar kon.

Maar Menno liet me niet los en de man achter me neukte me niet. Hij ging nu op zijn knieën zitten en trok mijn billen ver uit elkaar, ik voelde zijn spitse tong vlug over mijn gaatje, eerst likte hij me met lange halen en dan weer heel snel, hij duwde zijn tong in mijn gaatje en ondertussen pijpte ik Menno nog steeds.
Hij gaf me niet de gelegenheid om zijn pik er uit te halen en neukte me in mondje heel snel en diep. Ik voelde dat het niet lang meer kon duren voordat hij zijn volle ballen in mijn keel zou legen. Zijn pik begon te kloppen en voelde zijn zaad opkomen, dit zorgde ervoor dat ik steeds sneller begon te zuigen en te pijpen.
Ik wilde hem leeg melken met mijn mond, zijn lichaam begon te schokken hij trok steeds harder aan mijn haren en stootte steeds verder in mijn keel...... jaaah...jaaah...zuig me....pijp me....en onder een luide kreun kreeg ik de ene straal na de ander binnen en slikte alles gulzig door.

Els stond op en trok me op de bank.... voordat ik wat kon zeggen kwam ze wijdbeens boven op me zitten en likte het zaad van haar man van mijn lippen en schouders. Het voelde zo lekker een vrouwenlichaam, nooit gedacht dat ik hier naar zou verlangen, maar nu dus wel.
Haar mooie volle stevige borsten persten tegen mijn borsten, ze bewoog haar natte kutje over mijn platte buik en kneep in mijn tepels, haar tong speelde met mijn tong en om ons heen hoorde we het gekreun van de mannen die zich nu om ons heen aan het aftrekken waren. Els had duidelijk meer ervaring dan ik en legde me op mijn rug.

Ze kwam met haar kutje boven op mijn gezicht zitten, ik stribbelde tegen maar had geen enkele mogelijkheid om hier onder uit te komen. Ze perste haar kutlipjes tegen mijn lippen en toen ik de heerlijke zoete smaak proefde was ik verkocht. Ik begon haar als een gek te likken, heel vlug met mijn tongetje over haar klitje en dan weer met lange halen, haar sappen vloeiden over mijn gezicht en mijn lippen, ik drukte mijn gezicht in haar kutje en hoe sneller ik likte hoe natter ze werd en hoe geiler ik werd.

Ze duwde mijn benen uit elkaar en een van de mannen nam plaats tussen mijn benen en begon mij te likken. Els speelde met mijn borsten, kneep erin, trok eraan, duwde haar kutje nog harder tegen mijn lippen en ze begon heel wild te rijden op mijn mondje.
Ik likte, zoog, en duwde mijn tong diep in haar gleufje....
oh wat ze heerlijk...
heerlijk om haar harde knopje diep te zuigen...
haar geil te proeven, haar lippen te likken....

Ik had het niet meer Els maakte me gek van verlangen en kon van het beffen en de smaak van haar kutje alleen al bijna klaarkomen.

Ik trok aan haar borsten en mijn kutje werd heerlijk uitgezogen door de man die tussen mijn benen plaats nam. Wat was hij lekker... alsof hij me jaren kende en precies wist wat ik lekker vind.

Zijn tong gleed diep in mijn kutje...
ik voelde dat ik zijn tong diep in me zoog met mijn kutje...
hij likte steeds sneller en sneller.... duwde twee vingers in mijn kut, waardoor er heerlijke soppende geluiden te horen waren.

Dit was het top punt van genot...
gebeft worden en een wilde beeldschone vrouw boven op je hebben en haar kutje uitlikken...
nog steeds bewoog ze steeds sneller en sneller....
ze pakte toen mijn haren vast en riep .....
lik me kut....
zuig me...
zuig het geil eruit....
oh ja lekkere slet....
ga door.....
jaaaaaaahhhhh en haar lichaam trilde hevig en ze liet zich voldaan naast me neer vallen.

Ik was nog steeds niet klaargekomen maar mijn lichaam stond in vuur en vlam....
God wat was ik geil....ik keek om me heen en iedereen was zich aan het aftrekken rondom me....

Ik greep een pik in mijn linkerhand en een ander in mijn rechterhand....ondertussen werd ik nog steeds gelikt en Menno stopte alweer zijn inmiddels weer hard geworden lul in mijn mond.

Ik hield het niet meer en was er nu echt aan toe om in al mijn gaatjes uitgewoond te worden door deze groot geschapen pikken.

Ik begon te kreunen en te smeken...
neuk me alsjeblieft....
mijn kutje houdt het niet meer.....
pak me....
doe wat je wil met me..... de man tussen mijn benen stopte met likken en trok me omhoog.

Hij ging op de bank zitten en ik moest op hem komen zitten met mijn benen gespreid. Hij hield zijn zeker 25 cm lange lul in zijn handen en zei..... geile slet je wil geneukt worden... zak maar met je natte hoerige kut over mijn lul dan krijg je de neukbeurt van je leven.
Ik zakte over zijn eikel en voelde dat mijn kutje wijd open ging staan...
mijn kutje was zo gespannen en zijn lul gleed er met moeite in....
ik moest voorzichtig doen want het deed pijn maar mijn neukpartner had niet zoveel geduld en trok me in een beweging naar beneden, waardoor er een luide schreeuw bij mij ontglipte......
oh wat was dit heerlijk......
mijn kutje was helemaal opgevuld door deze enorme lul....
een van de andere mannen kwam boven ons staan en duwde zijn lul zonder pardon in mijn mond....
met mijn benen wijd over de eerste man neukte hij me diep in mijn kut....
en trok mijn billen uit elkaar...

Ik had niet in de gaten waarom hij dat deed maar voor ik het wist stond er een andere man achter me en duwde zijn pik tegen mijn gaatje.... hij ging er niet zo makkelijk in omdat mijn kontje heel nauw en onervaren was....

Els sprong toen op en bood aan om mijn kontje wel voor hem klaar te maken... ze spuugde op mijn gaatje en begon te likken en te zuigen... ze duwde heel voorzichtig een vinger in en elke keer wanneer ze haar vinger uittrok voelde ik mijn sluitspier samentrekken.
Ze begon heel hevig te likken en te zuigen en stond toen op en riep naar de man: haar kontje is nu klaar... neuk haar maar.....voor ik het wist duwde hij zijn eikel nu in een keer diep in me en begon te stoten.

Ooohhh heerlijk......
ooohh voorzichtig riep ik en hij pakte me bij mij haren en riep ....
je wilde toch geneukt worden geile hoer....
en hij stootte nog dieper....
ik neuk je reet rek je helemaal uit zodat je nooit meer iemand zo makkelijk je kontje laat neuken.

Ooohhh... dit was zo lekker dit was mijn wens in al mijn gaatjes geneukt worden....
mond, kut en kont zijn gevuld......

Els die ging tussen de lullen die in me zaten zitten en likte de ene keer mijn kutje dan weer mijn kontje.... ze begonnen harder en harder te neuken... ik werd aan alle kanten uitgescheurd.
Mijn lichaam begon hevig te trillen ....
nog nooit heb ik me zo gevoeld....
soppende geluiden.....
ik bleef pijpen en zuigen en toen trok hij me aan mijn haar en spoot zijn volle lading over mijn gezicht....ik had moeite om de volle lading zaad door te slikken, terwijl ik steeds dieper werd geneukt en gelikt door Els....
dit is zo lekker en begon te schreeuwen ik had totaal geen controle meer over mijn lichaam...
ik begon te trillen en te schreeuwen....
en toen kwam het waar ik zolang op heb gewacht....

mijn kutje trok samen en tegelijkertijd kwamen de mannen in me klaar dit verstevigde mijn orgasme en kwam gillend klaar terwijl Els mijn doorgeneukte kutje en kontje nog steeds door bleef likken totdat ik na nog een tweede en derde orgasme weer tot rust kwam.

Allemaal uitgeput schonken we nog een glaasje champagne.
Later op de avond hebben Els en ik nog een geweldige beurt gehad van alle mannen. De mannen gingen naar huis en ik bleef bij Els en Menno slapen. Ik droomde over mijn eerste heftige sexervaring en dacht terug aan de geweldige smaak van een vrouw. ’s Ochtends werd ik wakker door een heerlijk gevoel tussen mijn benen en besefte dat Els me weer aan het likken was.

We hebben elkaar, terwijl Menno nog sliep, nog eens heerlijk klaar gemaakt, voordat we het ontbijt hebben klaargezet voor ons drieën.

Reacties   

0 #1 Dick 02-08-2011 10:48
Een prima geschreven geil verhaal met een mooie spannings opbouw.
Zou meer willen lezen van deze auteur.

Succes,
Dick
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen