Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Na het uitbundige seksleven dat wij tot nu toe altijd gehad hebben, leek het of er nu een beetje de klad in zat. Werd ik vroeger minstens een keer per dag geneukt, nu moest ik er soms gewoon om vragen.
Niet dat het met tegenzin gebeurde, of niet lekker was, maar het gebeurde gewoon minder vaak. Totdat mijn man vorige week voorstelde om weer eens een ouderwets seksavondje te hebben. Wat films downloaden en dan lekker thuis blijven. En daarna had hij misschien nog een verrassing voor mij.

Ik stem de daar natuurlijk mee in. Zaterdag was het zover, wij gingen eerst uitgebreid in bad en toen mijn man voorstelde om ook mijn kutje weer eens grondig kaal te scheren, begreep ik dat er heel wat stond te gebeuren. Ik trok mijn leukste minirokje aan, samen met strak truitje en naaldhakjes.Niets zou de avond nog kunnen bederven. Na de koffie werd de video aangezet en kroop ik dicht tegen hem aan om eens te kijken wat de anderen er van maakten. De film ging over lichte sm, geen pijn, maar wel bondage en sex. Precies het soort films dat ons allebei wel aanstond en mijn man werd behoorlijk aanhalig. En dat gerommel onder mijn rokje wond ook mij nogal op. Toen hij na enkele glazen wijn dan ook voorstelde om mij ook vast te binden, ging ik zonder meer akkoord.

Het leek me wel wat om, zelf weerloos, door hem gebruikt te worden, ik voelde een gespannen gevoel in mijn onderbuik opkomen. Niet lang daarna gingen wij naar onze slaapkamer, waar hij mij uitkleedde en mij met mijn armen en benen wijd op bed vastbont. Om mijn kutje nog beter bereikbaar te maken schoof hij twee kussens laag onder mijn rug. En daar lag ik, vol verwachting van wat komen ging. Ondertussen was mijn man bezig de videocamera's op te stellen en te controleren. Hij nam hier wel de tijd voor, ik wachtte rustig af wat er zou gaan komen.

Hij keek op zijn horloge en kwam toen naast mij op het bed zitten. Verdomme, waarom deed hij niets, waarom kleedde hij zich ook niet uit, zodat ik eindelijk kon zien wat die bult in zijn broek was? Waarom aaide hij, schijnbaar gedachteloos, over mijn lijf zonder mijn borsten of kutje aan te raken. Waar wachtte hij nog op? Ik probeerde vergeefs mijn lichaam naar hem op te drukken, maar ik lag te goed vastgebonden. Dit was een kwelling, mijn kutje vroeg om meer. Ik voelde mij behoorlijk gefrustreerd door deze verandering.

Plotseling ging de bel van de voordeur en mijn man veerde op. Het leek wel of hij het bezoek verwachtte. Dit was niet eerlijk, wij hadden toch plannen gemaakt voor vanavond? En waarom bond hij mij dan vast, teleurgesteld vroeg ik hem mij maar weer los te maken, maar hij lachte slechts en stond op om de deur open te doen. Hij liet mij gewoon liggen. Woest was ik. Ik hoorde stemmen, maar die gingen gelukkig naar de woonkamer.

Het duurde ongeveer tien minuten en ik lag daar maar. Tot ik weer voetstappen hoorde en de deur plotseling werd opengedaan. Mijn man stond in de deuropening. En dat was nog niet alles, er stond nog een, voor mij totaal onbekende man, achter hem. En die vreemde man keek langs hem heen naar binnen. "Dit is ze", zei mijn man en deed een stap opzij, "bekijk haar maar even goed". Wat betekende dit nu weer, hij wist toch hoe ik er bij lag.

Toen herinnerde ik mij, dat mijn man over een verrassing gesproken had. Dit was het dus: hij had voor versterking gezorgd, ik zou door twee man gebruikt worden. En ik had geen keus, ik kon niet weigeren, de riemen waren te goed vastgemaakt. Ik lag daar. Vastgebonden en weerloos, mijn geschoren kutje open en bloot zichtbaar.
Wat voor indruk moest die vreemdeling niet van mij krijgen.
Ik voelde dat ik kleurde en als ik niet zo goed vastgebonden had gelegen, was ik er zeker vandoor gegaan. Maar al snel kwam er een ander gevoel voor in de plaats: zelden had ik mij zo beschikbaar gevoeld. En zelden heb ik zo snel zo'n geile bui op voelen komen. Ik voelde dat het sap uit mijn kutje begon te druipen. De gedachte dat er ook nog een vreemde lul in mijn kutje zou komen deed mij meer dan ik verwacht had.
De vreemdeling kwam naar mij toe en stelde zich voor als Nico. Hij zei dat ik als cadeautje voor zijn vriend Henk bedoeld was, die in de woonkamer wachtte op zijn terugkeer. Henk had nog niet eerder een vrouw gehad en moest ook maar eens leren wat neuken was. Zij hadden gereageerd op een advertentie, waarin mijn man mij had aangeboden voor het geven van sekslessen en daarna onbeperkt gebruik. En Nico kwam nu even kijken of het aanbod serieus was.

Toen begreep ik het. Dat wat er nu gebeurde, was het gevolg van mijn eigen grote mond. Ik had eens, in een geile bui, over een seksfantasie van mij verteld. Ik zou in een seksclub, als slavin, alles moeten doen wat mij opgedragen werd. En, mijzelf kennende: ongeacht wat werd gevraagd, ik zou het doen, zonder taboes. Ik heb hem toen ook verteld dat al leen al de gedachte mij enorm opwond en dat ik dan pas bevredigd zou zijn als het zaad uit alle openingen zou stromen. Het leek erop dat mijn droom nu werkelijkheid werd en ik voel de een nieuwe golf van geilheid door mij heen gaan.

Aan de opkomende zwelling in Nico's broek zag ik dat mijn aanblik hem niet onberoerd liet. Dat beloofde wat en ik vergat even dat ik dat ik weerloos af moest wachten wat die beide mannen met mij van plan waren. Gelukkig was mijn man in de buurt om een oogje in het zeil te houden. Nico kneep eens zachtjes in mijn harde tepeltjes, wreef over mijn dijen en trok toen mijn schaamlippen uiteen. "Ik geil wel op dat kale spleetje van je" zei hij "ik denk dat wij het wel fijn zullen hebben, ik ga nu Henk maar halen, denk eraan dat hij alles nog moet leren".

Even later was hij terug met een leuk uitziende jongen, die eerst met open mond naar mijn naakte lichaam staarde en toen, na enig aan dringen van mijn man en Nico, zich schichtig begon uit te kleden.
Gespannen keek ik toe hoe steeds meer van zijn lichaam zichtbaar werd, totdat hij alleen nog maar een klein broekje droeg met een gigantische zwelling aan de voorkant. Nico droeg hem op, om eerst mijn lichaam maar eens te verkennen.
Aarzelend legde Henk toen zijn handen op mijn borsten, die strak gespannen stonden van opwinding. Daarna gleden zijn handen omlaag naar mijn buik en bovenbenen, verder dan mijn dijen ging hij niet. Die zoekende, onervaren handen brachten mij in grote staat van perverse opwinding: ik was de eerste vrouw die hij op deze manier zag en betastte! Ik kreeg ruim de tijd om van dat gevoel te genieten niet.

Langzaam dwaalden zijn handen over mijn verhitte lichaam. Dat ik door riemen verhinderd werd actief deel te nemen aan het spel deerde mij niet. Ik had er volledig vrede mee dat mijn lichaam op dat moment alleen als seksobject werd gebruik. Mijn man drong er op aan dat Henk ook mijn kutje zou betasten. "Het moet er toch eens van komen", zei hij. Voorzichtig verplaatste Henk zijn handen naar mijn vochtige grotje en onderzoekend liet hij zijn vingers door het spleetje dwalen. Het perverse gevoel werd steeds erger en ik was klaar voor elke behandeling. Op aandringen van Nico werd ook Henk's tong in het spel betrok ken, eerst rond mijn tepels, daarna afdwalend naar mijn kutje. En die eerste aanraking van die zoekende tong met mijn kale spleetje veroorzaakte meteen een orgasme, zo heftig als maar ik zelden gehad had. Zonder dat ik het kon verhinderen, liep het sap zo over Henk, s zuigende lippen. Ik kon niet eens mijn benen sluiten om dat te voorkomen. Trillend onderging ik het klaarkomen, inwendig smekend om meer.

Ook voor Henk had mijn felle reactie gevolgen: zijn lul, die ik tot dan toe slechts bedekt door zijn broek gezien had, was boven de rand uit gegroeid. Het was een enorme lul met een grote glimmende eikel. Ook voor de andere mannen was dit niet onopgemerkt gebleven. Nico trok Henk's broek verder omlaag en eiste dat ik die joekel in mijn mond zou nemen. Waarschijnlijk deed die gedachte hem ook wel iets, want dit zeggende wreef hij zich hard over zijn kruis. Nou, dat liet ik mij geen tweemaal zeggen. Ik had er moeite mee om het hele geval in mijn mond te krijgen. Verder dan de eikel ging eigenlijk niet, maar toen ik zijn tong weer zoekend tussen mijn schaamlippen voelde, verloor ik elk gevoel voor tijd en plaats. En was ik nog liever gestikt dan nu opgeven. Inmiddels had ook Nico zijn kleren uitgetrokken en trok opgewonden aan zijn opstaande lul. Niet zo groot als die van Henk, maar toch ook van aanzienlijk formaat.

 Hij knielde bij mijn hoofd en wreef hitsig met zijn keiharde pik over mijn gezicht.Ik voelde mij zo geil als ik nog nooit eerder geweest was. Graag had ik die beide lullen in mijn hand genomen. Trekkend aan de riemen probeerde ik mijn handen los te worstelen. Vergeefs echter. Ik werd onverbiddelijk op mijn plaats gehouden. Toen beloofde ik mijzelf dat ik eerst de beide mannen hun gang zou laten gaan en daarna, als ik weer los was, wraak zou nemen. En dat ik pas zou stoppen als ik dat wilde en niet eerder.

Plotseling begon het enorme geval van Henk te kloppen en ik verwachtte een vloedgolf van zaad te moeten verwerken. Nico echter bemerkte ook in welke toestand zijn vriend zich bevond en duwde hem van mij af. "Jouw zaad hoort in haar kutje", zei hij. Koortsachtig snel draaide Henk zich om en, veel te wild, probeerde hij zijn grote lul in mijn smachtende kut te persen. Ik was toch wel iets gewend, maar het gevoel dat dit grote ding veroorzaakte was toch teveel voor mij. Ik smeekte hem om voorzichtig te doen. Gelukkig probeerde Henk het daarna wat rustiger en werd mijn hele kut langzaam gevuld met het grootste ding dat er ooit ingezeten had.

Toen hij daarna voorzichtig begon te bewegen, sloegen bij mij de stoppen door. Ik zocht met mijn mond de lul van Nico en bediende toen twee man tegelijk. Terwijl Henk met zijn grote, zware lul in en uit mijn, nu kletsnatte, kut gleed probeerde ik Nico's lul in mijn mond te houden. Dat viel niet mee, want Henk stootte wild op mij in. Op dat ogenblik viel mijn oog op mijn man die, opgewonden door hetgeen hij zag, zijn lul ook uit zijn broek had gehaald en daar nu driftig aan stond te trekken.

Opeens vlogen zijn zaadklodders door de kamer en die aanblik bezorgde mij een vlammend orgasme. En of het zo afgesproken was loosden zowel Nico als Henk op dat zelfde moment hun zaad in mijn schokkende lichaam. Ik dacht dat de wereld verging, zo was ik nog nooit klaargekomen. Mijn kut werd volgespoten en het zaad liep over mijn kin.

Daarna maakten de mannen mij los en mocht ik mij gaan wassen.
Ik zat nog vol geile gevoelens en zocht naar een manier om wraak te nemen en tevens de rest van mijn droom waar te maken: doorgaan tot ik niet meer kon, kijken waar mijn grenzen lagen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen