Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Op een doordeweekse nacht ik moest werken gaan en vertrok rond 21:00 uur. "Kusje en tot straks schatje" zei ze heel gewoon. Ik kwam op het werk aan en het bleek dat de werken niet door gingen dus keerde blij gezind weer naar huis. Ik reed de straat in en zag van ver dat er twee auto's voor de deur stonden. Ik besloot mijn dienstauto maar ver genoeg van ons huis te plaatsen. Ik ging stil langs achter een kijkje nemen en daar zag ik Missy op de keukentafel liggen met haar benen ver opengesperd een man was haar kut aan het likken en speelde gelijk met zijn lul. Ik stond er naar te kijken op nog geen drie meter afstand. Ik wist niet wat ik zag! Uit de living kwamen nog twee mannen ze liepen naakt rond ik keek toen in de living en daar waren nog twee mannen een zwarte neger en een blanke man. Die blanke man was de neger zijn lul aan het pijpen. De neger zijn lul was zeker 25 cm lang bij 6 cm dik.


Na een tijdje kwamen ook die twee naar de keuken. Vijf naakte mannen stonden nu rond Missy ze streelden haar lichaam en haar tieten de neger kwam nu bij haar kut staan hij trok een paar keer aan zijn lul en wreef er mee over haar kut. Ik kon zien dat ze heel nat was en stak zijn dikke lul in haar kut. Ik hoorde haar zuchten en kreunen tot buiten. De neger duwde zijn lul bijna helemaal in haar kut. De andere mannen speelden met haar tieten. Ik zag Missy nu praten, maar hoorde niets. Twee mannen namen elk een been de neger trok zijn lul uit haar kut en zette die voor haar kontgaatje. Ik dacht nog die gaat toch niet en ja hoor hij duwde langzaam zijn leuter in haar kont. Dat had ik zelfs nog nooit bij haar mogen doen.
Wat moet ik nu? Ga ik binnen of niet? Ik ging naar de achterdeur, maar die was op slot. Ik wachtte tot ik binnen veel lawaai hoorde. De mannen waren de neger nu aan het aanmoedigen en dat deden ze nogal luid. Ik draaide de sleutel om en deed stil de deur open en snel achter mij weer dicht. Nu stond ik achter de keukendeur. Ik kon alles goed horen nu. Ik besloot pas binnen te gaan als Missy klaarkwam, want dan heeft ze toch geen kracht meer om weg te lopen! Dat wist ik uit ervaring.


De neger hoorde ik klaarkomen en Missy volgde heel snel daarop. Ze schreeuwde het uit. Ik trok de deur open en ze probeerde stil te zijn, maar een orgasme kan je niet stoppen. Ze werd rood, haar ogen waren weggedraaid en toen viel er een stilte in de keuken. Alle ogen waren naar mij gericht nu. De neger zijn lul viel slap uit Missy haar kont en ze liet een gilletje. "Ik weet niet wie jullie zijn, maar stoor je niet aan mij. Doe gerust verder. Neuk mijn slet maar. Ik heb nog nooit haar kont mogen neuken", zei ik een beetje boos. En ik ging in de living op de zetel zitten. Missy snelde naar mij toe. Ik vroeg: "wat heeft dit te betekenen?" Ze werd weer rood. "Ik kon er niet aan weerstaan, maar ik wou eens neuken met andere mannen. Hier neuk mijn kont maar, jij mag dat ook", en ze bood mij haar kont aan. Zo geil had ik haar nog nooit gezien. Ik antwoordde: "laat maar eerst alle anderen hun werk doen. Ik neem je straks wel als ze weg zijn. Ga nu maar weer op de tafel liggen, slet!" Ze gaf mij een zoen op de mond. Ik zei haar dat haar mond naar zaad smaakte en ze knikte van ja en zei: "Ik heb er al twee leeg gepijpt", en stapte weer naar de keuken en hoorde ze zeggen tegen de mannen: "vooruit volspuiten moeten jullie mij nu. Alle gaten en zoveel mogelijk". De neger kwam even uitrusten in de living en hij excuseerde zich en zei: "ik ben John". Ik stelde hem gerust en zei hem dat ik het niet erg vond en vroeg hem vervolgens of hij het ook bij mannen deed, want ik had een man hem zien pijpen. Hij vertelde mij dat Missy de derde vrouw was die hij neukte daarvoor deed hij het altijd bij mannen. "Wij zijn trouwens allemaal vrienden. Ik heb ze allemaal mee gebracht, nadat Missy op mijn advertentie had gereageerd. Zij zocht een geile neuker om haar wensen eens te vervullen en ik mocht ook een paar vrienden uitnodigen en hier zijn we dan". Ik vertelde hem dat hij nu altijd welkom was als hij wou neuken. Ik begin weer behoorlijk geil te worden en ik zag een parel geil uit zijn lul komen. Ik had ook bisex gevoelens dus ik bukte me naar zijn lul en likte het geil weg en zei hem: "je smaakt wel lekker" en zijn lul begon weer stijf te worden. Ik kleedde me uit en mijn lul was ook al stijf en ik wou al geruime tijd al eens een lul in mijn kont voelen. Ik bukte me weer en begon hem toen te pijpen. Binnen de kortste tijd stond zijn lul weer helemaal recht. "Wil je me proberen te neuken?" vroeg ik hem. Hij stond recht en haalde een flesje uit zijn broekzak. "Neem hier een paar druppels van op je tong en je zal dan heel ontspannen zijn en geen pijn hebben. Missy heeft die ook genomen". Na een minuut had ik een gevoel dat ik op wolken liep. Ik vroeg hem hoe lang dat spul werkte. "Ongeveer twee uur." "Dan moet Missy ook weer bij hebben", zei ik hem.


Ik ging nu naar de keuken. Ik liet het flesje aan Missy zien en ze zei: "Ja schatje, daar word ik geil van, doe maar". Ik deed een vijftal druppels op haar tong en ze slikte die gretig door. "Heb jij die ook genomen?" vroeg ze. "Ja", zei ik, "ik wil iets proberen." "Ahhhh zo, daarmee dat John weg blijft", knipoogde ze. En ik lachte: "yep". En ik ging terug naar de living.
Daar lag John nu in de zetel. Ik wou hem het flesje weer geven en hij zei: "hou dat maar voor je vrouwtje. Kom", zei hij, "zet je op mijn lul, het zal een fijn gevoel geven. Ik laat je genieten." Ik zette mijn gaatje tegen zijn lul. Ik was gespannen en had een warme gloed over mij hangen. Ik liet mij zakken en voelde mijn ogen wegdraaien. Ik keek eens naar beneden. Hij zat helemaal in mijn kont en het voorvocht kwam uit mijn lul alsof ik aan het klaarkomen was. Missy kwam nu naar mij toe en vroeg of het bij mij ook zo heerlijk was en ze lachte, want ze wist welk gevoel de druppels haar geven. "Ik wil ook nog zaad in mijn kont", zei ze en ging over de rugleuning van de zetel hangen. "Kom geile beren", zei ze, "neuk mij maar in mijn reet. Spuit mij maar vol voor mijn vent", en er ging een man achter haar staan en duwde zijn lul in een keer in haar kont. "Aaaahhhh jaaaaaaa, lekker diep! Spuit maar lekker zaad in mijn buik!" Missy speelde nu met mijn lul, haar gezicht was vlak langs dat van mij en ze keek recht in mijn ogen en vroeg: "ben je echt niet boos? Dan wil ik een zoen van jou." Ik zoende haar nu heftig op de mond en gelijk kwam ze hevig klaar en kreunde "spuit mij vol nu verdomme! Ik wil nu je zaad in mijn kont!" en de man spoot haar darm vol met zaad. John spoot ook mijn darmen vol met negerzaad. "Wauw, wat een lekker gevoel", zei ik. Ik hield het ook niet meer nu en spoot mijn zaad in Missy haar hand. Ze bracht haar hand naar mijn gezicht en zei: "likken! Lik je zaad maar lekker op en ik likte voorzichtig haar hand af.


De mannen gingen zich wat wassen en trokken hun kleren aan. Ze gaven Missy een afscheidszoen en vertrokken.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen