Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Met een vreemd gevoel, verkerend tussen droom en werkelijkheid, werd Gerard wakker. Droomde hij nou, of was hij aan het neuken. Hij opende zijn slaperige ogen, nog soezig van de slaap, en keek direct tegen de schommelende parmantige borsten van Marion aan. Met haar ogen dicht zat ze boven op hem en neukte ze hem in een rustig tempo. Aan haar ademhaling en gelukzalige gezicht te zien, was ze al even aan het genieten en aan de vlekken rond haar hals kon hij herkennen dat ze zeker niet naar haar eerste orgasme onderweg was.
Hij legde zijn handen rond haar heerlijke tieten en nam de tepels tussen duim en wijsvinger. “hmmm” was de reactie, “je bent eindelijk wakker”. Hard kneep hij in haar tepels en zoals verwacht nam het kreunen toe. Ook haar bewegingen rond zijn pik werden heftiger, een signaal dat ze alweer bijna klaar kwam. Nog één keer ging haar lijf omhoog, waarbij de glinsterende paal bijna helemaal uit haar kale kutje gleed, maar nog net voor het einde zakte ze een laatste keer eroverheen en kwam luid gillend klaar. Ze lag over Gerard heen en terwijl hij haar rug en billen streelde kwam ze langzaam weer bij.
Na enkele minuten rustig bijkomen gaf ze hem een heerlijke tongzoen. Gerard lag er natuurlijk nog met een flinke stijve, die ze tegen haar billen voelde. Langzaam kroop ze naar beneden, hem overal likkend en kussend. Zijn harde paal schoof tussen haar borsten en daar aangekomen stopte ze haar neerwaartse tocht. Ze drukte haar borsten tegen elkaar en begon hem langzaam daarmee af te trekken. Af en toe boog ze wat verder voorover om hem even heerlijk in haar mond te nemen en nat te houden.
Gerard had niet lang nodig, en toen ze merkte dat hij op punt van klaarkomen stond, nam haar tempo toe. Geprikkeld door haar huid rond zijn eikel kwam zijn orgasme op zetten. Met een harde kreun kwam hij klaar, waarbij zij met haar bovenlichaam zijn sperma over hun bovenlichamen uitwreef. Haar tieten gleden door het kleverige goedje. Nog nagenietend keek hij naar haar prachtige lichaam dat van het bed opstond. Na nog een lange tongzoen liep ze richting de bij de hotelkamer horende badkamer. “Ik ga douchen, dan kunnen we zo aanschuiven voor het ontbijt”, zei ze. In de deuropening van de badkamer draaide ze zich om. In het licht van de zon, die door een kier in het gordijn scheen, bekeek hij haar lichaam, waarbij wel opviel dat haar hele bovenlichaam glinsterde van de spermadouche. “Kom je erbij” vroeg ze nog, en liep toen verder. Terwijl hij nog even lag bij te komen luisterde hij naar het kletterde water van de stortdouche en haar zachte neuriën, iets wat bij haar hoorde nadat ze klaar was gekomen.
Gerard gaf haar even de tijd om haar lange rode haardos te wassen en liep toen naar de douche en stapte er bij. Na weer een heerlijke tongzoen zeepten ze elkaar helemaal in. Af en toe streelden ze wel elkaars geslachtsdelen, en bijna lieten ze zich weer meeslepen, maar de klok riep, of beter gezegd de kok, want het ontbijt stond klaar en ze hadden nog een lange rit voor de boeg die dag.


Na het ontbijt maakten ze zich klaar voor de motorrit van die dag. Vanuit het mooie Slenaken in Zuid Limburg zouden ze een lange rit maken door de Belgische Ardennen op zijn nieuwe Honda GoldWing (nou ja nieuw, voor Gerard dan). Op hun kamer deed hij zijn motorbroek en jas aan en Marion dook de badkamer in voor een korte make-up sessie. Na nog een kort toiletbezoekje pakte ook Marion haar motorpak. Zij had een pak aan één stuk, zeg maar overall, en tot zijn verrassing deed ze dat direct aan, zonder ook maar iets eronder. Met een verleidelijke glimlach keek ze hem aan, terwijl ze langzaam de rits dichtdeed. Net onder haar borsten liet ze de rits opstaan, waardoor het strakke pak haar flinke bollen omhoog drukte en hem een prachtige inkijk gaven. “Doe dat zo maar dicht, anders word je voordat we weg zijn nog door de kok verkracht. Die kleedde je gisterenavond al met zijn ogen uit” zei Gerard. Geil keek ze hem aan, maar trok de rits toch verder omhoog.
Ze pakten hun spullen bij elkaar, Marion rekende af en ze liepen naar de motor, waar ze alles in de koffers stopten. Na een laatste kus stapten ze op, sloten de intercom aan en testen die en toen konden ze vertrekken. De route zat al in de navigatie en met een “begeeft u zich naar de geplande route” reden ze de grote parkeerplaats af en de weg op.


Marion en Gerard, eerst collega’s, dan minnaars, nu net getrouwd en op huwelijksreis met de motor, reden door de mooie bossen en bergen van de Ardennen. Hun eindbestemming was Bouillon, waar ze weer een leuk hotel zouden gebruiken. Rustig genietend, gezellig pratend, reden ze verder. Opeens zei Marion: “Ik ben geil en ik heb honger, kies maar wat we eerst doen”. Gerard voelde achter zich zacht bewegen en hoorde via de intercom een vreemd geluid, wat hij iets later geanalyseerd had als een ritssluiting. “Ik denk dat we maar eerst wat aan de honger moeten doen” zei hij plagend, waarop hij een zachte stomp in zijn rug kreeg. “Stop ergens en eet mijn kut maar leeg” was haar reactie, en wie kan daar nu nee tegen zeggen. Terwijl hij haar zacht hoorde kreunen en dus wel kon raden waar haar handen mee bezig waren, zocht hij een beschut plekje om te stoppen. Af en toe kwamen ze een auto tegen en dat leverde wel wat leuke situaties op, van claxons en wat geslinger, tot één keer een vrouw die haar man een oorvijg gaf toen hij wat te overduidelijk in de buurt bleef.


In het gebied waar ze zaten was het vrij open en druk, en gedreven door haar toenemende gehijg draaide Gerard dus maar een zijweg in, wel gelukkig verhard. De navigatie liet zien dat dit dicht bebost werd, dus dat moest wel wat opleveren.
“Hmmm, ik kom al klaar, wanneer krijg ik die lekkere tong van je in me” kreunde Marion, net toen hij een bocht in reed. Misschien iets afgeleid daardoor, lette hij even niet goed op. Terwijl Marion in zijn oren kreunend klaar kwam en hij de bocht uitkwam verscheen voor hun op de verkeerde weghelft een grote tractor. Met maar één mogelijkheid om uit te wijken, namelijk proberen links er nog langs te komen, stuurde Gerard naar links en het leek bijna te lukken. Bijna, want met een forse klap raakte de tractor de motor nog net achter op de koffers.
De motorfiets zwiepte achter meteen naar links, en door de klap vlogen ze allebei ervan af. Omdat Gerard het stuur vast had sloeg hij over de motor heen en landde op een stapel stenen langs de kant van de weg. Meteen voelde en hoorde hij in zijn lijf wat knappen. Terwijl hij bleef liggen probeerde hij erachter te komen waar Marion was terecht gekomen, maar die zag hij nergens. Links stond een klein muurtje, en het leek erop dat ze, omdat ze natuurlijk helemaal niets vasthad toen de klap kwam, daarheen gelanceerd was.
Naast hem verschenen een paar groene rubberlaarzen, waarin een groene overal gepropt zat. Verdoofd keek hij verder omhoog, waar een grote bos blond haar zichtbaar werd. Die had hij ook al in een flits gezien toen hij de tractor opmerkte, dus hij nam aan dat dit de schuldige was.

 

“Blijf rustig liggen, we bellen een ambulance”, hoorde hij in de verte een stem zeggen, waarna alles zwart werd rondom hem.
In het ziekenhuis kwam Gerard bij. Hij lag in een bed met witte lakens en naast hem stond iemand in een witte jas. Toen hij zijn ogen opende, startte die direct wat testjes. Aan de andere kant van het bed stond ook iemand in het wit, een verpleegkundige.
“Waar ben ik”, vroeg Gerard. “U bent in Luik in het ziekenhuis. U moet rustig aan doen, u heeft drie ribben gekneusd en één gebroken en een lichte hersenschudding. Gelukkig had u een goed motorpak aan, anders was het slechter afgelopen, nu heeft u niets blijvends en over een week kunt u weer naar huis. Ondertussen zal zuster Laura u nog even wassen en als u verder nog vragen heeft dan kan zij u verder helpen, tot ziens”. Zonder verdere plichtplegingen vertrok hij weer, en nam zuster Laura het over. “Wat wilt u eerst, uw familie zien, of wassen?”. Gerard dacht even, dat zijn hele familie was opgetrommeld, maar lachend deelde Laura me mede dat zijn vrouw en haar zus bij de kamer stonden.
“Laat ze maar binnen” zei hij, zich afvragend wie die zus moest zijn, aangezien Marion helemaal geen zus heeft.
Angstig kijkend verschenen 2 gezichten rond de deurstijl en naast Marion zag hij de blonde vrouw staan, die hij als de tractor bestuurder herkende. Ze had nog steeds de overal en laarzen aan, en Marion had een soort pyama aan.
Schuchter bleef de blonde op de achtergrond terwijl Marion met een traan in haar ogen op hem af kwam. Voorzichtig kuste ze hem en kreeg hij een zachte knuffel.


Nu kwam de blonde ook dichterbij. Marion stelde haar voor als Naomi, en als snel bleek inderdaad dat zij hen had aangereden. Ze bekende ook meteen schuld en beloofde alle kosten en schade te vergoeden.
Marion en Naomi vertelden vervolgens alle voorafgaande gebeurtenissen. Marion was inderdaad van de motor geslingerd en achter het muurtje zonder verdere schade in een grashoop terechtgekomen. Net toen ze overeind gekrabbeld was en naar hem wilde gaan, bleek hij al bewusteloos te zijn.
Ze hadden de ambulance afgewacht. De ambulance broeders hadden ook haar helemaal onderzocht, waarbij Marion met een glimlach aangaf, dat ze aannam dat gezien haar kleding het onderzoek veel uitgebreider was geweest dan strikt noodzakelijk was. Vandaar ook de rare pyama, want haar pak moest natuurlijk helemaal uit.


Naomi was in haar auto achter de ambulance aangereden met Marion, en samen hadden ze zitten wachten op het moment dat hij bijkwam.
Na 20 minuten kwam Laura weer binnen: “De patiënt moet nu gewassen worden en heeft rust nodig, u bent morgen weer welkom vanaf 2 uur ’s middags.”
Naomi had al beloofd Marion onderdak te geven en haar de volgende dag weer te brengen, en met een kus nam Marion afscheid.
Na hun vertrek trok Laura de gordijnen rond het bed dicht, sloeg de dekens weg, en trok het operatiehemd dat hem was aangedaan voor het maken van de foto’s etc. Uit. Naakt lag hij op het bed en Laura nam de bak water en het washandje en begon hem voorzichtig te wassen.
Nu hij zo op bed lag bekeek hij Laura eens wat beter, en wat hij zag beviel hem wel. Een leuk koppie met kort zwart haar, slank met niet al te grote (geschatte b-c) cup. Terwijl hij zo lag en keek, begon Laura een praatje, en al snel kwamen ze op zijn vrouw en haar zus, en dat je wel zag dat ze familie waren want ze waren allebei heel mooi. Alleen de haarkleuren waren wel erg verschillend.


Zo pratend haalde Gerard zich Naomi weer voor de geest en inderdaad leken de beide dames wel op elkaar, ondanks de haarkleur. Alleen leek Naomi onder haar overall een iets voller figuur te hebben, met nog grotere borsten dan de D-cup van Marion, en was ze zeker 10 jaar jonger. Daaraan denkend, en natuurlijk ook doordat Laura ondertussen zijn pik zachtjes vastpakte om hem te wassen, verdikte zijn lul, wat voor Laura niet ongemerkt zou blijven. Beschaamd probeerde Gerard ergens anders aan te denken, maar de prikkelende gedachten verdwenen niet en binnen no-time stond zijn paal recht overeind. “Oeps”, zei Laura, “ die doet het gelukkig nog. Maak je maar geen zorgen, dat gebeurd wel vaker hoor”. En rustig ging ze verder met wassen. Na het wassen kreeg hij weer een operatiehemd aan. “Dat is makkelijker, dan hoeven we niet teveel aan je te trekken en krijgen je ribben de nodige rust” zei Laura daarbij.
Met een laatste blik op zijn nog steeds stijve lat sloeg ze de dekens weer over hem heen, gaf hem nog een vers glas water en wat pijnstillers en wenste hem goede nacht. “Nacht? Hoe laat is het dan?”
“Bijna 12 uur al, ik heb nachtdienst”, antwoordde ze, waarop ze vertrok. Al snel viel Gerard in een diepe slaap.

 

Naomi en Marion vertrokken samen voor de rit van een half uur naar de boerderij van Naomi’s familie. Onderweg vertelde Naomi over haar familie en dat ze nu met haar broer van 22 alleen op de boerderij was (zelf was ze 26), omdat haar ouders een weekje weg waren. Ze hadden ook eigenlijk geen echte boerderij meer, alle land was zo’n beetje verkocht. De tractor zou nu ook wel snel weggaan overigens. Dat werd wel met enige spijt gezegd, aangezien Naomi het heerlijk vond om op het grote trillende monster door de bossen te rijden. Ze vertelde maar niet dat ze dan altijd geil werd, en dat ze zich dus net aan het vingeren was toen het ongeluk gebeurde, wat verklaarde waarom ze op de verkeerde weghelft reed.
Bij de boerderij aangekomen ging Marion nog even bij de motor kijken, die Max, de broer, naar de schuur had gebracht. De achterzijde was wel flink beschadigd zo te zien, maar Max vertelde dat hij de motor zelf terug had gereden en dat het allemaal best goed aanvoelde. Het leek dus alleen schade aan de koffers etc.


Max bleek een leuke flinke knaap, die graag vertelde, spontaan was en zeer behulpzaam. Hij had hun spullen al uit de koffers gehaald en naar de logeerkamer gebracht. Ook had hij nog wat te eten gemaakt en met smaak viel ze aan. Ze had immers op een kleine snack in het ziekenhuis na vanaf het ontbijt niets gehad.
Met een volle buik ging ze naar haar kamer, waste zich en kroop in bed. Daar kwamen de emoties van die dag natuurlijk boven en sprongen de tranen in haar ogen. Maar na een tijdje overwon toch de vermoeidheid en viel ze in slaap.
In de nacht werd ze wakker van een geluid op haar kamer. Geschrokken knipte ze het licht aan en zag ze Naomi in een zeer dun nachthemdje bij haar bed staan. “Wat doe jij hier” vroeg ze.
“Je ligt te huilen in je slaap, en ik wilde even kijken of ik wat kon doen”. Naomi ging op de rand van het bed zitten en Marion begon harder te huilen, waarop Naomi een arm om haar heen sloeg en haar en rug streelde. Marion werd daar wel rustiger van en kroop strakker tegen Naomi aan. “Blijf je me vasthouden vannacht? Ik wil niet alleen zijn nu”, vroeg ze.
Naomi kroop daarop ook onder de dekens en trok Marion dicht tegen zich aan. Langzaam vielen ze beiden weer in slaap.

In het ziekenhuis werd rond diezelfde tijd ook Gerard wakker, hij moest naar de WC. Hij drukte op de oproepknop, en na een minuutje verscheen Laura. “Ik moet plassen, kun je mij helpen”, vroeg Gerard. Naomi pakte de fles, sloeg de dekens terug en pakte zijn slappe geval vast, dat ze in de flessenhals legde. Zo slap was zijn pik al behoorlijk indrukwekkend en stijf nog meer, dat had ze die avond al gezien. Ze kon het dan ook niet laten om hem nadat hij klaar was uitgebreider dan nodig even schoon te maken, waardoor hij weer stijf werd. “Oeps” zie ze weer, “hij ziet me zeker graag”. En in een opwelling nam ze hem strakker vast en trok een paar keer de voorhuid over de eikel, wat hem een zachte kreun ontlokte. “Eens even kijken of hij wel echt schoon is”, zei Laura weer, en voordat Gerard het in de gaten had sloten haar warme lippen zich rond zijn paal en voelde hij haar tongetje snel langs zijn eikel flitsen.
Langzaam verdween zijn pik nu verder in haar mondje. Op de helft liet ze hem weer ontsnappen en zei: “nu is hij wel schoon, maar slapen zul je wel niet lekker zo. Moet ik toch maar even mijn zusterplicht doen”. En voordat hij kon antwoorden zat zijn pik alweer in haar mond. Ze begon nu steeds fanatieker te pijpen en steeds verder verdween zijn staaf. Met een slikbeweging schoot zijn eikel in haar keel en nog ging ze door, vastberaden alles op te slokken. Na driekwart kwam er weer een pauze. “hmmm, wat een heerlijk stuk vlees, die wil ik helemaal hebben”, en weer begon ze hem te pijpen, veel speeksel producerend waardoor zijn lul en ballen drijfnat werden.


Zoals ze stond merkte Gerard dat hij bij haar kontje kon komen en daar legde hij dan ook zijn hand op. Meteen stopte ze met pijpen. “Als je daar bij kunt komen, weet ik wel wat beters” zei Laura, en deed snel haar uniform omhoog, waaronder een witte boxer slip verscheen. Die deed ze snel uit en in haar uniformzak. Gerard begreep meteen haar bedoeling en terwijl zijn pik weer werd opgeslokt, ging zijn hand al tussen haar benen waar hij een drijfnat kutje aantrof. Ze deed haar benen iets uit elkaar en nu kon Gerard ook enkele vingers erin laten glijden.


Langzaam maar zeker lukte het Laura om zijn paal helemaal in haar mond te krijgen. Terwijl zijn ballen haar neus raakten, haalde ze eens diep adem en kreunde ze rond zijn pik, mede omdat hij nu wel heel lekker met zijn vingers in haar hete kutje tekeer ging. Ze liet zijn pik ontsnappen en pijpte hem daarna rustig verder, soms helemaal tot in haar keel, soms alleen de eikel likkend. Gerard masseerde ondertussen snel haar klitje en dat werd haar snel teveel. Met haar mond rond zijn paal kreunde ze het uit toen ze klaarkwam. Ze stopte even met pijpen en nam de tijd even bij te komen.
Nadat ze was bijgekomen nam ze zijn paal in haar handen, en terwijl ze hem aftrok likte ze zijn eikel en pisgaatje. Voor Gerard was dat al snel voldoende en met een aankondiging van `ik kommmmmm` nam ze zijn paal weer tot in haar keel, waar hij zich leegspoot. Ze hield vol tot hij helemaal leeg was. `hmmm, dat was lekker, en nu slapen` zei ze en fatsoeneerde haar kleren, waarna ze ook hem weer toedekte en vertrok. Voldaan viel Gerard snel in slaap.

 

Op de boerderij werd met luid hanengekraai de dag aangekondigd. Loom werd Marion wakker en na enige verwarring realiseerde ze weer waar ze zich bevond. Ook Naomi werd wakker en in een opwelling kuste Marion Naomi op de mond: “bedankt dat je bij me bleef vannacht”. Naomi werd hier wel warm van en kuste haar terug: “graag gedaan”. Marion begon daarop te snikken en toen Naomi vroeg wat er was, vertelde ze dat ze de ochtendzoenen van Gerard miste. Sinds ze samen waren werd ze ieder ochtend met een heerlijke zoen en bijna altijd een heerlijke beurt gewekt. Ze miste hem. Naomi trok Marion weer bij zich en troostte haar. Zo op het bed liggend werd het troosten steeds wat intiemer strelen en toen Noami naar Marion keek, trok die haar gezicht naar haar toe en kuste haar weer. Al snel ging de kus over in een tongzoen en werd de nachtkleding verruild voor het evakostuum.


Elkaar ontdekkend ging ze steeds verder. Na elkaars borsten gelikt te hebben kwamen ze in standje 69 terecht en lagen ze elkaar wild te likken. Alle spanning van de vorige dag werd in seks omgezet. Handen, tongen, zelfs neuzen werden gebruikt om elkaar te verwennen en al snel lagen de dames flink te hijgen en te steunen. Marion kreeg haar eerste orgasme toen Naomi een vinger diep in haar stak en tegelijk haar klitje likte. Naomi volgde daarop al snel en spoot haar sappen in Marions gezicht.
Nog nagenietend kropen ze tegen elkaar aan en bleven ze nog even in bed liggen. Alweer wegdoezelend schrokken ze wakker van een klop op de deur. “Marion, ik heb het ontbijt klaar” klonk de stem van Max. “Ik kom eraan, dankje”, reageerde Marion terug. Toen ze Max voetstappen weer hoorden verdwijnen giechelden de beide dames, “Hij moest eens weten”.

Max ondertussen wist wel degelijk wat er gebeurd was. Zijn kamer grensde aan de logeerkamer en al lang geleden had hij een kijkgaatje gemaakt om daar te kunnen gluren. Die zaten overigens overal in huis, want Max gluurde maar al te graag. Hij had zijn ouders al de nodige keren bij het neuken bekeken (gewoon recht op en neer), zijn zus bij het douchen, aankleden, vingeren en bezoekende nichtjes in de logeerkamer werden ook altijd trouw bekeken. Max had zelfs films gemaakt, waar hij zich regelmatig op aftrok. Gluren was zijn hobby, maar hij was nog steeds maagd.
Toen hij die nacht dan ook het gesnik gehoord had zag hij zijn zus in het bed van Marion stappen, en die ochtend had hij de 2 beffende dames uitgebreid bekeken en gefilmd, waarbij hij zich natuurlijk weer had afgetrokken. Daarna had hij snel het ontbijt gemaakt en nu deed hij net alsof zijn neus bloedde.
Tijdens het ontbijt werden de plannen voor die dag doorgenomen, en natuurlijk zou Naomi weer met Marion naar het ziekenhuis gaan. Naomi wees Marion de badkamer en gaf haar een handdoek.


Max bedacht snel een excuus en verdween weer naar boven, terwijl Noami de kippen ging voeren. Marion stond onder de douche, genietend van het warme water. Ze had toch wel wat beurse plekjes overgehouden aan het ongeluk, en toen ze die wat nader inspecteren wilde, viel haar een klein plekje op de muur op, wat direct van kleur veranderde. Ze sloeg een handdoek om en ging er naar toe. Op haar knieën zittend zag ze dat het een klein gaatje was van zo’n 2 cm doorsnede. Normaal zou dat nooit opvallen, en aan de andere kant zat er, zoals met een vinger door het gaatje voelend, een lapje stof voor van dezelfde kleur als de muur. Maar onmiskenbaar was er een kijkgaatje en meteen snapte Marion dat Max de kijker was.
Ze droogde zich af, kleedde zich aan en stoof de gang in naar de kamer naast de badkamer. Daar werd dit bevestigd. Boos draaide zij zich om en liep weer de gang op, vastbesloten Max hierop aan te gaan spreken. Net op de gang kwam Naomi aan lopen, die de boze uitdrukking op het gezicht van Marion zag. “Wat is er” vroeg ze, waarop Marion haar meenam naar het kijkgaatje en haar vertelde wat ze vermoedde.


“Dan zijn er misschien wel meer kijkgaatjes in huis”, opperde Marion, en samen gingen ze op zoek. Al snel vonden ze er meerdere, zowel vanuit de gang naar de slaapkamers en badkamer als op diverse kamers. Als laatste vonden ze ook een gaatje op de logeerkamer, en toen ze daar door keken zagen ze zichzelf op het computer beeldscherm van Max tijdens hun uitspattingen van die ochtend.
“Die kleine geile gluurder, ik vermoord hem”, zei Naomi.
Max was voordat Marion ging douchen net die film weer aan het kijken, maar toen Marion onder douche stapte zat hij al achter het kijkgaatje. Toen Marion naar zijn gevoel recht in zijn oog keek, deed hij snel het lapje ervoor en rende naar de schuur. Daar troffen de beide dames hem aan, in al zijn zogenaamde onschuld. Boos liep Naomi op hem af, en voordat hij het in de gaten had lag hij al op de grond en zat ze boven op hem. Scheldend ging ze tekeer tegen hem. Marion zag een oude riek liggen, voelde aan de 4 punten en constateerde dat die nog wel scherp genoeg waren. Ze zette de riek tegen Max kruis aan en vroeg Naomi van hem af te komen. Naomi keek naar de riek: “castreer die viezerik maar”, maar Marion had andere plannen. Eigenlijk vond ze allemaal niet zo erg meer en eerder vermakelijk, maar gespeeld boos zei ze: “ik heb andere plannen met die viezerik”. Ze liet hem terwijl ze de riek op zijn kruis gericht hield opstaan en tegen een schuurpaal staan. Daar zaten ringen aan vast. Ze gaf Naomi opdracht de handen van Max aan de ringen vast te maken. Naomi pakte een stuk touw, deed dat door de ring, bond zijn handen bij elkaar en trok deze vervolgens boven zijn hoofd vast. Zo stond Max tegen de paal, overgeleverd aan de beide dames.


Marion kwam nu op hem af, knielde en deed zijn schoenen uit. Ze opende zijn broek, en trok deze naar beneden en uit. Zijn onderbroek volgde. Ze keek even rond, zag de werkbank en zocht daar een mes, waarmee ze zijn shirt van hem af sneed.
Max stond bevend van angst tegen de paal, vastgebonden, naakt. Naomi had al die tijd niks gezegd en alleen toegekeken, maar nu kwam ze op hem af en bekeek hem van top tot teen. Nu voelde hij het hoe het is om begluurd te worden. Naomi pakte het mes en hield het bij zijn zeer slap hangende lulletje. “Zal ik hem eraf snijden” vroeg ze en keek hem aan. Angstig knikte hij van nee, een ook Marion wilde dit niet. Ze nam het mes over, Naomi bij de hand en trok haar mee de schuur uit, Max alleen en naakt achterlatend. “Wij gaan naar Gerard”, en Max mag nadenken over zijn gegluur. We zien vanavond wel verder”.
De beide dames pakten hun tassen en vertrokken naar het ziekenhuis.

 

Wat daar gebeurde en later die dag met Max, komt wel in deel 2.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen