Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het was in de zomer van 2011, ik had vakantie, was vrijgezel en had eigenlijk niks te doen. Vandaar ook dat ik op mijn computer mijn email aan het doorspitten was en zo bij een email van Missy terecht kwam. Ik had een verleden met Missy waarin weleens werd gesproken over een aantal van hun fantasieën maar helaas was het nog nooit zover gekomen. Ik (John) ben een leuke jongen, zie er goed uit en heb een vlotte babbel, ik ben ongeveer 1,80m groot, heb kort donkerblond haar en groene ogen. Verder ben ik slank en verzorgd en overal netjes geschoren (oksels, schaamstreek, billen en gezicht). Missy is een leuke vrouw van 49jaar oud met mooie grote borsten en ze is altijd erg geil en net als ik is ze ook overal netjes geschoren.

Ik besloot om een email te sturen naar Missy waarin ik vroeg hoe het met haar ging. Niet lang daarna kreeg ik al antwoord terug dat alles goed was alleen in de liefde wat minder maar dat ze zich niet verveelde. Ik wist genoeg nu en begon te vragen over dat vervelen en over eerder benoemde fantasietjes van ons beide. En daaruit bleek dat ze niet stil stond in haar sex leven en ze had regelmatig een trio met een ander stel, ook kwam er wel eens een vriendin langs waar ze sex mee had en ze was ook twee van haar vrienden aan het uitdagen om sex mee te hebben.

Ze zat dus niet stil. We spraken na een aantal e-mails en foto`s te hebben uitgewisseld dat als ik in de buurt was ik langs zou komen voor een bakkie. Niet lang daarna kreeg ik een klusje in de buurt en belde haar dan ook even op en alles was geregeld.

Toen ik enigszins gespannen voor de deur stond en aanbelde, deed kort daarna een glimlachende Missy de deur open en mijn mond viel open van verbazing, Missy zag er super sexy uit met haar hakjes aan, netkousen, een kort rokje en een shirtje waar haar borsten in uitpuilden. Missy doorbrak de stilte die ik liet vallen en gaf me drie zoenen op de wang en een kus op de mond en liet me naar binnen. Na een bak koffie en wat bijgepraat te hebben werd de sfeer wat gemoedelijker en ging het gesprek weer over op sex. Missy en ik besloten om de stap te wagen en we gingen samen naar seksshop in de stad waar ook een bioscoop bij zat. En nadat ze de parkeermeter gevuld hadden gingen we samen op pad, binnen kochten ze een kaartje en toen de zoemer ging stapten we samen de bios binnen. We kwamen terecht in een lange gang met direct links een gay zaal, iets rechts een hoekje met gloryholes en wat ramen zodat je beide zalen in kon kijken want aan de andere kant zat de hetero zaal. We liepen verder door de gang en kregen links een groot bed en rechts de wc en de darkroom. Na dat we alles verkent hadden namen we een bak koffie en gingen in de heterozaal naar de film kijken.

Na een poosje verzamelden zich er al een fiks aantal mannen in de zaal die bij ons in de buurt gingen zitten of staan. Missy en ik werden erg geil van de film en van de mannen die om hun heen stonden. En we besloten om samen nog maar een rondje door de bios te lopen en nog niet in te gaan op de vele mannen die zich al stonden te rukken. Ik stelde voor om even de darkroom in te gaan en daar samen in een klein hokje te gaan zitten met glory holes. Het duurde niet lang of er kwamen vanuit alle hoeken en gaten heerlijke pikken door de gaten en toen zag ik Missy twijfelen wat te doen en ik besloot dan maar het goede voorbeeld te geven en nam een pik in mijn handen, begon er wat aan te trekken, likte er voorzichtig aan met m`n tong, liet vervolgens m`n tong met piercing over de eikel gaan en nam vervolgens de hele pik in mijn mond en begon de man lekker diep te pijpen en afwisselend zijn stam te likken. Missy vond dit zo`n geil gezicht en wou meedoen en samen hebben we de man lekker afgezogen en toen nog twee en vervolgens werd het tijd om eruit te gaan en verder te kijken. Alles gebeurde pas als wij er zin in hadden en we bouwden het rustig op. Eenmaal uit het hokje zagen we een 3tal mannen staan met of de broek op de enkels of de gulp open lekker te trekken. Maar we besloten door te lopen en liepen de darkroom uit naar het bankje bij het grote bed waar nu ook een ander stel zat.

We raakten aan de praat en we vertelden hoe onze relatie was en waar we naar op zoek waren, het stel was ook nog vrij onervaren en ook op zoek naar een ander jong stel. Het stel: Marleen en Maarten, zij 28 en hij 29 zij met mooie grote ronde borsten en hij met een slank lichaam. Echt een leuk stel om te zien dus. Het stel vertelde dat ze op zoek waren naar precies hetzelfde als waar wij naar op zoek waren en ik zei toen dat ik een date met het stel wel zag zitten en het liefst vanavond nog. Het stel stemde meteen in maar wou nog wel even opwarmen in de bios want ze vonden het jammer dat ze anders voor niks waren gekomen. Ze stonden op en liepen naar het bed en hij legde haar neer en tilde haar rokje op en omdat ze geen string aan had kon hij haar direct te likken. Bij het zien van haar lekkere kale kutje kreeg ik direct een stijve pik en Missy voelde dit ook direct en bevrijdde m`n lul uit zijn benarde positie en begon hem te pijpen. Inmiddels waren er een hoop mensen om ons heen verzameld en plots zag Missy vanuit haar ooghoek nog een stel staan, stopte met pijpen, stond op en liep op het meisje van het stel af, fluisterde wat, gaf haar een briefje en liep naar Marleen en fluisterde ook iets met haar en gaf haar ook een briefje. Toen kwam ze weer op mij aflopen en zei: kom we gaan. Enigszins verbaasd door dit plotselinge vertrek vroeg ik al verplaatsend naar de uitgang aan haar waarom we ineens weg gingen en ze vertelde me dat ik geduld moest hebben en dat ik dat later wel zou zien. We stapten in mijn auto en ik vroeg waar we naartoe gingen en Missy zei naar huis.

Tijdens de korte reis bleef het stil in de auto en bij haar huis parkeerde ik de auto en Missy liep snel naar binnen en begon het gezellig te maken in de kamer en deed alle blinderingen voor de ramen en stak kaarsjes aan. Ik liep naar de keuken en pakte een biertje en toen ik weer in de kamer kwam zag ik Missy in de weer met haar doos met speeltjes en ik zag dat ze 6 glazen op tafel had gezet. Ik kreeg een vermoeden wat ze van plan was en wat er ging gebeuren en toen ging de deurbel “doe jij even open” riep Missy waarop ik naar de deur liep en open deed. Voor mij stonden Marleen en Maarten, het stel die we net hadden ontmoet in de bios en ik ga hem een hand en haar een kus en liet ze binnen en schonk wat te drinken in. 5 minuten erna ging de deurbel weer en wederom deed ik open en daar stond het stel die we ook ineens zagen in de bios. Ze stelden zich voor als Candy en Edwin en ook hun liet ik binnen. Candy is een leuke meid van 21, heeft lang blond haar, blauwe ogen en een vlotte babbel en naar wat ik kon zien een super lekker figuurtje. Edwin was een normale jongen, slank met donkerblond kort stekelig haar en ook hij was leuk om te zien. Toen iedereen wat te drinken had en er een lekker muziekje opstond begonnen we elkaar uit te horen over onze ervaringen en fantasieën en ik kwam erachter dat we allemaal lekker op 1 lijn zaten en alles wel wouden proberen. Missy besloot om een spelletje doen of waarheid te worden en om de spits af te bijten begon de gastvrouw direct met mij en ik koos waarheid en ze vroeg me of ik weleens seks speeltjes had gebruikt waarop ik volmondig ja zei natuurlijk. Toen was het mijn beurt en Candy koos ook waarheid en ik vroeg aan haar of ze wel eens had gefantaseerd over seks met meerdere mensen man en vrouw tegelijk en Candy gaf schoorvoetend toe dat ze daar meer dan eens over gefantaseerd had. Waarop Marleen riep dat ze zich niet hoefde te schamen want zij deed dat ook wel eens maar het was helaas nog nooit voorgekomen.

Candy was aan de beurt en vroeg aan Maarten en hij koos ook voor waarheid en Candy vroeg toen of hij wel eens seks had gehad met iemand van het eigen geslacht waarop ook Maarten begon te blozen en schoorvoetend moest toegeven dat dit wel eens was voorgekomen. Marleen begon te vertellen dat ze in de bios samen een keer een man hadden klaar gepijpt en dat het daar bij gebleven was. Toen was het de beurt aan Maarten en hij vroeg Edwin en die zei doen en Maarten zei: ga maar lekker geil tongen met je vriendin en laat je handen heerlijk over haar lichaam glijden. Terwijl Maarten en Marleen heerlijk stonden te tongen en zijn handen over haar billen gingen en over haar borsten stond Missy op en schonk het zoveelste rondje in en de sfeer werd geiler en geiler. Missy zette ook nog een geile orgie film op als achtergrond en we gingen verder. Maarten gaf de beurt over aan Marleen en die vroeg aan mij en ik zei doen. Dus Marleen zegt, ik wil dat je je uitkleed en je lekkere lul stijf maakt en je lekker laat pijpen door iedereen die dit wil. Een beetje aarzelend begin ik me uit te kleden maar ik hou me aan de opdracht. Plots roept Candy ineens: John naakt, dan iedereen naakt en iedereen begint zich uit te kleden. Mijn lul komt met sprongetjes omhoog bij het zien van al deze mooie lichamen. Iedereen is netjes geschoren en dus kaal van onderen en de meiden hebben allemaal super mooie en strakke kutjes waar ik bij Candy en Marleen al iets zie glinsteren. Ook de mannen zijn allemaal geschoren en hebben ook een lekkere stijve lul, die van Maarten zo`n 18cm en die van Edwin iets groter ik denk zo`n 20cm.

Ik besluit om verder te gaan met m`n opdracht en loop naar Missy om me lekker te laten pijpen door haar en ze neemt m`n lul gretig in haar mond en begint me geil en diep te pijpen terwijl ze zichzelf in haar borsten knijpt dan komen Candy en Edwin op ons af en Candy begint mijn ballen te likken en Edwin likt en zuigt op de tepels van Missy. Marleen en Maarten kijken naar dit schouwspel en besluiten om mee te doen en Maarten positioneert zich onder Candy en begint haar te likken. Marleen pakt de pik van Edwin en begint hem lekker af te trekken terwijl ze hem een lekkere tongzoen geeft en dan naar z`n nek en steeds lager gaat kussen en uiteindelijk neemt ze z`n 20cm lange kale pik in 1x tot in haar keel en begint diep te pijpen. Ik kijk rond en moet Missy van me wegduwen anders kom ik bijna klaar. Ik besluit om haar eens lekker te verwennen en laat haar in een stoel liggen en begin haar eerst te zoenen en dan lekker te vingeren. Heerlijk die smaak van m`n eigen pik te proeven. Ik ga met m`n vingers in haar kutje en zoek met twee vingers haar G-spot op en begin haar daar te masseren, ik zit in 1x goed aan haar reactie te merken want ze begint nu wat harder te kreunen. Ik ga zo een tijdje door en haar lichaam begint te schokken en het gekreun word harder. Missy roept dat ze klaar komt en niet lang daarna spuiten er 3 dikke stralen sap uit haar kutje. Ondertussen gaan de twee andere stellen helemaal in elkaar op en terwijl Missy nog even bijkomt en iedereen wat te drinken inschenkt meng ik me in het gezelschap van de twee stellen ik voel al snel een paar handen over mijn pik en billen glijden en voel een zoekende vinger tussen m`n billen. Ik zie dat het de handen van Candy en Maarten zijn. Ik laat het allemaal gebeuren en mijn pik staat weer snaarstijf te kloppen en Candy neemt hem in haar mond, ik ga er lekker bij liggen en kan met m`n mond bij de neukende Marleen en Edwin en begin Marleen te likken. Terwijl ik lekker bezig ben voel ik ineens meer handen aan mijn pik en als ik kijk zie ik dat Maarten mijn pik in zijn mond heeft, hij word zelf afgezogen door Marleen en Candy is ondertussen m`n ballen en kontje gaan likken. Mijn tong komt af en toe over de schacht van de neukende Edwin die het eerst niet in de gaten heeft tot hij naar me kijkt. Dan haalt hij zijn pik uit het natte kutje van Marleen en houd hem voor m`n mond, deze uitnodiging laat ik niet aan me voorbij gaan en ik begin aan z`n eikel te likken en laat m`n piercing er over gaan en neem dan zijn pik diep in m`n mond. Dan zie ik uit m`n ooghoeken Missy weer lopen, ze is weer een beetje bij en ze heeft een voorbinddildo voorgedaan en loopt achter Maarten langs en omdat hij op handen en knieën met mijn pik bezig is ziet hij Missy niet goed, hij voelt alleen dat ze zijn pik van achter beetpakt, lekker in haar mond neemt en met haar vingers zijn omhoogstekend kontje strelen. Ook likt Missy zijn ballen heerlijk en ze maakt zijn kontje lekker nat met haar tong en duwt een vinger in zijn anus. Afwachtend op zijn reactie laat ze haar vinger even zitten en wacht af, als ze dan geen negatieve reactie krijgt duwt ze er nog een vinger bij in. Maarten kreunt en dit is het teken voor Missy om zijn kontje lekker op te rekken. Ondertussen ben ik Edwin na elke stoot in Marleen aan het pijpen en is Candy nu mijn kontje ook aan het vingeren en ze duwt er een buttplug in. Ik voel me heerlijk vol van onder. En terwijl ze de buttplug heen en weer beweegt en ook mijn kontje oprekt pijpt ze me heerlijk. Dan begint Edwin geil te kreunen en spuit z`n pik leeg over het kutje van Marleen en mijn gezicht en dan komt ook Marleen met een harde kreun en een golf van sap klaar. Ik lik m`n lippen af en dan kom ook ik geil klaar in de mond van Candy die de hoeveelheid zaad bijna niet kan doorslikken en er loopt dan ook een klein straaltje langs haar mondhoeken. En vervolgens beginnen ook Missy en Maarten aan hun naderende orgasme en komen luid kreunen en Maarten spuitend klaar. Alleen Candy is nu nog niet klaargekomen en samen met Edwin besluiten we dat we daar maar voor gezorgd moet worden en Edwin begint haar kontje te likken en te vingeren en ik vinger haar G-spot, Candy was al erg nat maar door deze verwennerij begon ze echt te lekken, de sappen stromen over haar benen en het duurt niet lang of zij komt ook met golven klaar.

Iedereen zit nu aan een borrel, de doos met speeltjes staat op tafel en de orgiefilm draait nog steeds op de achtergrond en iedereen is nog steeds naakt. We bespreken wat er zo juist gebeurd is en Edwin en Maarten gaven toe dat ze het geil lijkt om wat meer bi dingen te doen. Ikzelf heb ook nog niet veel ervaring met mannen en vond dit ook wel een goed idee, van de meiden had alleen Candy nog nooit iets met een meid gedaan dus we besloten om direct maar wat nieuwe dingen samen te doen. Missy wou alleen wel eerst de mannen verwennen met speeltjes en voorbinddildo`s door de vrouwen en zo geschiedde. Terwijl de dames zich klaarmaakten en de voorbinddildo`s voorbonden en glijmiddel zochten zorgen wij ervoor dat we lekker stijf waren en pijpten elkaar dan ook even lekker hard. Toen moesten we met z`n drieën op rij met de billen richting de meiden en werden we heerlijk ingesmeerd met glijmiddel en er verdwenen een aantal vingers in onze sterretjes. Toen we glad genoeg waren gaf Missy het teken dat we tegelijk geneukt konden worden. En omdat wij mannen de meiden ook altijd hard neukten zei ze dat zij nu aan de beurt waren en ze deden wie het eerste klaar kwam. De voorbinddildo`s van Missy hadden een lul voor het geven, maar er zat ook een deel aan die de vrouwen in hun kutjes hadden. Zo voelden zij iedere stoot die ze gaven ook bij zichzelf. De dames begonnen eerst rustig maar voerden het tempo al snel op en met een rood hoofd van opwinding stootten ze zich al snel naar een orgasme, zien klaarkomen is klaarkomen want toen Marleen begon met klaarkomen volgden Candy en Missy al snel daarna.

De meiden vielen na hun orgasme al kussend en strelend in elkaars armen maar de mannen waren zo geil geworden dat ze meer wouden. Ik bood me aan en Edwin ging achter me staan en plaatste z`n eikel tegen m`n sterretje en duwde zijn lekkere pik in mijn kontje, Maarten kwam voor mij liggen en zo kon ik lekker zijn kontje, ballen en pik likken en hij kon zich lekker aftrekken. Na een poosje zo geneukt te hebben werden de rollen omgedraaid en ging Edwin op mijn positie en mocht Maarten hem neuken en Edwin kon mij toen heerlijk verwennen. En eerlijk is eerlijk, ook dit werd weer gewisseld en ik had de eer om voor het eerst in Maarten z`n kontje klaar te komen en ook voor het eerst in de kont van een man te spuiten. En terwijl ik diep in zijn kont beukte met m`n lul nam Maarten de pik van Edwin diep in z`n keel en stak tegelijk drie vingers in z`n kont. Candy was erbij komen zitten en begon Maarten nu te pijpen en te trekken en toen ik het niet langer hield begon ik zijn kont vol te spuiten en door het warme gevoel wat hij kreeg werd hij zo geil dat ook hij met de ook al spuitende lul van Edwin in z`n mond zelf begon te spuiten en Candy haar mond en gezicht eronder spoot. Toen iedereen van elkaar af rolden kwamen de meiden in actie om onze met zaad besmeurde pikken schoon te likken.

Nadat ieder van ons gedoucht had en weer lekker fris was stelde Missy voor dat iedereen kon blijven slapen en dus geen taxi hoefden te pakken. Iedereen stemde in en dus namen we allemaal nog een lekkere borrel. En vielen daarna op de grote matrassen op de grond in slaap. De volgende ochtend hebben we dit nog eens dunnetjes overgedaan en tevens afgesproken dat we dit snel weer een x zouden moeten doen maar dan misschien in een parenclub??

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen