Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik ben een jonge vouw van 37. Mijn vriend Jo en ik hebben een kei goeie relatie ook op seksgebied. Daar we dezelfde fantasieën hebben en af en toe wat experimenteren wil ik jullie een verhaal vertellen. Het was een koude winteravond ergens in december. We hadden afgesproken om het gezellig te maken thuis dicht bij het haardvuur. Met een glaasje wijn en wat sfeer muziek speelde we ons favoriet gezelschapsspel natuurlijk was dat een seksspel. Ik had de laatste dagen lopen denken om het spel te spelen met iemand extra.

Natuurlijk had ik dat niet verklapt aan mijn vriend om het spannend te houden. Ik was een oude klasgenoot tegen het lijf gelopen en na een praatje vroeg ik of hij geen zin had eens langs te komen. Hadden we meteen afgesproken dat hij die vanavond kwam. Ik had hem ook verteld over mijn plannetje en vond het een goed idee. Ik was verwonderd dat het me zo snel gelukt was maar stelde me er verder geen vragen bij. Er werd gebeld en ik zei dat ik wel ging kijken. Dat het waarschijnlijk leurders waren. Niets vermoedend knikte hij. Daar stond Koert voor de deur. Hij begroette me en gaf me een zoen. Kom toch binnen! : zei ik. En…… weet hij er al van? : vroeg hij. Nee hoor. : antwoordde ik vlug.

We gingen naar binnen en Jo keek me verwonderd aan. Ah… hebben we bezoek? : vroeg hij. Ja, zeker wel dit is Koert een oude klasgenoot van mij. Ik zag hem in de stad daarstraks en heb hem maar meteen uitgenodigd. Waarom wist ik van niks? : vroeg Jo. Dat is de surprise schatteke! : zei ik. We hebben een extra man om ons spelletje te spelen. Mijn vriend knikte ontdeugend naar mij en ging nog een extra glas halen terwijl wij ons rond het uitgestalde spel nestelde. Gezellig was het in elk geval al. We begonnen eraan en al vlug was ik verliezende partij, niet dat ik dat erg vond. Ik liet me graag uitkleden door deze twee mannen. We gingen zo op in het spel dat ik al vlug in mijn slip en bh zat samen met twee mannen in boxershort. Mmhh…. toch een schoon lichaam had Koert.

Benieuwd wat er in die broek zat! Het was mijn beurt om te gooien. Een opdracht! Ja, hoor! Ik moest de twee mannen verleiden. Omdat ik dat niet zo gewoon was, begon ik bij Jo. Ik streelde me zelf eerst van mijn borsten tot mijn kutje dat nog verstopt was achter mijn slipje. Dan gleden mijn handen van zijn gezicht over zijn tepels waar ik even werk van maakte omdat ik wist dat hij dat graag had naar de hobbel in zijn short. Ik bleef met mijn gezicht dicht bij zijn lichaam en hoorde hem zachtjes kreunen. Koert was al naast Jo gaan staan en durfde mijn lichaam aanraken. Ik ging over naar Koert en ook mijne Jo liet dit niet onberoerd. Ik vond zalig te strelen en gestreeld te worden door twee mannen. Terwijl ik Koert verleidde wist Jo mij te plagen met langs mijn slip één vinger in mijn druipende kutje te steken.

De zandloper gaf de stop tijd aan. Spijtig maar nog wel wat in petto gingen we verder met het spel. We vertelden elkaar onze wildste fantasieën en maar goed ook want dat brak het ijs voor het verdere verloop van de avond. De volgende opdracht was voor Koert in samenwerking met Jo. Ik moest me neerleggen en terwijl Jo men handen bijhield zoals met handboeien mocht Koert mijn hele lichaam strelen, likken kortom hij mocht zijn zin doen. En of hij dat deed! Ik kronkelde van genot en Jo kuste me passioneel en fluisterde geile, lieve woordjes in mijn oor. Ik wist dat ik hem aangenaam verrast had. Het deed me goed te mogen genieten en mijn vriend te zien genieten. Weer was de zandloper spelbreker maar er was nog ik voelde het! In dit deel van het spel zijn we alle drie naakt geworden. De volgende opdracht was weer voor mij.

Ik moest met Koert speels vrijen en we moesten het zo goed doen dat Jo bijna klaar kwam door zijn eigen af te trekken. Het was een geil gezicht hoor. Ik met een andere man terwijl Mijne Jo zich aftrok. Stop! : zei de zandloper. Wauw….. zalig geil is dat. Het laatste deel van het spel bestond erin om met drie klaar te komen. Ieder op zijn gewenste manier. Al vlug werden de rollen verdeeld door Jo. Ik, gehoorzaam dat ik ben, protesteerde niet! Van mij werd verwacht dat ik op mijn knieën de twee,ondertussen kanjers geworden, geile staven van mijn mannen pijpte tegelijk in mijn mond! Het lukt me en is een geil zicht hoor! Jo trekt zich terug en legt me op mijn rug terwijl ik Koert blijf pijpen. Ik wordt lekker gelikt door mijn schatje en kom schokkend klaar.

Direct daarna voel ik mijn vertrouwde staaf in mijn grotje dat nog samentrekt van genot. Drie à vier stoten en ik voel de warme gloed in mij lopen. Ondertussen is Koert voor ons gaan staan en ni veel later spuit zijn sperma over mijn gezicht en borsten. Wat een avond zeg. Eéntje om te koesteren en zeker voor herhaling vatbaar voor alle drie!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen