Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Na 10 jaar samen te zijn sloop de sleur in onze relatie. Ondanks dat zij nog maar 29 is en ik zelf 38 werd alles een stuk minder. We gingen steeds meer onze eigen weg en de seks werd steeds meer af en toe in de slaapkamer maar meer niet. Waar we altijd erg vindingrijk waren was dat nu helemaal weg. Daar moest verandering in komen vonden we allebei. De liefde voor elkaar was er nog steeds maar waar was de rest. Zo kletste we er vaak over maar vaak strandde dat in valse belofte van beide kanten.

Er werd besloten om even lekker een midweek een huisje in Centerparcs te huren. Lekker luxe met sauna en alles wat erbij hoort. Even weg van de sleur en ons opnieuw ontdekken. Vorige week gingen we dan. We hadden geluk en konden al heel snel het park op, ondanks dat we erg vroeg waren. Het huisje was echt net schoon. Het was een 4 persoons huisje maar we waren met z’n tweeën. Grote sauna en twee mooie slaapkamers, keurige woonkamer met LCD TV en dolby surround systeem. Spullen neer en de boodschappen uit de auto. Auto weg en klaar waren we. Ik trok een fles champagne open en proostte op onze relatie. Mijn kanjer is een lekker ding, donker haar tot op haar rug keurig geknipt, mooie witte gave huid en mooie kleine ronde borsten met heerlijke tepels erop. Altijd een heerlijk glad geschoren kutje mooi dicht gevouwen. Heerlijke billen en benen. Lekker bekkie met mooie koppie en diverse tattoos en een tongpiercing.

Ik zelf een normale gast beetje lang diverse tattoos en normaal figuur en normale glad geschoren lul. We dronken de fles leeg en besloten wat te eten in het centrum. Lekker eten en nog wat drinken. Het was redelijk druk. Terug in ons huisje weer even aan de borrel en zwemspullen mee en zwemen maar. Ons huisje was echt bijna in het centrum gedeelte. Zwemmen was leuk en gezellig. Terug bij ons huisje zagen we dat we naast ons een groep bevond. Het waren 8 personen. Twee dames en 6 heren. Als snel stonden we te kletsten met onze nieuwe buren. Was een vrienden groep die twee huisjes hadden naast elkaar. Een hoop drank mee en ze zouden een gezellig weekend gaan hebben. Ze waren blij dat er een jong stel naast hen zat. We dronken met ze mee en het was een gezellig gezelschap. Er werd patat gebakken met frikadellen en kroketten. De drank ging snel en er was echt genoeg. Ik zag dat mijn kanjer lol had en dat deed me goed. Er waren geen stellen alleen maar vrienden, de dames waren beide 28 jaar oud en zagen er oké uit. Lange donkere haren en slanken figuren met kleine kontjes. De heren waren allemaal wel begin dertig. Ze waren al vanaf de basisschool vrienden en gingen elk jaar samen een midweek weg. Grappig zo'n grote groep vrienden.

Na het eten ging het drank drinken gewoon door. Lachen en lol was er zeker aanwezig. Zelfs mijn kanjer en ik hadden lol samen. Dit was dus wat we nodig hadden. Ik liep even naar ons huisje om een fles dropshot te pakken. Mijn kanjer kwam achter me aan om ook even wat te pakken. We stonden in het huisje en ze keek me aan en gaf me een dikke tong zoen. Ik lachte en zei, oké dat voelt goed aan. Ze lachte en zei, weet je dat die groep vrienden meer delen dan alleen vriendschap. Ik lachte en zei oké wat dan. Ze lachte en zei, ze hebben soms seks met elkaar. Ik keek haar met grote ogen aan en lachte ook. Hoe weet je dat lachte ik. Dat vertelde Cindy, 1 van de dames haar.

Omdat we bleven hangen wilde ze dat we het wisten. Ik lachte en zei, wat dan willen ze dat we meedoen. Mijn kanjer lachte en zei, huh wat zeg jij nou. Ik gaf haar een zoen en een tik op haar billen. Het was duidelijk dat ze al aardig wat ophad. Ze keek me aan en zei lachend, jaja jij wil wel even lekker klote met 1 van die meiden. Ik lachte en zei gelijk terug, ik denk dat jij het wel spannend vindt, een heerlijke gast die je neemt. We lachte beiden en gaven elkaar een zoen. Ze liep de slaapkamer in en ik liep terug naar het feestje. Onderweg dacht ik, shit hier hebben we het nog nooit over gehad en nu werd er best wel lachend over gedaan. Zou ze het echt willen, tja ik ben en blijf een man. Een ander geil wijf aan je lul is altijd lekker. Zeker als het met toestemming gaat.

Ik lachte en stapte binnen en dacht ach drank. Iedereen aan de hot shot en er werd weer lachen. 1 van die gasten zei, we hebben toch een sauna. Waarom gaat er dan niemand in. Twee gasten lachte en trokken hun kleding lachend uit en stapte naakt de sauna in. Dat was best een grappig gezicht. Na een paar minuten ging de deur weer open en werd er om bier gevraagd door 1 van hun. Hij stond dan ook naakt naar iedereen toe. Mijn kanjer stond er dichtbij en lachte en stapte naar buiten voor twee biertjes. Ze liep terug en liep naar de sauna. Die naakte gast was alweer binnen. Ik stond vlakbij de deur en zag hoe ze de biertjes gaf. Ik hoorde 1 van hen zeggen, kom erbij is lekker hoor. Ze lachte en zei misschien straks.

Ze kwam terug en zag me staan en lachte naar me. Ik kreeg een heel apart gevoel van binnen, aan haar ogen te zien wilde ze wel even naar binnen. Ik sloeg een arm om haar middel en zei, als je wilt mag je best naar binnen hoor. Ze lachte en zei, dan moet ik ook naakt. Ik lachte en zei, tja waarom niet je heb een mooi figuur. Ze lachte en zei, hahaha jij vindt het goed dat ik bij twee vreemde gasten naakt ga zitten die ook naakt zitten. Ik lachte en zei, dan ga ik toch mee is het niet raar. Ze gaf me een zoen en zei, oké spannend. We pakte beide een nieuw biertje en ze lachte en trok haar kleding uit. Hield alleen haar string aan en ik liep naakt achter haar aan. We stapte de warme sauna binnen en de heren lachte. Het was niet een hele grote sauna en mijn kanjer kon zitten en ik bleef staan. 1 van de heren zat tegen een muur iets lager en de ander naast haar. We proosten en lachte. 1 van hun zei, met string je hoort toch naakt in een sauna. Ik lachte en zei ja mop he zit dat wij zijn ook naakt. Ze lachte en trok haar string uit. Ze plaatste haar benen tegen de muur tegen over haar en zat zo half gehurkt tegen een muur. De gast die lager zat had zo uitkijk op haar kale kutje. Hij bekeek haar kutje dan ook rustig. Ik keek via mijn ooghoeken en zag dat hij aan zijn lul zat.

Ik kreeg een lach en dacht oké die zit zich op te geilen op mijn meisje. Waarom weet ik niet, maar vond het wel een geil idee. Die gozer naast haar stond op en zei, pfff ben klaar hoor, hij stapte weg en te zien was dat zijn lul half stijf stond. Dit zag mijn kanjer ook en die lachte naar me. Ondanks dat het warm was, had ze stijve tepels. Oké ze vond dit dus ook wel erg spannend. De bier was op en ik stapte uit de sauna pakte en handdoek en liep de kamer in. Pakte drie nieuwe biertjes in de kamer werd gedobbeld met een klein glaasje op tafel. Ik lachte en stapte terug. Gaf haar een bier en daarna hem. Zag dat zijn lul echt helemaal stijf was en zijn vrije hand er mee speelde. Ik nam lachend plaats naast mijn kanjer. Die keek me met een grote lach aan. We dronken wat en het was best wel stil. Die gast bekeek haar kutje duidelijk heel goed. Ik zelf kreeg ook eens stijve van dit spannende iets. Kreeg ook steeds meer het idee dat hij haar wel wilde aanraken en dat leek me echt heel geil. Damn, nooit gedacht dat ik dit spannend zou vinden. Ik zuchtte even en zei, damn best warm hier boven. De andere twee lachte en die gozer zei, kunnen wel even ruilen hoor hier is het minder warm. Ik lachte en zei is goed. Ik stond op en hij ook en draaide met zijn rug naar mijn kanjer en nu zag ik duidelijk zijn toch wel grote kale stijve lul. Hij lachte en ging naast mijn kanjer zitten en ik op die lage plek. Mijn kanjer weer met haar benen tegen de muur en ik kon inderdaad haar kutlipjes goed zien. Welke er vochtig uit zagen, maar ja kon ook door de sauna.

Iemand deed het licht uit en nu was er een klein beetje licht omdat de deur naar de sauna open stond. Shit bij mij steeg de spanning en mijn lul. In een schim was te zien dat die andere gast weer speelde met zijn lul. Met lichte twijfel ging ik met mijn hand naar een bil van mijn kanjer. Heel zachtjes streelde ik haar bil. Ze zei niks maar haar lichaam reageerde wel op mijn hand dat was te voelen. Heel zachtjes gleed ik naar haar kruis. Kwam met mijn vingers bij haar kutje en voelde nu wat ik al dacht, ze was klets en dan ook klets nat. Met een vinger gleed ik door haar klets natte kut lipjes en ze zeten haar benen iets wijder. Ze keek me aan en onze oog contact was erg geil. Ik maakte met mijn hoofd een gebaar zo van kijk naast je. Ze snapte me en draaide haar hoofd naar die gast naast haar. Ik zag een grote lach op haar gezicht, het was haar dus duidelijk dat hij met zich zelf speelde. Ik duwde twee vingers in haar kutje en voelde haar geile sap uit haar kutje glijden. Haar benen gingen nu uit elkaar en die gast naast haar had dus door dat ik haar vingerde. Hij bekeek haar en met zijn vrij hand streelde hij haar buik. Wauw zou ze het toe laten. Ze deed niks en ik zag dat ze haar ogen sloot. Ze hijgde lichtjes op mijn vingers. Die gozer, Dave, schoof met zijn hand omhoog en begon haar borsten te strelen. Wauw dat was pas echt een heel geil gezicht en aan haar lichaam te voelen vond zij dit ook. Hij schoof dichterbij en liet zijn lul los en streelde haar borsten en zakte omlaag. Ik haalde mijn hand weg en zag hoe hij haar kutje streelde en zijn vingers door haar kutje gleden. Mijn kanjer legde een hand op zijn been en ging een beetje verlegen naar zijn lul toe. Ze pakte zijn lul en begon er mee te spelen en trok eraan. Wauw mijn kanjer die zich liet vingeren en haar tepels liet likken door een vreemde terwijl ze zelf met zijn lul speelde.

Hij zoende zich een weg omhoog en kwam op haar wang. Ze draaide haar hoofd en ik zag hoe ze Dave voel begon te tongen en genot van zijn twee vingers die in haar kutje schoven. Ze trok en aan zijn lul en speelde met zijn natte dikke eikel. Ze tongde even geil en dat was denken ik de drempel die nu weg viel want ze zoende zijn nek naar zijn tepel en likte verder omlaag. Ze zat met haar benen opgetrokken op het bankje en nam zijn lul in haar mond en zoog en likte een andere lul na 10 jaar. Ik zag hoe ze zelf wild met haar kut speelde en die vreemde lul diep en goed pijpte en likte. Dave genot zichtbaar en speelde met haar stijve tepels. Na een paar minuten pijpen stond hij op en draaide mijn kanjer. Ze zat nu met haar benen wijd voor hem. Hij zakte door zijn knieën en begon haar natte kutje te likken. Ze keek me aan met een lach en zag dat ik met me zelf speelde. Ze lachte en pakte zijn hoofd en wreef haar kut echt langs zijn mond. Hij kwam omhoog nadat zijn was gekomen. Hij stond tussen haar benen en ze tongde geil. Ik zag alles goed en had zoiets die lul moet erin. Ik pakte zijn lul en richtte deze tussen haar natte schaamlipjes. Hij werkte met plezier mee en daar gleed zijn lul mijn meisje in die gelijk stevig hijgde.

Hij pakte haar heupen en begon mijn meisje heerlijk stevig te neuken. Wauw at een mega geil gezicht. En zo te zien vond zij het ook heerlijk. Ze tongde geil en hij neukte haar lekker. Hij stopte en zei, denk als we de kamer in gaan dat daar ook geneukt word. We stapte naar buiten en mijn kanjer gaf me een zoen en zei, jezus wat geil en lekker is dit. Jij kijkt gewoon hoe ik geneukt word. Ik streelde haar billen en zei, het is ook een mega geil gezicht leef je lekker uit. Jij ook mop zei ze. We liepen de kamer in maar daar was niemand. We lachte en Dave opende een slaapkamer. Daar lagen twee gasten op bed. Dave lachte en zei, denk dat iedereen is gaan slapen. Uit de kamer werd er geroepen yep iedereen is gewoon naar bed, echt net 5 min. Dave stapte met zijn stijve lul de woonkamer in en Peter kwam uit de slaapkamer en trok zijn boxer uit en lachte en zei, en zo te zien wij nog niet. Hij zag mijn kanjer en liep er heen en pakte haar gelijk op haar mond en streelde haar body. Oké dat is weer eens wat anders. Hij kneedde haar borsten en speelde met haar kutje en zijn lul was snel op oorlog sterkte.

Dave lachte en zei, tja iedereen spaalt terwijl het hier een geile boel is. Peter zette mijn kanjer op de aanrecht en duwde zijn lul in haar kut en begon haar gelijk stevig te neuken. Wauw die gast liet er echt geen gras over groeien. Uit de andere kamer kwam Cindy aan lopen in haar nachtjapon. Ze lachte en zei oké dat gaat lekker hier. Ze stapte op mijn kanjer af en streelde haar borsten en likte haar tepel. Ze gaf haar een tong zoen en trok haar nacht japon uit. Wauw mooie ronde borsten. Dave kwam weer dichterbij en stond naast me en lachte. Ik schrok, hij pakte mijn lul vast en trok eraan en zei, was een geil gevoel hoe je mijn lul bij haar naar binnen bracht. Hij speelde wel erg lekker met mijn lul. Hij zakte omlaag en lachte en zei, geile pik heb je en nam mijn lul in zijn mond en zoog me. Oké ik werd gepijpt door een man. Oké het was eigenlijk wel heel erg lekker. Peter naaide mijn kanjer naar een hoogte punt en stapte even weg en Cindy begon gelijk haar klets natte kut te likken. Oké die gasten zijn dus zo BI als de pest.

Dave stopte en ik streelde de billen van Cindy. Iedereen liep naar de bank en mijn kanjer zoog twee lullen en werd gelikt door Cindy. Ik zat achter Cindy en likte even haar heerlijk klets natte kutje en stak mijn gevaarte in haar kut. Wauw wat een heerlijk kutje. Dave lachte en zei, oké dat doet ie goed. Bleek dat Cindy meer van de dames was en zich niet snel liet neuken door heren. Ik pakte haar billen want ik wilde nog wel even in deze lesbo kutje roeren. Cindy stapte weg en lachte en zei, oké weer even genoeg. Mijn kanjer op haar rug en Dave en Peter wisselde elkaar af en naaide mijn kanjer terwijl mijn kanjer het geile kutje van Cindy likte. Damn wat een geil gezicht.

Ik zat op de bank en keek er naar. De dames kwamen een aantal flink klaar en de heren waren nu aan de beurt. Ik zat weer achter Cindy en duwde toch mijn pik weer in haar. Begon haar stevig te neuken terwijl ik haar borsten streelde. Ze draaide op mijn pik rond en lag op de bank en zei, nog een keer. Ik bokte weer hard en likte haar tepels en voelde een orgasme komen. Mijn kanjer werd helemaal onder gespoten en ik spoot mijn zaad op dit lekker ding. Wauw moe en voldaan terug naar ons huisje. Al snel lag ik haar kutje te likken en alles leek wel terug, de liefde voor elkaar de spanning en de mega geile sex. Die hadden we samen zeker. We waren opnieuw verliefd. Die week nog een aantal leuke dingen gedaan daar. Dat vertel ik van de week wel. Kan ieder geval zeggen dat het echt de moeite waard was en dat onze relatie een nieuwe kant op is en dat we het weer super hebben met elkaar.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen