Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Het was heerlijk weer. Een geweldige dag om ons uitje mee te beginnen. Missy en ik waren die dag vroeg opgestaan en in de auto gestapt. We waren onderweg naar een hotelletje vlakbij de Belgische Ardennen. Missy was er echt aan toe. “Eindelijk weer eens iets leuks doen. Lekker een weekendje weg naar plek met veel bos! Dan gaan we wandelen en lekker eten in een restaurantje, gewoon lekker niets doen, lekker Chillen!” had ze gezegd. Dus hadden we een week geleden een hotelletje uitgezocht en geboekt, en laat het dan ook nog eens geweldig lekker weer zijn! Blonde Missy had met veel plezier lekkere zomerse kleren ingepakt. Missy had voor haar gevoel altijd veel te grote borsten gehad. Ik was best tevreden met haar borsten, een lekker stevige 85D, maar zij vond het soms een probleem, en nu had nu eenmaal een paar geweldige borsten!

 

Ik had om haar wat op te fleuren wat mooie lingerie voor haar gekocht, waarbij ook een paar push-up bh's. Ze voelde zich nu echt vrouw en had nieuwe leuke kleren gekocht waarin ze zich nog meer vrouw voelde. Trots showde ze weer haar geweldige decolleté, met de push-up kon er geen man zijn ogen vanaf houden!
Ze was 48 jaar maar voelde zich nu een stuk jonger! Ook had ze vandaag zin in sex! Ze genoot nu van de belangstelling van mannen in plaats van zich ongemakkelijk te voelen. Vroeger dacht ze dat truitjes haar niet leuk stonden en de mannen naar haar keken omdat ze te grote borsten had en niet omdat ze er leuk uitzag! Maar nu het weer zomer was kon ze haar nieuwe ik aan de wereld showen!
Met de auto reden we door steeds mooier en heuvelachtiger landschap om uiteindelijk de parkeerplaats voor het hotel op te rijden. Een kleine touringcar stond voor de hotelingang.
Toen Missy in haar korte rokje uit de auto stapte werd er gefloten en geroepen.

De bus had net zijn lading met voetballers gelost en de mannen stonden naast de bus op hun bagage te wachten. “Fwiet Fweew! “Daar moet een piemel in! Daar moet een piemel in!” zongen ze in koor.
Onder luid gelach en opgewonden gejoel werden we door de jongens langs gelaten en gingen we de hotellobby in. “Jezus! Kijk die tieten! Wat een geil wijf zeg! Godverdomme, daar krijg ik een stijve van!” hoorde Missy de jongens zeggen terwijl ze met opgeheven hoofd trots op zichzelf langsliep, ze lachte verleidelijk en draaide uitdagend met haar heupen! Ik wist al lang dat ze kickte op de aandacht van mannen die geil op haar werden en in hun fantasie met haar wilde neuken, de flirt!

 

Tijdens het inchecken kwamen ook de voetballers binnen, luidruchtig en in een vrolijke bui kwamen ze om ons heen staan. De coach kwam ook zijn team inchecken en verontschuldigde zich voor zijn luidruchtige jongens. “Je mag ook bij ons op de kamer slapen hoor! Als je nog een gaatje vrij hebt zeg je het maar hoor! Mag ik een kus?” De stemming zat er bij de voetballers duidelijk goed in. De sfeer was relaxed en niet bedreigend dus genoot Missy van de aandacht. “kom je naar de wedstrijd kijken? Wil je onze mascotte zijn?” “Wanneer is de wedstrijd?” vroeg Missy. “Vanmiddag om twee uur en als we winnen is er hier vanavond in het hotel feest! Wil je ook komen?”riepen ze allemaal door elkaar. “Natuurlijk kom ik op jullie feest maar eerst nog even winnen hè!”zei Missy lachend. “Jezus! Jongens ze komt ook!
Dan moeten we in ieder geval winnen jongens!

 

Kom je dan ook op onze kamer slapen?” Missy pakte de sleutel van de receptionist aan die naar haar lachte en een gebaar maakte van ‘wat kan ik er aan doen‘. We wurmden ons door de voetballers heen en zochten onze kamer op. Missy liet zich lachend op het grote bed vallen. “Dat vindt je wel wat hè! Door al die jongens bewonderd worden!”
Ze lachte en kreeg een geile blik in haar ogen: “Kom dan gaan we naar buiten, lekker genieten van het mooie weer”. ‘Het waren leuke knapen, de oudste van het stel was vast niet ouder dan zesentwintig jaar, Hmm, best lekker, jonge ventjes vol testosteron!‘dacht Missy.

 

Toen we naar de deur liepen hoorde we de voetballers de gang in komen, wat minder lawaaierig maar nog steeds zeer vrolijk. De complimentjes en uitnodigen voor Missy vlogen weer door de lucht. Voldaan glimlachend liep ze het hotel uit en de zon in. Hand in hand slenterde we het dorp in. Na wat etalages beken te hebben vonden we een leuk terrasje met een heerlijk plekje in de zon. We genoten van een verfrissend drankje toen de bus vol voetballers langs kwam. Na een uurtje in de zon gezeten te hebben liepen we verder om na tien minuutjes lopen stom toevallig de ingang van een voetbalveld tegen te komen.

 

Missy herkende de bus onmiddellijk! “Kom, we gaan even kijken!”zei ze. Ik merkte aan haar houding dat de bewonderende en sexueel getinte opmerkingen van de voetballers haar niet koud hadden gelaten. Ik wist dat ze dol was op de aandacht van mannen en dat ze het heerlijk vond om het middelpunt van hun belangstelling te zijn. Toen we bij het veld aankwamen zagen we dat de beide teams zich aan het warmlopen waren.
Al snel hadden de knapen haar in de gaten. Een atletisch gebouwde jongen kwam op haar af ze schatte hem net in de twintig. “Hoi, ik ben de spits, Bart. Als ik vandaag scoor mag ik je dan zoenen? ”vroeg hij haar brutaal en verliefd aankijkend. Missy grinnikte en keek opzij, ik wilde geen spelbreker zijn en haalde mijn schouders op. Missy was nou eenmaal een flirt. Ondertussen waren er meer voetballers om ons heen komen staan.
Missy knikte naar hem:” Oké, als je scoort mag je mij zoenen!” “Hey! En wij dan! Wij willen ook zoenen!” Missy keek naar de jongens, er zat geen enkele lelijkerd bij!
Het waren stuk voor stuk schatjes!

 

Allemaal jonge haantjes, ver van huis, vol testosteron en klaar om te paren! Bart, de spits, trok haar met een arm beschermend dicht tegen zich aan. Instinctief weerde ze hem met een hand af. Missy voelde zijn gespierde lijf door zijn shirt heen. “Kom op jongens, je denkt toch niet echt dat ze jullie lelijkerds allemaal gaat zoenen hè, wat denk je nou zelf!” Missy voelde de sexuele spanning in haar lijf stijgen, de gespierde jonge man die haar stevig tegen zich aandrukte en al die gewillige jonge mannen om haar heen die haar wilde aanraken en zoenen!
Ze kreeg er een kick van!

 

Ik zag aan de blik in haar ogen dat de aandacht van de knapen haar flink opwond! Ik had zelf altijd al wel eens er over gedroomd hoe het zou zijn om mijn Missy met een andere man bezig te zien maar ik kreeg nu het idee dat zij er nu ook over droomde!
Ze wreef met haar mooie slanke handje over de sixpack van Bart en zei:”Winnen jullie nu eerst maar eens! Dan zien we vanavond wel of er überhaupt wel moet worden gezoend!”
Toen de spits haar losliet streek hij met zijn hand steels over haar borst, ik zag dat ze rilde door zijn aanraking en haar grote stevige borsten nog eens extra tegen hem aanduwde terwijl ze hem uitdagend in de ogen keek!

 

Schaamteloos! Ik stond er naast en ze daagde die jongen gewoon uit! Geil keek Bart naar haar opwindende decolleté. En hij was niet de enige die zich aan haar heerlijke lijfje stond op te geilen! Ik voelde een golf jaloezie door mij heen gaan!
Ze wilde toch niet echt, ze haalde zich toch niets in haar hoofd, hè! Aan de andere kant werd ik zelf ook wel opgewonden van het idee mijn geile meisje geneukt te zien worden door een ander!
Er hing nu duidelijk een voelbare sexuele spanning in de lucht!

 

De scheidrechter floot! “Niet weggaan hè!”riep Bart die samen met de andere jongens hun plek op het veld opzochten. Missy en ik zochten een plekje langs de lijn en zagen de wedstrijd beginnen.
De jongens waren niet slecht! Ik ben wel een liefhebber en wat ik zag verbaasde mij! Het werd een spannende wedstrijd en het ging er hard maar sportief aan toe. Tijdens de wedstrijd lette ik extra op Missy en haar plotselinge belangstelling voor voetbal.
Met gemengde gevoelens zag ik haar overdreven enthousiast juichen, ze sprong op, haar flinke borsten schudde opwindend in haar te kleine en te strakke shirtje terwijl ze de jongens aanmoedigde, ze hoopte oprecht dat er door haar team, en zeker door Bart, gescoord zou worden.

 

Ik wist nu zeker dat ze foute plannen had! Ik voelde het, ik wist het gewoon, het hing in de lucht, ik hoopte alleen wel dat ik ook bij haar plannetje betrokken was! Het bleef 0 – 0 tot aan de rust.
Toen de spelers het veld afliepen voor hun kopje thee zag ik de jongens verlangend naar haar kijken, terwijl zij met haar lijfje opwindend stond te draaien. Het leek wel alsof ze het hele team wilde verleiden!

 

Missy en Corne 001

 

Ik realiseerde mij toen ineens dat er een enorme erotische spanning hing! De blik in haar ogen, de manier waarop de jongens naar haar keken! Even dacht ik dat ze met de jongens mee de kleedkamer in zou gaan! God! Dat zou ze ook gedaan hebben ware het niet dat de coach tussen haar en de jongens in ging staan en zei: “Kom op jongens! Wij moeten eerst nog een wedstrijd winnen!
Het feestje moet nog verdiend worden!” en wat hij daar nou precies mee bedoelde? Zou de coach het ook voelden? Nee, Onmogelijk, ik verbeelde het mij maar.

 

De jongens verdwenen en ze draaide zich naar mij om, ze keek mij niet recht in het gezicht en ik zag een schuldige blik in haar ogen. “Jeetje Missy, ga je niet te ver?” “Hoe bedoel je?”zei ze zonder mij aan te kijken. “Je weet donders goed wat ik bedoel! Je daagt niet alleen die Bart uit maar je maakt het hele team gek!”. “Misschien wil ik dat wel!” zei ze zachtjes.
Ik wist niet wat ik hoorde! “Jezus, en ik dan en wij?”antwoordde ik.“
Het is maar een spel! Ik hoop dat jij mij dit gunt, ik weet niet hoe het komt maar ik, zoals ik mij nu voel moet het gewoon gebeuren! Alsjeblieft word niet boos! Ik heb mij nog nooit zo begeerd gevoeld als nu!

 

Als het lukt, wil ik vanavond met jou en die Bart naar bed!”
Mijn mond viel open, ze was als altijd lekker direct! Ik voelde niet alleen jaloezie maar ook een mij onbekende opwinding. Het idee mijn Missy te delen met een andere man!
Haar geneukt te zien worden door een ander!

Jezus!

 

Aarzelend gaf ik toe, bang voor de gevolgen waarvoor dit avontuur misschien zou zorgen. “Oké, weet je zeker dat je dit wilt en hoe denk je hem zover te krijgen? Misschien heeft je Bart wel geen zin in een trio, en wil hij jou helemaal voor zichzelf alleen! Wat dan?”
Missy haalde haar schouders op en zei:”simpel, ik versier hem en neem hem mee naar onze kamer en jij komt een half uurtje later. Dan heb ik hem al zo gek gemaakt dat hij alles best vind!”
Vol ongeloof hoorde ik haar aan! Wat! “jeetje, je hebt er al flink over nagedacht hè? Nou ja, ik heb geloof ik niet veel keus.” Aan de ene kant wond het mij op maar aan de andere kant voelde ik ook jaloezie, ik zou straks ergens rondlopen wetend dat mijn meisje een andere vent lag te pijpen in mijn eigen hotelbed!
En dan, als ik de kamer in kwam? Wat dan? Zou die Bart het echt allemaal wel best vinden?

 

Misschien werd hij wel boos en werd het vechten! Jezus! Verder praten ging niet meer, de jongens kwamen uit de kleedkamer voor de tweede helft. Missy sprong enthousiast op toen Bart de kleedkamer uitkwam en haar een knipoog gaf terwijl hij langs liep en het veld op rende.
Of het haar ontging was mij niet helemaal duidelijk maar volgens mij dacht het hele team dat ze met haar de koffer in kon duiken! Wat er in de rust besproken was in de kleedkamer wist ik niet maar het zou mij niet verbaasd hebben als het over mijn Missy gegaan zou zijn.

 

De jongens bekeken haar goed in het voorbij gaan. Hun ogen likte haar als het ware af.

Ik wist niet of ik nu wilde blijven of liever weg zou gaan, maar dat ik Missy mee zou krijgen was hoogst onwaarschijnlijk dus had ik geen keus! Natuurlijk scoorde Bart! De tweede helft was nog maar net begonnen of hij knalde hem na een geweldige voorzet zo het net in! Hij rende op Missy af, achterna gezeten door de helft van het team.
Hij tilde haar hoog op:”Voor jouw prinses, voor jou!” even verdween ze uit beeld omringd door een horde enthousiaste voetballers. De jongens rende het veld weer op, tot de orde geroepen door de scheidsrechtersfluit.

 

Missy liep naar mij terug met een rode kop van opwinding. Ze had hem gezoend! Ik wist het! Het was ook niet het enige doelpunt, de tegenstander had alles gegeven in de eerste helft en werd na het eerst goal compleet van het veld gespeeld!
De wedstrijd werd gewonnen en toen Missy door het hele team, en door Bart in het bijzonder, was geknuffeld en de jongens in de kleedkamer waren verdwenen liepen wij weer terug naar het hotel.

 

Missy was merkbaar nerveus en opgewonden. We zeiden niet veel, beide waren in gedachte bezig met wat er de afgelopen middag gebeurd was. Ik was bang om haar te verliezen en zij kon volgens mij niet wachten op de avond die zou volgen. Na nog een tijdje op een terrasje te hebben gezeten en over alles en nog wat te hebben gekletst, behalve over wat er die avond nou eigenlijk zou gaan gebeuren, liepen we hand in hand terug naar het hotel.

 

Het was er rustig, geen voetballer te zien. Ook later toen we in het restaurant aan tafel gingen en genoten van een fantastisch biefstukje met pepersaus was het rustig. Even dacht ik dat het feest niet hier zou zijn en alles met een sisser zou aflopen. Toen ik de laatste hap van mijn Dame Blanche naar binnen werkte hoorde ik het!
Vrolijk geklets kwam uit de gang de eetzaal in!

 

De jongens waren er weer! De rust was verdwenen, ook bij Missy.
Onderweg naar onze kamer kwamen we al een aantal jongens tegen die op weg waren naar de ruime bar/discotheek van het hotel en ons herinnerde aan het feest! Op onze kamer aan gekomen sloeg de paniek bij Missy toe! Wat moest ze aantrekken? Alsof het wat uitmaakte! Alles stond haar leuk en ze had de meest feestelijke en zomerse kleding die ze had bij zich.
Haar slanke figuurtje met die heerlijke stevige borsten zorgde ervoor dat ze er eigenlijk in al haar kleren sexy uitzag!

 

Ik adviseerde haar om het rode jurkje aan te doen. Een spannend van boven strak zittend en van onder vrolijk zwierend jurkje waar ze mij altijd blij mee maakte, ze was echt een lekker ding! Een geweldige combinatie, blond haar, licht getinte huid en een rode jurk met rode pumps! Wow!
Zonder nog over de plannen van Missy te praten werd het tijd, tijd om te feesten! Het feest was al begonnen en toen Missy als een van de weinige vrouwen de zaal binnenkwam leek het wel alsof alle jongens op haar hadden staan wachten!

 

Het gefluit en gejoel verdrong de muziek en voordat ik het door had was ze weg, mijn Missy werd door de jongens de dansvloer op getrokken en geknuffeld door de winnaars die hun prijs kwamen innen. Even maakte ik mij weer zorgen maar de stemming zat er snel in en de muziek van Queen ‘We are the champions‘maakte nog eens duidelijk waar het om ging.

 

Ik raakte in gesprek met een jonge die Stefan bleek te heten. Ons gesprek over de eerste landtitel van FC Twente en hun presteren in de toekomst zorgde er al snel voor dat steeds meer jongens bij ons gesprek betrokken raakte. De tijd verstreek en het bier vloeide rijkelijk.
Af en toe zag ik een dansende Missy voorbijkomen, ze had het duidelijk naar haar zin met al die aandacht.

 

Na een tijdje steeg de nood en zocht ik het toilet op. Onderweg ernaar toe keek ik om mij heen, op zoek naar Missy. Waar was ze eigenlijk? Geen Missy te zien.
Onder het plassen ging ik in gedachte terug naar de afgelopen middag en dacht plots aan de afspraak die ik met haar had, was het eigenlijk wel een afspraak? Haar woorden:”simpel, ik versier hem en neem hem mee naar onze kamer en jij komt een half uurtje later.
Dan heb ik hem al zo gek gemaakt dat hij alles best vind!” kwamen als een moker aan!

 

Waar was Missy!
Snel stopte ik mijn jongeheer weg en ritste mijn broek dicht. Ik vroeg mij af hoelang Missy al weg was, of ze überhaupt al wel weg was en ik mij druk maakte om niets. Maar stel je voor dat ze al lang weg was! Misschien had die Bart haar al wel alle hoeken van de kamer laten zien en waren ze al klaar!
Ik wist niet of ik dat wel aankon!
Dan had ze geneukt met een ander, vreemd gegaan!

 

Terug in de zaal zocht ik koortsachtig naar mijn liefje. God, geen Missy te zien! Snel nam ik de trap naar boven. Ik bleef even stil staan voor de deur. Wat zou ik aantreffen in onze kamer? Zo rustig mogelijk opende ik de deur. Het was er donker!
Niemand!
Opgelucht ging ik weer naar beneden de zaal in.

 

Maar beneden was er steeds geen Missy te vinden! Waar was ze? Ik informeerde bij wat knapen of ze haar gezien hadden, ja, gezien hadden ze haar wel maar waar ze nu was?
Nee, dat wisten ze niet.
Tot ik Stefan weer tegenkwam.

 

Hij vertelde mij dat ze volgens hem met Bart naar de beker kijken was in kamer 24. God, naar de beker kijken! Ja hoor! Die sloerie had zich niet aan de afspraak gehouden en was met Bart vast naar zijn kamer gegaan!
Zou ze mij er niet bij willen hebben?
Onzin!

 

Ze ging eerst de beker bekijken en dan pas naar onze kamer of misschien ging het gewoon helemaal niet gebeuren! Toch ietwat ongerust ging ik naar boven.
Voor de deur van kamer 24 bleef ik weer even staan, wat nu kloppen? Ik hoorde wat, ik herkende het opgewonden en ondeugende gegiechel van Missy onmiddellijk!

 

Deze geluidjes maakte ze altijd als we sex hadden en ze tevreden was op het effect dat ze op mij had! Een golf van jaloezie ging door mij heen, de sloerie!
Ik opende de deur en liet hem open staan, misschien wilde ik zo wel heel snel weg zijn! Ik liep snel voorbij de deur naar de douche en toilet en gluurde om de hoek.

 msn 044

Een schok ging door mij heen! Verdomme! Ik wist niet wat ik zag! Jaloezie maar vooral opwinding maakte zich van mij meester. Mijn tengere vrouwtje zat bovenop die Bart!
Geil wipte ze op zijn harde pik op en neer.
Ik zag zijn lul diep in het kutje van mijn Missy verdwijnen! Ze kreunde geil en opgewonden. Haar heerlijke borsten wipte op en neer. God! Wat een heerlijk wijf was ze toch!

Ondertussen was mijn lul keihard geworden en knelde in mijn broek, Jezus! Ik wilde haar ook neuken! Alle hoeken van de kamer laten zien! Zonder verder na te denken liep ik op ze af.
Missy keek om toen ze wat hoorde, ze keek naar mij met een vreselijk geile blik in haar ogen.

 

“Oh, Ja! Daar ben je! Kom gauw ik verlang naar je! Ik wil dat jullie mij allebei neuken! O, wat geil is dit!”kreunde ze. Ik zag Bart schrikken, heel even maar.
Missy had gelijk, hij was zo geil dat hij niet eens stopte met haar neuken! Snel kleedde ik mij uit en ging naast haar op het bed staan, ik lachte even naar Bart. Missy graaide naar mijn pik en begon er op te zuigen.
Ik sloot mijn ogen van genot, wat kon ze dat toch goed.

 

Terwijl ze op de lul van Bart op en neer wipte liet ze mijn harde lul in en uit haar mondje glijden. Dit was niet wat ik wilde ik was zo opgewonden! Ik wilde neuken! “Kom schatje, laat mij je nu eerst even neuken, ik kan niet wachten!”zei ik. Missy keek mij geil aan en liet de lul van Bart uit haar strakke poesje glippen.
Ze schoof haar kontje naar achteren en begon nu Bart te pijpen.

 missy 1051

Ik stapte van het bed en ging achter haar staan. Mijn neuker perste ik tegen haar voorgeneukte kutje aan en duwde hem diep in haar doosje. Ze kreunde toen hij er kompleet in zat. Ze kreunde gesmoord, met een mond vol pik!
Wat een geil gezicht was dit! Ik was zo opgewonden door de bijzondere situatie dat ik haar al snel hard en diep neukte.

 

“Jezus! Kom op, wij zijn ook kampioen geworden dus mogen wij haar ook neuken!” hoorde ik plots achter mij! Shit! Ik realiseerde mij dat ik de deur open had gelaten!
Twee knapen waren niets vermoedend binnen gekomen en vielen net als ik ten prooi aan dit geile en opwindende tafereel! Ik keek om en zag dat de jongens zich razend snel hadden uitgekleed en met hun stijve leuters klaar stonden!

 missy 1038

Ook Missy was gestopt met pijpen en keek uitnodigend en geil naar de twee nieuwe lullen, Jezus, ze vond het allemaal best! Dat het zo‘n sloerie was! Echt nooit gedacht!
Terwijl ik haar neukte trok ze flink aan de twee nieuwe harde lullen, en zoog ze weer op de stijve lul van Bart. God! Ik voelde al snel dat ik dit niet lang zo ging volhouden en haalde mij stijve uit haar kutje en liet mij naast Bart op het bed vallen.
Een van de nieuwe knapen nam onmiddellijk mijn plaats in! Hij neukte haar als een bezetene! Wild hijgend pompte hij zijn lul in en uit het kutje van mijn Missy! Hij maakte een gek geluidje en kwam klaar.

 

Een onbekende vent spoot zijn zaad in mijn Missy en ze genoot ervan! Ze voelde hoe heet en opgewonden de knul was! Hij ramde met een laatste stoot zijn sperma in haar, ze gooide op dat moment haar hoofd achterover en kreunde wellustig toen ze het zaad in zich voelde spuiten! “Oh, Ja! Spuit mij lekker vol!”kreunde ze.

 missy 1053

De jongen liet zich schijnbaar uitgeput van het bed glijden. Missy kroop naar voren en liet zich nu met haar zaad lekkende kutje over de neuker van Bart heen zakken. “Nu jij weer! Lekker, ja, neuk mij, neuk mijn kutje!” De jongen die nog niet klaar was gekomen ging op de rand aan het hoofdeinde van het bed zitten zodat hij met zijn lul vlak voor Missy‘s mond zat.
Ze begon hem gelijk te pijpen, op die manier Bart een goed uitzicht op haar pijpende mondje gevend. Ik was van plaats veranderd en keek nu naar vanachter naar het neukende kutje van Missy.
Het was een ongelofelijk geil gezicht!
Haar kutje strak gespannen om de dikke pik van die Bart! Zijn pik wit van het zaad en geil!

 

Haar kontgaatje stond een klein beetje open en dit was zo‘n opwindend gezicht dat ik besloot het te vullen! Ik ging wijdbeens boven haar kontje staan en duwde mijn stijve lul tegen haar kleine kontgaatje aan.
Godverdomme! Wat was dit een geil gezicht! Mijn 72 kilo wegende heerlijke kleine vrouwtje op twee grote pikken gespietst te zien worden!

 

Toen ik mijn vleesboom haar kringspier door duwde en diep in haar poepertje liet zakken moest ze even stoppen met pijpen om luid te grommen. “Jezus, je neukt mij in mijn reet! Jezus, Ja!
Neuk mijn gaatjes! Ja, neuk mij!”kreunde ze.

 

Ze was net weer doorgegaan met pijpen toen dit mannetje het ook opgaf en zijn zaad zonder waarschuwing in het keeltje van mijn Missy spoot. Hij greep haar hoofd en gromde, zijn lul tot aan de wortel in haar keeltje geperst! Ze kokhalsde even maar slikte dapper het goedje in. Toen hij zijn ballen leeggespoten had haalde hij zijn pik nog druipend uit haar mond.

 

Een dikke druppel lekte nog van zijn pik op het gezicht van Bart.
Bart trok een vies gezicht maar voordat hij er iets aan had kunnen doen likte Missy het zaad snel en verlekkerd van zijn gezicht! Voor Bart was dit het sein om van positie te wisselen.

 missy 3054a

Ondertussen waren er nog een paar voetballers de kamer in gekomen. Ik zag een jongen foto‘s maken met zijn mobiel, leuk voor later gebruik? Een paar waren naakt en stonden met hun eigen pik te spelen, waarschijnlijk wachtend op hun kans om haar te neuken. “Kom prinses, even een ander standje”zei Bart.
Ik haalde mijn lul uit mijn liefje haar kontje en gaf haar de ruimte.

 

Bart kroop onder haar vandaan en een van de jongens die had staan wachten ging gauw op zijn plaats liggen. De knaap was flink geschapen! Missy zag het apparaat, “Oh! Geil”kreunde ze verlekkerd en snel draaide zich om en liet haar kontgaatje over de grote lul heen zakken. “AAARGH, Fuck! God, lekker, die knots in mijn kontje!” zei ze terwijl haar sterretje door de flinke leuter werd opgerekt.
Bart was mij voor, hij kroop boven op haar en schoof zijn dikke pik in haar poesje. Al snel ramde hij er onbeheerst op los.

 

Missy die achterover op haar handen en voeten stond, om zo de jongen die zijn lul in haar kontje had gestoken de ruimte te geven om haar neuken, keek Bart geil aan, recht in zijn gezicht. Twee pikken ragde er wild op los en ik? Ongelofelijk! Ik stond in de rij op mijn beurt te wachten om mijn eigen vrouwtje te neuken!
Missy moedigde Bart aan, ze kreunde geile woordjes, en haar gezicht!
Ik had mijn wijfie nog nooit zo geil zien kijken, wat een slet, alleen van de blik in haar ogen kwam ik al bijna klaar!

 

Missy bereikte ook een hoogtepunt, ze kwam geil kreunend klaar! “Oh, God, Ja, Ja, Ja! Lekker!” Een van de jongend die zich naast het bed stond af te trekken vond dat schijnbar ook, hij klom op het bed naast Missy en spoot, hij kreunde:”Geil wijf” en loosde zijn ballen over de borsten van mijn Vriendin!

 

Voor Bart was dit te geil, ook hij kwam. Hij kreunde:”O, Fuck, “ja, je bent zeker een geil wijf!”en spoot zijn zaad diep in haar soppende kutje. Voldaan stapte hij van het bed af, Missy die achterover leunend de pik neukte die nog in haar kontje zat keek ons allemaal een voor een aan. Geil en uitdagend keek ze ons een voor een in de ogen.

 

De enorme lul pompte in en uit haar strakke anus. Haar kutje stond uitnodigend open en er lekte wat zaad van Bart uit. Missy keek rond met een blik van ‘wie nu?
Wie neukt mij nu?‘.
Een van de jongens die ik die dag nog niet had gezien nam de uitnodiging aan. Hij had een klein pikkie, maar hij neukte als een kolibrie! Het was grappig om te zien!
Enkele jongens lachte hem uit maar het deerde hem niet. Hij pompte als een bezetene zijn lulletje in het kutje van Missy heen en weer en zelfs zij lachte! Het maakte hem niets uit! Hij ramde zijn lulletje snel heen en weer en piepte toen hij klaar kwam.

 

Hij haalde zijn pik uit haar kutje en rukte er wild aan. Bij elke ruk aan zijn lulletje kwam er een straal zaad uit! Zo klein als zijn pik was zo groot moesten zij ballen zijn! Hij spoot haar onder!
Missy lachte niet meer maar genoot zichtbaar van het heftige orgasme van de knaap en de enorme klodders zaad die op haar lijfje terecht kwamen.

 

De dikke pik in haar kontje loosde ook zijn zaad, gesmoord kreunde de eigenaar van het enorme apparaat terwijl zijn sperma diep in haar kontje werd gespoten. Missy kreunde wellustig toen ze de dikke pik voelde opzwellen en zijn zaad in haar aars spoot.
Terwijl ze nog over de dikke tamp heen en weer gleed sijpelde sperma langs de knots uit haar kontje. De slapper wordende lul glipte uit haar aars, gevolgd door een golf zaad.
De jongen kroop onder haar vandaan en keek naar Missy, schudde zijn hoofd:”Ongelofelijk! Ongelofelijk!”zei hij.

Missy had even rust, zat op haar kont op het bed omringd door geile opgewonden mannen. Geil en dankbaar keek ze naar het zaad op haar buik, ze smeerde het geil uit over haar strakke borsten. Veel tijd om uit te blazen kreeg ze niet. Een van de wachtende jongens was ongeduldig en kroop op het bed naar haar toe. Missy spreidde gewillig haar benen en leunde achterover.
Weer werd haar kutje gevuld met een nieuwe verse lul.

 

Missy liet zich als een echte zaadslet neuken door een ieder die maar wilde! Ongelofelijk hoe geil ze was, ik zag haar naar de lul kijken die haar kutje nu vulde. In en uit, in en uit ging de neukstaaf. Weer kreeg mijn meisje een orgasme, ze werd klaar geneukt door een onbekende vent, een knaap van net drieëntwintig jaar spoot zijn sperma in haar hete kutje, ze kreunde en sloot haar ogen:”Oh, je neukt mij klaar, je neukt mij klaar!” En ook deze man kwam, hij brulde luid en kwam klaar in haar kutje!

 

Ook zijn plaats werd ingenomen door een ander en langzamerhand raakte ik de tel kwijt, de kamer stond vol met op haar geilende jongens! Als er een klaarkwam werd zijn plaats snel opgevuld door een ander.
Na een aantal jongens afgewerkt te hebben draaide ze zich om en liet zich op zijn hondjes neuken. Sommige jongens konden niet wachten en lieten zich door haar klaar zuigen of spoten hun ballen leeg op haar lichaam. Missy veranderde langzaam in een zaadpop, ik had nog nooit zoiets gezien!

 

Echt onder het zaad zat ze! Sperma droop van haar gezicht over haar borsten via haar navel naar haar kutje. Jezus! Man, het zag er beestachtig geil uit! Langzaam werd het leger in de kamer, de jongens die zich totaal leeg hadden gespoten verdwenen naar hun kamer, en zo kwam het dat ik met Bart overbleef.
Zijn pik was er weer klaar voor en ik stond op springen! Missy, die glom van het vele zaad, keek mij geil en tevreden aan:”Kom schatjes, vul nog een keer mijn beide gaatjes!
Ik wil dat jullie mij hard en diep neuken!”

 

Bart ging weer op zijn rug op bed liggen en Missy liet achterover leunend de neukstaaf van Bart in haar kontje verdwijnen, terwijl ze langzaam over zijn lul heen zakte perste ze sperma uit haar overvolle kontje.
Even sloot ze genietend haar ogen. “Oh, Oh, Oh, Ik wil je aan kijken als je mij volspuit schatje!”zei ze met haar benen wijd gespreid. Haar schaamlippen zagen er dikker uit dan normaal, haar poesje stond wijd open, opgerekt door al die lullen.
Geil keek ze naar mij en mijn keiharde lul.

 

Ik kroop tussen haar benen, mijn stijve lul klaar om haar te vullen.
Bart‘s pik neukte haar kontje, wat een geil gezicht was dat toch! Ik gromde toen ik mijn stijve moeiteloos diep in haar grotje liet zakken. Al gauw voerde ik het tempo op, ook Bart neukte haar hard!
Missy kreunde en steunde alsof ze er een prijs voor zou krijgen! Ik wist dat ik dit niet lang meer vol kon houden, ze zag er zo vreselijk geil uit, het idee dat ze door al die mannen geneukt was!
Ongelofelijk geil was ik, mijn meisje was door misschien elf of twaalf jongens geneukt en volgespoten! Echt sufgenaaid was ze! Haar heerlijke stevige borsten waren plakkerig van het zaad, druppels sperma hingen aan haar kin en dropen op haar borsten.

 

Terwijl ik haar neukte perste zich zaad langs mijn lul naar buiten, wit van het geil en sperma zag ik mijn leuter haar opgerekte kutje neuken, de pik van een ander nog in haar anus! “Raaaah, Verdomme! Ik kom, Ik kom klaar! Jezus! Raaah!” Brulde ik.
Bart verstrakte ook en Missy voelde zich weer volgespoten worden. De opzwellende pikken in haar neuk gaatjes en het warme sperma dat haar kut en kont vulde deed ook haar nog een keer klaar komen.

 msn 142

Druipend uit beide gaatjes liet ze zich voldaan en doorgeneukt op het bed vallen, uitgeput was ze maar tevreden. “Hier heb ik stiekem al heel lang van gedroomd!”bekende ze.
“Het was wel erg opwindend”moest ik bekennen. “misschien nog eens doen?” zei ze. Jezus, ze was ontketend!

 

Ons sexleven zou vanaf nu er wel eens heel anders kunnen uitzien!

 

Reacties   

0 #1 Bart 09-09-2013 02:22
Dat was een heerlijk avondje, hoop snel weer eens af te spreken, liefst samen, of heb je liever weer het hele elftal?
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen