Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Koninginnedag, eindelijk mooi weer. De zon schijnt en wij hadden er zin in. Lekker even weg en genieten van het weer en lekker aan de borrel. Wij zijn een stel, zij 29 en hij 38 jaar oud. Alweer een lange tijd samen en genieten nog altijd van elkaar. Eerst maar eens even terug. Ons seksleven is lekker en altijd op zoek naar leuk en spannende dingen. Zo hadden we al een heerlijk liggen kloten met een bevriend stel. Dat was geil en leuk. Zo leerde we onze nieuwe fantasie kennen. Mij leek het erg geil om haar eens heerlijk los te zien gaan van een kleine afstand. Er werd veel over gesproken maar de mogelijkheid had zich nog niet voor gedaan.

Oké het weer op 30 april was goed dus we waren in de middag er klaar voor. Zij trok een Bavaria jurkje aan. Haar slanke lichaam zag er lekker uit in het jurkje. Haar kleine maar mooie ronde borsten zonder bh erin. Haar wat witte huidje ingesmeerd tegen de zon. Haar lange donkere haren in een mooi model en wat lichte make-up op. Hup de stad in. Nee, geen Amsterdam maar het is er niet ver vandaan, 9 km maar. Ook bij ons is het altijd groot feest. De eerste kroeg die we tegen kwamen was het buiten druk en gezellig. We proosten en hadden lol. Die middag was het heerlijk weer en de borrels gingen hard. Langzaam werden we toch wel wat teut. Even wat eten en weer lol op het plein bij ons. Live muziek en gezellige mensen. We stonden bij een buitenbar en lachte wat met vrienden. Ik liep even naar de wc en zag daar een stel kloten. Even keek ik er naar en stond gewoon te plassen terwijl zij in de hoek droog stonden te neuken. Bij terugkomst vertelde ik het mijn vriendin die ook even ging kijken. Ze kwam met een grote lach terug en zei in mijn oor, ze liet zich heerlijk vingeren door die gast. Stel je voor dat ik dat was. Ik lachte en zei, geil. Ze gaf me een zoen en pakte haar borrel weer. Het werd rond de klok van 8 uur en je zag mensen al weg gaan. Ik stond bij de bar voor een nieuwe ronde en zag mijn kanjer met twee voor mij onbekende mannen praten. Zo te zien had ze lol. Ik ben niet snel jaloers dus keek en lachte erom. Gaf haar een nieuw fles Smirnoff. Het waren twee heren die ik ouder schatte dan mezelf. Ze had blijkbaar lol met ze. Ik keek van afstand af en toe naar haar en dan lachte ze terug. Ik had niet gelijk het idee dat ze er meer mee bedoelde. Het waren toch oudere heren.

Ik stapte iets dichterbij, niet bedoelt maar gebeurde gewoon. Ze lachte naar me en ik hoorde ze praten over seks. Ik keek even raar maar moest ook lachen. Ik hoorde 1 van die kerels zeggen, mag dan wel eind 40 zijn maar hij werkt nog prima. Ik lachte en zag haar ook lachen. De heren hadden niet door dat ik mee luisterde. Dus als je wilt wil ik het je graag bewijzen hoor lachte die man. Ik liep lachend naar de wc. Ik kwam terug en zag mijn kanjer weer alleen staan. Ik tikte haar aan en zei, waar zijn je oude minnaars. Ze lachte en zei, gingen wat eten. Er werd om gelachen en ik vroeg haar had je het gedaan. Ze lachte en zei tja wie weet. Nu weet ik drank en mijn kanjer doen al haar remmen weg slaan. Het werd al wat later en buiten was alles afgelopen. We stapte nog even de bar in. Dit omdat we toch beide morgen vrij waren. Het was best druk en gezellig. Ze stond te dansen en ik zag dat er een man een arm om haar middel sloeg. He het was weer 1 van de kerels. Hij danste tegen haar aan en lachte. Ik zag haar ook lachen. Ze wiebelde met haar billen tegen zijn kantoenen broek aan. Het nummertje was afgelopen en ze stapte naar de bar. Het was duidelijk dat hij het leuk vond. Was een beste bult te zien in zijn broek. Ook mijn kanjer wist het zo te zien. Ze had een geile blik in haar ogen en lachte naar me. Ze stond aan de bar naast me en hij kwam erbij staan.

Ze lachte naar hem en zei, waar is je vriend. Die is terug naar huis naar zijn vrouw. Ik kon via een spiegel zijn dat hij haar billen aan het kneden was. Hij lachte en zei, waar is jouw vriend dan. Ze lachte en wees mij aan. Hij schrok en gaf me een hand. Ik lachte en zei, lekkere billen heeft ze. Je kon zien dat hij schrok en zei, ja sorry zeker. Wist niet dat het jouw vriendin was. Ik lachte en zei, ja ze is goed om mannen op hol te brengen. Hij lachte en merkte dat ik er niet vervellend om ging doen. Ja jammer dat ze bezet is. Ik lachte en zei, dat zegt toch niks. Hij lachte en zei een beetje geschrokken, ja maar wil geen ruzie. Ik lachte en zei, ben niet boos hoor zag er wel spannend uit. Je zag de spanning op zijn gezicht weg trekken. Mijn kanjer lachte ook en duwde haar billen weer tegen hem aan. Als hij het toch spannend vind lachte ze. Hij plaatste weer een hand op haar billen en kneep erin en streelde haar billen en zei, tja hoe ver is spannend voor hem. Ze lachte net als ik en hij streelde wat omlaag. Ik zag haar het flesje tegen haar lippen plaatsen en haar ogen wat sluiten.

Zijn hand zat nu onder haar jurkje en streelde een blote bil. Ik ging anders staan en zag nu hoe zijn hand haar blote billen streelde en vroeg hem hoe ze voelde. Lekker zacht en stevig zei hij. Is ze al lekker nat vroeg ik haar. Hij liet een vinger tussen haar billen glijden en lachte en zei, wauw ze is klets nat en draag geen ondergoed. Zij lachte en zei, was toch mooi weer. Het was duidelijk dat hij met zijn vinger daar bleef en haar nu aan het vingeren was. Haar mond viel wat open en ze genoot er dus wel van. Damn, best een geil iets, je meisje staat voor je en word gewoon in een drukke bar gevingerd. Hij stopte en likte zijn vinger. Wauw ze smaakt lekker. We lachte er alle drie om. Zo kletsten we nog wat, waarom ik het niet erg vond dat hij aan mijn vriendin zat. Ik lachte en zei, ze is niet mijn bezit en soms moet je eens wat nieuws proberen. Hij wilde graag helpen met het nieuwe iets. Ik lachte en zei, tja wie weet. Ik ging even naar de wc en kwam weer terug lopen. Ze keek me aan en lachte en liep met hem naar buiten. Ik volgde rustig en zag ze in de richting van ons huisje lopen. Ik volgde van korte afstand en zag hoe ze gearmd liepen. Vlakbij ons huisje stapte ze een steeg in. Ik keek om de hoek en zag ze staan tongen en zijn handen gleden over haar hele lichaam. Hij kneedde haar borsten en trok haar jurkje omhoog. Hij likte haar stijve tepels en zij kneedde zijn kruis. Ze opende zijn broek en zijn stijve vriend kwam eruit. Ze zakte omlaag en nam zijn stijve lul in haar mond en zoog hem zo te zien lekker. Hij stond daar zo te zien te genieten van haar pijp en trek beurt. Ik stond maar te genieten en te kijken naar mijn kanjer die een vreemd kerel lekker stond te pijpen. Ik stond zo te genieten van het kijken dat ik niet door had dat er nog iemand aan kwam. Hij keek ook in de steeg en lachte. Ik schrok me rot. Ik lachte ook en hij zei, ziet er goed uit wil ik ook wel. Ik lachte en zei, tja wie niet.

Het was een man met grijs haar en een buikje en zo te zien aardig dronken. Wie houd je tegen lachte ik. Hij zou er toch niet heen lopen dacht ik. Oké dat was een foutje. Hij stapte de steeg in en haalde daar een flinke worst uit zijn broek. Ik zag mijn kanjer naar me kijken en schrok ook. Maar ze ging gewoon door met pijpen. Het was toch wel donker daar dacht ik. Hij ging bij hun staan en die andere man lachte eigenlijk alleen maar. Mijn kanjer keek me aan en zocht even oog contact. Ik lachte en dacht, hoe ver ga je moppie. Ze keek naar die toch wel erg grote lul en pakte hem vast en trok er aan en bleef die andere man pijpen. Het was duidelijk ze ging er voor. Na dat ze de heren nu om en om had gepijpt stond ze op en kwam mijn kant op en zei, vind het koud worden hier. De heren propte hun lul weer weg en kwamen lachen achter haar aan. We liepen de hoek om en stapte bij ons naar binnen. Beide heren lieten hun broek zakken en in het licht was duidelijk te zien dat beide een flinke lul hadden. Mijn kanjer trok haar jurkje uit en liep de trap op naar boven. Beide heren waren u naakt en liepen ook lachen de trap op. Ik volgde en zag haar liggen op bed met haar benen wijd en ze speelde met zo te zien haar mega klets natte kale kutje. Die dikke man kroop tussen haa benen en duwde zijn mond op haar kut en begon haar te likken. De andere bood zijn lul weer aan bij haar mond. Zij zoog hem weer en genot van het beffen en vingeren. Ze kwam dan ook met een kreun klaar. Beide heren speelde nu met haar borsten en lagen ieder aan een kant.

Damn ik stond in de deur opening en had snel de camera gehaald om het vast te leggen. Ze tongde de mannen om en om en had in elke hand een harde grote stijve oudere lul vast. Vingers gleden door haar natte kutje en haar tepels werden lekker gelikt. De eerste man kwam omhoog duwde haar benen wijd en likte even door haar kutje en haar kontje. Kwam nu omhoog en wreef zijn eikel door haar kutje. Ondertussen zoog ze die grote lul en spreidde haar benen wat verder en ik filmde hoe die lul in haar kutje gleed. Elke keer als die lul er wat uit kwam zag je zijn schacht glimmen van haar geile kut vocht. Na een paar minuten wisselde hij met die dikke man. Hij duwde zijn grote dikke lul erin en haar kutje werd echt opgerekt. Hij begon haar te neuken en ik hoorde mijn kanjer stevig hijgen en zag dat ze moeite had met pijpen. De heren wisselde vaak en naaide haar stevig. De eerste man had moeite om niet te komen en spoot dan ook zijn zaad over haar buik en borsten heen. Mijn kanjer lachte en ging zich schoon maken. Ze keek naar die dikke man en zei, laten we eerst wat drinken. Hij lachte en zei prima. Die ander man ging weg en we plofte op de bank. Die man nog altijd naakt en mijn kanjer met een strakke korte broekje aan met een hemdje. Die man ging even plassen en ik keek haar aan, wat wil je. Ze lachte en zei, eigenlijk nog genieten van die flinke lul van hem. Die is echt lekker. Ik lachte en zei, oké have fun. De man kwam terug en ik wees naar boven. Hij lachte en liep naar boven. Ik bleef op de bank zitten en besloot af en toe een naar boven te lopen om te kijken.

(Zij gaat verder).
Ondanks dat het een oudere dikke man was en niet moeders mooiste, had hij me echt wel gek gemaakt met die grote flinke lul. Iets in me had me gestrikt en vond het geweldig dat deze viezerik zich vergreep op mijn jonge slanke body en klets natte kutje. Ik lag op de logeer bed en wachtte. Ik hoorde hem naar boven komen en ik de schim van de deuropening zag ik hem staan. Hij kwam lachen binnen. Kroop naast me op bed op zijn knieën en begon mijn borsten te kneden door mijn hemdje. Hij trok hem omhoog en speelde met mijn harde tepels. Hij lachte en zei, wauw wat ben jij lekker, ik ga je eens lekker misbruiken. Ik hijgde en zei niks. Hij kroop achter mijn hoofd en gleed over mijn borsten omlaag en schoof zijn hand in mijn broekje. Wreef met zijn grote vingers door mijn klets natte kutje. Zijn lul druppelde boven mijn mond toen hij over me heen hing. Ik proefde zijn pis smaak en zijn voor vocht. Hij duwde zijn lul tegen mijn lippen en deze gleed erin. Oké nooit gedacht dat ik een lul die naar pis smaakte zou pijpen maar ik vond het heerlijk geil.

Hij trok mijn broekje uit en begon mijn zeik natte kut te likken en zei, lekker he die natte grote oude lul. Ik hijgde en zei ja. Hij begon mijn mond te neuken terwijl hij mijn kut likte en zijn duim mijn kont vingerde. Damn, ik weet niet wat hij deed maar voelde echt onwijs lekker en ik kwam dan ook trillend klaar terwijl het kwijl over mijn gezicht liep. Trillend en schudden lag ik op bed klaar te komen. Hij kroop naast me en zei open je benen geil ding. Ik deed dit en hij liet twee vingers in mijn kut glijden en deed iets heel lekker en onwijs geil. Ik begon te trillen en voelde een onwijs heftig orgasme op komen. Hij bleef wild bewegen en ik kwam dan ook met een flinke gil klaar. Oooooohhhhhhh ik kwam gewoon spuitend klaar dat was echt iets nieuw voor me. Stralen sap vlogen uit mijn kut. Hij lachte en liet me even bijkomen en zei, dit was zeker nieuw voor je. Ik lag hijgend te lachen en zei ja echt wel en trok zijn grote lul. Hij kroop op me en begon me ranzig te tongen en duwde zijn lul heerlijk in mijn klets natte kut en zei, nu gaan we even lekker lang neuken.

Ik had mijn mond wijd open en voelde hoe die lul diep in me gleed en rustig bewoog en me echt heerlijk raakte. Hij trok de dekens over ons heen en zei, nu ziet je vriend iets bewegen en hoort hij jouw alleen maar. Ik vond het allemaal best het was gewoon heerlijk die grote lul in me. Hij bewoog heerlijk in me en liet me alweer snel komen. Hij voerde het tempo op en likte mijn tepels en oorlel en zei, zeg maar hoe je hem wilt. Ik hijgde best hard en zei, diep in me neuk me gek. Hij bewoog nu sneller en harder en begon me stevig en diep te neuken. Wauw ik zweefde helemaal weg. De dekens weg en geen standje was te gek en zijn heerlijk harde dikke grote oude lul gleed geweldig in me. Af en toe zag ik mijn kanjer naar binnen kijken. Ik zat op zijn lul en keek de hal in naar onze slaapkamer en zag mijn kanjer liggen die zich aftrok. Wauw wat een geil gezicht, een vreemde lul diep in me en mijn kanjer die zich daarop aftrok. Na een tijdje stond ik op en liep naar onze kamer. Pakte de stijve lul van mijn vriend en stond voorover gebogen en zoog hem.

Mijn oude minnaar kwam achter met staan en schoof zijn lul er weer heerlijk in. Wauw wat lekker was dit. Nu lag ik over mijn vriend heen en had mijn kut boven zijn gezicht en hij zag van dichtbij hoe die grote lul in me schoof en ik zoog zijn lul. Hij pompte weer lekker in me en ik voelde de tong van mijn vriend over mijn clit glijden. De man stopte even en likte mijn kontje. Oké anaal ging het worden. Hij duwde zijn eikel tegen mijn kontje en rustig gleed hij naar binnen. Oké ik hou van anaal maar deze lul was wel erg groot. Heel rustig gleed hij steeds iets verder en verder. Langzaam bewoog hij zijn lul in mijn kleine kontje. Mijn kanjer likte nog steeds mijn kut heerlijk. Nu gleed die lul heerlijk anaal. Maar niet voor lang het was toch wel erg groot. Zoog zijn lul weer schoon en hij kroop op me en begon mijn kut weer heerlijk te neuken. Mijn benen om hem heen spoorde ik hem aan. Hij begon te grommen in mijn oor en ik kwam klaar en voelde hoe hij zijn lul leeg spoot in mijn zaad vragende kutje. Al spuitend trok hij hem eruit en ik voelde zijn warme oude zaad tegen mijn kut op spuiten. Damn, die kerel had echt veel zaad. Mijn kanjer had zicht klaar getrokken over mijn borstjes. Ik zat nu helemaal onder gespoten op bed. Ik voelde hoe het zaad uit mijn kutje liep. Ik maakte me schoon en zag nu dat beide heren op een bed lagen te slapen. De volgende morgen schrok ik waker er lag iemand onder dekens mijn heerlijk kutje te likken. Ik schoof de dekens omhoog en zag die oude man liggen. Ach het was lekker en hij likte lekker door. Hij likte me klaar en zei, sorry wil je gewoon nog eens. Ik lachte en vroeg waar mijn vriend was. Beneden denk ik. We tongde geil en ik voelde zijn handen mijn lichaam strelen en mijn borsten te bespelen. Ik trok zijn grote harde lul weer en hij begon met weer heerlijk te vingeren.

Damn, ik was weer bloedgeil. Als snel liet hij me weer heerlijk spuitend klaar komen en er wed gelikt gevingerd getrokken en daarna heerlijk geneukt. Zijn lul gleed weer heerlijk in me. Geen standje te gek en steeds zijn lul diep in me. We stapte onder de douch en gingen daar gewoon door. Zijn zaad vloog tegen mijn kut op en ik zoog hem door en liet hem klaar komen in mijn gezicht. Hij lachte terwijl het zaad over mijn kin heen gleed. Damn ik was weer onwijs lekker geneukt door hem. Na het douchen had ik een jogging pak aan en kwam beneden. Mijn kanjer was er niet. 15 min later kwam hij binnen met een tas vol boodschappen. Hij was daar dus heen. Hij had niks meegekregen dat ik weer genomen was. Ik vertelde het hem onder een genot van een broodje. Hij lachte en zei, nou dat wordt een leuke dag. Dat klopt die dag heb ik me vaker laten nemen door mijn kanjer en oudere minnaar. Ik had zelfs kennis gemaakt met twee lullen te gelijk in me. Mijn vriend anaal en mijn oude minnaar diep in mijn sletten kutje. Wauw dat was echt heerlijk om twee lullen te gelijk in je te voelen klaar komen. We weten 1 ding zeker dit gaat vaker gebeuren en mijn oude minnaar daar hebben we het nummer van en mogen we altijd bellen. Ach, zaterdag Bevrijdingsdag dat kan nog wel eens een geile dag worden.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen