Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Nooit gedacht ik dat zou gaan kijken hoe mijn 28 jaar oude kanjer, zich liet neuken door onbekende mannen. Zal in het kort vertellen hoe we daar aankwamen. We zijn dus een stel en alweer bijna 9 jaar heerlijk samen. Ben zelf dan wel 10 jaar ouder dat maakt mij een gelukkig man. Al een tijdje fantaseren we hoe het zou zijn als we een extra persoon bij ons sexspel zouden betrekken. Zo kletste we er vaak over en soms op internet zochten we leuke sites op die filmpjes en advertentie hebben staan.

Daar zagen we een advertentie van een man die graag sexfilms maakte van leuke stellen. Daarin zou het leuk zijn als hij mee mocht doen maar was geen must. Na wat kletsen hierover besloten we dat dit wel eens heel spannend kon zijn. Na wat mailen werd er een afspraak gemaakt. Mijn kanjer zag er heerlijk uit die dag. Ze droeg een leuk jurkje, haar kleine borsten(85b) stonden mooi in het jurkje, deze zijn mooi rond met kleine tepels erop. Ze droeg een mooie roze kleine string. Haar kleine kutje was heerlijk glad en al lekker nat. Haar donkere haren mooi in een kleine staart en de rest mooi los. Al vind ze het zelf niet mooi maar haar mooie slanke witte lichaam zag er lekker uit en rook heerlijk. Diverse tattoos waren zichtbaar en ze had een mooie tong piercing in. Henk kwam langs en zou ons filmen maar zou niet mee doen.


Toch merkte ik dat ze wel meer wilde maar niet echt durfde. We hadden een mega geile avond en lagen heerlijk te vrijen terwijl Henk dit alles filmde. Tijdens het filmen trok hij aan zijn toch wel grote kale lul. Ik merkte dat mijn kanjer extra opgewonden was hiervan. We plofte na onze geile spel op de bank en Henk plaatste onze film op onze computer. Zo konden we hem branden en zelf bekijken. Ik merkte dat mijn kanjer nog steeds heel geil was. De film aan op onze grote lcd scherm. Terwijl de film op tv zichtbaar was streelde ik mijn kanjer en zei in haar oor. Waarom laat je je niet lekker gaan met Henk. Ze keek me geil aan en plofte naast Henk. Ze streelde zijn kruis en opende zijn broek en haalde zijn inmiddels harde lul er uit. Ze nam hem in haar mondje en zoog en likte zijn grote pik. Ze was al snel naakt en nam plaats op zijn schoot en liet zijn lul heerlijk in haar klets natte kutje glijden. Van plaats dat ik mee deed keek ik al trekkend hoe ze lekker los ging op Henk. De volgende dag bespraken we dit en beide gaf toe dat dit wel erg geil was. Het moest nog maar eens gebeuren maar dan wel alles op film. Wat ik niet wist was dat mijn kanjer ondertussen contact had met Henk en een plan maakte voor een geile film met haar in de hoofdrol.

Ik kwam terug van mijn werk, ik had avonddienst en mijn kanjer bleef slapen bij een vriendin aangezien ze gingen stappen. Deed dit wel vaker. Er lag een dvd met de tekst geile film. Er lag een briefje bij, ik las deze, kanjer bekijk deze film laat me maar weten als je hem leuk vind. Pakte een biertje en klikte de tv aan. Film liep en ik keek met grote ogen. Ik zag mijn kanjer, ze gaf een hand kus en zei in de camera, geniet ervan ga ik ook doen. De camera ging de kamer rond, er stonden vier mannen naakt in de kamer.

Ik zag hoe mijn kanjer er tussen in zakte en die kale stijve lullen om en om begon te pijpen en te trekken. Alle heren droegen een masker. Haar jurkje ging uit en ze zat naakt op de grond, er zakte een heer achter haar en streelde haar borsten en speelde met haar tepels. Zijn lul gleed langs haar kutje welke goed in beeld kwam en er nat was. Ze zoog vrolijk verder en al snel gleed die lul diep in haar.

Wauw ik moest even wennen aan het idee maar ik zat hier toch met een stijve lul te kijken hoe mijn vriendin zich liet nemen door die onbekende man. Ze ging nu op bed liggen met haar benen wijd. De eerste man begon haar te likken en te vingeren en de rest streelde haar lichaam, borsten en liet zich pijpen door haar.

 

Verdomme ze was mega geil bezig. Zo te horen en te zien kwam ze klaar. Een andere man kwam op haar liggen en begon haar weer heerlijk te neuken. Met lange halen naaide hij mijn kanjer die flink lag te hijgen op deze grote lul.

De heren schoven hun lul om en om in haar heerlijke natte kutje en neukte haar stevig. In verschillende standjes liet mijn kanjer steeds een lul diep in haar natte kleine kale kutje glijden. Haar mondje was ook steeds gevuld en haar borsten werden steeds gestreeld.

 

Wauw wat was ze geil bezig.

 

De hele tijd een lul diep in haar en ze kwam best vaak klaar. De eerste spoot zijn zaad over haar buik en borsten. De volgende spoot alles over haar borsten en mond. De volgend pompte flink in haar en spoot zijn zaad diep in haar kutje en de laatste in haar mond. Damn ze was zojuist dik twee uur liggen neuken en was helemaal onder gespoten.

 

Wauw ik stuurde haar een whatsapp met mijn stijve lul in mijn hand en zei, wauw wat een mega geil feestje. Ik kreeg een foto terug van haar en haar vriendin in een wc van een bar.

Beide hadden hun hand bij elkaar tussen de benen.

 

Al snel volgde een filmpje waarop ik zag dat ze elkaar stonden te vingeren.

 

Wauw wat was ze geil bezig.

 

Dat beloofd wat voor aankomende weekend tikte ze.

Nou ik ben er klaar voor.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen