Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Seks met je grote liefde… Het is als een glas van je favoriete whisky: zó bekend, maar elke keer weer héérlijk. Het is als die ene film die je al twintig keer hebt gezien, maar die je toch steeds weer laat janken van ontroering. Het is als dat ene boek dat je steeds weer ademloos uitleest: zó bekend, maar het verveelt nooit. Want je kent elkaar door en door, en weet precies wat de ander lekker vindt. Je hebt het al tientallen of zelfs honderden keren met elkaar gedaan, en toch geniet je elke keer intens van elkaar. Seks met je geliefde is – als het goed is – intiem, vertrouwd en erg lekker.

 

Maar ja… je wilt ook wel eens een andere whisky proberen, toch? Of een andere film zien… En een nieuw boek heeft als voordeel dat je niet weet hoe het verhaal afloopt, wat het extra spannend maakt. Met seks is het net zo: het is superspannend en erg geil om seks te hebben met een onbekende vrouw (of man). Want je kent elkaars lichaam nog niet. En je weet nog niet wat de ander lekker vindt, en hoe hij/zij reageert op alles wat je met hem/haar doet. Kan ze lekker pijpen? Houdt ze van rustige seks, of juist van een wilde neukpartij? Is ze een stille genieter, of krabt ze kreunend het behang van de muur? En welke standjes vindt ze lekker; houdt ze ervan om op je harde paal te zitten en je wild te berijden? Of geeft ze zich juist volledig aan je over, en wil ze dat je haar hard en diep neemt?

 

En hoe zit het eigenlijk met hém… Heeft hij een lekkere lul? Is hij geschoren? Kan hij goed beffen? Wil hij diep gepijpt worden, of wordt hij juist helemaal wild als je op zijn ballen zuigt? En wat vindt hij geil – fluistert hij lieve woordjes, of hitst hij je op met veel ‘dirty talk’? Kan hij het lekker lang volhouden? Lukt het hem om jou spuitend te laten klaarkomen? Je ziet het: er is zó veel te ontdekken als je voor het eerst met elkaar neukt…

 

Veel mensen hebben genoeg aan seks met één (vaste) partner. Daar is natuurlijk helemaal niks mis mee, maar ik behoor tot een andere categorie. Ik vind het geil en spannend om af en toe eens te neuken met een vrouw die ik nog niet ken. Niet om te ‘scoren’, maar omdat het zó geil is om een onbekende vrouw te mogen ontdekken… Dat is nu alweer even geleden, maar vandaag is mijn geluksdag. Want ik heb een spannende date met een bloedgeile MILF die net zo graag op ontdekkingsreis gaat als ik. We ontmoetten elkaar op een sekschat, en na een paar geile gesprekken toonde ze ‘op cam’ haar geweldige tieten. Een stel héérlijke borsten, lekker vol en stevig. De andere mannen werden helemaal wild van haar, vooral toen ze op haar eigen tepels sabbelde. En alleen ík wist dat ze het speciaal voor mij deed.

Sindsdien wil ik maar één ding: ik wil haar ontdekken. Ik wil uitvinden wat ze lekker vindt, ik wil weten hoe ik haar gek kan maken. Ik wil haar proeven, ik wil haar voelen. Ik wil geile seks met haar; pijpen, beffen en neuken, in alle standjes die we lekker vinden. Vandaag gaat het gebeuren – ik ben al in de hotelkamer in Oosterhout die ik voor dit doel heb geregeld. Want een onbekende omgeving maakt seks met een onbekende vrouw nóg spannender en nóg geiler… En ‘onbekend’ is ze voor mij zéker: ik weet alleen dat ze Missy heet, dat ze een partner heeft (net als ik) en dat ze 55 is (30 jaar ouder dan ik). Een echte levensgenieter, met een geile oogopslag. Verder weet ik niets van haar, en dat hoeft ook niet. Vandaag mag ik haar ontdekken, en zij mij…

 

Ik heb haar een kwartier geleden het kamernummer via whatsapp doorgegeven, en nu hoor ik een zacht geklop op de kamerdeur. Snel loop ik naar de deur, en daar staat ze, nog verleidelijker dan op cam. Ze draagt een luchtig zomerjurkje waarin haar borsten heerlijk uitkomen, en ik zie aan haar ogen dat dit een heerlijke middag gaat worden: ze is geil! Ik neem haar mee naar binnen, sluit de deur, en meteen grijpen we elkaar vast. Terwijl haar rechterhand door mijn haar klauwt, vinden onze monden elkaar voor een intense tongzoen. Eerst nog wat verkennend, maar al snel steeds wilder. Onze tongen spelen een geil spel met elkaar, en ik voel mijn lul steenhard worden. Missy merkt het, want ze duwt haar onderlichaam plagerig tegen mijn kruis, en ik hoor haar verlangend kreunen.

 

Terwijl we blijven tongen, leg ik mijn handen op haar heerlijke kont. Ik kneed haar volle billen, en opnieuw kreunt ze. Ik laat mijn handen even onder haar jurkje glijden om haar blote billen te voelen, en verplaats mijn handen dan naar de voorkant, naar haar heerlijke tieten. Ik heb ze al op cam mogen zien, en wil ik ze ‘live’ zien, en voelen. Meteen stopt ze met tongen, en met een geile blik houdt ze me tegen: “Rustig aan jij, we hebben alle tijd… Je mag nu eerst alleen maar kijken…”

 

Met een geile lach wijst ze naar het grote hotelbed, en ik ga erop zitten, wachtend op wat komen gaat. Ze had via de chat al beloofd dat ze me geduld zou bijbrengen, en nu hoop ik dat mijn wachten wordt beloond. Ze blijft op afstand, en als ik in haar ogen zie hoe geil ze is, zou ik haar het liefst meteen willen bespringen. Met moeite weet ik me te beheersen, en Missy beloont mijn geduld met een heerlijke striptease. Tergend langzaam ontbloot ze haar borsten, net als eerder op cam. Ze pakt haar linkerborst, en brengt die naar haar mond, waarna ze geil op haar tepel sabbelt. Ook dit heb ik haar eerder zien doen, maar ‘in real life’ is het nóg geiler. Ze laat het jurkje verder zakken, en even later draagt ze alleen nog een stringetje. Ik zie dat het stukje stof al doorweekt is van haar geile sappen, en snel trekt ze het uit en toont me haar zalige kontje.

Nu ze helemaal naakt is, is ze nóg lekkerder en geiler. Bij de gedachte dat ik deze heerlijke vrouw zo direct ga neuken, voel ik mijn lul kloppen in m’n broek. Maar voordat ik mijn broek kan losmaken, is Missy met een paar snelle stappen bij me. Behendig knoopt ze mijn broek open, en meteen springt mijn stijve lul naar voren. Missy trekt mijn broek uit, en terwijl ik zelf mijn shirt uittrek, duwt ze me achterover op het bed. Ze klimt er zelf ook op, en buigt zich over mijn lul. Terwijl ze me geil aankijkt, grijpt ze mijn pik vast, en begint ze me heerlijk te pijpen. Ik zie mijn pik snel in en uit haar geile pijpmondje gaan, en intussen masseert ze met één hand mijn ballen. Ik word wild van geilheid, en begin mijn onderlichaam te bewegen.

Ik neuk Missy in haar mondje, en voelt hoe ze wild op mijn pik zuigt. “Ik wil je likken,” kreun ik hees. “Ik wil je proeven!”

Terwijl Missy me blijft pijpen, draait ze haar onderlichaam naar me toe en klimt ze op me. Ik zie haar kut boven mijn gezicht verschijnen, en zie dat haar volle schaamlippen druipen van haar sappen. Ik pak haar heupen vast, duw mijn gezicht wild tegen haar kut, en begin haar vol overgave te beffen. Ik lik haar met lange halen, en duw mijn tong daarna op haar clitje. Meteen voel ik haar verstrakken – dit gaat ze nooit lang volhouden. Ik steek twee vingers in haar hete kut, en blijf haar clitje verwennen met mijn tong. Missy pijpt me nu nog wilder, en ik voel mijn orgasme opkomen. Terwijl mijn ballen zich klaarmaken om mijn zaad diep in haar keel te spuiten, vinger en lik ik Missy naar haar hoogtepunt. Ik voel haar verkrampen, en als ik hard op haar clitje zuig, komt ze schokkend en kreunend klaar. En dan houd ik het zelf ook niet meer. Terwijl haar kutsappen over mijn gezicht stromen, spuit ik mijn sperma in vier dikke stralen in haar keel. Missy slikt alles door, en zuigt de laatste druppels zaad uit mijn lul.

Wat een ontzettend geil begin…

 

Even liggen we rustig bij te komen, maar al snel ga ik verder met het ontdekken van Missy’s heerlijke lichaam. Haar kut heb ik al uitvoerig verkend, en nu zijn haar borsten aan de beurt. Ik kneed ze met mijn handen, en als ik haar tepels laat rollen tussen mijn vingers, kreunt ze. Onze monden vinden elkaar weer voor een geile tongzoen, maar al snel stop ik met tongen: ik wil haar tieten verwennen met mijn mond. Ik kneed haar borsten, sabbel op haar tepels, en bijt er zachtjes in. Opnieuw kreunt ze, en hees fluistert ze: “Je maakt me zo geil… ik wil je voelen! Neuk me!” Ik reageer door nog harder in haar tepels te bijten, en mijn linkerhand glijdt naar haar kut, die alweer kletsnat is. En nog een keer kreunt ze, nu harder: “Neuk me, Henk! Toe, neuk me!”

 

Missy komt overeind, gaat op haar knieën zitten, en terwijl ze op haar handen steunt, smeekt ze me: “Neuk me! Neem me hard en diep! Doggy… ik ben er gek op, en het is blijkbaar ook haar favoriete standje om geil geneukt te worden. Ik neem plaats achter haar, en terwijl ik een heerlijk uitzicht heb op haar volle billen, plaats ik mijn alweer keiharde lul tegen haar natte lipjes.

Ik duw in één keer door, en voel mijn pik diep in haar hete lichaam verdwijnen. Haar natte kut sluit als een handschoen om mijn lul, en dan kan ik me niet meer beheersen: ik móet haar neuken. Ik begin in een heerlijk tempo in haar te stoten, en al snel moedigt ze me aan: “O ja, neuk me! Harder! Neuk me!” Ik neuk haar steeds sneller en wilder, en als ik onverwachts een speelse tik op haar linkerbil geef, slaakt Missy een klein gilletje. Dat is voor een teken om nog een keer op haar billen te slaan, nu harder. Wat een geile vrouw is dit, en wat is het héérlijk om haar te mogen neuken.

Minutenlang blijf ik haar neuken en op haar billen slaan, en dan kondigt Missy aan dat ze opnieuw gaat komen. Ik stop met spanken, pak haar heupen vast, en neuk hier nu zo snel en zo hard ik kan. Missy begint harder te kreunen, en de hotelkamer vult zich met seksgeluiden: haar gekreun, mijn gehijg, het soppende geluid van mijn pompende lul in haar hete kut, en het kletsende geluid van mijn ballen tegen haar ronde billen…

Al die geluiden maken me nog geiler, en ik voel dat ik ook weer ga klaarkomen. Ik blijf haar neuken, en als ik mijn zaad diep in haar kut spuit, komt ook Missy weer schokkend en kreunend klaar. Ik trek mijn lul uit haar, en uitgeput vallen we naast elkaar op het bed. Een grote stoom zaad loopt uit haar heerlijke kutje.....

We hebben geneukt, ze heeft me gepijpt, en ik heb haar gebeft. Ik heb haar tieten verwend, we zijn allebei twee keer heerlijk klaargekomen, en toch zijn we nog niet verzadigd. Allebei willen we méér. Ik sta op, ga naar de badkamer en laat het bad vollopen.

 

Deze geile ontdekkingstocht is nog lang niet voorbij…

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen