Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Kom je nog even iets drinken binnen? Vroeg Mark. Ik keek hem aan en twijfelde even. Ik had hem ontmoet in de lokale kroeg,…we waren in gesprek geraakt. Hij was 30 jaar jonger dan mij,..ik was ruim 50 en hij was begin 20 maar hoe later op de avond en hoe meer drank we op hadden hoe gezelliger het werd en (heel raar) hoe leuker ik hem vond. Ach waarom niet dacht ik,… Brabo was al naar huis en het is maar een drankje en misschien word het wel leuk ,…die laatste gedachte kwam zeker omdat ik teveel drank op had. Ik glimlachte en zei,…ja is goed Mark. En ik dacht; misschien laat ik me wel door hem neuken....

Een leuke glimlach verscheen op zijn gezicht,… nou welkom in mijn huis Missy,…. en hij deed de deur open. Het was een studentenhuis dus we liepen achter elkaar de trapgang op. Het was een beetje nauw in de trapgang en door de drank botste ik tegen de muur op en verloor mijn evenwicht en viel tegen hem aan.

Mark draaide zich vlug om en ving me op,… even waren onze gezichten dicht bij elkaar en hij keek diep in mijn ogen. Gaat het? lachte hij. Oops lachte ik ik denk dat ik teveel op heb. Terwijl hij me stevig beetpakte kwamen we boven aan de trap,.. Hij deed de deur van zijn kamer open en deed het licht aan.

 

Voorzichtig leidde hij me naar het bankstel en liet me zitten,.. Hij ging naast me zitten en keek me aan, legde een hand op mijn been ,… en zei ik zal even koffie zetten,… kunnen we even ontnuchteren. Hij stond op en liep naar het koffiezetapparaat dat iets verderop op een klein tafeltje stond.

Terwijl hij de koffie prepareerde keek ik rond. Het was gezellig,… een houten vloer met in de ene hoek een bureau met de lamp en in de andere hoek stond zijn bed,… niet opgemaakt natuurlijk,..

Ik trok mijn jasje uit en leunde achterover en sloot mijn ogen omdat het begon te draaien. Gaat het nog? Hoorde ik opeens en een warme hand voelde ik aan mijn dijbeen. Ik opende mijn ogen en zag Mark,…het water loopt even door en de koffie is zo klaar.

Ow ja hoor gaat alweer hoor,.. het draaide even voor mijn ogen. Dat heb ik ook wel eens hoor lachte Mark en kneep in mijn been. Ik lachte terug en wou mijn hand ook op zijn been leggen maar greep mis (echt waar) en taste in zijn kruis, en voelde een harde bobbel.

Mark bloosde en zei ow sorry Missy ik,…. Ik keek hem aan en iets in zijn gezicht trok me erg aan,…en ik was behoorlijk opgewonden.

 

Sssst fluisterde ik,… het geeft niks, ik bewoog mijn lippen langzaam naar zijn mond en likte met mijn tong langs zijn onderlip. Hij opende zijn mond en zijn grip op mijn dijbeen werd iets harder en strelender.

 

Terwijl mijn tong zich wild in zijn mond de zijne omstrengelde,…ritste ik zijn gulp open en vond zijn stijve lul. Ik omklemde zijn lul stevig en trok er zachtjes aan. MMM kreunde mark,…je bent zo mooi Missy,…en zijn hand gleed over mijn kut. Ik zweeg en ik drukte Mark zacht achterover,…terwijl ik hem zacht trok,…keek ik hem aan en fluisterde jij hebt ook een mooie harde,…ik wil weten hoe hij smaakt.

 

 

Ow god Missy wat ben je een lekkere geile MILF kreunde hij. Langzaam kroop ik naar beneden tot ik ter hoogte was van zijn lul was. Hij stond fier rechtop uit zijn broek,…ik knoopte zijn broek los en trok die iets naar beneden zodat zijn zak ook vrijkwam. Hij was zeker niet groot, maar hij was mooi gevormd en er zat een glanzende eikel op. Ik kuste zijn zak en ik likte de lengte van zijn lul draaide rondjes met mijn tong op zijn eikel. Mijn lippen openden zich en ik begon hem langzaam te pijpen terwijl mijn hand zijn zak aan het masseren was. Mark begon zijn heupen op en neer te bewegen waardoor zijn lul op en neer schoof in mijn mond,… Ik voelde hoe zijn lul klopte,…en zijn eikel opzwol, hij vulde mijn mond helemaal,…. Langzaam liet ik zijn lul uit mijn mond glijden.

 

Zal ik je beffen? vroeg hij. Misschien straks zei ik , ik wil je in me voelen. Ik draaide me om en leunde tegen de achterleuning van de bank, ik deed mijn kont omhoog en deed mijn benen uit elkaar zodat ik de koelte van de lucht voelde. Mark ging achter me staan en leidde zijn lul naar de natte ingang van mijn kut.

Langzaam drukte hij zijn lul naar binnen en ik sloot mijn ogen. Hij begon het tempo op te voeren en ik kreunde bij elke stoot die hij deed. Ik hoorde en voelde hoe zijn zak tegen mijn billen kletste. Ik bewoog mijn heupen in tegenovergestelde richting van zijn stoten zodat het leek dat het dieper ging. God Missy ik hou het niet meer riep hij onder het stoten.

 

Kom maar lekker Mark,…ik hou het ook niet. Mijn spieren verkrampten. En ik voelde de ene na de andere warme straal in mijn kut spoot. Mark schreeuwde het uit,,,,en ik moest ook een gilletje geven.

 

Zo wat zijn jullie aan het doen,..hoorde ik opeens ,…en ik schrok. In de deuropening stonden 4 jongens,… Ow,….verontschuldigde Mark zich,…ben vergeten de deur op slot te doen,..ze zijn mijn studievrienden. Ik lachte ,..hallo jongens,…en ik probeerde me achter Mark te verschuilen.

Mogen we kijken vroeg 1 van de jongens brutaal. De pik van Mark verstijfde in mijn kut,..en hij begon langzaam te stoten. Ergens wond het me wel op dat deze 4 jongens keken en dat Mark me neukte en tenslotte ik was botergeil. MM ga door Mark,…blijf maar jongens zei ik wulps.

 

Mark kuste me hartstochtelijk op mijn mond,…toen gaf hij me kleine kusjes op beide borsten,..en nipte aan mijn harde tepels,…Ik kreunde van zijn warme tong tegen mijn tepels.. Langzaam ging hij naar beneden, ik deed mijn benen wijder,…mijn rechterbeen lag omhoog tegen de leuning van de bank . Ik sloot mijn ogen,…wist waar ik straks zijn warme tong zou voelen. Voelde zijn warme handen de binnenkant van mijn dijen strelen en langzaam begon hij aan mijn clit te zuigen en met zijn tong door mijn kutspleet. Ik kreunde weer, iets harder. Ik keek opzij en zag de 4 jongens op het bed zitten,…ze hadden hun broeken naar beneden en trokken aan hun stijve pik.

 

Het was een grappig gezicht en ik moest glimlachen. Ze hadden verschillende maten pikken,…en alsof de duvel ermee speelde het ging van groot naar klein. De kleinste was toch een kleine 16 cm schatte ik en de langste was 20 cm,.. In ieder geval het was groter dan die van Mark. Mijn tong gleed langs mijn lippen en ik denk dat dat hun geiler maakte want ze trokken harder aan hun pik. Hee Mark riep de jongen met de pik van 16 cm,…mogen we straks ook een keer? Mark opgeschrikt door die opmerking keek me verschrikt aan alsof hij verwachtte dat ik boos zou worden,…

 

Ik lachte naar Mark en grapte: ze zijn wel geil hé,..en knipoogde naar hem. Ik ging rechtop zitten en stond op,.. Ik keek de jongens aan en liep wulps naar hen toe,.. Met grote ogen keken ze me aan,… Het was maar een grapje hoor,..stotterde de jongen. Ik hou wel van die grapjes lachte ik,..jongens dit zullen jullie nooit meer meemaken.

Ik knielde ,…en nam de 16 cm in m'n mond,…met mijn andere hand schoof ik langs de enkel van de jongen die naast hem zat en greep zijn pik die ik langzaam aftrok.

 

Ik wist niet wie achter me stond want ik was druk aan het pijpen,…maar mijn bekken werd omhoog getild en ik voelde een eikel tegen de schacht van mijn kut aan,… Je bent zo geil fluisterde een stem en zijn lul schoof mijn natte kut in,…het was die jongen met 20 cm voelde ik,.. Hij begon meteen heftig te stoten en ik voelde dat zijn lul hevig klopte,….hij zou zo klaarkomen,…en inderdaad even later spoot hij zijn warme zaad diep in mijn kutje.

 

Ooooooo kreunde ik,…met de harde pik in mijn mond,…ik voelde hoe de lul van 20 eruit floepte en even later stootte weer een eikel tegen mijn kut,… Deze was iets kleiner maar neukte ook geweldig goed,…hij stootte zo hard dat ik bijna de lul die ik pijpte eraf beet,… Even later kwam hij ook klaar,…en ik voelde hoe het sperma uit mijn kut lekte, Ik liet de lul uit mijn mond glijden en ik stond op en draaide me om,..

De pik die ik zoog stond fier overeind en ik ging erop zitten,….ik draaide achtjes op zijn lul,… De jongen die ik trok,…ging voor me staan en zei,…ooow Missy ik ben zo geil,…ik wil in je mond spuiten.

 

Hij drukte zijn lul tegen mijn lippen en ik opende mijn mond,…en terwijl hij zijn lul diep naar binnen schoof kwam hij al klaar en vulde mijn mond met zijn sperma. Ik probeerde alles in te slikken maar het was veel en het droop mijn mondhoeken uit,

 

… Ik begon sneller te wippen op de lul waar ik op zat en even later voelde ik hem ook klaarkomen,.. Ik stond op en keek naar de jongens,…. Nu jongens nu moeten jullie slapen,…het is genoeg geweest,… Met slappe en lege lullen liepen ze de kamer uit,…

Ik liep naar de deur en deed de deur dicht en lachte naar Mark,.. Nu Mark,…voor dat we gaan slapen,…mag je me klaarneuken,…het is niet te geloven 5 lullen gehad maar ben niet klaargekomen.. Het is goed zei Mark en kuste me,..drukte  me achterover op de bank en neukte me, terwijl ik zijn tong diep in mijn mond zoog spoot hij me nog een keer vol met zijn hete zaad..... en ja ik kwam klaar en hoe, ik kreunde en gilde de hele straat bij elkaar.......

Mark bleef me zachtjes doorneuken en fluisterede lieve geile woordjes in mijn oor, ik genoot zijn paal bleef stijf, nog een paar stootjes en jaaaaa ik kwam intens, voor de tweede keer…

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen