Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het was niet de eerste keer dat ik uit ging zonder slipje, maar wel de eerste keer dat er echt iets gebeurde. Mijn man René had het er al een paar keer over gehad dat hij me graag eens met een ander zou willen zien vrijen en het idee sprak mij ook wel aan. Dit is een beschrijving van die eerste keer.

We gingen naar een bar waar we regelmatig komen. Ik droeg een blauw geplisseerd rokje en een wit bloesje, verder niets. Het was niet al te druk en ik ging aan de bar zitten, naast een mij onbekende man, René aan de andere kant naast me. We kletsten wat en toen René merkte dat ik geïnteresseerd was in mijn buurman begon hij me op te geilen door met zijn hand op mijn bovenbeen mijn rokje steeds verder terug te schuiven. De man, die David heette, merkte natuurlijk wel wat René aan het doen was, maar hij reageerde pas toen René even naar het toilet was.

'Je hebt mooie benen', zei hij rustig, 'zou je het erg vinden als ik hetzelfde deed als je man?'

Nee, schudde ik. Zijn directe aanpak beviel me. Toen hij zijn hand op mijn blote bovenbeen legde huiverde ik. Hij streelde de binnenkant van mijn dij en door het spreiden van mijn benen gaf ik te kennen dat hij niet hoefde te stoppen. Voordat hij tot de ontdekking kon komen dat mijn pruimpje onbedekt was, kwam René terug. De schat merkte meteen wat er aan de hand was en handelde precies zoals ik het wilde hebben. Hij zei dat hij een potje ging biljarten met een kennis van hem en dat hij me graag aan Davids zorgen toevertrouwde.

Zodra René was vertrokken kwam Davids hand terug op mijn rechterdij. Terwijl we voor de buitenwereld in een gemoedelijk praatje waren verwikkeld, verkende hij met zijn tintelende vingers mijn blote huid, heel bedachtzaam en zonder iets te forceren. Zijn hand gleed langzaam weer af naar de binnenkant en nu ging hij door tot waar een broekje had moeten zitten.

'Hmm', zei hij, toen hij de afwezigheid ervan vaststelde, 'wat een leuke verrassing!'

Ik vond het heel opwindend en spannend en gaf hem zoveel mogelijk ruimte, maar zittend op de barkruk was het natuurlijk niet mogelijk mijn kutje binnen te gaan. Ik voelde aan wat van me verwacht werd en gleed daarom van de kruk af. Hij wachtte tot ik stond en terwijl ik nonchalant nog een wijntje bestelde stak hij zijn hand tussen mijn benen. En verdomd als het niet waar is, even later zat zijn wijsvinger in me.

We konden natuurlijk geen gekke dingen doen, maar het was heerlijk hoe hij in me bewoog en dat liet ik hem ook merken. Langer dan een minuut zal het niet geduurd hebben.

'Zullen we ergens anders gaan zitten?', vroeg hij toen ik weer was gaan zitten.

Achterin de kroeg staan van die bankjes met vaste tafeltjes in een soort alkoof en hij had gezien dat een van die alkoofjes vrij was gekomen. Ik volgde hem, glas en pakje sigaretten in de hand, dwars door de kroeg. We passeerden René en zijn maat en ik zei hem wat we van plan waren. Okay, lachte hij. Op de bewuste plaats ging ik tegenover David zitten. Nu konden we in ieder geval wat beter met elkaar praten. Hij vertelde dat hij getrouwd was, dat hij 45 jaar was en dat hij iets als dit nog nooit had gedaan, maar dat ik hem wel een stijve had bezorgd, die hij graag wilde ontlasten. Ik antwoordde naar waarheid dat het mij ook nog nooit was overkomen, maar dat ik het wel heel lekker vond en dat het wat mij betreft hierbij niet hoefde te blijven. Wat ik daarmee bedoelde? Nou, zei ik, we kunnen thuis een feestje bouwen. Het hart klopte in mijn keel.

'Meen je dat nou?', vroeg hij.

Ik zei ja, en vertelde gewoon eerlijk hoe René erover dacht. Het gesprekje wond ons op.

'Heb je ook geen beha aan?', vroeg hij op een gegeven ogenblik.

Mijn bloes had maar drie knoopjes. Het bovenste was al open en ik knoopte ook het tweede los. Terwijl ik een beetje ging verzetten, met mijn rug naar de bar, schoof ik mijn linkertietje bloot. Ik was zo hitsig als de pest en liet hem tussen mijn duim en wijsvinger zien dat mijn tepeltje hard van verlangen was. Hij kreeg het er benauwd van.

'Ja, ik wil je wel eens helemaal naakt zien', steunde hij bijna.

'Dat kan hier moeilijk', grapte ik. Dat gaf de doorslag.

'Okay', zei hij, 'dan wil ik wel mee…..'

Ik besloot dat dan ook maar zo snel mogelijk moest gebeuren en ging bij René informeren hoe lang hij nog bezig zou zijn. Hij begreep wat er aan de hand was en maakte er meteen een einde aan.

We rekenden af en gingen met zijn drieën naar buiten. David was ook met zijn auto. We zeiden dat het niet ver was, maar hij wilde toch liever zijn eigen auto meenemen. Geen probleem, rij maar achter ons aan. Dat deed hij keurig en binnen vijf minuten waren we thuis.

In de kamer deden we twee schermlampen aan en dronken eerst wat. We waren alledrie wel zenuwachtig hoor. Niemand wist eigenlijk goed hoe te beginnen. Daarom besloot ik zelf maar het initiatief te nemen. Ik zocht een CD van Joe Cocker uit en zei dat ik wel wilde dansen. René snapte natuurlijk wel dat ik niet hem bedoelde en daarom zei hij tegen David: als je zin hebt, ga je gang. Terwijl René op de bank bleef zitten, liepen David en ik hand in hand helemaal naar de andere kant van de kamer. Onze kamer is vrij groot, 12 m lang en 7 m breed, en heeft een L-vorm. Daar waar wij gingen dansen begint de onderkant van de L, zal ik maar zeggen; je kunt dan nog een meter of drie naar rechts, waar je in feite uit het zicht bent van iemand die in de kamer zit. Maar we begonnen in het zichtbare gedeelte.

Het was natuurlijk geen echt dansen. We schuifelden wat, heel dicht tegen elkaar aan en daar voelde ik ook zijn opgewonden bobbel tegen mijn buik. Zijn handen waren op mijn middel en tastten langzaam mijn billen af. Toen ze afgleden naar de onderrand van mijn rokje, hief ik mijn gezicht op. Zijn tong gleed mijn mond binnen en we begonnen hartstochtelijk te kussen. Als hij er nog niet helemaal zeker van was, wist hij nu wel dat hij zijn gang kon gaan. Ik was me er heel goed van bewust dat René aan de andere kant zat toe te kijken en toen David mijn rokje omhoog begon te trekken, terwijl ik met mijn rug naar mijn man gekeerd stond, voelde dat zo geil aan dat ik ongecontroleerd begon te trillen van genot. Met zijn handen op mijn blote billen gaf ik me helemaal over aan dat heerlijke gevoel. Ik begon aan zijn oorlelletje te sabbelen en kreunende geluidjes in zijn oor los te laten. Zijn vinger gleed door mijn bilspleet tussen mijn benen door naar mijn drijfnatte kutje. En nu kon ik me wel laten gaan. En dus wipte ik op het topje van zijn vinger en kreeg mijn eerste orgasme. Zo snel was het nog nooit gebeurd, maar zulke omstandigheden had ik dan ook nog nooit meegemaakt. Hangend in zijn armen liet ik het helemaal komen, jammerend, steunend en kreunend. Daarna zochten onze monden elkaar weer op, gulziger nu, en in die vrijpartij werd ik met mijn billen tegen de rand van de tafel gedrukt die in de korte hoek van de L staat. Ineens zag ik ook René naast me staan, die gedienstig de bloemenvaas en de andere dingen die op de tafel stonden weghaalde. De mannen begonnen nu samen te werken. Zonder dat er iets werd gezegd, wisten ze kennelijk precies wat ze wilden. Ik werd op mijn rug op de tafel gelegd….

De tafel is niet lang genoeg om er helemaal uitgestrekt op te kunnen liggen. Mijn benen bungelden nog over de rand, maar dat werd even zo gelaten. David schoof mijn knieën uit elkaar en kwam tussen mijn benen staan. Hij boog zich over me heen en begon mijn rokje los te knopen. Tegelijk trok René mijn bloesje uit mijn rok en maakte de knoopjes open. Ik klemde me met beide handen aan de tafel vast, wat dit ontbloten door twee mannen maakte me bijna krankzinnig van geilheid, maar dat duurde niet lang, want toen mijn bloesje open was moest het over mijn armen uitgeschoven worden. Dat ging bijna tegelijk met het uittrekken van mijn rokje. En nu was ik dan eindelijk naakt, zo naakt had ik me nog nooit gevoeld. David trok mijn benen omhoog en zette mijn voeten op de tafel. Ik lag compleet te trillen. Toen kwamen de handen, vier stuks, die me overal begonnen te betasten, René aan de bovenkant en David aan de onderkant. Kun je je voorstellen dat een meisje daar gek van wordt? Ik in ieder geval. Ze waren overal. Mijn tepeltjes staken als torentjes omhoog en mijn kutje begon te lekken. En toen er weer vingers naar binnen gingen, twee of drie deze keer, voelde ik het alweer aan komen. Mijn billen kletsten op de tafel en ik liet me helemaal gaan nu. Het was godsgruwelijk lekker en ik schreeuwde het uit van genot.

Er moest nu geneukt worden, vond René en er was niemand die hem tegensprak. Ik zei dat ik het graag op de grond wilde en dat vonden de heren prima. Ze tilden me met zijn tweeën op en ik werd zorgzaam op de grond gevlijd. Ik keek nieuwsgierig toe hoe David zich uitkleedde. Naast me deed René hetzelfde, maar ja, die kende ik. Ik was heel benieuwd hoe David eruit zag. Hij stelde niet teleur. Goed gespierd, een beetje haar op zijn borst en een strak slipje om een flinke knobbel. Toen hij het uitdeed stond zijn penis stram in het gelid. Ik schatte hem op een centimeter of 17, 18, net zoiets als van René. Hij ging op zijn knieën tussen mijn gespreide benen zitten, met zijn paal in zijn linkerhand. Toen boog hij voorover en ging languit op me liggen, met zijn harde lul op mijn buik. Hij kuste me opnieuw en zei dat hij er klaar voor was.

'Laat me hem eerst eens proeven', fluisterde ik.

'O', zei hij, 'ik dacht dat je man in je mond wilde.'

René zat op zijn knieën naast me, ook helemaal naakt, met zijn piemel in zijn hand, en hij ging ervan uit dat ze me samen zouden pakken. René hielp hem uit de droom. Nee, hij wilde alleen maar toekijken en David mocht met me doen wat hij wilde.

Dat veranderde de zaak. Hij kroop weer van me af en ik kwam ook overeind. We gingen tegenover elkaar zitten en ik ik nam eerst zijn pik in mijn hand. Dat vind ik zo lekker, zo'n van verlangen steigerende paal. Terwijl ik hem begon op te wrijven liet hij zich achterover zakken.

'Ja baby, ga maar lekker liggen', zei ik.

Zelf ging ik op mijn knieën en proefde eerst zijn eikel. Hij begon moeilijk te ademen. Toen boog ik diep voorover en liet hem in mijn mond glijden. René zegt dat ik heel goed kan pijpen en ik liet me van mijn beste kant zien. Na een paar keer heen en weer schuiven kon ik hem helemaal opnemen. De eikel zat ongeveer in mijn keel, maar dat kan ik goed hebben. Ik weet dat een man het fantastisch vindt als hij er helemaal in kan en ik ben ze graag ten dienste. René stimuleerde me door mijn kutje te vingeren. Het was voor het eerst van mijn leven dat ik iemand pijpte terwijl een ander mijn flamoesje onder handen nam. Een fantastische ervaring en ik begon echt fanatiek te blowen, totdat David kreunde dat hij het niet langer volhield. Het zou natuurlijk jammer zijn als hij de eerste de keer in mijn mond zou komen. Dus liet ik hem eruit floepen. Hij deed zelf een condoom om en ik ging op mijn hurken boven hem hangen. Toen liet ik me zakken terwijl hij zijn pik vasthield. Het ging uitstekend, meteen diep erin. En toen was het paardje-rijden geblazen. René vond het schitterend en moedigde ons allebei aan. Ik begon zelf ook te steunen en te roepen.

Ach, het was gewoon onwijs. David deed het heel goed. Hij hield zich in tot ik kwam en toen ik in mijn orgasme voorover klapte, nam hij de gelegenheid te baat om me onder te spuiten, over mijn tietjes en mijn buik. Toen ik me van hem afwentelde en naast hem op de grond zijn sperma uitwreef, kwam René ook. Op zijn knieën naast me richtte hij zijn straal voluit op mijn gezicht. Godverdomme, dat was wel heeeeeeeeerlijk……

Met zijn drieën dronken we daarna gezellig een paar pilsjes, c.q. wijntjes, lekker naakt zoals we waren. Na een tijdje zag ik af en toe de paaltjes weer gaan steigeren. Het was duidelijk dat er nog meer zou volgen. René vroeg of ik me voor hen wilde masturberen. Nou, graag! Ik ging weer plat op de grond en begon me wijdbeens voor de jongens te vingeren. Ze waren al gauw weer in staat van paraatheid en nadat ik was gekomen gingen ze experimenteren met mijn kut. Ze goten er wat wijn in, lekker prikkelend, en gingen er dingetjes in stoppen, zoals de hals van een bierflesje. Op een gegeven moment kwam René met een ping pong-balletje aan zetten. Dat had ik nog nooit gedaan, maar het was hartstikke geinig. Ze stopten het balletje in mijn kut, ik hield het binnen en liet het er door mijn spieren te spannen uitspringen. Er werden nog andere dingen naar binnen gebracht, zoals ijsblokjes, maar dat balletje was zo leuk dat we het later nog vaak hebben gedaan. Op een gegeven moment was mijn kutje zo overbelast geraakt dat ik moest plassen. Daar wilden ze graag getuige van zijn. Dus besloten we naar de badkamer te gaan. Toen ik op de w.c.-bril zat, met mijn benen wijd zei David dat hij ook nodig moest. Dat was ook weer een nieuwtje.

'Laten we het samen doen', zei ik: 'Pis jij maar tussen mijn benen door.'

Dat had nog heel wat voeten in aarde, want zijn lul was aanvankelijk te stijf, maar door te concentreren lukte het op een gegeven ogenblik toch. Hij zeek mijn buik onder en dat vond ik weer zo geil dat ik riep dat hij ook wel hoger mocht richten. Toen kletterde het op mijn tieten en godverdomme, daar kwam ik weer klaar van. We hadden nog nooit plassex gedaan, zoals dat zo mooi heet, en ik wist niet dat het zo lekker kon zijn.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen