Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik ben getrouwd met een fantastische man, René. We laten elkaar helemaal  vrij en daar genieten we allebei enorm van. We experimenteren en doen  van alles, maar het allergeilste is toch samen uitgaan en zien wat ervan  komt. René kickt er enorm op om mij met een ander te zien vrijen en ik  vind het zelf ook het einde om het te doen met een vreemde, terwijl mijn  man toekijkt. Maar het loopt ook wel eens anders en dat respecteert hij  ook. Een van de keren dat het heel anders liep was afgelopen zomer. 

We waren net terug van vakantie en besloten die zaterdagavond nog even  uit te gaan. Het was eind juli en broeierig warm. Ik droeg een superkort  spijkerrokje en een luchtig kort bloesje, zo'n beetje net niet/net wel  doorschijnend, precies genoeg om mijn tepeltjes te laten zien, onder mijn  borsten nonchalant in een knoop gestrikt, zodat vanaf mijn navel mijn buik  bloot was. Meestal deed ik geen slipje aan als we in zo'n stoute bui waren,  maar dit keer besloot ik het wel te doen. Het is altijd een moeilijke keuze.  Ik vind het oneindig geil om zonder broekje uit te gaan, maar even goed  vind ik het onbehoorlijk liederlijk om het te laten uittrekken als het zo ver  komt…. Een piepklein zwartzijden slipje werd het. 

De procedure is dat René gaat biljarten en dat ik aan de bar plaatsneem om  me ongestoord te laten verleiden als zich een interessante mogelijkheid  voordoet. Het was niet overdreven druk die keer en ik kon op mijn gemak  een plaatsje uitzoeken achterin de kroeg, aan de korte kant van de bar,  waar je in de buurt van de toiletten aardig beschut zit. Het duurde niet lang  voordat zich twee mannen meldden. Ze hadden aan een tafeltje gezeten en  gezien hoe ik in mijn eentje zat te drinken.

'Laat je man je zomaar alleen zitten?' Niet erg origineel, maar ja, je moet  ergens beginnen. Hij zag er niet onaardig uit, maar was zeker al diep in de  40 schatte ik. En zijn vriend idem. Of ik iets wilde drinken? Ja, waarom  niet. Zo gingen ze aan weerszijden van me zitten. Arnold en Gerard,  stelden ze zich voor. Ze waren zwagers van elkaar en hun gezinnen waren  ergens op een camping. Zij moesten eerder terug voor hun werk – ze  hadden samen een eigen bedrijf – en waren die dag op weg naar huis. Ze  moesten nog een honderd kilometer en hadden besloten hier even wat te  drinken.

Het kon wel wat worden, dacht ik, terwijl we zaten te babbelen en ik zette  alvast mijn best beentje voor. Uitdagen is mijn favoriete spelletje. Door  mijn benen over elkaar te slaan, eerst aan de ene kant en daarna aan de  andere kant, gunde ik ze allebei om beurten een blik op mijn blote dijen.  Ondertussen gewoon door keuvelend liet ik mijn rokje steeds verder  terugglijden tot het echt niet verder kon. Natuurlijk ontsnapte dit niet aan  hun aandacht.

'Het is wel nog steeds benauwd warm', bond ik op een gegeven moment de  kat de bel aan, terwijl ik de bovenkant van mijn bloesje wat verder  opentrok. 'Dat is altijd de pest, daar kun je je niet op kleden…' Dat was waar, beaamden ze. 'Minder dan je nu aan hebt kan bijna niet',  voegde Arnold er olijk aan toe. 'Daardoor maak je het anderen weer  warm…'
Ik lachte ongedwongen mee. 'O ja? Sorry….' Expres overdreven kneep ik  de bovenkant van mijn bloesje met mijn vingers dicht.
'Nee, nee, asjeblieft….' Hij stak spontaan zijn hand uit. Zijn vingers  waren zacht op de rug van mijn hand. Ik liet zachtjes mijn hand afglijden  terwijl ik hem donker aankeek. Het was goed dat hij zich niet meteen  terugtrok, zodat hij met zijn vingers losjes om mijn pols de afdaling kon  meemaken, langs mijn linkerborstje, waar ik even pauzeerde. Ik zag zijn  adamsappel op en neer gaan toen ik nadrukkelijk langs mijn geïrrigeerde  tepeltje scheerde, dan verder naar beneden lichtjes afbuigend naar het  midden, weer even aarzelend bij de rand van mijn bloesje, om hem dan  mee te voeren over mijn licht hijgende blote buik. Al die tijd – het leek  een eeuwigheid, maar het waren maar een paar ademloze seconden –  bleven we elkaar aankijken. Ter hoogte van mijn navel vernauwde ik even  mijn ogen en liet ik het tipje van mijn tong over mijn bovenlip gaan. Hij  stelde me niet teleur. Zijn vingers ontspanden zich en ik liet elegant mijn  hand wegslippen, zodat hij direct contact kon maken met mijn naakte huid.
'Zo goed?', vroeg ik zwoel.
'Perfect', fluisterde hij. 
Hij schermde met zijn rug eventueel nieuwsgierige blikken vanuit de kroeg  af en ik leunde iets achteruit om ook Gerard te laten zien wat er gebeurde.  De situatie was gunstig. De barman stond helemaal aan de andere kant van  de bar te dobbelen met een paar klanten en zo lang we hem niet riepen  voor een drankje liet hij ons aan ons lot over. Bovendien wist ik me vanuit  de verte ook nog gedekt door René, die uiteraard wel wist wat er gaande  was en ongetwijfeld ook een oogje in het zeil hield om me voor  onaangename verrassingen te behoeden.
Eerst moest ik nu zorgen voor voldoende ruimte voor Arnold en daarom  legde ik mijn hand losjes op de bar. Hij streelde behoedzaam mijn buik,  van de rand van mijn rokje tot de knoop van mijn bloes. Ik voelde hoe de  tepeltjes op mijn tietjes steeds harder werden en gaf met bewegingen van  mijn buik aan dat hij op de goede weg was. Toen hij weer tegen de knoop  botste, die, naar nu bleek, te strak was aangetrokken, nam hij de enig juiste  beslissing. Hij maakte de knoop los. Het was verrukkelijk. Toen mijn  bloesje van beneden open was, kroop zijn hand er meteen onder. 
'Jezus Christus', hijgde hij toen hij mijn linkerborstje voelde. Eindelijk kon  Gerard nu ook wat doen. Van de rechterflank voelde ik een tweede  heerlijke aanval komen. Twee handen met duizend vingers betastten nu  allebei mijn tietjes; ik liet ze graag begaan en stak niet onder stoelen of  banken dat ik ervan genoot. 
'Jullie maken dit meisje heel geil', lispelde ik. 
Arnold was weer de eerste die zijn werkterrein wilde verleggen. Zijn hand  gleed onder mijn bloesje vandaan naar mijn benen. 
'Even wachten  jongens', zei ik. 'Laten we eerst wat te drinken bestellen, anders loopt het  in de gaten.'
Ik kon met ze lezen en schrijven. Ze gingen weer netjes zitten en riepen de  barman. Zelf gleed ik van mijn kruk af en ging tussen hen in staan. 'Even  luchten', pufte ik, 'mijn billen zaten zowat vastgekleefd.' Ze konden haast  niet wachten totdat de barman weer was teruggeslenterd naar zijn oude  plekje om te controleren of ik de waarheid had gesproken. Wat een geluk  dat er aan die kant van de kroeg helemaal niemand zat, dacht ik, terwijl  hun handen onder mijn rokje op verkenning gingen. Dat was natuurlijk de  goden verzoeken. Net toen een van mijn mannen aan mijn slipje begon te  pellen, zwaaide de deur open en kwam een lawaaierige groep tieners  binnen die plaats namen aan de lege tafeltjes achter ons. 
Arnold vloekte zacht. 'Ik was in staat geweest je broekje uit te trekken',  mompelde hij teleurgesteld toen we weer meer of min geordend naast  elkaar zaten. 
'Ja', viel zijn zwager hem bij, 'dit is wel een afknapper.  'Kunnen we nergens anders naartoe?'
Ik voelde instinctief aan dat deze mannen niet in zouden zijn voor een  kwartet met René. 'Misschien valt er wel iets te regelen', opperde ik  voorzichtig. Ze waren een en al oor. Ze begrepen best dat ik niet zo maar  met twee wildvreemden de hort op kon gaan. 'Ik kan er wel tussenuit',  legde ik uit, 'maar dan moet mijn man wel weten met wie…'
Het was Arnold die met het idee kwam. 'En als we nu eens…' Het was  simpel en ongelooflijk. 'Als een van ons nu eens zijn rijbewijs aan je man  in bewaring geeft!'
'Geniaal', zei ik bewonderend. 'Als je dat ervoor over hebt!'
Ik zocht oogcontact met René en wenkte hem.
Toch wel komisch dit. Ik merkte dat de twee mannen heel gespannen  waren en dat deed me goed. Ze stelden zich aan René voor en ik legde uit  wat de bedoeling was. De lieverd. Ik wist dat hij een beetje teleurgesteld  was dat hij er zelf niet bij kon zijn, maar hij liet er niets van merken. Hij  keek grinnikend in Arnold's rijbewijs en stak het in zijn zak.
'Zorg goed voor mijn vrouwtje', zei hij. En toen schoot hem nog iets te  binnen. 'O ja, ik ga zo naar huis. Dus zet haar straks maar thuis af!' De  smiecht zag toch nog een lichtpuntje! Ik begreep hem en knipoogde. Ze waren onder de indruk. 'Een aardige vent', constateerde Gerard en  Arnold was het helemaal met hem eens.

Het was volle maan, een heldere nacht en buiten was het veel aangenamer  dan binnen. Ze voerden me als een trofee mee naar een grote Amerikaanse  auto, een Pontiac geloof ik. Het voordeel van die auto's is dat ze een bank  voorin hebben in plaats van stoelen en ik kon dus gezellig tussen hen in. Ik wist wel een leuk plekje. Niet ver, een kilometer of drie. Een  kunstmatig ontstaan vennetje bij een vroegere zandafgraving. We waren  alledrie een beetje gespannen, toch wel, en rookten onderweg een sigaretje  zonder veel te zeggen. 
Er was niemand. We liepen een eindje, tot vlakbij het water en gingen in  het gras zitten. 'Kun je hier zwemmen?', vroeg Gerard. 'Ja', zei ik, 'en ik  heb er best zin in.'
'Dan zullen toch eerst je kleertjes uit moeten', glimlachte Arnold.
'Dat vertrouw ik jullie wel toe', zei ik zachtjes en vlijde me achterover. Ik sloot mijn ogen en onderging ik genietend de weldadige handelingen die  volgden. 
'Eindelijk', zuchtte Gerard toen mijn tietjes werden uitgestald. Ja,  eindelijk, dacht ik toen ze mijn blote bovenlijf uitvoerig onderhanden  namen. Ze namen er alle tijd voor, goddank, en wisten met hun bedreven  vingers en tong mijn smeulende passie weer tot leven te brengen. De eerste  kus wisselde ik met Arnold, hartstochtelijk en fel. Gerard knoopte  ondertussen mijn rokje los. Een perfecte timing. Ik rilde van genot toen ik  koesterende vingers aan mijn slipje voelde. 'Als je het uittrekt kom ik  klaar', hijgde ik. Zo was het altijd al gegaan en mijn passiegodin stelde me  niet teleur. Zodra mijn kutje werd ontbloot sloeg de vlam door me heen.  Mijn lijf begon te trillen en ik stootte mijn genotskreetjes uit. 
'Jezus, ben jij zo'n snel komertje?', vroeg Arnold verbaasd.
'Hmm', kreunde ik, nog naschokkend, 'kan er niks aan doen….' 
'De  droom van elke man', zei Gerard enthousiast. 'Er is niks mooier dan een  vrouw te zien die klaarkomt. En nu nog wel voordat we haar kutje zelfs  maar hebben aangeraakt!'
Ik strekte me uit. 'Er is alle tijd', lispelde ik. 'Onderzoek me maar…..'
En dat deden ze, heel minutieus. Hun handen waren goddelijk en ze deden  het in fantastisch teamwork. Mijn buik en mijn dijen eerst. Ik wentelde van  plezier in het gras, vond het fantastisch dat ze mijn kutje aanvankelijk  onberoerd lieten. Mijn verlangen naar de aanraking ervan werd onpeilbaar  groot, maar het steeds maar uitstellen ervan was juist het geile. Ik draaide  en kronkelde, hijgde en steunde onder de prikkelende vingers, tot het leek  alsof ik uit elkaar barstte van ingehouden spanning. 
'En nu het heilige der heiligen', kondigde Arnold aan: 'De bron van het  leven en alle wellust. En deze is wel bijzonder aantrekkelijk…' Hij drukte  met zijn handen de binnenkant van mijn dijen een beetje uiteen. 'De ingang  van een dame zoals het hoort, netjes met een struikgewasje. Ik hou niet van  een kale kut, jij wel Gerard?'
'Mij te kinderlijk', beaamde deze. 
Ik hikte van begeerte toen mijn benen door Arnold steeds verder uiteen  werden gedreven. 'We gaan deze sappige kut de eer bewijzen die ze  verdient', zei hij. Ik hapte naar adem toen zijn vingers koesterend over  mijn venusheuvel trippelden. Op hetzelfde moment boog Gerard zich over  me heen en ik beantwoordde wild zijn kus. Terwijl onze tongen een vurig  gevecht aan gingen slipte Arnold met een vinger mijn kolkende kutje  binnen, waar hij onmiddellijk mijn klitje begon te masseren. Het was de  inleiding voor mijn tweede orgasme. Op en neer wippend met mijn billen  beukte ik het koele gras onder me, onderwijl met mijn armen om Gerards  nek, nog steeds verwikkeld in die hartstochtelijk zoen. Hij liet me niet los,  ook niet toen het orgasme kwam. Ik klapte wild met mijn lijf alle kanten  op, maar kon me niet uiten, anders dan door mijn nagels in Gerards nek te  zetten. Hij liet me pas los toen ik het idee had mijn bewustzijn te verliezen.  Met een lange, gierende uithaal beleefde ik het einde van dit geweldige  hoogtepunt, waarbij ik mijn voeten in de grond schrap zette en mijn  onderlijf naar boven perste. 'Godverdegodver', hijgde ik dankbaar. 'Wat  enorm lekker.' Ik krabbelde langzaam overeind.
'Wat ga je doen?', vroeg Arnold verbaasd.
'Even afkoelen', lachte ik. 'Wie wil ermee?' Ik liep plagend langzaam in  de richting van het vennetje. Brrr, koud! Maar ik liet me niet kennen en  liep door. Toen ik tot halverwege mijn dijen in het water stond, draaide ik  me om. O ja, ze waren zich aan het uitkleden! 'Schiet op, ik heb het  koud!', riep ik en liet me meteen achterover vallen. Het koele water  omsloot me en ik bleef lang onder. Toen ik proestend weer bovenkwam  was ik 'erdoor'. Lekker was het nu. En wat ik zag was nog lekkerder.  Twee naakte mannen die net het water instapten, hun blote penissen half  overeind, wiebelend, begeerlijk…. Vlakbij me doken ze ineens onder  water. Mijn benen werden gegrepen en ik ging opnieuw kopje onder. Ik  greep wild om me heen en vond een lul. Nog steeds onder water begon ik  er meteen aan te trekken. Ik liet niet los en toen ik weer bovenkwam bleek  het Gerard te zijn. We stonden tot onze dijen in het water. Ik zakte op mijn  knieën, opende mijn mond en liet de halfstijve pik naar binnen glijden.  Pijpen in het water! Zo had ik het nog nooit gedaan. Arnold kwam op zijn  hurken achter me zitten en klemde zijn benen om me heen, zodat zijn  piemel net boven mijn billen recht omhoog tegen mijn rug drukte. Terwijl  ik Gerard deskundig pijpte, schuurde Arnold zijn lul hard tegen mijn kont  en rug. Het was grandioos! 

Ik besloot dat Gerard me het eerst mocht neuken. Ik stond op, pakte zijn nu  keiharde staaf en drukte hem tussen mijn benen. Hij ging even door zijn  knieën en ik voerde zijn eikel naar binnen. Heerlijk! Ik sloeg mijn armen  om zijn hals en wipte mijn benen om zijn middel. Terwijl Arnold mijn  billen ondersteunde, begon ik op zijn apparaat te wippen. Dit was lekker!  Steunend en kreunend begonnen we aan onze tocht naar een bevrijdende  climax, aangemoedigd door Arnold. Gerard bleek een bedreven minnaar.  Diep pompend in mijn gulzige kut wist hij al gauw opnieuw mijn  passieremmen los te gooien. Toen ik door genot overvallen achterover  tuimelde, ving Arnold me keurig op. Gerard richtte zijn kanon op me en ik  sperde mijn mond wijd open. Met een enorme kracht spoot zijn sperma op  mijn gezicht uiteen. Goddelijk, zonder meer! 
Begrijpelijk dat Arnold nu ook zijn aandeel opeiste. Op mijn handen en  knieën kwam ik net mijn billen boven water uit en zo nam hij me. Met zijn  handen om mijn tieten en zijn heerlijke strakke lul stampend in mijn  binnenste. Ik gaf nog één keer alles. En uiteraard kwam ik weer, want je  weet ik ben een snelle. Hij ging onverdroten door, wat zijn goed recht was  natuurlijk. Soms hapte ik water, maar het was fantastisch. Eindelijk kwam  hij, met lange stralen over mijn rug.
Het was voor ons alledrie een geweldige ervaring geweest. We liepen terug  naar de kant en zaten daar nog even na te praten, met een sigaretje. Het  was inmiddels twee uur geworden. Waren we zo lang bezig geweest? Het  leek minder dan een uur, maar het was langer. De tijd vliegt als je het naar  je zin hebt! Om half drie liepen we terug naar de wagen, weer aangekleed  zoals we waren. Hand in hand, als goede vrienden. 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen