Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

In de afgehuurde boerenschuur naderde het feest zijn hoogtepunt. Links en rechts werden conventies aan de kant geschoven en de opzwepende muziek was daartoe een probaat middel. ‘Come on you sexy people, laat je gaan’, brulde de d.j. en schokkend en kronkelend, lachend en joelend werd de oproep gevolgd.

Aan de zijkant keek Nico toe hoe ook zijn Irene zich liet gaan. Ze deed geen moeite meer om haar superkorte, eigenlijk tè korte rokje met haar handen naar beneden te houden, zoals ze aanvankelijk nog wel had gedaan, waardoor het blauwe slipje niet langer aan het oog werd onttrokken. Wild zwaaide ze met haar armen en liet de blote buik tussen rokje en topje uitdagend golven. Haar dans- partner, een grote donkere man, liet van tijd tot tijd wellustig zijn handen over haar heupen en dijen glijden. Sommige meisjes lieten frank en vrij hun borsten zien tussen openhangende bloesjes of slordig naar beneden geschoven jurkjes, maar Nico had slechts oog voor zijn vriendin bij wie de stoppen helemaal schenen te zijn doorgeslagen.

Ze stond nu met haar rug naar de man, haar handen achter zijn nek gevouwen, zodoende haar hele voorfront prijs gevend aan zijn begerige handen, en draaide met licht gespreide benen haar billen nadrukkelijk tegen zijn strakke leren broek. Nico keek toe hoe zijn handen wellustig over haar blote buik gleden. Het zweet brak hem uit toen ze schokkend het rokje omhoog begonnen te trekken en het lieflijk blauwe broekje onthulden dat hij eerder die avond nog van haar dijen had getrokken toen ze met wijd geopende benen op de achterbank van zijn auto lag, klaar om geneukt te worden. Met de zoom van het rokje om haar middel gesnoerd werd het slipje schaamteloos aan de openbaarheid prijs gegeven. Haar hoofd lag achterover in de nek van de donkere geweldenaar terwijl diens grote handen begerig het zojuist ontgonnen gebied aftastten. Aan Irene’s liederlijke bewegingen te oordelen was ze niet van plan hem een strobreed in de weg te leggen.

Sommige paren hadden het dansen gestaakt en stonden wiegend op de muziek toe te kijken hoe de reus onbeschroomd grijnzend zijn linkerhand in Irene’s slipje liet verdwijnen. In haar omgeving werd luid gejoeld en geapplaudisseerd, waardoor meer nieuwsgierigen werden aangetrokken. Ze vormden een kring rondom het geile paar en Nico was gedwongen zich tussen hen in te wringen om haar niet uit het oog te verliezen.

Hij zag hoe Irene wijdbeens door haar knieën zakte en hoe de man haar, voortdurend met de hand in haar broekje, volgde, naar beneden en weer naar boven, naar beneden en weer naar boven. Zijn hand was groot, het slipje klein. Het bloed gonsde in Nicos oren toen op Irene’s rechterdijbeen zijn pink en op haar linkerbeen zijn duim vanonder het broekje uit kwamen. Er was weinig fantasie voor nodig om te bedenken waarmee de andere vingers zich onledig hielden en dat was koren op de molen van de toeschouwers, die aanmoedigend begonnen te klappen. Het scheen Irene niet te deren. Haar wild schokkende lijf suggereerde dat ze werd klaargemaakt.

Plotseling bleven ze doodstil staan, rechtop, Irene nog steeds met haar rug naar haar partner toe en Nico voelde dat het nu ging gebeuren. De hand kwam langzaam uit het broekje tevoorschijn. Met de vingers wijd gespreid gleed hij even over haar zacht schokkende buik. Hoewel zijn hart ineenkromp, bleef Nico gefascineerd toekijken.

Het gezicht van zijn meisje kreeg een haast dromerige uitdrukking. De muziek was gestopt, iedereen leek even de adem in te houden terwijl de vingers die nog maar even geleden het sap van haar schede hadden geproefd zich een weg zochten naar de knoop, die ene knoop, van Irene’s rokje.

Er trok een voor iedereen duidelijk zichtbare siddering door haar strak gespannen buik toen de knoop sneuvelde en het rokje langs haar licht gekromde benen afgleed. De handen van de man leken nu wel klauwen. De vingers trokken samen en rukten haar bloesje open. Terwijl de drie knoopjes in het rond vlogen werden haar tietjes aan het zich vergapende publiek getoond. Nico kreunde mee met Irene toen het bloesje achteloos van haar schouders werd getrokken. Ze had zich niet meer in de hand. Door haar naakte ledematen trokken onbeheerste sidderingen die haar borstjes liederlijk op en neer deden deinen.

De man legde beide handen op haar heupen en rolde het slipje naar beneden. Irene hield haar buik gespannen en verhinderde zo dat haar rokje naar beneden zakte. Met liederlijke geilheid werd het broekje onder zijn vingers tot een koordje getransformeerd dat steeds lager werd gedrongen, steeds lager. De haargrens van Irene’s blonde venusheuvel werd tergend langzaam overschreden, maar niemand twijfelde eraan dat haar kutje zou worden ontbloot. Het was doodstil toen dat gebeurde, alsof er een kunstwerk werd onthuld. Nou, dat was het ook bijna, als het aan Nico lag. Die balde zijn vuisten in machteloze, ja wat eigenlijk: woede? Neen, niet echt. Het wond ook hem buitensporig op, moest hij ondanks zichzelf toegeven.

Halverwege Irene’s dijen bleef het broekje steken en de enorme handen van de man trokken nu haar dijen uiteen. Het kutje ontbloten was niet genoeg. Nu moest het ook echt aan den volke worden getoond, schoot het door Nicos hoofd. En zo was het. Wijs- en middelvinger van beide handen pulkten de natte schaamlipjes uiteen, Irene zakte licht door haar knieën en liet zich onbekommerd openen. Er leek een zucht door de ruimte te gaan toen de man speels een vingertopje naar binnen liet glijden. Het leek het sein te zijn voor een algehele revival. Overal begon men wild en ongeremd te dansen.

Toen Nico terug wilde keren naar zijn tafeltje, werd hij vastgegrepen door een uitzinnig meisje, dat hem wild terugtrok. Of hij wilde of niet, hij moest met haar de vloer op. Ze droeg een kort spijkerrokje en zag er geil uit met haar nonchalant onder haar buste geknoopt bloesje waaruit tijdens het dansen voortdurend brutaal een borstje opwipte. Haar lange zwarte haren vlogen van links naar rechts tijdens haar wilde bewegingen. Ze riep hem iets toe, maar hij verstond het niet. Terwijl ze hoekig met haar heupen bewoog, schoof ze haar rokje over haar linkerheup naar beneden, waardoor de rand van een zwart slipje op haar dijbeen zichtbaar werd. Weer gilde ze iets en toen hij het opnieuw niet verstond, wenkte ze hem dichterbij. Ze sloeg haar armen om zijn nek en hijgde in zijn oor dat ze met hem wilde spelen. Alsof het was afgesproken, veranderde de wilde housemuziek ineens in sensuele schuifelmuziek. De d.j. joelde dat iedereen dicht tegen zijn partner moest kruipen. ‘Het is tijd om te strelen, te zoenen en te vrijen’, gilde hij: ‘en daarvoor krijgen jullie 9 minuten en 23 seconden.’ Over de schouder van het meisje zocht Nico naar Irene, maar vergeefs. Overal hingen de meisjes, soms half ontkleed, in de armen van hun partners en hij zag hoe begerige handen over wiegende billen gleden.

Het meisje in zijn armen bood hem haar halfgeopende mond en terwijl zijn tong naar binnen gleed, legde hij zijn handen op haar heupen. Ze draaide hitsig tegen hem aan en hij besloot haar rokje ook aan de rechterkant naar beneden te schuiven. Toen het halverwege muurvast kwam te zitten, fluisterde ze dat er een rits was… Hij vond de rits aan de achterkant. Ze klemde zich begerig tegen hem aan toen het rokje plotseling losschoot en van haar benen gleed. Van achteren bestond haar slipje slechts uit een streepje stof dat in haar bilspleet lag. Nico betastte gretig de volle billen. Om zich heen zag hij nu overal omhoog geschoven of helemaal verwijderde rokjes en deinende billen in alle soorten en maten, soms half bedekt door een geil slipje, soms ook, net als in zijn geval, slechts gescheiden door een smal streepje in de bilspleet, en overal klonk zacht gesteun en gekreun. In die broeierige sfeer fluisterde zijn partner hem toe dat ze helemaal bloot wilde. Die woorden maakten het beest in hem los. Grommend rukte hij haar bloesje naar boven en ze stak meteen haar armen in de lucht. Daarna betastte hij gretig de harde borstjes en de rest van haar ontblote bovenlijf. ‘Straks mag je me neuken’, kreunde ze in zijn oor toen hij als laatste haar slipje onderhanden nam. Voor zover hij kon zien was zij de eerste die helemaal naakt was, maar elders werden ook al rokjes en broekjes verwijderd.

Toen de d.j. nieuw muzikaal geweld aankondigde waren veel meisjes geheel ontkleed. ‘Kom mee’, zei zijn partner hees. Met achterlating van al haar kleren trok ze hem mee, de zaal uit en door een openstaande deur de zwoele buitenlucht in. Tussen het struikgewas ontwaarde hij meer stelletjes die de hete zaal waren ontvlucht voor een ongeremde vrijpartij.

‘Hoe heet je eigenlijk?’, vroeg hij toen ze hem in het gras trok.

‘Nancy’, antwoordde ze kort. Ze ging languit op haar rug liggen, haar benen opgetrokken en wijd gespreid. Hij staarde naar haar verleidelijke, zwart begroeide venusheuvel en de fiere borstjes.

‘Schiet op’, zei ze ongeduldig: ‘ik wil neuken.’

Nico stroopte zijn broek af en posteerde zich op zijn knieën tussen haar benen. Met haar linkerhand greep ze zijn deinende penis en duwde hem zonder omhaal in haar natte kut. Op nog geen vijf meter afstand van hen kwam een meisje gierend klaar. Opgezweept door haar genotskreten stootte Nico hard door. Nancy vuurde hem aan: ja, goed, harder, dieper…, ja, kom, kom…. Ze beet in zijn schouder toen hij haar volspoot en kermend viel ze achteruit, haar hele lichaam trillend en schokkend onder het orgasme dat haar doortrok. Zodra ze tot bedaren was gekomen, stond ze op en liep zonder iets te zeggen weg, Nico verbluft achterlatend.

In de warme zaal waren de gemoederen oververhit. Nico wrong zich tussen halfnaakte en compleet naakte lichamen een weg naar zijn tafeltje. Irene zat naast Alex. Haar behatopje was naar beneden geschoven en haar borstjes deinden onbeschroomd op en neer terwijl ze met Alex in een kennelijk interessant gesprek was gewikkeld.

‘Hallo’, verwelkomde ze hem: ‘lekker geneukt?’

Nico haalde zijn schouders op en trok een stoel bij.

‘Net als jij waarschijnlijk’, zei hij toen: ‘ik heb je tenminste een hele tijd niet gezien.’

‘Nee hoor’, zei ze vrolijk: ‘ik heb niet geneukt, maar ben wel lekker klaargekomen.’

‘O ja?’ Hij probeerde een losse toon aan te slaan, maar kon toch niet verhelen dat er enige spanning in doorklonk.

‘Ja, in het damestoilet heeft Michel me klaar gevingerd terwijl ik hem aftrok.’

Nico begreep dat Michel de grote neger was met wie ze had gedanst.

‘En jij?’

‘Ik ben even met een zekere Nancy naar buiten geweest…’

Irene knikte. ‘Ja, ik heb gehoord dat je haar helemaal hebt uitgekleed. En Nancy is een geile, dat weet ik…’

‘Iedereen is geil vanavond’, deed Alex een duit in het zakje: ‘en dat is trouwens ook de bedoeling van dit feest.’

‘Ja, dat lukt aardig’, lachte Irene. Ze drukte zich aanhalig tegen Nico aan en zei: ‘Alex heeft mijn slipje bij Hans ingeleverd.’

Hans was de ceremoniemeester, maar Nico begreep het niet. Hij had ook nooit eerder zo’n feest meegemaakt. Alex zag zijn verbazing en legde uit: ‘Hans koppelt straks een man en een vrouw aan elkaar door twee kledingstukken uit de stapel te vissen. En die zullen het dan samen doen, midden op de vloer, terwijl iedereen toekijkt….’

Nico keek Irene geschokt aan. ‘En wil jij dat?’

‘Waarom niet? Ik hoop alleen dat ik een vent tref die me een orgasme kan bezorgen.’

‘Waar is jouw vriendin eigenlijk?’, vroeg Nico aan Alex.

Die haalde zijn schouders op. ‘Ze zal wel ergens aan het dansen of aan het neuken zijn. De laatste keer dat ik haar zag had ze in ieder geval niets meer aan.’

‘Ik geloof dat ze met Peter naar buiten ging’, zei Irene nonchalant.

Nico kende Irene nu vier maanden, maar hij kon nog altijd niet wennen aan de vrije manier waarop zij en haar vrienden over sex spraken en daadwerkelijk sex bedreven. Maar hij wist dat hij haar in dat opzicht niet kon veranderen en hij wilde haar ook niet verliezen, vandaar dat hij zich stoerder voordeed dan hij was. Op de volle dansvloer werd een naakt meisje door enkele mannen wellustig ingesmeerd met bier. Haar huid glom en schuimde en ze gilde het uit van plezier.

‘Ina is weer bezig’, lachte Alex: ‘die wil altijd ingesmeerd worden met van alles en nog wat.’

‘Ja’, vulde Irene aan: ‘ik heb haar eens gezien terwijl wel vijf mannen zich boven haar aftrokken. En ze wreef zich helemaal onder met hun sperma. Lijkt me trouwens ook best lekker…’

‘Nou’, riposteerde Alex gretig: ‘ik wil best!’

Ze lachte en hij greep speels haar rokje. Ze stoeiden vrolijk en Nico zag hoe zijn hand tussen haar benen verdween. Irene schokte met haar onderlichaam alsof ze klaarkwam en Alex stond bruusk op: ‘Kom, laten we even dansen’, zei hij.

Ze verdwenen op de dansvloer en Irene drukte zich meteen dicht tegen Alex aan. Voor Nico’s ogen begonnen ze ongegeneerd te vrijen. Alex duwde zijn been tussen haar benen en Irene begon er obsceen op te rijden, terwijl haar blote billen onder het ver opgeschoven rokje venijnig op en neer wipten. Naast hen werd een meisje dat alleen haar bloes nog aan had door twee mannen in de lucht gehouden, terwijl een derde onder haar zat en verlekkerd haar billen likte.

Ineens was er stilte. De muziek stopte abrupt en iedereen liep terug naar zijn tafeltje. Ook Alex en Irene schoven weer bij Nico aan.

‘Jammer’, zei ze, terwijl ze Nico een zoen gaf: ‘ik was bijna klaar!’

‘Dames en heren!’ Hans, de ceremoniemeester nam de microfoon. Er werd luid gejoeld en hij maakte een afwerend gebaar. ‘Jullie zijn een geweldig sexy publiek en ik ben ervan overtuigd dat menigeen al de geneugten der liefde heeft mogen smaken. Maar zoals traditie is, zullen nu een willekeurige man en vrouw uit het publiek voor ons genoegen samen de liefde gaan bedrijven.’

Er klonk stormachtig applaus.

‘Daartoe’, vervolgde hij: ‘zijn bij mij voorwerpen ingeleverd, variërend van aanstekers tot pikante slipjes. Ik zal een voorwerp uitzoeken en vragen of de eigenaar of eigenaresse zich bij meldt. Vervolgens zal wederom een voorwerp worden uitgezocht en als dat blijkt te behoren tot iemand van de andere sexe, zullen zij het koppel vormen dat met steun van ons allen de toppen van genot zal beklimmen.’

Terwijl de d.j. voor tromgeroffel zorgde, bukte Hans zich en graaide in een berg spullen aan zijn voeten.

‘Een slipje’, riep hij en kwam overeind. Hij hield het dingetje ver boven zijn hoofd. Tot Nico’s geruststelling was het niet blauw. ‘Van wie is dit geile broekje?’

Onder luid gejoel stond aan de andere kant een meisje op. Om haar middel hingen flarden van wat eens een rokje moest zijn geweest. Voor het overige was ze naakt. Haar trotse borstjes wipten fier op en neer toen ze zich over de dansvloer naar Hans begaf.

‘Kijk eens aan, Henny’, riep deze: ‘geluksvogel, je krijgt een flinke beurt van….’

Hij boog zich opnieuw voorover en diepte een goudkeurige ketting op.

‘Die is van Michel’, riep Irene verrast. En inderdaad, het was de neger die haar had klaar- gemaakt die zich onder luid applaus naar voren begaf.

‘Kennen jullie elkaar?’ vroeg Hans. Dat bleek niet het geval te zijn.

‘Fantastisch’, riep hij door de microfoon: ‘Ze kennen elkaar niet, dus dat moet voor beiden opwindend zijn! De regels van het spel, voor degenen die ze nog niet kennen, zijn de volgende. Om te beginnen moeten jullie je eerst allebei uitkleden. Jullie moeten helemaal naakt zijn. Begin maar vast.’

Terwijl de neger zich begon te ontkleden en het meisje zich van haar enige ‘kledingstukje’ ontdeed ging hij door: ‘Henny en Michel mogen doen wat ze willen, als ze van elkaar toestemming hebben. Het enige wat in ieder geval van hen wordt verwacht is dat ze met elkaar neuken. Michel zal zijn zaadlozing buiten haar lichaam doen plaatsvinden, zodat er niet gesjoemeld kan worden.’

Toen Michel als laatste zijn onderbroek uittrok werd het stil. Zijn penis was enorm en hing half opgericht tussen zijn benen. Nico keek ademloos toe hoe hij met Henny aan de hand langzaam naar het midden van de zaal liep. Op de vloer was inmiddels een deken uitgespreid. Maar ze bleven eerst staan. Hij nam haar in zijn armen en ze bood hem haar mond. Onder de hartstochtelijke zoen wiegde hij haar zacht op en neer. Nu zonk Henny op haar knieën. Ze nam de al stijver geworden paal voorzichtig in haar handen en bracht de eikel naar haar mond. Er klonken kreten van aanmoediging door de zaal toen ze hem zachtjes naar binnen liet glijden. Langzaam verdween de dikke staaf tussen haar lippen, maar ze kon hem niet in zijn geheel bevatten. Met kleine rukjes liet ze hem in en uit gaan tot hij druipend van haar speeksel keihard was geworden. Nu vlijde ze zich languit op de grond. Met haar handen onder haar billen toonde ze hem haar wild begroeide kut. En voor iedereen horbaar zei ze: kom erin, ik ben nat genoeg. De neger steunde alleen op zijn handen toen hij zijn kanon in stelling bracht. Heel soepel gleed hij bij haar naar binnen. Een ovationeel applaus viel hem ten deel toen hij tot aan de wortel in haar doorstootte.

‘Jezus, wat lekker’, fluisterde Irene: ‘moet je kijken hoe groot!’

De neger begon te naaien, eerst voorzichtig aftastend, maar steeds sneller, tot Henny begon te schreeuwen: harder, harder! Meteen trok hij zich terug en razendsnel draaide hij het hunkerende meisjeslichaam om. Op je knieen, beet hij. Hij trok haar billen uit elkaar en doorboorde opnieuw haar kut. Nu begon hij echt te neuken, met grote halen en diep doorstotend. Henny’s tietjes zwiepten wild heen en weer onder dat geweld. Haar gekerm werd luider en luider, tot ze het uitschreeuwde van genot.

‘Ze is klaargekomen’, constateerde Irene droogjes.

De neger beukte nog enkele keren door. Daarna trok hij triomfantelijk zijn lul terug en besproeide haar rug met zijn zaad. De voorstelling was ten einde. Het paar kreeg een staande ovatie.

‘Ojee’ hijgde Irene, terwijl de d.j. alweer een plaatje opzette: ‘nu wil ik ook zo snel mogelijk iets in mijn kut.’

Ze pakte zowel Nico als Alex bij de arm. ‘Ik meen het’, zei ze: ‘ik wil genaaid worden, nú!’

‘Als je het niet erg vindt om het hier te doen’, zei Alex. Ze schudde haar hoofd.

‘Oké’, zei hij: ‘licht je rokje maar op.’

Nico keek toe hoe hij zijn rits opentrok en zijn stijve penis tevoorschijn haalde. Irene strekte haar buik in zijn richting en zette een voet op haar stoel. Terwijl ze met haar rug naar Nico toe stond en hij gedienstig haar rokje vasthield liet ze zich penetreren. Alex begon snel te naaien en Irene volgde zijn tempo met wippende billen. Schokkend en snikkend kwam ze klaar en Nico zag hoe Alex’ sperma over haar dijbenen naar beneden liep. Tja, Nico moest nog heel wat leren…

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen