Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Eindelijk zouden we weer eens naar de zon op vakantie. In het naseizoen weliswaar,  maar we vroegen bij het reisburo speciaal om een plekje waar het ook eind oktober  nog heerlijk warm zou zijn. En, een rústig plekje. Met het liefst zo min mogelijk  andere gasten. We zouden deze vakantie genoeg hebben aan elkaar, dachten we…

De dame van het reisburo had echt haar best gedaan. Goedkeurend keken we rond in  de kleine receptie en bewonderden het prachtige zwembad dat erachter lag, midden  tussen de kleine cottages. Wij zouden logeren in nummer 2. De man achter de  receptie vertelde tussen neus en lippen door dat er maar één andere cottage bezet  was. En dat dat de hele komende week zo zou blijven. Hij keek wat chagrijnig, maar  wij konden het niet laten om even naar elkaar te glimlachen. Dit was ècht rustig. Nadat we onze spullen hadden neergegooid in het huisje, trokken we snel onze  zwemkleding aan. Even nog genieten van de laatste zonnestralen, om alvast in de  stemming te komen voor de rest van de week. Terwijl we wat lagen te kletsen in het  heerlijk lauwwarme water, zagen we onze buren naar hun cottage lopen.  Waarschijnlijk hadden zij wat gegeten in het dorpje dat op loopafstand van het  complex lag. Zo uit de verte kon ik het niet zo heel goed zien, maar het leek een goed  stel. Iets ouder dan wij misschien, maar goed gekleed en in ieder geval had hij een  leuke kop. ‘Wat,’ dacht ik bij mezelf, ‘het is gewoon een lekker ding!’ Ook Erik – mijn man- had ze gezien, en ik zag hem kijken naar de vrouwelijke helft van de  buren. Volslank, met prachtig lang zwart haar. “Leuk stel,” zei ik, en ik meende het.  “Ja…” Erik klonk wat afwezig, terwijl hij hen nakeek. De man had zijn arm om de  vrouw geslagen, en zijn hand lag losjes op haar billen. Met iedere stap die ze nam,  bewogen haar billen mee op het ritme van haar passen. De man probeerde niet eens  het verleidelijk wiegen te beheersen, maar leek aan haar billen te voelen in welk  tempo hij moest lopen om gelijke tred met haar te houden. Een prachtig gezicht, en  we keken dan ook gefascineerd toe, totdat ze hun huisje binnen gingen. Pas toen de deur dichtviel merkten we, dat het al een beetje schemerde. De lichten in  het zwembad flitsten aan, en we lietenons nog even drijven in het oplichtende water.  Met het kabbelende water, de ruisende palmen en de tsjirpende krekels hadden we  helemaal het gevoel, écht vakantie te hebben.

De volgende morgen sliepen we heerlijk uit. Lekker loom merkte we, dat het weer  heerlijk warm was, maar dat we wel het ontbijt in het restaurant hadden gemist.  Nadat we onze spullen op de stoelen bij het zwembad hadden gelegd, bood Erik aan,  in het dorp broodjes en fruit te halen als ontbijt. Terwijl Erik op weg ging naar het  dorp, installeerde ik mezelf uitgebreid op een ligstoel. Zonnebril, handdoek als  kussen, lekker flutromannetje. Hm, het is nog vroeg, nog even wachten met  insmeren… 
Ik lag daar net een paar minuten, toen ik een deur open hoorde gaan.  Nieuwsgierig gluurde ik over de rand van mijn zonnebril. Was dat…? Ja, het waren  onze buren. Ook net wakker blijkbaar, en in dit geval was het de dame die voor het  ontbijt richting het dorp vertrok. De man had zijn zwembroek ook al aan, en ik keek  met belangstelling naar het lijf van de buurman. Hmmm… niet verkeerd… Snel keek  ik weer in m’n boekje, maar was al te laat. Hij had gezien dat ik zijn kant op keek, en  kwam nu langzaam, nonchalant naar me toe gelopen. Ik probeerde angstvallig de  aandacht bij mijn romannetje te houden, maar in m’n ooghoeken zag ik, hoe hij een  stoel iets dichterbij schoof, en erop ging zitten. Toen hij “Hallo” zei, moest ik wel  naar hem kijken. Ik was blij dat m’n gezicht toch al een beetje rood was van de zon,  en hij zo niet direkt kon zien hoe ik bloosde. Ineens zat er een brok in m’n keel, die  ik eerst weg moest slikken, voor ik ‘hallo’ terug kon stamelen. Kort, donker haar,  krullend, al een wat bruine huid, een sensuele mond met volle lippen, gekruld in een  half lachje. Een goed onderhouden lijf, en dan die ogen, die ogen… IJsblauw zou ze  nog het beste omschrijven. Hij stak zijn hand uit, en ik keek ernaar, alsof hij een  slang naar me toestak. Toch moest ik die natuurlijk wel vastpakken. Een moment  langer dan noodzakelijk was, hield hij hem vast. “Peter,” zei hij zonder verdere  plichtplegingen. “jullie zijn onze buren hè?” “Ja,” stamelde ik, “Manon, ja… we zijn  gisteren aangekomen.” “Hm hm” klonk het instemmend, terwijl hij even rondkeek.  Ik kreunde inwendig. Ja, dat was echt een heel inspirerende kennismaking. Kom op  Manon, wat heb je??? Ik had m’n gezicht alweer in de plooi toen hij weer mijn kant  uitkeek.

“Lekker rustig hier, hè?” vroeg Peter. 
“Ja,” reageerde ik, mijn zonnebril ondertussen  van mijn hoofd halend. “daar hadden we speciaal om gevraagd.” 
“Wij komen hier al  een paar jaar om deze tijd,” zei Peter, “en meestal zijn we dan alleen. Maar…” Zijn  stem daalde, en werd zachter. “…volgens mij wordt het deze week wel gezellig.” 
Ik  slikte weer. Wat bedoelde hij dáár nou mee? 
Tijd om te reageren had ik niet, want  Peter vroeg waar we vandaan kwamen. Zo kletsten we wat en al snel bleek, dat we  het uitstekend konden vinden. Zijn vrouw en hij waren inderdaad wat ouder dan wij,  zo rond de 35. Met ongeveer dezelfde achtergrond hadden we nog meer gemeen dan  we dachten ,en ik voelde me steeds meer op mijn gemak. Peter wees me erop, dat de  zon daar erg verraderlijk was, dat we ons dus goed moesten insmeren. Of ik dat al  gedaan had? 
“Nee,” reageerde ik direkt, waarna hij me aanbood, dit even te doen. Er  viel een korte stilte, waarin we elkaar aankeken. Ik zocht in zijn ogen naar een  grapje, maar vond die niet. Wel iets sluimerends, iets ontvlambaars, iets  gevaarlijks… Mijn lippen vormden ‘ja’ en Peter zei me zachtjes, op m’n buik te gaan  liggen. Dit deed ik, met kloppend hart. 
Zijn stem was vlakbij mijn oor, veel  dichterbij dan verwacht: “Ik doe de bandjes van je badpak even omlaag..” Hij  wachtte niet op een reaktie, maar schoof de bandjes opzij. Ik wist, dat de rondingen  van mijn borsten nu te zien waren, maar dat kon me niets schelen. Ik wilde zijn  handen voelen, strelend over mijn huid… Een rilling ging door mijn lijf toen de  koude creme op mijn rug viel, en ik hoorde Peter diep lachen. Zijn vingers  verdeelden het goedje een beetje, waarna ik zijn warme handen voelde. Zuchtend  sloot ik mijn ogen en gaf me over aan de heerlijke sensaties die zijn strelingen  opriepen. Zijn handen masseerden mijn schouders, deden mijn haar opzij om m’n  nek te kneden, gleden weer af naar mijn rug. Mijn adem stokte toen ik voelde hoe  zijn handen verder opzij gingen, in de richting van die zachte bollingen. 
Ik huiverde  toen ik hem hoorde steunen, terwijl zijn handen de zijkant van mijn borsten  beroerden. Het moment was alweer voorbij, zijn handen smeerden ook mijn  bovenarmen in. Weer een opmerking, die misschien een vraag had moeten zijn. “Ik  doe je benen ook even..” Klonk zijn stem wat schor? Ik wist het niet meer, mijn  verstand vlinderde en mijn zinnen waren op hol. Hij begon bij mijn enkels. Zacht  rond masserend en knedend kwamen zijn handen steeds hoger, en bij mijn knieën  bleef hij wat dralen. Ik begon me al af te vragen of er wat mis was, toen hij  voorzichtig mijn benen iets uit elkaar schoof. Op ieder ander moment had ik  verontwaardigd gereageerd, maar zijn handen betoverden me. De gejaagdheid van  zijn adem verraadde dat hij ook ten prooi viel aan allerlei wilde emoties. Zijn  handen cirkelden hoger, streelden de binnenkant van mijn dijen. Hij stopte precies op  tijd, maar ik voelde hoe de eerste druppeltjes langs mijn intiemste plekje gleden.  Steeds gleden zijn handen weg, maar altijd kwamen ze terug tussen mijn  bovenbenen, alsof aangetrokken door wat zich daar, onzichtbaar voor hem,  afspeelde.

Plotseling hoorden we stemmen. Ik schrok, maar Peter verlegde alleen zijn handen,  en grinnikte zachtjes. “Rustig…” hoorde ik hem prevelen. En dus bleef ik rustig  liggen. Ik hoorde lachen, en herkende de stem van Erik. Maar die andere…? “Hallo,”  hoorde ik een mooie vrouwenstem zeggen. Ik zag Erik op het bed naast me komen  zitten, dus schoof ik mijn bandjes omhoog en ging wat meer rechtop zitten. “Jullie  hebben elkaar ook al ontmoet, zie ik?” zei Erik, en gaf me een kus. “Ja,” zei ik zo  luchtig mogelijk. “En jij bent?” Met uitgestoken hand keek ik naar de vrouw van  Peter. Haar groene ogen glimlachten mee, toen ze vertelde dat ze Marjolein heette,  en dat zij en Erik heerlijk hadden gekletst. “Wij ook.” Zei Peter, en keek me aan.  Weer ging er een rilling door me heen van die felblauwe ogen. “Maar we hebben  ondertussen wel trek!” grinnikte hij er achteraan. Lachend maakten we de tassen  open en aten daar aan de rand van het zwembad.

Nadat we na het ‘ontbijt’ een poos in de zon hadden gelegen, besloot ik het water te  proberen. Kleine zweetdruppeltjes gleden langs mijn hals naar beneden, tussen mijn  borsten. Ook mijn rug was nattig, ik kon wel wat verkoeling gebruiken! Na een  kleine aarzeling waagde ik het er maar op, en dook er in één keer in. Heerlijk  kippevel overal op mijn lichaam maakte m’n tepels hard, en ik moest gelijk denken  aan het gevoel van Peter’s handen op mijn rug en benen. Snel zwom ik wat baantjes  heen en weer, als om dat gevoel kwijt te raken. Nog een beetje nahijgend leunde ik  tegen de kant. 
Een warme mond gaf me een kus in mijn nek, en verschrikt draaide ik  me om. Erik keek me lachend aan. “Lekker?” vroeg hij, terwijl hij zijn handen in  mijn middel legde. 
“Hm hm…” reageerde ik, en trok hem naar me toe. Met het water  zacht klotsend tegen ons aan genoten we van een heerlijk lange tongzoen. Toen Erik  zijn mond naar mijn hals verplaatste, hoorde ik gespetter. Ik deed mijn ogen open, en  zag dat Peter en Marjolein ook in het water waren. Ze stonden schuin tegenover ons.  Ook Marjolein stond met haar rug tegen de rand van het zwembad, met een glimlach  rond haar lippen en haar armen rond Peter’s nek. Peter stond duidelijk iets tegen haar  te vertellen, waar ze ingespannen naar luisterde. Toen keek ze plotseling mij aan.  Haar glimlach werd breder, ze lachte me duidelijk toe. Ik voelde hoe ik bloosde. Hij  zou toch niet vertellen… 
Marjolein’s glimlach vervaagde, en haar ogen gingen  langzaam dicht. Ik zag Peter’s hoofd steeds lager gaan. Zijn handen kon ik zo onder  water natuurlijk niet zien, maar aan aan de uitdrukkingen op het gezicht van  Marjolein was te zien hoe zij er van genoot. Met schorre stem fluisterde ik tegen Erik  dat hij om moest kijken. 
“Hmmm,” reageerde hij, en keek me vervolgens grijnzend  aan. “Als ik nou zo blijf staan, kun jij even lekker kijken…” Geschokt keek ik Erik  aan. “Waarom denk je anders dat ze het zo hier doen?” fluisterde Erik in mijn oor,  hete kussen in mijn nek plantend. En als ik eerlijk was, het wond me ook wel op. Ik  kon niets zien, maar van Marjolein’s gezicht was af te lezen wat er gebeurde.  Bovendien waren de bewegingen die ze maakten behoorlijk veelzeggend. Eerst  probeerde ik nog te doen alsof ik toevallig hun kant uit keek, maar toen Erik’s  vingers mijn badpak opzij trokken en mijn schaamlipjes beroerden, kon ik de schijn  niet meer hooghouden. Met mijn ogen op de hitsig bewegende lijven tegenover me,  en Erik’s handen tussen mijn benen en mijn borsten knedend, voelde ik mijn  hoogtepunt snel naderen. Wild kuste ik Erik, en mijn harde kreun werd gesmoord  door de natte omhelzing van zijn tong. 
Maar Marjolein… Marjolein liet zich  helemaal gaan. Haar hartstochtelijke kreten scheerden over het water terwijl ik nog  naschokkend tegen Erik aanleunde. Na een poosje durfde ik weer naar de overkant te  kijken. Peter en Marjolein waren al op weg naar hun handdoek, maar Marjolein keek  nog net even om. Toen ze zag dat ik keek, kuste ze in de lucht naar me. Ik lachte  beverig terug, wat moest ik daar mee? Ze pakten hun spullen, en liepen richting hun  huisje. ‘We gaan straks naar het dorp, wie weet zien we jullie vanavond nog?” riep  Peter vanaf de andere kant van het zwembad. “Vast wel!” riep Erik terug terwijl hij  zich omdraaide en zwaaide. “Wat een stel!” wist ik uit te brengen. Erik grinnikte.  “Zijn wij niet net zo erg?” mompelde hij tegen mijn wang terwijl hij zijn natte lijf  tegen me aandrukte. “Kom, dan maken we het in bed af…” We pakten snel onze  spullen, en zo verliep de eerste hete dag. Dat beloofde wat…

Die avond zagen we ze dus niet meer, en ook de volgende dagen gebeurde er niets  bijzonders. We verkenden de omgeving en het dorp, en vreeën op alle mogelijke  plekken in en om het huisje. Van onze buren merkten we weinig, behalve ‘s nachts.  Dan wond hun liefdesspel ons op, en we bedankten de aannemer in stilte voor de  dunne wandjes, elke keer als we merkten dat Peter en Marjolein ook geïnspireerd  werden door ónze hartstochtelijke geluiden.
We zagen ze pas weer op woensdag. We hingen wat bij het huisje, verlangend naar  schaduw, toen Marjolein en Peter de deur uitstapten. “Hee, hallo!” lachte Marjolein.  “Hoe vinden jullie het hier?” We lachten. “Heerlijk, maar wel een beetje warm,  pfff…” Peter moest lachen en zei dat zij er inmiddels wel aan gewend waren. “We  gaan zo naar het dorp, een hapje eten. Hebben jullie zin om mee te gaan?” Daar  hoefden we niet lang over na te denken, na drie dagen hetzelfde eten in het restaurant  van het complex. Snel kleedden we ons om. We aten die avond in een klein  restaurantje aan de rand van het dorp. Het was erg gezellig, getuige ook het aantal  flessen wijn dat we verorberden. Gelukkig was het eten goed, en waggelden we  alleen maar erg vrolijk terug naar ons vakantie-adres. 
Zoals altijd was ik al  behoorlijk opgewonden van de drank en het zwoele weer. Marjolein was een erg  mooie vrouw en de manier waarop ze Peter openlijk verleidde, bezorgde me  kippevel. Door voorzichtige aanrakingen en steelse lachjes liet ze bovendien merken,  dat ze Erik ook erg aantrekkelijk vond. Ik kreeg het idee dat, zou ik haar  toestemming geven, ze Erik óók zou verleiden. Onder in mijn buik begon het nog  meer te kriebelen. Zou ik dat durven? Zou Erik het willen? En, wat zou Peter daarvan  vinden? Al deze vragen bleven door mijn hoofd spoken terwijl we steeds dichter bij  het complex kwamen. 
Toen we langs het zwembad liepen, kletsend en giechelend,  bleef Marjolein opeens staan. “Hmmm… ik heb zin om te zwemmen..” zei ze zacht,  en begon zich direkt uit te kleden. Peter en Erik keken elkaar aan, grinnikten, en  begonnen zich vervolgens ook uit te kleden. En daar stond ik dan, vertwijfeld aan de  rand van het zwembad. Net toen ik bedacht, dat ik de volgende dag altijd nog de  drank als excuus kon gebruiken, voelde ik twee paar handen die me vastpakten. 
“Volgens mij heeft Manon wat hulp nodig,” hoorde ik Peter zeggen. “Dat is zo  geregeld..” reageerde Erik en trok me richting het zwembad. Ik schrok, en probeerde  nog wat tegen te stribbelen. Maar Peter pakte me bij mijn middel vast en duwde me  voor zich uit, het zwembad in. Proestend kwam ik weer boven. We konden daar net  staan, het water kwam tot onze schouders. Peter en Erik lachten, terwijl ik  verbouwereerd stond te kijken. Peter’s handen lagen nog om mijn middel. 
“Nu  moeten die kleren wel uit,” hoorde ik zacht in mijn oor. “Ja, vind ik ook,” zei Erik.  Hij kwam op me af, en gaf me een kus. Ik had geen na te denken, de drank hielp me  de verstandige gedachten op afstand te houden. Peters handen trokken mijn hempje  over mijn hoofd, Erik stroopte onder water mijn korte broek van mijn benen. Toen  Peter mijn schouder kuste terwijl hij mijn bh loshaakte, kon ik een kreuntje niet  inhouden. Erik had eindelijk mijn korte broek uit, en haakte nu zijn vingers achter  mijn slip. Met een zucht leunde ik achterover, tegen Peter aan. Wat heerlijk, die twee  paar handen die me uitkleedden. Toen ook mijn bh op de kant lag, pakte Peter van  achter mijn borsten vast. Zacht hoorde ik hem steunen. Erik pakte mijn heupen, en  wreef tegen me aan. Mijn handen grepen zijn schouders, toen ik voelde hoe zijn  harde geslacht tussen mijn benen gleed. Langzaam begon hij heen en weer te  bewegen.
Giechelend kwam Marjolein dichterbij. “Da’s niet eerlijk, nu heb jij er twee…”  lispelde ze. Erik keek verrast, toen ze niet Peter, maar hém vastpakte. “Ik wil er ook  één!” Marjolein kreunde bijna, en sloeg haar armen om Erik’s nek. Om Marjolein’s  hoofd heen keek Erik me aan. Ik glimlachte, had geen remmingen meer. Vanuit zijn  mondhoeken kwam er een glimlach op Erik’s gezicht. Zonder een woord te zeggen  begrepen we elkaar: dit is goed, geniet ervan…
De mond van Marjolein eiste die van Erik op, en ik leunde weer achterover.  “Hmmm…” hoorde ik Peter in mijn nek. Zijn handen dwaalden nu over mijn  lichaam, ieder plekje verkennend. Hoe heerlijk dat ook was, ik wilde hem ook voelen  en zo ging dat niet. Ik draaide me om in Peter’s armen en keek hem aan. En weer dat  gevoel van statische elektriciteit, zijn hemelsblauwe ogen zo dichtbij. Zijn lippen  raakten zacht de mijne, en daar stonden we, naakt, elkaar voor het eerst kussend. Zijn  tong streek langs mijn lippen, op zoek naar die van mij, en bevend deed ik mijn  mond een klein stukje open. Toen onze tongen elkaar vonden, warm en vochtig,  bewogen onze handen als vanzelf. Onze handen onderzochten, onze monden  versmolten alsof we wilden proeven, weten waarvan we gemaakt waren. Ik voelde  hoe opgewonden Peter was, en drukte me nog dichter tegen hem aan. Peter legde zijn  handen op mijn heupen. “Sla je benen om me heen,” kreunde hij buiten adem. Ik  gehoorzaamde zonder twijfel, en hij tilde me een beetje op zodat ik op zijn schoot  zat. Mijn adem stokte toen ik zijn kloppende eikel tegen me aanvoelde, maar ik wist  wat ik wilde. Langzaam bewoog ik heen en weer, totdat hij in me gleed. Kreunend  hielden we ons lijf stil. Onze lippen vonden elkaar weer, en onze lichamen  reageerden door op het oerritme van de passie te bewegen. Het zwoele water om ons  heen versterkte de sensaties op onze huid. Een orgasme diende zich aan, en ik wierp  mijn hoofd achterover. Peter hield zich stil, om nog niet te komen. Kreunend en  schokkend wipte ik op en neer op zijn schoot. Peter plaagde met zijn tong en tanden  mijn tepels, die keihard rechtop stonden. Hij kuste mijn hals, kaaklijn en overdekte  mijn gezicht met warme kusjes. Heel voorzichtig schoof hij uit me. “Kom…” Hij  pakte mijn hand en nam me mee naar de ondiepe kant van het bad. Nog steeds  verdwaasd over wat er allemaal gebeurde, liet ik me meevoeren naar een ligbed.

Kussend en strelend gingen we liggen. Ik merkte dat Peter bijna niet kon wachten om  weer in me te komen, en ik glimlachte. Het was goed om te voelen, dat hij blijkbaar  net zo naar me verlangde als ik naar hem. Maar eerst wilde ik nog wat anders… Toen  hij half op me lach, gleed ik langzaam naar beneden, zijn borst en buik bedekkend  met kussen. Een kreun kwam diep uit zijn keel, en hij ging op zijn rug liggen.  Proevend ging ik met mijn lippen langs zijn geslacht, likte met het puntje van mijn  tong het randje van zijn eikel. Peter’s ademhaling ging gejaagd en ook ik wilde niet  langer wachten. Genietend gleden mijn lippen om zijn eikel, en slokte hem bijna  helemaal op. De warme nachtwind had ons drooggestreeld, maar tussen mijn dijen  was het alweer behoorlijk vochtig. Ik draaide, kronkelde, terwijl ik zoog en sabbelde  aan Peter’s harde, warme paal. Ik voelde dat Peter zich maar moeilijk kon blijven  beheersen maar ik wist, dat ik hem zo niet zou laten komen. Ik wilde hem in me, diep  stotend… Alsof Peter mijn gedachten had gelezen, maakte hij zich opeens los en  legde me op mijn rug. Grommend stootte hij in één keer in me. Met een luide kreun  gaf ik me over. Ik volgde zijn ritme, en niet lang daar na bereikten we vrijwel  tegelijk een daverend hoogtepunt. Al onze spieren spanden zich, en klam en  plakkerig klemden we ons aan elkaar vast. Loom en ontspannen lagen we daarna in  elkaars armen wat na te genieten. Teder streelde Peter mijn wang. “Wordt het  zwembad iedere ochtend schoongemaakt?” Ik schoot in de lach. “Ja, hoezo?”  Grijnzend keek Peter me aan. “Dan kunnen we ons nog even afspoelen!” Lachend  liepen we hand in hand naar het water, en doken erin. Toen we boven kwamen,  kwamen Erik en Marjolein ook net aanlopen. Erik dook naar me toe, en Peter ving  Marjolein in zijn armen. Erik en ik kusten en omhelsden elkaar. “En?” vroeg Erik  met zijn mond tegen mijn oor. Ik keek hem aan. “Dat laat ik je zo wel voelen…” zei  ik zacht, en drukte me tegen hem aan. Erik kreunde en ik voelde hoe hij alweer hard  werd. Innig zoenden wel elkaar.

“Hmmm…” dacht ik later die nacht. “Wat een dag… en deze vakantie is nog niet  eens voorbij…” 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen