Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Toen ik die zondagochtend wakker werd, voelde ik aan mijn hoofd en aan mijn rug dat ik die nacht een heel stout meisje was geweest. O god, te veel gedronken en te veel geneukt! Voorzichtig tilde ik mijn oogleden op. Hoewel de zware gordijnen stijf gesloten waren konden ze de uitbundige zonnestralen niet tegenhouden. Onbekende slaapkamer. Ik draaide mijn pijnlijke nek en keek tussen mijn oogharen naar de blote rug naast me. Hij was het dus met wie ik dit wilde nachtje had doorgebracht. Huiverend liet ik mijn hand onder de dekens glijden. Naakter kon ik niet zijn en dat plakkerige goedje op mijn buik liet ook weinig te raden over. Ik moest een klets koud water in mijn gezicht hebben, anders zou het niet goed gaan. Voorzichtig proberen het bed uit te komen….

Half in de draai naar links, bijna ver genoeg om uit het bed te zakken, schroefde zijn hand zich om mijn pols. Mijn hart sloeg over en ik liet me terugzakken.

‘Waar ga je naar toe schat?’ Ik herinnerde me die zware stem. Maar zijn naam!?

‘Wilde even naar de badkamer’, bracht ik met moeite uit.

‘Even nog niet’, bromde hij en voerde mijn hand linea recta naar zijn penis, rechtop en staalhard. Ik weet dat mannen ‘s morgens vaak zo’n stijve lul hebben. Deze was het dus die het leven uit me had geragd. Geen wonder dat ik me geradbraakt voelde. Groot, zwaar en dik werd hij tussen mijn vingers geschoven.

‘Trek hem lekker even af’, was de boodschap.

Ik vouwde mijn vingers om de schacht en begon er zachtjes aan te snokken. Hij knorde goedkeurend en liet zich op zijn rug vallen.

‘Nu op je knieën baby’, gaf hij aan, ‘zodat ik je tieten kan zien!’

Met moeite stommelde ik in de gewenste houding. Hij sloeg de dekens terug en knikte. ‘Goed zo!’

Ik was niet echt in goeie vorm, maar dat scheen hem niet te deren. Ik begon harder aan de paal te rukken, want wilde er zo snel mogelijk een eind maken.

‘Het duurt niet lang’, beloofde hij hijgend. Dat hoopte ik maar!

Zijn opwinding werd groter en toen hij ineens mijn hoofd naar beneden trok begreep ik dat het in mijn gezicht moest. Ik kneep mijn ogen en mond dicht, rukte nog wat heftiger aan zijn lul, hoorde een langgerekt ‘jjjjaaaaa’ en ontving de plens in twee, drie stralen. Mijn huid trok samen in een grimas en ik voelde het spul van mijn ogen over mijn neus en kin tot op mijn borsten druppen.

‘Goed zo meissie’, kreunde hij.

Hij liet zich uitgeput in de kussens vallen en ik begreep dat ik nu naar de badkamer kon. Rillend waste ik uitvoerig mijn gezicht en hield daarna nog geruime tijd mijn hoofd onder de koude kraan. Waar was ik eigenlijk!? Ik staarde in de spiegel verwezen naar de blauwe plekken op mijn schouders en liet mijn hand tastend tussen mijn benen glijden. Ook daar, aan de binnenkant van mijn dijen, voelde ik een pijnlijke plek. Wat was er in godsnaam allemaal gebeurd? Eén ding was duidelijk: dit keer was ik te ver gegaan….

Achter me zag ik een uitnodigende badkuip staan. Ja, dat zou me goed doen. Ik controleerde de werking van de vreemd uitziende kraan en zette hem open. Niet te warm, okay. Had deze badkamer geen slot op de deur? Nee, kennelijk niet…, nou what the hell. Met mijn gebroken lijf in het weldadige water sloot ik mijn ogen en probeerde de herinneringen aan de vorige avond en nacht te laten terugkeren.

Het was nota bene het openingsfeestje geweest van mijn zwagers nieuwe zaak. Dus was er mijn hele familie en die moest het wel gek hebben gevonden dat ik al zo vroeg was weggegaan, maar misschien was het in de drukte niet opgevallen; dat hoopte ik maar…. In de feestzaal was een bar opgesteld waarvan iedereen naar believen gebruik kon maken en er was een d.j. ingehuurd om muziek te draaien voor degenen die een dansje wilden maken. Ik was alleen, mijn man zat in het buitenland. Die onbekende zou zeker met me hebben gedanst, maar de enige herinnering die nu bij me opkwam was dat ik met mijn blote billen tegen een koude muur stond, broekje half afgestroopt, wippend op iemands vingers, de zijne ongetwijfeld. Mijn god, waar was dat geweest? Toch niet in de toiletruimte mocht ik hopen, waar iedereen me had kunnen betrappen!

Een rilling trok door me heen en ik balde onwillekeurig mijn handen toen het ineens door me heen flitste dat het IN het toilet was gebeurd en dat het benauwd was geweest in dat hokje. Benauwd omdat we niet met z’n tweeën, maar met zijn drieën waren geweest! O nee! Ik liet me beschaamd helemaal onder het wateroppervlak zakken. De verdrinkingsdood was nu misschien nog het beste!

Nu herinnerde ik me ook dat ik in ieder geval een van de twee mannen had afgetrokken terwijl ik werd gevingerd. En dat mijn slipje was gebruikt om het sperma daarna van mijn benen te vegen… Geile trut! Mijn broekje was in de handtas gegaan en vanaf dat tijdstip had ik het openingsfeest sliploos meegemaakt. Gedanst zonder slipje dus onder mijn korte, maar wijde rokje, gemakkelijk toegankelijk voor wetende handen, en zo almaar geiler geworden. Zo moest het zijn geweest. Hoe ik het feest had verlaten – asjeblieft ongemerkt! -, ik wist het niet meer.

De eerstvolgende herinnering was de auto waarin ik was gestapt. Inderdaad met twee mannen wist ik nu. Achterin de auto met een van hen gevreeën… Onder het rijden werden stoeiend mijn kleren uitgetrokken… Ja, zo was het gegaan. De man achter het stuur – dat moest de man zijn in wiens badkuip ik nu bivakkeerde – had de ander aangemoedigd. Er was gejoel en gelach geweest, snelle vingers en bronstig gehijg. Ik had geen draad meer aan mijn lijf toen zijn lul in me ging. En er was woest en hard genaaid daar achter in die auto, waarbij mijn blote voeten razend het dak hadden gebeukt. Hoe lang had dat autoritje geduurd? Wacht even! Er was nog iets gebeurd. We waren een parkeerplaats opgereden omdat ik zo nodig moest. Achter een bosje had ik gehurkt gezeten en ze hadden allebei staan kijken. Allebei!? O nee!

Ik liet me verslagen en vol schaamte onder water glijden. Er waren meer mannen geweest! O god…. Ik zag me nu weer tussen de geparkeerde auto’s doorlopen, helemaal naakt, geëscorteerd door mijn twee begeleiders. Er liep een slootje. Over het houten bruggetje naar het daarachter liggende weiland waren twee, drie andere mannen ons gevolgd. Ik was te dronken, en misschien ook wel te geil, om me daar iets van aan te trekken.

‘Geef de dame wat ruimte’, had de zware stem van mijn chauffeur gebast, ‘ze moet zeiken!’

En giechelend – ook dat nog! – was ik op mijn hurken gaan zitten. Ze stonden in een halve cirkel om me heen en toen ik begon te kletteren zakten ze allemaal door hun knieën om niets te hoeven missen. Mijn god! Ik had daar doodgemoedereerd met mijn benen wijd zitten plassen onder de nieuwsgierige blikken van een stel geile kerels!

‘Wil iemand haar soms schoonlikken?’, had dezelfde zware stem gevraagd toen de laatste druppels uit mijn kutje waren gelopen. Ik had zelf niets in te brengen, maar had me ook niet verweerd toen behulpzame handen onder mijn oksels en knieholten werden gestoken om me languit op mijn rug te vlijen. Er was iemand tussen mijn benen gekropen en toen zijn tong mijn kut begon af te likken had ik me willoos uitgeleverd aan de krampen van genot die door me heen schoten. Er was gehijg geweest en gejaagd gefluister om me heen, handen op mijn weerloos schokkende lijf en ik was gekomen…..

Uit mijn orgasmeroes gekomen keek ik recht in het verblindende licht van een zaklantaarn.

‘Niet in haar ogen lul’, siste iemand toen ik in een reflex mijn handen voor mijn gezicht sloeg.

Mijn handen werden voor mijn gezicht weggehaald en mijn armen opzij getrokken.

‘Zo ja!’, gromde iemand. ‘blijf zo liggen!’

De lichtbundel van de zaklantaarn gleed langzaam over mijn tieten en mijn buik naar mijn kut. De begerige nieuwsgierigheid van de mannen liet me niet onberoerd. Uitgespreid in het gras liet ik me borrelend van genot bekijken en schaamteloos trok ik zelf mijn benen verder uit elkaar. Er waren snelle vingers die mijn schaamlippen uiteen trokken en er was instemmend gemompel toen de zaklantaarn naar binnen scheen.

Vlak naast mijn hoofd rukte een man ongedurig zijn broek open. Zijn stijve lul danste boven mijn ogen terwijl hij er snuivend aan begon te trekken. Een tweede man volgde, toen een derde…. Wankelend tussen mijn twee begeleiders in was ik naar het slootje geleid. Ik had een spervuur van sperma over me heen gekregen en hier kon ik het plakkerige spul van mijn lijf wassen. Van de andere mannen was geen spoor meer te bekennen toen ik behoedzaam in het koele water stapte. Het water kwam tot mijn knieën. Met twee handen spoelde ik het geil van mijn tieten, mijn buik en mijn wangen. Bij de auto had mijn rokje als handdoek gefungeerd. Ik herinnerde me ook dat mijn kleren en mijn schoenen vervolgens door een van de twee mannen in de kofferbak werden gedeponeerd. Het autoritje had daarna niet lang meer geduurd. Beide mannen waren voorin gaan zitten en ik had achterin een sigaret gerookt. Ik had verwacht dat de nacht zou eindigen in een trio, maar dat bleek niet de bedoeling. We reden een mij onbekend plaatsje binnen en de man naast de chauffeur, degene die me eerder al had geneukt, werd in een buitenwijk afgezet.

‘Veel plezier verder’, had hij gegrijnsd toen hij uitstapte.

Samen reden we nu het centrum van het plaatsje in. De straten waren totaal verlaten. Reden we nu op zijn huis af? Hij parkeerde op een marktpleintje en zei dat we het laatste stukje gingen lopen. Ik wachtte tot hij de kofferbak zou openen, maar het was niet de bedoeling dat ik mijn kleren zou aantrekken. Nee, ik moest naakt over straat. Heb je dat nog nooit gedaan?, vroeg hij met een geile grijns. Ja, ik was wel eens in mijn blootje de straat overgestoken om een brief te posten en toen snel weer terug, maar hoe ver moest ik nu? Niet ver, zei hij, en ik ben toch bij je?

O, o…. Hij wist me wel op te winden, dat moet gezegd. Met knikkende knieën, maar oeverloos geil was ik uitgestapt. Helemaal naakt, stel je voor, op blote voeten en in mijn totale niksie liep ik naast een mij onbekende vent door een mij onbekende plaats, door wat de hoofdstraat leek te zijn. Alsof ik op een donzen deken liep. Geen enkel ander geluid dan dat van zijn schoenen op het trottoir. En o, als we nu toch eens iemand tegen zouden komen, of als er een auto door de straat kwam!? Het was angstaanjagend en tegelijk verlammend geil.

Toen we langs een verlichte etalage van een winkel met huishoudelijke apparatuur liepen zei hij dat ik eens moest kijken. Mijn naakte lichaam van top tot teen in het etalageraam! Mijn stijve tepeltjes, mijn jagende buik, mijn kale kut, mijn trillende benen. Een surrealistisch beeld! Geil he?, snoof hij. En ik moest toegeven: dat was het zeker, ongekend!

Ik zag in het etalageraam dat zijn hand naar zijn broek ging. Wil je zien hoe geil ik dit vind?, hijgde hij. Zonder antwoord af te wachten rukte hij zijn lul naar buiten. Ik had het niet meer en voelde ter plekke een orgasme aankomen. Ik douw hem er even in, gromde hij, zet je handen tegen het raam! En het ongelooflijke gebeurde. Toen ik zo gebogen voor het raam stond, mijn handen tegen het glas en hij tussen mijn benen zijn opgewonden paal in mijn zeiknatte kutje ramde, kwam ik op een enorme manier klaar. Ik kon mezelf niet meer overeind houden en zakte jammerend door mijn knieën. Ik voelde hoe zijn lul uit me schoot en hoorde hem vloeken.

Geile teef, draai je om! Zijn stem had alle kenmerken van iemand die de controle over zichzelf verliest en toen ik me omdraaide en hem aan zijn harde pook zag trekken wist ik meteen hoe laat het was. Hij had zich klaar willen neuken en wilde nu spuiten. Ik zat op mijn hurken en dat vond hij kennelijk goed genoeg. Met een laatste wilde ruk spoot hij zijn ballen leeg. De eerste straal scheerde mijn hoofd en kwakte op het etalageraam, de tweede was recht in mijn gezicht en de derde nabrander kwam op mijn tieten terecht. Zo, knorde hij tevreden, dat moest er effe uit!

Toen hij zijn broek dichtknoopte en ik met trillende vingers wat van zijn sperma uit mijn neusholte en van mijn lippen wilde afwrijven, zag ik van links een auto naderen. Godver! Maak je niet druk, zei mijn partner. Hij drukte me tegen de etalageruit en schermde me zo af, maar de automobilist moest toch het nodige hebben gezien. Na dat intermezzo hervatten we onze wandeling, de hele hoofdstraat af. We sloegen daarna een kleiner straatje in en vervolgens nog een, als ik me goed herinner. Daar was dan eindelijk zijn huis. Ik hoorde ergens een torenklok slaan. Was het vier of vijf uur? Zoiets.

Enerzijds was ik opgelucht dat ik nu in de beschutting van een huis was, anderzijds vroeg ik me af wat me nog meer boven het hoofd zou hangen. Hier was ik, mijn kleren een kilometer verder in een auto, volkomen overgeleverd aan een wildvreemde vent! Wie zou daar niet de bibbers van krijgen?

Maar het liep anders. In zijn eigen huis veranderde hij zowaar in een min of meer attente gastheer. Of ik iets wilde drinken? Een hapje eten misschien? Met een glas bitter lemon – nee, geen alcohol meer! – en een sigaretje verdween langzaam mijn vrees dat ik me door een of andere psychopaat had laten oppikken. Sorry voor daarnet, zei hij zelfs, verwijzend naar de scène bij het etalageraam toen hij me een geile teef had genoemd.

Remy!!!! Ineens schoot zijn naam me te binnen. Remy. Ik zat stokstijf in zijn bad. De Remy over wie mijn zwager me had verteld dat hij zijn belangrijkste klant was. Was hij het met wie ik deze trip had gemaakt en met wie ik uiteindelijk in dat bed terecht was gekomen voor de alles verzengende finale, met zijn lul eerst tot in mijn keel en daarna eindeloos beukend in mijn lijf? Was het zijn sperma geweest dat in mijn wijd open mond was gespoten toen ik als een waanzinnige gillend was klaargekomen?

De vraag stellen was haar meteen beantwoorden, want op hetzelfde moment zwaaide de badkamerdeur open. Ja, hij was het, zoals hij daar glimlachend tegen de deurpost stond geleund, zijn machtige lul alweer in aanvalspositie.

‘Je bent nu wel schoon genoeg’, zei hij. ‘Wat zou je ervan zeggen om nog even terug naar bed te komen voordat ik je kleren ga halen?’

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen