Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Op die hete zomeravond fietst Tania in haar flinterdunne zomerjurkje naar huis. Ze is voor het eerst op bezoek geweest bij haar pas getrouwde vriendin die net is teruggekeerd van haar huwelijksreis en de gedragingen van de twee tortelduifjes hebben haar bloedgeil gemaakt. Jannie en Hans hadden er aan het eind van de avond geen misverstand over laten bestaan dat ze hevig naar elkaar verlangden en ze stelt zich voor hoe die twee elkaar nu naakt achterna zitten door het huis, iets wat, zo had Jannie haar toevertrouwd, hen beiden bijzonder opwindt. Misschien pakt hij haar op dit zelfde moment op de trap van achteren terwijl ze naar boven probeert te klauteren, staat ze nu tegen een muur te wippen op die stijve paal van hem, of ligt ze met haar benen omhoog te schokken terwijl haar kutje grondig wordt genaaid. Tania kreunt, ze staat in vuur en vlam bij de gedachte alleen al en vraagt zich af hoe ze zelf aan haar trekken kan komen. Moet ze alleen terug naar haar kamertje om zich daar te bevredigen, of kan ze op deze tijd nog iemand aan de haak slaan voor een hartstochtelijke vrijpartij?

Een overweldigend verlangen slaat door haar heen en ze stopt. Er is niemand te zien in deze donkere laan, in geen enkel huis is nog licht aan, maar direct moet ze een drukke vierbaansweg met stoplichten oversteken. Ze stelt zich voor hoe ze daar overheen fietst, gevangen in de koplampen van automobilisten die links en rechts van haar voor het stoplicht moeten wachten. Die lampen schijnen dwars door haar jurkje. Met trillende handen maakt ze de knoopjes van het jurkje los tot onder haar borstjes. Ze aarzelt even, kijkt schichtig om zich heen, schuift dan resoluut de bandjes van haar schouders en maakt vliegensvlug haar beha los. Ze trekt het ding uit en schuift met kloppend hart de bandjes van het jurkje terug.

De gedachte alleen al dat haar ranke borstjes te zien zullen zijn doet een vlammende scheut van wellust door haar lendenen trekken. Ze laat een hand over haar buik en tussen haar benen glijden. Ze krimpt in elkaar als ze haar natte slipje voelt. Zal ze….? Voorzichtig trekt ze het broekje een stukje naar beneden. Ze zou zichzelf nu klaar kunnen maken, maar ze kiest ervoor de opwinding nog groter te maken, trekt het slipje snel over de rondingen van haar heupen en laat het langs haar benen afglijden. Ze ademt diep als ze eruit stapt en bukt zich om het op te rapen. Even staat ze besluiteloos met broekje en beha in haar handen, dan draait ze een kwartslag en stopt ze tussen de snelbinders op de bagagedrager. Een zachte windvlaag koestert haar blote benen en licht het korte jurkje even op.

Trillend van emotie blijft ze even staan. Dan slaat ze haar jurkje op en gaat met haar blote billen op het zadel zitten. Als ze zo gaat fietsen zijn haar dijen compleet ontbloot, beseft ze en de af en toe opstekende wind zou het jurkje zelfs tot boven haar middel kunnen blazen. Voorzichtig zet ze zich in beweging. Ze probeert uit te vinden hoe snel ze kan rijden zonder dat de luchtweerstand haar al te veel parten gaat spelen. Het is bijna alsof ze naakt rijdt, maar het bezorgt haar een geweldige kick. Als ze bijna aan het eind van de laan is gekomen, stopt ze weer even. Ze is bijna bij de snelweg die door het stadje loopt en ze hoort de auto’s al. Haar hart klopt in haar keel, nu ze zich ge- plaatst ziet voor de finale uitdaging. Dit slaat alles wat ze tot nu toe heeft meegemaakt, maar terwijl ze daar staat wordt haar geilheid alleen maar groter. Ze stapt weer op dezelfde manier op en neemt de laatste bocht. De autoweg komt in beeld. Het is niet erg druk, maar om de paar seconden raast er wel een auto van links naar rechts en vice versa. Tania concentreert zich op het naderende stoplicht. Het is rood voor haar en dat wil ze ook. Ze wil eerst gedwongen te worden te stoppen, dan afwachten hoeveel auto’s er op haar moeten wachten, dan opstappen en de weg oversteken.

Het licht is nog altijd rood als ze de oversteekplaats heeft bereikt. Ze zet één been op de grond en blijft op het zadel zitten. Twee, drie auto’s suizen nog voorbij, dan springt het licht voor de automobilisten op rood. Van links ziet ze een auto naderen, aan de overkant van de middenberm naderen van rechts twee auto’s. Dan springt voor haar het licht op groen. Ze slikt en begint te trappen. De van links komende auto stopt. Ze durft niet te kijken en trapt door. De automobilisten die aan de overkant wachten moeten haar zien aankomen. Er is geen weg meer terug. Ze is bijna bij het rustpunt in de middenberm aangeland als de wind speels haar jurkje grijpt. Natuurlijk kan ze nu stoppen, maar er is geen tijd meer voor rationele gedachten en ze rijdt door. Als ze de veilige middenberm verlaat en het tweede deel van de weg oprijdt, weet ze zich van onderen onbedekt.

Ze kijkt strak voor zich uit en is ineens gevangen in een zee van licht. De tweede auto heeft zijn grote licht opgezet en door die straal rijdt ze heen. Toch wat geschrokken neemt ze aan de overkant gekomen meteen een bocht naar rechts om uit het zicht te verdwijnen. Sidderend van de spanning stopt ze.

Als ze hijgend van emotie probeert tot bedaren te komen, hoort ze achter zich een auto naderen. Ze kijkt strak voor zich uit, haar hart klopt in haar keel. De auto stopt. Voorzichtig draait ze nu haar hoofd om. Het linkerportier van de BMW gaat open en een lange, slanke man, keurig in het pak, stapt bedachtzaam uit. Ze kijken elkaar recht in de ogen. Hij glimlacht en ze lacht nerveus terug. Zonder iets te zeggen loopt hij langzaam om de auto heen en opent het rechterportier, dan gaat hij naar de achterkant van de wagen en opent het kofferdeksel. Het is een absurdistisch tafereel, maar er gaat een geweldige spanning van uit. Hij blijft bij het geopende kofferdeksel staan, nog steeds met die glimlach. Als in trance loopt Tania naar hem toe, de fiets aan de hand. Hij neemt het rijwiel van haar over. Het past zonder enige moeite in de enorme laadbak. Hij sluit het deksel en gaat haar voor naar het openstaande rechterportier. Met een hoofs knikje noodt hij haar naar binnen. Tania stapt in. Verdwaasd kijkt ze toe hoe hij voor langs de wagen loopt en aan de andere kant instapt. Er wordt nog altijd niets gezegd als hij de auto start en wegrijdt.

Ze draaien om in de richting van de snelweg. Opnieuw wordt de weg overgestoken en ze rijden dezelfde laan in waar Tania eerder doorheen was gereden. Met tweemaal een afslag links komen ze op een soort landweggetje, omzoomd door bomen. Hier parkeert hij in de berm en zet de motor af. Het is er stil en donker. Nu buigt hij zich naar haar toe. Er is nog altijd geen woord gewisseld en zo is het goed, denkt Tania. Ze sluit haar ogen als hij haar stoel achterover schuift. Hij gaat heel zelfverzekerd tewerk, lijkt precies aan te voelen wat ze wil. Als zijn koele hand haar van nerveuze spanning trillende borstjes beroert, begint ze te klappertanden. Ze klemt haar kaken hard op elkaar en spant haar lichaam als zijn vingers het eerste van de nog resterende knoopjes onderhanden nemen. Traag en bedachtzaam gaat hij tewerk en als het knoopje losspringt, veert Tania schokkend op. Ze heeft geen controle meer over haar de sidderingen die door haar heen trekken. Bij het tweede knoopje begint ze onderdrukt te kreunen en als het laatste openspringt zet ze de nagels van haar vingers in haar handpalmen. Het jurkje is nu helemaal opengeknoopt en de man schuift zorgvuldig de bandjes van haar schouders over haar armen naar beneden.

Als hij haar tot op haar middel heeft ontbloot, buigt hij zich voorover en brengt zijn mond naar de tepel van haar linkerborst. Het roze knopje verdwijnt tussen zijn lippen en ze jammert zacht als zijn tong met het nippeltje gaat spelen en zijn tanden zacht in haar vlees worden gezet. Inmiddels glijden zijn betoverende handen af langs haar flanken. Een overweldigende begeerte maakt zich van haar meester als ze voelt hoe haar jurkje over haar heupen wordt getrokken, maar als ze gedienstig haar achterste wil oplichten drukt hij haar neer. Zijn hand gaat omlaag over haar van extase sidderende buik en als hij de haargrens diep onder haar navel heeft bereikt, slaat ze wild haar armen om zijn nek. Hij glijdt van zijn stoel en wurmt zich op zijn knieën tussen haar benen.

Terwijl Tania amechtig naar adem hapt, voelt ze zijn handen over haar benen naar beneden glijden. Hij doet kalm en beheerst haar schoentjes uit, sluit zijn handen om haar enkels en richt zich langzaam op. Tania wordt diep weggedrukt in de kussens van de stoel als hij zo haar benen omhoog trekt, eerst tot op de rand van haar stoel, maar nu verder, hoger, tot haar blote voeten het dak van de wagen raken. Er wordt nog steeds geen woord gewisseld, maar ze weet dat hij wil dat ze zo blijft liggen. Haar tenen krommen tegen de zachte binnenbekleding als zijn handen koesterend over haar naakte benen naar beneden glijden. Ze klemt haar handen aan weerszijden onder de zitting van de stoel als de tintelende vingers via haar knieholten afdalen en langs de binnenkant van haar benen verder hun weg zoeken. Haar liezen nu,… nog even en voor het eerst zal hij in aanraking komen met haar hunkerende pruim. Tania zet zich schrap, houdt haar adem in en sluit haar ogen. Als hij me daar aanraakt, denkt ze verwilderd, kan ik me niet meer inhouden… Ze smacht naar dat bevrijdende contact. Waarom duurt het zo lang? Hij moet nu toch ook duidelijk haar sappige kutje zien? Kom, voel!

Maar ze ligt kennelijk nog niet naar zijn genoegen. Ze voelt het aan de druk die hij met beide handen tussen haar benen uitoefent. Gehoorzaam schuift ze haar linkervoet zo ver mogelijk naar links. Nu schuiven zijn handen eindelijk verder. Als zijn vingertoppen haar gezwollen schaamlippen beroeren, komen meteen haar emoties los. Ze slaakt een langgerekte jammerkreet, perst haar beide voeten hard tegen het dak en wringt haar handen om de buizen onder de stoel. Er dalen twee vingers af in de sponzige opening en het lijkt alsof al haar spieren nu in opstand komen. Ze begint heftig te schokken en onverstaanbaar te stamelen. Rustig gaan de vingers dieper naar binnen en terwijl Tania zich hikkend overgeeft aan een alles bedwelmende roes, worden haar benen langzaam naar achteren geduwd. Ze heeft het niet eens in de gaten, want de vingers gaaan nu op en neer in haar drassige mosseltje en de sensatie die dat teweeg brengt is ongekend. Met haar mond wijd open stoot ze nu ongearticuleerde kreten uit. Ineens zijn de vingers verdwenen en nu pas voelt Tania de druk van haar benen. Hij heeft haar bijna dubbel gevouwen, met haar knieën naast haar hoofd, zodat haar kutje nu voluit voor hem open ligt. Tania wil maar één ding: klaarkomen nu. Hij moet het in haar ogen zien, die donkere ogen die nu vlak boven haar gezicht zijn. Hij zoekt haar handen en leidt die tussen haar benen door naar haar flamoesje. O, ze weet het meteen: hij wil dat ze met haar handen de opening zo groot mogelijk maakt. Koortsachtig drukt ze haar schaamlipjes uiteen: zo?

Hij leunt nu met zijn hele gewicht op haar benen, zodat nu ook haar billen helemaal vrij zijn van de zetel. En daar gaan ze, eerst twee, toen drie vingers diep in het dampende holletje. Ja, ja, hard, roept ze onbeheerst: doe het hard, maak me klaar. Ze spert haar kut voor hem open en maakt plaats voor vier vingers. In en uit, in en uit gaan ze, steeds sneller en Tania gilt het uit. Ze schreeuwt dat ze komt en oh god, hoe lekker, hoe geil het is. En hij pompt nu in een razend tempo tot ze op de toppen van haar kunnen komt en het beest in haar loslaat: snerpende kreten afgewisseld door gierende hijgstoten begeleiden haar orgasme.

Als ze uitgeput achterover valt, doet hij eindelijk haar jurkje uit. Zo is het goed: naakt wil ze zijn. En naakt betekent naakt voor hem. Puur natuur. Het is voor het eerst dat hij iets zegt. Alles wat niet puur natuur is moet weg, zegt hij. Zijn stem is donker en ze knikt ja als hij haar oorbellen uitdoet, haar armband en polshorloge verwijdert. Ja, helemaal naakt, dat wil ze. En ze spreidt loom haar armen en benen, zodat hij haar goed in zich kan opnemen.

Wat ben je gauw klaargekomen, prijst hij, terwijl hij zachtjes zijn vingers over haar borsten en buik trekt. Was je zo geil, lieverd? Ze trekt haar benen op en knikt: ik ben blij dat je me zo lekker hebt laten komen. Dan kust hij haar voor het eerst, teder, maar tegelijk hartstochtelijk en zet haar opnieuw in vuur en vlam. Als hij haar loslaat, opent hij over haar heen het portier. Ze begrijpen elkaar perfect.

Tania stapt uit de auto en gaat naast de auto in het gras liggen. Als hij zich even later bij haar voegt, heeft hij alleen zijn overhemd nog aan. O, wat een grote, zegt ze bewonderend als ze zijn machtige knots tussen zijn benen ziet deinen. Hij gaat op zijn knieën tussen haar wijd geopende en opgetrokken benen zitten en drijft meteen zijn staalharde penis in haar. Hij woelt wat heen en weer alsof hij de perfecte pasvorm wil vinden en wurmt zijn handen onder haar kont. Dan tilt hij haar achterste een stukje omhoog, zodat de schacht van haar schede in een rechte lijn komt te liggen met zijn stootwapen. Ze voelt zijn ballen tegen de rondingen van haar billen en slikt nerveus. Zijn secure handelingen getuigen van grote ervaring. Hij trekt een klein stukje terug en stoot zijn machtige apparaat rustig opnieuw in de holte van haar lichaam, dat herhaalt hij enkele keren en stelt haar houding telkens iets bij.

Tania hijgt van begeerte en stoot liederlijk kreetjes van genot uit. Zijn zorgvuldige voorbereiding windt haar op, want het heeft er alle schijn van dat hij zich opmaakt voor een harde, langdurige vrijpartij en daar heeft ze precies behoefte aan. Als hij nog eens en nog eens de juiste invalshoek uitprobeert, slaat ze op eigen initiatief haar benen om zijn middel en zet haar beide handen onder haar heupen. Hij knikt goedkeurend en schuift zijn handen om haar middel. De hoek is nu volmaakt en de naaimachine komt langzaam op gang, eerst nog met korte glijbewegingen, maar allengs steeds langer. Traag, maar resoluut vloeit de penis over de hele lengte in en uit haar kutje. Als hij diep in haar komt rust zijn buik even op de hare, als hij terugtrekt staat hij in een boog over haar heen, het topje van zijn lul nog net in haar schede. Ze blijft vocht afscheiden en het tempo wordt langzaam opgevoerd. Tania gaat ongecontroleerd brabbelen, het brabbelen gaat over in kreunen, afgewisseld door schokkende kreetjes. Harder gaat het, harder en ze wipt onstuimig met haar onderlijf. Haar borstjes deinen onder de voortdurende aanvallen en ze voelt opnieuw een orgasme naderen. Via haar lendenen trekt een niet te stuiten stroom van passie door haar heen en ze snikt: ja, ja, kom, kom! Hij blijft op haar inbeuken als ze het toppunt bereikt. Gierend brult ze het uit van genot en smeekt: spuit, spuit! Met een machtige grom trekt hij haar los van de grond omhoog en stoot duivels hard nog enkele keren in haar kut, dan pas laat hij zijn sperma los. Snikkend van wellust ontvangt haar trillende lijf zijn zaadlozing.

Allemachtig, fluistert ze als ze wat tot bedaren is gekomen, wat was dat lekker. Hij ligt languit over haar heen, zijn penis nog steeds in haar en hij glimlacht. Precies wat je wilde toch? Zijn stem klinkt sonoor in haar oor en ze knikt. Hij zoent haar zacht op haar volle mond en laat zijn handen strelend over haar uitgeputte lichaam dwalen. Het was fantastisch, bekent ze openlijk. Als hij zich uit haar terugtrekt en naast haar gaat zitten, blijft ze loom liggen en geniet van zijn koesterende handen.

Hoe heet je, liefje?, vraagt hij zacht, terwijl zijn vingertoppen met de tepeltjes van haar borsten spelen. Weer die glimlach als ze haar naam noemt. Hij heet David zegt hij. Als ze desgevraagd meedeelt dat ze 21 jaar is, knikt hij bedachtzaam en zegt dat hij meer dan twee keer zo oud is. Dan begint hij haar complimentjes te maken over haar lichaam, waarbij hij precies de juiste toon aanslaat. Hij heeft het over haar ranke tietjes, haar wulpse billen, haar opwindende buik en haar geile kutje en de manier waarop hij erover praat doet haar huiveren van genot. Als hij vaststelt dat ze het opwindend vindt om haar lichaam aan anderen te tonen, en refereert aan de scene op de fiets, geeft ze dat zonder gêne toe. Heb je dat wel eens meer gedaan? Peinzend trekt zijn vinger een voor door haar schaamhaar als hij die vraag stelt. Nee, antwoordt ze en zucht diep, omdat zijn vinger tussen haar natte schaamlipjes door glijdt. Zou je het nog eens willen doen? Ja, kreunt ze: het maakt me erg geil… als ik weet dat mannen… Haar lijf wipt op als hij zijn vinger zachtjes naar binnen laat glijden en daar haar clitoris vindt. Vertel verder, spoort hij haar aan en kneedt zachtjes het geilste plekje van haar vagina. Oh god, steunt ze, wat doe je dat lekker. En ze vertelt hoe ze altijd fantasieën heeft over mannen die ze geil maakt door uitdagend intieme plekjes van haar lichaam te showen, dat die mannen gek van wellust haar kleren uittrekken, hoe ze dan plagerig probeert hen te ontwijken, maar niet ècht, omdat ze betast wil worden, omdat ze, ja, ook geneukt wil worden.

Je hebt het steeds over mannen in meervoud, constateert David. Heb je dat het liefst, dat meer mannen je zien, dat je door meer mannen wordt geneukt? Ik weet het niet zeker, kreunt ze, want hij blijft bezig in haar kutje. Het zijn fantasieën, ik heb het nog nooit gedaan, dùrven doen… Voel je alweer een orgasme opkomen?, verandert hij ineens van onderwerp. Wil je dat ik je nog eens klaarmaak? O ja… Het bloed gonst in haar oren en er trekken genotsscheutjes door haar buik. Kom dan staan, zegt hij en geeft haar een hand. Hij trekt haar omhoog. Leg je handen op de auto en ga met je rug naar me toe staan. Zo ja, spreid je benen zo ver mogelijk. Haar lichaam is gespannen als een veer als hij drie vingers in haar schede draait. Ga verder met je fantasieën, beveelt hij, als zijn vingers in haar kutje beginnen te bewegen.

Terwijl de stromen van genot door haar heen vloeien, probeert ze aan zijn verzoek te voldoen. Ik vind het lekker als ik naakt, of bijna naakt, in het gezelschap van mannen ben… Nee, verbetert hij, en houdt op met zijn hemelse bewegingen. Zeg het zoals het is, je vindt het niet lekker, maar geil. Ja, geil, hijgt ze. Want ik weet dat ze een stijve krijgen als ze me zo zien. En ik word nat… Hij hervat zijn stoten in haar kut. Zo geeft hij aan dat ze op de goede weg is. Ze wil dat hij doorgaat en beseft dat hij schunniger taal wil horen. Mijn kut druipt als ik denk aan al die stijve lullen om me heen. Ik wil die lullen voelen, in mijn handen, tussen mijn tieten, in mijn kut. En ik wil alles doen, alles… Ja, ze mogen mijn broekje uittrekken, kapot trekken als ze willen, mijn kleren verscheuren en me dan pakken, één voor één, of twee of drie tegelijk, in mijn kut, mijn mond. Aahh… Ze slaat voorover als het orgasme door haar heen davert. Schokkend en trillend hangt ze tegen de auto. David legt zijn arm over haar schouder en kust haar in haar nek. Godverdomme, vloekt ze zachtjes, jij maakt me helemaal gek. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Laten we even in de auto gaan zitten, stelt hij voor, en een sigaretje roken.

In de auto nestelt Tania zich languit in de stoel, zet haar voeten op zijn verzoek tegen het dashboard en laat zich een sigaret opsteken. Na wat ik van je gehoord heb, vertelt David, heb ik misschien wel een aardig idee voor de rest van de nacht, als je tenminste nog niet naar huis wilt? Ik zou wel de hele nacht door kunnen gaan, repliceert ze onbeschaamd en blaast nonchalant wat rook in zijn richting. Mooi, dat treft. Ik logeer in een hotel in de buurt met een paar collega’s. Heb je zin om daar nog wat te gaan drinken? Wil je dat ik mijn fantasieën in de praktijk ga brengen?, vraagt ze verrast. We kunnen eens kijken. Jezus. Ze is er even stil van. En hoe zou dat dan moeten? Je doet alleen je jurkje aan, net als daarnet, we drinken wat in de bar en dan zien we wel. Wat denk je? Durf je het? Ik weet niet of ik het durf, maar ik wil het wel proberen, zegt ze zacht.

Als ze hun sigaret hebben gedoofd, treffen ze voorbereidingen. Buiten de auto trekt Tania zenuwachtig haar jurkje weer aan. David kijkt geïnteresseerd toe hoe ze het jurkje dichtknoopt. Ze laat alleen het bovenste knoopje open en kijkt hem vragend aan. Door de stof van haar jurk zijn de rondingen van haar borsten en de harde tepeltjes duidelijk te zien. Hoe ziet het er aan de onderkant uit?, vraagt ze hees en draait een pirouette. Iemand die niet weet dat je geen slipje aan hebt, zal het niet zo gauw zien, schat David. Alleen bij een bepaalde lichtinval zal het duidelijk worden. Tania likt haar droge lippen. Oké, zegt ze dan: laten we het maar doen.

Met zijn hand om haar schouder leidt David haar de bar van het hotel binnen. Er zitten wat mensen aan een tafeltje, druk verzonken in een conversatie, en aan de bar zitten twee mannen waar David direct op afstevent. Ze kijken verrast naar Tania. David stelt haar voor: Jack en Ben. Ze zijn ongeveer even oud als David en kijken zeer geïnteresseerd naar Tania’s boezem. Tania staat tussen David en Jack in en laat zich een pilsje bestellen. David, zijn hand losjes op haar achterste, ontwijkt lachend de nieuwsgierige vragen van zijn collega’s over hoe hij hij haar heeft ontmoet met de mededeling dat hij daarop later misschien nog wel eens terugkomt. Ben is inmiddels van zijn barkruk opgestaan en achter Jack komen staan. Terwijl ze hun biertje drinken, voelt ze hoe Davids hand nadrukkelijk de rondingen van haar billen volgt. Haar fantasie begint werkelijkheid te worden, want ze ziet dat Ben Davids bewegingen in de gaten houdt. Tussen de mannen in staande, aan het oog onttrokken van eventueel andere nieuwsgierige blikken, laat ze David zijn gang gaan. Als Jack nog een rondje bestelt en ze zich voorover buigt om haar lege glas op de tap te zetten, schuift David zijn hand onder de zoom van haar jurkje op haar blote huid. Terwijl zijn hand strelend over haar rechterbil naar boven gaat, kruipt de zoom van het jurkje mee naar boven.

Mijn god, het lijkt wel alsof ze geen broekje aan heeft, sist Ben. Als door een wesp gestoken draait Jack zich om en ziet een deel van haar blote dij. Allemachtig, brengt hij schor uit. Terwijl Tania haar tweede glas bier in ontvangst neemt en doet of ze niets in de gaten heeft, schuift Davids hand over haar rechterheup verder naar boven tot aan haar middel. Dan draait ze zich langzaam een kwartslag om, in de richting van Ben en Jack. De haartjes in haar nek staan recht overeind, want zo komen de toppen van Davids vingers in aanraking met haar bemoste heuvel. Proost, zegt ze zacht tegen de mannen, maar die hebben alleen maar oog voor wat zich voor hen afspeelt.

Ze heeft inderdaad geen broekje aan, fluistert David samenzweerderig: en ze voelt heerlijk aan. Smiecht, trekt Tania een pruillipje: me zo opgeilen in bijzijn van je collega’s. Wat moeten zij er wel niet van denken? Ik weet wel wat ze denken, repliceert David: trek dat jurkje omhoog en laat ons dat mooie kontje zien. Nou, waar wacht je op?, hoort Tania zichzelf tot haar eigen verbazing zeggen. En meteen kleurt ze tot achter haar oren. Maar nu kan ze niet meer terug. Ja, je hebt gelijk, zegt David nonchalant: ga dicht tegen de bar staan, dan zal ik ze je billen laten zien. Tania steunt met haar ellebogen op de bar. Jack en Ben gaan achter haar staan en David trekt langzaam haar jurkje op. Mijn god, hoort ze de mannen sissen: wat een pracht kont! David wil er geen misverstand over laten bestaan en trekt de zoom van het jurkje tot over haar middel. Prachtige billen nietwaar, en geen spoor van een broekje. Kun je ze niet omdraaien?, hoort ze een schorre stem. Niet hier, antwoordt David gedecideerd, laten we naar mijn kamer gaan, dan kunnen we het uitpraten. Ben en Jack stemmen gretig in met dit aanlokkelijke idee. Ze nemen wat flessen wijn mee en rekenen af. Als een trofee wordt Tania tussen de mannen in meegevoerd naar de lift.

In de lift neemt David haar in zijn armen en zoent haar hartstochtelijk. Ze is eraan toe, want vlinders wippen op en neer in haar buik, nu ze weet dat ze een ongekend avontuur gaat beleven. Hitsig drukt ze zich tegen hem aan, terwijl hun tongen in een gepassioneerd gevecht zijn gewikkeld. Dat hij tegelijk ook haar jurkje weer optrekt, net ver genoeg om een klein stukje van haar billen in zicht te brengen, draagt bij aan de spanning waaraan ze ten prooi is. Hij weet precies hoe hij haar moet aanpakken, blijkt eens te meer als hij, vlak voordat de lift op de gewenste etage is aangekomen, zijn handen naar haar borsten brengt en, zijn ogen diep in de hare, twee knoopjes extra losmaakt.

In Davids kamer leidt hij naar het ruime tweepersoonsbed. Hij wil dat ze daar gaat zitten en ze weet hoé ze moet gaan zitten: zó dat het jurkje geen belemmering zal vormen en daarom trekt ze het kledingstuk onder haar achterste vandaan. Terwijl Jack en Ben ijverig een fles ontkurken en glazen inschenken, ziet David, die tegenover haar op de grond plaats neemt, goedkeurend toe hoe ze haar benen over elkaar slaat. De zoom van het jurkje ligt in haar kruis en haar rechterdijbeen is volledig zichtbaar. Gecombineerd met de opengeknoopte bovenkant van het jurkje die de rondingen van haar borstjes onbedekt laat, is het een buitengewoon geile en uitdagende aanblik. Als de glazen zijn ingeschonken gaan Jack en Ben ieder aan een kant naast David op de grond zitten.

Tania weet dat het nu aan haar is om te doen wat ze in haar fantasie al zo vaak heeft gedaan. David knipoogt nog eens bemoedigend en de show begint. Ze neemt een teug van haar glas en buigt voorover om het even weg te zetten, want ze weet dat dit de mogelijkheid biedt de spanning op te drijven. Wat haar betreft is het spel begonnen en ze is vast van plan nu tot het uiterste te gaan. Een intense jeuk in haar schaamstreek jaagt haar bovendien op. Ze bukt diep voorover om het glas op de grond te zetten en een sigaret te pakken uit het pakje dat David daar heeft neergelegd. Ze doet er lang over, omdat ze heel goed weet dat ze in deze houding kwetsbaar is en wil zijn. Weer schiet David haar te hulp. Hij geeft haar vuur als ze de sigaret tussen haar lippen heeft gestoken en gelijktijdig verdwijnt zijn andere hand zoekend in de vallei tussen haar borstjes. Ze inhaleert gretig, op twee manieren, zowel de rook in haar longen als de tintelende streling op haar blote huid. Voorover gebogen laat ze zijn hand diep in haar jurk verdwijnen en als hij zijn andere hand over haar rug beweegt heeft ze meteen door dat er een bedoeling achter zit, vandaar dat ze in deze houding blijft zitten. Ja, ze heeft het altijd goed gezien, dit is de manier waarop ze verleid wil worden. Ze voelt hoe hij op haar rug haar jurk omhoog trekt, met korte schokjes en er golft een heerlijke opwinding door haar heen. Het gevoel is zo overweldigend, dat ze er eigenlijk alleen maar aan wil toegeven, maar dan beseft ze dat zij de verleidster moet zijn. Bijna geschrokken veert ze overeind, precies op tijd, want anders had David al te veel prijs gegeven. Ze ziet ook in zijn ogen dat het zo goed is. David haalt achteloos zijn hand uit haar jurk, maar ontknoopt nog wel een knoopje voor ze weer rechtop kan gaan zitten.

Ze keert zich eerst naar Jack die met open mond het tafereel heeft gadegeslagen, opent provocerend haar mond en blaast wat rook in zijn richting. Duivelse meid, komt het verbeten uit zijn mond als hij ziet hoe haar borsten nog nauwelijks door haar jurk in toom worden gehouden. Wat bedoel je?, fluistert ze hees. Zijn ogen zijn gefixeerd op de uitpuilende tietjes en daarop richt ze haar eerste actie. Heb je liever dat ik de knoopjes weer dichtmaak? En haar hand gaat naar haar buste. Nee, niet doen! Jack schiet half overeind en zijn hand omklemt haar pols. Meteen komt David in actie. Hij grijpt Jack bij zijn middel en trekt hem bij haar vandaan. Wacht rustig af, maant hij hem, dan kom je echt wel aan je trekken, maar geef dat lieve kind even de tijd! Morrend zakt Jack terug. En David keert zich tot Tania: ga rustig door, lieverd. Het geeft haar een kick dat de gemoederen al zo verhit zijn. Ik weet dat hij het niet zo kwaad bedoelt, zegt ze lijzig, hij wil alleen maar dat ik de knoopjes niet dicht doe.

Ze laat haar vrije hand in de opening van haar jurk glijden en streelt tartend haar borstjes. Ze geniet intens van de ademloze bewondering die haar ten deel valt en knoopt traag nog een knoopje open. Misschien vindt Jack dit wel goed, murmelt ze dromerig en ze laat opnieuw haar hand over de glooiing van haar buste gaan. Ze staan op springen, mijn tietjes, lispelt ze, en de tepeltjes zijn hard…, oh wat zijn ze hard…, ik krijg er kippenvel van over heel mijn lijf…. Ze neemt nog een trek van haar sigaret en geeft hem dan aan David. Als ik de laatste twee knoopjes openmaak, kunnen jullie het zelf zien, gaat ze onverstoord verder. Zal ik?

Ze kijkt Jack doordringend aan en die knikt. Hij kan geen woord uitbrengen, maar ze schijnt op een antwoord te wachten. Ja, asjeblieft, wringt hij uit zijn strot. Ze werpt hem een stralende glimlach toe en maakt tergend langzaam het eerste en dan het tweede knoopje open. Tot aan haar middel is haar jurk nu open. Ze siddert als een loom makend gevoel door haar lendenen trekt. Nu mag je de bandjes van mijn schouders doen, nodigt ze Jack uit. Hij staat gretig op en ze slaat haar armen om zijn nek. Ze trekt zijn hoofd naar zich toe en lispelt in zijn oor dat ze geil is, dat hij hij niet alles tegelijk moet willen, maar dat hij haar bovenlijf nu mag ontbloten. Het is veel geiler, hijgt ze, als we eerst nog wat drinken voordat ik alles uitdoe, vind je niet? Hij grijnst en knikt. Toe maar dan, lispelt ze, maak me maar bloot tot aan mijn middel…

Begerig trekt hij de bandjes naar beneden over haar armen. Zo is hij de eerste die haar trillende borstjes ziet. Hij kreunt van ingehouden genot en ze zegt: voel maar, voel maar hoe hard ze zijn. Hij kneedt, tast en streelt haar tietjes, zakt op zijn knieën en neemt een tepeltje in zijn mond. Het doet haar rillen van genot, maar ze wil nog niet te ver gaan en zegt zacht: genoeg nu, eerst wat drinken. Met compleet ontbloot bovenlijf laat hij haar achter op de rand van het bed, haar benen stijf tegen elkaar met haar jurkje als een vormeloos hoopje textiel om haar middel. De dame wil nog een drankje, kondigt Jack aan. Ben beijvert zich een glas voor haar te vullen. Ze is in haar element, nu ze ziet hoe opgewonden alle drie mannen zijn. Ze voelt hun ogen branden op haar naakte huid en geniet er intens van.

Wat een goddelijk geil gezicht, prevelt Ben in extase. Ze werpt hem een zwoele blik toe en laat hitsig haar tong over haar lippen glijden. Met een loom gebaar duwt ze haar jurk als een prop in haar kruis en spreidt haar benen. De mannen kijken ademloos toe hoe ze haar vrije hand over de onderkant van haar buik in het jurkje laat verdwijnen en zich langzaam met geile bewegingen daar masseert.

Ben je nat liefje?, vraagt David en ze hoort de brok in zijn stem. O ja, kreunt ze, heel nat, net zo nat als toen jij me voor het eerst klaarmaakte. Dacht ik het niet, schreeuwt Jack opgewonden, hij heeft haar gepakt, de geile schoft. En ook Bens stem schiet over van emotie als hij iets onverstaanbaars in Davids richting roept. Rustig, rustig, lacht David, jullie moeten me dankbaar zijn dat ik haar heb meegenomen. Kijk nu toch eens naar die pure schoonheid! Ja, hij heeft gelijk, beseffen ze en hun aandacht richt zich weer op Tania, die een laatste slok neemt en haar glas aan David geeft. Ze haalt haar andere hand terug uit haar jurkje en haalt nonchalant haar vingers even onder haar neus door. Het brengt de mannen bijna tot razernij. Ze legt nu beide handen op haar heupen. Het wordt doodstil als ze de jurk heel traag over haar heupen naar beneden trekt. Beurtelings van de een naar de ander kijkend ontbloot ze zo haar flanken. Ze is heet van begeerte, maar weet dat ze dit heel zorgvuldig moet doen om de spanning tot het kookpunt op te voeren. Als ze op het punt is gekomen waarop haar achterste haar belet het kledingstukje nog verder af te stropen, blijft ze even zitten. De spanning wordt ondraaglijk. Ze ziet hoe de mannen hun uiterste best moeten doen om zich niet bovenop haar te storten. Hun snuivende en stotende ademhaling getuigt van hun enorme opwinding.

Dan licht ze haar billen even op en trekt het jurkje eroverheen. Dit is niet normaal meer, steunt Jack, hier wordt een mens niet goed van. Ben valt hem bij: Ze drijft ons tot het uiterste, die geile meid! Worden jullie hier opgewonden van?, vraagt ze schijnheilig, maar ze kan haar stem ook niet helemaal in bedwang houden. Zal ik dan maar stoppen? Het laatste komt er bijna bibberend uit. Het is natuurlijk een retorische vraag, maar Ben en Jack struikelen bijna over hun woorden als ze om het hardst ‘neen’ en ‘natuurlijk niet’ roepen. Tania loopt zelf over van geilheid, maar ze kan nog steeds aan de neiging weerstaan om zich al te snel helemaal bloot te geven. Ze wil de spanning nog verder opdrijven. Ze is met het afstropen van haar jurkje gevorderd tot halverwege haar dijen en is van plan het jurkje helemaal uit te trekken, maar wil tegelijk haar kutje bedekt houden. Daarom moet ze de mannen even afleiden als ze haar eerste been uit het jurkje haalt. Ze staren gebiologeerd naar haar ontblote dijen en wachten met spanning het moment af waarop ze meer prijs zal moeten geven.

Ze kijkt hen aan en zegt temend: ik vind dat jullie nu ook wel eens wat uit mogen doen, jullie bovenkleren bijvoorbeeld. Ja, haakt David meteen in, daar heeft ze gelijk in. Hij staat op en begint zijn overhemd los te knopen. Wat verward staan ook Ben en Jack op en volgen het voorbeeld. Tijdens dit gestommel neemt ze de gelegenheid te baat om het jurkje snel over haar rechterbeen te trekken. Het andere been zal geen probleem opleveren, omdat ze de jurk dan als een prop tegen haar kruis kan houden. Ze zet haar handen naast haar zij en kijkt geïnteresseerd toe hoe de mannen zich uit hun kleren worstelen. Davids boxershort is voor haar geen verrassing meer, maar tot haar genoegen ziet ze dat Ben en Jack een slip dragen en dat hun opwinding zich daarachter duidelijk aftekent. Wat ongemakkelijk gaan ze weer op de grond zitten en zien nu hoe Tania haar rechterbeen geheel heeft ontbloot.

Prachtig, fluistert Jack als ze zich een kwartslag begint te draaien, zodat haar onbedekte rechterzij geheel naar hen wordt toegekeerd. Als de draai bijna is voltooid, trekt ze haar linkerbeen op het bed. Haar rechtervoet steunend op de grond, haar linkervoet op het bed laat ze de mannen ruimschoots genieten van haar naakte zijkant, rug en billen. Terwijl ze met haar rechterhand haar jurk stevig tegen haar onderbuik geklemd houdt, begint ze met haar linkerhand het jurkje omhoog te stropen naar haar knie, heel langzaam en bedachtzaam, hoewel ze van binnen een kokend vat van geilheid is. Haar zenuwen beginnen haar parten te spelen als ze haar knie heeft bereikt. Bibberend trekt ze de stof over de knie. Vandaar glijdt het kledingstukje langs haar been naar beneden en als ze voorover bukt en haar voet bevrijdt is ze naakt. Met de jurk opgepropt tussen haar benen, trekt ze nu ook haar rechterbeen op het bed. Jack wil opstaan, maar David trekt hem hardhandig terug op de grond. Blijven zitten, sist hij. Weer heeft hij haar goed aangevoeld, want ze is nog lang niet klaar met haar zenuwslopende spelletje.

Met haar beide benen opgetrokken op het bed, trekt ze lijzig het jurkje met beide handen tussen haar dijen uit omhoog. De mannen staren ernaar alsof er een geest tussen haar benen oprijst. Met haar handen hoog boven haar hoofd houdt ze het jurkje even vast en drapeert het daarna zorgvuldig in de volle lengte voor haar op het bed. Terwijl ze haar rug kaarsrecht houdt, begint ze zich te strelen, eerst uitvoerig haar borsten en buik, en daarbij laat ze de kreetjes van genot die uit haar opstijgen de vrije loop. Dan, terwijl ze haar linkerhand steun zoekend achter haar plaatst, helt ze iets achterover en laat haar rechterhand naar het begroeide venusheuveltje glijden, dat echter zorgvuldig aan het zicht van de mannen onttrokken blijft. Ze neigt haar hoofd naar rechts en staart naar de nerveuze toeschouwers. Weer laat ze op die uitdagende manier haar tong langs haar halfgeopende mond strijken als ze met een nadrukkelijk schokje van haar lichaam haar vingers in haar kletsnatte kutje laat verdwijnen. De mannen kijken gefascineerd naar de zacht pompende beweging van haar rechterarm en de harde borstjes die expliciet meedeinen. Ze ziet de onmiskenbare bewegingen in de strakke slipjes van Ben en Jack en wipt nu ook haar kont zachtjes op en neer. Dan voert ze het tempo op en vertelt de mannen stamelend wat ze doet. Ik ga me klaarmaken, niet alleen voor mezelf, maar ook voor jullie. Ik wil jullie geil maken, zo geil dat je bijna vanzelf klaar komt.

Haar lijf schokt en schudt. Ik heb nu drie vingers in mijn natte kutje, die gaan in en uit, in en uit. Ik zie dat jullie een stijve hebben, maar hij moet nog harder, stijver…Voel eraan, voel aan je lul, kermt ze. Als in trance doen ze alledrie hun hand in hun broek. Zo ja, hijgt ze, voel hoe hij groeit, hoe hij steigert! Razendsnel gaan haar vingers op en neer in haar kut. Dan wipt ze met een lenige beweging omhoog op haar knieën, terwijl ze gelijktijdig een kwartslag draait. De mannen staren nu naar haar blote kont en kijken verbijsterd toe hoe Tania wild schokkend en krampachtig voorover gebogen klaar komt. Nog altijd hebben ze geen glimp van haar kutje kunnen opvangen en ook nu nog, ondanks het heftige orgasme waaraan ze zich overgeeft, weet ze dit plekje uit het zicht te houden. Nog nabevend stapt ze aan de andere kant van het bed op de grond.

Verbluft staren de mannen naar de naakte gestalte die nu rechtop met haar rug naar hen toe staat. Ze zien hoe ze beide handen over haar naakte billen laat glijden, hoe ze door een been te verplaatsen de ruimte tussen haar benen verwijdt en hoe ze haar billen uit elkaar trekt. Door zich enigszins voorover te buigen, gunt ze hen tussen haar benen door de schemering van wat haartjes. Dan zakt ze langzaam terug op het bed en trekt ook haar benen weer op. Terwijl ze beide handen om haar knieën vouwt, draait ze met haar hoofd diep voorover weer een kwartslag naar rechts en blijft zo even zitten. Langzaam, heel langzaam helt ze in die foetushouding achterover. Haar spieren zijn tot het uiterste gespannen als ze op haar rug belandt. Nu, met haar benen half in de lucht, ontwaren de mannen eindelijk iets van de bemoste glooiing van haar onderbuik en er siddert een golf van bewondering door de kamer. Speels met haar voeten trappelend draait ze sierlijk in hun richting. De tijd lijkt stil te staan als ze voor hun uitpuilende ogen tot stilstand komt. Nog even is het begeerlijkste plekje van haar lichaam door haar hielen grotendeels aan het oog onttrokken, maar dat duurt niet lang meer.

Ze zet loom eerst haar ene, dan haar andere voet op de rand van het bed en spreidt haar benen. En daar is het dan, het met krullerige haartjes afgezette, vochtig glanzende kutje. De ban is gebroken. Tania geeft zich onvoorwaardelijk en met graagte over. Overal zijn er handen die haar lichaam begerig aftasten. In een orgie van niets ontziende passie ontladen Ben en Jack de zo lang opgekropte spanning. David kijkt toe hoe de beide mannen haar voor zich opeisen. Ze hebben haar eerst in de lengterichting van het bed gesleurd, waarbij Jack zich op zijn knieën tussen haar benen heeft geposteerd. Ben ligt half over haar bovenlijf en kneedt haar tietjes, Jack laat twee, drie vingers in haar hete kutje verdwijnen. Tania’s onderlijf wipt woedend op en neer onder zijn meteen in straf tempo uitgevoer- de stoten. Ze gilt en kreunt, maar het is duidelijk dat het van genot is en daarom laat David de mannen ongemoeid. Met wilde bewegingen ontdoet Ben zich van zijn slip, waarna Tania zijn sidderende paal met beide handen tussen haar borsten wringt.

Voor Jack is dit het sein om zich eveneens van zijn onderbroek te ontdoen. Hij slaat haar benen over zijn schouders en ramt zijn stijve wapen tussen haar schaamlipjes. Ja, ja, ja, hijgt Tania onsamenhangend: neuken, neuken. David ziet hoe Ben zijn trillende eikel voor haar wijd geopende mond situeert en naar binnen laat glijden. De trein komt in gang. Min of meer gelijktijdig gaan beide penissen in en uit. Tania balt haar handen en begint op Bens rug te beuken, het sein van een naderend orgasme. Die komt en ze giert het uit, terwijl Ben desondanks blijft proberen haar mond te penetreren. Wild zwiepen de zwetende lijven nu op en neer op het bed. Jack komt klaar en spuit met duidelijk welbehagen haar sperma in haar. Tania wordt geen rust gegund, want zijn plaats wordt meteen ingenomen door Ben die nu zijn van haar speeksel druipende lul diep in haar steekt. En voort raast de trein. Hij beukt hard op haar lichaam, de klappen van hun blote buiken zijn duidelijk te horen boven het gekreun, gesteun, gehijg en geschreeuw. Ben kiest ervoor op het hoogtepunt zijn lul terug te halen en haar borsten en buik te besproeien. Tania gilt het uit van pure geilheid.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen