Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Nadat mijn maat Jaap en ik in de kroeg al twee achtereenvolgende partijtjes biljarten hadden verloren hielden we het voor gezien. Nee joh, sloeg Jaap de uitdaging van onze tegenstanders af om er nog eentje te doen, spelen jullie nu maar samen, ik moet er morgen alweer vroeg uit. En ook ik vond het welletjes. Nog eentje aan de bar en dan maar weer eens moeder de vrouw opzoeken.

Het was al over twaalven toen we samen op huis aan liepen. ‘Jennie is nog op denk ik’, wees ik op het verlichte raam van Jaaps huis. Daar zag het wel naar uit, ja. Terwijl Jaap al naar zijn huissleutels zocht en ik met een armzwaai wilde doorlopen, zei hij ineens: kom je nog even binnen? Ik haalde mijn schouders op. Waarom niet? Zijn Jennie is nogal een stuk met haar voluptueuze lichaam, een flirterig type bovendien dat een vent behoorlijk kan opnaaien en het vooruitzicht om haar nog even te zien in zo’n dellerig kort rokje zag ik wel zitten.

Nou, een kort rokje had ze zeker aan en ik kreeg al meteen meer te zien dan ik had kunnen denken, want ze lag opgerold op de bank met haar rokje onfatsoenlijk ver opgeschoven. Met open mond keek ik naar het zwarte slipje dat ze, met haar rug naar ons toe gekeerd, onbeschaamd liet zien en naar de daarin geprangde, uitpuilende billen. ‘Totaal van de kaart’, bromde Jaap terwijl hij zich even over haar heen boog. Wat? Hij wees naar de lege wijnfles op de tafel. ‘Ze kan er niet tegen. Als ze zo’n fles soldaat heeft gemaakt, is ze helemaal van de wereld.’ O ja? Hij knikte. ‘Die krijg je met geen kanon wakker!’ Hij kwam teruggelopen. ‘Ga zitten joh, ik haal even een pilsje.’ Ik slikte. ‘Moet je niet he…?’, vroeg ik schor en knikte naar de verleidelijke billenpartij. Hij grinnikte. ‘Laat maar zo hoor, vind jij het erg!?’ Nee, als ik eerlijk moest zijn niet.

Terwijl hij naar de keuken liep bleef ik vol ongeloof naar dat geile beeld staren. Ze bewoog nauwelijks, had haar handen in haar schoot gevouwen en lag naar het scheen vredig te ademen. ‘Ze weet een vent wel op te fokken zo hè?’, lachte Jaap toen hij de glazen en flesjes op tafel had gezet en naast me kwam zitten. Ik grinnikte maar wat; wat moest ik zeggen? ‘Doe maar niet zo verlegen’, zei hij, ‘ik vind het zelf ook geil hoor.’ Nou ja, dat is het ook, gaf ik toe. Hij sloeg me op mijn schouder. ‘Jammer dat ze een broekje aan d’r reet heeft, vind je niet?’ Ik merkte dat Jaap minstens zo opgewonden was als ik en liet me wezenloos meevoeren in de broeierige sfeer die begon te ontstaan. ‘Wijven’, gromde hij, ‘ze kunnen je helemaal gek maken!’ Op zo’n manier zeker, grapte ik.

Hij legde even zijn hand op de mijne en keek me samenzweerderig aan. ‘Wil je d’r kont zien?’, vroeg hij met een knipoog. Jezus Jaap! ‘Nou?’ Hij bleef me aankijken. Ik kreeg een droge mond en knikte. ‘Laten we het dan meteen maar goed doen’, zei hij schor. Hij liep naar zijn vrouwtje toe, trok eerst de zoom van haar rok nog verder naar boven en schoof toen voorzichtig haar billen bloot. Godverdomme! Jennie had geen krimp gegeven. Jaap keek even, knikte goedkeurend en kwam terug. Ik schudde vol ongeloof mijn kop. ‘Zie je d’r kut?’, vroeg Jaap vergenoegd. Ja, dacht je van niet!? Die haartjes tussen haar benen, die gezwollen lipjes, het was een onvoorstelbaar schouwspel, waar we samen in stilte geboeid naar keken. ‘Daar krijgt zelfs een dooie een stijve van’, concludeerde Jaap terecht. Ik lachte besmuikt, maar knikte instemmend.

Twee zielen, een gedachte. Toen Jaap opnieuw opstond, deed ik hetzelfde en samen liepen we naar Jennie toe. ‘We draaien haar om’, gaf Jaap gedecideerd aanwijzingen. ‘Jij neemt haar benen, ik haar armen.’ Het enige wat Jennie deed was een onrustige zucht slaken en een arm slap langs de bank laten vallen toen we haar in de gewenste houding legden. ‘Zie je wel, als een blok’, fluisterde Jaap. Het zweet parelde nu op mijn voorhoofd en mijn lul begon te steigeren als een wild paard. Hij hoefde geen aanwijzingen meer te geven, het was duidelijk wat er moest gebeuren. Terwijl hij haar bloesje begon open te knopen, trok ik heel voorzichtig het broekje over haar opgetrokken benen. Triomfantelijk openbaarde Jaap haar geweldige tietjes net toen ik het slipje over haar voetjes trok. Een beha was er niet, alleen twee volmaakt gevormde en rustig deinende borstjes met lieflijk rozerode tepeltjes. Het was bijna te veel voor een mens: die geile vruchtjes, die platte buik, het weelderige bosje haar tussen haar benen, de serene rust op dat lieftallige bekje. Het bloesje zou moeilijk worden, hijgde Jaap, maar dat rokje kon wel uit. Toe maar! Het rokje leverde inderdaad geen enkel probleem op. Een knoopje op de heup en het was gemakkelijk onder haar billen door te schuiven.

En daar lag de begerenswaardige Jennie dan, open en bloot op haar rug op de bank. Het was verbazingwekkend dat ze nog steeds zo diep en rustig sliep. Het leek of Jaap mijn gedachten kon raden. ‘Gek hè, dat ze hier helemaal niks van merkt?’ Ik knikte, maar kon mijn ogen niet afwenden van dat prachtige geile lijf, dat zo uitnodigend vibreerde.

‘En toch functioneert ze ook onder deze omstandigheden als de beste’, fluisterde Jaap geheimzinnig. Wat? ‘Let maar op!’ Voor mijn ongelovige ogen begon hij zijn broek open te ritsen. Mijn god! Met een grijns haalde hij zijn keiharde knuppel tevoorschijn en drukte de eikel zachtjes tegen haar lippen. Verstard keek ik toe hoe het puntje van Jennies tong naar buiten piepte. ‘Automatische piloot’, hijgde Jaap. En verdomd, het trillende tongetje likte traag zijn eikel. De enige andere merkbare verandering was dat haar linkerhand die slap op haar buik had gelegen flauwtjes begon samen te trekken. ‘Kijk’, siste Jaap, totaal onnodig want hoe zou ik naar iets anders kunnen kijken! Haar mondje ging wat verder open en zo kon hij speels zijn eikel zachtjes naar binnen duwen. ‘Ze likt hem hoor!’, bezwoer hij. Godklere! Met een zucht trok hij hem voorzichtig terug. ‘Nu jij!’

Pardon!? Hij knikte. ‘Zo’n kans krijg je niet meer ouwe jongen! Beschouw het maar als een vriendendienst!’ Het zweet brak me aan alle kanten uit, maar de verleiding was onmenselijk. Jaap schoof gedienstig opzij toen ik met bevende vingers mijn lul voor den dag haalde. Jennie smakte wat met haar lippen en o zo behoedzaam drukte ik mijn kloppende knaap er tegenaan. Zonder enige verdere druk te hoeven uitoefenen zakte haar mondje open en gleed mijn eikel naar binnen. ‘Zachtjes’, murmelde Jaap naast me. O yes, daar hoefde hij zich geen zorgen over te maken! Met mijn billen samengeknepen voelde ik hoe haar tong de indringer begon af te tasten. Fuck, dit was hemeltergend geil! Nog iets verder gingen haar lippen uiteen en ik kon een centimetertje verder naar binnen. Jezuschristus! Nat van haar speeksel trok ik mijn leuter tergend langzaam terug. ‘Man’, steunde ik vertwijfeld, maar Jaap had alweer iets anders in petto. Hij stootte me aan en knikte naar haar buik. Haar linkerhandje was nu afgedaald en twee vingers streelden traag de lipjes van haar kut. Dat kan toch niet!?, dacht ik verbijsterd. Maar Jaap knikte nadrukkelijk van ja, wel degelijk! Hij boog zich voorover en schoof haar vingertjes opzij. Nu namen zijn vingers het over.

Nog nooit had ik zoiets gezien. Jennie die in diepe slaap bleef terwijl zachtjes haar kutje werd gemasseerd. ‘O ja, ze is nat’, lispelde Jaap. Ik trilde als een bezetene toen Jennies mond als die van een vis traag begon te happen. Twee seconden open en twee seconden dicht, twee seconden open en twee seconden dicht. Mijn lul was nu zo hard dat ik hem met enig geweld omlaag moest trekken om hem opnieuw voor de ingang van haar lippen te posteren. Ik wachtte tot ze weer naar adem hapte en stuurde hem toen naar binnen. Ze slokte hem voor bijna de helft in een keer naar binnen en terwijl haar lippen weer zoetjes samenknepen als om haar mond te sluiten trok ik hem terug. Toen haar mond weer opensperde, leek ze hem langer open te houden alsof ze iets verwachtte dat maar niet kwam. Het was een fascinerend gezicht. Maar om het helemaal perfect te maken, moest er iets anders gebeuren. Wat Jaap achter me aan het uitvreten was interesseerde me geen donder meer. Ik richtte me op, zonder die traag happende mond uit het vizier te verliezen, en trok in een wereldrecordtijd mijn broek, onderbroek en schoenen uit.

Nu had ik meer bewegingsvrijheid. Ik zette mijn linkerknie op de bank naast haar hoofd en zwaaide mijn rechterbeen tot bovenop de rugleuning van de bank. Inmiddels had dat mondje drie keer de openende en sluitende beweging gemaakt, maar de vierde keer kon ik het weer bedienen, en hoe! Veel secuurder dan eerst mogelijk was doopte ik mijn pook bij het sperren van de lippen nu met twee handen in de vochtige holte en hield hem bij het sluiten van de mond even vast. Haar lippen persten zich om de schacht en zo omsloten trok ik hem in een lange haal terug. Haar mondje maakte nu drie keer achter elkaar een sputterende beweging voordat het weer tot rust kwam. Het puntje van haar tong kwam even naar buiten om de bovenlip te likken en vertrok toen weer schielijk. Ze ademde nu wat sneller, voelde ik aan haar tieten die bij het uitademen even mijn ballen raakten. En nog altijd helemaal van de wereld? Het was een gedachte die maar even bij me opkwam, niet belangrijk meer in dit stadium. Ook als ze wakker zou worden, zou dit niet meer te stoppen zijn.

Achter me hoorde ik het onmiskenbaar zuigende geluid van een kut. Jaap speelde goed mee, in een perfecte balans. Daar hapte ze weer en hup, precies op tijd manoeuvreerde ik mijn snikkel naar binnen. Het werd tijd om wat verder door te drukken en ik boog me iets verder voorover om dat mogelijk te maken. Spleet haar mond dit keer verder open? Het leek zo, want ik kon hem nu wel voor driekwart kwijt. Ik voelde nu duidelijk haar huigje rond mijn eikel hangen. Nog een klein stukje en ik zat in haar keel. Voorlopig liet ik het even zo, om haar te laten wennen en liet hem even lekker in haar kloppen. Tot mijn genoegen zag ik hoe haar lippen zich vast sloten en haar neusgaten zich uitzetten om frisse lucht naar binnen te halen. Dit was een deskundig pijpertje! Heel anders dan mijn Daniëlle, die deze edele kunst minder goed beheerste en daarom altijd moest kokhalzen. Ik liet hem onwrikbaar in haar mond tot de happende beweging weer kwam. En zo kreeg ik de ruimte die ik niet hoefde te forceren. Het laatste kwart moest nu naar binnen en juist omdat ik haar even had laten wennen ging dat nu zonder problemen. Mijn eikel schoof de huig voorbij, bleef hangen in haar keel en mijn ballen rustten tegen haar lippen.

Ik was zo druk doende geweest om dit alles perfect te laten verlopen, met mijn handen het juiste steunpunt zoekend, terwijl ik ook nog als een acrobaat mijn benen in de juiste houding moest wringen, dat ik even niet op andere dingen had gelet, maar nu voelde ik ineens iets heel dwingends tegen mijn rug geperst worden. Met moeite kon ik over mijn linkerschouder gedeeltelijk een blik naar achteren werpen. Het waren haar benen, meer in het bijzonder haar knieën, die in mijn rug werden geboord door wie anders mijn trouwe kameraad Jaap. Hij moest ook wel, want hoe anders kon hij zijn paal in haar kut gewrongen krijgen? De rollen waren dus verdeeld. Hij had haar kut en ik haar mond. Prima wat mij betreft. Nu samen even het juiste tempo vinden.

Jaaps eerste stoot vond ik wat hard. Niet alleen balkte ze van de weeromstuit mijn lul naar buiten, maar bovendien sperden haar ogen zich nu wagenwijd open, door de zweetdruppels die van mijn voorhoofd in mijn ogen liepen weliswaar vervormd te zien, maar toch duidelijk genoeg: hier werd iemand wakker! Behalve knieën voelde ik nu ook wat anders. Haar handen die zich om mijn dijen klemden. En dat terwijl Jaap nu zijn eigen tempo gevonden leek te hebben, een tempo dat via haar in mijn rug stampende benen werd doorgegeven. Door al het gekronkel onder me werd ik wat van de wijs gebracht. Ik had mijn lul stevig vast, maar elke keer dat ik hem in haar mond wilde duwen schoof ze weer een stukje op. Bovendien begon ze ook nog te hikken, het eerste geluid dat haar welgevormde lippen voortbrachten. Ik moest daarom, hoe moeilijk het ook was, dat koppie stil weten te krijgen. Met een bijna bovenaardse krachtsinspanning wist ik voldoende steun voor mijn ellebogen te krijgen om haar gezicht tussen mijn handen vast te grijpen. Terwijl het zweet nu werkelijk van mijn kop gutste, slaagde ik er na drie, vier vergeefse pogingen in mijn zwiepende lul tussen haar lippen te krijgen. En godzijdank wilde ze het op hetzelfde moment naar adem happen, zodat ik meteen van de gelegenheid gebruik kon maken om ferm door te douwen. Nu ik erin was, kwam ik er niet meer uit. Dat was een heilige belofte. Forser dan ik van plan was geweest, maar gedwongen door de heftige bewegingen om me heen, duwde ik mijn lul meteen tot in haar keel. Ik moest erop vertrouwen dat ze zelf het juiste evenwicht zou weten te vinden tussen de steeds feller wordende stoten in haar kut en de consequenties daarvan in haar mond, want voor mijzelf viel er weinig anders te doen dan die stoten doorgeven.

Het duurde even, dat merkte ik wel, en ik was zelfs al van plan me terug te trekken om het Jaap en Jannie zelf te laten uitvechten, met een bescheiden rol voor mezelf als afrukker, toen ze zelf mijn onderlijf naar zich toe begon te trekken. Zoals al eerder vastgesteld: ze was een kundig pijpster. Ik keek dankbaar op haar neer toen ze haar neusvleugels opnieuw begon te gebruiken, en nu met meer energie. Haar neusgaten sperden zich zo ver open dat ik me begon af te vragen of ook daarin niet een lul te steken zou zijn! Maar genoeg daarover. Ze begon nu zelf coöperatief mee te werken en hoewel ze geen woord kon uitbrengen, omdat ik haar stembanden verzegeld had, was het duidelijk dat ze met een woeste begeerte meeging in ons spel. Jennie was los. Ik vroeg me af of ze besefte wie haar mond en wie haar kut aan het neuken was. Al maakte dat op dit moment niet veel meer uit.

Hoewel ik nog nooit een triootje had gedaan, wist ik dat dit de ideale manier was om het te doen. We waren ieder met onszelf bezig en dat was perfect. We moesten ons niet laten afleiden door andere gedachten of bespiegelingen, maar zowel individueel als collectief optimaal presteren. Daarbij was ik me er scherp van bewust dat Jennie het met twee gaten bezet het moeilijkst had en daarom alle steun verdiende die ze kon krijgen. En daarom hielp ik haar zo goed mogelijk door niet als een idioot in haar mond te gaan stampen, wat o zo verleidelijk was, maar haar zoveel mogelijk eigen ruimte te geven. Mijn lul zat nu als een keilbout in haar mond en die kwam er niet meer uit, maar voor het overige liet ik haar het werk doen. Ze begon steeds woester te bewegen dankzij Jaaps onversaagde mokerslagen en zo kwam het pijpwerk vanzelf tot zijn recht.

Na een minuut of vijf hadden we het ideale ritme te pakken. Als Jaap diep in haar doordouwde verlichtte ik iets van de druk op haar mond en als hij terugtrok kwam mijn lul vanzelf weer in haar keel. Haar tieten wentelden zich nu als bezeten tegen mijn kont en volgens mij was ze al een keer gekomen, al kon ze daaraan door de volheid in haar mond geen uiting geven. Maar de lijnen die ze met haar nagels over mijn heupen trok en de hulpeloosheid waarmee ze mijn lul even losliet uit de anders altijd ferm omsloten lippen gaven mij die overtuiging. Even later kwam Jaap met een bronstige kreet. Ik denk dat hij in haar spoot, anders zou ik zelf ook wel iets hebben opgevangen, maar daar kon ik me nu niet om bekommeren. Ik was er zelf ook bijna aan toe en kon Jaap alleen maar danken dat hij me even de vrije teugel gaf. Want nu, zonder dat haar lijf geteisterd werd door nog een lul in haar andere gat, kon ik er even goed voor gaan. Ik zou natuurlijk Jaaps plaats hebben kunnen innemen en het slotakkoord in haar kut hebben kunnen geven, maar nu was het alleen maar eerlijk dat ik het karwei hier afmaakte.

Ze wist wat er ging gebeuren, dat zag ik aan het vuur dat uit haar ogen spatte. Ik zette mijn beide voeten naast haar lieve kopje en hurkte neer. Ik lette erop dat ze haar ademhaling goed onder controle had met haar neusgaten wijd open en begon toen echt door te drukken. Het zou maar even duren, riep ik haar nog bemoedigend toe en ik geloof dat ze zelfs bevestigend knikte. En toen ging ik er als een ram tegenaan. Er was nu geen tijd meer voor andere overwegingen dan die ene: zo snel en hard mogelijk die geile bek neuken. Jaap zei later dat hij vol bewondering had toegekeken hoe mijn paal razendsnel in en uit haar mond ging, echt diep doordouwend en daarna zwiepend terug om met nog meer kracht in haar onder te duiken. Haar benen gingen enorm tekeer, dat voelde ik achter me. De ontladingsstoot was zo hevig dat ik even dacht dat zelfs mijn ballen in haar mond zouden verdwijnen. Ik greep haar hoofd en drukte dat tegen mijn buik terwijl ik diep in haar keel de kraan opendraaide. Voor een geoefend iemand als zij moest het geen probleem zijn om een half minuutje haar adem in te houden, gokte ik. En zo spoot ik me amechtig leeg helemaal onder in haar keel. Zoals ik verwacht had, kon ze het allemaal opnemen zonder ook maar één keer te slikken en dat maakte het zowel voor haar als voor mij wel zo gemakkelijk. Tien, vijftien seconden bleef ik als een vulkaan spuwen en toen liet ik haar dankbaar los.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen