Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Jetty was een volslanke schoonheid, bijna maar net niet echt mollig. Arie viel op zulke vrouwen, vooral als ze, zoals Jetty, zo onbeschroomd, naïef bijna, hun bekoorlijkheden tentoon spreidden. Serge had haar aan hem voorgesteld, met een knipoog van verstandhouding, en hij had ongelovig gestaard naar de malse dijen onder het liederlijk korte rokje en de welving van haar volle buste in het onwaarschijnlijk diepe décolleté. Hij had haar ten dans gevraagd en voorzichtig afgetast tot hoe ver hij zou kunnen gaan. Ze had hem alleen maar glimlachend aangekeken toen zijn handen van haar heupen afgleden naar de sappige rondingen van de strak in het stretchrokje gevatte billen en die glimlach was niet verdwenen toen hij ‘per ongeluk’ met de toppen van zijn vingers in aanraking kwam met de tintelende huid van haar benen.

Nu zat hij met een glas bier in zijn hand wat jaloers te staren naar Serge, die aan de andere kant van de kamer met Jetty ongeveer hetzelfde deed. Naast hem zat de bepaald niet lelijke Mary, Serge’s vrouw, maar hij kon zijn gedachten nauwelijks bij de conversatie houden die zij met hem probeerde aan te gaan. Behalve Serge en Mary waren ook Marlies en Jan aanwezig, van wie hij wist dat ze met Serge en Mary aan partnerruil deden. Het had hem eigenlijk verbaasd dat Serge ook hem voor dit avondje ter gelegenheid van zijn verjaardag had uitgenodigd, maar hij had het gretig geaccepteerd omdat hij gehoord had van de losse levensstijl van de beide echtelieden en daarvan zelf ook wel eens getuige wilde zijn. Hij zag hoe Serge onbekommerd zijn handen over Jetty’s benen liet glijden en hoe ze dat met duidelijk welbehagen toeliet. Getergd sloeg hij zijn glas bier naar binnen.

Lief meisje, vind je niet?, vroeg Mary schalks. Arie voelde zich betrapt en kleurde. Ja, zeker, hakkelde hij. Ze lachte en legde een hand op zijn arm. Zullen wij ook even dansen?, vroeg ze, of wil je bij mij blijven zitten? Het leek op een onvervalste uitnodiging, dacht hij verward, maar hij knikte. OK.

Ze vlijde zich meteen uitdagend tegen hem aan en legde haar armen om zijn nek. Aan de achterkant was haar mini-jurkje open tot op haar middel, zodat hij, om haar blote rug te vermijden, geen andere optie had dan zijn handen op haar heupen te leggen. Onder de ragfijne stof draaiden haar wiegende billen tegen zijn gevoelige vingers. Voorzichtig gaf hij toe aan de neiging haar te bevoelen en verbijsterd stelde hij vast dat er geen spoor van een slipje te vinden was. Het leek alsof ze zijn gedachten kon raden, want op hetzelfde moment keek ze hem aan en terwijl ze sensueel haar tong over haar lippen liet glijden knipoogde ze op een bijna samenzweerderige manier.

Vanuit zijn ooghoeken zag hij hoe Jan en Marlies en Serge en Jetty te zeer in elkaar waren verdiept om op hen te letten. Hij durfde het niet aan Mary te zoenen, hoewel haar halfgeopende mond en het puntje van haar tong op haar bovenlip bijna geen andere conclusie rechtvaardigden dan dat ze dat verwachtte. Aan de niet te mis verstane hint die ze hem met haar schoot gaf, gaf hij ietwat duizelig wel toe door haar met beide handen op haar achterste wat dichter naar zich toe te trekken. Net op het moment waarop hij zich afvroeg of hij wat doortastender tewerk moest gaan, stopte de muziek. He, jammer, lispelde Mary. Alsof hij op wolken liep, liet Arie zich aan haar hand terugvoeren naar de bank.

Terwijl Mary rondging met hapjes en Serge de glazen opnieuw inschonk zette Marlies een ander muziekje op. Dromerige saxofoonmuziek vulde de kamer. Arie kreeg geen tijd om zich weer met Jetty te verstaan, want nu was het Marlies die hem uitnodigend haar hand voorhield: lange, slanke Marlies in haar zwartleren rokje met split aan de linkerkant en nonchalant onder haar buste dichtgeknoopt bloesje. Waren al die vrouwen zo geil?, vroeg hij zich af, want ook Marlies drukte meteen haar lichaam vast tegen hem aan. Haar bewegingen waren prikkelend, haar zacht gehijg in zijn oor opwindend, maar toch werd Aries aandacht door iets anders getrokken. Over de schouders van Marlies zag hij hoe Jetty aan de andere kant van de kamer door Jan werd gezoend en hoe hij daarbij schaamteloos haar rokje optrok tot boven de rand van een zwartzijden slipje dat haar volle, begeerlijke billen slechts voor de helft bedekte. Even zag hij zo haar pikante bilspleet, even maar omdat Jans grote handen al snel het uitzicht belemmerden, maar onder het rokje dat decent over zijn handen was gevallen kon Arie zijn bewegingen blijven volgen.

Het bloed gonsde in zijn oren en hij kreeg een rood waas voor zijn ogen. Als ze hem dan zo wilden tarten, dacht hij verbeten, waarom zou ik dan niet hetzelfde doen? Per slot van rekening lag de vrouw van die schoft in zijn armen en leek ze gewillig genoeg. Zijn hand gleed naar haar onbedekte linkerheup. Ja, ze was toeschietelijk genoeg. Hij voelde haar begeerte toen zijn vingers in contact kwamen met de blote huid. Als vanzelf gleden zijn vingers onder de opening door over de zachte zijde van een klein slipje. Hier kon hij haar bilspleet voelen. Zijn hand lag nu gevat tussen het leer van haar rokje en de soepele stof van het broekje, zijn middelvinger over de begeerlijke kloof. Het was heel simpel om met die vinger in het broekje te glijden door hem even te krommen, het topje onder de bovenrand te steken en dan weer te strekken. Hij keek in de vochtige ogen van zijn danspartner en las daarin dierlijke wellust. Ze klemde zich als een tijger aan hem vast toen hij het slipje binnendrong en hijgde in zijn oor: vuile schoft, rotzak…, maar het klonk te begerig om hem af te schrikken. Zijn vinger gleed lenig door de geile vallei naar beneden. Hij voelde hoe de spieren in haar billen samentrokken toen hij haar holletje beroerde. Nog even en hij zou bij haar kutje zijn aanbeland en uit haar zware ademhaling in zijn oor concludeerde hij dat ook zij daarop gespannen wachtte en alsof dat nog niet genoeg was, sloeg ze ook nog haar rechterbeen om zijn middel.

Nu was het niet de muziek, maar Serge die verdergaande actie verstoorde. Hij tikte Arie nonchalant op de schouder en zei: Nou is het mijn beurt, ouwe reus! Verdwaasd en ontgoocheld liet Arie Marlies los. Voordat hij zich uit de voeten maakte drukte ze hem zacht een kus op zijn wang. Jan en Jetty waren inmiddels ook gestopt, zag hij. Jetty was in een geanimeerd gesprek gewikkeld met Mary en Jan zat er lachend bij. Arie was vastbesloten zich Jetty niet weer te laten ontnemen en vatte meteen de koe bij de horens.

Zou je nog een keer.., begon hij, maar smolt meteen weg toen hij haar sprankelende ogen zag. Gelukkig was er ook niet meer nodig, want ze zei meteen: Dansen? Natuurlijk, graag.

Opgetogen liep hij met haar naar de hoek waar Serge en Marlies inmiddels behoorlijk aan het vrijen waren. Het interesseerde Arie niet meer. Hij sloot Jetty in zijn armen alsof hij haar nooit meer wilde afstaan. Ze nestelde zich behaaglijk tegen hem aan en lachte die spontane lach die hem meteen voor haar had ingenomen, toen hij brutaalweg in haar oor fluisterde blij te zijn dat hij nu eindelijk de allermooiste vrouw van de avond in zijn armen mocht sluiten. Ach, gekkerd, schudde ze lachend haar hoofd. Maar hij bezwoer haar dat hij het meende en dat hij eerder jaloers had toegekeken hoe ze met Jan en Serge had gedanst. Hoezo dan?, vroeg ze onschuldig haar hoofd op zijn schouder leggend. Ik zag hoe ze je betastten en hoe je zelfs werd gezoend… Nou, prevelde ze zachtjes, vind je dat dan zo erg? Trouwens, ik heb het jou ook zien doen… Ja, dat was waar en hij kon moeilijk gaan vertellen dat hij dat had gedaan om wraak te nemen. Vond je het lekker?, probeerde hij met gesmoorde stem. Natuurlijk. Hij stond versteld van de oprechte en ook lichtelijk verbaasde toon in haar stem. Jij toch ook zeker, ging ze verder: en als iedereen het lekker vindt is er toch niets verkeerds aan? Die onschuldige blik! Hij werd er warm en koud tegelijk van. Hij drukte haar wat steviger tegen zich aan en met die ondoorgrondelijke glimlach bood ze hem haar mond.

Arie verloor alle besef van de omgeving toen zijn tong haar mond binnendrong en daar een speelse tegenhanger vond, die hem uitdaagde en verleidde. Onder zijn trillende handen vertelden haar ronde billen dat ze genoot. Het elastische rokje wipte wulps over de bultjes heen en gretig gleden zijn handen over het zachte broekje, eerst naar boven, dan naar binnen. Hij had de heerlijke billen nu letterlijk in zijn handen en gretig betastte hij ze van boven tot onder. Haar mond lag tegen zijn oor en toen hij zijn handen terugtrok nam ze zijn hoofd in haar beide handen en met een blik in haar ogen die hem door merg en been ging, fluisterde ze: dat was lekker, zal ik mijn slipje uitdoen? Hij keek haar verstard aan, maar ze knikte lief. Als je dat lekker vindt, wil ik dat wel doen… Hier?, stamelde hij: in de kamer, waar iedereen bij is? Nee, lispelde ze: dan ga ik even weg. En als ik terugkom weet je dat ik geen broekje meer aan heb. Zou je dat niet opwindend vinden? Hij kon geen hoogte van haar krijgen en knikte verstomd. En niet jaloers worden, vermaande ze hem. Ze tikte hem op zijn wang en verdween de kamer uit.

Arie keek om zich heen. De vier echtelieden zaten op de bank te drinken en te kletsen en hij voegde zich bij hen. Hij moest voorkomen dat Marlies of Mary hem opnieuw mee zou nemen voor een dans, want anders kon hij Jetty niet opvangen als ze terugkwam, spookte het door zijn hoofd. Maar het was vergeefs, want toen hij wilde gaan zitten pakte Mary hem aanhalig bij zijn hand. Met een: kom, nu ben ik weer aan de beurt, voerde ze hem terug. Ze leek nog geiler dan de eerste keer, maar dat kwam, zei ze geheimzinnig, omdat ze een beetje dronken was. Arie gedroeg zich wat gereserveerd, probeerde een confrontatie met haar wiegende, sliploze achterste te vermijden, maar kreeg het benauwd toen ze plagend in zijn oor begon te blazen. Zijn grootste vrees werd bewaarheid. Toen Jetty terug de kamer in kwam, werd ze meteen door Jan ingepalmd. De smeerlap zou gauw genoeg ontdekken dat ze haar broekje had uitgedaan, dacht hij verbeten. En toen hij inderdaad zijn hand onder haar rokje zag verdwijnen en Jetty net als ze bij hem had gedaan haar hoofd tegen zijn schouder vlijde, sprongen de tranen zowat in zijn ogen.

Mary merkte wat er in hem omging. Trek het je niet aan, jongen, zei ze zacht: straks is ze weer van jou. Laten wij nu ook genieten… Weer was er die uitnodigend geopende mond en nu dook Arie erin. Gekweld begon hij een hartstochtelijk tongengevecht. O, wat ben je ineens wild, hijgde ze toen hij ruw haar billen onderhanden nam. En ze beet hem katachtig in zijn oor. Arie zag in een flits het blote achterwerk van Jetty dat hij zo begeerde en zag nu geen reden meer om zich in te houden. Zijn handen gleden langs Mary’s heupen naar beneden en schoven onder haar jurkje. Olala, stouterd, steunde ze in zijn oor, pas op, ik heb geen broekje aan! Alsof hij dat niet wist! Hij vond haar schaamhaar en de natte lippen van haar poesje. Ja, kreunde ze geil, ja…, toe maar… En toen twee van zijn vingers de drassige ingang binnengleden begon ze ongegeneerd te wippen.

Was iedereen krankzinnig geworden? Terwijl zijn gastvrouw liederlijk schokkend op zijn vingers probeerde klaar te komen, zag hij hoe Jetty door Jan tegen de muur was gedrukt en daar ordinair werd gevingerd. Hoewel zijn rug haar grotendeels afschermde, kon hij zien dat Jetty zelf met beide handen haar rokje hoog ophield. Als het zo moest! Hij duwde nog een vinger in Mary’s kutje en begon actief mee te werken aan haar orgasme. Toen ze kwam, hield ze zich bepaald niet in. Kermend sloeg ze haar armen om zijn nek en liet zich gaan. Toen ze dreigde onderuit te slippen, greep hij haar om haar middel, waardoor haar hele jurkje werd opgetrokken en iedereen haar heftig schokkende naakte billen kon zien.

Even plotseling was het ook weer voorbij. Mary stond op en bracht haar kleding in orde. Dank je lieverd, glimlachte ze en zoende hem op de wang. Kom, zei ze dwingend, toen Arie weifelend bleef staan, zijn ogen gefixeerd op Jetty die met gesloten ogen over Jans schouder hing. Kom mee, wat drinken. Nu pas zag hij dat Serge en Marlies niet meer in de kamer waren. Die zijn waarschijnlijk even naar boven, beantwoordde Mary zijn vragende blik. Ja, jongen, het is hier vrijheid blijheid. Daar zul je aan moeten wennen als je Jetty wilt hebben. Ze schonk hem een glas whisky in en ging naast hem zitten.

Jetty is een lieve meid, zei ze vertrouwelijk, maar ze geniet net als ons van het leven. Als je wat in haar ziet, zul je je jaloezie moet overwinnen, want op dat punt verandert ze echt niet. Maar het is een gouden meid… Ja, kreunde Arie vertwijfeld: dat geloof ik ook wel, maar wie zegt dat ze wat in mij ziet? Ik, antwoordde Mary resoluut, en ik kan het weten. Nee, wuifde ze toen hij haar wilde onderbreken, meer zeg ik niet. Wat jij moet doen voordat je ontploft, is eens goed met haar neuken. Hij kon er niet aan wennen dat in dit huis alles zo recht voor zijn raap werd gezegd. Mary besefte het en lachte weer. Ik weet zeker dat ze graag met je wil neuken, ging ze onverstoorbaar verder. Maar waarom… Weer hield ze hem tegen. Nee, jongen, dat ze zich nu laat klaarmaken door Jan zegt niets, geloof me. Ze geniet ervan, dat is alles. Net zoals ik daarnet heb genoten. Mooi toch? Toen Jetty het uitschreeuwde van genot, greep Mary hem hard bij zijn elleboog. Ze zei niets, maar keek hem doordringend aan. Elke snik die Jetty uit haar mond wrong sneed als een mes door Arie heen, maar hij hield zich in en knikte. Goed zo, prees Mary hem. En om te laten zien hoe goed ik het met je voor heb, ga ik direct met Jan naar boven, zodat Jetty en jij het rijk alleen hebben hier… Ze stond meteen op en liep naar de hoek waar Jetty en Jan stonden. Er werd wat gesmoesd en Mary en Jan verdwenen uit de kamer.

Arie stak zenuwachtig een sigaret op toen Jetty zich uit de schaduw losmaakte en naar hem toekwam. Weer vermurwde ze hem met die stralende glimlach, zich kennelijk van geen kwaad bewust. De glimlach die hij terugstuurde was verwrongen, maar hij zei niets.

Toen ze bij hem was aangekomen ging ze niet naast hem zitten, maar ze zonk op haar knieen voor hem. Haar lange blonde haar bedekte zedig haar halfnaakte borsten toen ze naar hem toe boog en haar handen op zijn knieen legde. Als versteend bleef hij zitten toen die lieve handen naar boven kropen en de knoop van zijn broek losmaakten. Hij wilde iets zeggen, maar ze legde haar vinger tegen haar zoete lippen en hij zweeg. Hij sloot zijn ogen en leunde achterover toen ze zachtjes de rits van zijn broek opentrok. Het ging allemaal zacht en liefdevol. Hij lichtte zijn achterste op zodat ze zijn broek en onderbroek uit kon trekken en voelde haar tedere handen op zijn opgewonden mannelijkheid. Hij kreunde toen hij haar natte lippen op zijn eikel voelde. De penis gleed naar binnen in haar mond, waar hij werd gekieteld door haar tong. Hij zwol op, maar ze liet hem niet gaan. Nog nooit had hij meegemaakt dat het hele gevaarte in een meisjesmond verdween, maar dit keer gebeurde het. Heel zacht beet ze in het gevoelige orgaan tot hij dacht gek te zullen worden, dan liet ze hem weer langzaam naar buiten glijden, haar lippen strak om de huid. Toen ze hem eindelijk de vrijheid gaf en Arie zich moeizaam oprichtte, de keiharde staaf trillend tussen zijn benen, zag hij hoe ze de bandjes van haar bloes naar beneden schoof. De aanblik van haar magistrale borsten, zachtjes deinend toen ze het bloesje over het hoofd trok, benam hem de adem. Hij wist dat ze mooi moesten zijn, maar dit overtrof zijn stoutste verwachtingen. Fier en hard stonden de tepeltjes op de trotse borsten, van onderaf tot aan de tepels een volmaakte halve cirkel vormend en vandaar in een lichte holle lijn naar boven verdwijnend.

Hij strekte zijn handen uit, maar ze schudde haar hoofd. Ze stond op en ontknoopte haar rokje. Met uitpuilende ogen zag hij haar naakter en naakter worden. Nog even hield ze haar grootste schat voor hem verborgen door de bovenkant van het rokje boven de haargrens van haar venusheuvel van links naar rechts te bewegen, dan liet ze hem gaan en vertoonde zich in volle glorie. Zacht glinsterende blonde haartjes onder een strakke, vlakke buik, volle dijen, lieflijke lipjes die een schoot van genot beloofden, de uitnodigende borsten: het was bijna te veel voor een mens.

Wil je me nu neuken?, vroeg ze eenvoudig. Of hij wilde! Hij stond op en begon zich snel van zijn kleren te ontdoen. Ondertussen vlijde Jetty zich languit op de grond, haar benen opgetrokken en gespreid. Toen Arie zich op zijn knieen tussen haar benen nestelde, zijn krachtige aanvalswapen in de aanslag, zei ze dromerig: ik denk dat hij perfect past. En toen zijn eikel haar lipjes raakte: ja, kom binnen asjeblieft en breng ons allebei naar het toppunt van genot… Hij gleed soepel over de drempel van het paradijs. Met zijn pezige lichaam over haar weelderige vormen glijdend startte hij langzaam. Hij genoot van de duidelijke rilling die iedere keer door Jetty’s meedeinende borsten trok als hij diep in haar stootte en van de happende beweging van haar mond die ze daarbij maakte. Toen hij zijn handen onder haar kont wurmde begreep ze dat hij het tempo ging opvoeren en ze greep zijn nek.

Ga je Jetty nu hard neuken, stamelde ze, heel hard? Ja, gromde hij geil, hard en diep. Hard en diep, herhaalde ze: ja, hard en diep, dat Jetty’s kut Aries lul goed leert kennen. Bij elke stoot kletste zijn buik nu hard op de hare. Haar tieten begonnen wild te zwiepen. Allebei lieten ze hun gevoelens de vrije loop. O ja, ja, schreeuwde Jetty toen hun lichamen wild op elkaar beukten: zo komt Jetty klaar. Als een bezetene naaide Arie het geweldig geile lijf tot ze op de tong van haar longen uitkreet dat hij moest spuiten, spuiten, n£. En ze trok met haar nagels een bloedig spoor over zijn rug toen hij kwam. Volkomen buiten haar zinnen gilde ze het uit van genot toen hij zich schokkend ontlaadde. Bezweet zochten ze daarna elkaar in een diepe zoen, Arie nog steeds in haar. En ze lispelde in zijn oor dat hij daar moest blijven, dat ze haar kut graag voor altijd aan deze nieuwe bewoner wilde afstaan, zodat hij daar altijd kan groeien en Jetty kan meenemen op de woeste baren van de liefde, voegde ze er poëtisch aan toe. Arie likte haar ogen, haar gezicht en fluisterde dat hij gek op haar was, stapelgek, dat hij nog nooit zo’n lekker lichaam had geneukt, nam de tepeltjes van haar borsten een voor een in zijn mond, sabbelde erop, beet er zachtjes in en raakte opnieuw in vervoering.

Ik voel ons kindje weer groeien, zei ze zacht, voel jij het ook? O, kreunde Arie, wat word ik geil van jou. Dat moet toch ook, was haar geprevelde weerwoord: zodat we kunnen blijven neuken tot het einde der tijden…

Langzaam kwam de naaimachine weer op gang, waarbij Jetty hem voortdurend op de hoogte hield van de prestaties van hun ‘kind’. Hij is nu aan het kruipen, vertelde ze vertederd, en botst nog overal tegenaan, en nu gaat hij lopen…., o wat gaat dat snel…, nu is hij groot en wil hij op ontdekkingstocht. Laat hem maar diep speuren in het tropisch regenwoud, maar ook weer terugkomen voor nieuwe energie.., zo ja… en nu weer diep… Die gestamelde woordjes voerden Arie prestaties weer tot grote hoogte op en binnen een mum van tijd waren ze samen weer in een hevig liefdesspel verwikkeld.

Dit keer wil ik je van achteren, hijgde Arie net op tijd, zodat ik nog dieper in je kan doorstoten. Ja, heerlijk, steunde ze terug. Op haar handen en voeten, de prachtige billen voor hem, beukte hij met kracht in haar natte kut. Hij greep met beide handen haar schuddende tieten beet voor de finale. Ze wipte driftig mee met haar hete kont en schreeuwde weer de genotskreet toen hij spastisch in haar klaarkwam.

Uitgeput vielen ze in elkaars armen en zo fluisterden ze elkaar hun liefde toe. Natuurlijk gekke jongen, zei ze toen hij haar vroeg of ze zijn vriendin, zijn minnares, wilde worden: als we elkaar maar vrij kunnen laten op seksueel gebied. Ja, ik zou best verliefd op je kunnen worden, gaf ze toe toen hij op een nadere uitleg aandrong, maar ik ken mezelf en wil je geen rad voor ogen draaien. Arie had er moeite mee, maar ze was zo lief dat hij haar geen weerstand kon bieden. Als we elkaar toestaan op seksueel gebied te genieten, zul je zien dat het best wat kan worden, sloot ze de discussie ferm af.

En nu, zei ze, zullen we onze kleertjes toch weer aan moeten doen, want direct zullen de anderen wel naar beneden komen. Ze stond op en trok haar bloes aan. Terwijl Arie zich moeizaam in zijn kleren hees, bleef ze peinzend staan. Wat vind je, vroeg ze schalks terwijl ze een pirouette maakte: ik hoef mijn rokje niet aan te doen, vind je wel? De bloes kwam tot halverwege haar billen en bedekte aan de voorkant net de ondeugende haartjes van haar onderbuik. Vind je het niet geil? Ja, het was bijzonder geil, moest hij toegeven. Dan laat ik het zo, lachte ze. Ze sloeg haar armen om zijn nek en zoende hem. Ik ben zo blij dat ik je heb ontmoet, bekende ze, en ik wil graag dat we elkaar blijven opwinden. Hij greep haar stevig vast, wilde nog iets zeggen, maar hield zijn stijf zijn mond. Ze begreep het en knikte dankbaar.

Het duurde nog een halfuur voordat ze gestommel op de trap hoorden. Al die tijd zaten ze dicht tegen elkaar op de bank, met een drankje en een sigaret. Arie begon zich net af te vragen of er nog tijd zou zijn om haar opnieuw te neuken, toen de deur openzwaaide en Mary en Jan binnenkwamen. Mary had nu een half_doorschijnend zwart nachthemdje aan, Jan alleen een lange broek. Ze liep opgetogen op Arie en Jetty af en zoende hen beiden op de wang. Hoe is het met de tortelduifjes?, vroeg ze lachend: heel gelukkig zo te zien? O ja, antwoordde Jetty stralend, we hebben heerlijk geneukt. Daar twijfel ik niet aan liefje, zei Mary, ik heb je boven horen gillen!

Tot zijn afschuw zag Arie hoe Jan weer aan de stereo aan het morrelen was. Hij zou toch niet weer…. Maar wel degelijk: terwijl Mary zich naast Arie nestelde, maakte Jan een uitnodigend gebaar naar Jetty, die zich geen ogenblik bedacht, maar vrolijk opstond en haar hem toe huppelde. Wil jij liever blijven zitten?, vroeg Mary. Arie knikte. Oke, zei ze, dan pak ik voor ons een drankje. In haar wufte hemdje dartelde ze door de kamer naar de bar. Jan had Jetty inmiddels alweer vast in zijn armen gesloten. Wat ze precies aan het doen waren kon Arie niet zien, omdat alleen hun bovenlijven boven de tafel uit te zien waren, maar hij vermoedde het ergste. Mary zag zijn donkere gezicht toen ze terugkwam en ging brutaal op zijn schoot zitten, zodat hij helemaal niets meer kon zien. Hij pakte het glas aan dat ze hem voorhield en nam een flinke slok. Kom, zei ze toen, hou je nu eens met tante Mary bezig. Ze nam zijn glas en draaide zich om om de beide glazen op het salontafeltje te zetten. Het gaf hem de gelegenheid nog even een blik te werpen op de andere hoek van de kamer. Die was leeg! Hij verstarde en zijn hart bonsde als een gek. Waar zijn ze?, vroeg hij met droge mond. Naar boven denk ik, antwoordde Mary, en denk nu eens aan wat anders.

Ze tilde haar hemdje omhoog en toonde hem haar prachtige naakte lijf. Wil je niet? Als Jetty zich laat neuken, en dat doet ze, mag jij dat ook, nietwaar? Haar toon was hitsig, haar uitdagende houding ook. Kom, lieverd, neem me zoals je net Jetty hebt genomen en als je wilt gaan we daarna naar boven, naar Jetty en Jan…

Arie verloor zijn zelfbeheersing. Met een grom van ingehouden woede duwde hij Mary op de grond, waar ze met haar hemdje hoog boven haar middel kirrend op hem wachtte. Hij schoot uit zijn broek, scheurde zijn onderbroek van zijn lijf en dook tussen Mary’s benen. Zo ja, hijgde ze, stoere bink, verscheur me maar. Het leek meer op een verkrachting dan op een liefdevolle inbezitname, maar Mary scheen ervan te genieten. Toen hij ruw haar hemdje over haar hoofd trok, pakte ze hem gulzig bij zijn nek en duwde zijn hoofd tussen haar prangende heuveltjes. Hij schoof meteen naar binnen en begon haar hard te naaien. Geil kronkelend volgde ze de bewegingen van zijn onderlijf en vuurde hem aan: toe maar, verpletter me maar met je knots, kom…., dit is pure wellust, laat je gaan… Het duurde niet lang voordat ze gierend klaarkwam en Arie zijn zaad in haar kon lozen. Lekker, steunde ze, narillend van genot, heel lekker… En toen Arie zich terug wilde trekken, probeerde ze hem tegen te houden: blijf nog even zo liggen, lekker met je lul in me. Maar Aries gedachten waren elders. Ach ja, zuchtte ze, je wilt naar Jetty. Denk je ertegen te kunnen?

Ze bekommerde zich niet meer om haar hemdje. Nadat Arie zijn broek had aangetrokken, pakte ze hem bij de hand. Nou oke, zei ze: laten we maar gaan. En naakt liep ze met hem de kamer uit. Op de trap al hoorde hij onmiskenbare paargeluiden en het werd hem vreemd te moede. Hij wist dat het zijn geliefde Jetty was die hij hoorde kreunen en steunen, tegelijk overviel hem de onbedwingbare behoefte om haar te zien neuken, om erbij te zijn, om met eigen ogen waar te nemen hoe haar geile lijf werd doorboord door de pik van een ander. Toen Mary de slaapkamerdeur opende keek hij Jetty meteen middenin haar van genot vertrokken gezicht, wippend op de stalen penis van Jan die op zijn rug onder haar lag. Haar blonde haren vlogen van links naar rechts en haar volle tieten zwiepten wild op en neer. Uit haar geopende mond kwamen woeste kreten en Jan, met zijn beide handen op haar billen, vuurde haar aan. Mary en Arie bleven hand in de hand in de deuropening staan, beiden opgewonden door het tafereel voor hen. Als een ruiter haar paard bleef Jetty Jan berijden, zonder zich iets aan te trekken van de twee indringers. Nog harder ging het op en neer, nog sneller tot ze huilend voorover viel, schokkend en trillend onder haar orgasme, terwijl Jan met beide handen zijn kanon vasthoudend haar rug en kont besproeide met zijn zaad.

Toen Jan van het bed stapte en zijn broek aantrok, richtte Jetty haar hoofd op. Over de rand van het bed stak ze Arie een hand toe. Hij zakte op zijn knieen voor haar en ze streek hem liefdevol door zijn haar. Je vond het opwindend om me te zien neuken he?, zei ze zacht. Hij knikte. Dat is goed, ging ze op dezelfde toon verder, ik ben blij dat je bent komen kijken. Achter zijn rug verdwenen Jan en Mary uit de kamer.

Was het…, probeerde Arie voorzichtig. Net zo lekker als met jou?, raadde ze zijn gedachten. Het was heel lekker, ja, maar toch weer anders. En heb jij Mary geneukt? Ja.., stotterde hij, door die plotselinge ommekeer van de kook, maar… Nee, geen verontschuldigingen, het is goed zo.

Zo laat al? Ze ging overeind zitten in haar stralende naaktheid. He, wat plakt het op mijn rug… Zou je… Hij greep een handdoek die op de grond lag en maakte haar rug zo goed mogelijk schoon. Met haar rug naar hem toe boog ze voorover om haar bloes van de grond te pakken. Z¢, met haar majestueuze billen vlak voor zijn gezicht, de blonde vacht van haar heerlijkheid zichtbaar tussen haar gespreide benen zou hij zich haar altijd blijven herinneren.

Wederom trok ze alleen haar bloesje aan. Het was inmiddels half drie, maar dat scheen haar niet te deren. Juist toen ze samen met hem de trap wilde afgaan hoorden ze achter een van de gesloten deuren luid giechelen. Jetty stopte en keek hem geheimzinnig lachend aan. Ze draaide zich om en liep op de deur af. O nee, kreunde Arie in zijn binnenste, maar ze opende de deur. Over haar schouder zag hij Serge, die over een bed stond gebogen. Hij was naakt en zijn grote stijve penis wiebelde zacht heen en weer. Jetty stapte naar binnen en Arie volgde schoorvoetend. Op het bed lag Marlies, eveneens naakt. Haar armen en benen waren wijd gespreid en vastgebonden aan de hoeken van het bed. Ook zij schenen het heel normaal te vinden dat ze bezoek kregen tijdens hun erotische spelletje.

O, wat opwindend, zei Jetty. Ze liep zonder aarzelen op het bed af en keek belangstellend toe hoe Marlies geil in haar boeien lag te kronkelen, terwijl Serge zijn vingers in haar kut pompte. Toen ze voorover boog, schoof Serge met zijn vrije hand meteen haar bloes omhoog. Zijn staalharde lul gleed zonder aarzelen bij haar naar binnen. Marlies protesteerde, maar Jetty snoerde haar de mond door met haar tong Serges plaats in te nemen. Marlies begon opgewonden kreetjes van genot uit te stoten. Het was voor het eerst dat Arie twee vrouwen zo met elkaar zag omgaan en hij voelde hoe ook zijn mannelijkheid weer begon op te spelen. Hij kreeg er zin in zijn lul ergens in te stoppen en werd op zijn wenken bediend door Jetty, die hem kreunend riep dat hij Marlies moest naaien.

Voor de zoveelste keer liet hij zijn broek zakken en gejaagd ontdeed hij zich nu ook van de rest van zijn kleren. Op zijn knieen tussen Marlies’ benen zocht hij even naar de juiste houding. Dan duwde hij de genotsstaaf in haar kletsnatte kut. Haar ogen rolden wild in haar oogkassen en ze kreeg schuim op haar mond toen hij hard begon te pompen. Jetty zocht houvast rond zijn middel terwijl ze van achteren door Serge werd genaaid. Geplet tussen tieten op zijn rug en op zijn borst draaide Arie nog eenmaal op volle toeren. Gekweld perste hij zijn laatste sappen uit zijn lijf, terwijl Marlies krijsend klaarkwam en Jetty kreunend op hem bleef beuken tot ook zij haar orgasme kreeg.
Tja.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen