Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Mijn lippen omsloten zijn geslacht, zoals zo vaak en zo bevredigend likte en at ik zijn vlees. Vertrouwd in gewoonte maar de entourage was anders dan normaal. Om me heen hoorde ik in de verte gedempt gekreun en geklets van lichamen onderweg naar dezelfde extase als wij. Verwarrend voor hem, niet gewoon zich zo lichamelijk bloot te geven. Natuurlijk voor mij, maar mijn geestelijke overgave is geblokkeerd zolang ik signalen van anderen dan mijn lief doorgeseind krijg. Ik voel hem meer dan ik hem zie, zijn lichaam achterovergebogen. De knieën in mijn knieholten gevouwen, zijn tenen gestrekt in opperste concentratie.

Langzaam vervagen de geluiden op de achtergrond en ik raak in trance van het zachte vlees dat zijn opgezwollen aders tegen de binnenkant van mijn mond vlijt. Dan word ik me er van bewust dat hij zich verplaatst, nog immer laat ik niet af, ik bepaal immers zijn ritme. Plotseling verlaat zijn lid mijn mond en voel ik een vinger tussen mijn lippen….lange nagels….

Ik open mijn ogen en kijk naar een roze wolk van vlees, neergeknield boven het lichaam van mijn lief. Haar stem maant. “Lik me, laat je tong tussen mijn lippen gaan, eet me net zo gulzig als je net die vent van je zat te verslinden.” De toon waarop de woorden worden uitgesproken laat me geen ruimte voor bedenkingen. In woord heb ik die altijd gebezigd en nu val ik hier hongerig aan op een geslacht dat het mijne gelijkt. Ze laat me geen rust, spoort me aan, mijn denkvermogen wordt op nul gezet, ik kijk naar het kutje dat langzaam open zwelt als ik mijn mond vastzuig aan haar dikke lippen.

“Kijk naar mijn klit, zie je hoe groot hij wordt, je zuigt toch zo graag? Zuig hem omhoog die kleine pik van me”.

“Kijk tussen mijn billen, zie die gezwollen lul van je kerel. Voel hoe hij in me komt” en ik voel mijn liefs lid verdwijnen tussen haar strakgespannen kutvlees. Langzaam weet ik niet meer waar mijn handen en tong verblijven… vlees… haar… kut… ballen… mijn hersens worden opgezogen in die brij van vlees en langzaam kleurt mijn netvlies roze…

“Sneller met dat lekkere bekkie van je!. Eet me…doe je kutlippen van elkaar, spreid ze!”

Gedachteloos volgen mijn handen de commando's op die staccato mijn brein binnendringen, om op hetzelfde moment het signaal van penetratie te geven. Langzaam begint een lul in me te bewegen..mijn hoofd ritmisch tegen de natte commandopost opwerkend….

Mijn bekken verstrakt bij het geweld van het grof-uitgeruste instrument. Ik voel mijn bilnaad uiteengereten worden, zo diep steekt hij zijn geweld naar binnen. Mijn kutwanden zwellen op, ik wil helemaal opgevuld zijn, tot mijn navel die bloedhete pik naar binnen voelen priemen… Het zuurstofgebrek in roze vlees maakt me licht in mijn kop, alles tolt…kronkelend draait alles en iedereen in me rond…

“Ja, zo is het wel genoeg…hard to please hè? Iedere andere muts was al drie keer gekomen op Mart's pik!”

De kou van het glijmiddel heeft net mijn bewustzijn bereikt als ik mijn bilnaad uitgerekt voel en het lid mijn sluitspier genadeloos open wrikt. Ik kreun mijn eerste pijnscheut in haar schaamhaar, mijn nek achterovergeslagen in verbazing. Na 3 stoten voel ik de krampende vuurvlammen zich al door mijn lijf vreten…mijn kut lekt haar sappen langs mijn benen…ik val neer tot een bewustloosmakende gloed mijn kop laat ontploffen. Mijn kreet glijdt af langs haar oprijzende lichaam.

Mijn hoofd knakt naar voren en ik zie mijn lief's trillende lid uit haar vallen….

“Don't worry…dit is nog maar het begin”.

Staafjes en kegeltjes… ogen zonder zien.. alle besef is uit mijn kop wanneer ik ineens omhoog getrokken wordt. Handen van achter me omvatten mijn borsten, mijn schrijnende aars nog immer vervuld met decimeters staal.

Mijn eigen handen fladderen omlaag en belanden op haar hoofd gepositioneerd voor mijn geslacht, langzaam likt ze mijn vloedgolf van mijn lippen, ik voel mijn clitoris tegen haar tong raspen…. prikkel op prikkel.. hoeveel nog?

Opnieuw die zweepslagen in mijn gezicht. “Nu ga je voor de laatste ronde en die komt in drieën, zoals alle goede dingen, nietwaar?”

Mijn lief, tot het uiterste opgewonden, de roze gloed tot in zijn hals, laat zich door haar voor me plaatsen. Hij begrijpt al wat er gaat komen, voordat het in mijn geheugen wordt geprint… langzaam hurkt hij een beetje…

“Je gaat 3 keer klaarkomen… de eerste keer wanneer je man je kutje binnendringt…. dan na drie stoten en de finale zal de aarde onder je wegspoelen…”

Ik voel mijn kut samentrekken, ik ben mijn kut, alsof ik naar buitenkijk en zie dat hij eraan komt… ik voel haar vingers mijn lippen spreiden, mijn klit begint al rondjes te draaien, zoekend naar aanraking….. langzaam dringt mijn lief's eikel langs mijn lippen en ik voel hoe mijn clitoris naar binnen wordt gezogen en als een tijdbom blaast mijn orgasme door mijn lijf… stuiptrekkend voel ik hoe zijn lid me helemaal opvult.. zijn weg naar mijn longen voortzet, alle lucht uit mijn borstkas duwend… ruimte makend voor … voor wat?

“Kus haar tepels, zie hoe ze tussen Mart zijn vingers uitpriemen, je zou ze er zo af willen bijten die rijpe kersen, niet?”

Ook mijn lief reageert zintuiglijk op haar woordenvloed en ik voel al mijn zenuwen gespannen raken…met iedere cm voel ik de druk op mijn borstkas vergroten, naalden worden in mijn tepels geprikt wanneer hij zijn lippen ertegenaan legt en mijn voeten raken geen bodem meer wanneer hij doorstoot en dan de aarde onder me laat verschroeien… naar beneden… geen lucht.. mijn handen raken alleen nog maar warme vochtige huid om me heen… naar boven.. ik zit in een kokon van vlees… van vocht… van vuur…. opnieuw naar beneden.. op.. neer… opnieuw op en de kronkels van het andere lid duwen me over een afgrond die het inferno ondragelijk maakt….. al mijn spieren krampen en ik kom geluidloos, kokhalzend van ademnood….

Dan beginnen de mannen simultaan en omzichtig te bewegen… ik ben murw… gevoelloos en geprikkeld over mijn grenzen heen… als een levenloze pop hang ik in 4 handen die me dragen en penetreren…. duwend..t rekkend… geen ledematen meer aan deze lappenpop… verworden tot een klomp vormeloze klei zonder inhoud.. en nog immer schieten de scheuten van wellust door mijn hoofd… langzaam laat de kwelling de bloedprop in mijn kop steeds groter worden…..

Doof en blind voel ik het schuren van de twee pikken die me genadeloos uiteenrijten, mijn kut soppend en glitsend, mijn kont schurend en schrijnend de pijngrens voorbij…. de zuurstoftoevoer wordt langzaam dichtgedraaid en mijn tollende hersenen horen alleen nog het priemende “NU” voordat ik de genadeslag mijn keel voel dichtknijpen en twee jagende spermaschoten zich legen in mijn lege huls en de aarde verdwijnt en oplost in een allesverzengend niets, terwijl mijn trillende lichaam leegloopt en neerzijgt in een amechtige zwijm…..

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen