Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Met het vlijmscherpe mesje waarmee Keiko haar poesje tot gekerfde gladheid had geschoren, etste ze in haar venus het Japanse letterteken voor liefde dat ze voorzichtig afbette en dan ininkte met een zwarte steen.

Dat was nog niet zo bijster lang geleden. Nu lagen we naakt op haar futon en zoende ik de tatoeëring terwijl haar vingers mijn lippen bevochtigden met de sappen van haar opwinding. Keiko smaakte naar meer, naar alsmaar meer. Haar pink lokte mijn tong naar haar kut, die haar ziel op een kier zette. De wimpers van haar gesloten ogen luidop kreunend van opgewondenheid draaide ze zich op haar ivoren zij zodat Regilio zijn ebbenhouten pik borst aan naakte rug tegen haar aangeschoven in haar kon boren. Ik likte de randen van haar geslacht en van het gezwollen geslacht dat haar neukte terwijl mijn geslacht werd gepijpt door de kroeslippen van Dominiques négritude. Hoe we met ons vieren in bed waren beland lag als een mistig waas over onze wellust. Waren Keiko en Dominique al dansend beginnen vrijen en waren Regilio en ik toen achter hen gaan staan om hen uit te kleden? Dáárvan was ik me niet langer bewust. Bewust was ik me enkel van Keiko en Dominique die in al hun naaktheid ruiterlijk over Regilio en mij heen zaten en ons om ter hardst en om ter heetst neukten alsof ze elke beschuldiging van lieftallige vrouwelijkheid met brutale hitsigheid wilden onderdrukken. Me schor bedreigend dat ze me plat zou neuken, pronkte Keiko schaamteloos met haar schrale tieten terwijl Dominique Regilio's radeloos gejammer afsnauwde met de kegelvormige arrogantie van haar borsten.

Maar in die geile heksendans waren wij armzalige mannetjesdieren spoedig van geen enkele tel meer en waren we voor ze niet meer dan het verlengstuk van de pik waarop ze zich masturbeerden. Het hoofd naar elkaar toegedraaid mondneukte Keiko's tong Dominique op het ritme waarmee ze haar kut over mijn lul neukte. Dominique legde één arm om Japanse schouders, trok het meisje naar zich toe, haar mond openend onder haar getuite lippen, met vrije hand Keiko's springerige tietjes knedend. Keiko's gezwollen clit jammerde om bevrijding tegen de zwarte toetsen van Dominiques vingers, die zelf koortsachtig op zoek ging naar haar orgasme langs de toonladder van Regilio's erectie. Op het ogenblik van de climax maakte ze zich los van Keiko om zich over te kunnen geven aan het allerindividueelste genot. Haar tepels deinden in steeds grotere kringen uit over haar borsten, huilend en schreeuwend beet ze haar lippen bloedmooi. Toen ze zich hevig navingerend van Regilio's gefrustreerde pik afwentelde, nam Keiko's gebalde vuist hem over, zijn lul keihard aftrekkend tot hij haar gezicht, hals, schouders en borsten kleurde in de regenboog van zijn ejaculatie. Haar krampende kut melkte mijn pik tot heet zaad in de draaikolk van haar klaarkomen terwijl haar onverminderde hand Regilio's ballen opnieuw aanzwengelden tot stijve glorie die nog enkel wachtte tot Dominique hem op handen en knieën voor zich opeiste.

Hij nam achter haar plaats en dreef zijn pik als een wig tussen haar billen. Meteen was ze Vrouw tot in het hart van zijn penetratie. Keiko en mij liet ze toekijken hoe haar borsten één en al geilheid op het getij van haar lusten schommelden en hoe de hoepels van haar oorringen haar wangen tot een grimas ranselden die Godsnaam toeschreeuwde hoe verschrikkelijk lekker Regilio haar aan het fokken was, Regilio die haar inderdaad bij elke ontmoeting opnieuw neukte met de verbazing van de eerste keer. Keiko masturbeerde zich als de bezetene die ze was, Regilio luidkeels toeroepend dat hij Dominique vooral nog harder moest neuken en telkens hij zijn tempo opdreef versnelden ook haar vingers in haar kut. Had ik me aanvankelijk vlak voor Dominique afgetrokken, net buiten het bereik van haar vergeefs uithalende tong, dan lag ik nu op mijn rug en schoof mijn mijn benen tussen haar gestrekte ellebogen, mijn bekken ter hoogte van haar gezicht, mijn pik ter hoogte van haar mond, mijn eikel ter hoogte van haar lippen.

Toch was niet zij het zich meesteres maakte van mijn geslacht, maar wel degelijk Keiko, die haar lenig lichaam handen en voeten over het mijne schoof, die haar mond over mijn pik schoof, mij achter in de keel mondneukend terwijl ik haar kut bloemblad na bloemblad ontvezelde tot de zuiverste honig. Eén vinger in mijn anus lustte Dominique mijn ballen rauw, één vinger in haar anus vingerde ik Keiko murw. Zij moest mijn pik lossen om het uit te kunnen schreeuwen in een rij steeds hogere gilletjes die enkel konden uitmonden in haar orgasme. Zijwaarts draaide ze zich van me af zodat ik eindelijk kon toekijken hoe ook Dominique klaarkwam en Regilio zich verzaligd leegspoot over haar rug en in haar haren.

De climax dreef beide vrouwen voor eeuwig en nimmer voorbij de grens van de waanzin. Hun flitsende tongen zater elkaar heel de lengte van mijn schacht achterna tot in het topje van mijn eikel, elkaar nu weer zoekend dan weer ontwijkend om elkaar tenslotte te vinden in de ultieme zoen van mijn ejaculatie die Dominiques uitwaaierende afrokapsel in lichterlaaie zette, haar gezicht en dat van Keiko verzengde in hitte van zaad. Als krolse katten klauwend en krabbend met krijsende nagels daagden Dominique en Keiko mijn vuurhout uit tot nieuwe penetratie.

Het was mijn beurt om Dominique achterlangs te nemen. Dit had niets te zien met liefde, alles met mannetjesdier en vrouwtjesdier die elkaar als bidsprinkhanen verslonden. Voor Dominique zat Keiko wijdbeens op Regilio' schoot haar rug tegen zijn borst aangevleid terwijl hij zich stutte tegen de muur. In de overtreffende trap van obsceniteit had de frêle Japanse zich met haar anus vast gestekt op de monumentale erectie van Regilio waarover hij haar handen op de heupen als een willoze ledenpop heen en weer schoof. Bij elke stoot kletsen mijn ballen tegen Dominiques billen in luide frustratie dat ik haar niet dieper want niets was me liever dan haar met mijn hele zelf te penetreren, mijn hele lichaam te bedekken met haar huid en haar vezels, de weelde van haar borsten rond mijn ribben te spannen haar kut als een huif over het kraakbeen van mijn pik. Ik neukte haar voorwaarts op handen en voeten tot haar tong zich kon laven aan het geil van Keiko's vingers. Met volle handen duwde Keiko Dominiques hoofd tussen haar dijen. Toen ze met gekromde rug begon klaar te komen gooide Regilio haar werkelijk van zich af. In de afgrijselijke weeën van haar orgasme stuiterde ze van het bed en over de vloer terwijl Regilio zich voor Dominique ogen was gaan aftrekken. Nooit had ik een erectie gezien die zich aan de zijne kon meten. “Ik ga je neuken”, dreigde de belofte van Dominiques tong tegen zijn eikel. Haar kut had recht op die pik. Ik liet haar van me afschuiven en keek hoe ze haar kut met haar rug naar hem toe op dat giganteske lid schroefde.

Onder zijn geweld stulpte het purper van haar lippen uitwaarts. Overeind gekomen kwam ik al masturberend voor haar staan. Keiko was naast Dominique komen knielen. Terwijl haar handen geen blijf wisten met Dominiques tieten en haar vingers zich vermenigvuldigen over Regilio's geplette ballen en over de mijne, streelde ze haar clit en kut om beurten Regilio en Dominique zoenend of haar tong tegelijkertijd met de hunne verstrengelend. Naar beneden kijken zag ik hoe Dominiques en Keiko's tong zich uit dat geile kluwen losmaakten en zich op mijn schacht en eikel toespitsen. Uithalend likkend pijpend zuigend. Mijn zaad bruiste in het verlangen van hun ogen. De belofte van mijn orgasme wenkte in hun hitsende kreten. Hun blikken, hun handen, de blos van hun tepels vergden mijn climax. Hun bestaan was niet langer denkbaar zonder mijn ejaculatie.

En op het ogenblik dat ik mijzelf begon leeg te schieten, schoot ik wakker uit mijn natte droom en zag ik op het breedbeeldscherm van mijn TV hoe Afro-Amerikaanse pornoster Dominique Simone vastgespietst op een stijve lul en paarsgelakte vingers op haar clit kermend klaar kwam terwijl een superhengst zich in haar gezicht en over haar siliconentieten leegschoot. Ik kwam overeind uit mijn luie sofa en vermengde mijn zaad met het zijne. Ach neen, niet ik was het die ze in de ogen keek, maar de onzichtbare cameraman die zich achter me stond en die haar zoveel dagen zoveel weken geleden had gefilmd.

En terwijl mijn éénzame zaad verdampte op haar gezicht zag ik door het waas van haar nietsziende ogen Keiko zoals ze nog niet zo bijster lang geleden voor me had gestaan en het Japanse letterteken voor liefde in haar tot gekerfde gladheid geschoren poesje had gekerfd, Keiko die me amper een week geleden had verlaten voor Regilio, zag ik haar zoals ze een laatste keer met pijn in de ogen om mijn pijn naar me had omgekeken.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen