Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

‘Baby, ik ga je broekje laten zien’, fluistert Bets in mijn oor. Ze noemt me altijd Baby als ze op toeren komt en ik verlaat me helemaal op haar timing. Ze heeft eerder die avond mijn broekje zelf uitgezocht en aangetrokken nadat ze me uitvoerig had lief gehad. Ze denkt dat ik bi ben, net als zij, en ik laat haar in die waan, omdat het me vrij spel geeft met Leon, haar man en mijn baas. Hij mag me neuken zo lang zij andere mannen kan verslinden, en dat kan ze op haar 40ste niet meer zonder mijn hulp. Daarom gebruikt ze mij als aanjaagster op haar feestjes. Met half haar leeftijd en een strak lijf moet ik de gemoederen in beweging brengen en dan blijft er voor haar ook altijd voldoende aan de strijkstok hangen. Leon geilt erop om het aan te zien en houdt er ook nog zakelijke contacten aan over, dus is iedereen tevreden.

De lesbische truc doet het altijd, met Leon als regisseur op de achtergrond. Mijn vrouw heeft een beetje te veel gedronken, verontschuldigt hij zich altijd wat beschaamd als ze met ‘zijn secretaresse’ in de kamer een dansje gaat uitvoeren, maar hij weet best dat het die kerels geen ruk interesseert of zijn vrouw veel of weinig gezopen heeft als we voor hun ogen de dans der lusten opvoeren.

We wiegen tegen elkaar aan onder de zachte muziek, ik steeds met mijn rug naar de mannen, zodat Bets over mijn schouder heen het effect bij de mannen kan peilen. Het is een hoog over mijn heupen lopend groen stringetje dat ik aan heb en ze trekt met haar handen op mijn heupen mijn rokje geleidelijk naar beneden, totdat het dwarskoordje boven de rand zichtbaar wordt. Dan volgt ze met de vingertoppen van haar ene hand de lijn, terwijl ze met de andere hand zacht mijn rug masseert en van tijd tot mijn truitje een beetje mee naar boven neemt. ‘Ik ga ze stijf maken’, murmelt ze in mijn oor als ze beide handen over mijn rokje laat glijden. Ze omvat mijn billen en drukt mijn onderlijf hard tegen het hare. ‘Nu tongen’, lispelt ze. Ik weet hoe ze het hebben wil en buig mijn hoofd wat naar achteren. Haar tong glijdt van mijn oorlel over mijn wang naar mijn open mond en glijdt er voor iedereen zichtbaar in. Kussen doen we niet, we tongen, d.w.z. dat Bets haar tong steeds diep naar binnen steekt, om hem er telkens ook weer helemaal uit te halen en hem dan langs haar eigen lippen te strijken voordat ze hem opnieuw naar binnen laat glibberen. Het is een ware penetratie en Bets weet dat altijd heel geil te brengen. Als het tempo van in- en uitgaan versnelt, weet zelfs de stomste boerenkinkel dat we hier een neukparodie opvoeren. Ondertussen wordt mijn rokje speels omhoog getrokken en laat ze steeds beter zien hoe de veter tussen mijn billen naar voorlopig onzichtbare oorden verdwijnt.

Als ze haar tong terugtrekt uit mijn mond, leg ik mijn hoofdje op haar schouder, mijn armen om haar nek, in afwachting van nieuwe aanwijzingen. Soms stoppen we, soms gaan we door, afhankelijk van de non verbale communicatie tussen Bets en Leon.

‘Andersom’, steunt ze in mijn oor. Langzaam draaien we om tot Bets mij met haar mastodontische lijf geheel aan het zicht van de overigen onttrekt. Eerst gaan mijn handen over haar rug, die zo breed is dat ik er nooit in slaag mijn handen tegen elkaar te krijgen, maar dat is ook niet relevant. Ze heeft een dun bloesje aan dat over haar rok valt en dat handig voorzien is van knoopjes op haar rug. Eerst volg ik met mijn vingertoppen het bandje van haar beha, dan glijd ik langs haar ruggengraat naar onderen. Haar 40+- billen trillen als mijn handen eroverheen glijden.

Er zijn behalve Leon drie mannen in de kamer. Vanonder mijn oogwimpers zie ik hoe ze gehypnotiseerd mijn bewegingen volgen. Leon knikt als mijn handen de onderkant van de rok hebben bereikt en dus neem ik bij het terug naar boven gaan de zoom van de rok mee, langs haar weelderige dijen. Bets weet dat een stringetje op haar zeskaraats billen ongepast is en heeft daarom een zwartkanten slip aan, size kleine puptent. Ik laat die helemaal zien, in de wetenschap dat met kant bedekte vrouwenbillen in een situatie als deze altijd begeerlijk overkomen. Met mijn middelvinger volg ik nadrukkelijk haar gletsjerspleet en ze kreunt zwaar als ik tot aan haar volbehaarde kut reik. Een van de mannen steekt bevend een sigaret op, bij een ander loopt het kwijl letterlijk uit zijn mond. Zij zijn de oudsten, dikke vijftigers. De derde is een stuk jonger en Bets heeft er van tevoren geen misverstand over laten bestaan dat ze in ieder geval zijn stok wil proeven. Ik laat de rok vallen en ga terug naar de bloes. Leon knikt als ik het bovenste knoopje tartend tussen mijn vingertoppen draai. De knoopjes mogen dus los. Voor Bets altijd een bijzonder moment en dat geeft ze ook duidelijk aan door hard met haar buik tegen de mijne op te rijden. Voor valse schaamte is geen plaats meer. Iedereen mag weten dat het ontbloten van haar bovenlijf haar verschrikkelijk geil maakt. Als haar bloes op de grond glijdt, trekt Bets ongezien voor de anderen mijn truitje over mijn hoofd.

We hebben altijd een beha aan, Bets de grote D en ik een B’tje. Ze is, zoals uit het voorgaande al wel zal zijn gebleken, een zwaarlijvige vrouw, maar haar vlees is stevig en dat vergoedt veel. Haar borsten hangen echter nogal en daarom mag haar beha pas uit als ze op haar rug op de grond ligt, dan valt het minder op. Dat is dan ook de plaats waar we verder gaan. Elkaar kussend zakken we door onze knieën. Ik zorg ervoor dat Bets onder komt te liggen. Dan eindigt onze kus en draai ik van haar af. Bets blijft languit op de grond liggen en ik kruip op mijn knieën tussen haar benen. Ze strekt haar armen languit langs haar hoofd als ik me voorover buk om met mijn tong haar hele buik te bewerken. Haar beha heeft uiteraard een voorsluiting en ik kijk uitdagend naar de mannen als ik het clipje tussen mijn vingers neem. Ze zijn net als altijd helemaal in de ban van het gebeuren en knikken heftig, maar het verlossende woord moet van Leon komen, zodat ze hem altijd dankbaar zullen zijn.

‘Het is goed, doe maar meisje’, zegt hij rustig.

Er gaat een zucht van opluchting door de kamer, gevolgd door opgewonden gemurmel als ik de beha openklik en zorgvuldig de cups opzij schuif. Ik streel de machtige boobs en maak de tepels hard in mijn mond, dan glijden mijn handen koesterend over haar buik naar beneden. Bets ademt zwaar en houdt haar ogen voortdurend gesloten. Ik pulk het knoopje van haar rok los en trek ijzig langzaam de rits naar beneden. De rok kan helemaal worden opengeslagen….

Haar kanten onderbroek is nu nog het enige, daarachter is haar wollige schaamhaar duidelijk te zien. Ik kruip opnieuw tussen haar benen en trek met kleine rukjes haar onderbuik bloot. Achter mij klinkt geroezemoes en ik begrijp dat Leon de heren uitnodigt van dichtbij een kijkje te komen nemen. Hij wijst de plaatsen aan rondom Bets’ lichaam en gaat zelf achter mij zitten. Zo hoort het: zij moeten zich met Bets bezighouden terwijl hij zich om mij bekommert.

Bets’ geilheid verspreidt zich haast tastbaar door de kamer als ze haar benen optilt om haar onderbroek te laten verwijderen. Haar dikke schaamlippen staan uitnodigend open en glanzen van haar vocht. Als ik de broek heb uitgetrokken, druk ik haar benen naar de mannen naast haar, die zich haasten ze zo ver mogelijk uiteen te sperren. Bets kickt op vuistneuken en als ik mijn hand in het open gat wurm springen bij de mannen bijna de knopen van de broek. Het is ook een geil gezicht, dat vind ik ook. Als ik haar ingewanden betast komt ze loeiend als een koe klaar en dat is voor Leon het sein om mij aan te vallen. Hij trekt eenvoudigweg mijn stringetje opzij en pompt zijn leuter in mijn kut. Vrij spel voor iedereen, betekent dat.

Ik heb mijn werk gedaan, Bets kan nu ontvangen en dat kan een langdurige toestand worden. Daarna mogen ze mij ook, maar daar komen ze meestal niet meer aan toe, want Bets is een roofdier dat niet loslaat voordat de laatste druppel in haar baarmoeder is vergoten. Mij maakt het niet uit, ik heb andere belangen….

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen