Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Magda, mijn vrouw, is nu 32 en nog altijd een stuk van jewelste. Nadat we alles met elkaar hadden gedaan wat je je kunt voorstellen, en dat tientallen keren, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Alsof het zo moest zijn ontmoetten we net op het moment dat we onze grenzen wilden verleggen Josy en Perry. Op een vrijdagavond in een bar waar we vaak komen. Josy was vier jaar jonger dan Magda en een schoonheid van een meid. Perry daarentegen was weer een stuk ouder dan ik – hij liep al tegen de 40 –, maar samen hadden ze al heel wat beleefd, zo vertelden ze ons ongegeneerd toen we een paar drankjes met elkaar hadden genuttigd. Partnerruil, triootjes, heuse orgieën zelfs.

Magda was diep onder de indruk van hun verhalen, ik vooral van Josy, die met een belachelijk kort rokje aan zat te geilen dat het een aard had. Ze vroegen of we het leuk zouden vinden om toe te kijken als ze buiten met elkaar gingen neuken. Daar kickte met name Josy enorm op, vertelde Perry, als ze op straat werd uitgekleed of geneukt. Magda wilde wel en aan mij hoef je zoiets niet te vragen. We liepen opgewonden met ze mee naar buiten. In een zijstraatje keken we ademloos toe hoe Perry het bloesje en het onderbroekje van zijn vriendin uittrok en haar vervolgens tegen de muur in haar kale meut begon te neuken. Magda greep mijn hand en boorde haar nagels in mijn handpalm, zó geil vond ze het. Josy liet duidelijk blijken dat ze het lekker vond en na een keer of twintig krachtig stoten bereikte ze schokkend en kreunend een hoogtepunt. Perry trok zich grijnzend terug en beduidde dat ik nu wel een stootje kon plaatsen. Magda knikte dat het okay was en zo reeg ik voor het eerst sinds mijn huwelijk een andere vrouw aan mijn stok, en dat nog wel onder het goedkeurend oog van mijn vrouw zelf! Het was onwijs en Josy ging nog harder tekeer dan daarnet met haar billen schokkend in mijn handen en haar tieten tegen mijn borst geplet. Ik mocht tot spuitens toe doorgaan en gelukkig wist ik dat te redden tot ze zelf ook kwam.

Toen was het natuurlijk Magda's beurt, dat was duidelijk. Ik had nooit gedacht dat ze dat zou durven, maar ze was zó opgefokt door wat ze had gezien dat ze stond te zwemmen in haar geil. En toen ik zag hoe Perry haar broekje afschoof, schoot mijn snikkel meteen weer als een springveer omhoog. Josy vond het schitterend en vuurde Perry aan om haar helemaal uit te kleden. Magda stond volgens mij al zo'n beetje klaar te komen en had waarschijnlijk daarom geen enkel verweer toen hij inderdaad haar bloes begon open te knopen. In tegenstelling tot Josy droeg Magda wél een beha. Eerst werd daarom haar bloesje helemaal uitgetrokken en toen de beha werd opengemaakt begon ik bijna spontaan te spuiten, zó geil vond ik dat. Ik had hem natuurlijk weer bij Josy naar binnen kunnen steken, maar ik wilde hier niets van missen en ook Josy stond te huppelen van opwinding en daarom beperkte ik me tot ongelovig toekijken.

Toen Perry de beha aan zijn vriendin in bewaring had gegeven en de knoop van Magda's rok openmaakte, deed Josy wat ik haar al had willen vragen: ze deed spontaan ook haar eigen rokje uit. Magda lééfde bijna niet meer toen Perry zijn lul tussen haar benen stak. Zo leek het althans met haar in de vérte starende ogen, die niéts leken op te vangen van wat er om haar heen gebeurde. Ze stond náákt, echt zónder iets aan, in dat steegje en liet zich neuken door iemand die we pas een uur of twee geleden hadden leren kennen, met haar armen over zijn schouder, haar linkerbeen ópgetrokken naast zijn zij, hikkend en steunend, wippend op zijn wonderpik. Het was een heel vreemde gewaarwording. Geil, jazeker, maar tegelijk ook een merkwáárdig gevoel, alsof ik mijn vrouw op dat moment kwijt raakte. Zeker was dat ze op dat moment absoluut geen oog meer voor mij had en zeker was ook dat ik geen enkele controle meer op haar kon uitoefenen. Ze wás van een ander, intens en bezeten, en zo neukte ze ook. Het interesseerde haar geen donder of er op dat moment ándere mensen voorbij zouden zijn gekomen, ze neukte en ze blééf neuken, dat had ze zich voorgenomen, ongeacht wát. Dit keer ging Perry ook door tot hij zelf kwam, maar daarvóór was Magda al door de knieën gegaan, piépend en grómmend van puur genot.

Met min of meer aangeklede dames, wat heet: ze liepen op blote voeten en hadden alleen hun rokje maar aan, arriveerden we uiteindelijk in ons huis. En daar ging het écht los! We deden het de hele nacht, maar Josy en ik apart en Perry en Magda apart, om aan elkaar te wennen. De volgende ochtend maakten we met z'n vieren de balans op en besloten we meer erotische avonturen aan te gaan. De manier waarop we dat bespraken, allevier naakt alsof dat de gewoonste zaak van de wereld was, was een openbaring voor me.

Magda leek wel een totaal andere vrouw toen ze bijna trots de blauwe plekken liet zien op haar billen. Die had ze opgelopen in het steegje, zei ze en keek kwasi-bestraffend naar de dader: zo hard had Perry haar geknepen toen hij lós ging in haar kut. Maar ze had het er graag voor over, lachte ze, want zó geil was ze nog nooit geweest! Josy wist daar wel wat op, vertelde ze. Onze lullen schoten op hetzelfde moment de hoogte in toen Josy de blauwe plekken begon te likken en te kussen. En zo kreeg ik weer een andere kant van mijn vrouw te zien: vrijend met een andere vrouw. We lieten de meiden hun gang gaan tot ze allebei klaar waren gekomen en pakten ze toen van achteren. Prachtig die twee kontjes naast elkaar in de hoogte gestoken! Perry en ik wisselden elkaar keurig af in de twee smeuiige gaten.

Onnodig te zeggen dat onze nieuwe vrienden het hele weekend bleven. Zondagnacht in bed, nadat ze waren vertrokken, vertelde Magda trots dat ze de afgelopen 48 uur 12 keer was geneukt. Méér dan anders in een hele maand, verzuchtte ze. Ik gaf haar nog een toegift en lag ondertussen uit te rekenen hoeveel keer ik in Josy was geweest. Minstens net zo vaak, concludeerde ik uiteindelijk. Het werd een heel nieuw tijdperk dat we binnentraden. Wat ik niet had voorzien, was dat Magda wel eens verliefd zou kunnen worden op haar nieuwe minnaar. Maar uit alles bleek dat dat wel degelijk het geval was. Het was Perry vóór en Perry ná, ze hing aan zijn lippen en deed álles om hem te behagen. Ik lette er aanvankelijk niet zo op, want per slot van rekening was er ook Josy nog, die haar fraaie benen graag voor me open deed. Het was een roés die eerste weken. We neukten dat het vuur ervan áf spatte en letten nauwelijks op wat de ander deed. Kleine veranderingen vielen me wel op. Zo had Magda sinds kort een volkomen kaalgeschoren kutje, dat ze ook zorgvuldig bijhield, droeg ze nooit meer een beha en werd de variëteit aan pikante slipjes steeds groter. En ook haar sekshonger kende geen grenzen meer. Ook al had Perry haar op een dag al een paar keer geneukt, dan nog eiste ze van mij een lading. Ik ben er gék op, maar én Josy én Magda elke dag neuken werd na een week of twee toch teveel van het goede. En zo geschiedde het dat ik het op een nacht bij Magda niet meer voor elkaar kreeg.

'She was not amused'. Ze werd ongeduldig en ja, dan lukt het helemaal niet meer! Nota bene begon ze mij te verwijten dat ik te veel met Josy neukte en te weinig voor haar overhield! Zo werden de barsten zichtbaar in wat eens zo'n fantastische deal leek te zijn en een week later was het over en uit. Perry en Josy, dat is een swingerstel, en heeft aan ons niet écht behoefte. Leuk om erbij te hebben, maar geen verbintenissen, dat is hun motto. Het is voor ons een les geweest en vooral Magda had het er moeilijk mee, nog steeds, denk ik. Partnerruil, nee… beter toch maar niet….

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen