Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

We waren hen blijkbaar in het oog gelopen, ontspannen samen zittend aan de bar. Geheel onwetend van hun blikken praatten we samen en gaven onze ogen subtiel de kost. De omgeving was een dankbaar onderwerp van gesprek; geen wonder gezien het interieur, de entourage, de aanwezigen, de sfeer. Het woord bizar was niet toereikend voor een adequate omschrijving; hoe vang je de combinatie van kermistent, nachtclub, kroegbar, floorshow en seventies disco in woorden? Niet dus. Kijken kon wel, de sfeer lichtelijk verbaasd indrinken evenzeer.
Door de vooral visuele indrukken ontstond tussen ons tweeën een lacherige, enigszins dartele stemming. Haar blik liet weten in voor meer te zijn – haar lange kus erop volgend bevestigde mijn vermoedens. Na koffie, de amaretto en de gezamenlijke sigaret stonden we talmend op en slenterden richting kleedkamer. 
Het bleek onwennig doch een grappig moment, van tweedelig pak overschakelen naar strakke boxer en dito shirt. Haar kledingkeus was logischerwijs ruimer, maar eenvoud siert de mens, dus had zij zich beperkt tot een zuurstokrode hotpants met bijpassend topje. Sluitend met een royale knoop op de rug, was mijn hulp nodig om het elastische kledingstuk om haar bovenlijf te gorden en de twee einden in een mooie platte knoop te verenigen. Met welgevallen bezag ik haar borsten, zichtbaar welvend onder de strakke stof, de aanzet van tepels zichtbaar, als bekroning van haar buste. Een licht strelende omhelzing deed haar borsten verstrakken, een lome glimlach gleed over haar gezicht.

We liepen een rondje, hingen wat over de balustrade, bekeken de leger wordende dansvloer, becommentarieerden de muziek. De uitgestelde spanning tussen ons tweeën werd sterker voelbaar. Schimmen passeerden ons, het licht was hierboven gedempt. Nog meer schaduwen, vage geluiden, ergens achteraf, het blauwe schijnsel van een grotachtige ruimte gloorde in de hoek.
We besloten het gevoel nog even te laten rijpen en daalden de trap weer af, op weg naar de badruimtes. Met een knik werd de keus tussen sauna en turks bad bepaald. Ze stroopte zich uit haar hotpants, ontwarde de zojuist nog zorgvuldig aangebrachte knoop, terwijl ik uit mijn matzwarte boxer en shirt gleed. Naakt de ruimte in, een muur van droge hitte, de haren elektriserend, de droogte op mijn tong proevend. Vrijwel meteen begon het zweet bij mij op te wellen, de rug glimmend, druppels parelend over mijn wang en kin, het kuiltje op mijn borst vullend met vocht. Zij bleef stil zitten, een been afhangend over de rand van de bank, de ander opgetrokken. Ook bij haar druppelde het zweet, zij het iets minder rijkelijk. Toch kon ik mijn ogen niet afhouden van haar schaamhaar, dauwig in het schijnsel van het enige lampje in de ruimte. Haar dijen licht vaneen, een lange schaduw van armen over haar buik, haar vingers dralend bij de aanzet van haar schaamlippen, losjes zichzelf strelend, bewust van mijn blikken, sensueel de curve van buitenste lippen volgend met haar vingertoppen.
Uiteindelijk won de brute hitte het van onze opkomende lust; zwijgend ondergingen we het saunabad, om na een kwartier met een zucht van verlichting de ruimte te verlaten, even uitlopend richting koele douches, stomend van het zweet, de handdoek los om mijn heupen geslagen.
Koude, schrik, weldaad, verfrissing, loomheid en gonzend het bloed voelen stromen. Warm en loom van de heftige overgang, gingen we even zitten om bij te komen. Iets verkoelends drinken was erg prettig, alweer een mooie reden om het nog even uit te stellen – al was het nu echt tijd om door te zetten. 
Onze blikken kruisten elkaar over de ijsblokjes; ja? Ja.

Minuten later werd, na enig dralen, elkaar vasthoudend, kussend, het schemerduister opgezocht. Een stille hoek, het matras groot en breed, haar haren blauwig waaierend in het gedempte licht, ontdeed ik haar al kussend van haar bovenstukje. Ze likte gulzig mijn lippen, streelde mijn buik en heupen, haar handen wijd gespreid over mijn lichaam glijdend. Het topje viel tussen haar losse haren vrij, gleed nu nutteloos langs haar rug naar beneden. We zaten op onze knieën op het matras, kwamen omhoog om elkaars lijf beter te voelen, te omhelzen, ik boog voorover om haar borsten te omvatten en te kussen. Ze streelde mijn boxer met groeiend ongeduld, voelde mijn erectie groeien in haar hand, omklemde hem en trok de stof nog strakker. Ik ging wat meer staan op mijn knieën, voelde haar handen om mijn billen, vingers onder de stof en als vanzelf gleed het kledingstuk van mijn dijen. Terwijl ze met één hand mijn bevrijde penis omvatte en met de ander mijn billen streelde, gleden mijn handen op hun beurt om haar billen, tussen haar dijen, voelden de klamme hitte, de schuivende beweging van haar venusheuvel tegen mijn handpalmen. Daarna rees zij; met mijn gezicht tegen haar buik gevlijd, stroopte ik de hotpants van haar lijf, ontblootte haar billen die genotvol spanden onder mijn wellustige, onderzoekende strelingen.
Ze gaf mee met mijn zoekende lippen, spreidde gewillig haar benen, haar handen liefdevol op mijn hoofd toen ik langs haar buik afdaalde en mijn weg naar binnen likte, haar zoete vocht proevend en drinkend. Mijn haren over haar koele dijen, mijn wangen, lippen en kin glimmend van haar natheid, de schokjes van haar geslacht tegen mijn mond, mijn tong ver in haar stekend, haar buitenste lippen vol en willig tegen de mijne, haar diepte genotvol proevend. Hoe ik haar geslacht vastzoog aan mijn mond, haar billen in mijn handen, haar onderlijf nog dichter tegen mijn gezicht aandrukkend, hoe haar clitoris langs mijn tong en lippen schoof, schuurde en gekmakend cirkelde.
Toen de rollen omkeerden en ik op mijn rug gleed, haar lichaam over het mijne gedrapeerd, haar handen over mijn dijen en buik, vonden haar lippen mijn erectie, schokkend en opwippend in haar mond, haar zachte lippen eromheen, ze gleden als vanzelf om mijn penis, lieten me diep binnen. Tergend hemels langzaam nam ze me in zich op, tot haar lippen de basis bereikten en haar keelholte me zacht omvatte. Zo hield ze even stil, helemaal in haar, streelde mijn ballen, gevangen onder de strakgetrokken huid, terwijl ze haar wangen hol zoog en mij de zoete werkelijkheid liet voelen, van haar tong om de rand van de eikel, zachtjes rondingen makend, langzaam op en neer, haar lippen als de zachtst mogelijke omklemming van mijn geslacht.

Toen mijn opwinding de overhand kreeg, mijn lichaam kromde en ik mijn lichaam als een boog omhoog spande, haar lippen nog beter voelend, langzaam in en uit haar mond glijdend, alleen het genot van het zien al, haar handen onder mijn billen glijdend, voelde ik plotseling nog een hand op mijn lichaam. Met een schok realiseerde ik me dit; toen ik van verbazing mijn ogen opende, zag ik niet alleen mijn lief, vooroverbuigend in haar liefkozingen, haar haren over mijn buik gedrapeerd, maar ook een ander lijf, liggend naast mij, een vrouwelijke schim in het schemerduister, haar arm uitgestrekt, teder en verlegen mijn borst en schouder strelend.
Ze was niet alleen; haar minnaar zat gelijk mijn lief voorovergebogen, in de schemering met volle aandacht haar buik en geslacht liefkozend, kussend en likkend, haar dijen gespreid, haar onderlijf omhooggericht naar zijn mond.
Het was het paar van net aan de bar; waren ze ons domweg gevolgd? Na ons binnengekomen, geluidloos dicht naast ons op het matras gaan liggen, hadden ze – oh mijn god – al die tijd zitten kijken, al onze liefdesbewegingen gadegeslagen, geobserveerd…?
Haar ogen open, een verlegen zoekende blik naar de mijne, de ogen neerslaand bij oogcontact; haar strelingen hield ze echter vol, ik sloot mijn ogen, alleen maar voelen nu, strekte mijn arm en omstrengelde de hare.
Mijn lief had mijn stilvallen opgemerkt, evenzeer de aanwezigheid van het andere stel, maar vertoonde ogenschijnlijk minder verbazing; als vanzelfsprekend hervatte ze haar liefkozingen, bewust van de nabije aanwezigheid van de ander, reagerend op de ogen, gestimuleerd door de blikken die ze op haar lijf moest voelen branden.

Voor mij was het een ongekende sensatie, dit te zien, te voelen, te ervaren; Een overdaad aan zintuigelijke genoegens, bijna teveel om te bevatten, een welhaast surreële ervaring van handen en lippen die me liefkoosden, mijn liefs geslacht nat in mijn ene hand, haar benen wijd toen ze schrijlings over me zakte, glijdend over mijn buik, mijn andere hand dat andere vrouwenlijf voelend, verkennend, een hand over de mijne, zoals ze haar borsten onder mijn handpalm schoof, haar harde tepels tussen mijn vingers, haar warme adem over mijn huid. Wie nam mijn penis liefdevol beet, richtte het op, waarna mijn lief zich langzaam over me heen liet zakken, totdat haar schaamheuvel gevangen werd in de palm van diezelfde hand, haar clitoris en schaamlippen strelend, precies daar waar ze weken voor mijn harde geslacht? Mijn liefs gekreun toen ik het ritme vond, haar lichaam rijdend op het mijne. Het zuchten van de vreemdelinge ; ik opende mijn ogen en zag hoe zij, op haar zij liggend, langzaam bewegend door het ritme van haar partner, haar ogen fixeerde op de plek waar mijn lief en ik in elkaar verzonken waren, uit elkaar gleden, weer aan elkaar klonken, en weer glimmend en druipend uit elkaar schoven.
Ik voelde hoe mijn lief over de rand werd geduwd door mijn dwingende ritme; haar hoofd achterover wierp, haar haren zwierend volgden, haar borsten omvat door mijn handen, haar bovenlijf naar achteren gekromd, haar geslacht wild schuivend over mijn lendenen, hoe mijn lid diep in haar woelde, haar overal rakend, ze kon niet ontsnappen, ze spreidde haar benen nog wijder, diep en schrijlings over me heen, schokkend vanuit haar heupen kwam haar orgasme in golven aanrollen, haar gekreun verwerd tot een snikkende kreet, korte felle schokken, gevolgd door lome lange golven, aanhoudend en langdurig.
Ook al was ik op het randje van komen, die zalige prikkel diep in mijn binnenste die de finale van tevoren aankondigt, gleed ze van me af en ik uit haar; rolde me iets op mijn zij, zakte weer neer, mijn zijwaartse ligging vasthoudend met haar heupen, haar geslacht nat en voldaan op mijn rechterdij.
Ik werd bijna gek van lust toen ik andere haren over mijn buik voelde glijden, hoe het lijf van de andere vrouw onder mijn arm kromde, nog steeds haar lijf golvend meegevend onder de aanhoudende stoten van haar lief; mijn ogen registreerden vol ongeloof hoe mijn lief mijn extreme erectie vastnam, nog nat en glimmend van haar vocht, en aan de lippen aanbood die naderbij gekomen waren. Hoe onwerkelijk heerlijk het gevoel, die andere mond, zo anders, gulzig om mijn geslacht te voelen glijden, hoe mijn lief met haar heupen mij in beweging zette, in en uit glijdend, hoe de ene vrouw de andere via mijn penis kon proeven, dorstig naar meer.
Toen haar orgasme zich luid kreunend aankondigde, en haar partner, wilder bewegend in het vage duister zijn finale inzette, boog mijn lief voorover, nam het gezicht van de andere vrouw in haar handen, streelde haar haren en bereidde haar voor op mijn komen, het orgasme wat ze zo goed kende, perfecte wetenschap van mijn timing.
Ze gaf met haar heupen het ritme aan, vertraagde het tempo tot een duivels langzame beweging, streelde de haar onbekende haren uit het gezicht, leidde de mond van de vrouw iets van mij af, zodat ze zelf tot in detail kon zien hoe nog slechts de top van mijn op barsten staande geslacht in haar mond verdween, er weer uit opdook, de lippen geklemd om mijn eikel, steeds langs de schacht en onderrand glijdend; dit hielden ze vol tot haar partner met een woeste kreun ineenzeeg, haar voorover stootte in een laatste krachtsinspanning, en mijn lief en zij het niet meer hielden, hoe ze haar orgasme uitkreette, haar lippen langs de schacht van mijn penis gleden en aan hem ontsnapten, hoe haar hand die van mijn lief vond, en gezamenlijk mijn lid vastnamen, het langs haar gezicht streken, de laatste seconden mij vol vastnamen, een totale omklemming, in lange halen van basis naar de top. Nu was er geen ontkomen meer aan; met een schreeuw viel ik over de rand van het ravijn, zag ik hoe mijn orgasme in gutsende stralen vrijkwam, schokkend en spuitend, over beider vrouwenhanden, hun strelende melkende bewegingen niet aflatend, over het gezicht van die liefdevolle vreemdelinge, haar ogen gesloten, haar lippen wijd vaneen, mijn overvloed proevend en drinkend, terwijl ik stierf van genot in mijn liefs totale omhelzing.

Een eeuwigheid later, wat bijgekomen met een sterk glas aan de bar, weer in de kleren, zij het wat losjes. Mijn lief en ik kwamen tot eenzelfde conclusie: voorwaar geen slecht debuut deze eerste keer, na lange tijd eindelijk eens samen uit. Het werd al bijna licht toen ik het portier voor haar opende. Met een hand op elkaars dij reden we de weg op, de zonsopgang tegemoet.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen