Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

In de broeiende hitte neem ik neukbereid op een gezellig terrasje een strategische positie in. Al gauw heb ik mijn prooi gevonden, of eigenlijk prooien, want het zijn twee donkere kerels. Ik heb het nog nooit met een donkergekleurde medelander gedaan en het wordt dus tijd om mijn steentje bij te dragen aan de multiculturele samenleving. Door mijn benen te spreiden trek ik de aandacht van de grootste van de twee. Misschien gelooft hij eerst wel niet wat hij onder mijn korte rokje te zien krijgt, maar dan begint er enige opwinding te heersen. Vanachter mijn spiegelende zonnebril kan ik dat allemaal mooi gadeslaan. De grote, hij is zeker twee meter lang en breed gebouwd, trekt de stoute schoenen aan en vraagt met een drinkgebaar of ik iets wil drinken. Als ik glimlachend knik, is de volgende stap een uitnodiging om bij hen te komen zitten.

De grootste heet Mats, de kleinere Freddy en ze komen snel tot de kern van de zaak. Mats heeft met Freddy gewed dat ik een stout meisje ben dat geen broekje draagt. Zelfs als ik met een gepast kleurtje van verlegenheid toegeef dat Mats de weddenschap heeft gewonnen, gelooft Freddy het pas als hij even onder het tafeltje mag kijken. Mats licht gedienstig mijn rokje op, wel érg ver, maar wat kan me gebeuren met deze twee stoere knapen als beschermers bij me? Het is zonde om dat roompotje onbenut te laten, zijn we alledrie gloeiend met elkaar eens. Ze zijn allebei getrouwd, maar Freddy’s vrouw is op familiebezoek en dus kunnen we naar zijn huis.

Raciale vermenging is ook voor hen nieuw en daarom zijn ze net zo nieuwsgierig als ik. In de kleine huiskamer, volgestouwd met meubelen en prullaria, moet ik dan ook meteen bloot. Zittend op de leren bank moet ik me laten bekijken. Mats is vooral verrukt van het landingsstripje op mijn onderbuik, een schril contrast met de kut van zijn vrouw die je volgens hem alleen kunt vinden als je een ervaren woudloper bent. Hij zakt bijna in aanbidding voor me neer om mijn benen verder open te doen en blijft geruime tijd alleen maar zitten kijken. Dan trekt hij liefdevol mijn lipjes open om het binnenste te aanschouwen. Freddy komt naast me zitten en streelt mijn tieten als Mats me begint te tongen. Ik schiet binnen twee minuten als een gek los en ben dan zó ontaard geil dat ik er onbeheerst uitflap dat ze met me mogen doen wat ze willen. Ze hadden wel gedacht dat ik in was voor een potje ‘kinky’ seks, zegt Mats grijnzend, en daarvoor ben ik aan het goede adres.

Voordat ze zich uitkleden vouwen ze me op, of ópen, het is maar hoe je het bekijkt. Freddy wil wel eens zien of ik als blanke Nederlandse net zo lenig ben als zijn Hindoestaanse vrouw, die zonder problemen haar benen in haar nek kan leggen. Met veel moeite krijg ik mijn rechtervoet achter mijn hoofd. Met mijn tweede been moeten ze me helpen en ze willen van geen ophouden weten, ook niet als de tranen in mijn ogen schieten omdat ik het gevoel heb dat de pezen in mijn been afscheuren. Maar de pijn wakkert mijn geilheid alleen maar aan en daarom protesteer ik niet. Als mijn linkervoet ter hoogte van mijn oor is gedrukt, duwt Freddy, die natuurlijk meer met dat bijltje heeft gehakt, mijn kin op mijn tieten en dan lukt het zowaar. Met mijn beide voeten in mijn nek is het echter niet meer mogelijk mijn hoofd op te richten. Ik zit gevangen in mijn eigen cocon en ben gedoemd naar mijn wijd openstaande kut te staren; ik kan niet eens zien hoe de mannen zich uitkleden.

Ze gaan me op een heel speciale manier neuken, die ik nooit meer zal vergeten, legt Mats uit. Alleen aan zijn stem kan ik opmaken dat de monsterachtige lul die voor mijn ogen zwaait van hém is. Hij is zo sterk als een beer, want hij licht me zonder moeite op van de bank en draait me dan óm, zodat mijn rug tegen zijn borst komt te rusten. Als op een presenteerblaadje draagt hij me naar Freddy toe en spietst me op zijn eikel. Nu blijkt pas echt hoe sterk Mats is, want Freddy blijft doodstil staan terwijl Mats me op en neer laat schuiven over de berenlul. Gedwongen toekijken hoe je kut wordt gesmeerd in een tempo waarop je zelf geen enkele invloed kunt uitoefenen is m o o r d e n d geil! Om gék van te worden! Ze laten zich niet van de wijs brengen door mijn smeekbede om het hárder te doen, maar gaan geconcentreerd hun eigen gang, zonder uitbundig gehijg of gekreun, alleen hier en daar een kleine aanwijzing: iets hóger, wat vérder. Maar ook in dat tempo krijgen ze het voor elkaar om mij te ‘orgasmeren’. Ik brúl het uit en dat is het sein voor een tempoversnelling. Het zweet van Mats vermengt zich met het mijne als hij me sneller en sneller laat rijden. Ik voel geen pijn meer en begin Freddy toe te krijsen dat hij moet komen. Als hij zijn snokkende speer uit me trekt, zakt Mats door zijn knieën en wordt mijn arme hoofd het doelwit. Het lijkt wel of er een emmer sperma over me wordt uitgestort. Ik zie even helemaal niéts meer, mijn neus raakt verstopt en als ik hijgend naar adem hap, wordt ook in mijn mond nog een kwak gespoten.

Mats legt me op mijn rug. Met mijn benen in mijn nek en mijn kop tegen mijn tieten geperst is het draagvlak maar klein en zo kan hij me met een lichte aanraking laten schommelen als een schommelstoel. Verrukt over deze nieuwe toepassing laten ze mijn weerloze lijf wat tussen hen heen en weer stuiteren, tot Freddy ontdekt dat het gapende gat tussen mijn benen ideaal is om er een flesje in te duwen, dat dan als handvat kan worden gebruikt om me op het onderste deel van mijn rug te laten ronddraaien.

Dan is Mats zo ver dat hij me wil neuken, maar hij heeft er begrip voor dat ik graag eerst van het plakkerige spul op mijn gezicht word verlost. Op naar de badkamer dus! Mats kan me nog steeds zonder moeite optillen. Het moet een waanzinnig gezicht zijn zoals hij me naar boven draagt. Met mijn kut ongeveer tegen zijn navel en mijn benen recht omhoog tegen zijn borstkas voél ik zijn deinende lul tegen mijn billen.

De badkamer is een eenvoudige betegelde ruimte met een door een gordijn afgesloten doucheruimte, een w.c. en een wastafel. Freddy trekt behulpzaam het douchegordijn open. Ik huiver even als Mats me voorzichtig op mijn rug op de koele tegels legt. Hij haakt de doucheslang los en komt op zijn knieën naast me zitten. ‘Alleen maar koúd’, grijnst hij geruststellend, maar het is toch even híkken als hij inderdaad de koude straal vol op me zet. Als mijn gezicht grondig is afgespoeld gaat de straal naar mijn buik. De damp slaat van mijn lijf tegen mijn gezicht. Nu ik eenmaal gewend ben aan de kou, voelt het juist lekker wárm aan. Onherroepelijk moet nu ook mijn kut eraan geloven en met mijn kittelaar zo open en bloot in de frontlinie is het niet vreemd dat ik binnen de kortste keren weer kom, krijsend, jankend en dobberend als een roeibootje in de waterplas om me heen.

Freddy maakt eindelijk mijn benen los, want Mats wil geen leden pop, maar een levend, vibrerend wijf om te neuken. De spieren in mijn benen zijn zo stram geworden dat Freddy me ook nog in de vereiste houding moet zetten: op mijn knieën voor de w.c. en ik moet de pot tussen mijn armen nemen om tegenwicht te bieden. Mijn benen worden uit elkaar getrokken en dan lanceert Mats zichzelf mijn kut in, meteen rám tot aan zijn ballen. Als hij over me heen komt hangen worden mijn kop en mijn tieten ín de pot gedrukt. Meteen gaat de turbo erop. Al na de eerste knalharde stoten besef ik dat het een overlevingstocht zal worden en dat hij me nietsontziend zal meesleuren in een woeste naaiorgie. Ik probeer hem zo goed mogelijk op te vangen elke keer als hij zijn pook diep naar binnen steekt, maar bij mijn eerste orgasme raak ik iedere controle kwijt omdat hij keihard blijft doorpompen. Hulpeloos hang ik met mijn gezicht diep in de pot. Bij mijn tweede orgasme brul ik mijn kreten het riool in, maar bij het derde kán ik niet eens meer schreeuwen en alleen nog maar wanhopig proberen mijn ademhaling te blijven reguleren. Bij mijn vierde orgasme hap ik als een vis naar lucht en bij het vijfde schiet het slijm uit mijn neus. Een zesde overleef ik niet, schiet het in paniek door me heen, maar zo ver komt het niet. Als hij zijn armen om mijn buik slaat begrijp ik dat de verlossing nabij is. Dan hoor ik hem keihard ‘Yes!’ roepen en terwijl hij in me explodeert wordt gelijktijdig de w.c. doorgetrokken. Een extra verrassing van the boys!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen