Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Deel 1: The camp-site

Het was een lange rit geweest die dag. Door de beboste heuvels en bergen van het noordelijke gedeelte van Canada waren ze nu in een toeristencentrum aangekomen waar campings waren, voorzien van alle gemakken. Onderweg hadden ze voor de zoveelste dag achtereen genoten van de mooie vergezichten, de weidse uitzichten en prachtige gletsjers. Maar nu 320 kilometer verder van hun vertrekpunt die ochtend waren ze ook wel toe aan wat luxe. De Camper waar ze in reden was al behoorlijk luxe. Bood slaapgelegenheid voor 6 personen en was van alle gemakken voorzien. Het enige dat ze vaak nog nodig hadden was wat elektra en stromend water voor o.a. de douche en de magnetron. De camping waar ze nu naar toe reden had dat allemaal. Bij de poort aangekomen kregen ze echter een zware teleurstelling te verwerken: de camping zat vol. Dus vertrokken zij naar een verderop gelegen camping waar ze geen elektriciteit hadden of stromend water voor de camper. Het bleek een hele grote camping te zijn aan een prachtige rivier gelegen. Niemand in de verste verte te zien of te horen. Vrijwel helemaal verlaten en een grote plek in het bos helemaal voor hen alleen. Robbert stak zoals gewoonlijk het vuurtje buiten hoog op en Els maakte iets te eten klaar. Zo zat dit getrouwde stel te genieten van de stilte om hen heen terwijl de avond viel en alleen nog het schijnsel van het vuur de omgeving verlichte.

Na een paar spelletjes en bijbehorende wijntjes waren ze alle twee in een opperbeste stemming. Robbert zat haar te plagen door steeds in haar oor te fluisteren dat hij haar wel in de buitenlucht wilde verwennen maar dat de beren dat waarschijnlijk niet zo´n goed idee zouden vinden. Ondertussen zat hij wel met zijn handen over haar borsten te wrijven wat Els niet onberoerd liet. Robbert ging de camper in om nog wat in te schenken en liep met de twee volle glazen terug naar het knapperde vuur. Toen hij zijn vrouw zag zitten in het schijnsel van het vuur zette hij de glazen neer en liep zachtjes op haar af. Els hoorde hem niet aankomen maar voelde plotseling zijn warme handen in haar nek. Zijn handen gleden langzaam naar haar volle borsten en kneedde deze heerlijk langzaam. Zijn mond zoende haar nek zachtjes en teder en likte met het puntje van zijn tong langzaam over haar oor. Els was al geil en heet geworden van de vele wijntjes maar voelde nu de krampende en tintelende gevoelens in haar onderlijf. Haar tepels werden stijf terwijl Robbert haar trui omhoog schoof. Door de hitte van het kampvuur was het warm genoeg daarvoor. Toch rilde Els even. Nu was het echter van genot. Zijn vingers vonden haar harde tepel en begonnen deze langzaam te strelen. Nog altijd had ze hem niet gezien en ze probeerde haar hoofd naar hem om te draaien. Robbert hield haar hoofd even vast om te laten weten dat dit juist niet de bedoeling was. Zonder te spreken wreef hij verder over de heerlijk verstijfde tepel. Hij voelde haar hart kloppen in haar borst en voelde de versnelling iedere keer dat hij zachtjes in de tepel kneep. Lichte kreunen kwamen nu uit de mond van Els die hoorbaar genoot van de strelingen van haar echtgenoot. Het kampvuur en de donkere omgeving gaven dit alles een heerlijk romantische bedoeling.

Maar Els wilde meer, ze wilde niet alleen zijn handen op haar borsten voelen, nee ze wilde hem helemaal voelen! Zijn lichaam tegen de hare gedrukt, zijn harde penis diep in haar natte poesje en zijn tong over haar harde klitje, dat wilde ze voelen. Robbert voelde hoe de hand van zijn vrouw over zijn gulp gleed. Ze pakte het kleine ijzertje vast en trok deze omlaag. Zzzzziipppp klonk het in de duisternis. Zijn half erecte penis veerde op bij de eerste aanrakingen van haar vingers. Ze haalde de pik uit zijn broek en trok er aan. Nog altijd hadden ze elkaar niet gezien en het werd dan ook een bijzonder geheel. Voor hetzelfde geld was het een totaal vreemde kerel die ze aan het aftrekken was. Een heet gevoel schoot door haar onderlijf. Al was ze nooit van plan geweest om vreemd te gaan, het idee om ooit eens door een andere man of zelfs mannen te worden geneukt in het bijzijn van Robbert wond haar enorm op. Ze bewoog haar hand sneller en sneller en hoorde zo de onmiskenbare kreunen van haar nu geile echtgenoot. Zijn pik werd harder en harder in haar hand en ze merkte dat hij stotende bewegingen maakte met zijn heupen alsof hij al in haar natte kutje zat een haar neukte. Robbert genoot van haar pompende hand en kreunde zachtjes van genot. In de duisternis klonk het echter bijna als het brullen van een beer. Hij keek om zich heen en zag niets anders dan de dichte bebossing om hun heen in de duisternis van de avond. Heel in de verte kon hij een klein lichtje zien van een andere camper of misschien wel het tolhuisje van de camping. Het was zo ver weg dat zij zich een enkele zorgen hoefde te maken om ontdekt te worden hier in de duisternis.

Plotseling draaide Els zich om en keek hem recht in de ogen aan. Ze stond op en hun lippen vonden elkaar in een passionele kus. Hun tongen speelden met elkaar door de punten ervan snel over elkaar heen te laten flitsen. Hun handen gleden over elkaars lichaam en ze voelde beide de begeerte door hun lichaam zinderen. Els zei met hese stem tegen Robbert ” ik ga je pik verwennen” en knielde vervolgens voor hem neer. Robbert kon zijn plezier niet op. Zijn vrouw hield niet geweldig veel van pijpen, althans niet tot voorkort. Meestal bleef dit onderdeel van het voorspel achterweg en dat terwijl ze zo´n heerlijke hete mond en lippen had. Gemaakt om hem heerlijk af te zuigen. Maar de laatste tijd had ze er toch wat plezier in gekregen en had hem meer dan eens op het randje van spuiten gebracht met haar mond. Hij voelde de warmte van haar mond om zijn kloppende eikel en keek naar dit geile tafereel. Daar zat zijn vrouw op haar knieën in het licht van een kampvuur met zijn harde pik in haar mond. Robbert kreunde toen hij haar tong langs het randje voelde glijden en pakte haar hoofd lichtjes beet. ” ooooh jaaa” kreunde hij. ” lik aan mijn pik, neem hem helemaal in je mond schat. Mmmmm wat is dit heerlijk ” klonk het uit zijn mond. En dat deed Els, ze nam zijn pik diep in haar mond en haalde hem er vervolgens weer uit. Haar tong gleed langs de harde stam van zijn kloppende lul en ze genoot van zijn heerlijke gekreun. Altijd fijn te horen dat het wordt gewaardeerd wat je doet, dacht ze. Ze voelde hoe hij op het punt stond zijn zaad te spuiten en hoewel hij dat nooit in haar mond zou doen haalde ze abrupt zijn pompende pik uit haar zuigende mond. Ze duwde hem een stukje terug en keek hem verlangend aan: ” ik wil ook jouw tong voelen lieverd, lik aan mijn kutje alsjeblieft, zuig aan mijn harde klitje wil je” zei ze hees.

Robbert deed een stap verder terug en trok haar omhoog. In de warmte van het vuur kleedde hij haar uit en liet haar vervolgens weer gaan zitten in de stoel bij de knapperde stukjes brandend hout. ” je wil mijn tong zei je. Nou die kan je best krijgen hoor. Tot je het hele bos bij elkaar gilt” zij hij grijnzend. Hij knielde voor haar neer en liet zijn lange tong langzaam tussen Els haar kletsnatte schaamlippen glijden. Hij proefde de heerlijke zilte smaak van haar vocht en slikte het naar binnen. Zijn tong zocht het harde knobbeltje tussen de schaamlippen en merkte direct dat hij het had gevonden. En luide kreun en een schokkende beweging van Els gaven aan dat hij haar klitje had geraakt. Langzaam liet hij zijn tong eroverheen glijden en ging vervolgens langzaam naar benenden, naar de ingang van haar poesje. Hij voelde de hitte van het vuur zijn gezicht verwarmen en genoot van het tafereel. Hij duwde zijn tong in een keer in haar liefdesgrot en genoot nog meer van haar gekreun. ” ooooh jezus ja, neuk me met je tong lieverd. Duw hem hard en diep in mijn kutje. Ooohhh ja lik mijn natte poesje helemaal. Mmmmm ik ga zo komen als je tong me blijft neuken” kreunde ze in de stilte van de nacht. Hij likte harder en sneller en bracht haar op het randje van een spetterend orgasme. Met zijn tong gleed hij af en toe over haar gevoelige aarsje en hij voelde haar buik op en neer bonzen en haar dijen tegen de zijkant van zijn hoofd schokken. Met een kletsnat gezicht keek hij omhoog, recht in de ogen van zijn bloedgeile vrouw en met twee pompende vingers in haar kutje bracht hij haar op deze manier naar dat spetterende orgasme. Wild schokkend en luid kreunend kwam Els klaar. Ze bleven elkaar de hele tijd aankijken en Robbert kreeg bijna zelf een spontaan orgasme, zo geil gezicht was het om in de ogen van zijn klaarkomende vrouw te kijken. “aaaahhh” kreunde ze nu wat zachter. Mijn hemel wat was dat lekker. Heerlijk geil om zo in de buitenlucht klaar te komen” zei ze tegen haar man. Die knikte instemmend en wees op zijn nog harde pik. ” daar mag straks wat aan doen lieve schat” zei hij lachend en kroop tegen haar aan. Zo zaten ze een tijdje in het vuur te staren en hoorde niets anders dan het knapperde vuur en de nachtgeluiden van het bos.

Deel 2: de wandeling.

Na een tijdlang bij het vuur te hebben gezeten besloten Robbert en Els een stukje te gaan wandelen over de verlaten campground. Bewapend met een sterke zaklamp liepen ze over het uitgestrekte terrein. Zoals verwacht zagen ze geen andere kampeerders in hun nabije omgeving. Na een stevige wandeling werd het tijd om weer om te draaien en terug te keren naar de camper. Juist op dat moment hoorde ze alletwee een vreemd geluid. Geschrokken van het geluid spitsten ze hun oren om er zeker van te zijn dat het geen beer was. Toen hoorde ze het geluid weer en keken elkaar aan. Een glimlach verscheen op het gezicht van Els en Robbert wist waarom. Dat was zeker geen beer, maar gekreun van een man. Ergens hier in hun buurt was iemand waarschijnlijk hetzelfde aan het doen als zij een uur geleden. Robbert pakte de hand van zijn vrouw en trok haar zachtjes mee naar de richting van het geluid. Maar Els hield hem staande en zei met zachte stem: ” dat kunnen we niet maken joh. Stel je voor dat ze ons zien ofzo”. Maar Robbert liet zich niet zo gemakkelijk overtuigen en zei met dezelfde zachte stem: ” welnee, we zorgen echt wel dat ze ons niet zien. Kom op joh, laten we gewoon even stiekem kijken wat ze daar uitvreten” en trok haar weer in die richting met zich mee. Nu was Els ook best een beetje nieuwsgierig aangelegd en bracht er niets meer tegen in. Zachtjes liepen ze beide in de richting van waar het gekreun was gekomen. Ze hoorde het nu nog een keer, maar nu was het een vrouwengeluid. In de dichte bebossing van de campground zouden ze het kleine trekkerstentje zo voorbij zijn gelopen, maar het gekreun van de man en de vrouw leidde hun prima de weg. Verscholen tussen wat lage bosjes en enkele dennenbomen stond een klein groen tentje en lag een jong stel op een groot kleed ervoor. Een jonge donkerharige vrouw zat voorovergebogen op de grond en had de immens grote pik van haar partner diep in haar mond. De man zat met gesloten ogen te genieten van haar pijpende mond en kreunde enkele woordjes ” oooh yes honey, suck my dick. Take it in your mouth and lick it. aahhh yeah thats it baby, suck me dry” klonk het in het donker.

Robbert en Els hadden een prima plekje gevonden vanwaar ze alles uitstekend konden zien zonder zelf gezien te worden. Els keek haar ogen uit naar de harde pik van de man voor haar op de grond. Robbert had zeker geen kleintje, maar dit was een regelrecht monster zo groot was hij. Maar de vrouw bleek er helemaal geen problemen mee te hebben en pompte haar mond over de kloppende eikel. Zelfs de slurpende geluiden drongen tot Robbert en Els door en dat liet hun niet geheel koud. Robbert keek naar de prachtige borsten van de vrouw en zag haar geschoren kutje glinsteren van geil vocht en voelde zijn penis alweer stijf worden in zijn broek. Ook Els voelde een hete sensatie in haar onderlijf en voelde haar schaamlippen weer vochtig worden van dit supergeile schouwspel. De vrouw voor hun haalde de pik uit haar zuigende mond en zei tegen de gespierde man ” c´mon Steve, fuck me. Put your big hard dick in my pussy and fuck the hell out of me”. De man lachte en duwde haar achterover op de grond. Hij pakte haar benen vast en liet zijn harde pik voor haar glinsterende ingang hangen. Toen plotseling in een stoot ramde hij zijn pik naar binnen. De vrouw gierde het uit en Els dacht dat dit van pijn was vanwege de omvang van zijn pik. Maar niets was minder waar. De vrouw duwde haar bekken naar voren en probeerde op die manier nog meer van die keiharde penis in haar knijpende kut te krijgen. ” oooh yeah fuck me Steve , fuck my pussy till I cumm” schreeuwde ze bijna terwijl de man zijn pik in en uit haar nu zeiknatte kutje pompte. Els haar tepels waren nu helemaal stijf en met haar ene hand wreef ze er zachtjes over heen terwijl de andere hand over de stof van haar broekje gleed. Ze voelde hoe het daar warm en vochtig was geworden en duwde nog iets harder haar vinger tegen haar poesje aan. Ze keek opzij en zag tot haar verbazing dat Robbert zijn broek al had opengedaan en zijn pik eruit had gehaald. Met zijn rechterhand trok hij snel aan zijn kloppende pik terwijl hij naar het stel voor hem keek. ” ach wat kan mij het ook schelen” dacht Els en maakte de band van haar broek open en gleed met een hand in de richting van haar druipende kutje. Met een vinger gleed ze tussen de schaamlippen waar nog niet zo heel lang geleden de tong van haar man verwennend werk had gedaan. Ze vond haar clitoris en sidderde van genot terwijl ze zag hoe de man voor haar zijn stijve ik in het natte kutje van de vrouw onder hem ramde. Ze hoorde Robbert ook licht kreunen en om ervoor te zorgen dat hij niet al teveel lawaai zou maken haalde ze even de vinger uit haar kutje en legde deze op zijn lippen. Hij proefde haar geile vocht direct en likte het met zijn tong op. Hij keek verhit naar zijn vrouw en gebaarde haar dat ze haar broek helemaal moest uittrekken. Geil en gewillig deed ze wat er van haar werd verlang. Op haar knieën ging ze voor hem zitten en voelde de dikke eikeltop tegen haar kutje duwen. Met een vloeiende beweging duwde ze haar onderlijf naar achteren en voelde zijn hardheid in haar verdwijnen. Bijna was ze daar direct van klaargekomen. Zo lekker was het gevoel van zijn binnendringende pik. Ze bewoog haar heupen en voelde hoe zij pik haar helemaal vulde. Het jonge stel voor hen veranderde van positie. De man ging op de grond liggen en de jonge vrouw ging boven hem staan. Robbert en Els zagen hoe ze tergend langzaam naar beneden zakte en zijn harde lul vastpakte. Maar in plaats hem in haar kutje te stoppen hield ze de dikke pik voor haar kontgaatje. Langzaam liet ze zijn pik in haar aarsje verdwijnen. Een genotvolle blik op haar gezicht verscheen toen ze eerst langzaam haar kontje op en neer bewoog. De man had haar heupen vast en begeleidde zo het tempo. Het tempo ging echter al snel omhoog en beide kreunden luid. De vrouw vingerde met haar vrije hand haar clitoris en kreunde onsamenhangende woorden. ” fuck my ass, aaaaaah shit yes fuck me. Ooooohhh make me cumm you bastard. Fuck, shit fuck mmmm yeah pump me” klonk het in het bos.

Robbert ramde nu ook zijn pik sneller en sneller in en uit de krampende kut van zijn echtgenote en keek naar het aanlokkelijke kontgaatje daarboven. Hij maakte een vinger nat met was speeksel en duwde hem langzaam in het nauwe gaatje. Els zat nu wild te schokken bij het voelen van deze extra indringer. Ze fantaseerde heel even dat het de pik van de man voor haar was die haar kontje binnendrong en haar samen met haar man klaar neukte. Wild schokkend beleefde ze haar tweede orgasme van die avond en ze moest op haar lippen bijten om niet het hele bos bij elkaar te gillen. Ook Robbert voelde dat hij het niet langer kon houden en bleef zijn harde pik diep in haar kutje begraven. Zijn heupen schokten toen het warme zaad in haar kutje verdween. Het spurtte in vele stralen naar binnen en vulde haar compleet. Het jonge stel naderde ook hun climax want de vrouw begon nu onbeheerst haar onderlichaam over de pik van de luid kreunende man te rijden. De gigantische pik verdween helemaal in haar kontje terwijl ze nu met haar hele hand over haar clitoris wreef. Luid kreunend kwamen ze klaar. “Oooooh shit yeah, I'm cumming. Aaaaaaaaahhhh I CUMMING GOD YESSSSSSSS FUCK ME PLEASE. MMMMmmmmmmm aaaaaaaaahhhhh”gilde ze. Ook de man hield het niet langer en pompte zijn pik nog een keer in haar aars en kreunde “here it comes. Uuuhhhh aaaaaahhhh here comes my load bitch, I am gonna spray you with my cumm, YEAHHHHH OOOOOHHHHH HELL YES, I CUMM NOWWWWW!!!!!!”. En terwijl hij zijn pik uit haar nauwe gaatje haalde spoot hij in dikke stralen het geile sperma over haar buik en dijen. De vrouw gleed er met haar vingers doorheen en wreef het in haar huid alsof het een speciale lotion was, stopte twee vingers in haar mond en likte het zaad eraf. Genietend vielen ze beide achterover op de grond en stamelden zachte woordjes.

Deel 3: de volgende dag

Die nacht sliepen Robbert en Els een zalig diepe slaap. Hun naakte lichamen warm en beschermd tegen elkaar aan in de warmte van hun camper. De volgende ochtend stond Robbert als eerste op en maakte voor hun beide een uitgebreid ontbijt. Dat hadden ze wel nodig na de hete sex van de avond daarvoor. In het nog frisse ochtendzonnetje zaten ze aan de grote picknicktafel te ontbijten. Ze haalde even herinneringen op aan de avond ervoor en bespraken de intiemste details van het stel dat ze hadden bespioneerd. Els kon nog steeds niet geloven dat die hele grote pik van de man zomaar in het nauwe kontje van de vrouw kon verdwijnen. Volgens haar zou ze zelf geheel zijn uitgescheurd als die pik bij haar naar binnen was gegaan. En zo brachten zij de ochtend verder door. Pratend over sex en gniffelend bij de herinnering aan hun voyeur avontuur.

Later op die dag trokken ze er op uit om de eindeloos mooie gletsjers in de omgeving te bekijken. Ze maakte een wandeling van 2 1/2 uur door de prachtige omgeving en zagen redelijk wat wild rondlopen. Het was nog niet al te druk in het gebeid en ze hadden dan ook alle wandelpaden voor hun alleen. De hoger ze kwamen de kouder het werd en op een gegeven moment stonden ze zelfs met hun bergschoenen in de sneeuw. Zittend op een rotsblok keken ze uit over de vallei en genoten van een spectaculair uitzicht over het vrijwel gehele National Parc. De wandeling naar het dal duurde aanmerkelijk minder lang dan de weg omhoog. Eekhoorns sprongen over het pad en ook een Eland liet in de verte van zich horen. De camper stond geduldig op hun te wachten op de grote parkeerplaats vanwaar de meeste wandelingen vertrokken. En ook hier was het uiterst rustig met auto´s en campers. Ze hadden besloten een extra nacht te blijven op de campground waar ze gisteravond zo´n heerlijk avontuur hadden beleefd. Wie weet kon dat wel weer herhaald worden hadden ze die ochtend bij het ontbijt besproken. Maar al snel na aankomst op de campground, bleek het kleine groene tentje met de geile bewoners te zijn vertrokken.

Els was in de camper bezig een en ander op te ruimen. Robbert was alweer bezig hout te verzamelen voor het kampvuur waar ze vanavond op zouden grillen. Ze gebruikten de slaapruimte in de camper boven de bestuurderscabine voor opslag en daar had Els een aantal spullen neergelegd die ze nodig had. Balancerend op de leuning van een stoel leunde ze voorover en reikte naar de tas die ze wilde pakken. Plotseling voelde ze de koude handen van haar man om zich heen en ze viel bijna naar beneden van de schrik. Haar blote benen vertoonde direct kippenvel van zijn koude handen. In de warmte van de camper had Els haar korte broek aangehouden. Robbert gleed met zijn handen over haar benen en masseerde ze lichtjes terwijl hij zei ” nu dat andere stelletje er niet is schat hoeven wij toch niet op een droogje te gaan staan, of wel dan?” Els keek om en zag de geile twinkeling in zijn ogen. Ze schudde haar hoofd en zei dat inderdaad helemaal niet het geval hoefde te zijn en dat als hij doorging met het strelen van haar benen, haar poesje weldra zeiknat zou zijn. En dus ging Robbert door met het strelen van zijn vrouw haar mooie benen. Zachtjes kneedde hij haar kuiten terwijl ze nog steeds voorover gebogen stond balancerend om de leuning van de stoel. Hij werkte zijn vingers omhoog in de richting van de ruime broekspijpen van haar short. Ze gleden onder de kaiki stof en vonden de bandjes van haar slipje. Langzaam liet hij zijn hand onder de stof van het satijnen slipje verdwijnen en voelde de hitte van haar poesje. Ze was nog niet erg nat geworden, maar daar zou snel verandering in komen bedacht Robbert zich.

Speels wreef hij met het topje van zijn wijsvinger over het kleine knobbeltje dat een elektrische stoot door Els haar lichaam stuurde. Haar billen gingen naar achteren en Robbert bewoog zijn hoofd naar voren en likte met zijn tong aan de binnenkant van haar dijen. ” Wauw, geile kerel van me. Je weet me wel weer heet te maken. Kom maar eens hier met die tong van je. Je weet waar je die moet stoppen! Hier tussen mij schaamlippen schat, daar moet je zijn” zei ze verleidelijk. Ze kroop op het slaapgedeelte en trok haar short en slipje in een keer uit. Haar bergschoenen en t-shirt had ze nog aan, maar voor de rest was ze naakt. Haar schaamlippen glommen van het vocht. Ze ging boven de doorgang naar de bestuurderscabine zitten en plaatste haar billen precies op het randje. Op die manier had Robbert de gelegenheid om te blijven staan in het gangpad en tegelijkertijd de mogelijkheid haar overal te betasten en te likken waar hij maar wilde. Hij boog voorover en liet zijn tong verdwijnen tussen de zalig smakende lipjes. Met het puntje van zijn tong likte hij langs de gezwollen lippen en wreef het geile sap over haar gehele kutje uit. Els leunde iets achterover en kreunde. ” ooooohh ja lieverd, lik mijn kutje. Drink mijn geile vocht. Uuuuuhhh mmmmmm wat een lekkere geile tong heb je toch. AAAAHHHH JAAaaa lik mijn klitje” klonk het in de camper. Razendsnel flitste zijn tong over haar harde clitoris en bracht haar bijna tot een orgasme. Ze duwde haar heupen naar voren en kwam zelf iets overeind om zijn hoofd vast te kunnen pakken en deze tegen haar brandende kutje aan te duwen. Terwijl ze overeind kwam keek ze plotseling recht in de ogen van een wildvreemde vrouw die op nog geen 2 meter van hun deuropening stond. De geamuseerde blik van de vrouw ontging Els niet terwijl ze vrijwel automatisch het hoofd van Robbert vastgreep. De felgroene ogen van de vrouw bleven zich vastgrijpen op het geile tafereel en Els kon niets anders doen dan de vrouw aanstaren terwijl ze haar sidderende orgasme voelde naderen. Robbert zijn tong ging sneller en sneller en voelde dat zijn vrouw op het punt stond klaar te komen. Haar lichaam was verstrakt en haar handen lagen op zijn hoofd. Met een ruk duwde ze plotseling zijn hoofd tegen haar lekkende kutje en verdronk hem bijna in haar kutgeil. Els voelde hoe ze klaar ging komen onder de likkende en zuigende mond van haar man terwijl ze als gehypnotiseerd naar de vrouw bleef staren. Deze gaf haar een veelbetekende knipoog als ware dat ze toestemming gaf aan Els om klaar te komen. Dat hielp Els over het randje. Schuddend en heftig rillend bereikte ze haar hoogtepunt. Ze kreunde luid toen het geweldige orgasme haar overspoelde. “AAHHHH mijn god ik KOOOMMMMM ooooohhh jezus wat zaaaaalig jaaaaaaaaa ik koooommm KLAAARRRRRR” schreeuwde ze het uit. De vrouw keek met een blos op haar wangen toe hoe Els haar ogen sloot van genot en deed een paar passen achteruit.

Robbert had op het laatste moment gezien dat Els ergens naar zat te kijken terwijl ze klaarkwam en draaide zich in een ruk om. Zijn gezicht droop nog van haar sappen terwijl hij de vrouw aankeek. Deze lachte naar hem en hield haar hoofd even schuin als kleine verontschuldiging voor de storing. Maar je kon goed zien dat ze daar geen steek van meende. De rode blos op haar wangen en de hete blik in haar ogen zeiden genoeg. De vrouw nam plaats aan de picknick tafel en wachtte tot het stel weer een beetje gefatsoeneerd was. Het was Robbert die als eerste de camper uit kwam en naar haar toe liep. Els volgde hem op de voet en nam haar op. Ze was een vrouw van begin dertig schatte ze. Kastanjebruin haar en vrij lang. Een paar mooie billen en niet al te grote borsten maakte haar een prettige verschijning. Ze was gekleed in een spijkerbroek en een loshangende trui. Ideaal tenue voor deze omgeving. Ze sprak als eerste. ” Hi there! Sorry for barching in on you two. Wauw, that was quite a show you gave me there. It almost made me wish I was on the bed there. ” zei ze lachend. Ook Robbert en Els moesten lachen en gingen bij haar aan de tafel zitten.

Het bleek dat ze met haar man een paar plaatsen verderop met een camper was gaan staan en tot de ontdekking waren gekomen dat ze vergeten waren houtskool te kopen om te barbecuen die avond. Ze was naar hun toe gelopen in de hoop wat te kunnen lenen. ” Well, I don't think you'll need a fire. The two of you are HOT enough I think” zee ze glimlachend. Nog een beetje onder de indruk van het gebeuren maar wel uiterst nieuwsgierig naar haar man stelde Els voor dat het stel met hun zou eten die avond. Zodoende konden ze allemaal grillen en werd het wellicht een gezellige avond. Dat laatste werd met een speelse glimlach ontvangen waarna ze terugliep naar haar man om het nieuws te vertellen. Els stond nog wat na te trillen op haar benen en zag dat Robbert snel wat meer hout verzamelde voor het vuur die avond. Hij keek haar aan en zei geamuseerd ” wordt het toch nog weer een spannende avond lieverd”. Els knikte en spoedde zich de camper in om zich klaar te maken voor de komst van het stel. Ze was wat verrast door haar eigen reactie van even geleden. Nooit eerder had ze maar gedacht aan een vrouw tijden sex en nu was ze simpelweg klaargekomen terwijl ze in de ogen van deze vrouw had gekeken. Ze huiverde even. Niet van walging maar juist van opwinding. Dit kon een hele leuke en geile avond worden, dacht ze.

Deel 4: de BBQ

De duisternis was al ingevallen en het lichtschijnsel van het kampvuur verlichte de directe omgeving van de camper. Els had de picknick tafel omgedoopt tot een ware dis met allemaal schaaltjes met verschillende hapjes erin. Ook stonden er een paar flessen wijn om e.e.a. mee weg te spoelen. Ze zaten te praten toen het andere stel de verlichte ruimte binnenstapte. Zij was nog precies eender gekleed als daarvoor. Een strak zittende spijkerbroek en een loshangende trui. Wel had ze een spijkerjasje meegenomen voor de kou. Hij was een stoere vent om te zien. Ook hij had een spijkerbroek aan met allerlei zakken op de heupen, een echte hickersbroek zoals je die veel zag in Canada. Hij had een strakke trui aan over zijn gespierde bovenlijf. Kortgeknipte blonde haren en een ruig baardje van een dag of twee. Over zijn arm lag een leren jack met een motor embleem erop. Glimlachend gebaarde Els hun te gaan zitten en al snel waren ze in een geanimeerd gesprek verwikkeld. Ze bleken Sybil en John te heten en kwamen uit Montreal. Ze waren net als Robbert en Els een aantal dagen onderweg met de camper en hadden als vertrekpunt Calgary uitgekozen. Robbert en Els waren vanuit Vancouver aan deze trip begonnen. Natuurlijk kwam de eerdere ontmoeting van die dag ook even ter sprake en John gaf aan het buitengewoon jammer te hebben gevonden dat hij niet voor het houtskool was gaan vragen. Lachend zaten ze alle vier om het vuur heen waar de eerste steaks lagen te bakken. Ze bleken heel veel gemeen te hebben met elkaar en het was net alsof ze elkaar al jaren kende. De uren vlogen voorbij en de wijn slonk snel. John stond op een gegeven moment op om nog wat van de picknick tafel te pakken toen ook Els een wijntje voor zichzelf ging inschenken. Een beetje tipsy van de wijn bewonderde ze zijn mooie lichaam en zijn ruige kop. Hij kon zo uit een Camel reclame zijn gelopen, dacht ze.

John pakte een stukje komkommer uit een schaaltje en zag de priemende ogen van Els op hem gericht. Hij keek terug en genoot van hetgeen hij zag. De mooie blonde vrouw had een paar prachtige borsten en een stel ijsblauwe ogen waar een man of een vrouw in kon verdrinken. Toen Els zich voorover boog om een fles wijn te pakken streek hij met zijn hand over haar ronde billen. Zijn vingers voerde lichte druk uit op haar strakgespannen vlees en Els voelde haar kutje nat worden. Extra lang bleef ze voorover staan en genoot ze van zijn strelende vingers. Een zachte kreun ontsnapte haar mond toen de hand tussen haar dijen gleed. De hand drukte steviger tegen haar schaambeen en ze voelde zijn krachtige hand op haar klitje. Ze deed haar benen iets verder uit elkaar en gaf hem zo de uitnodiging vooral door te gaan met zijn strelingen. John had niets meer nodig en liet zijn andere hand nu over de hard geworden tepels van Els glijden. Zij knielde nu met beide benen op de zitting van de tafel en steunde met haar ellebogen op het tafelblad. Zijn handen verdwenen nu beide onder haar trui en vonden al snel de behaloze borsten. Zijn vingers kneedden haar harde tepels en knepen er zachtjes in wat een zachte kreun ontlokte. Robbert zag dat Els zich liet betasten door de Canadees en gebaarde aan zijn vrouw dat er wat gebeurde bij de eettafel. Ze gingen beide verzitten om een goed beeld te krijgen van wat er zich daar afspeelde. Robbert zag de billen van zijn vrouw heen en weer schudden en wist dat ze genoot van deze kerel en zijn knedende handen. Hij zag ook dat Els haar hoofd draaide en hem in goed engels zei: ” lick my nippels dear, make them even harder with your tongue”. Ze draaide zich naar hem toe en trok haar trui omhoog. Vrijwel meteen voelde ze de raspende tong van John over haar tepels. Ze sidderde van genot.

Robbert voelde zijn pik groeien in zijn broek terwijl hij toekeek hoe zijn lieftallige vrouw door een andere man onder handen werd genomen. Naast hem liet het Sybil blijkbaar ook niet onberoerd want ze zat een beetje heen en weer te schuiven op haar stoel en keek ombeurten naar haar man en Els en dan weer naar hem. Toen ze zag dat Els haar broek openmaakte en aanstalten maakte deze te gaan uittrekken om John nog meer vrijheden te geven, stond ze op en liep op Robbert af. Ze knielde voor hem neer en keek hem bloedheet aan. Terwijl haar vingers over de grote bobbel in zijn broek gleden en de rits openmaakte zei ze met verhitte stem ” I am going to make you cumm in my mouth, while you watch your wife get fucked by my husband” en daarmee haalde ze zijn harde pik tevoorschijn en nam hem tussen haar warme lippen. Robbert sloot zijn ogen van genot toen hij haar tong over de eikel voelde glijden. De warme mond sloot bijna vacuüm over zijn pik en zoog hem naar ongekende hardheid. Voor hem had Els inderdaad haar broek uitgedaan en lag ze nu met wijd gespreide benen op het tafelblad terwijl John zijn tong haar kletsnatte kutje verkende. Ze kreunde luid toen ze zijn tong even voelde binnendringen ” oooohh yes fuck me with your tongue. God wat lekker. Lick my pussy John, lick me please” hoorde Robbert en Sybil haar luid en duidelijk zeggen. Ze schoof wild heen en weer over het tafelblad en voelde de sterke handen van de Canadees haar benen vasthouden. Ze duwde haar kut dichter tegen zijn pompende tong aan en wist dat ze spoedig op deze manier zou gaan klaarkomen. Dat was ook precies wat John wilde. Hij duwde zijn lange tong extra diep in haar sappige kutje en zoog vervolgens hard aan haar stijve klitje. Els gilde het uit van genot en kwam als een bezetene klaar. OOOOOHH JEZUS JAAAAAA IK KOOOMMM!!! I AM CUMMING YEAAAAAHHHH” klonk het luid. Wild schokkend lag ze op de tafel terwijl John nu haar borsten kuste. Ze zag het pompende hoofd van de Canadese vrouw en zag vervolgens de verhitte ogen van haar man. ” ze pijpt geweldig” zei hij heet terwijl hij zijn ogen weer even sloot van puur genot. Sybil likte en zoog aan zijn pik alsof de wereld ervan af hing. Ze genoot van zijn stijve apparaat en voelde hoe haar eigen geil haar kutje uitstroomde en haar onderbroek kletsnat maakte. Ze stond dan ook op en trok haar spijkerbroek en slipje uit. Een dun straaltje vocht gleed langs de bovenkant van haar dijbeen naar beneden. ” Sit tight sugar” zei ze tegen Robbert terwijl ze zich omdraaide. Ze liep naar achter en ging gebogen op hem zitten. Ze pakte zijn pik vast en leidde deze haar warme en natte kutje binnen. Robbert gromde van genot toen hij binnendrong. ” hhhmmmmm this is great” zei hij kreunend. ” AAAAHHH fuck me quickly with your wet cunt” klonk het uit zijn mond. De vrouw deed precies wat haar gevraagd werd en reed wild over zijn harde pik. Ze voelde hem helemaal diep in haar knijpende kutje en genot van de omvang die haar vulde. John en Els keken hitsig toe en zagen dat Sybil zich naar een hoogtepunt ging neuken. Haar ogen waren gesloten en ze gierde van plezier en genot. Els vond het een geweldig opwindend gezicht om haar man te zien worden geneukt door een andere en gelukkig vreemde vrouw. Ze voelde die geile sensatie van die middag weer in haar poesje en richtte zich op van de tafel. Ze stond op en liep op het neukende stell af. Sybil had haar niet gezien met haar gesloten ogen, maar Robbert had zijn vrouw wel aan zien komen lopen. Niet vermoedend wat ze van plan was liet hij haar begaan. Els voelde zich heter dan ooit tevoren terwijl ze zich door de knieën liet zakken. Ze bracht haar hoofd dicht bij de pompende kut van de Canadese vrouw en stak haar tong uit. Ze raakte het zachte vlees en werd verrast door de milde smaak van haar sappen. Ze wist natuurlijk best wat een vrouw lekker vond want ze hield er tenslotte ook van als Robbert haar befte. Ze zocht en vond snel de clitoris van de neukende vrouw en hoorde haar diep zuchten van genot.

Haar ogen flitste open en keken naar de likkende vrouw tussen haar benen. Ze voelde de warme tong over haar klitje glijden en voelde tegelijkertijd de harde pik van de man in haar kutje glijden. Dit werd haar teveel. ” Ooooohhh shit fuck my pussy and lick my CLIT” schreeuwde ze. “UUUUHHHH I WILL EXPLODE. AAAAHHHH FUCK ME!!! MAKE ME CUMM THE TWO OF YOU!!! OOOOOHHH MMMMM YESSSSSSSS HERE IT COMESSSSS” gromde ze het uit. Els voelde hoe het lichaam voor haar schudde van het zinderende orgasme en hield Sybil bij de dijen vast. Ze proefde haar geile sappen terwijl ze door bleef likken. Toen plotseling Robbert zijn penis uit haar kutje schoot nam ze deze pardoes in haar mond en zoog er stevig aan. Dat maakte Robbert weer kreunen als een gewond dier. ” Jezus Els zuig aan mijn pik. Neem hem in je geile mond en stop hem weer in haar kutje” kreunde hij verhit. Els liet haar lippen langzaam over de natte eikel glijden en proefde ook nu weer de hete sappen van Sybil op haar tong. Ze likte aan het randje van zij pik en voelde hem steigeren in haar mond. Ze nam hem weer uit haar mond en stopte hem tussen de zeiknatte schaamlippen van de nog kreunende vrouw. “Ooooh yeah put his cock in my cunt. Fill me up again” zei ze geil en opgewonden. Alsof ze niet was klaargekomen enkele minuten daarvoor bereed ze de pik weer als een furie. Met knijpende schaamlippen zoog ze de stijve penis in haar smachtende kutje. Els voelde hoe ze werd opgetild en hoe ze werd gedwongen voorover te gaan staan. John had zijn handen om haar middel geslagen en ramde zijn bikkelharde pik diep in haar schede. Els viel bijna flauw van genot toen ze de super harde pik voelde binnendringen. Ze bleef alleen maar staan omdat de krachtige handen van John weerhielden dat ze op de grond zou vallen. Hij neukte haar snel en hard en hield haar goed vast om te voorkomen dat ze losschoot. Els voelde de rammende pik in haar druipende kutje en bewoog voorwaarts om de tepels van Sybil in haar mond te nemen. Deze zat nog steeds op de pik van Robbert en reed haar poes over zijn snoeiharde staaf.

Robbert voelde hoe een hand zijn penis omvatte en zag de twinkelende ogen van zijn vrouw. “let maar eens op schatje, jij gaat genieten van een lekker nauw gaatje” en daarmee hielp ze zijn harde pik in het kontje van de kreunende Canadese vrouw. De spieren van haar billen omsloten zijn pik. Robbert stootte heel langzaam zijn penis naar binnen. Els zag hoe de uitdrukking op het gezicht van sybil veranderde van licht pijnlijk naar uiterst opgewonden. Terwijl ze zelf nog steeds geneukt werd door John en zijn pik diep in en uit haar kutje voelde glijden, wreef ze met een vinger over de kloppende clitoris van de vrouw voor haar. Sybil genoot met volle teugen van de verwenbeurt door de beide Nederlanders. Ze voelde de kloppende pik in haar anus pompen terwijl haat klitje werd verwend door strelende vingers. Ze kreunde dan ook van genot ” YESSSSS FUCK MY ASS, Oooooh yes dear rub my clit, make me CUMM, do it to me, OOOHH YESSSSS FUCK ME THE BOTH OF YOU, AAAAAAAHHHHHH” klonk het uit haar mond. Els bewoog haar vinger op het ritme van de pompende pik van John en kreunde zelf ook luid. Robbert voelde het strakke kontje van Sybil om zijn pik terwijl hij naar zijn eigen vrouw keek en zag hoe ze genoot van John zijn harde penis in haar druipende kutje. Wild bevend en kreunend beleefde Sybil haar tweede orgasme ramde haar onderlijf op de beukende pik van Robbert. Het geile vocht stroomde uit haar kutje en maakten de vingers van Els kleddernat en glibberig. Els nam een vinger in haar mond en likte deze demonstratief af terwijl ze knipogend naar haar man keek. Maar al snel sloot ze haar ogen weer van genot toe ze voelde hoe John zijn pik in haar kutje verdween en zijn schaamhaar tegen haar klitje wreef.

Els vond het tijd worden dat ze gebruik maakte van de geile situatie om haar eigen hete fantasie werkelijkheid te laten worden. Ze draaide zich half om naar John en zei “lay on the ground Johnnie, I will sit on your cock and ride you like a horse” . John deed wat hem gevraagd werd en nam liggend plaats op de grond. Els ging op hem zitten met haar gezicht naar hem toe. John hapte gelijk naar de heerlijke borsten die hem werden aangeboden en nam een stijve tepel tussen de lippen. Ze keek haar man aan en ze met geile verhitte stem “kom op Robbert, ik wil dat je me nu in m'n kontje neukt. Ik wil twee pikken in me voelen. Kom maar en neuk mijn aarsje”. Sybil verstond niet wat ze hem had gevraagd maar begreep het des te beter. Ze liet Robbert dan ook gaan toen deze opstond. Robbert nam plaats achter zijn vrouw en smeerde wat van haar geile vocht op haar kontgaatje. Ze kreunde al bij de gedachte dat hij haar zo meteen zou vullen met zijn harde pik terwijl er al een in haar kutje zat te pompen. Robbert duwde zijn pik langzaam naar binnen en voelde dat het extra strak was omdat John zijn pik er ook in zat. De twee mannen neukten in een geheel eigen ritme maar kwamen uiteindelijk tot een harmonieus gestoot. Els voelde de twee harde penissen haar hete lichaam in en uit glijden en was buiten zinnen van genot. Ze kreunde luid en beefde en huiverde over haar gehele lichaam. “oooohh kom op jongens, neem me!! Neuk me aan flarden, ram die pikken in me!! AAAAAHHHH Fuck me harder John, FUCK my hot pussy hard and DEEP. MMMMMMM YAAAHHHH. Ze voelde hoe een orgasme haar volledig vastgreep en haar over de toppen van haar zinnen stuurde. Ze gooide haar hoofd in haar nek en brulde als een loopse leeuwin. Orgasme na orgasme bleef haar lichaam teisteren terwijl de mannen hun pikken in haar sidderende lichaam bleven pompen. John was de eerste die voelde dat zijn zaad ging komen. “Shit yes, here I cumm. OOOHHHH yeah here comes my load, AAHHHH I am cumming…….!!! Gromde hij wild. Hij spoot zijn hete zaad in haar onderbuik en Els kwam voor de zoveelste keer in enkele minuten tot een daverend orgasme. Ook Robbert kon het echt niet langer houden en ramde zijn pik nog een keer tot zijn ballen in haar kontje. De strakke spieren melkte hem leeg en spoedig trok hij zijn pik uit haar zalige aarsje een spoot brullend en briesend zijn sperma over haar billen. Met zijn pik in de hand keek hij naar zijn volledig uitgetelde vrouw en zag de gelukzalige blik in haar ogen. Uit haar poesje droop het zaad van John terwijl haar billen waren bedekt met dat van hemzelf. Sybil zat op een stoel toe te kijken hoe de drie op adem kwamen en applaudisseerde spontaan voor de mooie show die ze hadden gegeven. Lachend om dit gebaar kropen ze allemaal wat dichter naar het vuur toe. Hun bezwete lichamen koelden snel af in de kou van de avond.

Ze bleven nog lang napraten en nagenieten die avond bij het knapperde vuur. De wijnflessen waren aan het eind van de avond allemaal leeg en geen hapje stond meer op tafel. Ze vertrokken de volgende ochtend allemaal in tegenovergestelde richting en zouden elkaar nooit meer tegen komen. What a shame.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen