Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Via een dating-site hadden wij elkaar leren kennen. Na enige informatiewisselingen kwamen wij er achter dat ik uit de streek kwam waar zij woonde. Zij is dus Yvonne en ik ben Johan. Zij is 41 en ik ben 46 jaar, beide gescheiden en beide met kinderen. Mijn kinderen wonen bij moeder en zij heeft drie kinderen thuis. De leeftijd van haar kinderen gaat van 14 tot 21 jaar, dus zij kunnen redelijk zelfstandig zijn als het moet.

Via de vele e-mailtjes hebben wij elkaar van alles verteld, gevoelens uitgewisseld en gewoon leuk gebabbeld. Wat zij gedaan heeft op haar werk en er na en wat ik gedaan heb en echt, een soort dagboek er van gemaakt. Na drie maanden is het een boekwerk geworden van ruim 450 E-mailtjes.

Tijdens de kennismaking had ik een goed gevoel, na enkele mail-wisselingen voelde ik dat er iets groeide. Zij kon heel uitdagend schrijven en daar kon ik leuk op reageren en andersom ging dat ook natuurlijk. Ik had thuis geen Internet aansluiting en moest dus alles beperken tot werktijd en erna. Vaak vervelend, maar het was niet anders. In mijn woning was Internet door oude bekabeling niet mogelijk. Daar ik tijdelijk in deze woning verbleef, was ik niet van plan om weer veel geld te gaan uitgeven aan verbeteringen. Wij hadden al vroeg telefoonnummers uitgewisseld, wij wisten ons echter te beheersen en wisten op het moment van ontmoeten eigenlijk niets anders van elkaar, dan dat wij geschreven hadden. Geen foto uitgewisseld en geen telefoongesprek gevoerd. Wel veel sms-jes, naast de e-mail dagelijks zo'n 10 tot 20 sms-jes verstuurd. Mag wat kosten zeker, he? Ja, dat mocht wel een keer.

Goed, eindelijk wij hadden een datum gevonden en het was prachtig weer. Zij woonde in de regio van Rotterdam en ik vlak bij Antwerpen, toch wilde zij naar mij komen. Wij hadden afgesproken op een dag dat België een feestdag had, dus ik was vrij. In Nederland nog mooie bloemen voor haar gehaald, witte rozen met lange steel en 1 rode roos erbij. Mijn woning was gezellig ingericht, een grote living en grote tuin. Hier kon je in de zomer lekker zonnen en een leuke party geven. Dat was iets wat ik toch regelmatig deed, BBQ voor vrienden en collega's. Vaak tot in de andere middag bleven ze dan hangen en liggen. Daar vertel ik later wel wat over, nu ging het om Yvonne.

Tegen 18.00 uur zou ze komen. De bel ging om even 17 uur en ik zonder erg naar de deur, daar stond een dame in een blauwe jurk met zo'n hesje erover. Tasje aan haar hand, ze kijkt me aan en stapt binnen, zegt: “ik ben Yvonne” en begint me direct te kussen. Dat werd een kus van een kleine tien minuten geloof ik. Toen ik mij los gewrongen had, vroeg ik haar “zal ik de deur dicht doen, dan kunnen we naar binnen en het ons daar gemakkelijk maken?”

Ik bekeek haar eens even wat nauwkeuriger, ca 1,65 cm groot, kleine borsten (had ze al geschreven) klein kontje, leuk smoeltje. Nou, dat was nog geen tegenvaller. Ik begeleidde ze naar de living, het was reeds midden juni dus de openhaard was uit. Hout lag er wel bij, voor als het eens wat kil mocht worden. Voor de haard lag een groot kleed, tegenover de haard stond de bank en er naast twee grote heerlijke relaxstoelen.

Vanuit de living keken wij direct in de achtertuin, met aan de ene zijde een muur van diverse garages van de buurman en aan de andere zijde een haag van 2,50 meter waar je niets doorheen kon zien. De buren aan die zijde hadden twee kinderen, een dochter van ca 16 en een zoon van 20, leuke gasten waren dat. “wil je wat drinken?” vroeg ik aan Yvonne, “graag, witte wijn?” ik had al een flesje koud staan net als de champagne. “Ik heb een diner afspraak voor 20.00 uur, wij hebben een 40 minuten nodig om daar te komen dus nog ruim 2 uurtje voor we weg moeten”, vertelde ik haar. “Dat is toch leuk, kunnen wij wat kletsen, proost!”en ze toostte op een fijn weekeinde. Weekeinde? je, kwam toch voor een avond en misschien nachtje? dacht ik nog. Ze had twee slokjes op en vroeg of ik haar de tuin en het huis wilde laten zien.

Ik begeleidde haar naar de kleine slaap / logeer kamers en mijn kantoortje. De kamers waren gewoon nuttig ingericht en niets meer dan dat, mijn kantoor daar stonden voldoende computers en geluidsdragers. Mijn hobby was o.a. DJ en presentator bij diverse radio stations in de omgeving en daarom was ik aardig voorzien van diverse soorten muziek, zo'n kleine 900 cd's op dat moment.

Toen naar de badkamer, “oooh, wat een groot bad heb jij”, gilde ze bijna uit. Prompt ging de rist van haar jurk naar beneden en liet zij de kraan lopen “kom, eerst lekker in bad”, riep ze tegen mij. ” Dat ding moet eerst vol lopen, doe er een beetje van dit bij, dat ruikt goed en schuimt ook nog lekker” zei ik.

Haar jurk was al van haar schouders gevallen en daar stond zij, geheel naakt voor mij, geen slip en geen bh aan. “lingerie is veel te warm nu” vertelde ze. Daar zat wel iets in, het was een goede 33 graden buiten en het was al tegen 18 uur geworden. “Nou, laat me dan de tuin maar zien” dus wij op weg naar de tuin, zij naakt en ik in een zomers hemd en korte broek. “Dat is leuk, prachtige rozen heb jij daar zeg” Ik had achter in de tuin een schommelbank, met zo'n dakje er boven en deze stond op een plateau met als ingang een rozenboog, prachtige grote rode rozen zaten er in. Al vanaf het voorjaar waren deze aan het bloeien. Volgens de vorige bewoner, deden zij dit tot eind september.

Het gras was gisteren nog gemaaid, dus lekker zacht en kort. Wij liepen een rondje door de tuin en zij draaide zich voor mij, kuste mij op de mond en maakte ondertussen mijn broek los. Hups, daar lag deze in het gras. “Kom, laten we naar het bad gaan kijken, dadelijk loopt deze over” en wij samen op weg naar de badkamer, terwijl ik naar het bad ging kijken liep zij naar mijn slaapkamer. “Het bad is vol” , riep ik naar haar. “Ja, ik kom zo”riep zij terug. Mijn slaapkamer was niet sober of slechts gevuld met nuttige zaken. Een grootbed van 200×240 cm kleine lampjes met romantische verlichting. Kaarsjes stonden overal voor de schuifpui, langs en op de kast. Een warme dikke vloerbedekking zodat ik geen koude voeten kon krijgen, op de vloer. Een grote kast met vijf deuren, je kon er in wandelen om je kleding te pakken of op te bergen.

“Heb jij geen waterbed?” vroeg zij vanuit de slaapkamer, ik naar haar toe en daar lag ze. Benen wijd en op haar buik kijkend in mijn boek, dat lees ik voor het slapen gaan. Gewoon een spannende roman.

Mooie billen had ze zo, je zag haar schaamlippen iets geopend. Ik kreeg een bewegend gevoel in mijn broekje. Mij zelf ook maar snel ontdaan van de laatste stukjes kleding en ging naast haar liggen. “Nee, een waterbed zie ik niet zitten. De bedoeling is dat ik ca 6 maanden hier zal wonen en dan ga ik voor mijn werk naar Azië voor drie maanden. Als ik terug kom heeft mijn makelaar een nieuwe woning voor mij en dan zie ik wel verder.” vertelde ik haar.

Het klopte wel, ik zou in december voor tenminste drie maanden naar China gaan. Shanghai, daar hadden wij een nieuw project. Dat zou ik gaan begeleiden. Ik kwam al enkele keren per jaar in China, wist dus wel wat me te wachten stond. “Bah, leer ik je net kennen en ga je al bijna weer maanden weg!” “Tja, dat is nu eenmaal zo en niet te veranderen, het project ben ik gestart en ik verdien er leuk mee, dus wil ik het ook afmaken” zei ik. “Als alles is ingepakt aldaar, dan gaat het spul naar Israël, daar ga ik de nieuwe verpakkingsfabriek inrichten en als dat gedaan is, dan kom ik voor zeker 5 maanden terug naar België.”

“Maar laten we het daar nu maar niet over hebben, nog een glas wijn?” Ik naar de keuken om de glazen te halen en te vullen. Kom ik terug heeft ze dor de kasten gewandeld, mijn handboeien gevonden en de zweepjes, “hou jij van SM?” vraagt ze, “Ja, ik doe al enkele jaren aan soft SM” en neem haar de boeien uit de handen en doet deze snel en simpel om haar polsen. Loop even de kast ik en haal een spreidstok en doe deze tussen haar benen. Voor dat ik ze vast maak, neem ik ze mee naar de tuin, in de tuin staan twee palen en ik zet haat vast tussen de palen. In de zon, welke nog steeds flink laat merken dat ze er is.

Ik pak een stoeltje en neem mijn glas wijn en ga voor haar zitten en kijkt haar aan. “En ik? krijg ik nu geen wijn?” vraagt ze bijna smekend. “Nee, jij krijgt slaag als je er om gaat vragen, nu ben ik je meester en je hebt geluk, de buren zijn dit weekeinde niet thuis” Ze kijkt me even aan en dan in het rond, denkt waarschijnlijk dat ik haar zo wel zal los maken.

Ik sta op en loop richting living, “He, en ik nu?” “Jij, jij blijft daar staan tot ik uit bad komt en dan maak ik je los. “Dat doe je niet hoor”schreeuwt zij in mijn richting. Ik loop gewoon door, ga nog even in de kast kijken en pak daar een prop voor in haar mond, zo een welke je kan op pompen, dan een klein vlindertje met vier riempjes en een batterij houder.

Het bad is goed vol en lekker warm. Eerst even de prop in haar mond doen en laat ik nog even een kleine bud meenemen. Ik loop naar haar toe en doe direct de prop in haar mond als ze wat wilt zeggen, ze schrikt even en kijkt me met grote ogen aan. Dan pomp ik hem ietsjes op en pak de vlinder, deze vlinder leg ik tegen haar blote klit, ze is mooi glad geschoren. De riempjes goed strak zodat de vlinder blijft zitten, dan zet ik de batterijen in kontakt met de vlinder en zachtjes begint het te zoemen en ik hoor haar al kreunen.

Een beetje olie op de bud en ik duw deze zonder enige moeite in haar kontje, er zit aan het einde een soort paardestaartje, met een riempje houd ik deze ook vast en zo staat ze heerlijk te genieten van de trillingen tegen haar klitje.

Het is nu bijna half zeven geworden, een half uurtje kan ik in bad. Ik weg, heb dus helemaal niets meer gezegd en zij kan niets zeggen. Wijn mee en in bad. Zo tegen zeven uur ik uit bad. Droog mij een beetje af en naar haar toe. Zweetpareltjes staan op haar voorhoofd, haar lichaam glimt van de transpiratie.

Ik ga bij haar staan en knijp voorzichtig in haar kleine tieten, bijt even op de tepeltjes en hoor haar kreunen. De vlinder zet ik nu op bijna volle kracht, vocht loopt al langs haar benen, volgens bij is ze echt drijf nat en ze gaat trillen en schudden aan de palen, ze komt klaar. Ik laat haar maar even gaan en maak daarna haar handen van de paal los en doe deze op haar rug vast maken aan elkaar.

De budplug laat ik zetten maar maak de vlinder wel los, duw zonder wat te zeggen twee vingers in haar kut en hoor haar kreunen. Klets is ze, het geil druipt langs haar benen. Dan maak ik de spreidstok los en haar benen, zet haar op haar knieën voor me en neem de prop uit haar mond, ze mag even vrij ademen en dan duw ik hard mijn pik in haar mond “Zuigen slet!”zeg ik met klem. “Zuigen, en haal hem helemaal leeg!” Ze doet haar best, ik weet dat ik mijn sperma lang kan inhouden en dat doe ik deze keer ook, het lukt dus nooit. Nee, ik wil pas klaar komen als zij enkele keren heeft genoten van een goed orgasme.

Ik duw haar hoofd weg en haal mijn pik uit haar mond, til haar op en neem haar mee naar de badkamer. Het water is inmiddels flink afgekoeld en leg haar dus zonder meer in bad. Al die tijd zegt ze niets, haar armen zitten nog steeds ophaar rug vast. Ik begin haar te wassen met “koud” water. Nog geen kreun of woord, ik pak een zachte borstel en doe haar rug en benen goed schoonmaken. Dan haar kont, de budplug eruit en twee vingers er in. Dan roept ze dat het zeer doet. Ja natuurlijk, dat moest ook even.

Ik kijk haar aan en zeg niets, doe haar verder wassen en droog haar er na helemaal af. Zacht en teder. “Wat wil je vanavond aantrekken” vraag ik haar. “Een lichte doorzichtige rode blouse, met rode lingerie en een kort zwartrokje en daaronder rode high heels” “Dat klinkt goed, die lingerie kan je vergeten zeg ik haar”. “Geen lingerie, als ik ga zitten kijken ze direkt tegen m'n kutje aan” “Nou, dat is dan mooi meegenomen” zeg ik haar.

“Heb je je tas al binnen?” “Nee, die staat nog in de wagen, pak jij die even?” vraagt ze heel netjes. Ik zo slecht als ik kan zijn “Nee, doe dat zelf maar” “He joh, dan moet ik mij eerst weer aankleden, waar is m'n jurk eigenlijk?” Die blauwe, die heb ik opgeborgen, je loopt zo maar naar je auto en pak je tas dan maar, waar staat je auto?” “Johan, doe niet zo eng. Haal jij die tas even mijn auto staat aan de voorzijde tegen over het huis” Ik sta me even te bedenken en zegt dan “Sorry, loop zelf maar, ik ga over 20 minuten weg dus bedenk maar een oplossing”

Ik loop langs de badkamer en zie in de spiegel dat ze het moeilijk heeft, bloot naar de andere zijde van de straat zonder gezien te worden? En dat in een straat welke als enige doorgang is naar deze wijk? Tja, dat zal moeilijk worden.

Gek als ik ben loop ik weg, naar de tuin. Via de tuin naar de andere zijde van mijn woning daar kan ik oversteken naar de tuin van de buren en zo kan ik goed zien wat er gebeurd op straat. Na 10 minuten ga ik mijn auto uit de garage pakken. Zet deze dan voor de deur. Even laten loop ik via de buren weer terug en blijf toch nog eventjes kijken. Ja, echt daar gaat ze. Op mijn slippers in haar blootje naar haar auto, shit sleutels vergeten. Ik ziet ze het denken. Zij snel terug en even later komt ze weer, sleutel gereed en jawel, de buurtbus komt net langs en stopt 20 meter achter haar auto. Niemand kan haar nog helemaal zien. Dus nog geen gevaar, maar zij moet terug.

Snel doet ze de auto dicht en hard loopt zij naar de overzijde, de tuin in en naar binnen. Er wordt wat gefloten door opgeschoten jongens, een loopt er snel achteraan en denkt nog een glimp te krijgen. Sorry boys, maar Yvonne is best snel hoor.

Enkele minuten later stond ze bij de deur, gekleed en licht opgemaakt. Mooi was ze zo. Haar tepels hard en donker, staken prachtig door de stof naar buiten. Ze had een jasje over haar schouders, deze haalde ik weg en liet deze op de gangkast liggen.

Zonder een woord te wisselen stapt ze in mijn wagen, ze gunt me geen blik. Zou ze boos zijn? Dacht ik nog. Terwijl ze haar benen op trekt om in de auto te zetten zie ik haar poesje. Weer krijg ik een erectie.

Wij rijden naar de grote stad en ik parkeer in een garage, zet de auto op de 2e etage goed in het zicht. Wacht eventjes en kijk haar aan, nog zegt ze geen woord tegen me. Ik stap uit en loop rond de wagen, help haar met uitstappen en doe vervelend genoeg om zo haar kutje weer te zien en ik was niet alleen. Er liepen juist twee meiden langs, ook schaars gekleed en korte rokjes. Giechelen moesten ze wel.

Gezamenlijk op weg naar de lift. “is het ver lopen” vraagt ze. Dat waren haar eerste woorden sinds een uur en een kwartier, “Nee hoor, 10 minuten en we zijn er” zeg ik. Een van die meisjes, wat zal ze zijn 22 / 24 jaar misschien, vraagt “Gaan jullie ook naar het feest van café “de luifel” Feest? “Nee, wij gaan wat eten bij “de Stal” “zeg ik haar. “Oo, dat is goed daar, ga je boven zitten? Dat is romantisch joh, hebben wij onlangs ook gedaan. Nee dat kan ik je wel aanbevelen, kom daarna naar “de luifel” vraag maar naar zwarte Marie en je komt dan wel binnen” weg waren ze.

“Nou, dat is geregeld. Hebben we een leuk diner en dan nog een leuk feest, zin in?” Yvonne kijkt me aan en zegt “Ja hoor, alleen blijf ik wel gekleed en ga niet meer in m'n blootje over straat lopen!” zo dat weet ik ook weer. Zo klonk het althans. “Bloot over straat? je bent nu toch gekleed” “Ja, maar met je ogen heb jij alles al weer bij uit, alles een blouse en een rokje meer mocht ik niet aan van je” “Dat is toch genoeg” zeg ik nog tegen haar.

“Ja, dat wel. Zolang het er maar blijf, dan is het goed” Tot aan het restaurant zei ze niets meer, maar de sfeer werd al meer ontspannen.

De deur van het restaurant staat al open “Goedenavond Yvonne en Johan, alles goed gegaan? Goede reis gehad? Ik heb tafel 14 boven voor je gereserveerd, in de hoek bij de openhaard” Mike is de eigenaar van het restaurant en weet precies wat ik wil. Ik ken Mike al enkele jaren en met zakenlui kom ik hier regelmatig eten en soms ook met een leuke zakenvrouw. Mike houd dus een goede tafel voor mij vrij.

Bij de tafel aangekomen zie ik Yvonne mij vragend aan kijken, een bos witte rozen en 1 rode roos, net als thuis voor de haard. Een glas Champagne op tafel en een klein voorgerechtje. Op het bord een opgevouwen A4tje. Ze gaat zonder een woord te zeggen zitten. Mike lacht naar mij, ik weet wat er gaat gebeuren want samen hebben wij alles goed door gesproken. De boven verdieping is helemaal voor ons.

Mike vertelt wat wij gaan eten en verdwijnt daarna. Wenst ons een genoeglijke avond en die zien wij niet meer terug. Ik toost met Yvonne op een fijne gezellige avond en nacht. Wij zitten te genieten van ons glaasje Champagne en dan eindelijk gaat ze praten. “Mijn achterste doet nog zeer, van de bud natuurlijk en m'n kutje brand van verlangen geloof ik” Ik kijk Yvonne strak aan en lacht een beetje, “heb je genoten?” Even moet ze na denken en dan “Ja, spannend was het wel, zelfs bloot de straat op, ik wist niet dat ik dat ooit zou doen”

Dan na een kwartiertje komt er een juffrouw slechts gekleed in een klein schotje, net genoeg om haar onderbuik te bedekken en met twee heerlijk grote borsten, wat zal het zijn C80 of zo? vraag het straks wel, dacht ik nog. Achter de juffrouw komt een meneer, ook met een klein schortje voor en noppes meer. Yvonne bloost en vraagt “Wat is dit nu weer?” “Zie je toch, het voor gerecht wordt gebracht” zeg ik nog heel onschuldig. Ik weet dat Sandra en Guy dit vaker doen voor speciale gasten. Het kost iets meer maar dan heb je ook wat.

Het voorgerecht bestaat uit diverse soorten vis, zonder er verder veel aandacht aan te besteden gaan we eten, Yvonne duidelijk in de war.

Mooi is dat toch. De glazen worden zonder te vragen gevuld en nooit zal er een leeg glas staan op onze tafel. Na het voorgerecht worden wij verzocht om aan een andere tafel plaats te nemen. Deze tafel is breed als twee tafels en lang ca 2 meter.

Sandra komt binnen en vraag aan mij of ik mijn kleding wil uit doen en aan tafel wilt gaan zitten, zij wijst mij m'n stoel aan. Guy komt even later en loopt naar Yvonne en neem haar mee naar de tafel, draai haar met haar gezicht naar mij en begint haar blouse los te knopen en zonder tegenspartelen doet Yvonne mee werken. Haar rokje uit en daar staat zij, naakt. Guy pakt wat olie en begint haar ontspannen op de schouders te masseren en vraag onderwijl aan Yvonne of zij op tafel wilt plaats nemen.  Yvonne kijkt me aan en wilde wat vragen, ik doe mijn vinger tegen m'n mond en ze doet wat gevraagd wordt. Sandra gaat aan de ene zijde van de tafel en Guy aan de andere zijde. Met vierhanden wordt Yvonne rustig gemasseerd. Yvonne legt de benen tegen elkaar en Sandra komt voorzichtig naar haar voeten, begint deze zonder iets te zeggen te masseren en leg de benen een voor een iets uit elkaar zodat ze vanaf de tenen een zicht heeft in de kut van Yvonne.

Guy heeft de rug en billen goed gemasseerd, dan gaat Sandra de benen vanaf de voeten omhoog bewerken. Guy loopt even weg en komt dan met warme olie aan en start onder aan de rug van Yvonne over haar billen en door de bilnaad te masseren. Sandra legt een vlakke hand onder de venusheuvel van Yvonne en een duim schiet zachtjes in haar kutje. Sandra staat aan mijn zijde en heeft mij stoel zo neer gezet dat ik net bij haar billen kan komen. Sandra draait haar hand en de duim verdwijnt en enkele vingers gaan in het kutje van Yvonne. Guy is met haar billen bezig en laat net weer enkele druppels olie in de bilnaad lopen. Met twee vingers volgt hij het olie spoor en bij het sterretje wat door de budplug aardig is open gezet, was het vingeren van de anus een kinderspel.

Zo werd Yvonne met vingers geneukt van een man en een vrouw en tegelijk in haar anus en haar kutje, ik had een stijve van hier tot Tokyo en masseerde de billen en kutlipjes van Sandra. Sandra verplaatste zich in mijn richting en ging op mijn schoot zitten, mijn paal duwde ze naar achteren tegen mijn buik. Met haar billen masseerde ze deze voorzichtig, bloedgeil werd ik van dit schouwspel.

Na een halfuurtje mocht Yvonne opstaan, de tafel werd snel schoon gemaakt en het hoofdgerecht binnen gereden. Eerst voor Yvonne, vlees op spies had Mike verteld. Mike had niet verteld dat de spies een Penis was. Een grote neger lag op een tafel op wielen, deze tafel werd tegen onze tafel gereden en de bovenzijde een soort bord, werd op onze tafel geduwd. De naakte neger lag vol met voedsel. Warm en koud. Tot het nagerecht lag over zijn lichaam verspreid.

Dan kwam er nog een bord, een dame. Ook volledig bedekt met voedsel, maar dan voor mij. Je had de ogen van Yvonne moeten zien. Om de penis van de neger was vlees gebonden. Wij kregen geen mes en vork en mochten onze handen niet gebruiken. Omdat Yvonne werd verrast moest ze eerst volledig ontspannen en mocht daarom geen orgasme ontvangen. Dat was allemaal goed gegaan. “Wat heb jij nu geregeld?”vraagt ze me na enige minuten.

“Ik had beloofd dat wij in een speciaal restaurant gingen eten, eigenlijk doen ze dit nooit. Mike is een goede vriend en relatie geworden en voor wat extra;s zijn de tafels hier allemaal door mij afgehuurd en kunnen wij ongestoord lekker gaan eten” vertelde ik Yvonne. “Nou bijzonder is je aardig gelukt, eet smakelijk” Met de mond werd alles rond de buik en penis door Yvonne gegeten, geen hand kwam er aan te pas. Die neger kreeg een steeds grotere lul en Yvonne begon na het laatste stukje dat ding te pijpen alsof het haar laatste keer zou zijn. Na een klein kwartiertje kreunde de neger en de yoghurt schoot in haar mond. De neger kwam schokkend klaar en het echte toetje schoof van zijn borst af.

Ik genoot ook van de jongedame, prachtige borsten had ze ook en een lekkere kale kut. Over lag of zat wel iets en het was dubbel heerlijk.

Na het eten bedankte de als tafeldienende personen ons voor het heerlijke orgasme en de geweldige ervaring, de betaling had Mike geregeld.

Het was tegen twaalf uur geworden, Guy en Sandra kwamen ons wassen en Yvonne kreeg binnen no-time een orgasme toen Guy aan haar klitje kwam. Ik vroeg Sandra naar haar cupmaat en jawel C85. Heerlijk borsten vind ik dat, mag ik wel. Haar poesje was ook goed kaal geschoren en zacht, ik had stiekem gevoeld.

Toen wij weer netjes waren stond Mike in eens boven, “en heeft het jullie gesmaakt? alles naar wens geweest?” Yvonne beaamde dat alles perfect was en ik kon ook niet anders. “Mike, stuur de rekening naar mijn woning, hier is mijn creditcard kan je het laten afschrijven en de rest zie ik wel” “komt goed Johan, maak je daarover geen zorgen, hier nog twee tickets voor “de Luifel” daar is een feest aan de gang en ik denk dat het jullie zal aan staan daar” “Dat is toeval Mike, wij werden in de lift bij de garage al uitgenodigd door Zwarte Marie of zo”zei ik. “Ohh” zei Mike, meer niet.

Hoe het verder is gegaan bij “de Luifel” kan je wel raden, een ding is zeker wij waren pas om 9 uur thuis de andere ochtend, voldaan en compleet bevredigd. Volgens mij is Yvonne nooit eerder door drie man tegelijk geneukt, maar deze nacht meerdere keren. Ook met vrouwen weet ze raad, Zwarte Marie was dus een echte nymph, die bleef gaan die nacht en of het een man of vrouw was, dat maakt niets uit.

Mijn pikkie heeft kranig stand gehouden, maar ik had drie dagen nodig op bij te komen. Yvonne en ik hebben elkaar nog maanden, tot aan mijn vertrek, om de week gezien. Steeds leuke avonden en weekeinden gehad, vol seks. Bij het vliegveld stond ze behoorlijk te huilen, er was geen liefde ontstaan tussen ons, wel een goede seksuele verhouding.

Vanuit China hadden wij nog drie weken contact en toen werd het minder, monogaam was ik natuurlijk niet. Yvonne ook niet, we schreven onze ervaringen op, maar toen ze schreef dat ze verliefd geworden was stopte ik met schrijven en beantwoordde slechts deze brief en alles wat er na kwam niet meer. Zij wilde contact houden, ik wilde dat zij gelukkig werd en dat kan slechts met 1 man en niet met mij er bij. Dus besloot ik ook in Israël alles te begeleiden totdat de fabriek draaide en toen een vakantie van een maand in Egypte er achter aan.

Na een zeven maanden kwam ik terug in België, had een nieuwe woning en binnen een maand een nieuwe date. Yvonne is getrouwd hoorde ik laatst en heel gelukkig. Ik schuwde dus haar omgeving om haar zeker nooit tegen het lijf te lopen, want dan was de beer zeker weer los.

Nu denkt iedereen dat dit uit m'n duim komt, maar nee niets is minder waar. Slechts de namen en plaatsen zijn veranderd. De rest klopt met de werkelijkheid, ik zal het wel nooit meer meemaken maar het was de moeite waard. In 2004 ga ik weer op reis, zal weer enige maanden in Korea zijn en daarna in Duitsland. De site blijf ik wel bezoeken via m'n laptop dus verhalen en ervaringen blijven komen.

Blijf gezond en gelukkig.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen