Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

‘Kom, ze gaan beginnen’, schreeuwde Tommy in mijn oor om boven het lawaai van de muziek uit te komen. Door de deinende menigte trok hij me aan de hand mee uit de feestzaal naar een belendende gemeenschapsruimte, een naam die nu wel erg goed paste bij de activiteit die zich daar afspeelde.

Zo’n twintig meisjes en jongens stonden in een halve kring om een matras. Er was slechts gefluister van stemmen, alleen het snuiven van de jongen en het hijgen van het meisje óp het matras waren te horen toen we naar binnen schoven. Het eerste wat ik zag waren de ballen van de jongen die in zijn zak op en neer leken te stuiteren bij de pompende bewegingen die hij maakte, alleen steunend op zijn handen en voeten, zijn lijf als een veer gespannen. Het meisje lag op haar rug, haar benen opgetrokken. Anders dan de jongen was ze niet helemaal naakt. Haar rokje was tot een lint teruggevouwen op haar buik, aan haar linkerenkel hing een lichtblauw broekje, haar benen waren gestoken in doorschijnend-witte kniekousen en om haar nek wipte een goudkleurig kettinkje. Met haar rechterarm omklemde ze de nek van haar partner, haar linkerarm lag over haar gezicht, alsof ze zich beschaamde wilde afwenden van de omstanders.

‘Geil hè?’, fluisterde Tommy opgewonden. Ik knikte. Het was zelfs verdorven geil vanwege de toeschouwers die zich ademloos aan het tweetal verlustigden. Een meisje naast me hing opgewonden over de schouders van haar vriendje, een hand onder haar rokje tussen haar benen. ‘Heeft hij een condoom aan Wil, of doet hij het bloot?’, hijgde ze, ‘Kun je het zien!?’ ‘Ik zie geen condoom’, schudde de jongen zijn hoofd, waarop ze nog heftiger begon te hijgen: ‘Klére, hier word ik helemaal wéék van Wil, jezuschristus!’

De neukende jongen liet zich op zijn knieën zakken en haalde zijn pik uit haar lijf. Inderdaad geen condoom, zag ik nu ook. Hij keek even rond en begon traag zijn stijve penis te masseren.

Het masturberende meisje naast me hikte van geilheid. ‘O, wat is ‘ie mooi’, steunde ze, ‘wat een juweel van een neukijzer! Ik hoop dat hij nog even doorgaat en zich niet meteen leegspuit….’

Haar vrees was ongegrond. De jongen sloeg een paar keer met zijn pik op de buik van het meisje en schoof hem toen met een grijns weer terug tussen haar benen. Hijgend en kreunend gingen ze opnieuw in elkaar op en het publiek begon zich te roeren. Op gedempte toon klonken aanmoedigingen: Yeah Milt, naai ze klaar jongen…., ze is er bijna…., stóten boy! Het neukende meisje stootte een gilletje uit. Ze kómt, gonsde het rond, spuiten Milt, spuiten! Ik sloeg vertwijfeld een arm tegen mijn kruis toen de jongen met een ruk zijn lul uit haar trok en er verwoed aan begon te snokken. Om me heen begonnen mensen ritmisch mee te klappen en toen hij over haar buik en tieten uitbarstte, leek mijn buurmeisje op hetzelfde moment klaar te komen. ‘Klere, wat geil, klére wat geil’, stootte ze verrukt uit, ‘je moet me neuken Wil, anders hou ik het niet!’

Ik was met mijn 18 jaar een vreemde eend in deze orgastische bijt. De meer dan honderd meiden en jongens die dit weekend bezit hadden genomen van het collegegebouw waren leden van het studentencorps die met genodigden het afscheidsfeest van hun studie vierden. Het was traditie dat ze dan 12 uur lang hier hun feestje vierden, in een van de gebouwen waarin ze jarenlang min of meer hun best hadden gedaan om hun bul te halen. Tommy was een van hen en hij had mij uitgenodigd voor deze outgoing party, zoals het werd genoemd. Het kan er ruig aan toe gaan, had hij me gewaarschuwd, maar als mijn protégé hoef je nergens bang voor te zijn. Het had me nieuwsgierig gemaakt, nieuwsgierig om het mee te maken, maar ook nieuwsgierig naar wat na de zomervakantie mijn eigen omgeving zou worden. Want hier zou ik zelf gaan studeren na mijn pas behaalde einddiploma gymnasium.

‘Helemaal niet slecht om eens te gaan kijken hoe het in dat corps toegaat’, had mijn vader aanmoedigend gezegd toen Tommy me had uitgenodigd. ‘Moet je zeker doen meis, je kunt dan altijd nog beslissen of je er lid van wilt worden of niet!’ En hij had er een bedenkelijk gezicht bij betrokken. Zo chic, zo’n studentencorps. Is dat wel weggelegd voor ons, eenvoudige mensen?

Verdwaasd liep ik aan de arm van Tommy terug naar de danszaal. ‘Hier kijk, ze heet Ilona’, wees hij in de gang op het bord naast de docentenkamer. Ilona en Milt stonden bovenaan een met vilstift gekrabbeld lijstje. Ik staarde naar het rijtje namen. Om het halfuur een nieuw koppel. Ik zag jongen en meisje, maar ook meisje en meisje. ‘De eerste drie uur zijn bezet’, concludeerde Tommy: ‘zal ik jou eronder zetten?’

‘Gék!’, zei ik hartgrondig.

Hij lachte: ‘Was ook maar een geintje…’

En terwijl we verder liepen legde hij nog eens uit hoe het werkte. ‘Ik mág je niet eens op die lijst zetten’, zong zijn stem tegen mijn vibrerende trommelvliezen, ‘dat moet je zelf doen en dan maar afwachten wie zijn naam naast de jouwe zet… Het is de kick dat je niet weet wie je krijgt, maar als je naam er eenmaal staat kun je niet meer terug. En je ziet: er is genoeg animo voor…’ Hij had het al vaker verteld en ik luisterde maar half, mijn gedachten nog helemaal bij de scène die ik zojuist had gezien. Het had me meer gedaan dan ik dacht, voelde ik aan mijn natte slipje.

In de grote zaal klemde ik me bij het dansen dicht tegen hem aan en voelde zijn stijve lul tegen mijn buik. De d.j. had een zacht nummer opgezet en er werd meer gevrijd dan gedanst. ‘Zullen we straks even apart om te neuken?’, vroeg Tommy begerig toen ik zijn pik tegen me op liet rijden. ‘Ja, straks’, murmelde ik in zijn oor. Ik wilde niet te snel naar een hoogtepunt, maar me eerst laten onderdompelen in wat het geilste was wat ik ooit had meegemaakt.

Ik kwam ogen tekort in de halfduistere zaal. Behalve op de geïmproviseerde dansvloer werd er ook op banken aan de kant stevig op los gevreeën. Ik zag twee mannen met een videocamera, die meiden uitdaagden hun tieten te laten zien, of meer. Een meisje trok lachend haar spijkerbroek naar beneden om haar blote billen te laten vastleggen. Ik rilde toen ik ze onze kant zag opkomen. Tommy grinnikte: ‘Ze willen je tietjes zien…’ Ik sloot mijn ogen in het verblindende licht dat op me werd geworpen en liet Tommy bevend mijn truitje oplichten. ‘Thanks!’, hoorde ik vanachter het licht. Te denken dat ze nu mijn tieten op video hadden vastgelegd! ‘Wil je nog meer laten zien?’, vroeg Tommy schalks. Het idee! Ik schudde mijn hoofd en kroop diep weg tegen zijn borst. De mannen vertrokken lachend. Even later zag ik hoe een meisje met paardenstaart minder verlegen was. Onder aanmoedigend gejoel van een paar jongens trok ze haar rokje omhoog en haar broekje opzij. De man met de camera zakte door zijn knieën om een close up te maken van haar kut. Haar begeleider was zo vriendelijk ook even haar schaamlippen open te trekken. Het bloed bonkte in mijn oren en mijn tenen kromden samen in mijn schoenen, terwijl ik me onafwendbaar meegetrokken voelde worden in de geile sfeer die tastbaar in de zaal hing.

De vlam sloeg opnieuw in de pan toen een meisje in een strakke spijkerbroek en een topje door twee, drie kerels dwars door de zaal heen werd gesleurd naar een hoek, gevolgd door een joelende menigte. We zaten net op een bank een drankje te drinken. ‘Tonia krijgt het op haar heupen’, grinnikte Tommy. Hij stond op en keek me aan. ‘Kom’, zei hij, ‘dit zul je ook wel interessant vinden!’ Er hadden zich inmiddels wel vier, vijf rijen dik gevormd rond wat dat daar ook gaande mocht zijn, maar Tommy trok me voor zich en duwde me met zijn armen om mijn middel onverstoorbaar door de drukte heen, tot ik bijna helemaal vooraan stond. En wat ik daar zag deed het bloed in mijn aderen stollen…

Het meisje stond voorover gebogen, haar handen op een bank, haar spijkerbroek en onderbroekje waren afgetrokken tot in haar knieholten en om beurten mepten twee jongens haar op haar blote billen. Er werd niet meer gejoeld, iedereen keek geboeid toe hoe ze met haar kont wiebelend de klappen in ontvangst nam. Ik werd helemaal week van binnen, mijn oren begonnen te suizen en mijn hart begon als een razende te bonken. Schandalig was het, maar ik kon mijn ogen niet afwenden, het was te prikkelend en het maakte me opnieuw wezenloos geil. Intussen had Tommy zijn armen nog steeds losjes om mijn middel gestrengeld en een van zijn handen begon nu zachtjes mijn onderbuik te strelen.

De billen van het meisje kleurden rood en ze begon zwaar te hijgen. Ik besefte dat ze op het punt stond klaar te komen en begon over mijn hele lijf te beven toen Tommy’s hand tussen mijn benen gleed. Ik klemde hem vast tussen mijn dijen en werkte door het spannen en ontspannen van mijn spieren mee aan een sensuele massage van mijn kut. Hij drukte me vaster tegen zich aan om tegen mijn billen zijn stijve te laten voelen en ongezien voor iedereen naast en achter ons schurkte ik door mijn broekje heen mijn kut in de kom van zijn hand. Het meisje kreunde en zakte met spastische bewegingen door haar knieën. ‘Ze komt!’, riep iemand en er klonk een waarderend applausje op. In het geroezemoes dat volgde toen ze schokkend op haar knieën haar orgasme onderging, schoot ook bij mij de rem los. Met mijn lippen op elkaar geperst om het niet uit te schreeuwen, maar duidelijk voelbaar voor Tommy.

Het was genoeg geweest. Mijn lijf schreeuwde nu om zelf geneukt te worden en dat deden we, zij het niet in het openbaar, maar wie weet komt het ooit nog eens zo ver.

‘En, is zo’n corps niet te chic voor ons soort mensen?”, vroegen vader en moeder de andere dag nieuwsgierig.

‘Nee hoor’, zei ik, ‘dat valt allemaal best mee, ze zijn heel aardig en sociaal, als je ze eenmaal hebt leren kennen….’

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen