Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Afgelopen zomer was het dan zo ver, na maanden wachten kon ik eindelijk mijn eigen huis betrekken. De vorige bewoners hadden er een flink zootje van gemaakt en het oubollige bloemetjesbehang kon mij niet enthousiast maken. De badkamer en verwarmingsketel waren minstens 20 jaar oud en hoog nodig aan vervanging toe. De badkamer had ik meteen laten doen, een lekker bubbelbad en een lekkere douche waren blikvangers van jewelste. Net als de monteur die de verwarmingsketel zou vervangen of eigenlijk monteuse. Een leuke meid, niet heel knap, niet heel lelijk, een gewone meid die je buurvrouw zou kunnen zijn. Ze gaf me advies over de verschillende mogelijkheden en raadde me een bepaald soort type aan. Ze zei dat ik het maar met mijn vrouw zou moeten overleggen. Ik antwoordde meteen dat ik geen vrouw had en dat ik vrijgezel was. Wat? zei ze, zo'n groot huis voor jou alleen? Wat doe je met al die ruimtes. Ik nam haar mee door het huis en vertelde wat ik met de ruimtes van plan was. Ik nam haar advies aan en plaatste direct de opdracht voor de ketel.

Na een weekje kwam Nicolette de ketel plaatsen. Het zou haar ongeveer twee dagen kosten om alles te plaatsen en aan te sluiten. Ze deed erg haar best en af en toe vroeg ze mijn hulp om iets vast te houden of te controleren. Omdat het warm was had ik het bovenste deel van mijn overall om mijn middel geknoopt en stond in mijn hemd te schilderen. Ik merkte dat ze af en toe door een spiegelend raam naar me zat te kijken. Ik vroeg haar op een gegeven moment:'Kan je het goed zien of moet ik even bij je komen?'. Ze zei dat ze het wel een leuk gezicht vond, een man die in zijn hemd staat. Ik moest lachen om haar woordspeling. Ze begon een heel gesprek: 'Tegenwoordig zie je dat niet zo vaak meer, mannen in hemden. Tegenwoordig hebben mannen vaak van die vormeloze T-shirts aan en zie je niets meer. Ik vind het altijd erg mannelijk en sexy. Droegen mannen maar vaker hemden, dan heb ik ook wat te zien'.

Tijdens mijn schilderwerk merkte ik dat ik aan het verbranden was. Ik stopte en vroeg Nicolette of ze mijn schouders wilde insmeren met zonnecreme. Ze begon zacht mijn schouders in te smeren. Haar handen gingen af en toe onder mijn hemd en ze begon steeds meer mijn borstkas in te smeren.  Voordat ik het wist zat ze in mijn tepels te knijpen en gaf een lekker massage. Ze kuste mijn nek en zij dat ze me wilde.  Ik draaide me om en begon haar meteen te tongen. Ik begon wild haar kleding los te maken en zij knoopte mijn overall los zodat deze op m'n enkels lag. Toen ik haar BH losmaakte zag ik hoe mooi haar borsten waren. Stevig, lekker groot maar niet te groot en een mooie stevige tepel. Ik begroef mijn hoofd tussen haar borsten en gaf ze een heerlijk likbeurt. Om beurten zoog ik op haar tepels terwijl mijn handen haar broek los begonnen te maken. Ondertussen lagen mijn overall en boxershort nog op mijn enkels, die ik niet over mijn schoenen kon krijgen. Mijn hemd kreeg ik niet uit omdat hij plakte van het zweet en zonnecreme. Ik zette Nicolette op mijn workmate en begon haar te vingeren. Ik streek heel zachtjes over haar genotsdriehoek en raakte haar nauwelijks aan. Ze beefde en schokte licht van genot en wreef zichzelf tegen mijn hand aan. Nicolette had ondertussen mijn lul gepakt en zat daar stevig aan te trekken. Af en toe liet ze haar vingers over mijn kloten glijden en kneep er zachtjes in. Ze wist de grens te bereiken waar genot in pijn overgaat maar overtrad deze niet. Ondertussen werd er stevig getongd. Toen werd de spanning te groot voor haar en stond ze op van de workmate en draaide zich om. Ik wist wat me te doen stond en dreef van achter mijn pik in haar grotje. Jesus wat lekker. Ik graaide naar haar borsten en haar klitje. We stonden te kreunen toen ik langzaam in beweging kwam. Af en toe stootte ik haar hard en nam haar klitje en tepels dan stevig te grazen en af en toe ging het tergend langzaam en streelde ik haar borsten en klitje. Na de derde serie hard kwam ze voor de eerste keer klaar. Ze kreunde stevig en ik voelde haar kutspieren om mijn lul trekken. Ik bleef even stil in haar en ze zat lekker na te genieten. Maar niet voor lang. Ze draaide zich om en ging weer op de workmate zitten. Ze trok me aan mijn hemd naar haar toe en stopte mijn lul weer in haar kutje. En nu ga je me echt rammen zei ze. Ik pakte haar stevig vast en begon als een gek weer in haar te pompen. Ze genoot, kreunde, jammerde en zei dat ik niet op moest houden. Ik voelde mijn zaad uit mijn ballen borrelen en toen ik klaar kwam en ongecontroleerd begon te stoten, kwam ze klaar als een kanon. Ik perste mijn zaad in haar kutje en ze bleef maar kreunen en klaarkomen. Ik tilde haar op en ging met haar in het gras liggen. Gelukkig heb een tuin met veel privacy dus we konden rustig een tijdje liggen zonder dat ik als nieuwe buur meteen een slechte naam zou krijgen.

Laat me je helpen zei Nicolette na een tijdje. Ze begon mijn overall over mijn enkels te trekken en deed mijn schoen en sokken uit. Vervolgens hielp ze mijn hemd uit te trekken die nat van het zweet was. Toen ze mijn hemd uit had haalde ze 'm door haar kutje om het sperma op te vegen en gooide 'm op het gras. Ik lag lekker in de schaduw en viel snel in slaap. Toen ik een paar uur later wakker werd was het al donker en lag ik nog steeds naakt in de tuin. Ik pakte mijn spullen op en ging douchen en naar bed.

De volgende dag ging al om acht uur de bel en Nicolette stapte vrolijk binnen. Ze wou geen koffie en ging meteen aan de slag. Ik moest nog een paar klanten bezoeken om werk te bespreken en ik ging ook vroeg de deur uit. Toen ik in de loop van de middag terugkwam was Nicolette in de kruipruimte de aansluitingen aan het controleren en ze zei dat alles in orde was. Toen ze weer boven was moest ik lachen om haar vuile gezicht en pakte een nat doekje om haar gezicht af te vegen. We waren weer dicht bij elkaar en er was weer een spanning tussen ons, heel rustig begonnen we elkaar weer te kussen. Plotseling onderbrak ik haar en zette mijn video camera aan om alles te filmen. Tot mijn verbazing protesteerde ze niet, dus ging ik weer verder waar ik gebleven was. Ik had haar binnen de kortste keren uitgekleed en begon meteen in haar tepels te bijten. Langzaam ging ik naar beneden en begon om haar kutje heen te likken. Ik likte alles behalve haar klitje en ze deed haar best om haar klitje tegen mijn tong aan te krijgen. Opeens nam ik vol haar klitje tussen mijn lippen en begon er hard aan te zuigen. Ze kwam meteen en maakte een hoop lawaai door hard te kreunen. Meer, meer, harder, ah aaaaah. Ik bleef door gaan tot ze stond te trillen op haar benen. Ze ging op het tapijt liggen en ik ging meteen door met zuigen zodat ze bleef komen. Toen ik ophield kwam ik naast haar liggen om te rusten, maar dat gunde Nicolette me niet. Ze begon me verder uit te kleden totdat ik helemaal naakt was en begon mijn keiharde paal te kussen. Af en toe nam ze hem in haar mond en liet haar tong over alle lekkere plekjes glijden. Toen ze met haar tong rondom mijn eikel ging moest ik echt mijn best doen om niet meteen klaar te komen. Ze merkte dit en hield onmiddellijk op.

Nicolette kwam op me zitten en begon aan mijn tepels te zuigen, één voor één, tot aan de pijngrens. Ik vond het heerlijk. Ze ging even met haar kont omhoog en bracht met één hand mijn keiharde paal in haar kutje en liet zich meteen zakken. Ze kwam rechtop zitten zodat ik haar borsten kon strelen en begon in een langzaam tempo mijn lul te berijden. Af en toe boog ze voorover en liet mij haar borsten kussen en aan haar tepels zuigen. Haar tempo werd steeds sneller en ik voelde dat ik snel ging komen en Nicolette voelde dat ook. Ik pakte haar heupen en begon wild in haar te stoten en pompte in korte tijd mijn geil in haar kutje. Toen ik klaarkwam was dat voor haar ook een teken om weer klaar te komen en ze had een kort maar hevig orgasme.

Nauwelijks lagen we tegen elkaar aan of er tikte iemand op de keukendeur. Hij kwam gelijk binnen. 'Oh kut, de boekhouder' zei Nicolette. Ik had het kunnen weten: een klein iel mannetje met een fout overhemd en een bril uit het jaar nul.  Terwijl ik nog met een halve stijve lul opstond kwam de man naar mij toe en stelde zich voor en wendde zich tot Nicolette. 'Meisje, dit kan niet. Hier hoor je meer van en ik zal het aan de baas vertellen'. Ik probeerde haar nog te verdedigen door te zeggen dat het heel klantvriendelijk was en dat ik haar kende, maar de boekhouder wilde van niets weten. 'Jarne, kunnen we dit niet oplossen' zei Nicolette en ik zag dat Jarne hier op gewacht had. 'Ja, hoor' zei hij 'ik wil dat je drie maanden lang elke vrijdagmiddag van mij bent. Je bent toch een slet en ik zal je gebruiken'. Dit was waarop ik gewacht had en pakte mijn video camera. Ik zei: 'Jarne, ik heb alles opgenomen en jij probeerde haar te chanteren'. Jarne trok wit weg en begreep dat hij fout zat. 'Jij blijft hier in de kamer totdat ik terug kom' zei ik tegen hem en nam de tape mee naar boven. Ik stopte de tape in de kluis en kwam weer naar beneden. Ik besprak met Nicolette wat we met hem gingen doen en we hadden een plannetje.

Ik dwong Jarne om zich helemaal uit te kleden en hij gehoorzaamde meteen. Ik deed zijn kleren in een kast en legde de sleutel ergens anders neer. Omdat hij met angst en beven gehoorzaamde wist ik dat we heel ver konden gaan. Hij stond daar met een slap pikkie naar ons te kijken en Nicolette boog naar mij toe en begon mij te pijpen op een manier dat Jarne het kon zien. Ik zag zijn pik meteen omhoog komen en hij kreeg er een rood hoofd van. 'OK Jarne, ga je nu maar eens lekker aftrekken'. Hij sputterde eerst wat tegen, maar met wat dwang ging hij zich afrukken. Wij zaken op de bank naar hem te kijken en hadden de grootste lol. Na ongeveer vijf minuten begon hij te kreunen en kwam hij klaar. We gaven hem wat tissues om zijn hand af te vegen en hadden de grootste moeite om niet heel hard te gaan lachen. We waren van plan hem een lesje te geven dat hem nog lang zou heugen. Nicolette droeg hem op om bij haar te komen en haar kutje te likken. Hij keek een beetje vreemd. 'Heb je nog nooit een kutje gelikt' vroeg Nicolette en Jarne schudde zijn hoofd. Ze pakte zijn hoofd en plantte het tussen haar benen. Heel voorzichtig likte hij haar kutje, maar wist niet waar hij moest likken. Nicolette begon te zuchten, alleen niet uit opwinding. Ze trok zijn hoofd naar achteren en riep 'Ik ben geen lollie waar je aan moet likken, je moet het meer met liefde doen'. Ze duwde zijn hoofd weer in haar grotje en Jarne deed meer zijn best. Nicolette vertelde hem dat hij ook eens aan haar schaamlippen moest zuigen en ze wees Jarne aan wat schaamlippen waren. Ik zei tegen Jarne dat hij ook zijn vingers moest gebruiken en dat hij die in haar kutje moest bewegen. Nicolette begon te kreunen van genot. Toen vertelde ik Jarne dat hij moest gaan zoeken naar een glimmend knobbeltje aan de bovenkant en dat hij dat maar eens moest likken. Jarne gehoorzaamde en Nicolette begon onrustig te bewegen. Ze kwam klaar en Jarne bleef likken en vingeren totdat Nicolette zijn hoofd naar achteren trok. 'Niet slecht voor een eerste keer' zei ze,'maar hij moet ook nog klaar komen'. Ik nam Nicolette haar plaats in en trok Jarnes hoofd naar voren. 'Zuigen, anders zwaait er wat' zei Nicolette en ze zette Jarnes hoofd naar mijn lul. Ik had het nooit verwacht, maar hij begon werkelijk te zuigen. Nu val ik niet op mannen, maar ik vond het wel goed om Jarne een lesje te leren en ik begon zijn hoofd op en neer te bewegen. Ondertussen had Nicolette een kaars gepakt en smeerde die in met haar kutvocht. Ze drukte de kaars tegen zijn gaatje en Jarne kreunde hard als teken dat hij het niet prettig vond. Ik bewoog zijn hoofd nog steeds over mijn lul en Nicolette pompte de kaars in hetzelfde tempo in en uit. Ik begon zijn hoofd harder op en neer te bewegen over mijn lul. Toen hij begon te kokhalzen trok ik mijn lul uit zijn mond en zei hem verderop op de grond te gaan zitten.

Nicolette ging voor hem staan en riep: 'Klootzak, volgens mij is je vrouw nog nooit klaargekomen.' Jarne sloeg zijn ogen neer, waarop Nicolette hem bij zijn haren greep en hem recht in zijn ogen keek. 'Nou, geef antwoord!'. Jarne zei dat hij nu besefte dat zijn vrouw nog nooit was klaargekomen en ik zag dat hij zich schaamde. Ik zei dat hij maar eens goed moest opletten en dat hij er iets van zou kunnen leren. Ik legde Nicolette op haar rug op twee meter van hem en begon haar lekker te neuken. Jarne zat geïnteresseerd naar ons te kijken en keek zijn ogen uit. Nicolette lag onder mij te kronkelen van genot en bewoog haar heupen mee. Na een tijdje zette ik haar op handen en knieën en neukte haar van achter. Ik streelde haar klitje en haar borsten en Nicolette kwam weer klaar terwijl ik rustig doorstootte. Ik zag dat Jarne zich inmiddels aan het afrukken was en Nicolette stopte acuut. 'Afblijven, wij bepalen wat jij mag en niet mag', zei Nicolette en begon weer te neuken. Met lange halen stootte ik diep en hard in haar. Bij iedere stoot kreunde Nicolette van genot. Toen ze voelde dat ik bijna kwam stopte ze en zei dat ik haar in haar kont moest nemen. Ik masseerde haar kont met wat kutvocht en drukte mijn lul voorzichtig in haar. Toen ik helemaal in haar zat begon ik langzaam te bewegen. Ze bewerkte zelf haar klitje en toen ik kwam, kwam zij ook. Langzaam liet ze zich op haar buik glijden en bleef op haar rug liggen.

Nu jij, zei ik en ik keek naar Nicolette. Ze zei niets, dus was ze het er wel mee eens. 'We gaan jou leren neuken als een beest' zei Nicolette. We begonnen recht op en neer en Jarne deed alles verkeerd. 'Lul, je doet me pijn zo. Geen wonder dat je vrouw het niet lekker vindt. Niet op me liggen, maar je moet op je armen of ellebogen leunen'. Ik duwde hem opzij en deed het voor. Jarne nam het over en onwennig begon hij te stoten. Nicolette gaf hem aanwijzingen als dieper, harder, hoger, enzovoort. Ondertussen zat ik alles te bekijken en zag er de humor wel van in. Op een gegeven moment zei ik dat het genoeg was en dat het tijd was voor een ander standje. Jarne ging op zijn rug liggen en Nicolette kwam op zijn lul zitten maar schoof hem niet in haar kutje. 'Zo, bewerk eerst eens mijn borsten' zei ze en leunde iets naar voren. Jarnes handen begonnen haar borsten te kneden alsof het deeg was en deed Nicolette pijn. Ze schold Jarne verrot. Ze vertelde dat hij haar borsten zachtjes moest strelen met zijn vingertoppen. Ik zei Jarne dat hij haar borsten moest strelen alsof hij zijn eigen pik streelde. Ik pakte zijn hand en bracht die naar haar tepels. Heel zachtjes streelden we haar tepels en knepen er teder in. Nicolette reageerde hier onmiddellijk op door onrustig te ademen en bracht Jarnes lul in haar kut. Ze ging langzaam op en neer en liet ondertussen haar borsten strelen. Toen ze naar voren boog zei ze dat hij zijn lippen moest gebruiken en niet zijn tanden. Blijkbaar vertrouwde ze de boel nog niet. Jarne deed zijn best en het lukte hem ook nog om haar te laten genieten. Ik zag dat Jarne op springen stond en greep weer in door te roepen dat ze weer een ander standje moesten proberen.

Nicolette ging op handen en knieën zitten en zei dat Jarne haar van achter moest nemen. Jarne ging achter haar staan en bracht in één keer zijn lul in haar. Hij pakte haar heupen en begon teder te stoten en had meteen de smaak te pakken. “Buig nu over haar heen en streel haar borsten' zei ik en Jarne streelde haar borsten en kneep af en toe in haar tepels. Ik had alweer een tijdje een enorme paal en ging voor Nicolette staan en bracht mijn lul naar haar mond. Ze zoog hem meteen naar binnen en pijpte me in het tempo van Jarne. Nicolette genoot met volle teugen en eigenlijk deden we dat allemaal. Ik zei dat Jarne nu haar klitje moest bewerken en Jarne deed dat meteen. Hij wist haar genotsknobbeltje meteen te vinden en voelde dat omdat Nicolette me intensiever begon te pijpen. Ze nam mijn lul zo diep mogelijk in haar mond, zoog hard en draaide af en toe met haar tong rond mijn eikel. Zo'n pijpbeurt had ik nog nooit gehad en ik voelde alweer mijn geil komen. Toen kwam Nicolette klaar, ze bleef schokken en kreunen. Het was zo opwindend dat ik ook meteen klaar kwam en in haar mond spoot. Jarne kreunde hard en  spoot zijn geil in haar kut. We ploften weer neer op de grond en moesten even bij komen.

'Dit is echt neuken.  Nu snap ik dat mijn vrouw er nooit iets aan vond' zei Jarne. Ik zei dat hij een vrouw altijd teder moet behandelen en pas later iets harder kan strelen. Dat sex op zijn best is als je beiden weet dat de ander ervan geniet.

Ik zei dat hij een douche kon nemen en bracht hem naar de badkamer. Omdat ik het lang vond duren besloten we om een kijkje te nemen en zagen dat Jarne zich zat af te rukken. Jarne voelde zich betrapt en kreeg een rood hoofd. Nicolette liep de douche in en nam het van hem over. 'Je had het ook kunnen vragen hoor' zei ze en Jarne begon meteen aan een tepel van haar te zuigen. Het effect was dat er twee enorm zaten te kreunen en ik weer een enorme pik had. Toen Nicolette naar voren boog om Jarne te pijpen zag ik de opgedroogde spermaresten op haar schaamlippen. Ik kwam achter haar staan en dreef voor de zoveelste keer mijn pik in haar kut. Af en toe stootte ik iets harder zodat Nicolette de pik van Jarne tot aan het schaamhaar in haar mond moest nemen en bijna moest kokhalzen. Ik wist dat Nicolette dit kon hebben en dat ze intens zat te genieten omdat ik ondertussen ook haar klitje bewerkte en Jarne haar borsten. Jarne kwam het eerst klaar en spoot zijn vracht over haar borsten, vervolgens kwam ik samen met Nicolette klaar. Als laatste zeepten we elkaar in, maar we hadden allemaal geen puf meer voor een nieuwe ronde. Nadat we elkaar hadden afgedroogd kleedde Jarne zich aan en ging de deur uit.

Binnen enkele weken kwam Nicolette bij me inwonen. Niet alleen klikte het in bed, maar ook persoonlijk zodat we hopeloos verliefd op elkaar waren. We hadden dagelijks meerdere malen sex met elkaar waar de vonken vanaf sprongen. Er is geen plek in huis waar we elkaar geen ongelofelijke beurt hebben gegeven.

Na ongeveer twee weken ging de bel en daar stond Jarne met zijn vrouw. Ik verwachtte een schreeuwpartij maar ze vroeg vriendelijk of ze even binnen mocht komen om wat te vragen. Ze begon wat te stamelen, maar waar het op neer kwam was dat Jarne sinds onze ontmoeting zijn sexprestaties enorm had verbeterd. Na 15 jaar huwelijk had Jarne haar sinds een paar weken haar eerste orgasme bezorgd en er waren er nog vele gevolgd. Ze was bang dat hij nog een relatie had en had gevraagd hiernaar. Jarne had uiteindelijk verteld wat er gebeurd was en dat hij een middagje sexles had gehad bij ons. De vraag van Jeanne (zo heette ze) was of ze beiden niet een tweede les konden krijgen om hun sexleven te verbeteren. Voordat ik had kunnen antwoorden vroeg Nicolette wat ze allemaal zou willen leren. 'Nou gewoon, hoe je bijvoorbeeld een pik het lekkerste pijpt, standjes, dat soort dingen'.  'Ok, kom maar mee naar de slaapkamer en we maken er een leuke middag van'. Ik kon niets anders doen dan meegaan en ik was wel benieuwd wat Nicolette van plan was.

'Ga je gang maar', zei Nicolette. Jarne en Jeanne keken elkaar een beetje verbaasd aan, maar begonnen elkaar op te geilen. Binnen de kortste keren lagen alle kleren op de grond. 'Ga hem maar eens lekker pijpen' zei Nicolette. Jeanne aarzelde maar Jarne hield al zijn pik bij haar mond, dus begon ze zijn pik te zoenen. Heel langzaam begon ze haar tong te gebruiken, maar het leek nog nergens naar. Nicolette knoopte mijn overhemd los en begon mijn borst te strelen. Ze streelde me afwisselend over mijn hemd en onder mijn hemd terwijl ze mijn broek uitdeed en mijn toverknots tevoorschijn haalde.

'Doe mij maar na. Je merkt vanzelf wel of hij het lekker vindt', zei Nicolette en ze zat zo dat Jeanne haar goed kon zien. Ze begon eerst lekker aan mijn ballen te zuigen en nam ze één voor één in haar mond. Dit was geweldig lekker en Jarne en Jeanne werden ongelofelijk geil hierdoor. Zeker omdat ze mijn buik en mijn tepels streelde. Ik deed daarom mijn hemd uit zodat ze overal goed bij kon. 'Ok, werk nu langzaam naar boven en gebruik je tong goed'. Eenmaal bij mijn eikel zei Nicolette: 'Masseer met één hand zijn kloten en trek hem met je andere hand langzaam af'. Jeanne deed het geweldig aan Jarne te zien en ik was ook al ver heen. 'Doe hetzelfde nu met je mond en zuig. Trek ook nog even zijn voorhuid zachtjes naar achter'. Jarne en ik hadden het niet meer en stonden op springen. Toen ze ook nog riep dat ze haar tong rond de eikel moest bewegen was het hek van de dam. Ik spoot een ongelofelijke hoeveelheid zaad in haar mond en Nicolette slikte alles door. Bij Jarne duurde het iets langer. Toen hij kwam wou Jeanne haar hoofd terugtrekken, maar Nicolette duwde haar hoofd terug zodat ze alles moest doorslikken. Jeanne zei dat het geil helemaal niet vies was. 'Lik hem dan maar schoon' zei Nicolette en Jeanne likte hem helemaal af en deed dat ook nog eens met mijn pik.

Ik had wel een geil ideetje en smoesde wat in de oren van Nicolette. Nicolette pakte een paar oude stropdassen van mij en begon Jeanne vast te binden. Jeanne keek wat verbaasd maar verzette zich niet. Vervolgens blinddoekte ze Jeanne. Jeanne vond dit toch wel spannend en vroeg angstig wat er allemaal komen ging. We negeerden haar volkomen en begonnen haar met z'n drieën te strelen. Jarne nam haar onderkant voor zijn rekening, ik haar bovenlichaam en Nicolette begon haar te tongen. Al vlug was ik met haar borsten bezig en Jarne zat haar heftig te vingeren. Ik nam het tongen over van Nicolette en bleef ondertussen haar borsten bewerken en Jarne zat haar al te vingeren en te beffen. Nicolette had ondertussen een vibrator gepakt en gaf deze aan Jarne. Jarne maakte één been los en boog deze naar boven zodat hij bij haar kontgaatje kon komen met de vibrator. Hij twijfelde geen moment en begon haar kontgaatje te bewerken. Door al het kutvocht waren haar beide gaatjes al lekker soepel en al snel zat de vibrator diep in haar kontje. Jeanne hield het niet meer en kreeg een enorm orgasme. We maakte Jeanne los en ze lag als een slappe vaatdoek even bij te komen. Ik kwam naast haar liggen en trok haar boven op mij om even bij te laten komen. Nicolette werkte mijn inmiddels keiharde paal in haar kutje die ik nog voelde samentrekken van haar orgasme. Ik begon te bewegen en al vlug kwam Jarne achter Jeanne staan en begon haar billen te masseren. Het duurde niet lang voordat hij zijn pik in haar kontje duwde. 'Nee, nu niet' zei Jeanne, maar Jarne kende geen medelijden. Jarne spaarde haar niet en ramde zijn lul diep in haar kontje. Jeanne kreunde en kreunde, want Jarne nam haar zo diep als hij kon. Vlug begon ik ook wat te bewegen zodat Jeanne alweer flink begon te hijgen. Aan het gekreun te horen vond Jeanne het allemaal best en ze genoot van alle aandacht.  Ik probeerde ook zo diep mogelijk in haar te komen en voelde Jarne's pik stoten wat me nog veel geiler maakte. Nicolette kwam voor haar staan en dwong Jeanne om haar te beffen. Omdat Nicolette alles had moeten aanzien was ze het meeste opgewonden van ons allemaal en kwam ze binnen 'no time' klaar. Ik ging daarna de borsten van Jeanne likken en zoog hard op haar tepels. Ondertussen voelde ik dat Jarne ging komen en hij spoot met een vreselijke kreun het kontje van Jeanne vol. Toen hij zijn pik uit haar haalde voelde ik zijn zaad over mijn kloten lopen. Ook ik hield het niet en Jeanne ook niet. Jeanne kwam eerst en ik voelde haar kutspieren om mijn lul trekken. Dit was voor mij net het zetje dat ik nodig had om ook klaar te komen. Ik kwam ook als een kanon en spoot haar helemaal vol. Moe en voldaan lagen we naast elkaar op bed vielen één voor één in slaap.

Ik werd wakker omdat ik me om wilde draaien en dat niet lukte. Slaapdronken besefte ik dat ik was vastgebonden en naast me zag ik dat Jarne ook vastgebonden op bed lag. De gedachte wat er allemaal ging komen wond me vreselijk op en ik lag daarom ook met een stijve lul alles af te wachten. De dames hadden alles verduisterd, alleen twee waxine lichtjes verlichtten de slaapkamer. Ze kwamen binnen met een bakje met water en mijn scheerset. 'Als je wilt dat we je ballen likken en zuigen, dan moet eerst dat haar weg' zei Jeanne. Jarne probeerde zich te verzetten en riep dat het allemaal niet normaal was. Inmiddels had ik door dat we toch niets konden beginnen en zei daarom maar niets. Ze begonnen met mijn kloten in zepen met scheerschuim en deden dat heerlijk zacht. Vervolgens trokken ze de huid strak en scheerden voorzichtig met korte halen mijn zak zo glad als een gulden. Ook de zijkanten en de stam van mijn lul werden helemaal onthaard. De rest van mijn schaamhaar werd alleen kortgeknipt. Het hele schouwspel had me enorm opgewonden. Omdat ik vastgebonden lag kon ik niets zien, daarom waren alle handelingen nog gevoeliger en geiler dan normaal. 'Eens kijken of het goed is' , zei Jeanne, waarop ze m'n ballen in haar mond nam en er één voor één op begon te zuigen. Nicolette nam mijn lul voor haar rekening zodat ik door twee vrouwen werd gepijpt. De dames wisselden en gingen onverstoord met het likken en zuigen door. Toen ik harder begon te kreunen als teken dat ik ging komen begon Jeanne lekker te zuigen zodat ik mijn vrachtje in haar mond spoot. Nicolette bleef aan mijn ballen zuigen zodat ik een geweldig intens orgasme kreeg. 'Net zo lekker en veel', zei Jeanne.

Jarne onderging hetzelfde lot. Niet alleen zijn kloten werden ingezeept met scheerschuim, maar ook het haar boven zijn lul. Wat zullen de jongens op voetbal zeggen, jammerde hij. De dames lachten gemeen en zeiden dat het zijn probleem was. Toen het achter de rug was zei Jeanne: 'Ja, het is inderdaad geen gezicht. Ik vind het helemaal niet opwindend, je moet het maar weer aan laten groeien'. De dames en ik kwamen niet meer bij van het lachen en Jarne zag de humor er ook wel van in gelukkig. Ondertussen leerde Nicolette aan Jeanne een nieuw kunstje. Ze trok de voorhuid van Jarne naar beneden en hield dat zo ver mogelijk naar beneden. Met de andere hand goot ze veel massage-olie over zijn lul en begon hem af te trekken. Doordat ze zijn voorhuid naar beneden hield, werd zijn eikel direct gestimuleerd en stond hij meteen op springen. Nicolette zoog aan zijn tepels en Jarne gaf aan dat hij snel kwam. Meteen stopte Jeanne, maar Nicolette zoog nog steeds even hard aan zijn tepels. Jeanne was inmiddels aan de kloten van Jarne gaan zuigen en of ze nu wilden of niet, met een harde kreun kwam Jarne klaar. Zijn sperma kwam tegen de wang van Nicolette die onverminderd doorging met het zuigen op zijn tepels. Omdat Jeanne nog steeds aan zijn kloten zoog, lag Jarne nog steeds te kreunen. 'Hou op, het is te veel. Ik kan niet meer. Het is veel te gevoelig. Het doet pijn' en zo ging het door. Toen de dames stopten, maakten ze alle handen en voeten los. Ze kwamen lekker bij ons liggen en vielen samen met ons in slaap. Toen ik wakker werd waren Jarne en Jeanne al naar huis.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen