Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Jane en Rico hadden een jachtig druk leven. Zij als directiesecretaresse bij een grote onderneming, hij als vertegenwoordiger bij een sportartikelen importeur. Best naar hun zin, dat wel, maar ze vonden eigenlijk allebei dat ze een beetje weinig aan elkaar toekwamen, de laatste tijd. Om een beetje actief te blijven op sexueel gebied bezochten ze zo af en toe een parenclub, niet al te ver uit de buurt, waar ze soms een extra meisje wisten te scoren waar ze een nachtje mee uit hun dak gingen. Jane was erg bi en Rico had er natuurlijk helemaal geen bezwaar tegen. Welke man wel, trouwens? Hij merkte dat Jane het geil vond om gecommandeerd te worden. Eén meisje, een chique typetje, met wie ze een heel geile avond beleefden, sprak de hele tijd smerige taal tegen Jane en ze reageerde daar heel heftig op. Telkens als die meid haar slet noemde, of hoer, veerde Jane op en zag Rico haar gewoon natter worden. Dat meisje gooide ook fantasieën in de strijd. Fluisterde tegen Jane terwijl ze haar vingerde: “straks haal ik vijf kerels van beneden en laat ik je helemaal platneuken. Wil ik zien hoe ze die geile neukspleet van je helemaal uitwonen. Dat wil je hè? Dat ik je helemaal gek laat naaien?” Jane gilde het uit terwijl ze klaarkwam en tijdens haar orgasme hoorde Rico haar “jaaa” zeggen. “Bukken slet”, zei het meisje tegen haar, “de eerste vent komt er al aan.”

Met een knipoog wenkte ze Rico, die met een harde lul naar de kut van zijn fel opgezweepte vriendin zat te kijken. Met een harde stoot bracht hij zijn pik in. Haar kut was drijfnat, zo had hij haar nog nooit gevoeld. Hij neukte haar snel, met lange halen. Jane schreeuwde het uit. Had ze soms moeite om überhaupt klaar te komen, deze nacht leefde ze op de toppen van haar zinnen. Rico kon er bijna jaloers van worden. “Ogen dicht slet”, zei het meisje tegen Jane. Ze haalde Rico's lul uit Jane's kut en pijpte hem even. “Draai je om met je ogen dicht, ik laat je mond helemaal volspuiten.” Hoewel Jane daar doorgaans helemaal niet van gediend was, draaide ze zich om en deed haar mond wijd open. Het meisje trok Rico behendig af en toen ze aan de schokkende bewegingen van zijn onderlijf voelde dat hij op het punt stond om klaar te komen, duwde zij zijn lul tussen Jane's lippen, zodat ze de volle stralen diep in haar keel voelde. “Slikken, hoer”, beet het meisje toe, en Jane deed wat haar werd opgedragen. Elke druppel slobberde ze gulzig op. Rico zat er die nacht in bed een beetje mee. Immers, terwijl Jane normaal gesproken geen druppel zaad in haar mond wil krijgen, zoog ze op commando een hele lul leeg. Ze wist niet eens dat HIJ het was, want ze had haar ogen stevig dicht. 
Rico praatte er de volgende dag niet over. Werk, werk, werk. Druk. Het was gewoon een passage uit hun sexleven die Rico niet kon begrijpen, maar toch wel geil vond. Af en toe gingen ze terug naar die parenclub in de hoop dat meisje weer tegen te komen. Hij voelde dat Jane er naar hunkerde, maar tevergeefs. Rico vroeg aan alle aanwezigen of iemand wist wie dat meisje was, maar kreeg geen duidelijk antwoord.

Een regenachtige dag. Rico en Jane zaten te ontbijten. Ze had haar korte blonde haar gekamd en trok de rok van haar mantelpakje recht. Ze zag er klasse uit. Mooi koppie, strakke borsten, mooie hoge hakken. Daar waren de “heren” op haar werk wel van gediend. Ze hadden al zo vaak avances gemaakt. Rechtstreeks afwijzen zou funest zijn geweest voor haar carrière, nee, in plaats daarvan liet ze altijd duidelijk merken dat ze wel WILDE maar dat ze nou eenmaal geen uitzonderingen kon maken binnen haar relatie. Die houding leverde haar geen windeieren op, want ze was duidelijk sneller opgeklommen dan de collega's die niet verder kwamen dan het uitdelen van botte afwijzingen.

Rico boog zich naar Jane toe en gaf haar een voorzichtige kus, om haar make-up niet gelijk in de war te schoppen. “Schatje, ik heb vandaag een verrassing voor je. Een geile verrassing wel te verstaan. Ik ga er niet teveel over vertellen maar verheug je er maar alvast op.” Jane veerde op. Ze vond het gelijk spannend. Ze wilde van alles vragen maar besefte dat ze dan alles zou verstoren. Ze moest gewoon geduld hebben. “Jeetje Riek, ik ben benieuwd..”, lachte ze hem toe.

Ze namen afscheid van elkaar, stapten hun respectievelijke auto's in en vertrokken naar hun werk. De hele dag was ze behoorlijk ongeconcentreerd. Dacht in elke opmerking van een collega of pompbediende onderweg een aanwijzing te zien van haar “verrassing”. Ze had geen idee. Aan het einde van de dag nam ze afscheid van de allerlaatste aanwezigen in het enorme kantoorgebouw waar zij haar werk deed op de veertiende verdieping. Ze moest nog even iets afmaken. Rico en zij waren gewend om laat door te werken. Vaak zagen ze elkaar pas na negenen 's avonds, maar vandaag zou ze het zeker niet later maken dan een uur of zeven.

Even alles opbergen, haar aktekoffertje inpakken, agenda niet vergeten en de lift in naar de parkeerkelder. Er stonden nog genoeg auto's in de kelder. Allemaal van de strebers in de kantoren boven, die maar geen afscheid konden nemen van hun werk. Ze besefte dat ze er zelf net zo één was. Terwijl ze naar vak c9 liep, waar ze altijd stond, hoorde ze voetstappen. Op zich niets ongewoons, maar ze merkte dat die voetstappen zich aanpasten aan de snelheid waarmee ze zich zelf verplaatste. Ze schrok een beetje. Draaide zich om en zag een meter of 8 achter zich een grote neger in een overall lopen. Hij lachte naar haar en ze lachte terug, hoewel ze zich niet prettig voelde. Ze zag haar auto al staan en versnelde haar pas. Achter haar versnelden de voetstappen ook. Vlak bij haar auto kwamen er van twee kanten nog twee grote negers achter de pilaren vandaan en versperden haar de weg. Ze lachten niet maar keken haar doordingend aan. “Als je een kik geeft vertel je dit nooit meer na”, zei de grootste van de twee. Ze draaide zich om in een poging weg te lopen maar nummer drie versperde haar de weg. “Wat willen jullie, geld? Neem het in Godsnaam, hier. Honderd, tweehonderd Euro, zeg het maar, of neem verdomme mijn hele portemonnee.” Eén van de mannen greep haar beet. “We moeten je geld niet. We nemen JOU.” Met een ruk trok hij haar witte blouse open, zodat haar bh eronder zichtbaar werd. Jane raakte in paniek. Verzette zich hevig, maar kwam niet weg. Zes sterke armen namen bezit van haar en net toen ze wilde gaan gillen hoorde ze weer de toverwoorden. “Bukken, slet. We gaan je neuken, met z'n drieën tegelijk.” Het waren knappe mannen, besefte ze opeens. En de verrassing gonsde door haar hoofd. Ze bukte en voelde hoe een enorme lul zich een weg naar binnen baande en wild begon te stoten. “Pijpen, geile hoer”, hoorde ze terwijl ze in een geile roes belandde waardoor ze alles niet duidelijk meer zag en hoorde. Ze nam de dikke zwarte lul in haar mond. Met een luide gil kwam ze klaar. En nog eens, en nog eens. De harde lullen zaten overal. In haar handen, in haar mond, in haar natte kut, en opeens ook in haar strakke kont. Ze dacht aan Rico. Nog nooit had ze zich daarin laten nemen. Simpelweg omdat het veel te veel pijn deed. En uitgerekend hier, in die smerige parkeergarage, genoot ze van een dikke paal in haar kontje. Ze raakte volstrekt de weg kwijt en liet zich helemaal gaan, precies zoals Rico dat wilde. Tja, ze moest wel een beetje meewerken aan deze, wel erg heftige, verrassing. Eén voor één spoten de kerels hun warme zaad in haar mond. Ze deden het ruw en zonder enig respect. Jane merkte dat juist dat ervoor zorgde dat ze zich zo geil en ongeremd voelde.

Opeens waren de 3 mannen weg. Haar kleren waren gescheurd. Haar gezicht zat onder het sperma, en haar linkerhak was totaal afgebroken. Ze zag er niet uit. En toch voelde ze zich bevrijd. Heerlijk. Wel veertig keer was ze met veel rumoer klaargekomen.

Hoe was Rico hier in Godsnaam op gekomen. Ze snapte er niks van, maar wist wel dat ze het zo dadelijk met hem nog eens dunnetjes over zou gaan doen.

Ze parkeerde de auto. Rico was er al, zag ze aan de brandende verlichting binnen. Ze stak de sleutel in het slot, stapte binnen, en net op het moment dat ze Rico wilde bedanken voor deze supergeile verrassing, kwam van om de hoek van de woonkamer het meisje uit de parenclub.

“Verrassing!”, zei ze.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen