Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik sta voor de grote fabriek waar jij werkt. Ik ben hier al eerder geweest, toen jij mij een rondleiding gaf. In mijn gedachten loop ik het gebouw nog een keer door. Hoe zag het er ook maar weer uit?

Ik herinner me nog de grote cilinder die op en neer beukte alsof hij een gat in de vloer wilde neuken. En de enorm hete ruimte, de plaats waar ik het heter kreeg dan ik op dat moment al was. En natuurlijk het laboratorium, nee die plek vergeet ik niet licht. Een glimlach verschijnt op mijn lippen als ik weer aan mijn vorige bezoekje terugdenk.

Dan loop ik naar de deur en ga naar binnen. Ik meld me bij de receptie.

“Ik kom voor meneer Du Lac.”

Een knappe blondine kijkt me verbaasd aan. Ineens is er een blik van herkenning. “Ik herinner me u. Bent u niet van Runner Engineering?”

“Ja, dat u dat nog weet.”

Blozend buigt ze wat naar me toe. “Vergeef me dat ik dit zeg, maar zulke mooie vrouwen als u vergeet ik niet snel.”

“Bedankt” Nu is het mijn beurt om te blozen.

“Ik zal meneer Du Lac even bellen. Ik ben alleen bang dat hij nu in gesprek is met iemand van de administratie. Hij wilde niet gestoord worden zei hij.”

“Ach, het heeft geen haast. Ik wacht wel.”

“Wilt u misschien koffie?”

“Graag”

De receptioniste leidt mij naar een ontvangstruimte, nadat ze een collega heeft gevraagd haar plek even over te nemen. Ik neem plaats op een zachte bank en de vrouw loopt naar een koffiemachine. Al gauw komt ze terug met de koffie.

“Neem zelf ook even een kop, dan kunnen we misschien wat praten” probeer ik “Als t op mijn verzoek is mag zo’n pauze vast wel van je baas.”

Ze moet lachen en haalt ook voor haarzelf koffie. Ze gaat tegenover mij zitten.

“Och, ik heb me helemaal nog niet voorgesteld. Ik ben Erica.”

“Angie.”

We drinken van onze koffie en ik vraag “Werk je hier al lang?”

“Nee. Pas een jaar of twee. Eerst school en daarna de wereld rondgereisd. Via iemand die ik in Canada heb ontmoet ben ik aan deze baan gekomen.”

“Een echte vrouw van de wereld dus.”

“Ja, zo zou je het kunnen zeggen.”

Ik neem haar nu eens goed op. Ze heeft lang blond haar dat ze keurig heeft opgestoken, helderblauwe ogen, een lachende mond en een lief neusje. Verder is ze goed gekleed, een zwart rokje met een witte bloes. Onder de bloes verraden zich twee prachtige borsten. Ik schat haar op 1.70m, iets langer dan ik dus. Net als ik draagt ze pumps.

“Ken je meneer Du Lac?”

“Binnen dit bedrijf ken je al snel veel mensen, zeker op mijn plaats. En meneer Du Lac ken ik zeker. Het is zo’n aardige man. Hij is altijd in anderen geïnteresseerd.”

Ik zie Erica blozen en vermoed dat de interesse verder gaat dan zij wil laten merken.

“Een knappe man he?”

Nu wordt ze helemaal rood.

“Joh, je hoeft niet zo te kleuren, ik bedoel er verder niets mee hoor.”

“Nou, ja, het is inderdaad een knappe man.”

“Jij mag er anders ook best zijn hoor, Erica.”

Erica weet niet echt meer waar ze kijken moet en bedankt me stamelend voor het compliment.

Ik besluit haar eens te testen en doe mijn benen iets uit elkaar. Om het jou wat eenvoudiger te maken heb ik geen slipje aangetrokken onder mijn rokje en ik weet dat Erica nu alles goed kan zien.

Ik praat rustig door over Canada, omdat ik er zelf onlangs nog ben geweest. We wisselen wat leuke anecdotes uit, maar ik merk wel dar bij Erica langzamerhand de verbazing toeneemt.

“Is er iets?” vraag ik.

“Nee .. nee, integendeel.” Hakkelt ze “Zal ik nog wat koffie inschenken?”

“Graag”

Als Erica wegloopt naar de koffiemachine trek ik mijn colbertje uit en maak de bovenste knoopjes van mijn bloes los. Erica komt nu teruglopen en als ze mij ziet laat ze de kopjes bijna uit haar handen vallen.

“Ik vond het een beetje warm. Jij niet?”

Ze lijkt me precies door te hebben, want ze loop naar de deur van deze kamer en draait die op slot. Ze loop naar me toe en knielt voor me neer. Haar mond gaat op zoek naar de mijne en al gauw zitten we vol passie te zoenen. Haar handen glijden naar mijn bloes en maken nu alle knoopje los. Dan volgt haar mond de weg naar beneden en ze kust mijn borsten. Ik laat de bloes van m’n schouders glijden. Ze slaat haar armen om me heen en maakt mijn BH los. Die verdwijnt in een hoek van de kamer en Erica begint een heerlijk spel met mijn tepels te spelen. Ze likt ze, streelt ze, bijt zachtjes. Dan kneedt ze mijn hele borsten weer. Ze is zo geraffineerd bezig dat het niet lang duurt voor ik gillend klaarkom.

Maar Erica is nog niet klaar met me en trekt nu mijn rokje uit. Haar tong vindt mijn kletsnatte kut en begint alles daar op te likken. Ik lig te sidderen van genot.

Dan zie ik achter Erica plots de deur open gaan en jij staat daar. Blijkbaar heb jij ook een sleutel, want als je voorzichtig binnen bent gekomen draai je hem weer op slot. De sleutel blijft nu aan de binnenkant zitten. Vrijwel geluidloos kleed je je uit.

Met mijn handen ben ik al een paar keer onder Erica’s rok gegleden en ik heb gemerkt dat ze net als ik geen slipje draagt. Dan trek ik het rokje omhoog en gebaar naar jou dat je je gang moet gaan. Stilletjes ga je achter Erica zitten.

Dan gebeurt het! In een snelle beweging zet je je pik voor haar opening en je duwt naar binnen. Erica moet al behoorlijk nat zijn geweest want het glijdt zo te zien gemakkelijk. Een diepe kreun ontsnapt uit Erica’s mond.

Ze kijkt niet om, maar gaat door met het verwennen van mijn poes. Ik kneed mijn tepels en borsten, terwijl ik zie dat jij haar heupen in je handen hebt genomen. Met diepe, maar langzame stoten begin je haar tergend langzaam te neuken.

Op het ritme van jouw stoten likt Erica mijn lippen en mijn klitje. Ze kreunt “Ohh, Etienne.”

Er rijzen een paar vragen bij mij, bijvoorbeeld hoe zij kan weten dat jij het bent. Maar ik ben zo opgewonden dat ik hier niet lang over wil nadenken. Niet veel later lig ik dan ook voor de tweede keer te kreunen van genot en jagen mijn sappen door m’n kut. Het orgasme dendert door mijn lijf en mijn sappen vloeien nu uit mijn kut.

Voorlopig heb ik even nodig om bij te komen. Nu kun jij mooi je tempo opvoeren en je begint steeds harder te pompen. Diep drijf je nu je paal in Erica’s kut. Aan haar gezicht kan ik wel zien dat t wat moeizaam gaat, maar ik weet uit eigen ervaring dan ook dat jij een flinke knaap hebt.

Ik glijd van de bank en ga het schouwspel van opzij bekijken. Erica’s borsten schudden hevig heen en weer in haar bloes door het geweld van jouw pompbewegingen. Ook jouw ballen deinen op het ritme. Dan ga ik achter je zitten en glijd met m’n vingers door je bilspleet. Even verstar je. Maar dan ga je vlug verder.

Mijn andere hand sla ik om je heen en ik omvat je ballen. Heel voorzichtig begin ik ze te kneden. Ze staan al aardig op spanning. Het duurt niet lang meer. Jij gaat zo op in Erica, dat je niet hoort dat er wordt geklopt. “Meneer Du Lac, meneer Du Lac.” Een vrouwenstem.

Ik loop naar de deur, terwijl jij maar doorgaat met Erica. Ik open de deur en daar staat een prachtige vrouw. Ze is van Indonesische afkomst zo te zien en ze ziet er prachtig uit. Ik grijp haar hand en trek haar tegen me aan. Ze valt in mijn armen en achter haar rug draai ik de deur weer op slot.

Ik voel haar borsten tegen de mijne, dwars door haar shirtje heen voel ik de tepels priemen. Ik duw mijn lippen op de hare en tot mijn verbazing zoent ze meteen terug. Mijn handen glijden naar beneden en omvatten haar heerlijke billen onder haar rokje. Snel maakt ze het ritsje los en de rok kan naar beneden vallen. Ondertussen trek ik haar shirt uit en een prachtig stel borsten toont zich aan mij. Ik pak de linkerborst vast en begin die uitgebreid te kussen. Ik lik de tepel en kneed voorzichtig haar borst. Overal druk ik mijn kusjes en al snel maakt ze me duidelijk dat ze moet gaan zitten.

Ik trek haar naar de bank en laat haar plaatsnemen op de bank. Zelf kniel ik voor haar neer en zit naast Erica, die ongenadig klaarkomt. Ik breng m’n mond naar het nieuwe meisje. “Oh, Sandy.” Hoor ik Erica kreunen als ze opzij kijkt.

Ik begin Sandy nu uitgebreid te likken, ik streel met m’n tong langs haar schaamlipjes en speel tikkertje met haar klitje. Kreunend leunt ze achterover.

Dan kom jij naast me zitten en steek je je paal in een keer in mijn poes. OHHH. MMMM.

Op het ritme van jouw harde stoten begint mijn tong over Sandy’s schaamlippen te zwerven. Als ik opkijk naar Sandy’s gezicht, zie ik haar handen, die haar borsten strelen en in de tepels knijpen. Haar kut is kletsnat van geilheid en ik probeer het op te likken, maar het blijft maar komen, dit meisje is echt geil. Het duurt dan ook niet lang voor ze klaarkomt. Hevig met haar hoofd schuddend en hard kreunend komt ze. Ook ik hou het niet langer en OHHHHHHH, UNGHHHHH, JAAAAA, ETIENNE. Sidderend kom ik klaar, terwijl ik voel dat jouw ballen zich leegspuiten in mijn kut. Diep in me voel ik je zaad bruisen.

Nog nahijgend hangen we met z’n vieren daar in de stoelen. Ik wil nog wel meer, maar we kunnen niet langer wegblijven in deze ontvangstruimte. Ik nodig jullie alledrie uit om gauw eens bij me langs te komen. En iedereen stemt toe.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen