Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Wat er aan voorafging:
Het pasgetrouwde stel Jos en Sabine zijn meegeweest op een boottocht op de Middellandse Zee en hebben aan boord en op een eiland diverse sexuele avonturen beleefd. Daarna zijn ze met hun nieuwe vrienden naar een parenclub geweest. Terug op de camping ontmoeten ze een hollands stelletje waarmee ze lekker geswinged hebben. Ze zijn daarbij geobserveerd door Ellen, die samen met haar vriend wel (sex)les wil hebben. Jos en Sabine krijgen in dit deel voor het eerst een fikse ruzie. Hoe zal dit aflopen ……??

Sabine betrapt

Zoals ik (Jos) in mijn vorige verhalen heb verteld waren in onze huwelijksreis naar St. Tropez de sexuele remmingen van mijn vrouw Sabine als sneeuw voor de zon verdwenen. Van een bloedmooi, maar schuchter meisje was ze een door de sexuele wol geverfde vrouw geworden.

Op één van de laatste dagen van onze reis was ik een dagwandeling gaan maken. Omdat tegen het middaguur de donkere regenwolken zich samenpakten, besloot ik halverwege toch maar terug te keren naar de camping. Bij onze tent aangekomen hoorde ik een gekreun dat erg veel leek op het geluid van Sabine als ze klaarkwam. De rits van de tentdeur was open en ik sloeg het doek een klein eindje terug. Ik keek tegen de rug van Sabine aan, die als een amazone de penis bereed van een jonge man, die ik herkende als één van de Franse campinggasten. Sabine wipte wild op en neer, er voor zorgend dat de stijve penis van de man net niet uit haar kutje floepte. ‘Harder, harder,’ riep ze tegen de man, die haar natuurlijk niet verstond, maar donders goed begreep wat ze bedoelde.

Ik voelde een wilde boosheid in me opkomen. Niet omdat Sabine neukte met een wildvreemde kerel, maar omdat ze het mij niet verteld had of in ieder geval had overlegd. Tot nu toe hadden we alles wat we ondernamen samen gedaan en vooraf goed overlegd. Ik voelde me op dat moment behoorlijk verraden en verkocht. ‘Je amuseert je nogal als ik weg ben, hè?’ zei ik spottend. Sabine draaide zich met een ruk om en schrok zich een ongeluk toen ze mij zag staan. ‘Jos, ik eeh, ik had je nog niet terugverwacht,’ stotterde ze. ‘Nee, dat is wel duidelijk,’ beet ik haar toe, ‘maar ga rustig door. Ik vertrek wel zodat je alles voor jezelf hebt.

Ik gooide wat kleren en toiletspullen in een tas en liep met grote passen naar onze auto. Sabine kwam naakt achter me aangehold, terwijl de Fransman met een verschrompeld pikkie niet wist hoe snel hij weg moest komen. ‘Jos, toe nou,’ riep Sabine, half-huilend, ‘wacht nu even. Ik kan alles uitleggen en het is niet wat je denkt.’ Ik wilde niet luisteren, stapte in de auto en scheurde de camping af.

Terwijl ik langs de kust reed zakte mijn boosheid snel. Uiteindelijk was er natuurlijk niet zoveel gebeurd. Als Sabine het er met mij van te voren over zou hebben gehad, had ik het waarschijnlijk prima gevonden omdat we een hele open relatie hebben. De regenwolken waren inmiddels weer overgedreven en de zon scheen alweer volop. Ik parkeerde de auto in een parkeerhaven en liep een zandpad af dat naar het strand voerde. Het zand voelde lekker warm aan en omdat er toch niemand in de buurt was kleedde ik me spiernaakt uit en ging lekker op mijn rug in de zon liggen. Ik wilde het gebeuren eens goed overdenken, maar het duurde niet lang of ik viel in slaap.

Backpackers

Ik werd wakker door twee meisjesstemmen. ‘Zou dit de eigenaar zijn van die Nederlandse auto?’ hoorde ik één van de twee zeggen. ‘Dat lijkt me nogal duidelijk,’ antwoordde de tweede stem, ‘er is in de wijde omtrek verder niemand te bekennen.’ Ik hield me nog even slapende en gluurde door mijn oogharen en zag twee bloedmooie meiden van een jaar of 25 met rugzakken op. Het ene meisje had lange blonde haren en was gekleed in een minirok die strak om haar billen spande en een T-shirt. De andere was een brunette in een strak mini-jurkje dat maar net tot onder haar billen reikte.

‘We zullen hem maar niet wakker maken,’ zei de brunette, ‘anders wordt hij misschien boos en mogen we helemaal niet meeliften. Zullen we ook maar even lekker in de zon gaan liggen en wachten tot hij wakker wordt?’ De blonde antwoordde: ‘Dat is goed, maar mijn bikini ligt helemaal onderop in de rugzak en ik heb geen zin om alles ondersteboven te halen.’ ‘Nou dan ga je toch in je blootje,’ was het antwoord. ‘Dan kun je alvast wennen aan de naturistencamping waar we naar toe moeten. Bovendien ligt die vent hier ook spiernaakt en heb je zijn pik al eens bekeken?’

Ik vond het geheel steeds interessanter worden en besloot me nog wat langer slapende te houden en ondertussen de zaak goed te observeren. De brunette die mijn pik nogal mooi vond, trok inmiddels haar jurkje uit en toonde haar prachtige stevige en volle borsten. Ook haar tanga slip ging uit en ik keek tegen een lichtbehaard kutje aan. De blonde was kennelijk een nog beetje schuchter want zij hield wel haar hoog opgesneden slip aan, die haar mooie ronde billen helemaal vrij liet. Ze vleiden zich een eindje verder in het zand. Er rijpte langzaam aan een plannetje in mijn hoofd, waarmee ik het gedrag van Sabine met gelijke munt kon betalen. De meiden wilden kennelijk een lift naar een naturistencamping en ik bedacht me dat ik een koepeltentje achterin de auto had liggen en daar dan ook wel een nachtje kon overblijven. Misschien waren die meiden niet vies van een lekker vrijpartijtje daar en was dat dan gelijk mijn ‘wraak’.

Terwijl ik dit allemaal aan het bedenken was, was de brunette zich met zonnebrandolie aan het insmeren. Ze deed dat door zichzelf op een zeer erotische manier te strelen en haar tepels werden stijf. Ze spreidde haar benen en ik keek (nog steeds door mijn oogharen) recht in haar kutje, waarvan de schaamlippen al iets gespreid stonden. ‘Ik word hier altijd zo opgewonden van,’ zei ze tegen haar blonde vriendin, terwijl ze langzaam haar dijen streelde en met haar wijsvinger door haar kutje ging. De vinger kwam er vochtig weer uit en wellustig likte de brunette haar vinger af. ‘Anneke, dat kun je toch niet maken,’ zei de blondine. ‘Stel je voor dat die man wakker wordt !’ ‘Nou en?’ antwoordde ze. ‘Misschien heeft-ie wel zin in een nummertje en ik zou die lekkere pik van hem wel eens in me willen voelen.’ Ik moest nu wel wakker worden omdat het niet lang meer zou duren voordat mijn pik bij die geile vertoning een eigen leven zou gaan leiden en mij zou verraden.

Met een grote gefingeerde geeuw en een kreun sloeg ik mijn ogen op en ging rechtop zitten. Ik keek even naar de meiden die vlak bij me lagen en zei: ‘Bonjour, mademoiselles.’ De brunette antwoordde: ‘Bonjour monsieur, êtez-vous hollandais?’ ‘Oui, parce que?’ ‘Gelukkig,’ zei ze, ‘dan kunnen we nu tenminste in het Hollands verdergaan. Ik ben Anneke en dat is mijn vriendin Ingrid. Wij zijn liftend op weg naar een camping in Narbonne-Plage. We zagen boven een Nederlandse auto staan en we vroegen ons af of je ons een lift daar naar toe kunt geven.’ Ik stelde me voor en zei dat ik dat wel wilde omdat ik toch de tijd aan mezelf had en nog geen direct reisdoel had. ‘Is het een leuke camping?’ vroeg ik, ‘want misschien blijf ik er dan ook wel een nachtje.’ Ingrid, die zich tot op moment een beetje op de achtergrond had gehouden, zei voorzichtig: ‘Tja, het is een hele leuke camping, maar het is wel een naturistencamping. Je hoeft geen lid te zijn van een of andere blootvereniging om erop te mogen, maar je moet er natuurlijk wel van houden.’ ‘Dat lijkt me geen probleem,’ zei ik, ‘waarom denk je dat ik er zo bij loop?’ Goedkeurend keek Anneke naar mijn gebruinde lijf: ‘Je mag er best wezen.’ ‘Jullie zien er anders ook niet slecht uit,’ zei ik, ‘zijn jullie alvast aan het oefenen in het naaktlopen?’ ‘Ik was eigenlijk in een hele geile bui,’ zei Anneke heel openhartig. ‘Door de zon en het zand op mijn naakte lijf werd ik heel opgewonden en toen ik mezelf insmeerde met zonnebrandolie moest ik wel doorgaan met mezelf te vingeren. Het was sterker dan ikzelf.’ Door haar recht voor z’n raap benadering, ontstond er een erotisch geladen situatie, waardoor mijn pik automatisch reageerde en met kleine schokjes omhoog begon te komen.

‘Je ziet,’ zei ik tegen de meiden, ‘bij mij is er ook iets sterker dan mijzelf.’ ‘Hmmm,’ zei Anneke, met haar tong langs haar lippen likkend, ‘dat ziet er smakelijk uit.’ Ze stond op, liep naar me toe en ging op haar knieën voor me zitten. Ze boog zich voorover en nam mijn pik gulzig in haar mond. Met lange halen begon ze me te pijpen en ze deed dat absoluut niet voor het eerst! Mijn paal werd alsmaar harder en strammer en ik ging rechtop zitten om haar borsten te kunnen strelen. ‘Ja,’ zei ze, ‘trek aan m’n tepels daar word ik geil van.’ Met een hand omvatte ze mijn penis terwijl ze met haar andere hand zichzelf vingerde. ‘Ineke,’ zei ze tot haar vriendin, ‘in een zijvakje van mijn rugzak zit een vibrator. Wil je die eruit halen en er alsjeblieft mijn kutje en klit mee verwennen?’ Ineke was dit soort dingen kennelijk niet gewend, want ze stond met een hoogrode kleur op haar gezicht toe te kijken. Toch deed ze wat Anneke haar vroeg en masseerde met de vibrator haar klit en schoof af en toe plagend de trillende staaf deels in haar kut. Anneke werd steeds hitsiger en stak haar kontje achteruit om de vibrator dieper in haar kutje te krijgen. ‘Ik wil nu je pik in me voelen,’ kreunde Anneke. ‘Laten we het staande doen,’ stelde ik voor, ‘anders krijgen we last van het zand.’ Ik ging staan, sloeg mijn handen onder haar billen, tilde haar op en liet haar kletsnatte kut langzaam over mijn pik glijden. Zij sloeg haar handen om mijn nek en omklemde mijn middel met haar benen. Langzaam aan begon ze op en neer te wippen en ik voelde haar kutsappen langs mijn benen druipen. Tjonge, wat was dit een geil kind. Vanuit mijn ooghoeken zag ik dat Ingrid haar bikinibroekje een eindje omlaag had gestroopt en met de nog natte vibrator haar eigen kutje stond te bewerken. Anneke begon steeds wilder op mijn pik heen en weer te wippen en ik moest alle zeilen bijzetten om niet voortijdig klaar te komen. Ik bukte met mijn hoofd en beet speels in haar tepels. ‘Harder, harder, ‘steunde ze, ‘ik kóóóóóm!!!’ In een geweldige explosie liet ik nu ook mezelf gaan en schokte meerdere ladingen sperma in haar kutje. Anneke hing slap in m’n armen. Ik kuste haar vol op de mond en legde haar voorzichtig in het zand. ‘Wauw,’ zei ze, ‘ik geloof niet dat ik ooit zo lekker ben klaargekomen.’ Ik zag dat Ingrid weer snel haar broekje had opgetrokken en de vibrator bij hun spullen had gelegd. Ik dacht bij mezelf dat zij nog wel wat hulp kon gebruiken; een reden temeer om ook op die camping te gaan staan.

De autorit

Omdat we onder het zweet en geil zaten doken we met zijn allen even lekker de zee in en spoelden ons schoon. Toen we in de zon waren opgedroogd was het inmiddels een uur of vier. ‘Dames,’ zei ik tegen Anneke en Ingrid, ‘als we nog een beetje bijtijds op die camping willen aankomen, zullen we nu toch echt wegmoeten. Het is toch zeker nog een uur of twee rijden’ We kleedden ons aan en ik zag dat Ingrid haar slipje uitliet en zo in haar minirok stapte.

Nadat we de rugzakken van de meisjes achterin de auto hadden gegooid, zei Anneke: ‘Ik ga achterin liggen, dan ik nog een beetje verder bijkomen van de vermoeienissen. Ik vond het prima, want dan kon ik misschien wat meer aandacht besteden aan de blonde Ingrid. We kletsten wat over koetjes en kalfjes totdat ik haar op de vrouw af vroeg: ‘Was je nou een beetje geschokt door die vrijpartij van daarnet?’ Ingrid kreeg een blos op de wangen en antwoordde dat ze nog maar weinig ervaring met sex had, maar het gebeuren wel enorm opwindend had gevonden. ‘Ik zag dat je jezelf aan het vingeren was. Waarom geef je dan niet toe aan dat geile gevoel?’ zei ik tegen haar.

Ingrid vertelde dat ze juist naar deze camping gingen om wat vrijer te worden. Anneke had haar overgehaald om dit jaar mee te gaan. Het bleek dat het niet alleen een naturistencamping was, maar ook was men er zeer ruimdenkend wat sex betrof. Partnerruil, trio’s, sex in de open lucht, alles was er mogelijk, zolang het maar op vrijwillige basis ging en niemand iets tegen zijn of haar zin moest doen. Ingrids tepels verhardden zich en priemden door de dunne stof van haar T-shirt heen toen ze erover sprak. Haar rechterhand kroop onder haar rokje en aan de bewegingen te zien streelde ze zichzelf. Ik besloot haar een beetje aan te moedigen. ‘Masseer je borsten ook, doe je T-shirt omhoog en maak je tepels hard.’ Als in trance schoof ze haar shirt omhoog en streelde met haar linkerhand haar borsten. Haar rokje schoof steeds meer omhoog en ik had nu vrij uitzicht op haar kutje met een smal toefje blond haar erboven. Ingrid zette haar stoel in de ligstand en zette haar voeten op het dashboard, met de benen wijd uit elkaar. Ze zakte met gesloten ogen verder onderuit en had inmiddels twee vingers in haar kutje gestopt. Haar buitenste schaamlippen waren al helemaal dik en stonden helemaal open. Alles glom er van het vocht en haar klitje stak er nat en glanzend tussenuit. Loom streelde ze haar stevige peervormige borsten en rolde haar tepels tussen duim en wijsvinger heen en weer. Haar ademhaling ging steeds onregelmatiger en af en toe maakte ze zachte kreunende geluidjes. Ze ragde nu met 3 vingers in haar spleet in een steeds hoger tempo. Toen ze tenslotte met haar duim hard over haar kittelaar wreef kwam ze gierend klaar. Een hoge schreeuw ‘ik kóóóóóóm’ begeleidde haar orgasme.

Anneke achter in de auto schrok wakker en vroeg verbouwereerd: ‘Wat is er aan de hand?’ ‘Niets,’ zei ik grinnikend, ‘alleen Ingrid heeft net een intens orgasme gehad.’ ‘Shit,’ zei Anneke, ‘komt ze eindelijk eens een keer goed klaar en dan mis ik het “moment suprême” weer.’ Ze boog zich over Ingrid heen, die nog in de lighouding lag na te genieten, en gaf haar een dikke kus vol op de mond. ‘Gefeliciteerd meid,’ zei ze, ‘ik hoop dat er nog vele mogen volgen.’

De naturistencamping

Ondertussen waren we in de buurt gekomen van de camping en Anneke gaf me aanwijzingen hoe ik moest rijden. Na een klein kwartiertje door de bush-bush, kwamen we uit bij de zee en zagen we de ingang van camping ‘La Ravoie’. Nadat we ons hadden ingeschreven reed ik met de auto naar de caravan van hun vrienden en leverden de dames af. ‘Jos, hartstikke bedankt voor alles,’ schetterde Anneke, ‘en we zien je nog wel, denk ik’. Ingrid deed het wat kalmer, kuste me op beide wangen en zei: ‘Ik zou je graag nog eens zien. Kan dat?’ Ik antwoordde plagend: ‘Alleen maar zien?’, maar haastte me te zeggen dat ik waarschijnlijk nog wel een dag of twee op de camping zou blijven en dat we elkaar dan ongetwijfeld nog wel zouden tegenkomen.

Ik reed naar het gedeelte van het terrein, dat alleen bestemd was voor tenten en zette daar in een oogwenk mijn kleine koepeltentje op. Het was nog steeds erg warm en ik was nogal bezweet geraakt. Ik besloot daarom even een duik te nemen in het zwembad om daarna te kijken of ik iets te eten kon krijgen. Gewapend met alleen een handdoek toog ik naar het zwembad. Omdat het etenstijd was, was het er erg rustig. Ik legde mijn handdoek op een ligstoel en nam een duik in het koele bad. Na een paar baantjes gezwommen te hebben, hees ik mezelf op de kant en liep naar de ligstoel. Er tegenover, aan de andere kant van het looppad, lag een donkerblonde vrouw van tegen de dertig met prachtige volle borsten naar me te kijken. Haar schaamhaar was getrimd tot een ondeugende streep boven haar spleet. Ze was prachtig gebruind en er was geen spoortje wit op haar huid te ontdekken. Zo te zien had ze al aardig wat dagen op deze naaktcamping doorgebracht. ‘Hai,’ zei ze tegen me, ‘net aangekomen?’ ‘Ja, dat klopt,’antwoordde ik verbaasd, ‘maar hoe weet je dat ik Nederlander ben?’ Ze wees op mijn oranje WK-handdoek met de Hollandse leeuw: ‘Er zijn maar weinig buitenlanders met zo’n handdoek.’

Ik grinnikte een beetje beschaamd vanwege mijn domme vraag en stelde me voor. ‘Ik heet Ilona,’ zei ze, ‘hoe kom jij hier zo verzeild? Ik ken in de loop van de jaren de meeste Nederlandse gasten hier wel, maar jou heb ik nog niet eerder gezien. En zo’n spetter als jij, zou ik vast niet vergeten. Zeker niet omdat mooie mannen hier een gewilde buit vormen.’ ‘Ja, ik had al gehoord dat het op deze camping nogal vrij aan toe gaat.”Dat klopt,’ zei Ilona, ‘het is een van de redenen waarom ik hier zo graag kom. Ik houd er van om naakt in de zon rond te lopen en ik ben verzot op sex in allerlei vormen en variaties. Maar ik heb nog geen antwoord op mijn vraag gekregen hoe je hier verzeild bent geraakt.’ ‘Dat is een heel verhaal,’ antwoordde ik, ‘wil je een korte gekuiste versie of het hele verhaal met alle pikante details?’ ‘Ik zei al dat ik gek ben op sex,’ zei Ilona openhartig, ‘dus ik wil de uitgebreide versie met alle sappige details.’

Ik begon te vertellen van Sabine, onze huwelijksreis, de avonturen op het jacht en eindigde met de ruzie tussen mij en Sabine en de ontmoeting met Anneke en Ingrid. Ilona was halverwege mijn verhaal rechtop gaan zitten en zat nu in kleermakerszit op de ligstoel. Naarmate mijn verhaal vorderde ging haar poesje steeds verder openstaan en ik zag haar kutsappen al glinsteren. Ook haar tepels richtten zich uit de rose tepelhoven op en staken pront naar voren. ‘Tjesus, wat geil,’ zei Ilona, terwijl ze met één hand haar borsten streelde en met de andere haar klit beroerde. Toen ik klaar was met mijn verhaal zei ze op commanderende toon: ‘Jos, ik ga nu naar mijn caravan, anders kom ik hier ter plekke klaar. Jij komt 5 minuten na mij, want ik wil niet dat er praatjes rondgaan en dan zullen we bekijken wat we aan deze situatie met jou en Sabine moeten doen.’ Ze gaf me nog aanwijzingen waar ik de caravan kon vinden en liep met geknepen billen snel weg. Ik zag het kutsap al langs haar benen lopen, dus mijn verhaal had haar inderdaad behoorlijk opgewonden. Ik was eigenlijk niet zo gediend van haar bazig toontje, maar ik was zeer nieuwsgierig geworden naar het verdere verloop. Daarom liep ik na me nog even te hebben verfrist in het water naar de aangewezen caravan.

Onverwachts trio

Ik klopte aan de deur en hoorde een gesmoord ‘Ja, kom maar’. Ik stapte naar binnen, zag niemand en riep: ‘Ilona, waar ben je?’ ‘Ik ben in de slaapkamer,’ hoorde ik haar roepen en toen ik daar naar binnen stapte wist ik niet wat ik zag. Ilona zat op handen en knieëen op bed met haar kontje naar de deur gericht. Haar gezicht lag op een kussen, haar achterwerk stak omhoog en haar prachtige volle borsten bungelden vrij naar beneden. Haar poesje stond helemaal open en met één hand was ze zichzelf aan het vingeren. ‘Waar bleef je toch,’ kreunde ze, ‘steek je pik in m’n kut en maak me alsjeblieft klaar. Je verhaal heeft me zo ontzettend geil gemaakt, ik moet nu je lul in me voelen.’ Door het geile tafereel voor m’n ogen was mijn jongeheer in no-time op volle oorlogssterkte. Kennelijk hield Ilona op dit moment niet van allerlei zachtzinnig voorspel, maar wilde hard genomen worden. Ik ging achter haar staan en schoof mijn penis diep in haar vagina. ‘Ja, goed zo, dieper, harder,’ hijgde ze, terwijl ze haar kontje naar achteren stootte. In hoog tempo ragde ik heen en weer in haar kut en Ilona bewoog in een zelfde tempo haar achterste tegen mijn ballen. Ik masseerde gelijktijdig haar borsten en rolde haar tepels tussen mijn duim em wijsvinger heen en weer of trok ze hard naar beneden. ‘O, wat is dit toch lekker,’ zuchtte ze, ‘ik lust er wel pap van. Oh Jos, voor ik het vergeet, schrik niet als mijn man Paul straks binnenkomt. Hij is dit van mij wel gewend en is zelf ook niet afkerig van een ander vrouwtje’

Na een tijdje vroeg Ilona: ‘Wat dacht je van een ander standje. Ga maar op je rug liggen, dan klim ik boven op je.’ Zo gezegd, zo gedaan. Toen ik op m’n rug lag liet ze zich over mijn pik heen glijden en begon hevig te wippen, waarbij haar borsten vrij op en neer gingen. Tjonge, wat was dit een geile dondersteen en ik moest alle zeilen bij zetten om te voorkomen dat ik vroegtijdig zou klaarkomen. Ze boog zich voorover en kuste me vurig met haar tong ronddartelend in mijn mond. Op dat moment ging de slaapkamerdeur open en een (natuurlijk naakte) knappe man met bruin krullend haar kwam binnen. ‘Hai Paul,’ zei Ilona, tewrijl ze onvermoeibaar doorging, ‘dit is Jos. Jos, dit is Paul mijn echtgenoot.’ ‘Aangenaam,’ zei ik een beetje schuchter, want ik was toch wel een beetje verlegen met de situatie. De pik van Paul mocht er absoluut wezen en begon door het schouwspel ook tekenen van leven te vertonen. ‘Mag ik meedoen?’ vroeg hij, terwijl hij zichzelf begon te masturberen. ‘Tuurlijk schatje,’ kreet Ilona, ‘kom maar hier, dan zal ik je lekker pijpen.’ Paul ging op het bed staan en bood zijn halfstijve penis aan het gulzige pijpmondje van Ilona. ‘Mmmm, wat smaakt-ie weer lekker, maar volgens mij heb jij in een vreemd spleetje gezeten, waar of niet?’ mummelde Ilona. ‘Hoe raad je het,’ zei Paul, ‘Anneke dat sletje van vorig jaar is weer gearriveerd en ik moest haar natuurlijk even begroeten.’ Toen ik tussen de bedrijven door vertelde hoe ik Anneke had leren kennen, was het ijs tussen mij en Paul snel gebroken en was het alsof ik hem al jaren kende.

Ondertussen was mijn grens zowat bereikt en had Ilona inmiddels haar derde zinderend orgasme gehad. ‘Jongens, ik houd het niet lang meer,’ zei ik. ‘Oké,’ zei Ilona, ‘maar ik wil wel jullie zaad over mijn tieten hebben.’ Ik trok mij terug uit haar poesje en ging naast Paul staan, terwijl Ilona op haar knieën beurtelings zijn en mijn pik afzoog. Ze deed dat zeer geraffineerd door met lange halen met haar tong langs de keiharde beaderde stam van onze penis te gaan en tegelijkertijd met haar vingers onze balzakken te kietelen. Vrijwel tegelijkertijd kwamen Paul en ik klaar en spoten Ilona’s borsten en buik onder ons zaad. Uitgeput lieten we ons op bed vallen en knuffelde Ilona als dank.

Nadat we ons gedoucht hadden dronken we samen koffie op het terras buiten de caravan. Het was nog een zwoele avond en het was nog lekker om in je blootje te zitten. Ilona zat tussen de benen van Paul, die liefdevol haar haren streelde en af en toe plagend haar borsten en tepels betastte. We praatten over onze ervaringen en Paul zei op een gegeven moment: ‘Waarom laat je Sabine niet hierheen komen? Je hebt nu je wraak gehad en ik zou haar wel eens willen ontmoeten.’ Ik had zelf ook al in die richting gedacht en vroeg aan Ilona: ‘Zou jij ook wel in zijn voor een avontuur met Sabine erbij?’ ‘Natuurlijk, gekkie,’ zei ze spontaan, ‘hier, neem ons mobieltje maar en bel haar op!’ Ik kreeg haar direct aan de lijn en ze vroeg ongerust: ‘Jos, ben jij dat? Ik heb zo’n spijt van mijn stommiteit.’ Ik antwoordde: ‘Stil maar schat, ik heb zelf ook een beetje onbezonnen gereageerd. Uiteindelijk is er niets bijzonders gebeurd en heb ik zelf ook al m’n avontuurtje gehad.’ Ik vertelde haar in het kort wat er allemaal was voorgevallen en eindigde met: ‘Kun je morgenochtend vroeg hier naar toe komen? Dit is een paradijsje voor ons en ik wil je graag voorstellen aan Paul en Ilona, een stel geweldige mensen’. Ik gaf haar nog wat specifieke route-aanwijzingen en nadat ik haar meerdere malen verzekerd had dat ik heel veel van haar hield, verbrak ik de verbinding.

‘Blijf je vannacht hier slapen?’ vroeg Ilona met een knipoog. Maar met het oog op de volgende dag leek het me verstandiger om mijn eigen tentje op te zoeken. Ik nam innig afscheid van Paul en Ilona en de laatste kon het niet laten om mij een dartele tongzoen te geven en nog even plagend aan mijn pik te trekken. Teruglopend naar mijn tentje liep ik Ingrid tegen het lijf. ‘Hai Jos,’ zei ze aarzelend, ‘ik was op zoek naar je, want ik wilde je wat vragen. Je hebt me in de auto geweldig geholpen met de eerste stap van het genieten van sex. Wil jij me nog verder inwijden door met me te vrijen, want aan Anneke heb ik niets?’ Ik vertelde haar dat ik niets deed zonder dat Sabine er vanaf wist en dat ik het er in ieder geval met haar de volgende dag over zou hebben. Ze bedankte me met een kus op m’n wang en huppelde met vrolijk wippende borsten weg. Er rijpte een plannnetje in me om haar te betrekken in het gebeuren van de volgende dag.

Sabine

De volgende morgen om een uur of tien ging de rits van de tent open en stak Sabine haar hoofd naar binnen. ‘Go, ben je helemaal alleen?’ grapte ze plagerig, terwijl ze naar binnenkroop. Ze had haar kleren nog aan en zag eruit om in te bijten. Een topje zonder BH eronder, waaronder haar borsten min of meer vrij spel hadden en een liederlijk kort rokje waaronder een string die al vochtplekken vertoonde en gedeeltelijk in haar bilspleet was verdwenen. ‘Oh Jos,’ verzuchtte ze, ‘ik houd zo van je en ik ben blij dat ik weer bij je ben. De trein en de taxi konden me vanmorgen niet snel genoeg gaan’ Vanwege de warmte lag ik naakt boven op mijn slaapzak, ze kroop over me heen en kuste me liefdevol. Ze ging voor me zitten en begon langzaam haar topje uit te trekken. Wellustig duwde ze daarna haar blote borsten omhoog naar haar mond en likte haar tepels. Ze trok haar doorweekte slip uit en ging uitdagend met gekruiste benen voor me zitten. Hierdoor kroop haar toch al korte rokje omhoog en werd haar al openstaande kaalgeschoren spleet zichtbaar. Ze haalde een vinger door haar natte spleet en likte die langzaam af. ‘Dat wind je op, hè? Ook een beetje proeven, geile beer?’ Ze haalde haar nu twee vingers door haar kut, ging op haar knieën zitten en duwde haar vingers tegen m’n mond. Nadat ik met m’n lippen en tong haar vingers had afgelikt, maakte ze de sluiting van haar rokje los, boog zich voorover en begon aan een tergend langzame en intensieve pijpbeurt. De ene keer kwispelde ze met haar tong rondom mijn pisgaatje, dan weer beet ze zachtjes in de stam van mijn pik of nam ze mijn ballen een voor een in haar mond. Het was een heerlijke kwelling, want elke keer als ik bijna kwam hield ze op, kneep in de wortel van mijn penis todat ik weer was afgekoeld. ‘Klaarkomen doe je straks maar in m’n kut,’ zei ze met geile stem. Ondertussen ragde ze zelf met drie vingers in haar kut, waarvan de schaamlippen al helemaal waren opgezwollen.

Ik kreunde van genoegen en de opwinding schoot door m’n onderbuik. Sabine zag dat er een eind kwam aan mijn zelfbeheersing en schoof eindelijk haar poesje over mijn penis. Langzaam ging ze omhoog, zodanig dat mijn penis net niet uit haar vagina floepte, en zakte dan weer zodat mijn pik zo diep mogelijk in haar verdween. Tegelijkertijd kneep ze ritmisch met haar kutspieren alsof ze me leeg wilde melken. Ik voelde het zaad in m’n ballen borrelen en toen Sabine het tempo opvoerde en gilde ‘Ik koooooom’, was er voor mij ook geen houden meer aan. Met grote stralen spoot ik mijn sperma diep in haar kutje en liet Sabine zich uitgeput op me vallen. Ik streelde haar haren en kuste haar liefdevol op da halfgeopende mond. ‘Ik was gek om zo maar kwaad weg te lopen,’ zei ik tegen haar. ‘En ik was gek om zo maar met wildvreemde kerel te neuken, zonder het met jou te overleggen,’ antwoordde ze met tranen in haar ogen. ‘Hij kon er niet eens wat van, met dat kleine pikkie van hem.’ We schoten allebei in de lach en stelden vast dat de vrede weer was getekend. Ik vertelde Sabine uitgebreid van mijn escapades van de laatste dag en stelde haar voor om vandaag op te trekken met Ilona en Paul. Ook vertelde ik haar over Ingrid en dat Paul en Ilona misschien wel bereid waren om haar samen met ons in te wijden. Sabine stemde toe en verzuchtte dat ze vanwege de verhalen en de vooruitzichten alweer geil was. “Kom op,’ zei ik, ‘we gaan douchen en dan zal ik je een lekkere likbeurt geven.’ Er waren naast heren en dames douches ook gemeenschappelijke douches op de camping, en aangezien het nog relatief vroeg was, waren daar nog niet veel mensen. We doken een hoekje in en zeepten elkaar in van top tot teen, waarbij vooral aandacht werd geschonken aan borsten, billen en onze edele delen. Ik ging op mijn knieën voor haar liggen, spreidde met mijn vingers haar schaamlippen en begroef mijn tong in haar begerig grotje. Haar klitje stond al roze en glanzend overeind en toen ik deze met het puntje van m’n tong beroerde ging er een siddering van genot door haar heen. ‘Ga door, ga door,’ hijgde ze, ‘verwen mijn klitteknopje. Harder likken, toe nou, kom op. Ik wil je tong diep in me voelen.’ Ze sloeg haar benen over mijn schouders en hield zich vast aan de douchestang. Ik omvatte met beide handen haar stevige billen en trok haar zo dicht mogelijk naar me toe zodat mijn tong haar diep mogelijk penetreerde. Haar kutsappen vloeide rijkelijk en de heerlijk geile muskusachtige geur daarvan maakte me gek van opwinding. Toen ik met een vinger het sterretje van haar anus beroerde, explodeerde ze en heftig schokkend kwam ze klaar. ‘O ja, ik kom, ik koooom,’ gilde ze door de doucheruimte en het interesseerde haar niets dat iedereen kon meegenieten. Lekker tegen elkaar aangeleund lieten we nagenietend de warme stralen van de douche over ons heengaan en maakten ons helemaal schoon.

Kwartetten

Nadat we ons hadden afgedroogd en ons toiletgerei in ons tentje hadden gedropt, gingen we lekker in ons nakie ontbijten op het terras van de kantine. Heerlijke croissants met honing, baguette met kaas, koffie en jus d’orange, we namen het er lekker van. ‘Zullen we straks naar de caravan van Paul en Ilona lopen?’ vroeg ik. Sabine zei niets, maar knikte met vol geile verwachting. Bij de caravan aangekomen zagen we Paul en Ilona al lekker buiten in de zon zitten. ‘Hai,’ zei Ilona, ‘jij moet Sabine zijn. Dit is Paul en ik ben Ilona, fijn dat je er bent.’ Ze gaf Sabine een ferme zoen en mij ook. Ook Paul liet zich niet onbetuigd en gaf Sabine een ferme zoen op elke wang. ‘Ga zitten,’ zei hij, twee stoelen aanschuivend. ‘Je hebt een kaalgeschoren kutje,’ riep Ilona enthousiast, ‘dat lijkt me ook wel wat. Mag ik eens voelen?’ en zonder op antwoord te wachten betastte ze het kale poesje van Sabine. De benadering van Ilona was zo ongecompliceerd en direct dat niemand er ook maar wat vreemds in zag. Integendeel, het maakte dat Sabine en ik ons op ons gemak voelde bij Paul en Ilona alsof we elkaar al jaren kende. Terwijl we achter een lekker bakkie koffie zaten vertelde ik van mijn ontmoeting met Ingrid gisteravond, die met haar sexuele ziel onder haar armen liep. ‘Ach gut, het arme schaap,’ liet Ilona zich ontvallen. ‘En dan is ze ook nog samen op vakantie met Anneke, die helemaal geen remmingen kent. Of niet soms Paul?’ Lachend keek ze haar echtgenoot aan, die een beetje schaapachtig aan Sabine verklaarde dat hij gisterenavond heerlijk met Anneke geneukt had. ‘Nou,’ deed Sabine er een schepje bovenop, ‘mijn vechtgenoot was anders ook niet vies van die jongedame. Als zijn verhalen tenminste waar zijn, hij houdt nogal van een beetje opscheppen en aandikken,’ voegde ze er plagend aan toe.

Paul en ik deden quasi boos en grepen onze echtgenotes vast. Een stoeipartij volgde die erop uitdraaide dat Sabine bij me op schoot terechtkwam en Ilona bij Paul. We streelden en kusten elkaar en het duurde niet lang of mijn pik stond recht overeind in de bilspleet van Sabine. Aan het gezicht van Paul te zien deed zich bij hun iets vergelijkbaars voor. ‘Kom maar in me,’ zei Sabine zachtjes in m’n oor, draaide zich om en liet zich met haar benen aan weerszijden op mijn stijve penis zakken. Zachtjes begon ze te wippen en haar prachtige volle borsten dansten parmantig mee op het ritme. Ik zag uit een ooghoek dat ook Paul en Ilona een dergelijk standje hadden aangenomen. Op een gegeven moment zei Ilona tegen Sabine: ‘Ik wil ruilen, ik wil die lekkere pik van Jos nu wel eens in m’n kutje hebben, vind je dat goed?’ Sabine, die al begerige blikken had geworpen op de minder lange, maar veel dikkere leuter van Paul, stemde meteen toe. Zonder veel omhaal wisselden we van partner en werkten we naar een climax toe. ‘Ik wil je graag van achteren nemen,’ zei ik tegen Ilona, ‘dan ik dieper in je komen.’ Ilona stond op en bukte voorover, daarbij op de campingtafel steunend. Haar kut stond glinsterend open en met één beweging stootte ik mijn lul in haar. Ze kreunde van genot en begon met één hand haar klitje te stimuleren. Sabine zei tegen Paul dat ze dat standje ook wel lekker vond en leunde aan de andere kant van de campingtafel. Ik had zo een goed uitzicht op haar borsten die met sterk opgezette tepels heen en weer zwaaiden op hun stotende bewegingen. De meisjes leunden nog verder voorover en gaven elkaar in een lange geile tongzoen. De bewegingen van de meisjes werd steeds wilder en op een gegeven moment kon ik het niet meer houden en riep: ‘Ik kom klaar, ik spuit je vol, yeeeees!’ Het leek wel of ik een startsein gegeven had, want ook Ilona, Paul en Sabine kwamen nu als een sneltrein klaar. Sabine slaagde erin nog wat stralen sperma van Paul in haar mond op te vangen en gaf in een lange tongzoen Ilona er nog wat van mee. ‘Lekker,’ zeiden de twee geile meiden tegen elkaar.

‘Kom,’ zei Paul, ‘laten we naar het zwembad gaan, dan kunnen we meteen ook Ingrid opzoeken en haar vertellen dat ze vanavond van harte welkom is. We plonsden met zijn allen in het zwembad om het zweet en liefdessappen af te spoelen en zochten daarna een rustig plekje in de zon. ‘Kijk, daar ligt Ingrid,’ zei ik en wees op een rustig hoekje op de ligweide. We liepen naar haar toe en ik ging naast haar liggen. ‘Hai, Ingrid,’ zei ik tegen haar, ‘lekker aan het zonnen? Ze draaide zich om, schoof haar zonnebril op het puntje van haar neus en keek eroverheen. ‘Hallo Jos,’ antwoordde ze enthousiast, ‘kom er gezellig bijliggen. Is dat je vrouw Sabine?’ Het hele gezelschap stelde zich aan haar voor en zocht een plekje in het gras. Toen ik naast haar lag, vroeg Ingrid zachtjes aan me: ‘Heb je het nog aan je vrouw gevraagd, wat ik gisteravond tegen je zei?’ ‘Sterker nog,’antwoordde ik, ‘ik heb het aan hen alledrie gevraagd en je bent vanavond van harte welkom bij de caravan van Paul en Ilona.’ Ze verschoot van kleur en zei geschrokken: ‘Dat durf ik niet hoor, met zoveel mensen erbij!’ Sabine, die aan haar andere kant lag ving die laatste woorden op en legde geruststellend haar hand op de buik van Ingrid. ‘Maak je geen zorgen, ik was twee weken geleden ook zo preuts als wat. Inmiddels weet ik dat als de sfeer goed is de rest vanzelf komt, ook als er meer mensen aanwezig zijn.’

De rest van de middag brachten we lui bij het zwembad door. Het was duidelijk zichtbaar dat Ingrid nog niet zo lang gewend was om naakt in de zon te liggen, want je zag nog duidelijk de scheiding van haar bikinibroekje en BH. Op een gegeven moment bood Sabine aan om haar voor alle zekerheid nog even in te smeren, want de zon was nog steeds erg krachtig. Ingrid nam het aanbod graag aan en Sabine begon haar van onder naar boven zorgvuldig in te smeren. Geen plekje liet ze onbehandeld en vooral de billen van Ingrid kregen een voorkeursbehandeling. Ingrid zuchtte van genot en spreidde haar benen een beetje zodat Sabine er beter bij kon. Sabine gaf me een knipoog en commandeerde Ingrid dat ze zich moest omdraaien om ook de voorkant te laten insmeren. Sabine kan een geweldige erotische massage geven en dat was exact wat ze met Ingrid aan het doen was. Ingrid begon bij de sensuele strelingen van haar borsten, dijen en buik steeds harder te zuchten en te kreunen, zodat Paul en Ilona verwonderd opkeken. ‘Oh wat doe je dat lekker,’ verzuchtte Ingrid en spreidde haar benen zodat ze helemaal open lag voor Sabine. Haar kutje was al helemaal nat en lag te glinsteren in de zon. ‘Mmmm, wat heb jij een mooi poesje,’ lispelde Sabine en gaf er plagend een kusje op. ‘Ga door, ga door,’ hijgde Ingrid, ‘lik m’n spleet en m’n klitje. Ooooo, ‘t is zo lekker. Ik ben zo geil geworden, maak me klaar!!’ Sabine wenkte me en ik kroop met mijn hoofd tussen de dijen van Ingrid, terwijl Sabine zich met haar borsten bezighield. Met lange halen likte ik haar kutje en proefde de opwindende ziltige smaak ervan. Ik sabbelde op haar klit, die steeds verder uitstak en rolde hem tussen mijn lippen heen en weer. Het duurde niet lang of Ingrid kwam gierend klaar, daarbij een golf aan kutsappen producerend. Ik lebberde haar kutje helemaal schoon, maar toen ze vroeg om mijn pik in haar kut te stoppen, kwam Sabine tussenbeide en zei streng dat we dat maar tot vanavond moesten bewaren. Ingrid gaf haar als dank voor de heerlijke massage een lange tongzoen.

Ilona vroeg aan Sabine of ze wel eens aan bondage had gedaan. Toen Sabine ontkennend antwoordde, stelde Ilona voor om dat vanavond eens uit te proberen. ‘Het is toch geen SM, hè?’ vroeg Sabine benauwd, ‘want daar houd ik helemaal niet van.’ Paul en Ilona verzekerde haar om het hardst dat dat absoluut niet het geval was en dat er elk moment gestopt werd als Sabine dat wilde.

Sextetten

Bij het avondeten vloeide de wijn rijkelijk en werd de stemming steeds losser en erotischer. Tegen een uur of tien zei Ilona tegen Sabine: ‘Zullen we dan maar eens, meisje?’ Toch nog een beetje onzeker, knikte Sabine en gingen we met zijn allen de ruime slaapkamer van de caravan binnen. Sabine kreeg een blinddoek voor en werd op haar rug op het grote tweepersoonsbed gelegd. Met zijden sjaals werden haar handen en voeten aan de vier hoekpunten van het bed gebonden. Uit een kas haalde Ilona twee handschoenen van marterhaar en grote vogelveren. Paul en Ilona trokken ieder een handschoen aan en begonnen daarmee Sabine vanaf de voeten zacht te strelen. Ingrid en ik zaten op een zachte driepersoons zitbank aan het voeteneind toe te kijken. Iedere vierkante centimeter van Sabines huid werd gestreeld, behalve haar echte erogene zones zoals haar dijen, kutje en borsten. Aan haar bewegingen te zien werd Sabine opgewonden en ook haar tepels werden stijf. ‘Moeten we doorgaan?’ vroeg Ilona. ‘Ja, ja,’ kermde Sabine. Met grote cirkelvormige bewegingen streelde Ilona met de wanten haar borsten en streek Paul met de veren langzaam over de binnenkant van haar dijen. Haar klitje en tepels werden nog steeds angstvallige vermeden. Sabine werd nu helemaal gek van geiligheid en lag als een waanzinnige te kronkelen op het bed. Haar tepels en kutlippen waren enorm opgezwollen en haar kut glinsterde van alle sappen. ‘Ik wil een pik in me, toe nou, ik word er gek van.’

Naast me staarde Ingrid als gebiologeerd naar het hele gebeuren en was zich als een bezetene aan het vingeren. Ik ging op mijn knieën voor de bank zitten en begon haar te beffen. Ze schoof wat onderuit zodat ik er beter bij kon en kreunde van genoegen toen ik met mijn tong haar klitje beroerde. Ze streelde zelf haar borsten en trok hard aan haar tepels.

Intussen was het drietal op het bed in een volgende fase aangeland. Ilona likte nu alleen de tepels van Sabine, terwijl Paul met een veer haar kutspleet en dijen bewerkte en haar clitoris likte. Het geil drupte uit de kut van Sabine, die nu aan de lopende band orgasmes kreeg. ‘En sletje,’ voegde Ilona haar toe, ‘wil je nu wel de lekkere paal van Paul in je kut?’ Het leek alsof de geile taal van Ilona Sabine nog hitsiger maakte. ‘Ja, alsjeblieft, ik houd het niet meer, stop hem erin, toe! Ilona maakte de handen en voeten van Sabine los en beval haar om zich om te draaien en voorovergebogen op haar knieën te gaan zitten. Daarna maakte ze de zijden sjaals weer vast. ‘Voordat Paul je vastnagelt aan zijn pik, mag je eerst mij verwennen, dame,’ sprak Ilona streng en ging op haar rug voor Ilona liggen. ‘Lik mijn poesje.’ Omdat Sabine nog steeds geblinddoekt was, duurde het even voordat ze met haar tong de spleet van Ilona had gevonden, maar toen ze eenmaal in de goede richting was kweet ze zich met enthousiasme van haar taak. Paul likte nog steeds met lange halen haar kut vanaf haar genotsknobbeltje tot aan haar anus. Ik kon vanaf onze positie zien dat haar schaamlippen enorm waren opgezwollen en dat haar poesje glinsterend wagenwijd openstond. De twee dames kreunde nu in duet de hele zaak bij elkaar en ook Ingrid liet zich niet onbetuigd. ‘Jos, ik wil ook achterlangs genomen worden, wil je dat doen?’ Mijn paal was van het hele geile tafereel snoei- en snoeihard geworden en ik hunkerde zelf nu ook naar een ontlading. Ingrid ging op haar knieën in de bank zitten met haar volronde billen met de lokkende spelonk ertussen naar me toe en voorzichtig bracht ik mijn eikel voor de ingang van haar liefdesgrotje. Ze was minder nauw dan ik gedacht had en mijn hele pik ging er moeiteloos in. ‘Oh yes, dieper, dieper. Wat lekker is dit, waarom ben ik jullie niet eerder tegengekomen?’ Elke keer als ik in haar stootte, ramde ze met haar billen naar achteren om mijn pik zo diep mogelijk in haar te krijgen. Paul volgde ons voorbeeld en bracht zijn dikke paal voor de kutopening van Sabine. Plagend haalde hij zijn penis een paar keer over het haar klitje, waarop ze voor de zoveelste maal gierend klaarkwam. Langzaam drukte hij zijn eikel in haar spleet en haast huilend van geiligheid duwde ook Sabine haar kont zo ver mogelijk naar achteren. Paul en ik begonnen nu in hetzelfde tempo de meiden te neuken. Onze ballen kletsten tegen hun klitjes aan en de meisjes betuigden in koor dat ze het harder wilden en dieper en sneller en …. Met een luide kreet kwam Ingrid weer klaar en melkte met haar kutspieren mijn pik.

‘Ik houd het niet meer, schatje,’ kreunde ik en met een brul loosde ik mijn zaad in haar brandende kut. Vanuit mijn ooghoeken zag ik dat Paul ook zijn hoogtepunt had bereikt en uitgeput over Sabine heen lag. Ilona wenkte Ingrid en zei tot Sabine: ‘Nu mag je de kut van Ingrid ook schoonlikken, sletje van me, want je man heeft die tot aan de rand met zijn sperma gevuld.’ Ingrid nam de plaats van Ilona in en Sabine begon met plezier aan het schoonmaakwerk, waarbij Ingrid nogmaals klaarkwam toen Sabine op haar nu zeer gevoelige klit begon te zuigen. ‘Nu heb ik die lekkere paal van jou nog niet gehad,’ zei Ilona schalks en begon me zo geraffineerd te pijpen dat in no time mijn pik weer op oorlogssterkte was. Op dat moment ging de deur van de caravan open en kwam Anneke, de vriendin van Ingrid, binnen. ‘Paul, heb jij toevallig Ingrid gez…’ Haar mond viel open van verbazing bij de aanblik van het geile tafereel. Ilona, die me op de bank aan het pijpen was, Sabine die, geblinddoekt en nog steeds op bed vastgebonden, de kut van Ingrid leeglebberde en Paul die met de slierten sperma en kutsappen van Sabine nog aan zijn lul nog nagenietend op de rand van het bed zat. ‘Wat is hier aan de hand? Zeg, Ingrid, doe jij stiekem mee aan een sex-orgie waar ik niets van afweet? En ik maar denken dat je zo preuts bent.’ ‘Klets niet zo,’ zei Ilona, terwijl ze even mijn pik uit haar mond haalde. ‘Maak je maar eens nuttig door Paul weer aan een erectie te helpen, want ik wil straks twee pikken in me hebben.’

Hoewel ik de afgelopen weken al veel sexuele uitspattingen had meegemaakt, sloeg de ongecompliceerde manier van doen van Ilona alles. Ze sprak net zo gemakkelijk over sex als over het weer en kennelijk was niets voor haar taboe. Anneke was natuurlijk wel in om mee te doen en ontfermde zich over Pauls nog slappe penis. ‘Mmmm, dat smaakt naar meer,’ zei ze, genietend zijn besmeurde penis aflikkend. Eén voor één nam ze zijn ballen in de mond en trok met haar hand het velletje om zijn eikel op en neer. Door deze behandeling stak zijn penis al gauw weer fier in de lucht. Ingrid was inmiddels uitgeteld, had Sabine losgemaakt en ze lagen in elkaars armen nog na te genieten. Vooral emotioneel hadden ze allebei vanavond veel meegemaakt, Sabine door de onderworpen positie met de sexuele plagerijen en Ingrid door het feit dat ze voor het eerst in haar leven zulke diep doorleefde orgasmes had gekregen.

Ilona nam nu het heft in handen en sommeerde Paul op zijn rug op bed te gaan liggen. Opgewonden schoof Ilona haar kut over de dikke penis van Mark. Anneke smeerde wat crème op mijn gezwollen pik en het kontrozetje van Ilona en leidde mijn penis in de anus van Ilona. Het voelde lekker strak aan en langzaam verdween mijn hele stam erin. Door de dunne scheidingswand voelde ik de lul van Paul en mijn pik werd daardoor zo mogelijk nog stijver. Voorzichtig begon Sabine te bewegen en onze pikken schoven simultaan in en uit haar. Anneke kuste haar zachtjes en streelde haar borsten en tepels en stond zichzelf met haar andere hand te vingeren. De orgasmes van Ilona kwamen nu in golven en we dropen allemaal van het zweet en haar geile sappen. ‘Jongens, nu moeten jullie in me klaar komen, spuit mijn kut en kont helemaal vol’ hijgde Ilona. Paul en ik verhoogden nu het tempo en al brullend storten wij ons zaad in haar. Ilona liet zich uitgeput op bed vallen en Anneke, die helemaal door de dolle was heengeraakt, dook tussen haar benen om haar helemaal schoon te likken. Paul ging naast haar liggen en knuffelde haar zachtjes. ‘Tjonge,’ zei Ilona, ‘wat was dat lekker, zo goed is het nog nooit geweest.’

Nadat we allemaal weer op adem waren gekomen, schoten we met zijn allen onder de gemeenschappelijke douches en dronken daarna bij de caravan van Paul en Ilona nog een lekker glas wijn. Het was inmiddels twee uur ‘s nachts en we vonden het tijd om terug te keren naar onze eigen tent. ‘Zien we jullie morgen nog?’ vroeg Ilona hoopvol. ‘Ik denk dat we morgen weer opbreken en terug gaan naar onze eigen camping,’ zei ik. ‘Onze huwelijksreis zit er eigenlijk op.’ ‘Laten we dan in ieder geval adressen uitwisselen,’ zei Paul, ‘voor het geval we nog eens zo’n lekkere swinger party willen hebben.’ Toen we uitgebreid afscheid hadden genomen met veel gezoen en geknuffel en Sabine en ik richting onze tent liepen, kwam Ingrid achter ons aan. ‘Mag ik met jullie mee? vroeg ze. ‘Ik voel me zo lekker en bevrijd en ik heb eigenlijk geen zin om met Anneke naar onze caravan te gaan. Bovendien ben ik, geloof ik, een beetje verliefd op jullie. Maar dat vinden jullie natuurlijk raar van me.’ ‘Helemaal niet lieverd,’ zei Sabine, ‘ik weet precies hoe je je voelt. Ik had precies hetzelfde gevoel toen ik twee weken geleden alle sexuele remmingen van me afgooide. Kom maar gezellig bij ons slapen, tenminste als Jos het ook goed vindt.’ Sabine keek me met een glimlachje aan. ‘Natuurlijk vind ik dat goed,’ antwoordde ik, ‘op één voorwaarde: we gaan gewoon slapen!’ ‘Natuurlijk,’ zei Ingrid haastig, ‘ik ben ook veel te moe om nog wat anders te doen. Met de dames aan weerszijden en mijn handen op elk van hun welgevormde billen liepen we verder naar ons tentje en je kunt je voorstellen dat ik de koning te rijk was. Omdat het nog steeds erg warm was konden we gewoon op de slaapzakken liggen en met Ingrid in ons midden vielen we al snel in slaap.

Afscheid

Ik werd de volgende morgen wakker door een zacht gekreun. Ik deed m’n ogen open, ging rechtop zitten en keek om me heen. Tot mijn grote verbazing zag ik Ingrid en Sabine elkaar in standje 69 verwennen. Mijn ochtend erectie werd zo mogelijk nog stijver, maar ik hield me stil en keek toe. Ingrid lag op Sabine en ik keek tegen haar volle billen en openstaande poesje aan. Sabine had haar hoofd zowat helemaal begraven tussen de twee billen en likte vol overtuiging haar klitje. ‘Goed zo, lieverd,’ zei ze tegen Ingrid, ‘je doet het fantastisch. Maak van je tong een klein pikkie en steek hem er diep bij me in. Nnnngg, ja zo.’ Ingrid kreunde wat terug. Haar haren lagen als een waaier uitgespreid tussen de benen van Sabine en haar stevige appelvormige borsten bewogen ritmisch heen en weer. Behalve haar tong om de clitoris van Ingrid te stimuleren, gebruikte Sabine ook haar vingers om haar vaginaal te doen klaarkomen.

Na een tijdje zag Sabine dat ik wakker was geworden, knipoogde en wees eerst op mijn gespannen paal en daarna op het wijd openstaande kutje van Ingrid. Ik knikte, zette mijn knieën aan weerszijden van het hoofd van Sabine en drukte voorzichtig mijn penis in het kutje van Ingrid. ‘Oh ja, lekker, een lekkere dikke paal in m’n kut en een tong over m’n klit, ik houd het niet lang.’ Ik hield een rustig tempo aan, maar toen Sabine mijn paal en ballen begon te likken elke keer dat ik uit Ingrid terugtrok begon het snel in me te borrelen. Ingrid voelde dat kennelijk aan, want ze voerde het tempo op en zei: ‘Jos, ik wil dat je in m’n mond klaarkomt. Ik wil je zaad als ontbijt.’ Door de dubbele stimulans van zowel Sabine als mij kwam Ingrid als een sneltrein klaar. Ze draaide zich om en nam mijn eikel in haar mond, terwijl Sabine de rest van mijn pik voor haar rekening nam. Met haar tong kwispelde Ingrid over mijn pisgaatje en zoog haar wangen hol. ‘Ik koooom,’ kreunde ik en met grote stralen spoot ik in haar mond. Het was zoveel dat ze het niet eens allemaal tegelijk kon doorslikken en geil liet ze een straaltje in de geopende mond van Sabine lopen en gaf haar een natte tongzoen, zodat ze allebei van mijn sperma konden genieten.

‘Wow,’ zei ik hijgend, ‘dat is nog eens lekker wakker worden. Toch moeten jullie allebei een beetje bi zijn, anders zouden jullie het niet zo lekker vinden met z’n tweeën.’ ‘Dat kan wel zijn,’ zei Sabine, ‘maar ik geef toch verreweg de voorkeur aan een lekkere pik, wat jij Ingrid?’ Ik verwende de dames nog even door een lekkere likbeurt, maar tot enig vuurwerk kwam het niet meer. Met zijn drieën ontbeten we daarna op het terras van het campingrestaurant en Ingrid hielp ons nog even met het afbreken van ons koepeltentje en het inpakken van de weinige spullen die we door dit overhaaste intermezzo bij ons hadden. ‘Zie ik jullie nog eens terug?’ vroeg ze met tranen in de ogen toen we definitief afscheid van elkaar namen. ‘Jullie zijn me zo vertrouwd geworden in die korte tijd en ik ben zoveel van jullie gaan houden, dat ik het naar zou vinden nooit meer wat van elkaar te horen.’ Sabine antwoordde: ‘We hebben elkaars adressen en ik beloof je dat als we terug zijn in Nederland dat ik contact met je opneem.’

Na toch wat onwennig wat kleren aangeschoten te hebben, stapten we in de auto en nagewuifd door Ingrid reden we weer richting St. Tropez. ‘Ik ben blij dat je gekomen bent,’ zei ik tegen Sabine. ‘Laten we afspreken dat we om dit soort dingen geen ruzie meer zullen maken.’ ‘Ik ben het roerend met je eens, maar ik zal niet gauw meer de domme fout maken om zonder overleg met een wildvreemde het bed in te duiken.’ Met een gepassioneerde kus, die ons bijna van de weg af deed raken, besloten we deze episode.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen