Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Wat er aan voorafging: Het pasgetrouwde stel Jos en Sabine zijn meegeweest op een boottocht op de Middellandse Zee en hebben aan boord en op een eiland diverse sexuele avonturen beleefd. Daarna zijn ze met hun nieuwe vrienden naar een parenclub geweest, waarna ze afscheid hebben genomen en terugkeren naar hun camping. Op de camping hebben ze lekker geswingd met een Hollands stelletje, maar zijn daarbij geobserveerd door Ellen.

Kennismaking met Ellen

Na de heerlijke dagen met Guus en Hanneke dachten we dat we een wat rustiger periode zouden krijgen, maar niets was minder waar.

Ik was boodschappen wezen doen in het dorp, terwijl Sabine de tent zou opruimen, slaapzakken luchten enzovoort. Toen ik terugkwam, we de boodschappen hadden weggeruimd en achter een kopje koffie zaten vertelde Sabine van het bezoek dat ze die morgen had gehad. Ze vertelde:

Ik was binnen in de tent bezig toen ik een vrouwenstem bij de ingang van de tent hoorde. ‘Hallooooo, is er iemand thuis?’ Ik liep naar buiten en zag daar een jonge vrouw van ongeveer 20 jaar staan, gekleed in een net decent gesloten zwempak. Ik kende haar van gezicht, ze stond met haar man of vriend ook op de camping. Toen ze me zag zei ze: ‘Daaag, ik heet Ellen, neem me niet kwalijk dat ik zo kom binnenvallen, maar ik zag uw man vertrekken en ik zag mijn kans schoon om u even alleen te spreken.’ Ik werd natuurlijk heel nieuwsgierig en vroeg haar te gaan zitten en te vertellen waarover ze me dan zo graag alleen wilde spreken.

Nadat ik had gezegd hoe ik heette en had voorgesteld om maar te jij-en en te jou-en stak ze van wal. Ze vertelde dat ze met haar vriend Erik ook op de camping stond. Ze kenden elkaar nu een paar maanden en waren erg verliefd op elkaar waren. Het probleem was dat de sex een beetje teleurstellend was. ‘Weet je,’ zei ze, ‘hij kent maar één standje en het is erin en eruit, klaar is Kees.’ ‘Maar waarom kom je in vredesnaam bij mij met dat probleem?’ Ellen kleurde een beetje en zei schuchter: ‘Toevallig kwam ik eergisteren langs het weggetje hierboven en toen zag ik jullie op het strand bezig met dat andere stel dat nu weg is. Ik heb genoten van de manier waarop jullie zo vrij met elkaar bezig waren en toen dacht ik: “Zij weet misschien met haar ervaring wel raad.” Ik had niet eerder de gelegenheid om deze kant op te komen want ik wil niet dat Erik het weet en hij is nu een eindje fietsen.’

Ik vroeg haar of ze wel eens met elkaar over dit probleem gesproken hadden. ‘Jawel,’ zei Ellen, ‘maar hij neemt het van mij niet aan. Hij denkt dat hij een geweldige minnaar is, alleen al omdat hij een geweldige grote penis heeft.’ Ik vroeg haar hoe groot zijn penis dan was. ‘Ik heb het nooit exact opgemeten, maar ik denk dat hij in stijve toestand zeker 20 centimeter lang is en zo dik als een komkommer.’ Ik vroeg haar of ze wel eens geprobeerd had Erik te verleiden met sexy kleding, lingerie of badkleding. Ik zei tegen haar dat bijvoorbeeld het badpak dat ze aanhad absoluut niet aantrekkelijk was en dat dat ook niet uitnodigde om ‘werk’ van haar te maken. Ze antwoordde: ‘Tja, daar heb ik eigenlijk nog nooit over nagedacht. Maar wat moet ik dan aantrekken en wat moet ik dan doen?’

Ze keek zo hulpeloos en ontwapenend dat ik toen tegen haar heb gezegd dat ik het met jou zou bespreken en dat we wel een plannetje zouden maken. Ik heb al nagedacht en weet je wat we gaan doen? Eerst ga ik morgen met haar leuke kleren en zo kopen, die we dan hier voor jou showen en tegelijkertijd leren we haar dan wat verleidingskunsten. Daarna ga ik die Erik verleiden en hem proberen wat op te voeden in het sexueel omgaan met vrouwen. Hoe lijkt je dat?

Na het bovenstaand relaas van Sabine kon ik eigenlijk alleen maar instemmen met het plan. Mijn enige zorg was waar ik in het plaatje paste, want ik voelde er niet veel voor om werkeloos aan de kant te moeten staan. Sabine zou er wel voor zorgen dat ze met die grote lul van Erik aan haar trekken zou komen. Sabine zei: ‘Daar hoef je je volgens mij niet ongerust over te maken, dat komt vanzelf wel. Bovendien is het een brok van een meid, helemaal jou type en volgens mij absoluut niet eenkennig.’ Zo gezegd en zo gedaan. Diezelfde avond nog besprak Sabine het plan met Ellen in het geheim op de damestoiletten en zij ging helemaal akkoord. De volgende dag konden ze rustig gaan winkelen, want Erik had een vistocht en zou de hele dag wegblijven.

Verleidingskunsten

De volgende dag om een uur of twee kwamen Sabine en Ellen met tassen vol uit de stad terug. Ellen was inderdaad een stuk met lang bruin krullend haar. We stelden ons voor en ze gaf me spontaan een zoen en zei: ‘Ik vind het toch zo geweldig van jullie dat je wilt helpen!’ Sabine zei: ‘Nou Jos, bereid je alvast maar voor op een opwindende modeshow.’ De dames doken met hun tassen de tent in en ik installeerde me comfortabel met een pilsje onder handbereik.

Na een hoop gegiechel, gingen eindelijk de tentflappen open en kwam Ellen naar buiten. Ze was gekleed in een ontzettend kort zwart rokje met daarop een wit overhemd waarvan alle knopen open waren en de slippen nonchalant over haar buik waren vastgeknoopt.

‘Regel één van het verleiden,’ zei Sabine, ‘is om je vrouwelijkheden net niet te laten zien. De man moet bijna alles kunnen zien, maar er moet iets verborgen blijven zodat zijn fantasie op hol kan slaan.’ Ze deed bij Ellen voor wat het effect was als ze zich bukte met haar achterwerk naar het publiek – ik dus. Ik zag onder het rokje een piepklein tangaslipje dat haar billen bijna bloot liet. Daarna liet Sabine haar met het gezicht naar mij toe vooroverbuigen. Ik keek nu diep in haar decolleté en zag haar witkanten BH, die haar borsten tegen elkaar aandrukten, waardoor er een diepe spleet ontstond. ‘Het effect wordt volgens mij alleen maar groter als ze haar BH uitdoet,’ zei ik. Toen Sabine dat beaamde trok ze zonder enige gêne haar overhemd uit en deed haar BH af. Twee prachtige stevige appelvormige borsten sprongen me tegemoet en ze waren ook al door de zon lekker gekleurd. ‘Die hebben al aardig wat zon gezien,’ zei ik waarderend. ‘Ja,’antwoordde Ellen, ‘ik lig achter in onze tuin wel eens topless als ik zeker weet dat niemand me ziet.’ Ze trok het overhemd weer aan en toen ze nu vooroverboog zag je de rondingen van haar borsten, die nu lekker vrij hingen. Door de strelingen van de stof op de naakte huid richtten haar tepels zich op en waren nu goed zichtbaar. In mijn short begon zich nu ook wat te roeren. Sabine fluisterde Ellen wat in het oor en ze begonnen allebei te giechelen.

Het volgende wat Ellen showde was een diep uitgesneden, kort rose zomerjurkje dat alleen met twee spaghettibandjes werd vastgehouden.

Ze had haar BH maar uitgelaten en het leek of haar borsten er zo uit konden vallen. Ze ging tegenover me zitten en spreidde haar benen, zodat het jurkje steeds verder omhoog kroop. Ik zag haar volle dijen en een glimp van haar roze slip. Ze zakte nog iets verder onderuit en ik keek haar nu recht in het kruis. Het slipje was tussen haar schaamlippen gekropen en als ik me niet vergiste was Ellen daar ook al behoorlijk nat geworden. Ze strekte zich in de stoel wellustig uit en haar stevige borsten en tepels priemden door de dunne stof van het jurkje heen en lieten weinig aan de verbeelding over. ‘Nou, als dit niet werkt bij Erik dan is er iets behoorlijk met hem mis,’ zei ik tegen haar. Tevreden lachend stapte Ellen met een uitdagend draaiend kontje weer de tent in om zich in weer iets anders te hullen.

‘Nu komt de klap op de vuurpijl,’ kondigde Sabine aan. ‘Tadaaaa, een setje voor de zwoele avonden.’ Ellen stapte de tent uit, gekleed in een doorzichtige witte babydoll met bijbehorend kanten vlinderslipje. ‘Je ziet er uit om op te eten,’ zei ik tegen haar en mijn pik stond ondertussen als een vlaggenmast overeind. Terwijl Ellen de tent weer inging om alle kleding weer op te ruimen, kwam Sabine bij me zitten. ‘Nou wat denk je?’ vroeg ze. ‘Hebben we een goede keus gemaakt?’ ‘Geweldig,’ antwoordde ik haar. ‘Kijk maar eens naar het effect’ en ik wees op de dikke bobbel in mijn short. Sabine ging op haar knieën tussen mijn benen zitten en trok mijn short naar beneden. ‘Hé, wat doe je?’ siste ik tegen haar. ‘Straks komt Ellen naar buiten!’ Sabine zei: ‘Dat is een onderdeel van mijn plan en ik wil dat jij haar straks laat zien hoe je een meisje verwend.’ Ze begon mijn paal te likken en nam af en toe de teelballen één voor één in haar mond. Met haar tong prikkelde ze mijn pisgaatje en nam vervolgens mijn hele staaf in haar mond. Ik liet me ontspannen achterover in mijn stoel zakken en bedacht me hoe binnen een paar dagen Sabine was veranderd van een preuts meisje in een vrouw die hunkerde naar sex.

Ik zag uit mijn ooghoek Ellen uit de tent komen, gekleed in een topje met een bikinibroekje. Ze stond stokstijf stil en keek met grote ogen naar Sabine, die met holle wangen mij naar een hoogtepunt joeg. Ik woelde door haar haren en kreunde: ‘O, wat lekker, ik kom klaar!’ Sabine liet mijn pik ontsnappen en ging er met haar mond een paar centimeter voor hangen. Met haar vingers stimuleerde ze mijn balzak en kontgaatje en met een wilde kreet kwam ik klaar. Het zaad spoot in een straal vooruit en Sabine ving zoveel mogelijk op in haar mond. Ik begreep dat ze mijn spuitende pik voor het effect aan Ellen had laten zien en ook dat zaad absoluut niet vies is. Als in trance stond Ellen nog voor de tent, maar ze had inmiddels wel haar hand in haar bikinibroekje.

Nadat Sabine al het zaad op en om mijn penis had opgelikt, stond ze op en en liep naar Ellen. ‘Kijk liefje, dit is één van de manieren om een man te plezieren. Heb je dit zo bij Erik wel eens gedaan?’ Ze schudde met haar hoofd en zei: ‘Ik had er wel eens van gehoord, maar ik wist niet dat het zo opwindend kon zijn. Alleen al door er naar te kijken wordt ik al helemaal geil.’ Ze kwamen aan tafel zitten en ik schonk wat wijn in voor de dames. Ik had gezien dat Sabine ook behoorlijk opgewonden was geraakt, want ze zat voortdurend met haar hand in het kruis van haar short en haar tepels stonden behoorlijk stijf. Ik zei tegen Ellen: ‘Het wordt nu tijd dat je ziet hoe een man een vrouw kan verwennen.’ Ik zette de stoel van Sabine in ligstand en trok haar short uit. Het tangaslipje dat ze er onder aan had, liet ik voorlopig nog even zitten. Ik begon haar hele lichaam van onder tot boven met mijn tong te bewerken, beginnend met haar tenen. Ik sloeg bewust in eerste instantie alle erogene zônes over. Haar overhemdbloes deed ik knoopje voor knoopje open totdat haar volle borsten in volle pracht voor me lagen. Nog steeds had ik haar kruis en borsten nog niet aangeraakt.

Sabine kreunde: ‘O Jos, plaag me niet zo!’ Ik likte nu met grote cirkels haar borsten tot ik uitkwam bij haar tepels, die ik tussen mijn lippen nam en er zachtjes aan trok en knabbelde. Langzaam daalde ik via haar navel af naar haar schaamstreek. Met mijn tong likte ik langs de rand van haar broekje en drukte zachtjes door de stof heen op haar klitje. Ze was intussen kletsnat tussen haar benen en schokte onbeheerst als ik haar klitje aanraakte. Ik stroopte haar kletsnatte slipje naar beneden en bereidwillig wipte ze met haar kontje omhoog. Als vanzelf spreidde ze haar benen en toonde volledig haar in brand staande kut. Haar roze klitje lag uitdagend te glinsteren en met lange halen van mijn tong begon ik haar nu daar te likken. ‘Mmmm, wat doe je dat toch lekker,’ kreunde ze, terwijl ze haar tepels tussen haar vingers rolde en nog harder maakte. Ik krulde mijn tong op tot een mini-pikje en penetreerde haar daarmee zo diep mogelijk. Sabine begon steeds wildere bewegingen te maken met haar onderlijf en toen ik haar klitje in mijn mond nam en tussen mijn lippen heen en weer rolde, explodeerde ze in een gierend orgasme. Ze had de tranen in de ogen, liefdevol kuste ik haar op de mond en drongen onze tongen bij elkaar naar binnen. ‘Dat was heerlijk schat. Dank je wel.’

Ellen had haar slipje naar beneden getrokken en lag zich wild te vingeren. Ze had drie vingers in haar kut gestoken en ragde deze wild heen en weer. Sabine liep naar haar toe en zei zachtjes: ‘Waarom laat je je net zoals mij niet door Jos verwennen? Hij wil dat graag doen, nietwaar Jos?’ Ik beaamde dat volmondig en knielde tussen haar gespreide benen. Langzaam begon ik de binnenkant van haar dijen te kussen en likte met grote halen door haar drijfnatte spleet. Sabine had Ellens topje uitgetrokken en sabbelde op haar tepels. Ik kende Ellens ‘plekjes’ natuurlijk nog niet, dus ik probeerde of een een paar vingers in haar kutje en gelijktijdig prikkelen van haar klitje met mijn tong haar opwinding zou doen stijgen. Je mag wel zeggen dat het ‘bingo’ was. Ze kermde het uit van genot en toen ik haar G-plekje met mijn vingers vond was het hek van de dam. Ze stootte furieus met haar bekken tegen mijn hand alsof ze mijn vingers in haar keel wilde krijgen en bleef kermen van uitzinnig genot. Sabine had nu beide tepels tussen duim en wijsvinger en kneep er hard in. ‘Ja, ja, harder,’ kermde Ellen, ‘trek eraan, maak ze hard en lang!’ Nadat Sabine en ik zo een paar minuten met haar bezig waren geweest kwam ze gierend tot een orgasme en viel daarna zo slap als een vaatdoek in haar stoel terug. ‘Ik geloof dat dit mijn eerste echte orgasme geweest is,’ zei ze toen ze weer een beetje bij haar positieven was gekomen. ‘Bedoel je, dat je zoiets nog niet eerder hebt ervaren, ook niet met die dikke paal van Erik?’ vroeg Sabine verbaasd. ‘Nee,’ zei Ellen, ‘ik werd wel altijd nat en dacht dan dat ik was klaargekomen, maar zoiets als dit…..nee, dat heb ik nog niet eerder gehad.’

‘Nou, dan mag er inderdaad nog wel wat gebeuren aan jullie sexopvoeding,’ zei Sabine. ‘Oké, dit is het plan, luister.’ Sabine ontvouwde haar plan dat er op neer kwam dat ze zou proberen Erik op ons strandje te verleiden en hem vervolgens te leren hoe hij een vrouw moest verwennen. Ellen moest hem natuurlijk de volgende dag meetronen naar het strandje en dan na verloop van tjd met een smoesje weggaan, zodat Sabine rustig haar gang kon gaan met Erik. ‘En ik dan?’ vroeg ik quasi-verontwaardigd. ‘Jij moet Ellen maar even gastvrijheid verlenen totdat Erik en ik klaar zijn en dan komen jullie er maar gezellig weer bij,’ antwoordde Sabine. Onder het genot van een wijntje bespraken nog wat details en waren zeer benieuwd wat de volgende dag brengen zou.

Erik verleid

Rond een uur of tien de volgende morgen vertrok Sabine naar het strand, gekleed in een zeer kort, strak rose zomerjurkje met daaronder alleen een tangaslipje. Ze daagde me nog even uit door het jurkje op te schorten tot boven haar borsten en te vragen: ‘Zie ik er zo verleidelijk genoeg uit?’ Ik antwoordde: ‘Nu moet je opschieten, want anders rand ik je hier ter plekke aan!’ Ze stak haar tong uit en liep richting strand, waar ik Erik en Ellen al zag liggen.

Sabine liep voorbij Erik en Ellen en spreidde op een afstand van ongeveer 5 meter van Erik haar badlaken uit. Ze bukte zich daarbij voorover zodat haar billen en het roze slipje volledig zichtbaar waren. Ze ging op haar rug liggen zodanig dat Erik vooral haar benen en kruis goed kon zien. Tergend langzaam trok ze het jurkje naar boven tot aan haar borsten. Met lome gebaren begon ze haar buik te strelen en af en toe verdween haar hand tussen haar dijen. Ik zag dat Ellen overeind kwam, iets tegen Erik mompelde en mijn kant opliep. Erik reageerde maar half, want hij was als gebiologeerd door de vertoning van Sabine. Sabine spreidde nu een beetje haar benen en wreef met haar rechterhand over haar kruis en met haar linkerhand over haar borsten, die nog steeds een beetje verborgen zaten onder haar jurk. Ze keek steels om haar heen, alsof ze wilde controleren dat er niemand naar haar keek en trok toen haar jurk over haar hoofd uit. Haar stevige borsten floepten onder de jurk uit en ik zag dat haar tepels al hard vooruit staken. Ze pakte de fles zonnebrandcreme en smeerde haar benen in, waardoor haar borsten af en toe prachtig heen- en weer schommelden. Ze ging weer op haar rug liggen, goot een flinke straal creme tussen haar borsten en begon zich sensueel in te smeren. Haar borsten en buik kregen een uitgebreide behandeling en ze daalde ook af naar haar kutje. Ze trok haar broekje een beetje opzij en masseerde haar klitje. Ik keek naar Erik en zag dat hij inmiddels een gigantische paal in zijn zwembroek had.

Sabine ging rechtop zitten en vroeg kennelijk aan Erik of hij haar rug wilde insmeren. Erik wilde maar al te graag, gezien de snelheid waarmee hij op haar toeliep! Sabine deed net of ze nog nooit van Erik had gehoord en gaf hem een hand. Onwennig schudde Erik haar hand en stamelde zijn naam. Sabine ging op haar buik liggen en Erik begon haar in te smeren, eerst de achterkant van haar benen en naarna haar rug en schouders. Hij waagde het zelfs af en toe de zijkant van haar borsten te masseren. Sabine zei iets tot Erik en met een vuurrode kop trok hij het broekje van Sabine naar beneden en begon haar billen in te masseren met de zonnebrandcreme. Sabine spreidde haar benen en gehoorzaam smeerde Erik ook de binnenkant van haar dijen in. Sabine draaide zich om, ging zitten en sloeg haar armen om zijn nek. Ik zag dat zij hem een lange tongzoen gaf en hem daarna iets in het oor fluisterde. Erik trok zijn zwembroek uit en zijn inderdaad grote paal stond fier overeind en zwiepte tegen zijn buik. Hij maakte aanstalten om zijn pik in het kutje van Sabine te steken, maar zij hield hem tegen. Het verdere relaas wordt hier opgetekend uit de mond van Sabine zelf.

‘Ho, ho mannetje,’ zei ik, ‘niet zo vlug. Ik wil eerst wel eens door je tong verwend worden.’ Erik kroop gehoorzaam met zijn hoofd tussen mijn benen en ik spreidde mijn benen zo veel mogelijk en legde ze op de schouders van Erik. Zijn tong was een beetje ruw en met lange halen likte hij me vanaf mijn anus tot aan mijn clitoris. Hij begon cirkeltjes te draaien om mijn klitje en ik werd kletsnat en voelde mijn eigen geil tussen m’n billen lopen. ‘Volgens mij heb je dit vaker gedaan,’ hijgde ik. ‘Nee hoor,’ antwoordde Erik, ‘ik wist helemaal niet dat vrouwen dit lekker vinden, tenminste Ellen heeft het me nog nooit gevraagd.’ Hij kroop met zijn handen over haar buik naar haar borsten en begon ze te strelen. De sidderingen liepen me over het lijf en ik kreeg een geweldig orgasme, waarbij ik mijn lijf bijna spastisch in een boog omhoog gooide om zijn tong om dat moment zo diep mogelijk in mijn kut te krijgen.

‘Ga eens staan,’ zei ik een beetje commanderend tegen Erik, ‘dan zal ik jou eens verwennen.’ Zijn pik stond als een vlaggenmast recht overeind en ik begon zijn ballen te likken en één voor één nam ik ze in mijn mond. Tegelijkertijd omvatte met mijn hand zijn dikke stam en schoof ik zijn voorhuid heen en weer. Hij kreunde en zei: ‘Als je zo door gaat, kom ik klaar als een straaljager.’ Zijn dikke paal wond me vreselijk op en ik nam hem zo ver als mogelijk in mijn mond, terwijl ik met mijn hand zijn zak en ballen bleef stimuleren. Plagend ging ik de ene keer met mijn tong over zijn pisgaatje, dan weer likte ik aan de geribbelde stam of nam het hele gevaarte in mijn mond. Het duurde niet lang of hij explodeerde en spoot een vloedgolf zaad in mijn mond. Het was zoveel dat ik het niet in een keer kon doorslikken en een gedeelte druppelde op mijn borsten. Ik ging op mijn rug liggen en zei tegen Erik dat hij nu wel mijn borsten moest schoonlikken. Hij kweet zich zorgvuldig van zijn taak en ik voelde me door de voortdurende stimulans van mijn borsten en tepels weer enorm geil worden. Ook Erik kwam weer op temperatuur, te oordelen aan de stand van zijn pik. Hitsig zei ik tegen hem: ‘Ik wil dat je me van achteren neemt.’ Ik ging op handen en knieën zitten en stak mijn kont uitdagend omhoog. Voorzichtig drukte Erik zijn dikke leuter in mijn weer kletsnatte kut. ‘Ik ben niet van suiker, hoor,’ zei ik tegen hem, ‘druk maar door. Ik wil hem helemaal voelen.’ Hij ragde nu in hoog tempo met zijn keihare pik in mijn kut en kneedde ondertussen mijn borsten. ‘Ik wist niet dat dit zo’n lekker standje was,’ hijgde hij. ‘Ga maar op je rug liggen, dan weet ik nog wel een ander lekker standje,’ zei ik tegen hem. Ik spietste me op zijn paal met mijn rug naar hem toe en begon hem te berijden. Als ik voelde dat hij bijna klaarkwam, hield ik op met op en neer te bewegen en zat dan even doodstil met zijn pik zo diep mogelijk in me. Na verloop van tijd hield hij het niet meer uit: ‘Alsjeblieft, laat me klaarkomen!’. Ik besloot hem zijn zin te geven, want ik zat zelf ook tegen een hoogtepunt aan. Ik boog wat achterover zodat hij mijn borsten en tepels kon strelen en wipte nu in hoog tempo op en neer. ‘Ik kooooom,’ schreeuwde hij en gelijktijdig voelde ik ook mijn orgasme door m’n lijf schieten.

Tot zover het relaas van Sabine. Intussen was Ellen naast me komen zitten om de verrichtingen van Sabine en Erik op het strand gade te slaan. ‘Tjesus, wat een geile bedoening,’ zei ze en zat met haar hand voortdurend onder haar rokje. ‘Jos,’ hoorde ik ineens Ellen naast me met zachte stem zeggen, ‘wil je me net zo neuken als Erik nu met jouw vrouw doet, alsjeblieft?’ Ik keek opzij en zag dat ze zich op haar rokje na helemaal had uitgekleed en op haar knieën zat.

Ze keek me smekend aan en zat met een vinger in haar kut. ‘Ik ben zo vreselijk nat en geil, ik kan hier niet meer tegen. Ik moet een pik in me hebben!’ Ik zat inmiddels zelf ook met een dikke paal in mijn zwembroek en had gisteren al veel zin in het nauwe kutje van Ellen, maar wilde haar toen niet afschrikken. ‘Weet je heel zeker?’ vroeg ik haar nog voor alle zekerheid. ‘Ja, absoluut, wat Erik en Sabine mogen, mogen wij toch ook?’ Tegen dat argument had ik natuurlijk niets in te brengen. Ik trok mijn zwembroek uit en ging achter haar zitten. Ik haalde mijn tong nog even door haar spleet, maar ze was er al helemaal klaar voor. Haar schaamlippen stonden wijd open en haar roze klitje lag uitdagend te glinsteren. Zachtjes bracht ik mijn geschut in stelling en drong langzaam haar spleetje binnen. ‘Oh ja, heerlijk,’ stootte ze uit en ze drukte haar kontje nog verder naar achteren. Ik speelde met haar borsten, trok hard aan haar tepels, maar ze scheen alleen maar te genieten van deze minder zachtzinnige behandeling. ‘Harder, harder,’ eiste ze, terwijl haar adem gierend en met horten en stoten kwam. ‘Zullen we standje wisselen?’ stelde ik even later voor, toen ik wat kramp in mijn bovenbenen kreeg.’ ‘Ja, ik wil nu boven op je zitten.’ Zo gezegd, zo gedaan en even later wipte Ellen met het gezicht naar mij toe boven op mijn op barsten staande pik. Ze boog ver voorover zodat ik met mijn mond en tong haar borsten en ver uitstekende tepels kon verwennen. ‘Ja, lik m’n tieten en tepels,’ hijgde ze, ‘knijp in m’n billen. Ik kom klaaaaar!’ Bij het horen van die kreet kon ik me ook niet meer beheersen en kwam ik als een vulkaan. Met grote stralen kwam ik drie, vier keer in haar klaar terwijl ze amechtig en uitgeput bovenop me lag. Ellen hijgde: ‘Oh, Jos, wat was dat lekker, ik heb nog nooit zo’n beurt gehad. Zou Erik dit ook geleerd hebben van Sabine?’

‘Ik zou het niet weten, maar de snelste manier om daar achter te komen is om naar hen toe te gaan en het te vragen,’ antwoordde ik. Voor het verdere verloop geef ik weer even het woord aan Sabine:

Nadat we allebei gierend klaar waren gekomen, liet ik me achterover op de borst van Erik zakken. ‘Nu moet je zachtjes m’n borsten strelen,’ zei ik tegen hem. ‘Dat hoort tot het naspel en vooral vrouwen vinden dat heerlijk. Zachtjes cirkelden zijn vingers rond mijn tepels, die nog steeds fier rechtop stonden. Zacht genietend deed ik mijn ogen dicht en genoot van de strelingen en de zon die mijn huid verwarmde. De pik van Erik werd kleiner, verslapte en glipte uit mijn kutje. Ik ging naast Erik liggen en gaf hem een dikke zoen. ‘Volgens mij ben je een snelle leerling,’ zei ik tegen hem. Hij draaide zich op zijn zij, steunde op een elleboog en keek me lachend aan: ‘Dat kan ook niet anders met zo’n goede juffrouw. Bovendien wist ik niet dat deze lessen zo leuk waren!’ Opeens zag hij Ellen uit de bosrand komen, gekleed in het roze jurkje, dat ik samen met haar de vorige dag hadden gekocht. ‘Shit,’ zei Erik geschrokken, ‘nou ben ik het haasje. Ze vergeeft me nooit dat ik met een andere vrouw heb liggen neuken.’ Ik had lol in de situatie en zei tegen hem dat het wel een beetje laat was om dat te bedenken.

Ellen kwam op ons toegelopen en ging met de handen in de zij voor Erik staan. ‘Waar denk jij dat je mee bezig bent,’ beet ze hem quasi-woedend toe. ‘Ik laat je nog geen uurtje alleen en je ligt meteen met een andere vrouw te rotzooien.’ ‘Ik kan het uitleggen,’ stamelde Erik. ‘Ze vroeg me of ik haar rug wilde insmeren met zonnebrand crême en toen, eh, toen…. heeft ze me verleid en me allerlei dingen geleerd.’

Ellen en ik konden ons lachen niet meer inhouden en we gierden het uit. Erik keek ons hulpeloos en verbijsterd aan, totdat ik hem uit de droom hielp: ‘Je bent het slachtoffer van een complot. Ellen zat met je in haar maag vanwege je beperkte sexuele variaties en mijn man en ik hebben haar een handje geholpen om jou de ogen te openen.’ ‘Je, je, je bedoelt dat het allemaal een vooropgezet plan was?’ hakkelde Erik. ‘Ja,’ zei Ellen, ‘en ik ben zeer benieuwd wat je allemaal geleerd hebt van Sabine.’ ‘Ze ging met gespreide benen over Erik heen staan en trok haar jurkje iets omhoog. Ze had er niets onderaan en Erik keek recht tegen haar kut aan, die nog steeds een beetje nat was en open stond na de vrijpartij met Jos. ‘Zo te zien heb jij ook les gehad,’ zei ik tegen haar. ‘Ja,’ antwoordde Ellen. ‘Het was hemels en ik wil nu dat Erik me hetzelfde gevoel geeft.’ Erik ging rechtop zitten, pakte haar billen stevig vast en begon met zijn tong haar kut te bewerken. Met lange halen ging hij door haar natte spleet en wijdde speciale aandacht aan haar genotsknobbeltje. Ze duwde hen op zijn rug en zette op haar knieën aan weerszijden van zijn hoofd en spreidde haar benen zo ver mogelijk om hem alle toegang te verlenen. Ik kon de lul van Erik niet werkeloos laten liggen en begon hem te pijpen, wat hem een goedkeurend gebrom ontlokte. Binnen no-time stond zijn paal weer stokstijf overeind. Ellen hield het niet meer en smeekte nu om geneukt te worden. ‘Ik wil je stijve lul voelen, Erik ram hem erin,…. tot je kloten……., geef mij je warme zaad!’ Ze schoof naar achteren en plantte zich pardoes op zijn pik en stootte in een keer door tot aan haar baarmoeder. Koortsachtig streelde ze haar klitje en bij iedere stoot zag ik haar tieten schudden. Haar kontje lag uitnodigend open en ik kon het niet nalaten om haar billen en sterretje lekker te likken en te strelen.

Van hier neem ik het relaas van Sabine weer over, want ik was inmiddels naar het drietal op het strand toegelopen. Geen haar op mijn hoofd die er aan dacht om werkeloos toe te kijken. Sabine lag voorover op het zand, druk bezig met het verwennen van het kontje van Ellen. Haar billen waren naar achteren gedrukt, ik keek naar beneden en zag haar kut openstaan. Wat een geil gezicht: warm roze, open en glinsterend van kutsappen wenkte haar kut me uitnodigend toe. Ik duwde mijn stijve lul tegen haar kutje aan, keek hoe we contact maakten, hoe mijn paarse gezwollen eikel haar spleet raakte, nat van haar sappen, wat een heerlijke poesje! Ik duwde mijn pik iets naar voren en zag haar lipjes uiteen gaan en de top van mijn eikel naar binnen glijden. Ik moest mij inhouden om niet haar heupen te pakken en in een harde stoot heel mijn lul naar binnen te jagen. Langzaam bewoog Sabine kreunend haar kontje naar achteren en ik zag mijn pik verdwijnen in kut. Ik bewoog mijn pik diep in en uit haar steeds natter wordende kut. Met één hand masseerde ze zachtjes mijn ballen en ik kreunde van genot.

‘Ga naast Erik liggen,’ vroeg Sabine me, ‘met je hoofd naast zijn knieën.’ Gehoorzaam deed ik wat ze vroeg en direct schoof ze haar kut weer over mijn pik heen. We lagen nu zij aan zij, terwijl Sabine en Ellen bijna naast elkaar zaten te wippen. Sabine boog zich een beetje opzij en begon aan de borsten van Ellen te sabbelen. ‘Jaaaaa, lekker, ga door,’ kreunde Ellen, ‘tjee, wat is dit geil zeg!’ Erik begon op zijn beurt aan de tepels van Sabine borsten te draaien, die zich dat bijna spinnend van genoegen liet welgevallen. De beide dames waren nu in een innige tongkus gewikkeld en gingen nu simultaan op en neer. Het tempo werd stevig opgevoerd en bijna tegelijkertijd kwamen Sabine en Ellen klaar: ‘Ik kooooom!’ hoorden we ze bijna in koor uitroepen. ‘Kom op Ellen,’ zei Sabine, ‘we zullen de heren eens klaar zuigen!’ Ze ging schrijlings over me heen zitten met haar kutje boven mijn mond en nam mijn op springen staande pik tussen haar lippen. Ik zag uit een ooghoek dat Ellen hetzelfde bij Erik deed. Ik pakte de billen van Sabine stevig beet en begon liefdevol haar natte nog openstaande kut schoon te likken. Sabine slikte de complete 15 centimeter tot diep achter in haar keel zonder te kokhalzen. Met lange halen ging ze op en neer en draaide geraffineerd met haar tong kringetjes rond mijn pisgaatje. Dan weer gleed ze met haar tanden over de ribbels van mijn paal en de rillingen van genot liepen over mijn rug. ‘Ik houd het niet lang meer,’ kreunde ik. ‘Dat moet ook niet,’ zei Sabine, ‘ik wil juist dat je nu klaarkomt.’ Ik voelde mijn zaad opborrelen en ik kwam klaar als een kanon. Sabine slikte alles in, draaide zich om en gaf me een tongzoen zodat ik gedeeltelijk mijn eigen zaad proefde. Erik kwam nu ook klaar en het stel deed ons precies na.

We puften met z’n vieren lekker uit in de zon en bespraken het hele gebeuren. Erik zei eerlijk: ‘Ik wist niet dat sex zo gevarieerd en lekker kon zijn. Ik ben blij dat jullie ons aan het handje hebben meegenomen.’ ‘Zeg maar rustig aan het pikkie,’ grapte Ellen, terwijl ze liefkozend met haar lippen zijn nu slappe penis beroerde.

De volgende morgen namen we afscheid van elkaar. Later hebben we elkaar in Nederland nog getroffen, maar dat is weer een ander verhaal.

Lees vervolg 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen