Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Wat er aan voorafging: 
Het pasgetrouwde stel Jos en Sabine zijn meegeweest op een boottocht op de Middellandse Zee en hebben aan boord en op een eiland diverse sexuele avonturen beleefd. Daarna zijn ze met hun nieuwe vrienden naar een parenclub geweest, waarna ze afscheid hebben genomen en terugkeren naar hun camping.

Het nieuwe stel

Na onze seksavonturen op de boot en in de parenclub hadden we een paar rustige dagen op de camping. Ons kampeerplaatsje lag net achter een heuvel met een eigen inhammetje aan zee. Omdat het nog vroeg in het seizoen was, waren we op dat moment daar als enige. Zodoende konden we ongestoord doen en laten wat we wilden. Lekker luieren aan het strand met natuurlijk heerlijke vrijpartijen zoals het een pasgetrouwd stel betaamt.

Op een morgen zaten we te ontbijten toen Sabine tegen me zei: ‘Kijk, er is vannacht een tentje bijgekomen, vast ook Nederlanders.’ Inderdaad was er vlak bij de waterkant van het meer waar we stonden een kleine ‘De Waard’-tent verrezen. ‘Dat was natuurlijk het lawaai, waar ik vannacht wakker van geworden ben’, zei ik tegen haar.

Net toen ik dat zei, ging de rits van de tent open en kwam er een meisje van onze leeftijd uit. Ze had een korte nachtpon aan die nauwelijks tot aan haar billen reikte. Ze rekte zich helemaal uit, waarbij haar stevige borsten door de dunne stof priemden en haar billen helemaal bloot kwamen. Ze had onder het flinterdunne niemendalletje kennelijk niets aan. Het meisje keek eens om zich heen, maar omdat onze tent nogal verscholen stond onder de dennenbomen, zag ze ons niet. Ze trok haar nachtpon over haar hoofd uit en stond poedelnaakt voor de tent. Kennelijk was ze een zonaanbidster, want haar hele lijf was mooi bruingebrand zonder witte partijen van bikinibroekje of BH. ‘Hé, luiwammes,’ riep ze naar binnen, ‘kom er eens uit dan gaan we lekker zwemmen’. ‘Ja, ja ik kom al,’ klonk een diepe stem en een jongen met een zwarte krullenkop, gekleed in een boxershort kwam de tent uit. ‘Wie het laatst in het water is, kookt vanavond,’ riep het meisje en rende naar de waterkant. De jongen trok zijn short uit en sprintte haar achterna. We vingen een glimp op van een fors geschapen lul. Het meisje won de race nipt en met veel gespetter en gelach tuimelden ze allebei in het water. Na een tijdje leek het waterballet te ontaarden in een vrijpartij in het water. Het meisje hing in het water aan de nek van de jongen en had haar benen om hem heen geslagen. Aan de bewegingen te zien en aan het gehijg te horen was ze hem in het water aan het neuken.

Het had mij niet onberoerd gelaten en ik zat met een paal van jewelste in mijn zwembroek. Sabine had een paar minuten daarvoor iets gemompeld van ‘ga even koffie zetten’ en was de tent ingedoken. Naast het gehijg van het stelletje in het water hoorde ik nu ook in onze tent wat gesteun. Ik liep onze tent in en zag Sabine op ons bed liggen. Ze had alleen nog haar hoog opgesneden bikinibroekje aan, streelde met haar linkerhand haar borsten en zat met haar rechterhand diep in haar broekje. Kreunend was ze zich in een hoog tempo aan het vingeren en ik zag de natte plek in het kruis van haar broekje. Ze had haar ogen dicht en zag me dus niet binnenkomen.

Ik trok mijn zwembroek uit, knielde bij haar neer en begon zachtjes aan haar tepels te sabbelen. Ze sloeg haar ogen op en zei: ‘Ik werd toch zo geil van dat stel daar in het water, mijn spleet druipt gewoon.’ Ik pakte de rand van haar bikinibroekje, ze wipte even met haar kontje omhoog en ik trok haar broekje naar beneden. Haar kut droop inderdaad al van haar sappen en haar kutlippen lagen van opwinding al helemaal open. Haar roze klitje lag uitdagend te glinsteren en met lange halen van mijn tong begon ik haar te likken. ‘Mmmm, wat doe je dat toch lekker,’ kreunde ze, terwijl ze haar tepels tussen haar vingers hard maakte. ‘Ik wil aan je pik zuigen, draai je eens om.’ Ik draaide me om in standje 69 zodat mijn pik boven haar mondje zweefde en ik mijn gezicht in haar kut kon begraven. Met lange halen begon Sabine mijn lul te likken en nam hem zo diep mogelijk in haar mond. ‘Nu moet je me klaar maken,’ zei ze na een tijdje. ‘Neuk me hard en diep’. Ze trok haar benen op en ik schoof mijn pik soepel in haar kut. Met lange halen stootte ik mijn lul in haar en na niet al te lange tijd kwamen we gierend tot een orgasme.

Bijgekomen van de vermoeienissen namen we een duik in het water. Onze nieuwe buren waren kennelijk al op pad gegaan, want hun tent lag er verlaten bij. Aan het eind van de dag zaten we lekker in de zon te genieten van een glas wijn toen we ze op twee mountainbikes zagen terugkomen. Ze parkeerden hun fiets bij de tent en liepen onze kant op.

De kennismaking

‘Bonjour,’ begon het meisje in het Frans. ‘Nous appelons Guus et Hanneke de Haan. Nous avons arrivé hier dans le nuit.’ ‘Ook goedemiddag,’ zei ik tegen haar. ‘Wij heten Sabine en Jos Bergman en praat maar gewoon Nederlands hoor, dat is wel zo makkelijk.’ ‘Gelukkig,’ sprak Guus opgelucht. ‘Hanneke spreekt nog wel een beetje Frans, maar ik kan er absoluut niet mee overweg. Hoe wisten jullie trouwens dat wij Nederlanders waren?’

Ik wilde niet meteen verklappen dat we ‘s morgens het hele waterballet hadden aanschouwd, dus ik jokte een beetje. ‘Jullie hebben een De Waard-tent, dat kon dus bijna niet missen. Kom er gezellig bijzitten, willen jullie ook een glaasje rode wijn?’ ‘Graag,’ zei Hanneke. ‘Guus, haal jij er even onze kampeerstoelen bij?’ Ze zag er uit om in te bijten. Een klein rood sportbroekje dat zo strak om haar dijen spande dat er haast niets onder kon zitten en een bijpassend topje, waarin haar tepels duidelijk zichtbaar waren. Guus droeg alleen een short en zijn gebruinde lichaam glom nog een beetje van het zweet dat hij er kennelijk uit had gefietst. Het waren twee gezellige praters en de tijd ging snel onder het genot van vele glazen wijn, afgewisseld met stokbroodjes met kaas. Ze waren op weg naar Spanje, maar hadden besloten hier een tussenstop van een dag of twee, drie te maken.

Op een gegeven moment werd Hanneke ietwat onrustig alsof ze met iets zat waar ze niet zo makkelijk over kon of wilde praten. ‘Is er iets, Hanneke?’ vroeg Sabine, die het ook merkte. ‘Neuh, of ja eigenlijk wel,’ sprak ze, resoluut de knoop doorhakkend. ‘Wij houden er van om als het kan naakt rond te lopen, hebben jullie daar bezwaar tegen?’ Ik begon te lachen en vertelde iets (niet alles) van onze belevenissen op de boot van de afgelopen paar dagen. Ik eindigde mijn verhaal met de woorden: ‘Je begrijpt dat we dus niet van die zedenpredikers zijn, integendeel we houden wel van een beetje losbandigheid.’

Tijdens mijn verhaal waren de tepels van Hanneke hard geworden en ze deed geen enkele moeite om dat te verbergen. ‘Wauw, wat een geile belevenissen,’ zei ze met een hoogrode kleur. ‘Ik wou dat we er bij geweest waren. Dan was Guus misschien een beetje losser in de omgang geworden’. ‘Nou, nou,’ zei Guus lachend. ‘Zo kan die wel weer.’ ‘Nou Guus, zei Hanneke. ‘Ik heb het gevoel dat we Sabine en Jos al jaren kennen en dat we elkaar goed aanvoelen.Tegenover hen kunnen we dat nu rustig zeggen: je bent best een beetje eenkennig en preuts.’ Sabine, die alweer een geil avontuur in het verschiet zag, zei tegen het stel: ‘Willen jullie dan wel wat afwisseling in jullie sexleven hebben?’ ‘Ik wel,’ zei Hanneke. ‘Ik houd heel veel van Guus, maar een beetje verandering van spijs doet eten, zeg ik altijd maar.’ ‘En hoe denk jij erover, Guus?’ ‘Ik weet het niet,’ zei Guus. ‘Ik zou misschien best willen, maar het hangt er wel heel erg van af met wie en in welke situatie.’

Het was inmiddels al behoorlijk laat geworden en we besloten te gaan slapen. We spraken af dat we de volgende morgen samen zouden ontbijten. Hanneke gaf ons allebei een flinke nachtzoen en drukte zich eens lekker tegen me aan. ‘Dat belooft wat,’ zei Sabine tegen me toen we wat later in onze slaapzak lagen. ‘Wat bedoel je?’ hield ik me van de domme. Sabine reageerde met: ‘Doe nu maar niet alsof je van de prins geen kwaad weet, meneer Jos Bergman. Ik zag wel dat jij behoorlijk geilt op Hanneke en ik heb ontzettend veel zin om Guus te verleiden. Hij heeft een paal om u tegen te zeggen en die wil ik echt gaan uitproberen.’ Sabine en ik spraken af dat we morgen zouden proberen om Hanneke en Guus te bewegen tot een triootje of een menage á quattre. Met die opwindende gedachten vielen we snel in slaap.

Ontbijt

De volgende morgen dekten Sabine en ik de ontbijttafel en besloten we dat Sabine het jonge stel zou gaan wekken. Vanwege ons plannetje had Sabine haar kostuum uit de parenclub aangetrokken. Het bestond uit een wit ondeugend slipje met open kruis, een kwart-BH waardoor haar borsten naar boven werden gedrukt en daaroverheen een doorzichtig hemdje. De rand van de BH zat net onder haar tepels, zodat deze volledig zichtbaar waren en vanwege de opwinding al flink naar voren priemden. Sabine stapte met twee kopjes thee de tent in van het jonge stel en riep: ‘Roomservice, rise and shine!’ Ik hoorde het nodige geritsel en kreetjes van verrassing. Sabine kwam lachend de tent weer uit en zei dat ze was ingeslagen als een sexbom, en dat Guus en Hanneke in één keer klaarwakker waren. Ik drukte haar dicht tegen me aan, gaf haar een lekkere zoen en voelde voorzichtig met mijn vinger in het open kruisje van haar zeer sexy slipje. Sabine was helemaal glad geschoren en ik voelde dat ze al flink nat was en kon makkelijk met mijn vinger haar poesje in. Hijgend sloeg ze een been om mijn heup zodat ik er nog dieper in kon met mijn vinger en vroeg me om alsjeblieft door te gaan. Ik wurmde er nog een vinger bij en rolde tegelijkertijd met mijn duim over haar klitje. Het duurde niet lang of ze kwam hevig klaar, overvloedig kutsappen producerend. ‘Ik ga me even opfrissen en wat anders aantrekken voor het ontbijt,’ zei ze en liep heupwiegend weg.

Ik ging alvast aan de ontbijttafel zitten, schonk me een kop koffie in en dacht hevig aan wat anders om mijn erectie weer te laten verdwijnen. ‘Goedemorgen,’ hoorde ik een meisjesstem achter me zeggen. Ik draaide me om en zag Hanneke spiernaakt aan komen lopen. Ik kon haar nu van dichtbij opnemen en ze was zeker de moeite waard. Ze had stevige volle borsten, die zonder enige steun fier vooruit staken, met grote ronde tepelhoven en haar tepels waren kleine ronde knopjes. Ze had een mooie gewelfde buik die uitliep in een compleet kaalgeschoren poesje met alleen een klein streepje schaamhaar dat er als een soort uitroepteken boven stond. Haar billen en dijen waren stevig gespierd zonder dat de vrouwelijke welvingen verdwenen waren. Ik was blij dat ik inmiddels aan tafel zat, want mijn paal schoot weer als een raket de lucht in.

Ook Guus kwam aangelopen en ik was onder de indruk van zijn lul, die zelfs al in halfslappe toestand van behoorlijke afmeting was. Zijn borsthaar was net zoals zijn hoofdhaar krullerig zwart. Hij was net als ik ook stevig gespierd en je kon zien dat hij regelmatig aan sport deed. Ik was zeer benieuwd hoe Sabine op hem zou reageren. Sabine kwam net de tent uit, gekleed in een gele bikini, bestaande uit een tangaslip en twee kleine driehoekjes stof die ternauwernood haar tepelhoven bedekten. ‘Goedemorgen, allemaal,’ zei ze, maar haar ogen werden groot van verbazing toen ze Guus in de gaten kreeg. ‘Jullie vonden het toch goed dat we bloot zouden lopen?’ vroeg Hanneke een beetje onzeker. ‘Ja natuurlijk,’ zei Sabine. ‘Maar ik stond even perplex bij het zien van al dat moois. Ik denk alleen dat we de zaak in evenwicht moeten brengen door ook alles uit te trekken.’ Met twee simpele handbewegingen vielen haar slipje en BH op de grond en ook ik trok mijn T-shirt en zwembroek uit. Ik meende te zien dat de penis van Guus zich plotseling met een schokje verder oprichtte toen Sabine zich uitpelde, maar hij ging snel aan tafel zitten. ‘Jij bent ook helemaal glad geschoren,’ zei Hanneke bewonderend tegen Sabine. ‘Het staat je hartstikke goed.’

Hanneke schoof naast me aan tafel en Sabine ging naast Guus aan de overkant van de tafel zitten. Het gesprek kwam al snel op wat we de rest van de dag zouden doen. Sabine en Guus wilden eigenlijk wel lekker van de zon genieten en daarom besloten Hanneke en ik om samen eerst maar de boodschappen te doen en daarna zouden we wel verder zien. Tenslotte waren Hanneke en Guus pas net gearriveerd en zo kon ik meteen laten zien waar ze het gemakkelijkst inkopen konden doen. Toen we bepakt en bezakt terug kwamen van het dorp en naar ons strandje liepen keken we vanaf de heuvelweg uit op ons strandje. ‘Hé, kijk daar eens,’ zei ik tegen Hanneke, wijzend naar het strand. Sabine lag naakt languit op een badlaken en Guus was haar rug aan het insmeren met zonnebrandolie. Toen hij bij haar billen aangekomen was, aarzelde hij even. Kennelijk zei Sabine hem om door te gaan en geen plekje over te slaan, want hij ging daarna onverdroten door. Sabine spreidde zelfs haar benen en je kon zien dat ze er van lag te genieten. Hanneke zei tegen me: ‘Laten we nog even hier blijven kijken. Guus kan ontzettend lekker masseren en ik wil even kijken of er nog iets meer van komt.’ ‘Zou je dat wel willen?’ vroeg ik haar glimlachend. ‘Natuurlijk,’ zei ze met pretlichtjes in haar ogen. ‘Hij is ontzettend lief, maar ik zou graag willen dat hij wat minder geremd was.

Sabine had zich inmiddels omgedraaid en Guus gesommeerd om ook de voorkant onder handen te nemen. Guus begon zich nu wat enthousiaster van zijn taak te kwijten. Hij masseerde haar stevige borsten met grote cirkelbewegingen en rolde de tepels tussen duim en wijsvinger heen en weer. Sabine lag te kronkelen van geile genoegens en zei dat er in de onderste regionen ook nog het nodige te doen viel. Toen Guus via haar platte buik de binnenkant van haar dijen met olie begon te strelen, daarbij af en toe haar poesje aanraakte, explodeerde ze zowat. Ondertussen had Guus een paal van jewelste gekregen. Sabine vond kennelijk dat daar iets aan gedaan moest worden en vroeg Guus om op zijn rug te gaan liggen. Ze kroop over hem heen en in standje 69 begon ze met lange halen de stam van zijn pik te likken, terwijl ze met haar hand zijn goed gevulde balzak omvatte en er af en toe in kneep. Haar kut hing nu recht boven het gezicht van Guus, die haar stevig bij de billen pakte en met met zijn tong haar kutje proefde. Met zijn tong rolde hij over haar klitje en zelfs van deze afstand hoorde je Sabine kreunen van genoegen.

Ik was zo gebiologeerd door de aanblik van die twee, dat ik helemaal geen aandacht meer geschonken had aan Hanneke. Opeens voelde ik twee zachte handen die via de pijpen van mijn short naar boven kropen. De ene hand omvatte mijn lul, die al aardig overeind stond en met de andere masseerde ze mijn balzak. Hanneke zat op haar knieën voor me. ‘Mag ik je pijpen?’, vroeg ze met hese stem. ‘Alleen als ik jou straks ook mag verwennen,’ antwoordde ik. Met een snelle beweging trok ze mijn short naar beneden en nam mijn hele pik in haar mond. Ze slikte de complete 25 centimeter tot diep achter in haar keel zonder te kokhalzen. Met lange halen ging ze op en neer en draaide geraffineerd met haar tong kringetjes rond mijn pisgaatje. Dan weer gleed ze met haar tanden over de ribbels van mijn paal en de rillingen van genot liepen over mijn rug. Ze wist precies wanneer ze moest ophouden om te voorkomen dat ik klaar kwam. Ik streelde haar haar en af en toe keek ze naar boven en keek me met een geile blik aan.

Op een gegeven moment stond ze op en zei: ‘Ik wil graag dat je me van achteren neemt, zodat ik kan kijken naar Guus en Sabine.’ Ze draaide zich om, leunde op het hekwerk langs het pad en stak uitdagend haar kontje achteruit. Ik sloeg haar korte rokje terug en zag alleen maar een veterslip met een klein driehoekig lapje. Ik schoof het lapje iets opzij en voelde met mijn vinger aan haar kutje. Ze was werkelijk drijfnat en het kutvocht liep al langs de binnenkant van haar dijen. Ik likte mijn vinger af en het zilte vocht smaakte verrukkelijk. Haar borsten hingen omlaag in haar topje dat ik naar boven schoof om vrij spel te hebben. Voorzichtig zette ik mijn eikel tegen haar kutopening aan en drukte mijn lul naar binnen. ‘Kom op’, zei Hanneke. ‘Je hoeft niet zo voorzichtig te zijn, ik ben niet van suiker!’ Met lange halen ragde ik mijn lul diep in haar kut en omvatte haar beide borsten met mijn handen. Ik trok aan haar tepels en merkte dat haar dat bijzonder opwond.

Ondertussen hadden Guus en Sabine op het strand een ander standje aangenomen. Sabine zat nu op de paal van Guus met haar gezicht naar hem toe. Ze bereed hem als een echte amazone in hoog tempo. Haar borsten wipten bij elke stoot parmantig op en neer terwijl ze het uitkermde van genot. Af en toe boog ze zich voorover om Guus een tongzoen te geven of hen de gelegenheid te geven aan haar borsten te sabbelen. ‘Wat…een…geil….gezicht,’ hijgde Hanneke tussen mijn stoten door, doelend op het neukende stel aan het strand. Ik wist dat ik het niet meer lang kon volhouden en verhoogde mijn tempo. ‘Ik koooooooom,’ gilde Hanneke en ik spoot mijn lading met grote stralen in haar kut. Ik zag dat het stel op het strand ook tot een hoogtepunt was gekomen en in elkaars armen lag uit te hijgen.

Hanneke draaide zich om en gaf me een dikke knuffel. ‘Dank je wel, dat had ik echt even nodig.’ Omdat we toch bijna bij onze tenten waren lieten we onze kleren maar uit en liepen het laatste stukje naar beneden. ‘Ik ben benieuwd of ze zelf zullen vertellen dat ze met elkaar geneukt hebben,’ zei Hanneke. We zetten de boodschappen in de tent en liepen naar het strandje toe.

Kwartetten

Sabine en Guus lagen allebei weer op hun eigen badlaken en deden alsof er niets was gebeurd. Sabine hield wel angstvallig haar benen tegen elkaar omdat anders haar nog natte en gezwollen kutlippen haar zouden verraden. ‘Zo, daar zijn we weer,’ zei ik. ‘Is er nog iets bijzonders gebeurd terwijl we boodschappen aan het doen waren?’ ‘Nee,’ antwoordde Guus, terwijl hij een kleur kreeg. ‘Wat zou er gebeurd moeten zijn?’ ‘Ach,’ zei ik quasi nonchalant. ‘Als een prachtige naakte vrouw en een goedgeschapen naakte man bij elkaar op het strand liggen, dan is het niet vreemd als er iets zou gebeuren.’

Hanneke besloot om Guus niet langer te plagen. Ze ging in spreidstand voor hem staan en zei tegen hem: ‘Zie je iets bijzonders aan me?’ ‘Nee,’ zei Guus. ‘Je bent alleen nog mooier als anders.’ Sabine keek me vragend aan en vormde met haar mond de woorden ‘Hoe weet je…?’. Ik knipoogde tegen haar, hielp haar opstaan en zette haar ook in spreidstand naast Hanneke. ‘Zie je nu nog niets, kijk eens naar die twee kutjes?’ Langzaam aan begon het Guus te dagen. ‘Hebben jullie ook….?’

‘Hè, hè,’ lachte Hanneke. ‘Je bent vanmorgen ook traag van begrip.’ Ze sloeg een arm om Sabine heen en fluisterde haar wat in het oor. Sabine knikte en samen vlijden ze zich neer op het badlaken. Sabine ging op haar rug liggen en trok haar benen op zodat haar poesje helemaal openstond. Haar eigen geil en het sperma van Guus waren nog goed zichtbaar. Hanneke dook tussen haar benen en begon haar kut helemaal schoon te likken, daarbij het klitje niet vergetend. ‘Oh, ik word alweer zo geil,’ steunde Sabine. Ik wist dat als ze eenmaal was klaargekomen, ze daarna als een trein achter elkaar kon komen. Ik ging naast haar liggen en verwende haar borsten met mijn tong. Guus liet zich niet onbetuigd en deed aan de andere kant precies hetzelfde. ‘Nu ik,’ zei Hanneke en de rollen werden omgedraaid. Sabine kweet zich van de taak om de kut van Sabine schoon te likken, terwijl wij ons over de borsten van Hanneke ontfermden. Ik zag dat Sabine zich met één hand aan het vingeren was en besloot dat ikzelf daar een veel beter gereedschap voor had. Ik zette me achter haar en stootte in een keer mijn pik in haar kut. Ze was al (of nog steeds) zo nat, dat het me geen enkele moeite kostte. In hetzelfde ritme als waar zij Hanneke mee likte, pompte ik mijn pik in haar. Guus vond kennelijk dat hij tekort kwam, want hij ging met gespreide benen in ligstand over het gezicht van Hanneke hangen. Hij had een geweldig dikke leuter, maar Hanneke had er absoluut geen moeite mee en verzwolg z’n pik met evenveel gemak als ze het met de mijne had gedaan. Sterker nog, Guus neukte haar gewoon in de mond als ware het een kut. Ze had daar duidelijk ervaring mee, want ze gaf geen krimp. Ze stimuleerde Guus zelfs door met haar handen zijn billen en balzak te bewerken, wat hem kreten van genoegen ontlokte. Hij kwam dan ook het eerste tot een hoogtepunt. Hij trok zijn pik terug uit de mond van Hanneke en zij trok hem met haar handen verder af totdat hij zijn zaad met grote stralen in haar gezicht en open mond spoot.

Sabine zag dat en kreeg spontaan een geweldig orgasme. Ze rolde opzij en zei hijgend: ‘Lieverd, maak jij Hanneke maar klaar, maar ik wil je zaad ook in m’n mond hebben.’ Ik stak mijn pik in de zeiknatte grot van Hanneke en bracht haar al snel tot een gillende climax. Beide dames likten daarna mijn pik zodat het niet lang duurde voordat ik ook tot een hoogtepunt kwam. Zoals beloofd spoot ik Sabine helemaal onder, waarna beide dames elkaars gezicht aflebberden en alle sperma van Guus en mij oplikten. Met zijn allen sprongen we daarna het water in om ons schoon te wassen en een beetje af te koelen.

Loom lagen we daarna met z’n vieren op het strand in de zon te bakken. ‘Nou Guus,’ zei ik. ‘Heb je er spijt van dat je met mijn vrouw hebt gevreeën?’ ‘Absoluut niet,’ antwoordde hij. ‘Ik heb er alleen maar spijt van dat we dit niet eerder hebben gedaan.’ ‘Voelen jullie ervoor om met ons naar de parenclub hier in de buurt te gaan? Wij hebben het daar ongelooflijk naar onze zin gehad.’ Ik vertelde over ons bezoek aan de lingeriewinkel en de avond in de parenclub met de bemanning van het jacht. ‘Oh Jos, houdt alsjeblieft op met het vertellen van die verhalen, want ik word alweer geil bij die herinneringen,’ verzuchtte Sabine. Inderdaad lag ze alweer met haar vingers in haar kut te raggen en ook Hanneke was met zichzelf bezig en streelde haar borsten en de binnenkant van haar dijen.

‘Oké,’ zeiden Guus en Hanneke. ‘Maar dan gaan we morgen eerst naar die Griekse lingeriewinkel van jullie, want we hebben niets om aan te trekken.’

Kristina

De volgende morgen gingen we vroeg op pad om de ergste hitte een beetje voor te zijn. In het stadje parkeerden we dichtbij de lingeriewinkel van Kristina en stapten met z’n vieren de winkel binnen. Het was er aangenaam koel dankzij de airconditioning. Tegelijkertijd kwam Kristina samen met een knappe jongeman van achteren de zaak in. Ik kreeg de indruk dat ze snel hun kleren in orde gemaakt hadden, maar was er niet helemaal zeker van. ‘Hello, darlings, nice to see you again in my store,’ lachte Kristina en omhelsde Sabine en mij hartelijk als oude vrienden. ‘Yes, we need something for our friend Hanneke, because we want to visit the club tonight.’ We introduceerden Guus en Hanneke en Kristina stelde de mooie jongeman voor als Philippe. Philippe was gekleed in een strakke, zwart-glanzende pantalon, waarin je zijn geslachtsdelen goed kon zien. Zijn bovenlijf was gehuld in een zijden overhemd, van boven open en om zijn middel losjes vastgeknoopt. Ik zag dat Sabine en Hanneke stiekem naar zijn kruis stonden te kijken. Kristina zag het ook en zei: ‘You know what, let Philippe help the girls and I will deal with Guus upstairs.’ Guus wou nog even protesteren, maar na een knipoogje van mij gaf hij zich dan maar gewonnen.

Wat er met de dames en Philippe gebeurde heb ik uiteraard niet van mijzelf, maar heeft Sabine mij verteld. Dit is dan ook in haar woorden weergegeven:

Nadat Jos en Guus met Kristina naar boven waren gegaan, vroeg Philippe of wij iets speciaals op het oog hadden. Hanneke zei dat ze geen idee had wat er allemaal te koop was. Philippe haalde verscheidene setjes te voorschijn, waarvan eentje met een open achterwerk en twee smalle bandjes, die over de tepels naar boven liepen en met een strik in de nek werd vastgemaakt. ‘Deze wil ik wel eens aanpassen,’ zei Hanneke. ‘Waar kan ik me omkleden?’ Philippe zei: ‘Wacht maar, ik doe de winkel wel even op slot, dan heb je alle ruimte, er komt zo ‘s morgens vroeg toch verder niemand.’ In een mum van tijd had Hanneke haar kleren uit en stond ze spiernaakt in de winkel. Aan het pijnlijke gezicht van Philippe te zien begon er in zijn strakke broek iets behoorlijk te knellen. Het pakje zat Hanneke als gegoten en ze zag er liederlijk geil uit. Ik wilde eigenlijk ook wel iets nieuws hebben en trok een zwart catsuit met open borsten en kruis aan. We raakten allebei behoorlijk opgewonden van elkaar en knuffelden en streelden elkaar. Philippe streek met zijn hand over de blote billen van Hanneke en mompelde: ‘Beautiful, I want to fuck your ass, if you will let me.’ Ik voelde m’n kutje alweer nat worden en vroeg Hanneke: ‘Zullen we Philippe eens verleiden, die arme jongen heeft het niet meer.’ Ik vroeg me af of ze wel eens anaal was genomen. Ik had dat zelf die week daarvoor voor het eerst ervaren en het was voor mij een geweldige ervaring geweest. ‘Allright,’ zei Hanneke tegen Philippe. ‘But be very gentle with me, oké? It is the very first time for me.’ Ze trok het niemendalletje weer uit en we begonnen haar voor te bereiden. Ik haalde uit de winkel een middelmaat dildo en een potje met verzachtende crème. Philippe had zich inmiddels uitgekleed en zijn lange dunne penis stond snoeihard overeind. Hij begon haar kutje te likken en al snel was Hanneke op temperatuur. Philippe ging op zijn rug liggen en Hanneke liet zich op zijn pik zakken. Ze boog zich voorover zodat ik goed bij haar aarsje kon. Ik smeerde haar goed in met de zalf en penetreerde haar kont zachtjes met de dildo. Langzaam werd haar aarsje steeds verder opgerekt totdat de dildo er helemaal inzat. Hanneke wipte als een bezetene op en neer en riep: ‘O, shit, wat is dit lekker jongens!’ Het was nu tijd voor een echte pik in haar kont, dus ik zei tegen haar dat ze voorovergebogen tegen de tafel moest gaan staan. Philippe ging achter haar staan, haalde zijn pik nog een keer door haar druipend kutje om hem goed nat te maken en schoof zijn lange leuter zachtjes in haar holletje. Kreunend ontving Hanneke hem. Ik ging onder tafel op mijn knieën zitten en schoof de dildo in haar kutje. In hetzelfde ritme als Philippe haar neukte bewoog ik de dildo op en neer en likte daarbij haar klitje. Woest pompte Hanneke op pik en dildo en haar borsten zwaaiden wild heen en weer. ‘Kom op, spuit je zak in me leeg, Philippe!’ riep ze en hoewel Philippe geen Nederlands verstond, begreep hij haar heel goed en verdubbelde zijn inspanningen. Druipend van het zweet kwam hij in haar klaar, waardoor Hanneke snikkend tot een geweldige climax kwam. Ze hing slap tegen de tafel aan en ik kuste haar teder op de wang. ‘Wow, wat een ervaring,’ zei Hanneke nog nahijgend, terwijl haar eigen sappen en die van Philippe langs haar benen naar beneden dropen.

Tot zover het verhaal van Sabine. Wij waren ondertussen met Kristina naar boven gegaan om iets voor Guus uit te zoeken. Kristina liep voor ons uit en omdat ze een zeer kort jurkje droeg zagen we haar volle billen deinend voor ons uit. ‘Die mag er ook wezen,’fluisterde Guus opgewonden in mijn oor. Kristina kwam met een aantal strings en uiteindelijk viel Guus’ keuze op een zwartleren string. ‘You have to try it’ zei Kristina met een ondeugende lach in haar ogen. Guus verdween in een pashokje en Kristina zei tegen mij: ‘Do you think he wants to be surprised by me?’ Ik zei tegen haar dat Guus nog veel moest leren en dat het in ieder geval een nuttige ervaring zou zijn. Guus kwam alleen gekleed in zijn string weer het pashokje uit. Zijn hamer en klokkenspel tekenden zich goed zichtbaar af en zou zeker de aandacht van de dames trekken. Kristina likt haar lippen af, liep op Guus toe en kuste hem hartstochtelijk, terwijl ze met haar rechterhand zijn kruis betastte. Ze deed een stapje terug en liet toen tergend langzaam haar jurkje zakken. Onder het jurkje droeg ze een open BH en een prachtige vlinderslip, die haar kruis helemaal open liet.

Ik hoorde Guus naar adem snakken. Kristina ging met gespreide benen in een bankje zitten en wenkte hem met haar wijsvinger. Als in trance liep Guus op haar af, ging op zijn knieën zitten en begon vol overgave haar poesje te likken. Ik ging naast haar zitten, streelde haar borsten en likte haar tepels. Met de handen boven haar hoofd begon Kristina wellustig te kronkelen. Na verloop van tijd zei ze: ‘Oké, boys this is what we are going to do. Guus will fuck me hard in my pussy en I will suck the dick of Jos, allright?’ Dat leek ons zonder meer een goed plan, dus ik deed mijn kleren uit en ging wijdbeens in de bank voor Kristina staan. Zonder veel moeite slokte ze m’n snoeiharde paal naar binnen en pijpte me in hetzelfde ritme als Guus haar neukte. Ik was de eerste die klaar kwam en zonder enig probleem slikte Kristina mijn spermagolf helemaal door en likte me helemaal schoon. Daarna kwamen Guus en Kristina praktisch tegelijk tot een hoogtepunt en als dank gaf ik Kristina nog een lekkere likbeurt zodat ze snel nog een tweede orgasme kreeg.

‘De meisjes zullen onderhand wel klaar zijn,’ zei Guus, niet wetend hoe waar dat was in de dubbele betekenis van het woord. Beneden aangekomen zagen we aan de rode kleur van de dames dat er zich wel iets had afgespeeld, maar het fijne hoorde we uiteraard pas later. Nadat we onze spulletjes haten laten inpakken namen we hartelijk afscheid van Philippe en Kristina, met de belofte om elkaar in de parenclub weer op te zoeken. Op een terrasje in de buurt vertelden we elkaars belevenissen. ‘Ik kan het niet geloven,’ zei Guus, ‘Ik ben nog geen twee dagen hier en ik heb al meer meegemaakt dan in de laatste twee jaar.’ Sabine zei tegen hem dat ze precies wist hoe hij zich voelde. ‘Nog geen week geleden was ik zelf zo preuts als een jong meisje en nu lust ik er wel pap van. Het belangrijkste is dat je je gewoon laat gaan, er van geniet en dat er niets tegen je zin in gebeurd.’

‘Ik voel me een beetje zweterig,’ zei ik, zullen we naar de sauna gaan? Kunnen we meteen krachten opdoen voor vanavond.’ Iedereen vond dit een goed voorstel en na een simpele lunch gingen we om een uur of drie de sauna binnen.

De sauna

We liepen met zijn vieren de doucheruimte in en aangezien we daar alleen waren, werd er uitvoerig gezoend, betast en bewonderd. Hanneke en Guus gingen eerst naar het bubbelbad, terwijl wij het sauna hokje indoken.

Het was er rustig, er lag alleen een vrij jong stel. Het meisje was lang, slank, heel erg blond en zo te zien overal want een forse hoeveelheid blonde krulletjes groeiden boven haar spleet. Haar stevige borsten wezen omhoog, de tepels licht van kleur, maar zo te zien behoorlijk lang. We gingen naast hen liggen en het zweten kon beginnen. De stilte werd opeens doorbroken door een kreunend geluid. Ik keek opzij en zag tot mijn verbijstering dat het meisje haar hand om de knots van een paal van die knul had en hem langzaam aftrok. Ik tikte Sabine aan, ze ging op haar zij liggen en keek over mijn schouder naar het schouwspel voor ons. ‘Lekker,’ zuchtte ze in mijn oor, ‘wat een heerlijke paal zeg.’ Toen voelde ik haar hand over mijn billen glijden en zich een weg banen tussen mijn bovenbenen en meteen kreeg ik weer een stijve. Het meisje keek me ondertussen aan, glimlachte en zei in het Frans: ‘Mag het?’. Ik knikte en zonder omhaal nam ze de pik van haar metgezel in haar mond en begon ‘m te pijpen.

Sabine schoof intussen haar hand van achteren tussen mijn benen door en greep mijn harde lul. Ze begon me af te trekken, terwijl ik haar tepels tegen mijn rug aan voelde priemen, haar kruis tegen mijn kont gedrukt. Mijn hand wurmde zich tussen haar benen en haar volle geschoren schaamlippen, en zo te voelen was ze al kletsnat. Mijn wijsvinger schoof naar binnen en ik begon haar te vingeren. Terwijl we elkaar met de hand aan het bevredigen waren, keken we allebei toe hoe lekker het blondje met ‘m bezig was. Zijn grote lul schoof in en uit haar mond, zijn eikel glinsterde van haar spuug en zijn geil. Plotseling trok zijn hele bovenlichaam samen en liet ze zijn lul uit haar mond glippen. Ze trok met twee, drie stevige halen aan zijn pik en een enorme golf zaad spoot haar vol in het gezicht.

Het meisje keek me aan en glimlachte. Ze opende haar mond en likte met haar tong langs haar lippen. Ik kreunde onwillekeurig en ze keek naar Sabine’s hand die mij weer begon af te trekken. Ze schoof naar ons toe en vroeg zachtjes aan Sabine: ‘Vous permettez?’ Sabine knikte en het meisje boog voorover, mijn knalharde paal in haar mond nemend. Ik nam een van haar borsten in mijn handen en trok wat aan haar tepels die al behoorlijk groot waren en kneep er zachtjes in. Sabine ging overeind zitten en schoof naar die knul. Terwijl ik heerlijk gepijpt werd begonnen die twee elkaar te kussen. Ik trok het blonde meisje over me heen en zonder iets te zeggen schoof ze mijn pik bij haar naar binnen. Ik masseerde haar tieten, duwde ze omhoog, trok aan haar tepels om ze nog harder te krijgen, draaide ze tussen mijn vingers. Dan greep ik weer haar heupen en verhoogde ons tempo. Mijn lul schoof in en uit haar strakke kut en ik voelde al snel dat ik het niet lang meer kon tegenhouden. Intussen lagen Sabine en die jongen elkaar ook te neuken. Ze lag op haar rug, de benen wijd gespreid en ik zag zijn enorme lange paal in en uit haar kale scheurtje gaan. Ze liet zich volledig gaan en kreunde en steunde zonder ophouden. Hij speelde met haar borsten en haalde af en toe zijn pik uit haar kutje zodat ze er even mee kon spelen.

Het meisje melkte en kneep met haar kutspieren en er was geen houden meer aan. Ik trok mijn paal uit haar poesje en ze draaide zich om en trok hard aan mijn lul. Ze bukte zich snel en nam mijn spuitende gevaarte in haar mond en ik voelde haar tong over mijn sprietsende gaatje gaan. Mijn zaad spoot naar buiten, half in haar mond, de rest over haar gezichtje. Sabine en de jongen keken toe, terwijl Sabine’s hand stevig bezig was met die enorme lat. Toen begon ook hij weer te spuiten, z’n hele zak legend op de lekkere tieten van m’n vrouw.

Sabine en de mooie blondine kropen wat naar elkaar toe en tot mijn verbazing begonnen ze elkaar te kussen. Beide waren kennelijk zo geil geworden en nog steeds niet klaargekomen dat ze zich niet meer in konden houden. Het duurde niet lang of hun vingers verdwenen in elkaars kutten en het werd een heel gesteun. Sabine duwde het meisje achterover en duwde haar tong in het poesje van het blonde stuk. Ik was intussen weer op volle sterkte, kroop achter Sabine’s kont en schoof in een keer mijn pik in haar natte spleet. De vriend van de blonde ging op z’n rug liggen en schoof onder Sabine’s hete lijf. Met z’n tong zocht hij Sabine’s klitje en ik hoorde haar kreunen van genot. Intussen neukte ik haar stevig door. Het blonde meisje begon heftig met haar onderlijf te bewegen en aan haar kreunen te horen was ze ook vreselijk aan het klaarkomen. Gelukkig ging onze vriend hard door met likken, waardoor Sabine een heftige orgasme kreeg. Ik trok mezelf uit haar kut en bood m’n paal aan die heerlijke blondine. Ze greep ‘m stevig vast en trok hard en snel en mijn geil spoot het blondje recht in het gezicht. Sabine stak haar tong uit en begon het gezicht van het meisje af te likken.

We lagen daarna met z’n allen uit te rusten in de hitte van de cabine. Toen pas drong tot me door dat we geluk hadden gehad dat er niemand was binnengekomen. Na 5 minuten gingen het blondje en haar vriend weg en ze draaide zich bij de deuropening om, keek ons aan en zei: ‘Merci, c’était très bien.’ Gelijktijdig kwamen Guus en Hanneke binnen en vroegen ons: ‘Waarvoor bedankte ze jullie?’ We vertelden het hele verhaal in geuren en kleuren met als gevolg dat Guus en Hanneke opgewonden in een stevige vrijpartij verzeild raakten. ‘Vanaf nu moet iedereen zich beheersen,’ zei ik quasi streng, ‘want anders wordt het vanavond helemaal niets’ Hanneke antwoordde dat ze nog nooit zo lang achter elkaar zo geil was geweest en dat die toestand zeker wel tot vanavond zou voortduren. Guus voegde er aan toe dat naarmate hij vaker klaarkwam, zijn erectie ook langer standhield. ‘Tja, dan moeten jullie het zelf maar weten,’ gaf ik het op.

De parenclub

Na de sauna gingen we even een hapje eten, de rode wijn vloeide rijkelijk zodat de stemming er goed in zat. Om een uur of tien gingen we naar de parenclub en werden hartelijk begroet door de hostess die ons nog van de vorige keer herkende. Hoewel we nog niet zo lang geleden in de sauna hadden gezeten, kropen we met ons allen toch nog even onder de douche. Kwistig zeepten we elkaar in en werden borsten, billen, kutjes en pikken uitgebreid betast.

De dames verdwenen daarna in hun eigen kleedruimte en wij wachtten vol spanning op datgene wat ze in de winkel van Kristina hadden gekocht. Toen de dames terugkwamen snakten we allebei naar adem van bewondering. Hanneke droek een rode open body die haar prachtige bruine billen en kutje helemaal openliet. De voorkant liep uit in twee smalle bandjes, die over haar tepels liepen en in de nek met een strik werden vastgemaakt. Haar stevige borsten waren dus op de tepels na volledig zichtbaar en juist dat bijna was zeer geraffineerd. Sabine had zich gehuld in een zwart catsuit met open borsten en een open kruis. Ze was al erg opgewonden, want haar tepels stonden helemaal stijf en priemden fier vooruit en ook haar buitenste schaamlippen waren al opgezwollen. Samen liepen we naar de bar met het dansvloertje en ik kon het niet nalaten om mijn vinger even door het spleetje van Sabine te halen en haar zilte frisse smaak te proeven. Er ging een rilling door haar heen en ze gaf me een dikke kus, waarbij de verliefdheid uit haar ogen straalde.

Tot onze grote verrassing zat behalve Kristina van de lingeriewinkel ook Mark aan de bar. Mark was de schipper van de Surfpride waarmee we een paar dagen daarvoor boottocht hadden gemaakt. Die boottocht was uitgemond in een sex-avontuur waardoor Sabine sexueel helemaal was losgekomen en zich nu vrij en spontaan gedroeg. Mark had een enorme dikke penis waarvan Sabine helemaal in vervoering was geraakt. Ook nu verhulde zijn strakke sexy slip niet veel van zijn enorm apparaat. Hanneke staarde er als gebiologeerd naar en likte wellustig haar lippen af. Mark werd aan iedereen voorgesteld en hij zei tegen de dames: ‘Wat zien jullie er beeldschoon uit, om zo in te bijten.’ Hanneke antwoordde gevat dat er bij hem ook wel iets was om in te bijten. Guus staarde ondertussen naar Kristina die in niets anders gehuld was dan een ragfijne witte babydoll die net tot onder haar billen reikte en een bijpassende tangaslip en in zijn slip was al gauw een dikkel bobbel zichtbaar. De sfeer was heel genoeglijk en ontspannen en na een paar drankjes kwamen de verhalen over onze ‘bootavonturen’ los.

Hanneke werd van die verhalen sterk opgewonden. Haar tepels hadden zich opgericht en waren van achter de dunne bandjes vandaan gepiept. Ze streelde zichzelf over haar dijen en af en toe verdween haar vinger in haar kutje. Kristina had het ook gezien en liet zich op een gegeven moment op de grond zakken en begon met haar tong de benen, dijen en het kutje van Hanneke te bewerken. Hanneke liet zich wat verder onderuit zakken en spreidde haar benen om Kristina alle ruimte te geven. De borsten van Kristina bewogen ritmisch heen en weer en haar babydoll was tot boven haar middel opgeschoven zodat haar volle billen fier naar boven staken. Guus had het zeer te kwaad met zichzelf en ik zei tegen hem: ‘Ontspan je toch eens een beetje. Als je met Kristina wil neuken dan doe je dat toch. Als ze het niet wil, dan zegt ze het je wel, maar ze ligt er met dat kontje omhoog zo uitdagend bij dat ik me dat niet kan voorstellen.’ Guus trok de strik van haar babydoll los en vatte de loshangende borsten van Kristina in zijn beide handen. ‘Oh Guus, yes,’ zei Kristina, terwijl ze even omkeek wie haar borsten aan het bewerken was, ‘play with my tits and fuck me.’ Guus streelde met zijn ene hand haar volle billen en haalde af en toe plagend zijn vinger door haar bilspleet en inmiddels zeiknatte kruis. Met zijn andere hand streelde hij haar borsten en trok aan haar tepels, wat haar een diep gekreun ontlokte. Ondertussen kwam Hanneke schokkend tot een hoogtepunt en het gezicht van Kristina was helemaal nat en glimmend van haar kutsappen. Kristina ging over een barkruk hangen en trok haar tangaslip uit zodat Guus vrij spel had. Hij stroopte zijn slip naar beneden en dreef zijn keiharde penis in haar kutje. Kristina kermde het uit van genot. Sabine kon zich nu ook niet langer meer inhouden, ging recht tegenover Kristina ook over een barkruk hangen en begon haar hele gezicht af te zoenen. ‘Mark,’ zei ze, ‘ik wil die dikke paal van je weer in mijn kut hebben!’ Dat was niet aan Mark’s dovemansoren bestemd en al spoedig liet hij stukje bij beetje zijn immens dikke paal in de kut van Sabine verdwijnen. Kristina en Sabine tongden elkaar nu hevig, terwijl ze allebei gevuld waren door de lullen van Guus en Mark.

‘Ach ziel,’ hoorde ik Hanneke met ondeugende oogjes tegen me zeggen, ‘sta jij nu er nu helemaal alleen voor? Wil je met me dansen?’ We liepen naar het dansvloertje waar al meerdere stelletjes stonden te schuifelen. ‘Ik wil met je pik in me dansen,’ fluisterde Hanneke in m’n oor, terwijl ze met haar hand mijn ballen omvatte. Ze trok de rand van mijn slip omlaag en mijn pik steigerde nu vrijgelaten omhoog. Ik omvatte met mijn beide handen haar vrije billen en drukte haar dicht tegen mij aan. Mijn pik stond recht overeind ingeklemd tussen onze warme lijven en werd door het schuren alleen maar nog dikker en stijver. ‘Kom op nou,’ hijgde Hanneke in mijn oor, ‘ik ben zo nat, ik moet je nu in me hebben.’ Ik wipte haar iets op zodat ze haar natte spleet over mijn pik kon schuiven. Ze klemde haar benen om mijn middel en ze wipte op de maat van de langzame muziek op mijn pik. Ze boog zich ook wat achterover zodat ik met mijn mond door de dunne stof van haar body over haar tepels kon strijken en ze tussen mijn lippen kon klemmen. Omdat ik die dag al aardig wat keren was klaar gekomen, kon ik het goed volhouden. Ik voelde Hanneke komen, langzaam maar zeker. Haar tepels werden hard en rood en ze schudde haar hoofd. Steeds als ik diep in haar baarmoeder eindigde, ging er een golfbeweging door haar lijf en schudden haar borsten in een zalig ritme. Ik voelde haar kut zich om mijn pik sluiten. Ik wilde gelijk met haar komen en gaf toe aan mijn stuwende zaad in mijn ballen. Een warme, niet te stoppen stroom kwam omhoog. Hanneke schokte, verstrakte en gaf lange diepe kreet. Nog een paar keer ramde ik mijn paal in haar om zeker er van te zijn dat ze helemaal zou komen. Toen spoot ik al mijn opgekropte geilheid uit mij in haar spleetje. Hanneke’s bekken draaide helemaal naar mijn pik toe om alles uit mijn ballen te kunnen trekken. Hijgend probeerde ik nog hard te stoten, maar haar benen en armen klemden zich muurvast terwijl ze in mijn oor kreunde van genot.

Met de armen om elkaar heen geslagen liepen we van de dansvloer naar de anderen bij de bar. De ‘barkruk-sessie’ was kennelijk alweer achter de rug want iedereen zat weer min of meer gekleed achter een drankje. Kristina zat bij Guus op schoot en Sabine bij Mark. Beide heren streelden de volle borsten van de dames op hun schoot, die zich dat ontspannen met gesloten ogen lieten welgevallen. Bij de groep aangekomen zei Hanneke plompverloren: ‘Ik wil vanavond ook drie pikken in me hebben, ik wil Mark in m’n kut, Guus in m’n kont en ik wil Jos lekker pijpen.’ Guus begon te protesteren omdat hij het wel een erg doldriest plan vond, maar Hanneke vond dat als ze het nu niet deed het er nooit van zou komen. Bovendien was ze nu in gezelschap van mensen die ze vertrouwde en waar ze zachte gevoelens voor had. Sabine wenkte me en fluisterde in m’n oor: ‘Jos, je moet haar wel goed voorbereiden hoor, anders wordt het een teleurstelling voor d’r.’ Ik stelde voor om naar de groepsruimte te gaan.

De groepsruimte was een grote ronde salon, met veel indirecte verlichting en spiegels en hele zachte vloerbedekking. Overal lagen kussens en grote matrassen met schone, zachte overtrekken. Er was een klein barretje waarachter een topless meisje bediende en die tevens in de gaten hield dat er geen dingen gebeurde tegen de zin van de deelnemers. Er speelde zachte romantische muziek en de hele sfeer ademde rust.

Ik vroeg aan het barmeisje om wat zachte creme en massageolie. ‘Ik ga je eerst even lekker masseren,’ zei ik tegen Hanneke, ‘totdat je echt helemaal ontspannen bent.’ Ze ging op haar buik liggen en ik begon met haar body uit te trekken zodat ze helemaal naakt was. Ik masseerde haar schouders, haar rug en werkte daarna vanaf de tenen terug naar boven. Het laatste deed ik haar billen, waarbij ik ook al regelmatig een vinger in haar anus stak om haar alvast aan het gevoel te laten wennen. ‘Zo, draai je maar om’ commandeerde ik. Ik wenkte Sabine en Kristina om het van me over te nemen en deze begonnen elk aan een kant haar borsten, benen en de binnenkant van haar dijen te masseren. Kreunend spreidde Hanneke automatisch haar benen, zodat haar wijdopenstaand kutje zichtbaar werd. Terwijl de dames zich verder wijdden aan het masseren en nu ook hun tongetjes gebruikten, begroef Guus zijn hoofd tussen haar dijen en bewerkte met zijn tong haar dijen, schaamlippen en klitje. Toen ik vond dat ze voldoende was op gewarmd vroeg ik haar om op handen en kniëen te gaan zitten en haar kontje goed naar achter te steken. De meisjes bleven haar borsten en keiharde tepels bewerken die nu vrij naar beneden hingen. Ik bewerkte haar anus met de zachte creme en stopte steeds meer vingers in haar poepgaatje, daarmee steeds verder oprekkend. Af en toe haalde ik ook mijn vingers door haar kleddernatte kutje om alles goed gesmeerd te houden. Hanneke was nu in één en al sidderende wellust en riep: ‘Kom op nu, ik houd het niet meer uit!’

Mark ging op zijn rug liggen en zijn enorm dikke pik stak fier overeind. Bijna huilend van opwinding schoof Hanneke haar kut over de dikke penis van Mark. Sabine smeerde wat crème op de gezwollen pik van Guus en leidde zijn penis voorzichtig in de opgerekte anus van Hanneke. Ik ging voor Hanneke staan en met haar handen om mijn billen nam ze mijn pik in haar mond. ‘Tjee, wat is dat lekker strak,’riep Guus. ‘Het is gewoon hemels. Ik voel de lul van Mark, het is gewoon te gek!’ en mijn pik werd door die kreet zo mogelijk nog stijver. Voorzichtig begon Sabine te bewegen en al onze pikken schoven simultaan in en uit haar gaatjes. Kristina en Sabine zaten op hun knieën naast haar en kusten haar zachtjes overal en streelde haar borsten en tepels, terwijl ze zichzelf zaten te vingeren. De orgasmes van Hanneke kwamen nu in golven en we dropen van het zweet en haar geile sappen. ‘Jongens, nu moeten jullie in me klaar komen, spuit mijn kut en kont helemaal vol’ hijgde Hanneke. Ze verhoogde het tempo en al brullend stortten wij bijna tegelijkertijd ons zaad in haar.

Uitgeput en met tranen in haar ogen liet Hanneke zich op de matras vallen. Ik gaf haar een dikke zoen op de mond en proefde daarbij iets van mijn eigen zaad dat ze in haar mond had opgevangen en doorgeslikt. ‘Jongens, wat een ervaring,’ hijgde ze. ‘Jullie zijn allemaal enorme schatten. Ik doe dit zeker nog een keer, maar voorlopig even niet, ik voel me helemaal uitgewoond.’ Hoewel Sabine en ik het al een keer eerder hadden meegemaakt waren we toch weer onder de indruk van de intensheid van een dergelijke beleving. Het was inmiddels al behoorlijk laat geworden en tot veel waren we niet meer in staat. We besloten er een punt achter te zetten en na lekker gedouched te hebben namen we afscheid van Mark en Kristina. Mark zou de hartelijke groeten en kusjes overbrengen aan onze vrienden op de boot en Kristina zei met een knipoog: ‘Till next time, guys.’

De volgende morgen

Nadat we een gat in de dag hadden geslapen, besloten we om er een lekker luierdagje aan het strand van te maken. Omdat alleen Guus en Hanneke in de buurt waren, namen we niet eens de moeite om zwemkleding aan te trekken. Lekker in ons blootje liepen we naar het strand en legden ons neer op onze badlakens.

Even later hoorden we de rits van de tent van Guus en Hanneke opengaan en kwamen ze nog slaapdronken naar buiten wankelen. Ook zij waren helemaal naakt en nadat ze een frisse duik in de zee hadden genomen kwamen ze naast ons liggen. ‘Zo Guus,’ vroeg Sabine plagend. ‘Hoe vind je nou al die uitspattingen van de laatste dagen? Van die preutsheid en eenkennigheid van jou is niet veel meer over.’ Guus lachte een beetje schaapachtig, maar zei eerlijk dat hij nooit verwacht had dat hij er zo van zou genieten. ‘Het mooiste is dat ik helemaal niet jaloers ben als Hanneke met iemand anders vrijt. Ik weet nu dat ze van me houdt en toch weer bij me terugkomt. Het verrijkt alleen maar onze relatie en bovendien is het verrukkelijk opwindend allemaal.’ Kennelijk was hij in gedachten weer even bij de gebeurtenissen in de club, want zijn penis begon te verstijven en stond al snel fier overeind.

‘Applaus,’ zei Sabine. ‘Geweldig dat je het zo opneemt. Dat verdient een beloning, vind je niet Hanneke? De twee dames gingen ieder aan een kant van Guus liggen en begonnen met lange halen van hun tongetjes zijn penis te bewerken. Af en toe namen ze aan balzak in de mond of kietelde met het puntje van hun tong het gaatje in zijn eikel. Kreunend liet Guus zich deze verwennerij welgevallen Het bloed werd naar zijn rechtopstaande pik gestuwd en zijn eikel kreeg een blauwachtig-paarse gloed. Hanneke had hem nu helemaal in haar mond en zoog er met holle wangen verwoed op. Sabine verwende de binnenkant van zijn dijen en balzak, terwijl ze met haar vingers zijn tepels streelde. Hanneke draaide zich nu een kwartslag zodat ze met haar kutje boven het gezicht van Guus hing. Deze begreep de stille wenk, pakte haar bij de volle billen en begon haar spleetje te likken. Met lange halen van zijn tong likte hij haar vanaf haar klitje tot aan haar anus. Soms maakte hij van zijn tong een kokertje en drong daarmee diep in haar spleetje. De kittelaar van Hanneke werd steeds groter en Guus kon hem nu in zijn mond nemen, wat Hanneke de rillingen over haar rug deed lopen. Met een volle mond kreunde ze het uit van geiligheid. Ook Sabine kreeg het te kwaad, want al zuigend en likkend aan de ballen van Guus begon ze zichzelf met haar ene hand te vingeren. Vanuit de positie waar ik lag keek ik recht in haar spleet en zag ik het kutgeil glinsteren. Haar kontje stak uitdagend omhoog en ik kon niet meer werkeloos toezien.

Ik ging achter Sabine zitten en streelde haar billen en borsten. ‘Ik wil je neuken, schat,’ zei ik tegen haar. ‘Mag dat?’ ‘Natuurlijk, doe niet zo idioot,’ zei ze hijgend. ‘Maar ik wil je dit keer in m’n kontje hebben.’ Door alle escapades van de vorige dagen was ze dat voor Sabine geen nieuwe ervaring meer. Ik gebruikte wat zonnebrandcrème om haar sterretje te masseren en haalde een paar keer mijn vingers door haar kut om met haar geil mijn penis in te smeren. Ik zette het topje van mijn eikel tegen haar nu licht geopende anus en drong door langzame bewegingen zachtjes in haar door totdat ik tot mijn ballen in haar kontje zat. Ik begon nu langzaam heen en weer te bewegen om haar te laten wennen. Met mijn handen omvatten ik haar borsten en rolde haar tepels tussen mijn duim en wijsvinger en trok er af en toe plagend aan. ‘Harder, harder,’ eiste Sabine, terwijl ze steeds sneller haar klitje bewerkte. ‘O, wat is dit lekker. Guus ik wil je dat er bij in komt! Jij moet met je dikke paal mijn kut vullen’ Hanneke liet de pik van Guus met rust en ging met haar kniëen aan weerszijden van het gezicht van Guus rechtop zitten. Sabine schuifelde samen met me als een krab naar voren met mijn pik nog in haar kontje en liet zich over de staaf van Guus zakken. ‘Jongens, dit is het helemaal.’ Ze steunde op haar beide handen en zoog op de keiharde tepels van Hanneke terwijl Guus haar kutje nog driftig met zijn tong aan het bewerken was. ‘Allemachtig, wat is dit geil,’ stamelde Hanneke, op het gezicht en de tong van Guus heen en weer wippend, terwijl haar prachtig gebruinde borsten heerlijk meedeinde. Het gezicht van Guus was kletsnat van haar sappen en aan zijn vertrokken gezicht was te zien dat hij er alles aan deed om het genot voor iedereen zo lang mogelijk te laten duren. ‘Ik houd het niet lang meer vol’, kreunde hij. ‘Eerst die pijpbeurt van jullie en nu strak in Sabines kut, terwijl ik de paal van Jos voel meebewegen, vraagt wel heel veel van mijn uithoudingsvermogen!’ ‘Nog heel even Guus,’ kreunde Sabine, ‘ik kom bijna klaar’ en ze verhoogde het tempo. Gierend schokte het orgasme door haar lijf en uitgeput liet ze zich opzij vallen waardoor met een ploppend geluid onze pikken uit haar twee gaatjes floepten. ‘Ik wil jullie zaad over me heen hebben,’ riep Hanneke. Guus en ik gingen met onze op uitbarsten staande pikken rechtop staan en Hanneke begon op haar kniëen gezeten onze pikken beurtelings te pijpen en af te trekken. Brullend kwamen we klaar en spoten lading na lading in haar mond en op haar gezicht en borsten. Met één hand ze vingerde zichzelf razend tot een orgasme en met de andere hand smeerde ze geil ons zaad uit over haar hele lichaam.

‘Tjesus,’ zei Guus, ‘wat zijn jullie eigenlijk toch een geile sletjes.’ ‘Vind je het een probleem dan?’ vroeg Hanneke nog nahijgend. ‘Nee, in tegendeel, ik wou dat ik dat eerder geweten had, dan hadden we de afgelopen tijd nog meer plezier in seks kunnen hebben,’ antwoordde Guus. ‘Nou, zo oud ben je nu ook weer niet,’ zei ik. ‘Je hebt gelukkig nog een behoorlijke tijd te gaan en kunt nog volop genieten.’

We spoelden ons lekker af in het water en brachten de dag verder lekker luierend en zonnebadend door. ‘s Avonds zijn we met zijn vieren lekker uit eten gegaan omdat Guus en Hanneke de volgende dag weer vroeg richting Spanje zouden vertrekken. Natuurlijk hebben we adressen uitgewisseld en we hoopten ze in Nederland weer terug te zien om onze korte kennismaking – ook op sexgebied – voort te zetten.

Lees vervolg

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen