Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Wat eraan voorafging: Het pasgetrouwde stel Jos en Sabine zijn meegeweest op een boottocht op de Middellandse Zee en hebben aan boord en op een eiland diverse sexuele avonturen beleefd. Vooral de wat geremde Sabine is helemaal losgekomen. We ontmoeten het paar weer als ze terugkeren naar de haven van St. Tropez.

Lingeriewinkel

Omdat Henk en Annemarie de huurboot moesten terugbrengen, besloten we om allemaal weer terug te varen naar de haven. Annemarie kwam op de gedachte om ‘s avonds met zijn allen naar een parenclub toe te gaan, waar ze wel eens vaker kwamen. ‘We zijn volgens mij allemaal in de stemming,’ zei ze, ‘en volgens mij willen Jos en Sabine dat ook wel eens meemaken.’ Sabine sputterde nog een beetje tegen omdat ze niets bij zich had om aan te trekken, maar toen ik zei dat we nog wel tijd hadden om wat leuks te kopen, vond ze het toch wel spannend.

Julia wist in de stad een leuke lingeriewinkel en wees ons hoe we er moesten komen. Het liep al tegen sluitingstijd en toen we de winkel inliepen draaide de verkoopster al de deur achter ons dicht om te voorkomen dat er nog weer nieuwe klanten binnen zouden komen. Ze was een bloedmooie Griekse, gekleed in een minirok, die zo strak zat dat je kon zien dat ze geen slip aanhad. Daarboven droeg ze een doorschijnende witte bloes, waardoor je haar witte kanten kwart-cup BH met volle borsten kon zien. Ze sprak uitstekend Engels en verzekerde mij dat we beslist niet te laat waren. ‘How can I help you?’ vroeg ze met een ietwat hese, maar daardoor sensuele stem. We legden uit dat we die avond uit zouden gaan naar de club en dat daar iets spannends aangetrokken moest worden. ‘How nice,’ riep ze, ‘then we will be seeing us tonight, because I am going as well. My name is Kristina.’ Hierdoor was het ijs gebroken en was Sabine ook wat meer op haar gemak gesteld. ‘Wat dacht je van jarretelkousen, een ondeugend slipje met open kruis, een BH zoals ik aan heb en daarover heen een doorzichtig hemdje?’ vroeg Kristina aan Sabine. ‘Zit dat lekker, zo’n BH?’ vroeg Sabine, ‘Ik heb meestal helemaal geen BH aan.’ ‘Nou,’ legde Kristina uit, ‘als je volle borsten hebt zoals ik en je wilt ze toch showen, moeten ze een beetje opgedrukt worden en ook ondersteund. Kijk maar.’ Zonder enige gene deed ze haar bloes uit, draaide zich om en vroeg of ik haar BH-sluiting kon losmaken. Ik kon het niet nalaten om met mijn beide handen haar volle borsten te omvatten en Kristina liet het bereidwillig toe. Sabine trok al haar kleren uit en deed de BH aan. Hoewel zij niet zulke grote borsten had als Kristina, was het effect geweldig. De rand van de BH zat onder haar tepels en doordat haar borsten iets naar boven en naar voren werden gedrukt, leek het of ze veel voller waren. ‘Prachtig,’ zei Kristina, ‘alsof ie voor je gemaakt is.’ Ze voelde aan alle kanten of de BH goed aanlag en door al die strelende bewegingen richtten de tepels van Sabine zich op.

Kristina ging even weg om de rest op te halen en Sabine zei tegen me: ‘Ik weet niet wat er met me is, maar ik word alweer geil van dit gebeuren.’ Ik kuste haar en omvatte met beide handen haar volle billen. ‘Ho-ho, take it easy,’ lachte Kristina, die net terugkwam met de lingerie. Sabine trok het geheel aan en ze was een plaatje om op te vreten. Ondertussen had Kristina gevraagd of ik het erg vond dat ze haar minirok uittrok. Ze had er al de hele warme dag in rondgelopen en ze was er erg zweterig onder geworden. Uiteraard had ik geen bezwaar, integendeel, en ik zag mijn vermoeden over haar slipje ook bewaarheid. Ze droeg onder de minirok alleen een tanga, die niet meer was dan een driehoekig lapje stof aan een touwtje. Bij het zien van Sabine in haar sexy outfit en de nagenoeg naakte Kristina, kreeg ik het ook ontzettend warm en bovendien werd er een fikse bobbel in mijn shorts zichtbaar. Kristina zag dat en er ontstond een nat plekje in haar tangaslip. Tot mijn grote verbazing zei Sabine tegen haar: ‘You may borrow him for a while if you want to’. Kristina liet zich dat geen twee keer zeggen en drukte zich tegen mij aan, haar tong in mijn mond stoppend. Gelijktijdig schoof ze met haar hand in één van de wijde pijpen van mijn short en pakte mijn lul beet. Ik liet mij natuurlijk niet onbetuigd en schoof het kleine driehoekje van haar tangaslip aan de kant en begon haar te vingeren. Haar kutje was al zeiknat en ze reed als een gek tegen mijn vingers op. Opeens zakte ze door haar knieën, maakte mijn broek los en nam mijn staaf in haar mond. De ene keer kietelde ze met haar tong mijn ballen en pisgaatje, dan weer likte ze met lange halen de stam of nam ze hem volledig in haar mond. Na een tijdje, toen mijn pik staalhard was geworden, draaide Kristina zich om, ging op haar rug op een tafel liggen met haar kutje net over de rand en zei met haar hese stem: ‘Please, fuck me hard now!’ Ik was er helemaal klaar voor en ramde mijn pik in haar wijdopenstaande kut. Sabine, die al die tijd had toegekeken, begon aan haar tepels te likken en masseerde met haar vingers het klitje van Kristina. Gillend kwam Kristina klaar en zei dat ik mijn zaad over haar heen moest spuiten. Toen ik bijna kwam, haalde ik mijn pik uit haar kut en na enig handwerk spoot ik een forse lading zaad uit over haar borsten. Geil smeerde ze het witte goedje uit over haar lichaam en stamelde: ‘You two are darlings, thank you very much!’

Nadat de lingerie was ingepakt en betaald gaf ze ons nog een dikke knuffel en na een vrolijk ‘See you tonight’ aanvaarden wij de terugtocht naar de boot.

De parenclub

Om een uur of 10 ‘s avonds gingen we met zijn allen op weg naar de parenclub. Het was niet ver, dus we konden het lopen, zodat straks ook iedereen wat kon drinken. Door alle geile gebeurtenissen van die dag was iedereen al opgewonden en de spanning van wat de avond en nacht zou brengen maakte het nog een graadje erger.

De hostess van de club kende het clubje al en begroette hen hartelijk. Toen ze begreep dat wij erbij hoorden omvatte ze ons in de begroetingen. We gingen eerst naar de bar, waar al meerdere mensen zaten. Sommige stelletjes zaten al een beetje aan elkaar te frunniken. Er speelde een orkestje zwoele dansmuziek en op de dansvloer dansten wat paren dicht tegen elkaar aan.

Om elf uur moest iedereen verplicht in lingerie zijn, dus na het eerste drankje gingen we onder de douche om ons daarna om te kleden. Ik had een nauwe tangaslip aan, waar mijn lul net in paste en die mijn billen helemaal bloot lieten, en een wijd nethemd. Mark had het tegenovergestelde aan: een T-shirt en een van voren opengewerkte slip waar zijn enorme pik uitbungelde. Henk had een opengewerkte slip, die wel alles bij elkaar hield, maar waardoor je alles kon zien.

Het was natuurlijk niets vergeleken bij wat de dames in petto hadden. Sabine had ik natuurlijk al gezien, maar in deze omgeving zag ze er nog appetijtelijker uit. Annemarie was gekleed in een doorzichtige rode stocking, die haar borsten maar net binnenboord kon houden en met drukknoopjes op de plaats van haar kutje. Leonie droeg geen BH en had een tangaslipje aan met daaroverheen een soort gele doorzichtige babydoll die net tot aan de onderkant van haar billen reikte. Julia spande echter de kroon met een super kort wit jurkje die haar borsten niet verborg, maar alleen ondersteunde. Bovendien had het jurkje een split tot aan haar middel en je kon zien dat ze eronder compleet naakt was. ‘En heren,’ vroegen de dames, ‘willen jullie je zo wel met ons wel vertonen?’ We stonden sprakeloos van zoveel moois en we waren niet de enige want er stonden vele mannen en vrouwen zich te vergapen aan onze dames. Hier en daar werd er zelfs waarderend gefloten.

We gingen eerst nog even aan de bar een drankje halen. Julia en Leonie gingen de dansvloer op en begonnen aan een erotische dans, waarbij ze veelvuldig hun borsten, billen en dijen streelden. Sabine fluisterde in mijn oor: ‘Ik wil met je dansen, ga je mee?’ Ze trok me mee naar de dansvloer en drukte zich dicht tegen me aan. Haar handen streelden mijn blote billen en mijn pik stond recht overeind tegen haar buik. Eén handje van haar verdween van mijn billen en omvatte mijn ballen. Ik liet me niet onbetuigd en ging met mijn hand richting haar kutje. Dankzij het open kruis kon ik gemakkelijk met mijn vinger haar grotje betasten en het was ongelooflijk hoe nat Sabine alweer was. Toen ik haar klitje aanraakte hijgde ze en hing even slap tegen me aan. ‘Neuk me hier ter plekke,’ zei ze hitsig, ‘het kan me niet schelen dat anderen ons zien. Ik moet je nu in me voelen.’ Ze haalde mijn pik uit mijn slip, ik zakte iets door mijn knieën en voor ik er goed en wel erg in had, gleed haar warme kutje over mijn pik. ‘Houd me goed vast’ zei ze en klemde haar beide benen om mijn middel. Ik wist niet wat me overkwam, in één dag was ze al haar preutsheid kwijtgeraakt en sterker nog, was een geil neukdier geworden. Ze klemde zich met haar benen stijf tegen me aan en schommelde ritmisch op en neer. Steeds sneller gingen haar bewegingen tot ze met een laatste spastische beweging uitriep: ‘Ik kom, ik kom!’ en ik voelde het geil langs mijn benen lopen. Na alle neukpartijen van die dag, kon ik zelf niet zo snel meer klaarkomen, dus toen we terugliepen naar de bar stond mijn penis nog als een ‘paal boven water’. Sabine kreeg heel veel goedkeurende blikken toegeworpen maar was er toch wel een beetje verlegen mee dat ze zich zo had laten gaan.

Annemarie zet bij Mark op schoot en ik kreeg pas later in de gaten dat zij de drukknoopjes van haar stocking had losgemaakt en bovenop de dikke paal van Mark zat. ‘Een geweldige show, meid’ zei Annemarie tegen Sabine, ondertussen met een scheef oog naar mijn nog staalharde pik kijkend. ‘Hi guys, how are you?’ hoorden we opeens de vrolijke stem van Kristina achter ons. ‘Wow, you have been busy already’ zei ze, toen ze dichterbij kwam en mijn pik en het nog natte kutje van Sabine zag. Annemarie vertelde haar wat zich op de dansvloer had afgespeeld en Kristina kreeg een geile blik in haar ogen. ‘Can you do that again with me?’ vroeg ze aan me en toen ik haar zei dat ik dacht dat dat wel zou lukken, sleurde ze me zowat de dansvloer op. Ze had een transparant zeer kort jurkje aan, met gaten waar haar borsten doorheen kwamen en voor de rest was ze helemaal naakt. Ik danste tegen haar rug aan, met mijn pik in haar bilspleet en mijn handen om haar borsten. Kristina had langere benen dan Sabine, dus toen ik mijn pik in haar kutje schoof konden we gewoon door blijven dansen. Nu kwam ik gelijktijdig met Kristina wel tot een hoogtepunt en toen we terugliepen naar de bar dropen de sappen uit haar kutje langs haar dijen naar beneden. Sabine zei tegen haar: ‘Sit down dear, I will clean you’ en likte vervolgens haar benen en dijen schoon en eindigde met haar tong in het grotje van Kristina, die zich dit met behagen liet welgevallen.

Ondertussen waren Annemarie en Mark ook klaargekomen en kwamen Leonie en Julia verhit terug van de dansvloer. ‘Wat gaan we doen mensen?’ vroeg Henk, die als enige nog geen activiteit had ontplooid, maar wel met een gigantische paal had staan toekijken. Julia, die er al vaker was geweest stelde voor om eerst lekker met zijn allen naar de sauna te gaan en daarna naar de groepsruimte. ‘Daar hebben we alle ruimte om te doen en laten wat we willen en er heerst daar een rustige romantische sfeer.’ ‘Trekken jullie na de sauna wel weer jullie setjes aan?’ vroeg ik, ‘Want het is wel heel opwindend en sexy.’

De sauna was een verademing en ik kwam weer helemaal tot rust. Leonie en Julia hadden door een gezamenlijke pijpbeurt Henk voor de sauna nog even afgeholpen van zijn stijve en zo was iedereen verfrist en uitgerust klaar voor de volgende ronde. De groepsruimte was een grote ronde salon, met veel indirecte verlichting en spiegels en hele zachte vloerbedekking. Bovendien lagen er overal grote kussens. Er was een klein barretje waarachter een topless meisje bediende en die tevens in de gaten hield dat er geen dingen gebeurde tegen de zin van de deelnemers. Er speelde zachte romantische muziek en de hele sfeer ademde rust.

Sabine vroeg me aarzelend: ‘Ik heb nog niet met Henk gevreeën, vind je het goed dat ik hem verleid?’ Ik knuffelde haar en zei dat ik enorm blij was dat ze zo vrij was geworden en dat ik er dus absoluut geen probleem mee had. Ze liep heupwiegend op Henk af en bleef uitdagend voor hem staan. Ze trok haar hemdje en BH uit, zette haar handen onder haar volle borsten en bood de tepels aan Henk aan. Verrast keek hij naar mij en toen ik toestemmend knikte begon hij met zijn tong grote cirkels te maken, daarbij naar binnen spiralend om uiteindelijk bij de tepel te belanden en deze even tussen de lippen heen en weer te rollen. Daarna herhaalde de procedure bij de andere borst. Ik wist dat Sabine bij een dergelijke behandeling van haar borsten altijd erg opgewonden werd. Ze uitte dat door op een kussen te gaan liggen en door het open kruis van haar broekje haar schaamlippen te spreiden, zodat Henk er vol uitzicht op had. Met een vinger masseerde ze haar clitje, dat zich daardoor glanzend en opgezwollen liet zien. Met de wijsvinger van haar andere hand wenkte ze Henk. Deze kreeg het zeer te kwaad en wurmde zich zo snel hij kon uit zijn slip. Zijn pik stond rechtovereind tegen zijn buik aan en werd omlijst door donker krullend schaamhaar. Toen Henk haar naderde ging Sabine op haar knieën zitten en slokte in een keer de pik van Henk naar binnen. Met één hand masseerde ze zijn zak en met de andere hand bleef ze zichzelf vingeren. Ik hoorde dat ze vroeg: ‘Henk, wil je me in m’n kontje neuken? Ik vond dat vanmiddag zo lekker en ik wil het graag nog een keertje.’ Ze draaide zich op haar knieën om en stak haar kontje uitnodigend omhoog. Henk haalde zijn vingers door haar kutje en wreef daarmee haar sterretje in. Vanwege de penetratie van die middag was ze nog makkelijk te openen en al snel kon hij drie vingers in haar kwijt. Voorzichtig zette hij daarna de punt van zijn staalharde pik tegen haar geopende kontgaatje en drukte stevig door. In een langzaam tempo begon Henk te pompen terwijl Sabine zich gelijktijdig als een gek met drie vingers vingerde. Henk hing half over haar heen en omvatte haar borsten en speelde met de tepels. Gierend kwam Sabine tot een orgasme en klemde bijna de lul van Henk af. Hij trok hem eruit, draaide Sabine op haar rug en begroef zijn pik tot aan de wortel in haar kut. In een razend tempo ging hij op en neer, Sabine opnieuw een orgasme bezorgend. Toen hij uiteindelijk klaarkwam, trok hij zijn pik uit haar schede en spoot zijn zaad over haar borsten en gezicht. Wellustig probeerde Sabine zoveel mogelijk van zijn zaad in haar mond op te vangen en ze likte haar lippen af. De rest van de spermagolf smeerde ze uit over haar buik en borsten. ‘Oh Henk, het was goddelijk en je smaakt naar meer’, zei Sabine en likte de lul van Henk helemaal schoon totdat de laatste resten in haar mond waren verdwenen.

Ik keek eens om me heen om te zien wat de rest aan het doen was. Leonie en Julia waren in een standje 69 verwikkeld en mijn vermoeden dat ze allebei bi-sexueel waren werd hierdoor bevestigd. Mark lag op zijn rug met Kristina op zijn enorme dikke lul gespietst. Ze moest aardig zijn opgerekt, want ik kon me vanuit de lingeriewinkel herinneren dat ze redelijk nauw was. Ze bewoog als in trance langzaam op en neer, terwijl Mark met één hand haar tepels tussen duim en wijsvinger heen en weer rolde, terwijl hij met de wijsvinger van de andere hand in haar poepgat zat.

Opeens voelde ik van achteren een tongetje over mijn ballen en poepgaatje gaan. Ik draaide me om en zag Annemarie op haar knieën voor me liggen. ‘Zo lekker dier, nu ontsnap je me niet meer,’ sprak ze hees. ‘Al vanaf het moment dat ik je op het eiland zag wilde ik je hebben.’ Haar volle maar stevige borsten waren over het randje van haar rode stocking gepiept en haar kruis met de drukknoopjes lag helemaal open. ‘Zeg dan maar wat je wilt, liefje, ik ben er helemaal voor je’ zei ik, terwijl ik haar hielp opstaan en haar dicht tegen me aandrukte. ‘Wil je me lekker beffen?’ vroeg ze, ‘en daarna wil ik je lekkere lul in me hebben.’ Ik stroopte haar stocking van boven naar beneden af en vlijde haar in de dikke kussens. Ik gaf haar een dikke tongzoen en begon met mijn tong een ontdekkingsreis over haar lichaam. Ik kuste haar hals en zakte langzaam af naar haar borsten. Ik zoog hard aan haar tepels en beet er speels in. Via haar navel likte ik de binnenkant van haar dijen en cirkelde plagerig om haar kutje heen. Haar schaamlippen stonden helemaal open en haar klitje glinsterde me nat en rose uitnodigend tegemoet. ‘Toe Jos, plaag me niet zo,’ steunde Annemarie, ‘ lik m’n kut nu. Ga met je tong over m’n klitje, toe nou!’ Ik krulde m’n tong tot een pseudo-pikje en stootte hem hard op en neer in haar kut. Daarna likte ik zachtjes over haar kittelaar en zoog er zachtjes op. Ze was al zo opgewonden dat dit haar al over de rand van een orgasme bracht. Ze spande haar kutspieren en een perste nog meer kutsap naar buiten. Ik stopte mijn wijsvinger in haar spleet en masseerde haar G-plekje, zodat ze als een sneltrein een tweede orgasme kreeg. Ikzelf had inmiddels een snoeiharde paal en besloot dat daar ook maar iets aan moest gebeuren. Terwijl Annemarie nog lag na te hijgen, stopte ik in één beweging mijn pik in haar kut en begon langzaam, maar diep te stoten. ‘Wacht,’ zei Annemarie, ‘ik wil hetzelfde als jouw Sabine, ‘twee pikken in m’n lijf. Ga eens op je rug liggen.’ Gehoorzaam deed ik wat ze vroeg en ze schoof haat kut over me heen. Ze wenkte Henk, die na zijn escapades met Sabine alweer met een stijve stond toe te kijken en fluisterde hem iets in het oor. Annemarie wipte even van mij af, duwde de snikkel van Henk een paar maal door haar kut, zodat hij goed vochtig was en Henk zette de punt van zijn pik tegen haar kontgaatje aan. Annemarie ging voorover op me liggen zodat Henk er goed bij kon en centimeter voor centimeter verdween zijn pik in haar kont. ‘Je kunt een derde er vast nog wel bij hebben’ baste Mark en hij hield zijn halfstijve pik voor haar gezicht. Gretig slokte ze de pik op en begon er verwoed aan te zuigen. ‘Wat is dit een geil gezicht, zeg,’ zei Sabine, die erbij was komen staan, ‘drie pikken in je lijf.’ De orgasmes denderden Annemarie door het lijf en door haar onstuimige bewegingen konden wij ons niet veel langer beheersen. Wij haalden onze pikken uit haar lichaam en trokken ons af totdat we onze stralen zaad over haar kut, buik, borsten en gezicht uitstorten. Annemarie streek ons sperma geil uit over hele lichaam, zodat haar hele lichaam glinsterde van het vocht. Van puur geil geluk stonden de tranen in haar ogen en ze trok Henk naar zich toe om hem eens lekker te knuffelen.

Moe, maar zeer voldaan hebben we ons gedoucht en aangekleed en zijn we terug naar het jacht gegaan, waar we nog een afzakkertje hebben genomen. Er werd niet veel meer gepraat, iedereen had zo zijn eigen gedachten.

Met veel tranen hebben Sabine en ik de volgende morgen afscheid genomen en zijn teruggegaan naar ons tentje. Onnodig te zeggen dat dit onverwachte boottochtje ons sexleven behoorlijk heeft veranderd, maar daarover misschien later meer.

Lees vervolg

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen