Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Begin van onze huwelijksreis

Ik (Jos, 32 jaar) en mijn kersverse vrouw Sabine (29 jaar) liepen op een prachtige dag in mei te flaneren over de kade van het mondaine St. Tropez. Wij waren in onze wittebroodsweken, die net begonnen waren en hadden nog 3 lange weken voor de boeg. Wij hadden ons tentje opgeslagen op een camping in een klein plaatsje vlakbij St. Tropez, aangezien de prijzen daar een stuk lager waren.

Ik was die morgen in een geile bui met een enorme ochtenderectie wakker geworden. De slaapzak hadden we ‘s nachts al teruggeslagen vanwege de warmte en Sabine lag in een flinterdun niemendalletje nog lekker te slapen. De onderkant van haar nachthemd was opgestroopt tot aan haar navel en ik had vrij uitzicht op haar kaalgeschoren kutje. Door de warmte parelden er wat zweetdruppels aan de buitenste schaamlippen en ze zag er met haar blonde haren op het kussen uit om in te bijten.

Ik kon me niet beheersen en streelde zachtjes de binnenkant van haar dijen. Sabine kreunde zachtjes en in haar slaap en strekte ze zich wellustig uit. Ik ging op mij knieën liggen en begon met mijn tong de binnenkant van haar dijen en kutje te likken. Haar schaamlippen openden zich en haar clitoris werd zichtbaar. Met lange halen van mijn tong bewerkte ik haar kutje en sabbelde op haar klitje, dat al snel groeide. De ademhaling van Sabine ging nu sneller en haar hand wreef over haar linkerborst. De tepels van haar volle borsten priemden door de dunne stof heen en schenen me te wenken. Ik bevrijdde een borst uit haar nachtpon en sabbelde op de tepel, die groeide midden in haar donkere tepelhof. Plotseling opende Sabine haar ogen en zei: ‘Je moet geen stiefkinderen maken, die andere borst voelt zich nu wel misdeeld’. Ze ging lachend rechtop zitten en trok de nachtpon over haar hoofd uit. Haar volle borsten priemden naar voren en wellustig nam ze ze in beide handen en streelde ze.

‘Ga liggen’ zei ze ‘nu ben jij aan de beurt’. Ik ging op mijn rug liggen en een tel later keek recht in haar kut en voelde twee zachte lippen over mijn pik glijden. Haar tong krulde ze in het pisgaatje om daarna weer met lange halen de stam tot achter in haar keel op te slikken. Ik befte haar kut en masseerde gelijktijdig haar borsten. Steeds sneller reed ze over mijn tong en toen ik hard aan haar tepels trok explodeerde ze. ‘Kom nu in me en naai me hard’ hijgde ze. Ze ging op haar knieën zitten en stak uitdagend haar kontje naar achteren. Mijn lul was ondertussen snoeihard geworden en met één beweging stak ik hem in haar kletsnatte kut. Met harde stoten kletste ze met haar billen naar achter en voelde ik mijn lul tot diep in haar baarmoeder glijden. Het duurde ook niet lang voor we allebei tot een hoogtepunt kwamen.

Nadat we bijgekomen waren van deze intense neukpartij, bespraken we wat we die dag zouden gaan doen. Voordat we met elkaar waren getrouwd kenden we elkaar al 5 jaar intiem en we wisten precies wat we sexueel aan elkaar hadden. Hoewel ze al wel iets losser was geworden was Sabine nog altijd een beetje éénkennig en een beetje preuts. Sex op de meest vreemde plaatsen intrigeerde mij wel, maar zij was daarin wat terughoudender, hoewel zij zich wel altijd sexy kon kleden. We besloten op deze eerste dag St. Tropez maar eens te gaan verkennen. Sabine trok een rood mini-jurkje aan, waarin haar borsten zonder BH nauwelijks gevangen zaten. Onder het jurkje droeg ze alleen verder een tangaslip. Ikzelf was gekleed in shorts met wijde pijpen en een T-shirt.

We keken onze ogen uit over de rijkdom van de jetset in de haven. Rijen felwitte jachten lagen in de haven afgemeerd of lagen voor de kust voor anker. In Holland hadden we een zeilboot, maar dit hier was toch wel een klasse apart. We hadden het er net met elkaar over hoe heerlijk het zou zijn om zo’n boot te bezitten en vrij als een vogel het water op te kunnen gaan, toe een prachtig meisje van een jaar of 30 ons in het Nederlands aansprak. ‘Neem me niet kwalijk’ zei ze, ‘maar ik hoorde toevallig jullie gesprek’. ‘Ik heb een beetje rare vraag, maar hebben jullie zin om een dag of wat met ons mee te varen?’ Ze vertelde dat een bevriend echtpaar onverwachts terug moest naar Nederland en nu zaten ze met een tekort aan bemanning. Julia, zo heette ze, had ravenzwart haar en was gekleed in een geel topje dat haar borsten nauwelijks verhulde. Daarbij droeg ze bijpassende mini-pants, die strak om haar billen spanden. De bemanning zou behalve haar verder bestaan uit een vriend Mark, tevens eigenaar van de boot, en een vriendin Leonie.

Het jacht

Sabine en ik keken elkaar eens aarzelend aan. Julia zag dit en zei haastig: ‘Ik kan me voorstellen dat jullie eerst de boot en de rest van de bemanning willen zien’. Ze troonde ons mee naar een kleine motorboot en wees naar een groot wit motorjacht dat een eindje verder voor anker lag. ‘Dat is ons jacht’ zei ze, ‘Is het niet een magnifiek schip?’ We beaamden dat, sprongen aan boord van de motorboot en zetten koers naar het jacht en na een tijdje lagen we langszij van het jacht dat de trotse naam Surfpride droeg. Ik had één van de trossen vastgelegd en Julia had opgemerkt dat ik dat niet voor het eerst deed.

Voordat ze de touwladder opklom streek ze met haar borsten langs me heen en glimlachte een beetje geheimzinnig naar me. Sabine klom voor me de touwladder op en ik kon het niet nalaten om even met mijn hand onder haar rokje haar billen en kutje te strelen. Tot mijn grote verrassing was ze behoorlijk nat tussen haar benen! Ze bleef even staan, keek glimlachend omlaag en drukte haar kont vaster tegen mijn hand aan.

Aan boord stond een grote gebruinde blonde man met baard en ontbloot bovenlijf ons op te wachten. Met welgevallen keek hij naar Sabine en kleedde haar haast met zijn ogen uit. ‘Welkom aan boord’ zei hij. ‘Ik ben Mark en kapitein op dit schip, en deze schoonheid naast me is Leonie’. Ik keek naar haar en mijn adem stokte in mijn keel. Ze was een prachtige negerin van ongeveer 25 jaar en droeg alleen een groen tangaslipje. Haar volle borsten staken parmantig vooruit en haar lichtrose tepels staken sterk af tegen haar donkergekleurde tepelhoven. Ze likte met een glimlach langzaam haar lippen af en zei met een hese stem: ‘Welkom. Ik hoop niet dat je geschokt bent, we zijn hier nogal vrij zoals je ziet’. Mark nodigde ons de kajuit binnen en schonk wat te drinken in. Hij vertelde ons het doel van de reis, een eilandje op één dag varen en dat de Surfpride minimaal vier bemanningsleden moest hebben. We raakten aan de praat over boten en hij had al snel door dat ik zelf ook watersporter was. Leonie onderbrak hem en zei: ‘zal ik Sabine alvast de rest van het schip laten zien?’ Mark zei: ‘Ja, doe dat maar’.

Na een half uurtje kwamen de dames weer terug en het viel me op dat Sabine een hoogrode kleur had. Ze vroeg Mark: ‘Mag ik even alleen met Jos overleggen?’ ‘Natuurlijk’ zei Mark, ‘Ik hoop dat jullie positief besluiten, want volgens mij klikt het wel tussen ons allemaal’. Sabine vertelde dat ze het schip bezichtigd hadden en uiteindelijk in de kajuit die voor ons zou zijn bestemd terechtgekomen waren. Leonie was op één van de bedden geploft en had gezegd dat ze zo vreselijk geil was. Zonder verdere aankondiging had ze haar string uitgetrokken en aan Sabine gevraagd of ze haar mooi vond. Ze begon zichzelf te strelen, stak kreunend twee vingers in haar kut en begon zichzelf te vingeren. ‘Wil je mijn kut likken alsjeblieft?’ had Leonie hees gevraagd. Sabine vertelde: ‘Oh Jos, ik weet niet wat me bezielde, maar ik werd zo geil van haar. Mijn slip was zeiknat en het kutvocht liep gewoon langs mijn benen. Ik heb mijn jurkje uitgetrokken en toen hebben we elkaars kut uitgelebberd. Jij kan echt lekker likken en zuigen, maar zoals Leonie dat kan, ik ging echt helemaal door het lint!’

Door haar verhaal was ik vreselijk opgewonden geraakt en had een paal van jewelste in mijn broek staan. ‘Als ik het goed begrijp zie jij het wel zitten om dit tripje mee te maken, geile dondersteen van me’, zei ik tegen haar. ‘Jij toch ook wel?’ antwoordde ze spottend, ‘ook al zijn we nu getrouwd, dit houdt de spanning er een beetje in. Bovendien wil jij dat ik wat vrijer wordt en dit lijkt me een geweldige gelegenheid daarvoor’. Ik weet niet wat er in die korte tijd in haar gevaren was, maar onder het praten had ze de rits van mijn broek losgemaakt en mijn lul bevrijd uit mijn onderbroek. ‘Kom schat, ik heb toch geen slipje meer aan, kom maar snel in me klaar’ Ze ging met gespreide benen voorover staan, leunde op de kajuittafel en trok haar jurkje tot op haar middel omhoog. Zachtjes zocht ik met mijn penis de ingang van haar vagina en met één stoot drong ik door tot diep in haar baarmoeder. We begonnen ritmisch tegen elkaar in te bewegen. Hijgend zei Sabine: ‘Harder, harder, kom op man!’. Ik bevrijdde haar borsten uit haar jurkje, rolde haar tepels met duim en wijsvinger heen en weer en perste mijn pik zo diep in haar als ik kon. Haar adem ging gierend en ze danste zowat op mijn pik. ‘Ik kom, ik kom’, schreeuwde ze en gelijktijdig spoot ik mijn borrelend zaad diep in haar kut.

Nog nahijgend hoorde we achter ons een zacht applausje. Met een ruk draaide we ons geschrokken om en zagen Mark, Julia en Leonie in de deur van de kajuit staan. ‘Het spijt ons’ zei Mark, ‘maar we hoorden van die rare geluiden en dachten dat er iets mis was. Een verkeerde conclusie, want met jullie is er zo te zien niets mis, wat een prachtige performance was dat!’ Leonie stond slap tegen de deurpost geleund, haar tanga opzijgeschoven en twee vingers in haar kut heen en weer bewegend. Julia stapte snel op Sabine af, sloeg een arm om haar heen en fluisterde in haar oor: ‘Je hoeft je niet te schamen hoor, het was een prachtig gezicht’.

Sabine pakte haar natte slipje uit haar tasje, veegde er de klodders zaad mee uit haar vagina en fatsoeneerde haar kleding weer een beetje. Toch een beetje verlegen zei ze tegen Mark: ‘We zouden graag met jullie boottripje meegaan, maar we hebben onze spullen nog in de tent liggen.’ ‘Dat geeft niets,’ zei Mark, ‘Julia rijdt met de auto wel even mee naar de camping, nietwaar Julia?’ ‘Ja hoor,’ antwoordde Julia, ‘met alle soorten van genoegen’, en ze gaf me een vette knipoog. Onderweg naar de camping in haar witte Panda vertelde Julia dat ze met zijn allen aan boord altijd veel sexplezier hadden en dat er maar één gouden regel was: iedereen mocht het met iedereen doen, maar niemand werd ooit gedwongen om iets tegen zijn zin in te doen. Toen ze ons aanschoot had ze al het vermoeden dat wij uit hetzelfde hout waren gesneden en ze was blij dat het zo’n schot in de roos was. ‘Heb je wel gemerkt dat Mark je een stuk vindt?’ vroeg ze aan Julia, ‘Hij heeft je met zijn ogen al helemaal uitgekleed.’ Sabine antwoordde met pretlichtjes in haar ogen: ‘Nou, hij is zelf ook niet onaardig.’ Ik gaf haar een dikke knuffel en meteen voelde ik haar tong in mijn mondholte ronddarren als beloning voor het feit dat ik helemaal niet jaloers was.

Bij de camping aangekomen zei Sabine: ‘Ik zal maar even bij de beheerder melden dat we een paar dagen weggaan, dan kun jij alvast wat spullen pakken.’ Julia en ik liepen samen door en bij de tent aangekomen, ging Julia als eerste naar binnen, snoof eens een keer en zei: ‘Volgens mij hebben jullie hier vanmorgen ook al geneukt. Ik word zo ontzettend geil van die geur.’ Ze ging op onze kampeermatras liggen en begon zich over haar borsten en dijen te strelen. Langzamerhand ontstond er tussen haar benen een natte plek in haar mini-pants. Ik begon wat kleding, toiletartikelen en waardevolle spullen uit onze rugzakken over te pakken in een grote sporttas. Ik moest me bedwingen om me niet op Julia te storten zoals ze daar geil met dat prachtige lichaam lag te kronkelen. Haar prachtige borsten spanden de stof van haar topje en de bolling van haar borsten maakten een prachtige diepe gleuf. Haar minipants was zo strak gespannen dat er met geen mogelijkheid een broekje of string onder kon zitten, dus daaronder moest ze wel naakt zijn. ‘Zuig mijn tieten alsjeblieft,’ kreunde Julia, maar voordat ik aan de verleiding kon bezwijken, schoot Sabine voor me langs, ontdeed Julia van haar topje en begon met langzame cirkelvormige bewegingen haar tepels te likken.

Ik kon me niet langer inhouden en ging tussen haar benen zitten en pakte de bovenkant van haar broekje vast. Ze wipte gewillig met haar kontje omhoog zodat ik gemakkelijk de minipants van haar billen kon stropen. Ik ging met mijn tong op verkenning uit in haar kutje en toen ik met mijn tong haar klitje beroerde, was het alsof er een elektrische schok door haar heen ging. Ze kromde haar rug als in een boog en ze haalde gierend adem. ‘Yes, yes, zo doorgaan alsjeblieft, toe nou,’ fluisterde ze. Sabine ging met haar kutje boven het gezicht van Julia hangen, maar bleef ondertussen de borsten van Julia strelen. Aan haar gezicht kon je zien dat Julia met haar tong flink huishield in het kutje van Sabine. De sfeer was al die tijd al zo erotisch geladen dat het niet lang duurde of zowel Julia als Sabine kwamen gelijktijdig tot een luidruchtig orgasme. Ikzelf was wel opgewonden, maar liet bewust de zaak maar even op zijn beloop. Ik had zo’n vermoeden dat er de komende dagen nog veel van mijn uithoudingsvermogen zou worden gevergd.

‘Hè, dat was lekker’ verzuchtte Julia en gaf Sabine een lange tongzoen. ‘We moeten nu wel opschieten, anders missen we het avondeten nog.’ Snel kleedden we ons aan, deden na een laatste controle de tent dicht en liepen naar de auto.

Na het avondeten zaten we met zijn allen gezellig in de kajuit, rozig van de zon, de zeelucht en de liters wijn, die er tijdens het eten doorheen waren gegaan. De stemming was een beetje broeierig en erotisch geladen. Sabine had haar jurkje verruild voor een lang T-shirt dat tot net over haar billen hing. Daaronder had ze alleen een string, zodat haar wulpse billen volledig zichtbaar waren als ze zich bukte. Julia had zich voor het eten gekleed in een doorschijnend gewaad, waarin haar stevige borsten en slipje duidelijk zichtbaar waren. Leonie had dezelfde tanga nog aan en had alleen een strak wit T-shirt aangetrokken, waarin haar tepels pront door de stof heen priemden.

Bij de koffie en de cognac zei Leonie opeens: ‘Ik wil jullie lullen eigenlijk wel eens naast elkaar zien’. Julia viel haar onmiddellijk bij. Sabine zei niets, maar haar glinsterende ogen spraken boekdelen en je zag door het T-shirt heen dat haar tepels zich oprichten. Mark stond op, maakte zijn broek los en stapte eruit. Naast mij hoorde ik Sabine naar adem happen en ikzelf moest ook even goed kijken. De lul van Mark was niet zo lang, maar was wel enorm dik. ‘Wow, wat een gevaarte,’ zei Sabine zachtjes, ‘nu jij Jos.’ Ik ging naast Mark staan en trok mijn shorts uit. Wat hij in de dikte had, had ik in de lengte en ik ben ook best wel trots op mijn jongeheer. Nu was het de beurt aan de andere twee dames om jaloerse blikken te werpen.

‘Jongens, mogen we ze even proeven?’ vroegen Julia en Leonie, allebei een beetje aangeschoten in koor en zonder op antwoord te wachten knielden ze voor ons neer en hapten begerig in onze pikken. Je begrijpt dat ze in een mum van tijd knalhard overeind stonden. Leonie had zich over mijn lul ontfermd en likte mijn ballen en de schacht met lange halen. Met het puntje van haar tong probeerde ze zich in mijn pisgaatje te wurmen. Ik keek eens schuins naar Sabine, maar die lachte me bemoedigend toe. Julia had de dikke tamp van Mark met beide handen beet en zoog verwoed op de top van die dikke tamp. Zo te zien had ze haar mond helemaal vol.

‘Nu even ruilen,’ zei Julia, ‘ik wil nu die lange tamp van Jos diep in mijn keel hebben.’ Ze wisselde van plaats en Julia slokte mijn pik tot diep achter in haar keel. Met haar zachte handen streelde ze mijn ballen en kneep er af en toe in. Ik keek eens naar Sabine, die in Lotus-houding op de bank van de kajuit zat. Ze had haar slipje uitgetrokken en vingerde zich in een snel tempo. Ze had haar ogen dicht in extase en haar ademhaling ging hortend en stotend. ‘Ik wil jullie zaad in mijn gezicht hebben,’ zei Leonie een beetje lallerig, maar wel op een besliste toon. De dames schroefden het tempo een beetje op en toen ze op het sein van Julia met hun wijsvinger ons poepgaatje beroerde, konden we het niet meer tegenhouden. Met grote stralen spoten we ons zaad uit over de opgeheven gezichtjes van Julia en Leonie. Toen Mark en ik amechtig hijgend op de bank gingen zitten, begonnen de dames elkaar te zoenen en het zaad van elkaars gezicht af te likken. ‘Mmmm,’ kirden ze, ‘jullie smaken wel lekker, allebei een beetje zoet’. Sabine was intussen ook gierend op haar vingers klaar gekomen en ik likte haar kutje lekker uit.

Mark verordonneerde: ‘Jongens, nu naar bed, want we moeten er morgen vroeg uit. Anders halen we het eiland Ile de Port Cros niet en ik heb er een hekel aan om ‘s nachts te varen.’ Nadat we iedereen met een dikke knuffel of een lekkere tongzoen welterusten hadden gewenst, liepen Sabine en ik met de armen om elkaar heen naar onze slaapcabine. ‘Had jij ooit durven dromen dat we op onze huwelijksreis op een boot compleet met orgie terecht zouden komen?’ vroeg ik aan Sabine. ‘Nee,’ antwoordde ze, ‘ik heb ook nog steeds het gevoel dat het niet echt gebeurt en dat het een geweldige natte droom is.’

We waren te moe om ook nog maar iets in bed te ondernemen en zodra ons hoofd het kussen raakte sliepen we. Ik werd de volgende morgen wakker door een zonnestraal die in mijn oog scheen en het gekletter van water uit de douche. Ik gooide de dekens van me af en liep naakt naar de douche. ‘Goedemorgen langslaper,’ zei Sabine, ‘je bent net op tijd om mijn rug te wassen.’ Ik stapte bij haar de douche binnen en begon haar rug in te zepen, maar belandde al snel bij haar borsten en kutje. Ze liet de massage met gesloten ogen lekker over zich heen gaan en alleen aan haar keiharde tepels kon je zien dat ze opgewonden werd. ‘Zo, dit is genoeg,’ zei ze plotseling kordaat de douche uitstappend, ‘de dag is nog lang en ik wil niet nu al mijn kruit verschieten.’ Daar stond ik dan met mijn goede gedrag en een halfstijve lul. Ergens had ze echter wel gelijk, dus ik zette maar even de koude straal erop om af te koelen.

Na het ontbijt werd water en diesel ingenomen en gingen de trossen los. We waren het havenhoofd nog niet gepasseerd of Julia en Leonie riepen: ‘Lang leve de vrijheid’ en trokken hun bikini’s uit. Spiernaakt strekten ze zich uit op het voordek. Sabine en ik lagen op het achterdek, net achter de stuurhut waar Mark aan het stuurrad stond. Sabine lag met haar hoofd en een waaier blonde haren op mijn buik en ik had een prachtig uitzicht over de zee en die twee mooie meiden op het voordek. Ik zag dat Julia wat aan Leonie vroeg, die bevestigend knikte. Leonie pakte de zonnebrandcrême en begon de rug, billen en benen van Julia in te smeren. Op commando van Leonie draaide Julia zich om op haar rug en begon Leonie aan de voorkant. Ze besteedde uitvoerig aandacht aan de borsten van Julia en ging via de platte buik naar de bovenbenen. Onmiskenbaar begon Julia haar benen te spreiden en elke keer als Julia haar lies bewerkte kwam ze met haar heupen licht omhoog. Ik kon vanuit mijn positie precies tussen haar benen kijken en zag dat haar vagina zich begon te openen. Het liet Leonie trouwens ook niet onberoerd want als zij met haar kontje omhoog kwam, zag ik de druppeltjes aan haar kut hangen.

Opeens stond Leonie op en liep met deinende borsten naar ons toe, lachte verleidelijk en sloeg haar armen om Mark heen. ‘Mark,’ zei ze, ‘ik ben zo geil, je moet me nu neuken, ik heb zo’n behoefte aan je.’ Ze zakte door haar knieën, trok de zwembroek van Marks naar beneden en begon hem verwoed te pijpen. Het hele gebeuren had mij niet onberoerd gelaten en mijn pik richtte zich op en kwam onder de rand van mijn zwembroek vandaan. Sabine voelde de beweging, tilde loom haar hoofd van mijn buik en keek vol stomme verbazing naar het gebeuren achter het stuurrad. Mark keek even rond en zei: ‘Wie wil er even het stuurrad overnemen?’ Sabine fluisterde in m’n oor: ‘Dat doe ik wel, dan kan ik alles van dichtbij bekijken!’ Ze nam het stuurrad van Mark over, die zich met Leonie op de matrassen op het achterdek neervlijde. Ik kreeg op het voordek Julia in de gaten, die mij uitnodigend wenkte. Ik gebaarde naar Sabine dat ik naar het voordek ging, maar die was zo verdiept in het liefdesspel van Mark en Leonie dat ze me niet eens zag verdwijnen.

Op het voordek aangekomen zei Julia: ‘Wat piept daar nu bij jouw zwembroek bovenuit? Trek dat ding toch eindelijk uit, wij dragen midden op zee nooit kleren als het zulk mooi weer is.’ Ik liet me dat geen twee keer zeggen en bevrijdde mijn lul van zijn nauwe omhulsel. ‘Hè, hè, zuchtte Julia, ‘eindelijk heb ik je eens alleen voor mezelf. ‘Zal ik je even insmeren, anders verbrand je bij het leven.’ Ik ging op mijn buik liggen, Julia nam een handvol zonnebrandcrême en begon me vanaf mijn nek naar beneden in te smeren. Gelijktijdig gaf ze er een sensuele massage bij. Toen ze bij de binnenkant van mijn dijen was aangekomen wreef ze zachtjes over mijn balzak en porde plagend met een vinger in mijn kontgaatje. Tegen alle verdrukking in ging mijn penis weer in de houding staan en ik was blij dat Julia mij sommeerde om me om te draaien. ‘Foei, wat een opgewonden standje,’ zei ze, ‘daar moet straks eens iets aan gedaan worden.’ Ze ging met haar kutje op mijn bovenbeen zitten en ik voelde haar vochtigheid. Bij het insmeren van mijn bovenlijf schoof haar kutje in hetzelfde ritme over mijn been heen en weer. Mijn pik begon ondertussen pijnlijk te kloppen van alle opwinding en ik besloot tot actie over te gaan. Ik richtte me half op, omvatte haar volle borsten met mijn handen en begon haar tepels te likken. ‘Mmm, wat lekker,’ zei ze, ‘streel m’n kutje ook alsjeblieft!’ Met mijn wijsvinger bevoelde ik haar drijfnatte spleet en toen ik met mijn duim haar genotsknobbeltje beroerde, ging er een schok door haar heen. Ze greep me bij de haren en trok mijn gezicht naar haar toe. Ze gaf me een wilde zoen en onze tongen dartelden om elkaar heen.

‘Ik wil je nu in me hebben,’ hijgde Julia en ging met haar knieën opgetrokken uitnodigend op haar rug liggen. We waren ondertussen zo opgewonden dat er weinig ruimte voor subtiel voorspel meer nodig was. Met één vloeiende beweging stootte ik diep in haar, terwijl zij haar benen over mijn schouder legde. Steunend op mijn handen bewoog ik mijn penis in een traag tempo in en uit haar kutje. Ze stootte in het zelfde ritme terug en omdat zij haar benen over mijn schouder had gelegd, kwam mijn penis tot diep in haar kutje tegen de baarmoederwand aan.

Tegelijkertijd maakte ik met mijn tong grote cirkels om haar borsten en knabbelde ik beurtelings op één van beide tepels. ‘Je maakt me helemaal gek’ zei ze en verhoogde haar tempo en al gauw kwam ze tot een sidderend orgasme. Ikzelf was nog niet klaargekomen, maar trok me uit haar terug omdat het standje op mijn gestrekte armen een beetje vermoeiend werd. ‘Hé,’ protesteerde Julia, ‘wat doe je nou?’ Ik legde het haar uit en ze sommeerde me op mijn rug te gaan liggen. Mijn penis stond nog als een vlaggenmast recht overeind en Julia kwam met haar gezicht naar mij toe op haar knieën boven me zitten. Haar schaamlippen stonden nog uit elkaar en glinsterde nog van haar sappen. Langzaam liet zij zich over mijn pik heen zakken en met langzame bewegingen ging ze op en neer. Geraffineerd ging ze naar boven tot aan het punt dat mijn eikel er net niet uitfloepte, kneep op dat punt haar kut even samen en daalde dan weer langzaam zo ver mogelijk naar beneden. Ik zei dat als ze op die manier doorging, ik mijn ejaculatie niet lang kon ophouden. ‘Dat geeft niet schat,’ zei ze, ‘ik wil gewoon dat je geniet zoals je mij hebt laten genieten. Alleen, als je komt doe het dan zo hard mogelijk, ik wil je zo diep mogelijk in me voelen.’

Door die taal en haar geraffineerde bewegingen was er niet veel meer voor nodig om mij klaar te laten komen en niet veel later voelde ik mijn zaad opborrelen. ‘Julia, geile donder,’ stamelde ik, ‘ik kom klaar!’ Zo diep mogelijk stootte ik in haar en ze bewoog gelijktijdig in tegengestelde richting waardoor mijn pik zo diep mogelijk in haar kut doordrong. Met een grom kwam ik tot ontlading en realiseerde me dat ook zij weer tot een orgasme was gekomen. Naast elkaar lagen we op het zonovergoten dek uit te blazen van onze inspanningen tot Julia voorstelde om eens te kijken wat de anderen aan het doen waren. Met een handdoek maakte we ons weer een beetje toonbaar en hand in hand liepen we in ons blootje naar het achterdek.

Ik keek naar het kielzog van de boot en zag dat de boot niet in één rechte lijn had gevaren, maar als een dronkeman had geslingerd. Meestal is dat een teken dat er iets mis is met de stuurman en dat was in dit geval ook zo. Sabine hing zo’n beetje aan het stuurrad en keek gebiologeerd naar de verrichtingen van Mark en Leonie. Ze haar hand in haar bikinibroekje en ik kon zien dat ze zichzelf aan het vingeren was. Ik had nog nooit zo’n geile blik in haar ogen gezien. Ik volgde haar blik en zag dat Leonie op haar knieën op de bank zat en Mark haar op zijn hondjes met lange halen achterlangs neukte. ‘Ze is nu al drie keer in verschillende standjes klaargekomen en Mark nog steeds niet,’ fluisterde Sabine, ‘Jos, ik moet die lul van Mark in me hebben, ik ben zo verschrikkelijk heet geworden van die twee.’ Julia voelde de situatie goed aan en nam het stuurrad over van Sabine. Ik nam haar in mijn armen en een beetje slapjes hing ze tegen me aan. Ik legde haar op één van de matrassen op het achterdek en begon haar liefdevol te ontkleden. Toen ik haar T-shirt en bikinibroekje uittrok zag ik pas hoe opgewonden ze was. Haar tepels priemden de lucht in en haar kut stond wagenwijd open en glinsterde van haar sappen. Ze zag er zo begerenswaardig uit met haar lange blonde lokken er haar schitterend lijf, dat ik haar kutje wel moest likken. Toen ik haar clitje beroerde met mijn tong gierde haar adem en van de weeromstuit kwam er ook weer beweging in mijn pik. Sabine zei op hese toon: ‘Jos, ik houd heel veel van je, maar ik wil nu Mark, alsjeblieft?’ Ik begreep haar gevoel voor Mark heel goed, stond op en tikte Mark op zijn schouder. ‘Mark, mijn vrouw hunkert naar je, zullen we even ruilen?’ Mark keek naar Sabine en er kwam een zachte uitdrukking in zijn ogen. Zonder iets te zeggen trok hij zich met een zuigend geluid terug uit Leonie en liep naar Sabine.

‘Hé, wat is dit nou?’ riep Leonie verontwaardigd, ‘ik ben nog niet klaargekomen!’ ‘Stil maar schatje, Mark en ik hebben alleen maar even geruild, je zul echt niets tekort komen’ zei ik tegen haar, ondertussen mijn pik in haar kut drijvend. Omdat ik net tevoren was klaargekomen, kon ik het nu langer volhouden en met lange, langzame halen begon ik Leonie te neuken. ‘Oh, wat kom je diep, veel dieper dan Mark’ schreeuwde Leonie in extase. Ik boog me over haar heen en masseerde de roze tepels van haar chocoladebruine borsten. Ik rolde ze heen en weer tussen mijn duim en wijsvinger en trok er zachtjes aan. ‘Oh, dat is lekker, ga door, harder, harder!’ kreunde Leonie en kwam gierend voor een vierde keer klaar. Ik ging naast Sabine op de matrassen liggen en Leonie begon me als een amazone te berijden. Plotseling zag ik twee benen naast mijn hoofd verschijnen en ik keek recht in een glinsterend kutje. ‘Wie bestuurt er nu de boot?’ vroeg ik en Julia lachte: ‘Wel eens gehoord van een zelfstuurinrichting, liefje?’ Ze liet zich verder zakken en ik begon met tong haar kut te verkennen. De ene keer gebruikte ik mijn tong als minilul, dan weer verkende ik haar geribbelde binnenkant of zoog zacht op haar klitje. Beide dames zaten met het gezicht naar elkaar toe en kusten elkaar hartstochtelijk. Het duurde niet lang of ook Julia kwam klaar en haar sappen vloeide rijkelijk langs haar dijen naar beneden en op mijn gezicht. Mijn pik was zo langzamerhand enorm opgezwollen en begon bijna pijn te doen van de spanning. Julia en Leonie begrepen dit maar al te goed en met hun monden en tongetjes ontfermden ze zich over mijn pik. Dan weer likte ze aan beide kanten langs de geribbelde schacht en dan weer nam één van hen hem helemaal in haar mond. Het duurde dan ook niet lang of ik kwam tot een ontlading en met golven baande zich mijn zaad een weg naar buiten. Julia en Leonie vingen alles op in hun monden en gaven mij allebei een tongzoen zodat ik van mijn eigen zaad kon proeven.

Uitgeput lagen we met zijn drieën na te hijgen terwijl ik mijn armen om hen heen had geslagen. Een warm gevoel van liefde kwam over me heen en ik kuste ze nog eens hartstochtelijk als om ze te bedanken voor datgene wat ze me hadden geschonken. Nog nagenietend keek ik naar de verrichtingen van Sabine en Mark naast ons. Sabine zat bovenop Mark met zijn grote lul diep in haar kutje. Ritmisch ging ze op en neer, langzaam omhoog tot zijn eikel er bijna uitfloepte en dan weer hard naar omlaag. Haar kutsappen vermengd met sperma dropen langs de binnenkant van haar dijen omlaag en de stam van Marks lul glinsterde van het vocht. Steeds wilder werden de bewegingen van Sabine totdat Mark hijgde: ‘Liefje, nog even en ik kom klaar.Ik kan het niet meer houden!’ Sabine hijgde terug: ‘Kom maar, grote beer, spuit je maar in me leeg, maar doe het wel hard!’ Ik wist dat mijn vrouw geil kon zijn, maar zo in extase had ik haar nog niet vaak gezien en ik had haar ook nog nooit zulke taal horen uitslaan. Na nog een paar wilde stoten kwamen ze beiden tegelijk tot een hoogtepunt en uitgeput liet Sabine zich op Mark vallen. Hij streelde haar haar en zoende haar op het puntje van haar neus. ‘Vond je het lekker?’ vroeg hij naar de bekende weg. ‘Lekker?,’ antwoordde ze, ‘man, ik ging helemaal door het lint en ik heb het gevoel dat ik helemaal opgerekt ben door die enorme pik van je.’ Marks lul werd na gedane arbeid wat kleiner en floepte uit haar kutje. Met een handdoek ving Sabine de klodders zaad en sperma op en veegde zo goed en zo kwaad als het ging haar kutje schoon.

‘We zijn allemaal redelijk klef geworden, zie ik’, zei Mark lachend naar ons kijkend, ‘zullen we de boot even stilleggen en een frisse duik nemen?’ Dat vond iedereen een uitstekend plan en even later spartelden we in ons blootje in het koele water van de Atlantische Oceaan. In het water werden onder luid gelach borsten, billen, lullen en kutjes ook nog uitvoerig betast. We waren gewoon fijn onder ons en alles was als vanzelfsprekend. Onder het genot van een drankje lieten we ons daarna lekker opdrogen door de zon en de wind. Door het koude water waren onze lullen aardig gekrompen en de opmerkingen van de vrouwen waren niet van de lucht: ‘Nou jongens, met die zielige gevalletjes wordt het niets meer de rest van deze vakantie’ en ‘Zullen we de spalken maar uit de EHBO-kist halen?’ De dames daarentegen hadden harde tepeltjes gekregen door het water en zagen er allemaal zeer begeerlijk uit. Mark stelde voor om op het eiland Ile de Port Cros te gaan barbecuen en dat plan werd met daverend gejuich begroet. Leonie zei: ‘Ik zal alvast wat voorbereidingen gaan treffen, Jos wil je me helpen?’ Terwijl ze dit zei gaf ze me een knipoogje en het commentaar van de anderen was niet van de lucht.

Ik liep achter haar deinende billen aan het kajuittrapje af. ‘Ik zal maar eerst even een schort voordoen’, zei ze en pakte een wit huishoudschortje uit een kast. Ze had beter naakt kunnen blijven, want zoals ze er nu uitzag was gewoon pornografisch erotisch. Haar rug was nog helemaal bloot met een grote strik net boven haar gebruinde billen. De voorkant van het schort kwam net tot aan haar tepels en lieten een groot deel van haar borsten vrij. De onderkant kwam net tot voorbij haar driehoekje en als ze bukte zag je haar licht geopende schaamlippen. ‘Wil jij deze groenten snijden?’ vroeg Leonie luchtig, net doend of ze mijn halfstijve penis niet gezien had. Ik kon mijn ogen bijna niet van haar afhouden en het valt niet mee om met een stijve netjes uien en prei te snijden, dat kan ik je verzekeren.

Af en toe kwam Leonie de gesneden groenten ophalen en leunde dan over mij heen, waarbij haar borsten dan zwaar op mijn schouders rustten. Ook liet ze volgens mij veel vaker dan per ongeluk iets vallen en als ze zich dan bukte spreidde ze gelijktijdig haar benen iets, zodat ik vol uitzicht op haar kutje kreeg. Ik kreeg het spaans benauwd en besloot haar ‘uitdaging’ aan te nemen. Ze was bij het aanrecht vlees aan het rijgen en ik ging dicht tegen haar aanstaan zodat mijn gezwollen penis in haar bilspleet drukte. Er ging een rilling door haar heen en ze zei quasi verbaasd: ‘Hé, wat doe je nou, ik ben bezig, dat zie je toch?’ Gelijktijdig drukte ze echter haar kontje naar achteren. Mijn handen schoven aan de zijkant van haar schort naar binnen en ik omvatte haar beide stevige borsten. Ze was zelf ook al aardig opgewonden zag ik, want haar tepels waren opgezwollen en stonden recht vooruit. Ik liet ze tussen mijn duim en wijsvinger rollen en daalde met mijn rechterhand af naar beneden. Plagend krioelde ik door haar schaamhaar en ging weer naar boven, grote cirkels over haar platte buik makend. ‘Nee, nee’, fluisterde ze, ‘verder naar beneden, ik ben alweer zo geil en nat.’ Haar kutje was inderdaad alweer zeiknat en toen ik met mijn wijsvinger haar G-plek raakte kwam ze spontaan tot een orgasme. ‘Neem me nu snel van achteren, dat vind ik zo lekker’. Ze plantte haar voeten iets verder naar achteren, de benen iets gespreid en met één beweging zat mijn pik diep in haar kut. Ik was het laatste half uur al zo opgegeild door haar, dat ik er meteen hard tegenaan ging en Leonie deed van haar kant dapper mee. Binnen de kortste keer kwamen we dan ook klaar en ik zoende haar in haar nek. ‘Je bent een lekkere vent, weet je dat?’ zei Leonie, draaide zich om, omhelsde me en gaf me een lange kus op de mond. ‘Nu kan het schort ook wel uit,’ lachte ze, ‘dat heeft zijn werk gedaan.’

Nu de druk van de ketel was, ging het klaarmaken van het eten ook een stuk sneller. We hadden diverse salades en sausjes gemaakt en hadden alvast diverse soorten vlees op schalen gelegd. In een koelbox hadden we een aantal flessen gekoelde rode en witte wijn met glazen gedaan. ‘Zo,’ zei Leonie, tevreden om zich heen kijkend, ‘wij hebben ons best gedaan en Mark moet straks maar even de barbecueset pakken.’

Barbecue op het strand

Toen we weer naar buiten kwamen, werden we met applaus en gejuich onthaald. ‘Jullie hebben wel een luidruchtige manier om eten klaar te maken’, zei Sabine, terwijl ze naar me toe kwam. ‘Of hebben jullie soms iets anders klaargemaakt?’ Ze omhelsde me, drukte haar warme lichaam tegen me aan en fluisterde me zonder een spoor van jaloezie in het oor: ‘Was het lekker met Leonie?

Ik kon alleen maar knikken, overweldigd door een diep gevoel van gelukzaligheid. Een stel lekkere meiden om mee te vrijen, een vrouw die daar zonder enige vorm van schaamte en met veel plezier aan mee deed, een ontspannen en vriendschappelijke sfeer en een zonovergoten entourage, het was gewoonweg paradijselijk.

We naderden het eiland, legden de boot voor anker en laadden alle spulletjes in de sloep. Op het witte strand maakte we de barbecue aan en lieten het ons allemaal goed smaken. De wijn vloeide rijkelijk en maakten de tongen ook wat losser. Het bleek dat Mark, Leonie en Julia elkaar al een paar jaar kende. Ze hadden elkaar ontmoet op een parenclub en het klikte meteen tussen hen. Door een financieel gelukje was Mark vier jaar geleden in de gelegenheid gesteld om deze boot te kopen en elk jaar voeren ze nu ‘s zomers in de wateren van de Middellandse Zee. Ze vertelden dat het echtpaar dat normaal altijd meeging net zulke types als wij waren en dat Julia, toen ze ons aanhield, daar al een heel sterk gevoel van had. Daarom klikte het waarschijnlijk ook meteen zo goed tussen ons allemaal. Wij vertelden dat we net getrouwd waren, maar elkaar al veel langer kenden en er een ruime sexuele moraal op na hielden. ‘Ja,’ zei Mark, ‘dat was vanaf het begin al wel duidelijk.’

De dames waren door de drank wat giechelig geworden en Julia stelde aan de twee andere meiden voor om een eindje langs het strand ‘uit te waaien’. Met de armen om elkaar heen liepen ze langs het water en het was een prachtig gezicht om die drie paar stevige billen, de bruine van Leonie in het midden, ritmisch te zien deinen.

Mark en ik maakten de boel een beetje aan kant, begroeven de etensresten en maakten een groot vuur van het in ruime mate aanwezige sprokkelhout. Af en toe een duik nemend in het water, luierde we ontspannen bij het vuur en in de zon, af en toe zelfs een beetje wegdommelend.

Na een uurtje of anderhalf hoorden we de dames weer aankomen, luid pratend en giechelend. Ze ploften bij ons neer in het zand en ik schonk ze nog wat te drinken in. Sabine had een hoogrode kleur en leek ergens mee in haar maag te zitten. Leonie en Julia keken voortdurend naar haar alsof ze iets van haar verwachtten. Tenslotte zei Julia tegen Sabine: ‘Zeg het nou maar lieverd, of moet ik het voor je doen?’ ‘Nee,’ stamelde Sabine, ‘ik – ehhh – doe het zelf wel. Jongens, het zit zo. Onderweg raakten we met elkaar aan de klets en uiteraard kwam het onderwerp sex ook ter sprake. Ook de verschillende mogelijkheden en standjes kwamen daarbij aan bod en het blijkt dat ik hier het enige meisje ben die nog niet anaal is geneukt. Jos weet dat het al een hele oude fantasie van mij is om door twee kerels geneukt te worden, één in mijn kutje en één in mijn kont. En – ehhh – ik wil Mark en Jos vragen of ze hieraan mee willen werken. Als ik het nu niet doe komt het er waarschijnlijk nooit meer van. Julia en Leonie hebben al gezegd dat ze me willen helpen.’

Sabine met twee mannen

Blij dat het hoge woord er eindelijk uit was keek ze vol verwachting naar Mark en mij. Ik zei tegen haar: ‘Je weet hoe ik er over denk en ik vind het net zo spannend als jij en met Mark heb ik absoluut geen probleem.’ Mark deed plagerig net of hij nog aarzelde, maar zei uiteindelijk: ‘Natuurlijk wil ik dat liefje, ik beschouw het zelfs als een grote eer!’ Leonie en Julia pakten de koe bij de horens en zeiden: ‘Dan moeten we haar eerst voorbereiden, we gaan even een dildo en crème halen.’ Nadat de benodigde attributen van de boot waren gehaald moest Sabine op haar buik gaan liggen. Leonie trok haar billen uit elkaar zodat het rozetje goed zichtbaar werd. ‘Probeer je te ontspannen,’ zei Julia en en smeerde grote klodders crème op haar anus. Terwijl Leonie haar billen masseerde ging Julia voorzichtig met een vinger naar binnen en haalde deze een paar keer heen en weer, zodat alles goed vet en vochtig was. Daarna kwam er voorzichtig een tweede vinger bij en Sabine begon te kreunen van opwinding. ‘Ga eens op je knieën zitten, dan kan ik er beter bij’ zei Julia. ‘En heren, doen jullie ook eens iets voor de kost, masseren jullie haar borsten eens zachtjes.’ Mark en ik gingen aan weerszijden van Sabine liggen met ons hoofd onder haar bungelende borsten en zogen zachtjes op haar tepels. Leonie likte ondertussen verwoed aan de kut van Sabine en perste haar tong als een klein pikkie tussen haar schaamlippen. Sabine kreunde nu met lange halen en sidderde over haar hele lichaam. Julia pakte de dildo en stopte die even in Sabines kut om hem goed nat te maken. Plagend bewoog ze de dildo een paar keer op en neer, terwijl Leonie nog steeds haar klitje likte. Dit was teveel voor Sabine en gierend kwam ze tot haar eerste orgasme. Julia haalde de dildo uit haar kut en zette de punt tegen het nu openstaande kontrozetje. Centimeter voor centimeter verdween de dildo in de kont van Sabine, die steeds heftiger met haar achterwerk begon te bewegen. ‘Ik denk dat ze er klaar voor is,’ zei Julia, ‘Mark, jij gaat op je rug liggen en Julia gaat op je zitten met die dikke tamp van je in haar kutje en Jos, jij gaat daarna met je pik in haar kont.

Bijna huilend van opwinding schoof Sabine haar kut over de dikke penis van Mark. Julia smeerde wat crème op mijn gezwollen pik, sommeerde Sabine om voorover te buigen en leidde mijn penis in de anus van Sabine. Het voelde lekker strak aan en langzaam verdween mijn hele stam erin. Door de dunne scheidingswand voelde ik de lul van Mark en mijn pik werd daardoor zo mogelijk nog stijver. Voorzichtig begon Sabine te bewegen en onze pikken schoven simultaan in en uit haar. Julia kuste haar zachtjes en streelde haar borsten en tepels, terwijl Leonie zichzelf staande als een bezetene stond te vingeren. De orgasmes van Sabine kwamen nu in golven en we dropen van het zweet en haar geile sappen. ‘Jongens, nu moeten jullie in me klaar komen, spuit mijn kut en kont helemaal vol’ hijgde Sabine. Mark en ik verhoogden nu het tempo en al brullend storten wij ons zaad in haar. Ook Sabine kwam weer voor de zoveelste keer tot een climax en liet zich uitgeput op een handdoek vallen. Leonie was helemaal door het dolle heengeraakt en dook tussen de benen van Sabine om haar helemaal schoon te likken. Haar kutje was echter nog zo gevoelig dat deze aanraking haar opnieuw een orgasme bezorgde en opnieuw trokken de rillingen door haar lijf. Ik ging naast haar liggen en knuffelde haar zachtjes. ‘God,’ zei Sabine, ‘wat was dat lekker, nog beter dan wat ik er van verwacht had’.

Bezoek

‘Het lijkt erop dat we alle pret gemist hebben’ sprak opeens een zware mannenstem. Geschrokken keken we in de richting van de stem en zagen daar een man en een vrouw staan. ‘Henk en Annemarie,’ zei Mark verbaasd, ‘wat doen jullie nu hier? Jullie waren toch onderweg naar Nederland?’ ‘Dat klopt ook,’ zei de vrouw, ‘maar we waren nog geen twee uur onderweg, toen we via onze mobiele telefoon van de ANWB bericht kregen dat het vals alarm was. Ze moesten een andere familie Langewegen hebben. We zijn toen snel teruggegaan naar de boot, maar toen we aankwamen waren jullie al gevlogen. We hadden al zo’n vermoeden dat jullie naar één van onze geliefde eilanden zouden gaan, we hebben daarom een boot gehuurd en voilà, hier zijn we.’

Ik begreep hieruit dat dit het stel was, dat normaal altijd meeging, maar plotseling was weggeroepen. Zij was een schoonheid met lange zwarte krullen en slechts gekleed in een hoogopgesneden slipje en een topje dat haar weelderige borsten nauwelijks verhulden. Hij droeg alleen een zwembroek en de dikke bobbel verraadde dat hij door ons schouwspel aardig verhit was geraakt. We stelden ons voor en Annemarie omhelsde Sabine als kenden ze elkaar al jaren. ‘Het was een spannend gezicht, meid.’ zei ze en ging quasi achteloos met haar vinger door de nog wijd openstaande natte kutspleet van Sabine. Schaamteloos keek Annemarie naar mijn pik en ballen en zei goedkeurend: ‘Dat ziet er gezond uit, Jos. Ik hoop dat je nog wat energie over hebt gehouden.’

Annemarie en Henk trokken nu ook hun niemendalletjes uit en Annemarie verraste Sabine en mij door haar gladde en kaalgeschoren kutje. Ze waren beide egaal gebruind en je kon zien dat ze veel naakt in de zon hadden doorgebracht. Annemarie ging zodanig op haar rug in de zon liggen dat ik een goed uitzicht had op haar kutje. Ze had haar ogen dichtgedaan en streelde zichzelf over haar borsten en dijen. Met een vinger wreef ze over haar kale kutje, waarbij haar vingertop af en toe haar clitoris streelde. Haar kutje begon te glinsteren van haar sappen en haar schaamlippen gingen steeds verder openstaan. Langzaam begon ze met haar onderlijf te draaien, waarbij haar kontje omhoogkwam als ze stootbewegingen tegen haar hand en vingers maakte. Ze likte haar vingers en trok aan haar tepels, die nu keihard recht overeind stonden. Twee vingers waren nu permanent in haar kut aan het rondwroeten en haar bewegingen werden steeds wilder. Leonie en Julia, die net als wij het tafereel met belangstelling hadden bekeken, kwamen overeind, knielden naast Annemarie neer en begonnen haar borsten en tepels te likken. Leonie, die kennelijk gek was van het uitlebberen van kutjes, dook al snel tussen haar dijen en likte haar spleet en klitje met lange diepe halen. Henk, die al geruime tijd met een stijve pik lag te kijken, gromde: ‘Hier kan ik niet meer tegen!’ Hij ging achter Leonie zitten en drukte zijn pik zachtjes in haar kutspleet. Leonie spreidde haar knieën iets verder uit elkaar, zodat Henk er beter bij kon en hijgde van opwinding toen hij daarna doordrukte. Het ritmisch pompen van Henk en het likken van Leonie ging in precies hetzelfde tempo en was een prachtig gezicht. Julia was ondertussen schrijlings over het gezicht van Annemarie gaan zitten, die met haar flitsend tongetje haar kut bewerkte.

Sabine, die nog lekker loom naast me lag uit te rusten streelde liefkozend mijn halfharde pik en zei: ‘Is het geen prachtig gezicht zo?’ Ik kon dat alleen maar beamen en gaf haar een lange diep tongzoen om mijn liefde voor haar te bewijzen. ‘Je mag van mij wel meedoen, hoor,’ zei ze, ‘ik ben zelf nog een beetje daas van de geweldige neukpartij van daarnet, anders had ik me ook wel in de strijd gemengd.’ Ik kuste haar nog een intens, stond op en liep in de richting van de kluwen lichamen. Mark was op hetzelfde idee gekomen en samen overlegden we de strategie. ‘Ik wil heel graag die hete dondersteen Annemarie neuken,’ zei ik, ‘ze heeft me al de hele tijd lopen opgeilen.’ ‘Oké,’ zei Mark, ‘dan vraag ik Leonie of ze me een lekkere pijpbeurt wil geven.’ Leonie hield op met het likken van de kut van Annemarie en nam vol overgave de lul van Mark in haar mond, terwijl Henk haar gewoon bleef doorneuken. Ik ging languit op Annemarie liggen en schoof in één beweging mijn pik in haar kletsnatte gleuf. ‘Oempf,’ zei ze, ‘ben je daar eindelijk Jos? Ik ben al een keer klaargekomen, dus het werd tijd dat je in me kwam.’ Met ons beider tongen verwenden we het kutje van Julia en brachten haar schokkend tot een hoogtepunt.

Annemarie legde haar benen over mijn schouder zodat ik haar zo diep mogelijk kon penetreren en toen Julia zowel mijn ballen als het kontje van Annemarie begon te likken was er geen houden meer aan. Kreunend kwamen we allebei tegelijk klaar en Annemarie zei: ‘Tjee, wat heb jij een lekkere pik, ik was echt aan toe aan een goeie beurt.’ Liefdevol nam ze mijn pik in haar mond en zoog hem helemaal schoon. Als tegenprestatie deed ik hetzelfde met haar kutje en proefde mijn eigen zaad, vermengd met haar kutsappen. Het smaakte een beetje zoetig, met af en toe een zilt vleugje. Het trio Mark, Leonie en Henk was inmiddels ook tot ontlading gekomen en ook daar werd grote aandacht besteed aan schoonmaakwerkzaamheden met de ter beschikking staande tongen. Tot slot namen we allemaal een lekkere frisse duik en spoelde het zweet, sperma en andere sappen van ons af.

Lees:  deel 2    deel 3    deel 4     deel 5

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen