Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

2003 is bijna voorbij en het is een bijzonder jaar geweest, waarin ik de grenzen van mijn seksualiteit heb verlegd. Dankzij Bruno, met wie ik nu anderhalf jaar samenwoon. Het begon al iets eerder, namelijk op 28 december van het vorig jaar. We hadden allebei vrij tussen kerst en nieuwjaar en sliepen lang uit. Rond elf uur die ochtend, terwijl we net aan onze ochtendgymnastiek waren begonnen, ging de bel. Bruno wilde eerst niet opendoen, maar toen er weer werd gebeld ging hij kijken. Het was zijn vriend Stef die een boormachine kwam lenen.

Bruno vroeg of ik ook naar beneden wilde komen om koffie te zetten en dat deed ik met alleen mijn nachthemdje aan. Onder de koffie begonnen ze een beetje te dollen. Bruno vertelde Stef dat we net aan het neuken waren toen we door hem werden gestoord en dat je wel aan mij kon zien dat ik nog zo geil was als een deur. Hoezo dan?, vroeg Stef lacherig. Zie je dan die stijve tepeltjes niet?, vroeg Bruno en toen hij nee schudde vroeg Bruno mij op te staan en mijn nachthemdje strak om mijn tietjes te trekken. Toen zag hij het wel en hij kreeg er meteen een stijve van, zei hij. Dat vond Bruno geweldig en hij daagde me uit om het nachthemdje ook eens strak rond mijn buik te trekken, om te kijken of ze dan de haartjes op mijn kut konden zien.

Stef zei dat hij het er benauwd van kreeg en dat hij thuis meteen zijn vrouw zou pakken omdat hij hartstikke geil werd. En toen zei Bruno dat dat helemaal niet hoefde en dat hij ook hier kon neuken als hij wilde. Hij was helemaal verbluft en ik ook wel een beetje. Maar Bruno was nu helemaal door het dolle heen. Hij kwam naar me toe en trok mijn nachthemdje omhoog.

Hier, zei hij, kijk eens wat een lekkere kut.

Dit is je kans, nu of nooit!

En toen was zijn laatste reserve verdwenen. Ik liet mijn nachthemdje uittrekken en me op de grond leggen. Stef duwde zijn lul meteen naar binnen en we begonnen als gekken te neuken. Bruno vond het fantastisch en toen Stef bijna kwam riep hij dat hij over me heen moest spuiten en dat deed hij zelf ook. Zo spoten ze kort na elkaar heel mijn lijf onder. Grandioos was dat.

Sinds die dag neuk ik regelmatig met Stef. Hij heeft een slijterij en dat is wel makkelijk. Als ik overdag jeuk heb, ga ik gewoon naar hem toe en dan doen we het daar tussen de lege flessen en kratten in een afgescheiden gedeelte van de winkel. Spannend ook nog, omdat er altijd klanten kunnen komen. Ik heb dan voor het gemak nooit een slipje aan onder mijn rok of jurkje. Ik heb ook wel eens zo geil als een tijger in mijn blote kont achter de toonbank gelegen terwijl hij klanten aan het helpen was. Dat was bijzonder opwindend, omdat ik me toen masturbeerde terwijl hij over me heen moest stappen.

Bruno laat me mijn gang gaan met Stef, als ik daarna alles maar eerlijk opschrijf in mijn dagboek en aan hem voorlees. Het is een geweldig voorspel. Maar al gauw ging het verder.

Op mijn verjaardag, de dag waarop de lente begint, deden we voor het eerst groepsseks. Het was al diep in de nacht en er was veel gedronken. Veel visite was al vertrokken. We zaten nog wat na te borrelen met een paar goede vrienden, Jan met zijn vrouw Mireille en Karel met zijn vriendin Emmy. Emmy is de molligste van ons drieën, zonder echt dik te zijn, en had een spijkerbroek aan. Op een gegeven moment deed ze het knoopje van die spijkerbroek open omdat ze het zo benauwd had, zei ze. Waarop Karel meteen zei: doe die broek dan uit!

Tot ieders verbazing – want zo kenden we Emmy helemaal niet – ging ze staan en begon met die halfopen broek zo'n beetje heupwiegend met d'r kont te draaien. Toen schoot Karel naar voren op de bank en trok de spijkerbroek met twee handen naar beneden. Omdat hij zo strak om haar kont zat schoof meteen ook haar onderbroekje een stukje naar beneden. Even zagen we zo haar zwartbehaarde mossel. Met een gilletje trok ze dat slipje weer naar boven, maar Karel stroopte ondertussen wel haar spijkerbroek helemaal naar beneden en dronken als ze was stapte ze eruit ook. Wie volgt?, riep Bruno vergenoegd uit toen ze in haar blauwe slipje weer op de bank ging zitten. Het tafereeltje had me opgewonden en ik stond op.

De mannen applaudisseerden toen ik mijn rokje begon los te knopen. Ik had een zwartkanten slipje aan dat veel meer liet zien dan het broekje van Emmy en daar werden de mannen helemaal dol van. Nu moest ook Mireille eraan geloven vonden ze. Maar Mireille zat met een probleempje. Ze had een jurk aan en geen beha eronder, zodat ze meteen ook in haar blote tieten zou komen te zitten. Ze wilde haar jurk alleen uittrekken als ook Emmy en ik ons bloesje en eventueel behaatje uit zouden doen. Voor mij was dat geen punt, ik begon meteen en toen liet ook Emmy zich overhalen.

De mannen waren dolenthousiast toen we met zijn drietjes alleen nog ons onderbroekje aan hadden, dat kun je begrijpen: drie paar vrije tieten die nu door de kamer dartelden. Het was duidelijk dat het hierbij niet zou blijven. Het was Bruno die het sein gaf voor de aanval door Emmy van de bank te trekken, zogenaamd om een dansje met haar te maken. Ze stond zowat te tollen op haar benen. Ineens greep hij haar met een arm in haar beenholten en tilde haar op. Ze sloeg haar armen om zijn nek en zo danste hij even met haar als had hij een baby in zijn armen.

Toen kuste hij haar en legde haar languit op de tafel. We kwamen er allemaal nieuwsgierig omheen staan. Het was een geil plaatje, Emmy met die volle billen op tafel, haar borsten zachtjes schuddend. ‘Trek d'r broek maar uit', jutte Karel Bruno op. ‘Jullie hebben d'r kut nu toch al gezien.' Ze slaakte een verschrikt gilletje toen Bruno dit advies opvolgde, maar stribbelde niet tegen. We keken allemaal belangstellend toe hoe Bruno vervolgens zijn vingers in haar kut stak en haar begon te vingeren. Emmy begon al snel te steunen en toen was het hek van de dam. Opgenaaid door deze geile aanblik begonnen de andere mannen Mireille en mij onderhanden te nemen, Jan trok mijn broekje uit, Karel dat van Mireille. En zo stonden we even later lustig mee te wippen terwijl Emmy op de tafel lag te stampen.

Nadat ze ons klaar hadden gevingerd, waren we allemaal in om echt te neuken. De mannen kleedden zich ook uit en we besloten het om de beurt op de tafel te doen. Omdat Emmy er al op lag, was zij de eerste. Bruno begon haar te neuken en wij keken allemaal toe. Het was fascinerend en we begonnen ritmisch mee te klappen met de stoten die Bruno uitdeelde. Ze moesten allebei komen en dan pas was de volgende aan de beurt. Emmy ging tekeer als een gek. Zo leer je je vrienden pas goed kennen!

Bruno spoot haar in mooie stralen lekker onder en toen maakte Emmy plaats voor Mireille. Karel naaide haar mooi strak en gelijkmatig. Ze maakte bijna geen geluid en had constant haar ogen dicht, terwijl Jan haar hand vasthield en steeds maar fluisterde dat ze zich moest ontspannen en laten gaan. Dat gebeurde pas op het laatste moment, toen Karel wanhopig riep dat hij het niet meer kon houden. We zagen de spieren in zijn billen verstrakken en toen hij met een brul in haar begon te spuiten kwam ze zelf ook, met een hoog gilletje en daarna klappertandend steunend.

Als laatste kwam ik aan de beurt, met een opgetogen Jan, die onder het neuken verklapte dat hij nooit een ander had genaaid dan Mireille. ‘Het is gewéldig', snoof hij tegen zijn vrouw: ‘jij moet je kut ook kaalscheren!' Want ik was de enige met een kale meut. ‘Daar komt het heus niet door hoor!', zei Mireille snibbig, en daar moest iedereen om lachen, zij gelukkig ook. Ik kwam zelf drie keer voordat Jan over mijn buik en tieten begon te spetteren.

Het was al vijf uur toen we allemaal een beurt hadden gehad, maar de mannen wilden alledrie nog een ‘vreemde kut'. Dus Bruno met Mireille, Jan met Emmy en Karel met mij. Want je weet maar nooit of we die kans nog eens krijgen, zei Bruno, en zo was het maar net. Dit keer deden we het allemaal tegelijk, naast elkaar op de grond. Bruno bleek een vooruitziende blik te hebben, want Jan en Mireille hebben het daarna nooit meer gedaan. Karel en Emmy daarentegen zijn vast neukpartners geworden.

Ben benieuwd wat het nieuwe jaar zal brengen! Gelukkig nieuwjaar allemaal!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen